Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Σε διαπραγματεύσεις παράδοσης ειπώθηκε στην Cabal να παραδώσει 700 τρισεκατομμύρια δολάρια ή $ 10.000 για κάθε άνθρωπο.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford 18/11/2013



Οι εκπρόσωποι μιας επιτροπής 15 ατόμων, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι είναι υπεύθυνοι για το σύστημα της δημιουργίας και της διανομής των Αμερικανικών δολαρίων και των περισσοτέρων άλλων ιδιόκτητων νομισμάτων της κεντρικής τράπεζας, προσπαθούν να οργανώσουν μια ειρηνευτική συμφωνία για τη cabal. Συμφώνησαν την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με έναν αντιπρόσωπο της White Dragon Society (WDS), αρχικά να θέσουν στη διάθεση 700 τρισεκατομμύρια δολάρια, ή $ 10.000 για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στον πλανήτη Γη που θα πρέπει να παραδοθούν σε μορφή αγαθών και υπηρεσιών. Συμφώνησαν επίσης να κάνουν άφεση του χρέους για όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων, λένε, ορισμένων οφειλών που χρονολογούνται από το 1700. Συμφώνησαν επίσης να συγχωρέσουν τις περισσότερες ατομικές οφειλές.


  Η επιτροπή υποστηρίζει ότι διευθύνεται από δύο Ασιάτες άνδρες, ο καθένας άνω των 90 ετών, και εκπροσώπους πέντε Ασιατικών οικογενειών, επτά Ευρωπαϊκών οικογενειών και μιας Ρωσικής οικογένειας.

Είσαι το μεγαλύτερο Θαύμα του Κόσμου


Φώναξες ότι οι αναπηρίες σου,η έλλειψη ευκαιριών,η μετριότητά σου,οι αποτυχίες σου….ήταν θέλημα Θεού. Έκανες λάθος!?

Ας κάνουμε μια απογραφή.Ας ρίξουμε μια… πρώτη ματιά στις αναπηρίες σου.Γιατί,πως μπορώ να σου ζητήσω να χτίσεις μια καινούρια ζωή αν δεν έχεις τα εργαλεία;

1.Είσαι τυφλός; Όχι.Βλέπεις….και οι εκατοντάδες εκατομμύρια δέκτες που έχω τοποθετήσει στα μάτια σου,σου επιτρέπουν να απολαύσεις τη μαγεία που κρύβει ένα φύλλο,μια λίμνη.ένα παιδί,ένα άστρο,ένα ρόδο,ένα ουράνιο τόξο,μια γυναίκα….Σημείωσε μία ευλογία.

2.Είσαι κουφός; Όχι.Ακούς….και οι εικοσιτέσσερις χιλιάδες ίνες που έχω τοποθετήσει σε κάθε σου αυτί,δονούνται από τον άνεμο που χαιδεύει τα δένδρα,από τα κύμματα που χτυπούν στα βράχια,από το κελάηδισμα των πουλιών,από τις φωνές του παιδιού που παίζει…..Σημείωσε άλλη μια ευλογία.

Η κραυγή της σιωπής


Είναι στιγμές που ο θυμός, σου φουσκώνει τις φλέβες στους κροτάφους ανεβάζοντάς σου την πίεση σε επικίνδυνες τιμές.
Είναι στιγμές που η οργή σου δεν μπορεί να περιοριστεί με τους απλούς κανόνες ευγενείας, αλλά χρειάζεται να επιστρατεύσεις όση λογική διαθέτεις για να μπορέσεις να την κουλαντρίσεις.

Είναι, πάλι, στιγμές που νιώθεις τόσο δυνατός ώστε να θεωρείς πως μπορείς να καταφέρεις τα πάντα ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Είναι, όμως, και φορές που η θλίψη, η στενοχώρια και η απογοήτευση μαζί, έχουν διαποτίσει τόσο το κορμί και το μυαλό σου, ώστε να μην μπορείς ούτε μία λέξη να αρθρώσεις, ούτε μία βρισιά, ούτε ένα σιχτίρισμα. Το μόνο που μπορείς και το μόνο που θέλεις, είναι να κλάψεις.

Να κλάψεις για να ξεσπάσεις, για να εκτονωθείς, για να πάρεις δύναμη.

Μπορούν να είναι φίλοι ένας άντρας με μία γυναίκα ;

Είναι μια ερώτηση προκαλεί πάντα έντονες συζητήσεις. Ωστόσο το ερώτημα παραμένει αναπάντητο. Η καθημερινή μας εμπειρία δείχνει ότι η μη ερωτική φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών δεν είναι μόνο εφικτή, αλλά είναι και κάτι συνηθισμένο. Άνδρες και γυναίκες ζουν, εργάζονται, και γενικώς συνυπάρχουν χωρίς απαραίτητα να ξαπλώνουν  μαζί. Όμως παραμένει η υποψία ότι αυτή η φαινομενικά πλατωνική συνύπαρξη είναι απλώς ένα προπέτασμα που καλύπτει τις σεξουαλικές παρορμήσεις.

Τα παιδιά σας δεν είναι παιδιά σας


Τα παιδιά σας δεν είναι παιδιά σας, είναι οι γιοι και οι κόρες της λαχτάρας της Ζωής για τη Ζωή.

Δημιουργούνται διαμέσου εσάς, αλλά όχι από εσάς. Κι αν και βρίσκονται μαζί σας, δεν σας ανήκουν.

Μπορείτε να τους δώσετε την αγάπη σας, αλλά όχι τις σκέψεις σας.

Αφού ιδέες έχουν δικές τους. Μπορείτε να προσπαθήσετε να τους μοιάσετε, αλλά μη γυρέψετε να τα κάνετε σαν εσάς.

Αφού η ζωή δεν πάει προς τα πίσω, ούτε ακολουθεί στο δρόμο του το χτες.

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία σε Ψέριμο και Κάλυμνο - (Βίντεο)

Μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία σε Ψέριμο και Κάλυμνο - ΒΙΝΤΕΟ


Σοβαρές υλικές ζημιές έχουν υποστεί όλα τα σπίτια και τα καταστήματα του νησιού, που έχουν πλημμυρήσει και έχουν γεμίσει από λάσπες, ενώ πέργκολες και τοιχία έχουν καταρρεύσει.

Η εκκλησία της Παναγιάς έχει μετατραπεί σε λίμνη, η παραλία σχεδόν έχει εξαφανιστεί αφού η θάλασσα έχει φτάσει μέχρι στα σπίτια και στα καταστήματα,δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ το δίκτυο ύδρευσης υπέστη σοβαρές ζημιές.

Άμεσα στο νησί μετέβησαν ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης μαζί με τον εντεταλμένο Περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Σταυλά και τον αντιδήμαρχο Π.Ζωϊδη προκείμενου να εκτιμήσουν επιτόπου την κατάσταση και τους τρόπους άμεσης αποκατάστασης των ζημιών.


Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στην Κάλυμνο.Συγκεκριμένα στον Αγιο Αντώνιο Καλύμνου πλημμύρισαν σπίτια και γέμισαν λάσπες, παρασύρθηκαν μηχανάκια, ενώ η Πόθια μετατράπηκε σε μια απέραντη λιμνοθάλασσα.

Μάλιστα, στα βουνά της Καλύμνου δημιουργήθηκαν καταρράκτες και ορμητικοί χείμαρροι από την καταρρακτώδη βροχή.

Κοπέρνικος και η επανάσταση στη μελέτη του Ουρανού

Κοπέρνικος και η επανάσταση στη μελέτη του Ουρανού

Από την Λίλιαν Σίμου
Για πολλά χρόνια, για αιώνες ολόκληρους, οι μελετητές των άστρων, χρησιμοποιούσαν στην αστρονομική και στην αστρολογική γνώση, το γεωκεντρικό σύστημα. Αυτό έφερε δυσκολίες και καθυστερήσεις στο να γίνει τελικά αποδεκτό, πως η Γη γυρίζει! Στην αρχαιότητα, αστρονόμοι όπως ο Αρίσταρχος για παράδειγμα, είχαν δηλώσει αυτή τους την άποψη. Ωστόσο, για αιώνες όλοι μελετούσαν γεωκεντρικά τον Ουρανό, και μάλιστα στον αστρολογικό χώρο, επικράτησε μέχρι τους πρόσφατους αιώνες, η βιβλιογραφία του Κλαυδίου Πτολεμαίου. Έργο σημαντικό, ωστόσο κι αυτό της γεωκεντρικής άποψης.
Η ηλιοκεντρική θεωρία που προτάθηκε από τον Αρίσταρχο βρήκε τον τρόπο της προώθησής της στην Ευρώπη μέσω των μεταφράσεων αραβικών κειμένων. Συζητήθηκε στους κύκλους των επιστημόνων δεδομένου ότι υποστηρίχθηκε στην αρχαία Ελλάδα, αλλά το σύστημα του Πτολεμαίου, υποστηριζόταν σαν το μόνο που μπορούσε να δώσει σαφή εξήγηση της πλανητικής κίνησης στην πρακτική χρήση. Η ηλιοκεντρική θεωρία παρέμεινε θεωρητική καθώς τα όργανα δεν ήταν αρκετά καλά να ανιχνεύσουν οποιαδήποτε στοιχεία γύρω από την ηλιοκεντρική. Αυτό φυσικά, διευκόλυνε τις κάθε είδους πολιτικο-θρησκευτικές δογματικές θέσεις, για απόκρυψη σημαντικών στοιχείων, πάνω στη δημιουργία του Σύμπαντος. Ο Άνθρωπος θεωρήθηκε ως το μόνο θείο Δημιούργημα και σαν το κέντρο του Σύμπαντος. Κάθε αντίθετη άποψη, θεωρήθηκε αιρετική και διώχθηκε σθεναρά.

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα γιατροσόφια της ίωσης

 γιατροσόφια της ίωσης
Στις αρχές του μήνα, μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «British Medical Journal» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν είναι πολύ καλή ιδέα να παίρνουμε αντιφλεγμονώδη παυσίπονα-αντιπυρετικά όταν έχουμε ίωση.
Ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον δρα Πωλ Λιτλ, καθηγητή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας της Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Σάουθαμπτον, κατέγραψαν την πορεία της υγείας 899 πασχόντων από λοιμώξεις της ανώτερης αναπνευστικής οδού, για να δουν τι τους βοηθούσε και τι όχι.
Όπως διαπίστωσαν, όσοι έπαιρναν αντιφλεγμονώδη παυσίπονα-αντιπυρετικά είχαν κατά 50% έως 70% περισσότερες πιθανότητες να επιστρέψουν ένα μήνα αργότερα στον γιατρό τους με επίμονα συμπτώματα, σε σύγκριση με τους εθελοντές που έπαιρναν παυσίπονα-αντιπυρετικά δίχως αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Πολιτική, χρυσός, φούσκες και επιτόκια


Σαμαράς και στουρνάρας
Μελετώντας τον προϋπολογισμό και βλέποντας τις ίδιες ασκήσεις επί χάρτου, με 
την ίδια συνταγή, μας ήλθε στο νου ο Einstein, με τη γνωστή του ρήση: «Ο ορισμός 
της ανοησίας είναι να επαναλαμβάνεις το ίδιο πείραμα, προσδοκώντας 
διαφορετικά αποτελέσματα»

«Η αντιπροσωπευτική δημοκρατία της Δύσης έχει πλέον αλωθεί από την οικονομική εξουσία και είναι «υποχείριο» της – οπότε έχει τελειώσει ο ρόλος της. Η μοναδική δυνατότητα διατήρησης του δημοκρατικού πολιτεύματος είναι η άμεση δημοκρατία, σε περιβάλλον μικτής οικονομίας – ενώ οι οδυνηρές εναλλακτικές είναι οι κεντρικά κατευθυνόμενες οικονομίες, με τις εκάστοτε σημαντικές ιδιαιτερότητες τους: ο εθνικοσοσιαλισμός και ο κομμουνισμός».
 .
Άρθρο
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας προσπάθησε να καθησυχάσει τους Γερμανούς, σε σχέση με την παραμονή του στην εξουσία, διαβεβαιώνοντας τους ότι, υπάρχουν αρκετοί «προδότες» βουλευτές στην αντιπολίτευση - με τους οποίους θα μπορούσε να κλείσει τυχόν «κενά» που θα παρουσιάζονταν στα κόμματα της συγκυβέρνησης, οπότε δεν υπάρχει φόβος να πέσει πριν ή κατά τη διάρκεια της προεδρίας της Ευρώπης.
Άλλωστε έχει δοκιμάσει με επιτυχία τη συνταγή, αποδεκατίζοντας ένα «όμορο» κόμμα, με τη μέθοδο της «υπεξαίρεσης» των βουλευτών του – με αντίτιμο μία θέση στη Βουλή ή/και στην κυβέρνηση. Σύμφωνα δε με ορισμένους κακόπιστους σχολιαστές του, «κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια» – έχοντας προσωπική εμπειρία στην «καθαίρεση» ενός κόμματος, το οποίο στη συνέχεια τον επιβράβευσε με τη θέση του προέδρου του.
Ακόμη ένας πρωθυπουργός λοιπόν εξευτελίζει διεθνώς την Ελλάδα, συνεχίζοντας παράλληλα την «επαιτεία», την ανερυθρίαστη ζητιανιά καλύτερα του προκατόχου του – ενώ η Γερμανία, η οποία τον ελέγχει πλήρως,διαθέτοντας πιθανότατα «τεκμήρια πολιτικής διαφθοράς» του κόμματος που ηγείται, δεν έχει καμία αντίρρηση να συνεχίσει να τον ενισχύει.
Άλλωστε τα λόγια δεν κοστίζουν απολύτως τίποτα – ενώ τόσο το κυβερνών κόμμα, όσο και ο πρωθυπουργός, ταιριάζουν περισσότερο στα σχέδια της. Θα ήταν όμως καλό να γνωρίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός ότι οι Γερμανοί, από τη φύση τους, αντιπαθούν την αποστασία, όσο ίσως κανένας άλλος λαός – γεγονός που θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα.

Nεκρός ο 53χρονος καθηγητής από την Ρόδο - Τον αναγνώρισε η αδερφή του


Πρόκειται για τον τέταρτο και τελευταίο αγνοούμενο της τραγωδίας της Ρόδου

Στον άτυχο 53χρονο καθηγητή Αγγλικών, ο οποίος παρασύρθηκε...

Παραμύθι χωρίς αίσιο τέλος





Υπήρχε κάποτε ένας πολύ πλούσιος αγρότης που είχε μια μεγάλη φάρμα. Ο αγρότης αυτός ήταν συλλέκτης αλόγων. Σε ολόκληρή του τη ζωή συγκέντρωνε στη φάρμα του άλογα από ολόκληρο τον κόσμο. Του έλλειπε λοιπόν μια συγκεκριμένη σπάνια ράτσα αλόγου για να ολοκληρώσει τη συλλογή του. Μια μέρα ανακάλυψε ότι στην γειτονική πόλη υπήρχε η συγκεκριμένη ράτσα. Έτσι προσφέροντας στον ιδιοκτήτη του αλόγου μια γενναία προσφορά κατάφερε να τον πείσει να του το πουλήσει.  Το σπάνιο αυτό απόκτημα ολοκλήρωνε και τη συλλογή μιας ζωής! 

Γιατί συνεχίζεις;



Κοίτα γύρω σου. Κανείς δε ξυπνάει. Όλοι συνεχίζουν ατάραχοι τον αιώνιο ύπνο τους. Κανείς δεν αλλάζει. Κανένας δ.ε  θ.έ.λ.ε.ι  να αλλάξει. Τους βολεύει ο γνώριμος, ταλαίπωρος, δυστυχισμένος, κακόμοιρος εαυτός τους. Και το μόνο που θέλουν είναι να συνεχίσουν να γκρινιάζουν επαναλαμβάνοντας ασταμάτητα τα ίδια και τα ίδια. Τι κούραση θεέ μου… Μα δε βλέπεις λοιπόν τη ματαιότητα; Πέρα από μια εγωιστική ψευτοικανοποίηση σε νοητικό επίπεδο κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακούσει πραγματικά. Κανείς δε βελτιώνεται. Ούτε οι κοντινότεροι συγγενείς και φίλοι σου. Γιατί συνεχίζεις να σπαταλάς την ενέργειά σου; Γιατί συνεχίζεις ακούραστα να μιλάς αφού κανείς δε φαίνεται να αλλάζει;

Αν μόνον…




Αν μόνο δεν ήμασταν τόσο υποκριτές.

Αν διώχναμε την υποκρισία απ’ τη ζωή μας.

Αν βλέπαμε τους ατέλειωτους ρόλους που παίζουμε καθημερινά.

Αν βοηθούσαμε τον συνοδοιπόρο μας χωρίς να υπολογίζουμε τα αντισταθμιστικά οφέλη.

Αν δείχναμε ανοχή στις ατέλειες του συντρόφου μας.

Αν λέγαμε «σ’ αγαπώ» και δεν εννοούσαμε σε χρειάζομαι ή σ’ έχω ανάγκη.

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ-NEA ONOMATA AΠΟ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 450 ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ”- ΥΨΗΛΟΙ ΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

masonia3Μέρος Πρώτο

 ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
 -Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ 450 ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
 -H απαντηση Τατσόπουλου: Δεν είμαι Μασόνος!
 ΣΑΜΑΡΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ-ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
 Ζητήματα, αντιδράσεις και διεργασίες μέσα στον στενό κύκλο των Μασονικών Ελληνικών Ταγμάτων που «κυβερνούν» εν κρυπτώ, επηρεάζουν τις τύχες της χώρας και του πεινασμένου λαού και κρίνουν πολλάκις απόρρητα και σοβαρότατα θέματα εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της πατρίδος, έχει δημιουργήσει η δημοσιοποίηση λίστας με ισχυρά ονοματεπώνυμα, «ειδικού ερευνητή». Στη λίστα με τα 450 ονόματα που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, ο καταγινόμενος με προβληματισμούς και ζυμώσεις που αφορούν τις πύλες του Σκότους και των Τεκτονικών Στοών, Σωτήρης Ασημακόπουλος, επιμένει ότι πρόκειται για εγκυρότατη απεικόνιση και χαρτογράφηση της ονοματολογίας της Ελληνικής Μασονίας.
Πριν από τη δημοσιοποίηση του δεύτερου μέρους, ήρθε και η πρώτη επώνυμη αντίδραση από τον «ταραχοποιό» βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο.

Ξύδι, το νέκταρ της Ελληνικής Διατροφής

ksudi-to-nektar-ths-diatrofis

Μεταξύ των υποπροϊόντων των φρούτων και των κρασιών που έχουν αντιοξειδωτική ικανότητα είναι και το ξύδι. Η αντιοξειδωτική του ικανότητα εξαρτάται κυρίως από το περιεχόμενό του σε πολυφαινόλες, εξαρτάται όμως και από το σύστημα που γίνεται η οξική εκτροπή και η διαδικασία ωρίμανσης κατά την παραγωγή του.
Μελετήθηκε η ολική αντιοξειδωτική ικανότητα 27 διαφορετικών ξυδιών που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με τη μέθοδο BAP (Biological Antioxidant Potential).
Προσδιορίσθηκε ο αριθμός των ολικών φαινολών, η περιεκτικότητά τους σε σάκχαρα και μετρήθηκαν διάφορες χρωματικές παράμετροι. Οι μετρήσεις έγιναν αμέσως μετά το άνοιγμα της συσκευασίας του προϊόντος και 3 μήνες μετά από την τοποθέτησή του σε οικιακές συνθήκες και θερμοκρασία δωματίου.

Σνακς με λιγότερο από 100 θερμίδες

snacks-ligotera-apo-100-8ermides

Ένας από τους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού είναι η τήρηση των μικρών και συχνών γευμάτων κατά την διάρκεια της ημέρας. Τα 3 κύρια γεύματα (πρωινό – μεσημεριανό- βραδινό) πρέπει να παρεμβάλλονται από ενδιάμεσα snacks τα οποία θα εφοδιάσουν τον οργανισμό με ενέργεια και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά πριν την ώρα του επόμενου γεύματος.
Έτσι:


  1. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός μας και
  2. Αποφεύγουμε την υπερκατανάλωση φαγητού όταν έρχεται η ώρα των κύριων γευμάτων
Παρακάτω παρατίθενται 10 νόστιμα και υγιεινά σνακς που μπορείτε να καταναλώνετε και περιέχουν λιγότερες από 100 kcals.

Διπολική διαταραχή: 10 ενδείξεις «οιωνοί»

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, παρά την εξέλιξη της επιστήμης, παραμένει ένας σχεδόν «αχαρτογράφητος» λαβύρινθος για την ιατρική. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τις πνευματικές διαταραχές και ιδιαίτερα την διπολική διαταραχή, τα συμπτώματα είναι πολύ δύσκολο να επισημανθούν.

Είμαστε όλοι Κωστόπουλοι ...Free Kostopoulos!!!


Σύνδεσμος ενσωματωμένης εικόνας


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ




Πως διακρίνουμε το νοθευμένο μέλι!!



Νοθευμένο μέλι

Η μελάσα (σάκχαρα και νερό) είναι ένα από τα υλικά που χρησιμοποιείται μερικές φορές στην νοθεία του μελιού. 

Εάν ένα φιτίλι βαμβακιού βυθιστεί σε καθαρό μέλι, και μετά προσπαθήσεις με έναν αναπτήρα να το ανάψεις, τότε έστω και δύσκολα θα πάρει φωτιά.
Εάν όμως αυτή η δοκιμή γίνει με το αλλοιωμένο μέλι, η παρουσία νερού στο μέλι δεν επιτρέπει στο μέλι να καεί, και έτσι θα παραγάγει έναν ήχο τριξίματος.

Αυτό συμβαίνει γιατί το νοθευμένο μέλι είναι λιγότερο πυκνό και έχει αρκετή υγρασία.

Αν μια σταγόνα μελιού βουτηγμένη σε κρύο νερό παραμένει συγκρατημένη και δε διαλυθεί αμέσως, τότε το πιθανότερο είναι να πρόκειται για καθαρό μέλι.
Αυτό μπορεί να παρατηρηθεί καλύτερα κοιτάζοντας προς το φως. 

Αν οι άκρες της σταγόνας αρχίζουν να ανοίγουν κατά τη βύθιση στο νερό, τότε το μέλι πολύ πιθανό να έχει νοθευτεί με ουσίες που φέρουν αρκετή υγρασία.

Για την ακρίβεια σε ένα ποτήρι κρύο νερό:

Καταβόθρα καταπίνει λίμνη σε βοσνιακό χωριό

Οι κάτοικοι του βοσνιακού χωριού Sanica σοκαρίστηκαν όταν μια καταβόθρα κατάπιε τη λιμνούλα  του χωριό τους εν μία νυκτί.
Η λίμνη ήταν περίπου 20 μέτρα πλάτος και οκτώ μέτρα βάθος, αλλά η τρύπα - την οποία οι χωρικοί αποκαλούν "άβυσσο" - είναι περίπου 50 μέτρα πλάτος και 30 μέτρα βάθος και εξακολουθεί να αυξάνεται.

YouTube | Πώς να βλέπεις βίντεο και να διαβάζεις σχόλια ταυτόχρονα

Το YouTube έχει δημιουργηθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε ο χρήστης είτε θα βλέπει ένα βίντεο είτε θα διαβάζει τα σχόλια κάτω από το βίντεο. Δε μπορεί να κάνει και τα δύο ταυτόχρονα. Ή μήπως… μπορεί;
YouTube video pinner
Στο Chrome Web Store έκανε την εμφάνιση του μία επέκταση με ονομασία Video Pinner, η οποία μπορεί και καρφιτσώνει το βίντεο στο πάνω μέρος της οθόνης, χωρίς ο χρήστης να το χάνει ενώ κάνει scrolling στα σχόλια κάτω από το βίντεο. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να τα βλέπει και τα δύο, χωρίς να χρειάζεται να κάνει συνέχεια scrolling πάνω κάτω.

Facebook | Νέα λειτουργία Pages to Watch για τις Σελίδες

Μία λειτουργία η οποία δοκιμάζεται από το καλοκαίρι στο Facebook και έφτασε τώρα σε αρκετούς Έλληνες διαχειριστές FB Σελίδων, είναι η «Pages to Watch» ή «Σελίδες προς παρακολούθηση». Μέσω της λειτουργίας αυτής, οι διαχειριστές μπορούν να επιλέξουν έως 5 Facebook σελίδες, ανταγωνίστριες συνήθως, ώστε να παρακολουθούν την πορεία των Likes των οποίων δέχονται.
facebook pages to watch

Ρόδος, Αφάντου: Οι εικόνες... μιλάνε από μόνες τους!!!

10
Τί κακό κάναμε και μας εκδικείται η φύση? Απίστευτες οι εικόνες με το πρώτο φως της ημέρας στ' Αφάντου!!! Πλημμύρες, οικογένεια έχει εγκλωβιστεί και ακόμη δεν έχει βγει από το σπίτι, καλλιέργειες εξαφανίστηκαν όπως επίσης τα μνήματα από το νεκροταφείο!!! Παραλιακά (αναμενόμενο) ότι έβρισκαν μπροστά τους τα νερά τα έπαιρναν μαζί τους!!! 

Το Στάδιο Που Μοιάζει Με Αιδοίο

Όλοι μιλάνε γι' αυτό εδώ το στάδιο που θα χτιστεί στο Κατάρ, για να φιλοξενήσει αγώνες του Μουντιάλ που θα γίνουν στη χώρα το 2022, κι όχι επειδή είναι μεγάλο ή πολυτελές, ή επειδή το έχει σχεδιάσει η λαοπρόβλητη σχεδιάστρια μακετών Ζάχα Χαντίντ, αλλά επειδή μοιάζει με αιδοίο.
vagina_stadium01

Το Καλύτερο Σαλόνι Της Νέας Υόρκης

Screen shot 2013-06-19 at 9.46.40 AM
Αυτό, λέει, είναι "το καλύτερο σαλόνι της Νέας Υόρκης".
Μεγάλη κουβέντα.
Μπορεί να φταίει το θεόρατο ύψος, το γιγάντιο τζάκι στο οποίο μπαίνεις μέσα και στέκεσαι όρθιος, ή η τεράστια τζαμαρία με θέα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και -λοξά- το Σέντραλ Παρκ. Ή ότι είναι περισσότερα από 100 τετραγωνικά το σαλόνι μοναχό του. Είναι, ομολογουμένως, απίθανο μέρος, ό,τι πρέπει για να φωλιάζεις χαζεύοντας τη θέα από τη τζαμαρία ή την τέχνη που, το δίχως άλλο, έχεις απιθώσει στους τοίχους. Αλλά "το καλύτερο"; Κομπασμός. Και 14,75 εκατομμύρια για ολόκληρο το διαμέρισμα που ζητάνε -τα μισά μπροστά, μετρητά, λέει- είναι κομματάκι πολλά.
Αλλά δεν μπορείς να πεις, είναι ωραίο:

ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;



Κατ? αρχήν γιατί τα δώσατε όλα; Αν κάποιος σας ζητήσει οικονομική βοήθεια εσείς θα του δώσετε ότι έχετε και δεν έχετε; Την περιουσία σας, τα σπίτια σας, το πορτοφόλι σας και μετά θα διαμαρτύρεστε γιατί μείνατε στον δρόμο;
Το ίδιο ισχύει και στις σχέσεις των ανθρώπων. Ο νους μας πηγαίνει πρωτίστως στις σχέσεις των δύο φύλλων όμως τα ίδια ισχύουν και για τις φιλικές σχέσεις, ή για τις σχέσεις
γονιών – παιδιών. Ακούμε συχνά γονείς να μιλούν για τις "θυσίες" που έχουν κάνει για τα παιδιά τους χωρίς την ανταπόκριση που αυτοί περιμένουν.

Γιατί άραγε δίνουμε τα πάντα σε μια σχέση; Το κάνουμε από "αγάπη" ή γιατί θέλουμε κάτι να "αγοράσουμε"; Είναι δύσκολο να δώσουμε μια απάντηση όσο τα γεγονότα και η σχέση βρίσκονται σε εξέλιξη. Όταν όμως η όλη υπόθεση κάπου καταλήξει τα συμπεράσματα εξάγονται ευκόλως.
Αν δίνουμε χωρίς να ζητάμε κάτι τότε αν δεν πάρουμε τίποτα μάλλον δεν θα ενοχληθούμε ιδιαίτερα. Δίνουμε γιατί το θέλουμε. Όταν όμως ενοχληθούμε από την απουσία της ανταπόκρισης που επιθυμούμε, τότε έχουμε δώσει για να αγοράσουμε. Και μάλιστα επιχειρήσαμε να αγοράσουμε κάτι που ο άλλος δεν θέλει να πουλήσει, τουλάχιστον σε μας. Ειδάλλως προς τι η ενόχληση;

Μαριχουάνα Και Ύπνος..5 Τρόποι Με Τους Οποίους Η Μαριχουάνα Επιδρά Στον Ύπνο Σας!!!

(Φωτογραφία: Maltsev Semion / Shutterstock)


Είναι κοινό για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν μαριχουάνα πριν να πέσουν στο κρεββάτι, είτε από συνήθεια είτε από ανάγκη. Και δεκαετίες έρευνας σχετικά με την σύνδεση μαριχουάνα και  ύπνου μπορούν να δώσουν μια εξήγηση γιατί συμβαίνει αυτό.

Εκτός από την καταπολέμηση της αϋπνίας, η μαριχουάνα φαίνεται να έχει ένα ευρύ φάσμα  επιπτώσεων στον ύπνο.
Αυτό συμβαίνει επειδή τα χημικά στη μαριχουάνα, που είναι γνωστά ως κανναβινοειδή, μιμούνται  τη δραστηριότητα των φυσικών χημικών ουσιών που βρίσκονται στον εγκέφαλο.
Αυτά τα χημικά και τα βιολογικά μονοπάτια τους, συνθέτουν το ενδοκανναβινοειδές σύστημα του σώματος,το οποίο είναι υπεύθυνο για τη ρύθμιση του ύπνου, μεταξύ άλλων.
Ομοίως, η έρευνα δείχνει ότι η μαριχουάνα μπορεί επίσης να έχει άμεση επίπτωση στον ύπνο. Παρουσιάζουμε 5 από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα που οι μελέτες έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής.

Ρόδος: Η πλημμύρα κατέστρεψε νεκροταφείο και παρέσυρε τις σορούς των νεκρών

Φρίκη στη Ρόδο: Η πλημμύρα κατέστρεψε νεκροταφείο και παρέσυρε τις σορούς των νεκρών

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι οι κάτοικοι της Ρόδου, καθώς εκτός από τις αμέτρητες πληγές που προξένησε στο νησί η θεομηνία με τους τρεις νεκρούς και τον έναν αγνοούμενο, η πλημμύρα σάρωσε και το νεκροταφείο του νησιού με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι τάφοι. 

Όλες οι απαντήσεις σχετικά με τα ηφαίστεια που εκρήγνυνται!

Στις 21/11/2013 ο Chris Carrington δημοσίευσε στο thedailysheeple το άρθρο Seven Volcanoes In Six Different Countries All Start Erupting Within Hours Of Each Other (7 ηφαίστεια σε 6 διαφορετικές χώρες εκρήγνυνται μέσα σε λίγες χώρες). Ο ίδιος απαντάει στις απορίες των αναγνωστών και στο τι πραγματικά σημαίνουν αυτές οι εκρήξεις των ηφαιστείων.
Ρ

Τα ηφαίστεια κάνουν ακριβώς αυτό που κάνουν.


 Τα ηφαίστεια είναι αεραγωγοί, όταν η πίεση συσσωρεύεται τα ηφαίστεια απελευθερώνουν ένα μίγμα ατμού και αερίων, μερικές φορές πετρώματα και λιωμένο πέτρωμα (λάβα), για να ανακουφίσουν  την δημιουργηθήσα πίεση . 

Σύμφωνα με το  Ινστιτούτο Smithsonian , υπάρχουν περίπου 1.511 ενεργά ηφαίστεια στον πλανήτη . Ως Ενεργό ορίζεται ένα ηφαίστειο που έχει ξεσπάσει σε κάποιο σημείο κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10.000 ετών. 

Το Smithsonian αναφέρει ότι, κατά μέσο όρο, υπάρχουν 60 εκρήξεις το χρόνο, και ότι μεταξύ 45 και 75 θα πρέπει να θεωρείται εντός των φυσιολογικών παραμέτρων. Σήμερα, αυτή τη στιγμή  34 ηφαίστεια που εκρήγνυνται είναι ενεργάΤο Smithsonian αναφέρει επίσης ότι έως και 20 ηφαίστεια που εκρήγνυνται σε μια δεδομένη ημέρα  είναι εντός των φυσιολογικών παραμέτρων. 

Ο λόγος που το καθημερινό ποσό είναι τόσο μεγάλο, σε αναλογία με το ποσοστό του ετήσιου αριθμoύ είναι απλά και μόνο επειδή μερικά ηφαίστεια εκρήγνυνται πάντα. 

39 Tρόποι για να ζήσεις, όχι απλά να υπάρχεις!!!


«H ορθή λειτουργία του ανθρώπου είναι να ζει, όχι απλά να υπάρχει» – Jack London
Πολύ συχνά βάζεις τη ζωή στον αυτόματο πιλότο, κάνοντας συνέχεια τα ίδια πράγματα και κάθε μέρα είναι σαν την προηγούμενη.
Αυτό είναι εντάξει και εύκολο, μέχρι να περάσει άλλη μια χρονιά χωρίς να κάνεις τίποτα,χωρίς να έχεις ζήσει πραγματικά τίποτα.
Αυτό είναι εντάξει, μέχρι να φτάσεις στα γηρατειά και θα κοιτάξεις πίσω τη ζωή σου και θα μετανιώνεις.
Αυτό είναι εντάξει, μέχρι να δεις τα παιδιά σου να πηγαίνουν πανεπιστήμιο και να συνειδητοποιείς ότι έχασες την παιδική τους ηλικία.
Όχι, δεν είναι εντάξει! Αν θέλεις πραγματικά να ζήσεις τη ζωή σου, να βιώσεις εμπειρίες, να την απολαύσεις στο μέγιστο, αντί να είσαι περαστικός και να ζεις μια ζωή μονό για να υπάρχεις, τότε πρέπει να βρεις τρόπους να ξεφύγει η ζωή σου από την μούχλα και την ρουτίνα.
Αυτό που ακολουθεί είναι μία λίστα από ιδέες, ως επί το πλείστον προφανείς, που μπορεί να τις έχεις σκεφτεί και μόνος σου, αλλά ελπίζω να είναι χρήσιμες υπενθυμίσεις. Όλοι  τις χρειαζόμαστε μερικές φορές. Εάν το βρεις χρήσιμο, να το εκτυπώσεις και ξεκίνα να το χρησιμοποιείς. Σήμερα!

Aλήθεια λέω… Ο Άνθρωπος είναι ένα θαυμάσιο Ον…Ας ξεκινήσουμε από την Αρχή…



Aλήθεια λέω…
Ο Άνθρωπος είναι ένα θαυμάσιο Ον…
Αυτές οι Δυνάμεις που εδράζουν μέσα του είναι της Αγάπης και της Σοφίας, όσο και να ακούγεται περίεργο…
Στην σημερινή εποχή, στην μεγαλύτερη μερίδα πληθυσμού επικρατεί τρόμος…
Η Ζωή στον Πλανήτη έγινε εχθρική, δηλητηριώδης, κάθε άνθρωπος θα ευχόταν να ήταν αλλιώς τα πράγματα…
Λίγοι είναι πια, που δεν έχουν πάρει είδηση…
Λίγος και ο χρόνος τους να εξακολουθούν να μην παίρνουν είδηση αυτόν τον τρόμο που εξαπλώνεται ραγδαία μεταξύ μας και κλέβει κάθε καλή προαίρεση...
Σαν να παραιτηθήκαμε φαίνεται, από αυτήν την ίδια την Ζωή και την αφήνουμε στην μοίρα της…
Φαίνεται να έχει γίνει μια ανατροπή κάθε ποιότητας και αρετής σε τούτον τον Πλανήτη και να κυριαρχεί το χάος ενός ισχυρού κυβερνήτη, που καμία σχέση δεν έχει με αυτό το θαυμάσιο Ον, που λέγεται Άνθρωπος…

Ρόδος, θεομηνία


Rodos theominiaΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ

Διαβάζω και ακούω τις μέρες αυτές τις διάφορες δηλώσεις αρμοδίων όλων των βαθμίδων σχετικά με την τραγωδία της Ρόδου. Τις διαβάζω στα πεταχτά και ακούω τις πρώτες είκοσι τριάντα λέξεις. Ύστερα τα παρατάω και πάω να ασχοληθώ με κάτι άλλο πιο σημαντικό. Όσα άκουσα μου είναι αρκετά και δεν άντεχω άλλα, μην μου ανέβει κι η πίεση, γέρος άνθρωπος. Δεν αντέχω τις προσπάθειες δικαιολόγησης των αδικαιολόγητων σ’ εκείνο το τυπικό πια στύλ του πολιτικάντη, του παλαιοκομματικού επαγγελματία πολιτικού. Τις αοριστολογίες και υπεκφυγές, την τεχνηέντως αλλαγή του θέματος, τις υποσχέσεις και λαϊκισμούς του τύπου “δεν κοιμηθήκα δυο μέρες, δούλεψα κι εγώ ο ίδιος”.

Φωτογραφίες σοκ από την εκθεμελίωση των σπιτιών των 30 κατοίκων της Ψερίμου

Fotografies sok apo tin ekthemeliosi twn spitiwn twn 30 katoikwn tis Pserimou

ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Μετράνε πληγές κι’ άλλα νησιά της Δωδεκανήσου από την θεομηνία που τα έπληξε, παράλληλα με τη Ρόδο.
Στην Κω, δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν, ενώ στην Κάλυμνο οι ζημιές είναι ακόμα μεγαλύτερες. Όμως εκεί που η θεομηνία προκάλεσε τεράστιες καταστροφές, είναι στη Ψέριμο.
Στο μικρό νησί της Ψερίμου η γη κυριολεκτικά σκάφτηκε από τα νερά, η παραλία χάθηκε, σπίτια καταστράφηκαν.
Οι 30 οικογένειες που ζουν στο νησί τρόμαξαν από την κοσμοχαλασιά και ζητούν επειγόντως βοήθεια. Στο μικρό νησί έσπευσαν ο δήμαρχος Καλύμνου Δημ. Διακομιχάλης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς.
Αναμένεται ότι σήμερα θα γίνει δεκτό το αίτημα της κήρυξης της Ψερίμου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές και αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.

Ρόδος: Εικόνες αποκάλυψης από τα ποτάμια – δρόμους στο χωριό Αφάντου (βίντεο)

1471840_558651790877400_1197605954_n
Βίντεο από το μέγεθος της πλημμύρας στο χωριό Αφάντου που για ακόμα μια φορά οι δρόμοι έγιναν ορμητικοί χείμαρροι .

Ποιος θα «κερδίσει» αυτή την γενιά;

Δεν ενδιαφέρονται για την πολιτική συνειδητά, ούτε δείχνουν να θέλουν να ενδιαφερθούν. Δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, διότι δεν θέλουν να γνωρίζουν.
Οι περισσότεροι τουλάχιστον δεν ξέρουν και δεν θέλουν, ούτε ενδιαφέρονται να ξέρουν ποιοι είναι οι βασικοί υπουργοί της κυβέρνησης, της εκάστοτε κυβέρνησης. Δεν γνωρίζουν φυσικά ότι έγινε η πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση, τι σημαίνει το πρωτογενές πλεόνασμα και πολλά άλλα. Δεν γνωρίζουν ότι έχουμε ευρωεκλογές τον Μάιο. Δεν διαβάζουν εφημερίδες και δεν παρακολουθούν τα δελτία ειδήσεων των οκτώ, παρά μόνον περιστασιακά. Ενημερώνονται για την καθημερινότητα και την επικαιρότητα κυρίως από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης, από το διαδίκτυο, από περιοδικά και τα free press. Έχουν όμως απόψεις και θέσεις.

«Όλοι οι Έλληνες μαζί», ε; Μπα!



«Να είμαστε όλοι μαζί». «Να είμαστε ενωμένοι». «Είδατε πόσα καταφέρνουμε όταν είμαστε όλοι ενωμένοι;»… Τα γνωστά κλισέ επαναλήφθηκαν με αφορμή την επέτειο του Γοργοποτάμου. Ο κ.Σταικούρας, μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης στις εκδηλώσεις, διαπίστωσε για τον Γοργοπόταμο ότι «γεφύρωσε τις διαχωριστικές γραμμές, τις αντιθέσεις, τα πάθη και τους φανατισμούς». Πρόσθεσε δε ότι «αποτελεί δίδαγμα για τις νεότερες γενιές και ένα καλό παράδειγμα για το τι μπορούμε να πετύχουμε με ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία».
Σύμφωνα με την παραπάνω καταπληκτική προσέγγιση,  δεν μας μένει, λοιπόν, παρά «να ενωθούμε». Και μέχρι την επόμενη «μεγάλη μάχη του Έθνους», μέχρι τις 9 Δεκέμβρη δηλαδή που συνεδριάζει το Eurogroup, να έχουμε «συνεννοηθεί». Να έχουμε «συνεργαστεί». Και «όλοι μαζί» να έχουμε συμφωνήσει με την κυβέρνηση, η οποία στο μεταξύ θα έχει συνεννοηθεί με την τρόικα. Και έτσι («μονιασμένοι» και «ενωμένοι») να ενημερώσουμε  τους εταίρους μας για το πόσο πολύ μας αρέσουν οι πλειστηριασμοί. Πόσο πολύ μας αρέσουν οι απολύσεις. Πόσο πολύ μας αρέσουν οι φόροι επί των ακινήτων. Τα διαλυμένα νοσοκομεία. Τα διαλυμένα Πανεπιστήμια. Και άλλα τέτοια «ενωτικά»…

ΚΙ ΑΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;

1157736_537704856278086_2038266229_n

Το έχουμε θέσει ως ερώτημα στον εαυτό μας άραγε; Θα αποφύγω αυτή την φορά να ασχοληθώ με τις πολιτικές επιλογές των πολιτών αυτής της χώρας, για τις εμμονές τους σε κόμματα και κλίκες, καθώς πλέον την περίπτωση αυτή πρέπει να την διαλευκάνει η ψυχιατρική επιστήμη. Αυτή είναι η μια πλευρά της κρίσης. 
Υπάρχει και άλλη μια, που περιγράφεται από τις συμπεριφορές, από την διαμόρφωση της καθημερινότητας, από τα memes της μάζας, από την αισθητική και τις αξίες. Φυσικά δεν έχω πρόθεση να αποπολιτικοποιήσω όλα τα παραπάνω, καθώς όλα είναι πολιτική. Αλλά σε  διάφορες πτυχές της ζωής στην ελληνική πραγματικότητα, αντιλαμβάνεσαι πως άλλα πράγματα είναι αυτά που μας οδηγούν και πιο βαθιά στον βούρκο.

Οδηγική συμπεριφορά του Έλληνα

Πολλοί σε φανάρια περνάνε την ουρά και δημιουργούν μια δεύτερη ακριβώς μπροστά για να έχουν ένα προβάδισμα λίγων δευτερολέπτων. Παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια και μπάρες για αμαξίδια, διπλοπαρκάρουν σε ήδη στενούς δρόμους χωρίς αλάρμ, αδιαφορούν για διαβάσεις πεζών, περιφρονούν τους ίδιους τους πεζούς. Δεν είναι τυχαίο που είμαστε δυστυχώς, η πρώτη χώρα στην Ευρώπη στον αριθμό θυμάτων από τροχαία.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα