Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Ψινάκης για Πανούση: «Βon voyage Θεά μου…» (pic)Με συγκινητικό τρόπο και πάντα με το προσωπικό του στυλ αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος θυμήθηκε τη τελευταία φορά που βρέθηκε σπίτι του με τον εκλιπόντα. 
«Τζιμάκο μου αυτή είναι η τελευταία μας φωτογραφία σπίτι μου που πεθάναμε στο γέλιο και η χυλόπιτα που μου έριξες για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Το Show που μου πρότεινες να κάναμε φέτος δεν το βλέπω…Δεν πειράζει…Κάθε εμπόδιο για καλό… Θα το κάνουμε «επάνω» όταν έρθω να σας βρω με το καλό, με “κοινό” όλους τους καλούς, ταλαντούχους φίλους μας που μας γουστάρουν και τους γουστάρουμε!!! Μέχρι τότε φίλησε τους μου όλους και κάνε τους να πεθάνουν στα γέλια όπως μόνο εσυ ξερεις…!!! Bon Voyage (σ.σ καλό ταξίδι) Θεά μου…!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram ο δήμαρχος Μαραθώνα.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ (Μέρος Γ)

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ (Μέρος Γ)

Το Μέλλον
Τα φυτά αποτελούν πάνω από το 99% της βιομάζας στον πλανήτη. Αρκετά εκπληκτικό, όταν σκεφτείτε ότι αυτό σημαίνει ότι ολόκληρο το ζωικό βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων και εμάς, είναι το άλλο λιγότερο από το ένα τοις εκατό!

«Εξαρτόμαστε από τα φυτά, επί πλέον η διατήρηση των φυτών είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του ανθρώπου» - Stefano Mancuso.
Ίσως, με κάποιο τρόπο, η Μουσική των Φυτών μπορέσει να συμβάλει σε μια αλλαγή στη συνειδητότητα που οδηγεί σε μεγαλύτερη αγάπη και διατήρηση της φύσης.
Η Μουσική των Φυτών εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, με συναυλίες και εγκαταστάσεις που ταξιδεύουν και οι άνθρωποι αρχίζουν να αγοράζουν τη συσκευή και να δουλεύουν μαζί της. Συναυλίες με μουσικούς και φυτά έχουν διοργανωθεί σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Είμαι μία από τους διαμεσολαβητές της Μουσικής των Φυτών στην Αυστραλία, στο Κρυστάλλινο Κάστρο του Byron Bay.
Η Sono King, συνιδιοκτήτρια του Κρυστάλλινου Κάστρου, επισκέφθηκε τη Damanhur και είχε μια βαθιά εμπειρία όπου ξέσπασε σε δάκρυα, βλέποντας μια μελωδία που είχε παιχτεί σε ένα φυτό να επαναλαμβάνεται τέλεια στον μουσικό από το φυτό. Μαζί με τον σύζυγό της, Naren, αποφάσισαν ότι αυτή η εκπληκτική εμπειρία της Μουσικής των Φυτών έπρεπε να είναι κάτι που θα προσφερθεί στο Κρυσταλλικό Κάστρο:

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ (Μέρος Β)

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Η Επιστήμη της Νοημοσύνης των Φυτών


Ο Michael Pollan, ειδικός στον χώρο πού συναντώνται η φύση και ο πολιτισμός, και συγγραφέας του «Η Βοτανική της Επιθυμίας: Η Άποψη του Κόσμου με τα Μάτια Ενός Φυτού» Botany of Desire: A Plant's-Eye View Of The World) και πολλών άλλων μεγαλύτερων bestsellers σχετικά με τις τροφές και τις αγροτικές επιχειρήσεις, λέει ότι η νέα έρευνα στη νευροβιολογία των φυτών δείχνει ότι τα φυτά έχουν εκπληκτικές ικανότητες να αισθάνονται και να αντιδρούν στον κόσμο.

Ο Pollan λέει ότι τα φυτά έχουν όλες τις ίδιες αισθήσεις με τους ανθρώπους και άλλες επιπλέον. Σύμφωνα με τον Pollan, οι ερευνητές έπαιξαν μια ηχογράφηση μιας κάμπιας που μασάει ένα φύλλο σε κάποια φυτά. Τα φυτά αντέδρασαν με την έκκριση αμυντικών χημικών ουσιών. «Ακούγεται με κάποιο τρόπο να είναι, για αυτό, ένας τρομακτικός ήχος μιας κάμπιας που μασάει τα φύλλα του».

«Έχουν τρόπους να παίρνουν όλα τα αισθητήρια δεδομένα που συγκεντρώνουν στην καθημερινή τους ζωή... να τα ενσωματώσουν και να συμπεριφέρονται με τον κατάλληλο τρόπο σε απάντηση. Και το κάνουν αυτό χωρίς εγκέφαλο, που κατά κάποιο τρόπο είναι αυτό που είναι το απίστευτο, γιατί υποθέτουμε αυτόματα ότι χρειάζεσαι έναν εγκέφαλο για να επεξεργαστείς πληροφορίες».

Ο κορυφαίος επιστήμονας, Stefano Mancuso, είναι ένας από τους κύριους ιδρυτές της μελέτης της νευροβιολογίας των φυτών που διερευνά τη σηματοδότηση και την επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα βιολογικής οργάνωσης. Ο Mancuso υποστηρίζει στο τελευταίο του βιβλίο «Brilliant Green»  Πανέξυπνο Πράσινο) ότι τα φυτά είναι όχι μόνο ευφυή και αισθανόμενα, αλλά θα πρέπει να εξετάσουμε τα δικαιώματά τους, ειδικά υπό το φως της έκτης μαζικής εξαφάνισης. (Σήμερα βιώνουμε την έκτη μαζική εξαφάνιση ζώων και φυτών κατά τα τελευταίο μισό δισεκατομμύριο χρόνια και τη χειρότερη απώλεια των ειδών που πεθαίνουν, από την απώλεια των δεινοσαύρων πριν από 65 εκατομμύρια χρόνια.)

«Νοημοσύνη είναι η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και τα φυτά είναι εκπληκτικά καλά στην επίλυση των προβλημάτων τους», λέει ο Mancuso. Οι άνθρωποι έχουν πέντε βασικές αισθήσεις, αλλά οι επιστήμονες έχουν ανακαλύψει ότι τα φυτά έχουν τουλάχιστον 20 διαφορετικές αισθήσεις, συμπεριλαμβανομένων, σύμφωνα με τον Mancuso, των πρόσθετων αισθήσεων που μπορούν να μετρήσουν την υγρασία, να ανιχνεύσουν τη βαρύτητα και να ανιχνεύσουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. «Τα φυτά είναι καταπληκτικά στην επικοινωνία: μοιράζονται πολλές πληροφορίες με γειτονικά φυτά ή με άλλους οργανισμούς όπως έντομα ή άλλα ζώα».

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ (Μέρος Α)

Φωτογραφία της Kate Minogianni.

Πώς το να ακούμε τα φυτά να «τραγουδούν» μπορεί να ενισχύσει δραματικά την υγεία μας

Η επιστήμη μας δείχνει ότι το να είμαστε κοντά σε δέντρα και φυτά βελτιώνει σημαντικά τη σωματική, πνευματική και συναισθηματική μας ευεξία. Φυσικά, η θεραπευτική δύναμη των φυτών έχει γίνει κατανοητή εδώ και πολύ καιρό στους αυτόχθονες πολιτισμούς που επικοινωνούσαν με τη φύση και αξιοποιούσαν τη δύναμη των φυτών με τα αποστάγματα λουλουδιών, τα έλαια ή τα βότανα καθώς και κάνοντας ταξίδια στη φύση για να θεραπεύουν το σώμα, το νου και το πνεύμα τους. Τώρα οι δυνατότητες για θεραπεία μέσω των φυτών έχουν κάνει ένα κβαντικό βήμα με την άφιξη της Μουσικής των Φυτών.
Πριν από σαράντα χρόνια ερευνητές στην Damanhur Federation of Communities κοντά στο Τορίνο της Ιταλίας ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για την επικοινωνία των φυτών, προσπαθώντας να αποδείξουν ότι τα φυτά ήταν αισθανόμενα όντα. Ανέπτυξαν μια συσκευή από αυτή την έρευνα, που μπορεί να διαβάσει την ηλεκτρομαγνητική δόνηση ενός φυτού και να την μετατρέψει σε μουσική.
Το μηχάνημα διαβάζει τον παλμό ενός φυτού και έπειτα οι παλμοί αυτοί περνούν μέσω ενός αλγορίθμου και ενός συνθέτη εντός της συσκευής, μεταφράζοντάς τον σε ήχο. Ακριβώς όπως ένας μουσικός χρησιμοποιεί ένα βιολί ή ένα όμποε για να δημιουργήσει μουσική, με τον ίδιο τρόπο τα φυτά χρησιμοποιούν τη συσκευή για να εκφραστούν και να φτιάξουν μουσική. Τα δέντρα και τα φυτά μαθαίνουν να ελέγχουν τις ηλεκτρικές εκπομπές τους, έτσι ώστε να μπορούν να διαμορφώνουν τις νότες, σαν να έχουν επίγνωση της μουσικής που παράγουν.
Πειραματιζόμενοι με όλα τα είδη φυτών στο Ιερό Δάσος στην Damanhur, που περιβάλλει τις οικολογικές τους κοινότητες, δημιούργησαν ακόμη και συναυλίες με φυτά και ανθρώπους να παίζουν μαζί. Η συσκευή έχει χρησιμοποιηθεί σε ολόκληρο τον κόσμο στις συναυλίες Music of the Plants  Μουσική Των Φυτών) και οι άνθρωποι συγκινούνται από την ομορφιά και τη μαγεία των φυτών που εκφράζονται και επικοινωνούν μαζί μας μέσω της μουσικής.
« Ένα από τα πιο χαρούμενα μέρη όταν δουλεύεις με τη Μουσική των Φυτών είναι η στιγμή που ένα άτομο αντιλαμβάνεται ότι ο φυτικός κόσμος δεν είναι μόνο ζωντανός, έχει και επίγνωση. Αυτό αλλάζει τα πάντα». - Tigrilla Gardenia, Ερευνήτρια Φυτών, Damanhur

Η κρυφή ατζέντα του ευρωιερατείουΓράφει ο Σταύρος Λυγερός
Η πολιτική της μονοδιάστατης λιτότητας, που υπαγορεύει το ευρωιερατείο, από κοινού με το ΔΝΤ, και εφαρμόζουν οι διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις, επιχειρεί να εξυγιάνει τα δημόσια οικονομικά, αφυδατώνοντας την πραγματική οικονομία.

Αυτό, όμως, είναι αδύνατον. Είναι στοιχειώδες ότι η εισροή δημοσίων εσόδων έχει διάρκεια μόνο όταν προέρχεται από λογική φορολόγηση των εισοδημάτων και της κατανάλωσης, εάν δηλαδή προέρχεται από τον παραγόμενο πλούτο.
Η συντελούμενη λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας μπορεί να απέδωσε ένα γιγαντιαίο πρωτογενές πλεόνασμα και για το 2016 και για το 2017, αλλά η υπερφολόγηση δεν μπορεί μεσοπρόθεσμα να είναι λύση. Η δραστική μείωση των εισοδημάτων αναπόφευκτα θα μεγαλώσουν τον όγκο των κόκκινων δανείων, των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το δημόσιο, αλλά τελικώς και τα ελλείμματα του ασφαλιστικού συστήματος.
Με άλλα λόγια, επιβεβαιώνεται πως όταν η πραγματική οικονομία βρίσκεται σε κατάσταση ασφυξίας δεν μπορεί να εξυγιανθούν πραγματικά κει με διάρκεια ούτε τα δημόσια οικονομικά, ούτε το τραπεζικό, ούτε το ασφαλιστικό σύστημα. Δεν είναι βιώσιμη λύση να καλύπτονται τα ελλείμματα, τρώγοντας τις σάρκες της πραγματικής οικονομίας. Βιώσιμη λύση θα προκύψει μόνο εάν η πραγματική οικονομία ορθοποδήσει και αποκτήσει αναπτυξιακή δυναμική. Η ασκούμενη πολιτική, όμως, αποδομεί την πραγματική οικονομία.

Αυτό είναι τόσο προφανές που εγείρει ερωτηματικά για τις πραγματικές προθέσεις του ευρωιερατείου, ακόμα και στους ακραιφνείς ευρωπαϊστές. Έχοντας τελικώς υποχρεωθεί να ακολουθήσει το μνημονιακό μονοπάτι, η κυβέρνηση Τσίπρα λειτουργεί ως εφαρμοστής των έξωθεν εντολών, εξ ου και σχετικοί έπαινοι με πιο πρόσφατο αυτόν του Ντάισελμπλουμ. Η ίδια μπορεί να μην διαθέτει επεξεργασμένο σχέδιο για την Ελλάδα, αλλά το Βερολίνο, που δεσπόζει στους κόλπους του ευρωιερατείου, διαθέτει.

Χώρα φθηνών ευκαιριών

Οι δανειστές επιδιώκουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε χώρα φθηνών ευκαιριών για το μεγάλο ευρωπαϊκό κεφάλαιο (ειδικότερα για το γερμανικό) σ’ όλα τα επίπεδα. Γι’ αυτό και επιβάλλουν μέτρα που κατακρημνίζουν τις τιμές των ακινήτων και οδηγούν στη μαζική εκποίησή τους. Γι’ αυτό και περικόπτουν δραστικά μισθούς και συντάξεις. Γι’ αυτό και καταργούν το νομικό πλέγμα προστασίας της εργασίας. Γι’ αυτό και καταλύουν τα υπολείμματα του Κράτους Πρόνοιας. Γι’ αυτό και καταδικάζουν σε ασφυξία μικρομεσαίες, αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, ώστε να καταστούν εύκολη και φθηνή λεία. Τυπικά η Ελλάδα παραμένει ισότιμη χώρα-μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ, αλλά στην πράξη την έχουν μετατρέψει σε μεταμοντέρνα αποικία.

Η δυσκολία αλλαγής πεποιθήσεων

αλλαγή πεποιθήσεων
Αν διαβάσετε ένα άρθρο σχετικά με ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα, πιστεύετε ότι θα συνειδητοποιήσετε ότι αλλάξαν οι πεποιθήσεις σας; Κανείς δεν γνωρίζει το μυαλό σας καλύτερα από εσάς- φαίνεται ότι θα γνωρίζατε εάν οι πεποιθήσεις σας έχουν αλλάξει. Ωστόσο, μια έρευνα που αναρτήθηκε στο The Quarterly Journal of Experimental Psychology υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα έχουμε πολύ κακή γνωστική συνείδηση για τις αλλαγές των πεποιθήσεων μας, το οποίο σημαίνει ότι τείνουμε να υποτιμάμε πόσο έχουμε επηρεαστεί από ένα πειστικό άρθρο.
Οι ερευνητές Michael Wolfe και Todd Williams του κρατικού πανεπιστήμιου Grand Valley, δήλωσαν ότι τα συμπεράσματά τους θα μπορούσαν να έχουν επιπτώσεις στον επιστημονικό κλάδο. «οι άνθρωποι μπορεί να είναι λιγότερο πρόθυμοι να επεξεργαστούν ένα άρθρο το οποίο είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις τους, γεγονός που καθιστά και πιο δύσκολο το ενδεχόμενο να αλλάξουν τις τωρινές πεποιθήσεις τους», τόνισαν στην έρευνα.
Οι ερευνητές συγκέντρωσαν πάνω από 200 φοιτητές και φοιτήτριες σε 2 μελέτες και επικεντρωθήκαν στις πεποιθήσεις τους σχετικά με το κατά πόσο ο εκβιασμός των παιδιών είναι αποτελεσματικός ως μορφή πειθαρχίας. Οι ερευνητές επέλεξαν αυτό θέμα εσκεμμένα με την ελπίδα ότι οι φοιτητές θα αγνοούσαν ως επιώ το πλείστον την σχετική ερευνητική βιβλιογραφία και θα εξέφραζαν την δική τους αρχική πεποίθηση.

Το εξωγήινο κρανίο που βρέθηκε στα βουνά της ΡοδόπηςΉταν 21 Μαΐου του 2011, όταν ο Ρομάν Γκέντσεφ, ένας 38χρονος βούλγαρος από την Φιλιππούπολη, ανακάλυψε σε ένα μικρό λόφο κάπου κοντά στη βόρεια Ροδόπη ένα πολύαλλόκοτο κρανίο, το οποίο δεν έμοιαζε ανθρώπινο.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, σ’ αυτή την ανακάλυψε οδηγήθηκε μετά από «υπερβατική καθοδήγηση» πέντε παράξενων ονείρων. Στα όνειρα αυτά είχε δει να τον επισκέπτονταν πέντε λευκοντυμένες ανθρωποειδείς μορφές οι οποίες κρατούσαν μεταλλικές πανοπλίες υποδεικνύοντας του το σημείο στο οποίο ανακάλυψε το κρανίο.


Στο τελευταίο μάλιστα από τα πέντε όνειρα που είδε, οι φωτεινές οντότητες τον πληροφόρησαν πως με την ανακάλυψη αυτή θα έκλεινε ο κύκλος της συγκάλυψης, αφού όλη η ανθρωπότητα θα βεβαιωνόταν για την ύπαρξη εξωγήινων.
Τις ίδιες λευκοντυμένες οντότητες σύμφωνα με μαρτυρίες είχε δει και η γιαγιά Βάνγκα. Με την ανακάλυψη του κρανίου πολλοί έκαναν λόγο για την μυστική λευκή αδελφότητα, έδρα της οποίας σύμφωνα με κάποιους είναι η περιοχή της Ροδόπης.

Πως μπορούμε να τιθασεύσουμε τον «εσωτερικό κριτή»;

Πως μπορούμε να τιθασεύσουμε τον «εσωτερικό κριτή»;

Όλοι γνωρίζουμε τη γκρινιάρικη φωνή μέσα μας που μας λέει ότι είμαστε ανεπαρκείς και μας θυμίζει τις αποτυχίες μας.
Μερικές φορές ακούμε μια φωνή που μας προειδοποιεί να μην κάνουμε μεγαλεπήβολα σχέδια, να μη στοχεύουμε πολύ ψηλά ή να μην είμαστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό μας. Ο «εσωτερικός κριτής» είναι αποτέλεσμα των εμπειριών μας και εξαρτημένης μάθησης.
Κρατά τα απομεινάρια των ελπίδων και των φόβων των γονέων μας, για μας και για τους εαυτούς τους, της σχολικής μας ιστορίας, της θρησκευτικής μας ανατροφής και της ανταγωνιστικής κουλτούρας στην οποία ζούμε.
Όταν καταφέρουμε να γνωρίσουμε τον «εσωτερικό μας κριτή» με ανοιχτή διάθεση και ενδιαφέρον, θα ανακαλύψουμε με έκπληξη ότι το βαθύτερο κίνητρό του είναι στην πραγματικότητα να μας προστατεύσει. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αν λάβουμε υπόψη πόσο απαίσιο είναι να ακούμε αυτές τις αρνητικές κουβέντες και τις περιοριστικές προειδοποιήσεις.
Ωστόσο, σε τελική ανάλυση, προσπαθεί να προστατεύσει εύθραυστα μέρη της προσωπικότητάς μας που έχουν τραυματιστεί στο παρελθόν. Στον πυρήνα αυτής της γκρινιάρικης φωνής είναι η επιθυμία του «εσωτερικού κριτή» να είμαστε ασφαλείς και απαλλαγμένοι από την απογοήτευση και την ταπείνωση.
Ο «εσωτερικός κριτής» έχει παλιές, ξεπερασμένες ιδέες για μας και μεταφέρει απαρχαιωμένες εικόνες του ποιοι είμαστε και τι ικανότητες έχουμε. Όπως ένας ενήλικας που πάει στη δουλειά με τα ρούχα ενός μικρού παιδιού, η εικόνα του για μας είναι παρωχημένη και δεν ταιριάζει με την τρέχουσα κατάσταση της ζωής μας, τις δεξιότητες ή την εμπειρία μας.
Έτσι, οι προσπάθειές του να μας προστατεύσει, μας κάνουν να αμφισβητούμε τον εαυτό μας και να νιώθουμε αποθαρρυμένοι και ανεπαρκείς.
Πως μπορείτε να διαχειριστείτε τον εσωτερικό σας κριτή:

Ο άνθρωπος με την όμορφη ψυχή, δεν χρειάζεται καθρέφτη για να δει την ομορφιά του..

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο άνθρωπος με την όμορφη ψυχή, δεν χρειάζεται καθρέφτη για να δει την ομορφιά του..
Γράφει η Γεωγία Τζανάκη
Ο άνθρωπος δεν χρειάζεται καθρέφτη για να δει την ομορφιά του.
Η ομορφιά του αντανακλάται στα μάτια όσων τον εκτιμούν.
Δεν χρειάζεται ούτε ακριβά ρούχα, ούτε μακιγιάζ για να ομορφύνει.
Όλη η ομορφιά του κρύβεται στην ψυχή, στην καρδιά και το μυαλό του.
Ούτε τα όμορφα μάτια, ούτε το αψεγάδιαστο πρόσωπο, ούτε το καλλίγραμμο σώμα μπορούν να νικήσουν την λάμψη της φωτεινής ψυχής, του δυνατού μυαλού και της ζεστής καρδιάς. Αυτά έχουν την δική τους γοητεία.
Ο όμορφος άνθρωπος δεν θέλει φτιασίδια, ομορφαίνει με την αγάπη και βρίσκει τον τρόπο για να ξεχωρίσει.
Ένα παιδικό παραμυθάκι που θυμήθηκα λέει πως ηταν κάποτε μια οικογένεια βασιλιάδων που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί, κάποια στιγμή μια νεράιδα τους λυπήθηκε και αποφάσισε να τους δώσει αυτό το δώρο!
Τους ρώτησε λοιπόν πως θέλουν να είναι το παιδί τους!

7 τρόποι για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου το νέο χρόνοΚάθε χρόνο, όταν μπαίνει το νέο έτος, όλοι βάζουν στόχους για τη χρονιά. Ήρθε η στιγμή φέτος να βάλεις και εσύ ένα στόχο! Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αν θέλεις μια δημιουργική χρονιά που πραγματικά θα αξίζει τον κόπο ή την προσπάθεια, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές!
  1. Διώξε το θυμό
Το να πεις απλά πώς δε θα ξαναθυμώσεις είναι εύκολο στα λόγια. Στην πράξη, όμως, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα μιας και πρόκειται για ένα φυσικό συναίσθημα του ανθρώπου. Όταν θυμώνεις, παίρνεις αποφάσεις βιαστικές που ίσως μετά τις μετανιώσεις, στρεσσάρεις τον εαυτό σου και συχνά πληγώνεις τους γύρω σου. Προσπάθησε, κάθε φορά που θυμώνεις, να παίρνεις βαθιές ανάσες, να κάνεις πράγματα που σε ηρεμούν και να σκέφτεσαι πώς πρόκειται για ένα συναίσθημα που σε κάνει παρορμητικό και ίσως αργότερα μετανιώσεις.
  1. Να είσαι ειλικρινής στις επιθυμίες σου
Η ειλικρίνεια αποτελεί σημαντική βάση για τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν εννοούμε σίγουρα να είσαι αγενής αλλά πρέπει να πάψεις να προσποιείσαι μόνο και μόνο για να είσαι αρεστός στους άλλους κρύβοντας τα πραγματικά θέλω σου.
  1. Μάθε να συγχωρείς
Αν δε μάθεις να συγχωρείς, θα μένουν μέσα σου συναισθήματα ψυχοφθόρα. Δε θα είναι ήρεμη η ψυχή σου και όλο κάτι θα σε βασανίζει. Μην κρατάς κακίες. Και μην ξεχνάς πως εάν δεν μάθεις να συγχωρείς, δε θα σε συγχωρούν και οι άλλοι.
  1. Δράσε
Ασχολήσου με τη φύση, βοήθησε συνανθρώπους σου, βρες μια δραστηριότητα και ένα χόμπι. Μη μένεις στη νωθρότητα παρά κινητοποιήσου. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ασχοληθείς, που δε θα το περιμένεις. Ψάξε τις δραστηριότητες που προσφέρει η πόλη σου, ενίσχυσε την τοπική αγορά, γνώρισε την πόλη σου, ασχολήσου με τα κοινά.

Μάθε την ηλικία της ψυχής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου.Όλοι έχουμε ακούσει τον όρο «παλαιά ψυχή»που αναφέρεται σε εκείνους τους ανθρώπους που φαίνονται μεγαλύτεροι και πιο σοφοί για τα «πραγματικά» χρόνια τους. Είναι σε αρμονία με τη ζωή, επειδή έχουν ζήσει πολλές φορές και έχουν ξαναγεννηθεί πάλι και πάλι. Οι παλαιότερες ψυχές έχουν βαθιά ριζωμένη σοφία και γνώση που αποκτιόνται μόνο μέσα από πολλές ζωές, γεμάτες εμπειρίες και εκπαίδευση.
Από την άλλη, όταν μιλάμε για μια «νέα ψυχή» αναφερόμαστε σε νεώτερους και λιγότερο ώριμους ανθρώπους. Συνήθως, παίρνουν μαθήματα κατά την πορεία της ζωής τους και είναι πολύ πιο περιπετειώδεις και ενθουσιώδεις με όσα γνωρίζουν. Επίσης, είναι φιλόδοξοι και με γρήγορες αντιδράσεις στις καταστάσεις που αντιμετωπίζουν. Οι νέες ψυχές είναι νέες και στην καρδιά και συχνά αισθάνονται ότι έχουν πολλά να μάθουν και να επιτύχουν.
Εσύ, πότε πιστεύεις ότι γεννήθηκε η ψυχή σου; Εκατοντάδες ή χιλιάδες χρόνια πριν ή πολύ πιο πρόσφατα;
Μπορείς να μάθεις, αν είσαι παλιά ή νέα ψυχή από το ζώδιό σου. Οι πληροφορίες που θα πάρεις θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά στην κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης της ζωής σου!

ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΝΕΥΜΑ - TO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑTO ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ-ΜΗΧΑΝΗ-ΜΑΤRIX

Και τι διαβάζω μόλις μπήκα στην ροή;
Απεδείχθη ότι το DNA μας είναι Συνδεδεμένο σε ένα Συμπαντικό «Διαδίκτυο»

Δηλαδή το dna μας είναι το κτιστό πνεύμα..ίσως και μία μίξη με το πνεύμα της ψυχής μας, αν ισχύει αυτό που λέει, ότι συνδέεται και με τα ανώτερα σύμπαντα, διότι μόνον η θεϊκή ανθρώπινη ψυχή μας το μπορεί! όχι η κτιστή..

Ναι, το έχω διαβάσει παλιότερα αυτό, που έψαχνα γιατί δεν χρησιμοποιούμε πλέον το 12κλωνο DNA μας, όπως έκαναν στην Αρχαιότητα... αν δεν κάνω λάθος. Το διάβασα σε ένα βιβλίο και μου κίνησε την περιέργεια να το ψάξω εκτενέστερα ... ρίξε μια ματιά. Πιστεύω ότι συνδέεται άμεσα, με την θεική ανθρώπινη ψυχή μας...
cosmiclight-gaia.blogspot.gr - Η επανασύνδεση του DNA


Το διάβασα και βλέπω ότι όλα έχουν άμεση σχέση με το ενεργειακό πλέγμα του πλανήτη μας.Και την πληροφορία που ενυπάρχει μέσα της. Αν τώρα κάποιοι μπόρεσαν και άνοιξαν διόδους στο ενεργειακό πλέγμα της Γης, τότε μπορούν να περάσουν την πληροφορία που θα μας αφυπνίσει θέλω να πιστεύω.

Ας περάσει το πνεύμα του Ανθρώπου δεύτερου θεού μέσα στην ατμόσφαιρα της Γης, και τότε θα δεις! Δεν θα χρειαστεί να το αναζητάμε να έρθουμε σε επαφή μαζί του μέσα από την ψυχή μας, διότι το Αληθινό Πνεύμα θα ενυπάρχει πλέον παντού και θα μας οδηγεί συνειδητά πλέον!

Εκεί να δεις ανακαίνιση του πλανήτη και μαζική αφύπνιση της παγκόσμιας συνείδησης.


Κράτησε αυτή την πληροφορία που μόλις έδωσα... ένιωσα την δόνηση της. Πολύ δυνατή πληροφορία.

Οι Ελεγκτές της Ανθρωπότητας, Γνωρίζουν για το "Δικαίωμα Ανάληψης των Ψυχών". Και Παρά τις Προειδοποιήσεις, Πραγματοποιούν Δολοφονικά Σχέδια, Ώστε να την κρατήσουν, Ελεγχόμενη και σε Άγνοια. Ώστε να Κρατήσουν την Συχνότητα του Πλανήτη Χαμηλή και Στοχεύοντας να Αφανίσουν Μεγάλο Μέρος του Πληθυσμού, με Κάθε Μέσο. Τα Τελευταία τους χαρτιά. Έπονται Πολύ Σκληρά. Αλλά το Φως Δεν Έχει Πει Ακόμα την Τελευταία Λέξη. 


Πολλά Επιτρέπονται, να συμβαίνουν για Σοφούς Λόγους, που Εμείς Δεν Γνωρίζουμε, Αφού Αδυνατούμε να Δούμε Ολόκληρη την Χρονοεικόνα του Θεικού Σχεδίου. Ένας Σημαντικός Λόγος που το Σκότος Μεσουρανεί, στη Γη, Είναι το Συλλογικό Κάρμα της Ανθρωπότητας. Είναι άγνωστο το Γήινο Χρονοπλαίσιο, του Μετασχηματισμού, Επειδή οι Συντεταγμένες είναι Ρευστές και Ανασυντάσσονται Διαρκώς. 

Η Ταχύτητα της Αλλαγής θα Εξαρτηθεί, Κυρίως Από την Συλλογική Στάση των Ανθρώπων. Ακόμη και από το Πως Ενεργούν Ξεχωριστά ως Μονάδες. Οι Άνθρωποι όμως θα Λυτρωθούν Γρηγορότερα, Από τα Συλλογικά Καρμικά τους Μαθήματα, Μόνο Οταν Διδαχθούν Ταυτοχρονα, Συλλογικά Από Αυτά. Ίσως Ένα "Μεγάλο Σοκ" Καταστεί το Εφαλτήριο Αφύπνισης, της Έσω Ψυχής...

Leonard Mlodinow - Τα βήματα του μεθυσμένου. Πώς η τυχαιότητα κυβερνά τη ζωή μας.

Leonard Mlodinow - Τα βήματα του μεθυσμένου. Πώς η τυχαιότητα κυβερνά τη ζωή μας. 
Οι άνθρωποι αποτυγχάνουν συστηματικά να διακρίνουν τον ρόλο της τύχης στην επιτυχία διαφόρων εγχειρημάτων ή στην επιτυχημένη πορεία ανθρώπων.
Προσφέρουμε αυτόματα τον σεβασμό μας σε σούπερ-σταρ μεγαλοεπιχειρηματίες, πολιτικούς και ηθοποιούς, και σε οποιονδήποτε ταξιδεύει με ιδιωτικό τζετ, λες και τα επιτεύγματα τους αντανακλούν απαραιτήτως μοναδικές αρετές τις οποίες στερούνται όσοι είναι αναγκασμένοι να τρώνε το φαγητό που προσφέρεται στις εμπορικές πτήσεις. Και δείχνουμε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ’ όση θα ’πρεπε σε υπερακριβείς προβλέψεις από ανθρώπους (πολιτικούς αναλυτές, ειδικούς στα οικονομικά και συμβούλους επιχειρήσεων) που επικαλούνται τις προηγούμενες επιδόσεις τους για να αποδείξουν την εμπειρογνωμοσύνη τους.
Γνωρίζω μια μεγάλη εκδοτική εταιρεία που κατέβαλε τεράστιες προσπάθειες για να αναπτύξει μονοετές, τριετές και πενταετές πλάνο για το τμήμα εκπαιδευτικού λογισμικού. Επιστρατεύτηκαν υψηλά αμειβόμενοι σύμβουλοι, έγιναν πολύωρες συνεδριάσεις για την προώθηση των προϊόντων και πολυάριθμες συσκέψεις για τη σύνταξη οικονομικών αναλύσεων μέχρι αργά το βράδυ, και αφιερώθηκαν πολλές ώρες σε απογευματινές συναντήσεις εκτός εταιρείας.
Τελικά, οι διαισθήσεις μετατράπηκαν σε μαθηματικούς τύπους με αξιώσεις ακρίβειας αρκετών δεκαδικών ψηφίων, και αυθαίρετες εικασίες κωδικοποιήθηκαν σαν πιθανές εκβάσεις. Όταν τον πρώτο χρόνο κάποια από τα προϊόντα δεν έκαναν τις αναμενόμενες πωλήσεις ενώ κάποια άλλα πούλησαν περισσότερο απ’ ό,τι είχε προβλεφθεί, βρέθηκαν οι κατάλληλες «αιτίες» και επικρίθηκαν ή επαινέθηκαν οι αντίστοιχοι υπάλληλοι, λες και οι αρχικές προσδοκίες είχαν εξαρχής κάποιο νόημα. Την επόμενη χρονιά ξέσπασε ένας απρόβλεπτος πόλεμος τιμών, που ξεκίνησε από δύο ανταγωνιστικές επιχειρήσεις. Τον μεθεπόμενο χρόνο η αγορά του εκπαιδευτικού λογισμικού κατέρρευσε. Καθώς η αβεβαιότητα επιδεινωνόταν, το τριετές πλάνο δεν είχε καμία απολύτως πιθανότητα να πετύχει. Το δε πενταετές, καλογυαλισμένο και ακριβές σαν διαμάντι, δεν χρειάστηκε καν να αξιολογηθεί για την αποδοτικότητά του, αφού στο μεταξύ όλα σχεδόν τα στελέχη του τμήματος είχαν εγκαταλείψει την εταιρεία αναζητώντας πιο εύφορα εδάφη.

Αντίδραση πάλης ή φυγής

Αντίδραση πάλης ή φυγής
Ο όρος «πάλη ή φυγή» πρωτοχρησιμοποιήθηκε στις αρχές του 20ού αιώνα από τον Αμερικανό φυσιολόγο, Walter Cannon ώστε να περιγράψει την αντίδραση οργανισμών κάτω από αγχογόνες συνθήκες. Με λίγα λόγια, όταν ένας ζωντανός οργανισμός βρίσκεται υπό απειλή, το συμπαθητικό νευρικό σύστημα ανταποκρίνεται, προκαλώντας αύξηση της αδρεναλίνης και μεταβολές στις κόρες των ματιών, στα επίπεδα ζαχάρου και κορτιζόλης και στους χτύπους της καρδιάς ή την αρτηριακή πίεση.
Πολλές φορές, η απόκριση αυτή προκαλεί παρεμβολές και σε αυτόνομες αντιδράσεις, όπως το ανοσοποιητικό σύστημα, την αναπνοή και την πέψη.
Εξελικτικά, ο μηχανισμός αυτός στόχο έχει να τροφοδοτήσει τον οργανισμό με επιπλέον εγρήγορση, αντοχή και ταχύτητα ώστε να υπερασπιστεί τον εαυτό του καλύτερα πολεμώντας την απειλή (πάλη) ή να τον προετοιμάσει για να τραπεί σε φυγεί (φυγή). Οι επιστήμονες αναφέρονται επίσης σε μία τρίτη αντίδραση στρες που συμβαίνει όταν ένα ζώο δεν παλεύει, ούτε φεύγει και ονομάζεται “πάγωμα”. To ζώο πανικοβάλλεται και λιποθυμά ή μένει ακίνητο, κάτι που συμβαίνει για παράδειγμα στους ανθρώπους αν τρομάξουν ή στις γάτες όταν τυφλώνονται από τους προβολείς του αυτοκινήτου. Ωστόσο, το πάγωμα δεν συμπεριλαμβάνεται ως βασική αντίδραση διότι θεωρείται μέθοδος αποφυγής, μιας και πολλά ζώα χάνουν το ενδιαφέρον τους σε πλάσματα που δεν κινούνται ή μοιάζουν νεκρά.

ΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΟΜΠΟΤ ΤΩΡΑΣτη Μεγάλη Βρετανία τα πράγματα έχουν περάσει σε άλλη πίστα. Πελάτες -ικανοποιημένοι- δηλώνουν ότι τα sex robots τους έσωσαν την ζωή, κάποιοι παντρεύτηκαν τα ρομπότ μετά την διάλυση του γάμου τους και κάποιοι έσωσαν τον γάμο τους αγοράζοντας ένα sex robot και γλιτώνοντας τα χρήματα της διατροφής ενός διαζυγίου. Εκπρόσωπος της πιο δημοφιλούς κατασκευαστικής εταιρείας ανθρωπόμορφων ρομπότ του sex, της RealDoll, δηλώνει ότι ο πιο σημαντικός λόγος που αγοράζει κανείς ένα sex robot είναι και ο προφανής. Να κάνει σεξ μαζί του.

Συμπλήρωσε βέβαια ότι υπάρχουν και μερακλήδες που επιλέγουν μια τέτοια κούκλα για να την χαζεύουν ως κομμάτι μοντέρνας τέχνης. Ο CEO της εταιρείας Abyss Creations, Ματ Μακ Μούλεν που ασχολείται σοβαρά χρόνια τώρα με την τεχνητή νοημοσύνη στις κούκλες/ρομπότ για να καταφέρει το άγιο δισκοπότηρο κάθε τέτοιας εταιρείας, τον ρεαλισμό και την συναισθηματική εμπλοκή, δηλώνει ότι υπάρχουν πελάτες του που θέλουν να αφαιρέσουν εντελώς τις γυναίκες από την ζωή τους. Στην DS Doll Robotic Head υπάρχουν ρομπότ με δέρμα σιλικόνης που ελέγχονται μέσω smartphone και μπορούν να μιλάνε, να τραγουδάνε και να σου χαμογελάνε. Αρκεί να θέλεις ένα ρομπότ που ξέρει κινέζικα. 

Στην Ιαπωνία οι έρευνες δείχνουν ότι το αντρικό φύλο είναι πλέον έτοιμο να γυρίσει την πλάτη του στις γυναίκες και να συνάψει σχέσεις με τα ρομπότ. Πάνω από 2000 ρεαλιστικές κούκλες με την κωδική ονομασία Dutch Wives πωλούνται κάθε χρόνο με λιανική τιμή 5.300€. Στην Ασία τα ταμπού είναι εύθραυστα. Οι ιδιοκτήτες των sex robots αισθάνονται άνετα να κουβαλήσουν την σχέση τους σε παραλίες και δημόσιους χώρους.

Οι κατασκευαστές για να προωθήσουν τα προϊόντα τους υπόσχονται ότι βρήκαν την λύση στο πρόβλημα της στυτικής δυσλειτουργίας. Υπάρχει και το Foundation for Responsible Robotics που δίνει οδηγίες για τη βιομηχανία που δεν έχει νομοθετικές ρυθμίσεις- ακόμη. Περιμένουν εναγωνίως το Γενάρη για να φτάσει στις προθήκες των καταστημάτων η Χάρμονι 2.1, το πιο ρεαλιστικό sex robot που κατασκευάστηκε μέχρι σήμερα, με προφορά Σκοτσέζας, τριάντα διαφορετικά πρόσωπα για να επιλέξει ο αγοραστής και δεκαέξι σωματότυπους που ικανοποιούν τις ορέξεις κάθε χρήστη.

Κωδικός Ενεργοποίησης ...
Στις 3 του μηνός, ξεκίνησε να εισέρχεται στη Γαία ο κωδικός του φωτός 11.1.11 που κορυφώθηκε στις 11 και η επιρροή του θα διαρκέσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη στις 17.

Πρόκειται για ενεργοποίηση Ανώτερου Ψυχικού Έργου που τώρα αφυπνίζεται σε όσους/ες είναι έτοιμοι/ες να κάνουν ένα άλμα εμπρός και να διεκδικήσουν αυτά για τα οποία προετοιμάζονταν αιώνες ολόκληρους.

Αυτό που τώρα αναδύεται, είναι άμεσα συνυφασμένο με την χρονιά 11 που ξετυλίγεται μπροστά μας και αποτελεί ένα "Συμπαντικό Δώρο" που εμείς κερδίσαμε με την υπομονή, την επιμονή, το θάρρος και την πίστη μας στο Κοσμικό Σχέδιο. Το "δώρο" αυτό είναι στην ουσία μια "χρονοκάψουλα" που είχε τοποθετηθεί στο κρυσταλλικό πλέγμα από πολύ παλιά, περιμένοντας υπομονετικά την άφιξή μας. Το "κερδίζουμε" επειδή έχουμε πλέον την ικανότητα ν`ανυψώσουμε το συχνοτικό μας πρότυπο, κάτι που αποδεικνύουμε καθημερινά ενώ απομακρυνόμαστε από την εποχή της πατριαρχικής βαρβαρότητας.


Ο λόγος που αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός αναφέρεται τώρα που παρήλθε η ενεργειακή του κορύφωση, είναι για να μην εστιάσει κανείς λανθασμένα και χάσει αυτή την μοναδική ευκαιρία. Πολλές φορές έχω παρατηρήσει ότι όταν είμαστε ενήμεροι για κάτι που έρχεται, όσο θετικό κι αν είναι, άθελά μας κλείνουμε κάποιες εσωτερικές πόρτες από ένστικτο, καθώς καθετί άγνωστο μας φοβίζει ακόμα, όσο κι αν θεωρούμε πως έχουμε προχωρήσει επάνω στην ατραπό.

Αυτή η ενστικτώδης συστολή όμως, αφαιρεί δυνατότητες και μειώνει κατά πολύ την δεκτικότητά μας, τον πιο ουσιαστικό παράγοντα προόδου αυτή την περίοδο που οι Θηλυκές ποιότητες/ιδιότητες πρέπει να βγούν στην επιφάνεια και να καλλιεργηθούν σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε δοσμένο τόπο και χρόνο.

Τώρα, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κοιτάξει κανείς τι συνέβη στη ζωή του σε αυτό το χρονικό διάστημα και να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα που θα οδηγήσουν στα επόμενα βήματα, μέσα από συγχρονικότητες και γεγονότα. 

Το «αντίο» του Γιώργου Νταλάρα στον Τζίμη Πανούση [εικόνα]

Φωτογραφία: NDPphoto

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.
Παρά την σκληρή πολύχρονη δικαστική τους διαμάχη, ο Γιώργος Νταλάρας αποχαιρέτησε τον αγαπημένο καλλιτέχνη με ένα βαθιά ανθρώπινο μήνυμα, μέσα από τον λογαριασμό στου στο Facebook. 
«Έφυγε ένας νέος, ταλαντούχος άνθρωπος, βυθίζοντας στη θλίψη τα παιδιά του, την οικογένειά του. Ένας άνθρωπος που με τη σκέψη του, το χιούμορ του και την οξύτητα του λόγου του ήταν χρήσιμος στην κοινωνία, όπως όλοι οι πραγματικοί καλλιτέχνες. Οι αντιθέσεις που είχα μαζί του στο παρελθόν, με κάνουν να λυπάμαι ακόμα πιο βαθιά. Μπροστά στη ζωή και στο θάνατο, όλα γίνονται ασήμαντα, μηδαμινά. Καλό σου ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Η δικαστική διαμάχη τους

Ο σκύλος ελκύεται στα χαμογελαστά ανθρώπινα πρόσωπα λόγω της ωκυτοκίνηςΟι επιστήμονες στο ερευνητικό πρόγραμμα Canine Mind του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι διαπίστωσαν ότι χάρης στην ωκυτοκίνη ο σκύλος ενδιαφέρεται για τα χαμογελαστά ανθρώπινα πρόσωπα. Σε συνδυασμό με την αγάπη και την εμπιστοσύνη, η ορμόνη ωκυτοκίνη είναι πιθανώς ένας βασικός παράγοντας στην αλληλεπίδραση που αναπτύσσει ο σκύλος και ο άνθρωπος.
Οι ερευνητές του ομίλου Canine Mind έδειξαν 43 εικόνες σκυλιών με χαμογελαστά και θυμωμένα πρόσωπα σε οθόνη υπολογιστή. Κάθε σκύλος δοκιμάστηκε δύο φορές: μία φορά υπό την επίδραση της ωκυτοκίνης, η οποία χορηγήθηκε ως μέρος της δοκιμασίας και μία φορά χωρίς ωκυτοκίνη. Το βλέμμα του σκύλου στις εικόνες και στο μέγεθος της κόρης τους μετρήθηκε με μια συσκευή παρακολούθησης οφθαλμών. Τα συναισθήματα και η προσοχή καθοδηγούν το βλέμμα και ρυθμίζουν το μέγεθος των μαθητών, κάνοντας το μάτι να εντοπίζει ένα παράθυρο στο μυαλό των σκύλων.
Τα σκυλιά συνήθως επικεντρώνονται στην πιο αξιοσημείωτη πτυχή κάθε κατάστασης, όπως είναι τα απειλητικά ερεθίσματα σε μια τρομακτική κατάσταση. Η αναγνώριση και η γρήγορη ερμηνεία των απειλών είναι σημαντική για την επιβίωση. Τα σκυλιά υπό την επίδραση της ωκυτοκίνης ενδιαφέρονται περισσότερο για τα χαμογελαστά πρόσωπα απ’ ότι ήταν σε κατάσταση θυμού.
Επιπλέον, η ωκυτοκίνη επηρέασε επίσης τις συναισθηματικές καταστάσεις των σκύλων, γεγονός που ήταν εμφανές στο μέγεθος των μαθητών τους.

Πέθανε ο Τζίμης Πανούσης!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, το απόγευμα του Σαββάτου (13.01.2018) σε ηλικία 64 ετών.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή, την ώρα που τον μετέφεραν στον «Ερυθρό Σταυρό». Εκεί, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, αλλά ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε.
Φωτογραφία Eurokinissi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα