Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΛΕΙΑΔΕΣ/ΠΛΕΙΑΔΕΣ


Αναλυτικά οι 7 Πλειάδες , αντιστοιχούν στα επτά ενεργειακά κέντρα του ανθρώπινου σώματος. Αντίστοιχα έχουμε:
1. ΚΕΛΑΙΝΩ. Εστιάζει στον κόκκυγα, στο πρώτο ενεργειακό κέντρο και δηλώνει την βάση της ανθρώπινης ενέργειας που ανέρχεται από το Ιερό Οστούν μέσω των κέντρων ως την κεφαλή.
2. ΜΕΡΟΠΗ. Εστιάζεται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων στο δεύτερο κέντρο και δηλώνει την Μέρα-Μάρα ήτοι το υγρό στοιχείο και την Όψη. Ούτως στο γενετικό υλικό το οποίο είναι σε υγρή μορφή αποκτά η ψυχή τα χαρακτηριστικά του ανθρώπου μέσω DNA και RNA (Διπλή Έλικα του Οφιούχου).
3. ΗΛΕΚΤΡΑ. Εστιάζεται στην περιοχή του ηλιακού πλέγματος στο τρίτο κέντρο και δηλώνει την πηγή του ανθρώπινου ηλεκτρομαγνητισμού καθώς και το ηλιακό πλέγμα σε συνεργασία με το ήπαρ αποτελεί την εστία του αστρικού σώματος και τον δέκτη λήψης ιόντων του ανθρώπου, τα οποία δια του ύδατος(αίματος) μεταφέρει στον εγκέφαλο, διαδικασία την οποία μας την περιγράφει και ο Πλωτίνος στην 2η εννεάδα του. Το Ηλιακό Πλέγμα δέχεται τα ιόντα και το ήπαρ τα πολτοποιεί και αποστέλλει μέσω του αίματος στο ανθρώπινο σώμα τα στοιχεία τους. Στην ουσία η ΗΛΕΚΤΡΑ σχετίζεται με το θρεπτικόν μέρος της ψυχής.

11 συνήθειες που έχουν οι ήρεμοι άνθρωποι

Το άγχος όσο αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής είναι, άλλο τόσο αντιπαραγωγικό και ζημιογόνο είναι. Πρόκειται ουσιαστικά για μια συνθήκη στην οποία βάζουμε –μάλλον- ασυναίσθητα τους εαυτούς μας, χωρίς εν τέλει να στοχεύουμε απαραίτητα στην απελευθέρωσή μας από το ζυγό του άγχους και του στρες, παρά στη διαιώνισή του, καθώς αυτό πιστεύουμε θα μας φέρει πιο κοντά στη λύση των προβλημάτων.
woman-1
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Michigan και αναφέρεται στον ιστότοπο της Huffington Post, το άγχος, εν αντιθέσει με το φόβο, δεν έχει μια συγκεκριμένη αιτία και πηγή που το προκαλεί, όπως, για παράδειγμα είναι ο φόβος για τα ύψη. Οι άνθρωποι καταλήγουν να αγχώνονται για το μέλλον και τα κακά που πιθανώς τους συμβούν με μια καταστροφολογική διάθεση, χωρίς εν τέλει απτά αίτια.
Για όσους λοιπόν, αγχώνονται και νιώθουν πως το στρες έχει κατακλύσει τη ζωή τους, υπάρχουν μερικές τεχνικές και τρόποι, που εξασκούνται από όσους έχουν καταφέρει να αποδεσμεύσουν τη ζωή τους από το βάρος του άχρηστου και αχρείαστου άγχους και διαπιστώθηκαν στην εν λόγω έρευνα. Τι ακριβώς κάνουν λοιπόν, όσοι μοιάζουν χαλαροί, όταν οι άλλοι τρέχουν πανικόβλητοι; 

Ισως να είμαστε προορισμένοι για να μας χρησιμοποιούν - CHARLES FORT

Το κείμενο γράφτηκε γύρω στα 1910.

Κι αν πράγματι υπάρχουν άλλοι κόσμοι που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας ή με κάποιους από μας; Να επικοινωνήσουν με μια αίρεση ή με μια μυστική εταιρεία ή με κάποιους εσωτεριστές της γης μας; Η εμπειρία μου μου λέει πριν να μπω στο κυρίως θέμα, ότι οι αστρονόμοι μας τους έχουν δει αυτούς τους κόσμους, καθώς και οι μετεωρολόγοι και οι σοφοί και όλοι οι ειδικοί, αλλά το σύστημα δεν τους επέτρεψε να κοινοποιήσουν τα αποτελέσματα

Όσο κι αν είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος χαρακτήρας, κάθε φορά που επισκέπτομαι το “Αμερικάνικο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας” ο κυνισμός μου με οδηγεί στο τμήμα των “απολιθωμάτων”. Τεράστια οστά τα έχουν ξαναφτιάξει με τέτοιο τρόπο, ώστε να ξανασυνθέσουν το σκελετό ενός δεινοσαύρου που να φαίνεται “σαν αληθινός”. Στον όροφο κάτω από το τμήμα των απολιθωμάτων, έχουν ανακατασκευάσει ένα πραγματικό παιδικό κρεβάτι εκείνης της εποχής. Είναι σαν να βλέπεις μπροστά σου τον ίδιο το μύθο, τόσο όμορφο είναι φτιαγμένο. Έχουν παρουσιάσει το μύθο με απέραντη αγάπη και φροντίδα, για να σε πείθουν πως είναι πραγματικός...

Αλλά γιατί, αφού μας επισκεφτηκαν στο παρελθόν όντα απο άλλους κόσμους, δεν μας επισκέπτονται πια;

Μπορώ να δώσω μια απάντηση απλή και λογικοφανή:

Θα μπορούσαμε να μορφώσουμε και να εκπολιτίσουμε τα γουρούνια, πάπιες και αγελάδες; Θα ήμαστε ικανοί να έχουμε διπλωματικές σχέσεις με μια κότα που λειτουργεί μόνο για να μας ικανοποιήσει, με την απόλυτη έννοια της αποπεράτωσης αυτής της λειτουργίας;

Νομίζω πως είμαστε σταθερά όντα και αναγκαία, πως είμαστε τελικά ένα μέρος του ζωϊκού βασιλείου, είμαστε κτήνη.

Πατήρ-Δύναμις-Νους "Σύμφωνα με τους Χαλδαϊκούς χρησμούς, το Σύμπαν αποτελείται απο τρείς κόσμους, που ο ένας είναι ενσωματωμένος μέσα στον άλλον :
  •   Ο Εμπύριος κόσμος, ο χώρος του Θεού.
  •   Ο Αιθέριος κόσμος, που συμπεριλαμβάνει, τα αστέρια και τους πλανήτες.
  •   Ο Υλικός κόσμος, που  είναι ο στοιχειώδης κόσμος, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται ο γήινος κόσμος. Σε αυτόν συντελούνται η γέννηση και ο θάνατος και απο εδώ πρέπει η ψυχή να "δραπετεύσει" απο το σώμα, αφού εξαγνιστεί με την βοήθεια της επιστήμης και της θεουργίας. Στον κόσμο αυτό, η ψυχή πρέπει να παλέψει με δαίμονες στην προσπάθεια της να εξαγνιστεί."Όχημα" της ψυχής προσωρινή κατοικία της, είναι το σώμα.Όπως αναφέρει ο Μανέθων : 
"Ότι ψυχή πυρ δυνάμει πατρός ούσα φάεινον.Αθάνατος τε μένει και ζωής δεσπότις έστι. Και ίσχει κόσμου πολλά πληρώματα κόλπων. Νου γάρ μίμημα πέλει, το δε τεχθέν έχει τι σώματος".  
Οι Θεϊκές δυνάμεις αποτελούνται από : 

Η μαγεία και η δύναμη της παύσηςΠολλές φορές με ρωτάνε οι μαθητές μου ποιο είδος, ύφος, μέρος της μουσικής μου αρέσει περισσότερο και δεν χρειάζομαι χρόνο για να απαντήσω. Η αγαπημένη μου μουσική, είναι… οι παύσεις!

Κάθε είδους παύση του ήχου. Μικρή/σύντομη ή μεγάλης διαρκείας, έως και η απόλυτη έλλειψη κάθε μουσικού ή οποιουδήποτε άλλου ήχου. Γουρλώνουν τα μάτια με τέτοια απάντηση από καθηγήτρια μουσικής. Κι όμως το ομολογώ. Με την απόλυτη σιγή, δεν έχω να συγκρίνω κανέναν άλλον ήχο!
rests
quarter-rest-hiΗ παύση σ’ ένα μουσικό κομμάτι είναι ένα διάστημα σιωπής, που χαρακτηρίζεται από ένα σύμβολο που δηλώνει τη διάρκεια της. Κάθε σύμβολο παύσης αντιστοιχεί με μια συγκεκριμένη αξία. Όπως και οι νότες. Οι παύσεις αυτές είναι τόσο απαραίτητες, όσο και ο αέρας που αναπνέουμε.
Μια μικρής διάρκειας παύση, δηλώνει κόμμα, άνω τελεία ή και τελεία σε μια μουσική φράση. Είναι απαραίτητη για τις μουσικές αναπνοές, για το κλείσιμο μια φράσης και άνοιγμα μιας άλλης. Μεγαλύτερες σε αξία παύσεις, που μπορεί να είναι ακόμα και ολόκληρα μέτρα, δίνουν πάντα την ευκαιρία για μουσικό διάλογο.

(ΒΙΝΤΕΟ) Κίναρος - δηλ. Ίμια 2...οι Τούρκοι κατέρριψαν ΑΛΛΟ ΕΝΑ Ελληνικό ελικόπτερο...σκότωσαν ΑΛΛΟΥΣ τρεις πιλότους μας...και ΚΑΝΕΙΣ δεν αντέδρασε...όχι, ΟΥΤΕ οι στρατηγοί μας...(Λοιπόν "εναπομείναντες εν ζωή" κύριοι "Υποπλοίαρχοι-Λοχαγοί" τι θα κάνετε;Ετοιμάζεστε να συμμετάσχετε κι εσείς στο "Μεγάλο τσιμπούσι" με το που θ' ανέβετε βαθμό;Ή θα πάτε με το Λαό;Έτσι κι αλλιώς, "πουλημένους/αναλώσιμους" σας έχουν...Θέλετε κι άλλη απόδειξη;Κι άλλους νεκρούς συναδέλφους σας;)


"Ίμια 1" και "Ίμια 2 - Κίναρος": Απολογισμός:6 νεκροί Έλληνες Αξιωματικοί και χαμένα Ελληνικά εδάφη χωρίς καν πόλεμο...

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Για άλλη μια φορά τα ίδια...

Ναι, μεν παμπάλαιο το ελικόπτερο, το Augusta Bell πλην όμως με τις ηρωϊκές προσπάθειες των τεχνικών μας κατόρθωνε να παραμένει αξιόμαχο...

Σύμφωνα με τις συνταρακτικές λεπτομέρειες αυτού του βίντεο, οι Τούρκοι τα "κατάφεραν" πάλι...

Δύο οι εκδοχές:

Είτε εβλήθη από πύραυλο επιφανείας - αέρος είτε έπεσε θύμα ηλεκτρονικού πολέμου από το CORAL, το σύστημα ηλεκτρονικών παρεμβολών των Τούρκων απέναντι...

Για άλλη μια φορά οι Έλληνες πολιτικοί, η Ελληνική Πολιτεία, οι ΠΑΝΤΕΣ - εφόσον όλοι ΣΙΩΠΟΥΝ - ξεπούλησαν τρεις Έλληνες στρατιωτικούς...

Ναι, μαζί και η δικαιοσύνη μαζί και οι προϊστάμενοί τους, οι Στρατηγοί τους...

ΌΛΟΙ....

Επιτελείς και μη...

Όλοι σιωπούν...

Μην και χάσουν το μισθό τους...

Είναι προτιμότερο να χαθούν Ελληνικά εδάφη, Ελληνικά νησιά, Ελληνικά χωρικά ύδατα...

....μαζί με τις ζωές των ηρώων μας στρατιωτών και αξιωματικών...

Κοίτα γύρω σου Έλληνα Αξιωματικέ...

Καμία Πολιτεία, κανένας πολιτικός, καμία κυβέρνηση, κανένας ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ σου δεν σε στηρίζει...

Πετάς και υπάρχεις χαρη στις ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ και ΜΟΝΟ ηρωϊκές και απέλπιδες φιλότιμες προσπάθειες...

Πετάς και κινείσαι σε χωρικά ύδατα και νησιά τα οποία οι προϊστάμενές σου Αρχές ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ...

...κι αν τύχει και σε καταρρίψουν οι Τούρκοι, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα σπεύσει, όχι να σε στηρίξει την ώρα της μάχης, αλλά ούτε καν το κουφάρι σου δεν θα τολμήσουν να αναζητήσουν σε ΔΙΚΑ ΜΑΣ νησιά, αν δεν πουν το ναι οι "επικυρίαρχοι Τούρκοι"...

....αυτοί είναι οι προϊστάμενοι και αρχηγοί σου...

Την καρδιά και την ψυχή σου, μην τις προστατεύεις από τις επιθυμίες..

1508144_208782552652283_1051038121_n
Γράφει η Γωγώ Παττάκου
« Ο αρνηθείς δεν μετανιώνει. Αν ρωτούνταν πάλι όχι θα ξανάλεγε. Κι όμως τον καταβάλει αυτό το όχι -το σωστό- εις όλην τη ζωή του.» Ένα μικρό απόσπασμα από το ποίημα του Καβάφη και η περίληψη μιας ολόκληρης φιλοσοφίας ζωής! Το όχι –το σωστό- μας λέει ο ποιητής. Βέβαια, αυτό το όχι μπορεί να είναι ότι πιο σωστό έχεις κάνει στη ζωή σου, μα δεν θα το μάθεις ποτέ. Θα μείνει αυτό το όχι χαραγμένο στο μυαλό και στην καρδιά σου και μαζί με τον «Tι θα γινόταν αν..» θα κάνουν παρέα καλή και θα γελάνε εις βάρος σου που δεν είχες το θάρρος να μάθεις τι υπάρχει παρακάτω. Ξέρεις, όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ σε σημείο να σου έχει γίνει έμμονη ιδέα, η λύση είναι μια. Χόρτασε το. Να το γευτείς μέχρι να το σιχαθεί η ψυχή σου. Να φτάσει η στιγμή να πεις «Δεν θέλω άλλο, φτάνει!»
Καλύτερα να πονέσεις. Να νιώσεις πως χάνεις μέρα με τη μέρα τον εαυτό σου, να κυλιέσαι, να χάνεσαι ναι, παρά να περάσεις μια ζωή με τη σκέψη πως αυτό που άφησες ήταν ίσως ότι πιο δυνατό θα ζούσες ποτέ. Γιατί η ζωή μας δεν είναι περίπλοκη, δεν είναι παιχνίδι που μαζεύεις πόντους από τις σωστές σου αποφάσεις. Είναι ή τώρα ή  ποτέ η όλα ή τίποτα.
Πες ναι, πάρε την ευθύνη, χόρτασέ το, φάε το στη μάπα αυτό το ναι, μέχρι να πεις βαρέθηκα, χόρτασα, δεν θέλω άλλο προς Θεού. Να φύγω μόνο θέλω μακριά. Μέχρι σε αυτό το σημείο να φτάσεις, ποτέ μην αρνηθείς αυτό που θέλησες με όλο σου το είναι. Ποτέ. Είναι ο χειρότερος πόνος αυτός και είναι ύπουλος, να ξέρεις. Είναι αυτός που σου ψιθυρίζει «μπράβο πήρες τη σωστή απόφαση, δεν θα πονέσεις, είσαι ασφαλής τώρα, πρέπει να ευχαριστείς γι’ αυτό, να είσαι υπόχρεος.
Γλίτωσες!

Η ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ

Η Cabal έχει κάνει τα πάντα για να καταστείλει την ενέργεια της Θεάς Ίσιδος στην Μ. Ανατολή, γιατί αυτή η ενέργεια είναι ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση των πλανητών..
Η θηλυκή ενέργεια είναι η ισχυρότερη ενέργεια σε ολόκληρο το Σύμπαν. Μια γυναίκα μεταδίδοντας την ενέργεια της είναι ικανή να σταματήσει έναν πόλεμο. Η ενέργεια αυτή πρέπει τώρα να μεταβληθεί σε καθαρή αγάπη, σε δεκτικότητα και σε συμπόνια για να προχωρήσουμε μακριά και πέρα από τα παιχνίδια της προσωπικότητας, της χειραγώγησης και της άρνησης.
Γιατί αυτή η ενέργεια της Θεάς είναι ζωτικής σημασίας για την απελευθέρωση των πλανητών ;
Η Cabal έχει κάνει τα πάντα για να καταστείλει αυτή την ενέργεια. Οι παλιοί πολιτισμοί ήταν πολύ συνδεδεμένοι με τη Θεά. Δεν γνώριζαν τον πόλεμο. Αρχαιολογικά στοιχεία δείχνουν πως δεν υπήρχαν όπλα. Αυτή είναι και η συλλογική μας μνήμη για τον Παράδεισο. Τα πρώτα όπλα τα έφεραν στη Γη οι Άρχοντες κατά την πρώτη τους εισβολή. Όταν αφαιρέσουμε την εξουσία των Αρχόντων στον πλανήτη μας, τότε θα επιστρέψουμε στην φυσική μας κατάσταση του Παραδείσου και πάλι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα