Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΝΕΕΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ για δωρεάν ρεύμα για όλους και η πλήρης αποσιωποίηση του θέματος! (+ 8 βίντεο των εφευρέσεων)

Το γνωρίζατε ότι υπάρχουν εφευρέσεις οι οποίες έχουνε την δυνατότητα να δουλεύουνε ασταμάτητα, χωρίς κανένα απολύτως οικονομικό έξοδο; Το γνωρίζατε ότι οι εφευρέσεις αυτές έχουνε την δυνατότητα να παράγουν ρεύμα δωρεάν για όλους, λύνοντας το πρόβλημα της ρύπανσης του πλανήτη, οριστικά;

21-12-12: Ψευδολογίες περί Συντέλειας

του Αλέξη Δεληβοριά, Αστρονόμου του Ευγενιδείου Πλανηταρίου




Εσχατολογικά σενάρια αποκάλυψης, απόκρυφες προβλέψεις επερχόμενης συντέλειας και καταστροφής του κόσμου εμφανίζονταν κατά καιρούς καθόλη τη διάρκεια της ανθρώπινης Ιστορίας.

 Στις μέρες μας, αντίστοιχα σενάρια κυκλοφορούν ευρέως στο Διαδίκτυο. Αυτοαποκαλούμενοι «ερευνητές», τηλεπωλητές βιβλίων και συνωμοσιολόγοι, ευαγγελιστές και ιδρυτές περίεργων αιρέσεων, που δυστυχώς έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στην Ελληνική επικράτεια, έχουν βάλει το λιθαράκι τους στην αναμόχλευση του αρχέγονου φόβου του ανθρώπου για τη συντέλεια, τις περισσότερες φορές μάλιστα με το αζημίωτο.

Ισχυροί σεισμοί στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας

Ισχυροί σεισμοί στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας
Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν ανοιχτά της Καλιφόρνιας, δεν αναφέρθηκαν ζημιές.
Ένας ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνιας, στις ΗΠΑ, του οποίου ακολούθησε αμέσως μετά ένας δεύτερος, μεγέθους 6,1 βαθμών, ανακοίνωσε το αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS).

Stargates: επιστημονική φαντασία, επιστήμη & αρχαιολογία


Image
Η ιδέα των Stargates ενυπάρχει εδώ και περίπου μία δεκαετία, σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών επιστημονικής φαντασίας καθώς και μυθιστορημάτων.

Φυσικά και η παρουσίαση μίας θεωρίας μέσω αυτού του πλαισίου σκέψης, ίσως να οδηγήσει αρκετούς από εμάς στην γρήγορη απόρριψή της, πράξη όμως εντελώς λανθασμένη. Φυσικά και ως θεωρία πρωτοπαρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό ως ένα καθαρά φανταστικό δημιούργημα αλλά όλα τα δεδομένα που απαρτίζουν τη δομή της θεωρίας είναι άκρως επιστημονικά όπως θα δούμε παρακάτω και ίσως να έχουν ανταπόκριση και στην αρχαιολογική πραγματικότητα.

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ



Τραγωδία. Δεν υπάρχει άλλη λέξη που να χαρακτηρίζει καλύτερα το αιματηρό συμβάν σε δημοτικό σχολείο στο Νιουτάουν του Κονέκτικατ.

Ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σχολικό κτήριο και θέρισε 27 άτομα. Νεκρά είναι 18 παιδιά. Ενημερώθηκε αμέσως ο Λευκός Οίκος για την κατάσταση. Πρόκειται για άλλη μία εξαιρετικά βίαιη ενέργεια που για πολλοστή φορά συμβαίνει σε σχολείο στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ

Μια νέα έκθεση της ΝΑΣΑ προειδοποιεί πως ο πλανήτης μας θα πληγεί απο Ηλιακές καταιγίδες το 2012. Κάθε 11 χρόνια ο Ήλιος αλλάζει τους μαγνητικούς του πόλους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιες εκρήξεις με φλόγες  που στην συνέχεια πλήτουν τους πλανήτες και φυσικά την Γη...



Η ΝΑΣΑ προειδοποιεί πως ίσως έχουμε πρόβλημα στις τηλεπικοινωνίες,  και   τους σταθμούς ενέργειας.

Το Απόλυτο Backup: Πώς να μην χάσετε ΠΟΤΕ τα αρχεία σας


                                

Τα αρχεία στον υπολογιστή μας περικλείουν όλη μας τη ζωή. Ψηφιακές φωτογραφίες από τις ευτυχισμένες μας στιγμές. Αρχεία κειμένου και λογιστικά πάνω από τα οποία έχουμε ματώσει. Τραγούδια και βίντεο που ψάχναμε για μήνες, μπορεί και χρόνια, και αν τα χάναμε θα ήταν πιθανώς αδύνατον να τα ξαναβρούμε. Και, αν υπολογίσει κανείς πως το να αποτύχει κάθε δίσκος είναι απλά θέμα χρόνου (λόγω τριβών), μόνο μέσα από το διαδίκτυο μπορούμε να έχουμε το καλύτερο δυνατό backup.

Φθόνος : το τίμημα της δόξας

«Ίσχει γαρ όλβος ου μείονα φθόνον» [Πίνδαρος].

 


«Όταν η ανθρώπινη ευτυχία ανεβαίνει ψηλά, προκαλεί τους κεραυνούς να τη χτυπήσουν. Όσο πιο μεγάλος και άξιος αναδεικνύεται ένας άνθρωπος, τόσο πιο εύκολα τον βρίσκει το βέλος της επίκρισης και της κακολογίας. Οι νάνοι φυσικά δίνουν πολύ πιο δύσκολα στόχο», είχε γράψει ο μεγάλος Γερμανός ποιητής και συγγραφέας Χάιντριχ Χάινε. 

Οι λόγοι αυτοί έχουν μια διαχρονικότητα, αλλά στην εποχή μας αποκτούν μια ιδιάζουσα επικαιρότητα. Γιατί άραγε; Ένας, επίσης μεγάλος των γραμμάτων, ο Ντοστογιέφσκυ, είχε χωρήσει τους ανθρώπους σε τρεις κατηγορίες. Στην πρώτη τοποθέτησε τους ανθρώπους που διαθέτουν αξία και αξιοσύνη και ξεχωρίζουν από τους άλλους. 

Ποιος ήταν τελικά ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ;!


Φυσικά και δε θα δώσω εγώ αυτή την απάντηση, αλλά μετά από μια αναζήτηση βιογραφικών στοιχείων για τον πασίγνωστο Βρετανό συγγραφέα..προβληματίστηκα..!
Ας ρίξουμε μία ματιά:
Αυτό μας δίνεται από το διαδίκτυο και τις πιο πολλές εγκυκλοπαίδειες. Αλλά το δαιμόνιο που έχω μέσα μου (όχι το σωκρατικό) με ώθησε να κοιτάξω-καταλάθος, ομολογώ- τη βιογραφία που δίνει ο Michael M. Hart.

Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο. Ιπποκράτης.


- Ιπποκράτης 460-370 Π.Χ.

image-02-large
Ο Ιπποκράτης το έλεγε αυτό πρίν από  περισσότερα από 2.000 χρόνια, αλλά εμείς τώρα μόλις κατανοούμε  το πόσο δίκιο είχε.
Και όχι μόνο ο Ιπποκράτης, αλλά και ένα παλιό ρητό αιώνες πιο πρίν τόσο της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής (TCM) αλλά και της Aγιουβερδικής ιατρικής της Ινδίας, έλεγε ότι
Η ρίζα της  καλής  και της  κακής υγείας κατοικεί στο έντερο.

Ελεύθερη Ενέργεια Για Όλους - O Νέος «Απαγορευμένος Καρπός»


«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο,


είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός».


John O’ Malley Bockris, φυσικός
Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση… Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους… Φανταστείτε τρένα, αεροπλάνα και πλοία να κινούνται με απίστευτες ταχύτητες χωρίς να καταναλώνουν ορυκτά καύσιμα… Φανταστείτε μικρούς σταθμούς Ψυχρής Σύντηξης να προμηθεύουν την ενέργεια που χρειάζεται η βιομηχανία χωρίς τον κίνδυνο πυρηνικού ατυχήματος… Φανταστείτε έναν κόσμο με μηδέν μόλυνση του περιβάλλοντος, όπου ο καθένας θα μπορεί να αντλεί ελεύθερα την ενέργεια που χρειάζεται με ελάχιστο κόστος…

Γιόρταζαν οι αρχαίοι Έλληνες την Πρωτοχρονιά;

Γιόρταζαν οι αρχαίοι Έλληνες την Πρωτοχρονιά;

Φαίνεται πως στην αρχαία Ελλάδα δεν γιορταζόταν η Πρωτοχρονιά καθώς για τότε μεγαλύτερη σημασία είχε η αρχή κάθε μήνα που ονομαζόταν νουμηνία. Στην Αθήνα, ωστόσο, μια επιγραφική μαρτυρία μας πληροφορεί για μια θρησκευτική τελετή που γινόταν στην αρχή του νέου έτους ή σωστότερα την τελευταία ημέρα του απερχομένου, αφορούσε όμως περιορισμένο αριθμό ατόμων. Επρόκειτο για μια θυσία των απερχόμενων αξιωματούχων στον Δία Σωτήρα και την Αθηνά Σωτείρα και απέβλεπε στην εξασφάλιση της εύνοιας των θεών αυτών για τη νέα χρονιά.

21/12/2012: το Τέλος της Ανθρωπότητας ή μια Καινούργια Αρχή; ( Ε' Μέρος) - ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ – ΜΕΡΟΣ Β


                              


ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ – ΜΕΡΟΣ Β

Ημερολόγιο μακροχρόνιας αρίθμησης: «προχωρώντας μπροστά ξαναβρίσκω την αρχή μου»   

Ο τίτλος του κεφαλαίου μιλάει από μόνος του καθώς οι Μάγια ονόμαζαν αυτό το μεγάλο ημερολόγιο που τους επέτρεπε να ανατρέχουν στο μακρινό παρελθόν και στο μέλλον της ιστορίας, ημερολόγιο μακροχρόνιας αρίθμησης. Είμαστε τυχεροί γιατί οι επιστήμονες κατόρθωσαν τελικά και αποκρυπτογράφησαν το σημείο αφετηρίας του μεγάλου αυτού ημερολογίου των Μάγια με αποτέλεσμα όλες οι σημαντικές ημερομηνίες που περιγράφονται στα μνημεία τους να μας είναι σήμερα γνωστές.

Η ημερομηνία έναρξης του ημερολογίου των Μάγια είναι η 11 Αυγούστου του 3.114 προ Χριστού.

Το Τραγούδι της Ημέρας- ''Staying Alive''- Bee Gees

                                      

Saturday Night Fever ήταν ο τίτλος μιας κινηματογραφικής ταινίας του 1977, που έφερε τη ντίσκο και γενικότερα την κουλτούρα του χορού στο μουσικό προσκήνιο, όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Σ' αυτό βοήθησε και το σάουντρακ της ταινίας, με τις μεγάλες επιτυχίες που ανέδειξε.Συνολικά, μέχρι σήμερα, η μουσική του Saturday Night Fever έχει πουλήσει πάνω από 25.000.000 αντίτυπα και είναι μακράν το πιο επιτυχημένο σάουντρακ όλων των εποχών.
 Η ταινία κυκλοφόρησε στις αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 1977. Αμέσως, σχεδόν, σκαρφάλωσε στην κορυφή του αμερικάνικου box-office και ανέδειξε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή, τον Τζον Τραβόλτα. 

Ψυχικές Διαταραχές - Αυτοάνοσα Νοσήματα - Ενδομήτρια Βιώματα



Μνήμες ευχάριστες που μας βοηθούν να αισθανόμαστε καλύτερα και σε ψυχικό και σε σωματικό επίπεδο, μνήμες που μας κάνουν άλλοτε να αποδεχόμαστε και άλλοτε να απορρίπτουμε πρόσωπα ή καταστάσεις και μνήμες ακαθόριστες επίφοβες και θανατηφόρες, που μας πλημμυρίζουν από ακαθόριστους φόβους και μια αίσθηση ενός επικείμενου θανάτου.

Η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα – Ο μύθος και οι υπερβολές


Απόλλων και Υάκινθος
Διαστάσεις επιδημίας έχει πάρει η παραπληροφόρηση σχετικά με το ότι ήταν αποδεκτή (και περίπου θεσμοθετημένη) η ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα. Ιδιαίτερη σπουδή μάλιστα, επιδεικνύουν και διάφοροι εγχώριοι εκκλησιαστικοί κύκλοι, με προφανή κίνητρα και σκοπό.
Σε όλες τις εποχές και σε όλες τις κοινωνίες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν άτομα με αποκλίνουσες σεξουαλικές συμπεριφορές, παρά φύσει, θα λέγαμε. Όμως, ειδικά για την αρχαία Ελλάδα, δεν αποτελούσαν τον κανόνα, αλλά την εξαίρεση. Είναι τελείως ανυπόστατες οι περί του αντιθέτου αιτιάσεις.

ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 7270 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ


ΑΝΑΤΙΝΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΦΟΙΝΙΚΙΚΟΥ …ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ!!!
Το πρώτο γραπτό κείμενο στην Ευρώπη – Το 1998 ο καθηγητής κ. Γ. Χουρμουζιάδης δήλωσε πως είναι αδύνατη η δημοσίευση του κειμένου
Είναι εμφανές πως η όποια επίσημη δημοσίευσή της θα ανέτρεπε όλο το ιστορικό σκηνικό περί ανακάλυψης της γραφής, της αποτύπωσης της έναρθρης φωνής του ανθρώπου με γράμματα (και όχι με ιδεογράμματα) και μάλιστα στο γεωγραφικό χώρο της Ελλάδας, στο γεωγραφικό χώρο της Ευρώπης.

Περί Δουλείας στην Αρχαία Ελλάδα



ACROPOLI
Η αρχαία ελληνική οικονομία ουδέποτε βασίστηκε στη δουλεία: Είναι γνωστόν, ότι η ιστορική αναζήτηση κατά τη διάρκεια του «περάσματός» της στον πολύ κόσμο υφίσταται έναν σωρό παραμορφώσεις σε σημείο, ώστε στην κατάληξή της να έχει πλέον περιβληθεί με μία σκληρή, σχεδόν αδιαπέραστη, κρούστα από ιδεοληψίες, ρομαντισμό, ανακρίβειες, ωραιοποιήσεις, φαντασιώσεις, πλάνες, απαράδεκτες γενικεύσεις και μυθεύματα.
Ένα από τα μυθεύματα, που μάλιστα θεωρείται και το πλέον «αυταπόδεικτο» από τους αδαείς, είναι το ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός βασίστηκε στη δουλεία και συνακόλουθα ότι ο πολιτισμός αυτός δεν θα είχε υπάρξει, αν δεν υπήρχαν οι δούλοι της αρχαίας Ελλάδας.

Οι Κοσμοσφαίρες της Ρωσίας


Το Ρωσικό εν λειτουργία αμυντικό σύστημα Πολέμου των Άστρων
Τον Φεβρουάριο του 1992, Ο Ρώσος πρόεδρος Boris Yeltsin πρότεινε στις ΗΠΑ και στον ΟΗΕ μια παγκόσμια αμυντική ασπίδα (με όπλα τύπου Star Wars) ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΡΩΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.
Πολλοί θα αναρωτούνται, τι μπορεί να έχουν αυτοί οι «οπισθοδρομικοί» Ρώσοι που να έχει αξία για την έρευνα του Strategic Defense Initiative (SDI). Η ελάχιστα γνωστή ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι οι Ρώσοι άρχισαν την ανάπτυξη ενός ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ αμυντικό σύστημα τύπου Star Wars τον Σεπτέμβριο του 1977, και έκτοτε το έχουν βελτιώσει πολύ.

21/12/2012: το Τέλος της Ανθρωπότητας ή μια Καινούργια Αρχή; Δ' Μέρος - TΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑ – ΜΕΡΟΣ Α



                           

Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 το ημερολόγιο των Μάγιας "μηδενίζει". Αυτό είναι αλήθεια ή ψέμματα; Σημασία έχει ότι, με αφορμή αυτό το ημερολόγιο, κυκλοφορούν πάρα πολλά εσχατολογικά σενάρια περί της καταστροφής της ανθρωπότητας. Όλα αυτά με εξώθησαν στο να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο "2012: Αλήθειες και Ψέματα", το οποίο εκδόθηκε από την IntroBooks.
Στο βιβλίο αυτό αναφέρομαι στο φαινόμενο της εσχατολογίας, αναλύω το ψυχολογικό της υπόβαθρο, δίνω μια εικόνα των κύκλων της ανθρωπότητας, αναλύω το ωροσκόπιο της 21ης Δεκεμβρίου 2012 στηριγμένη στη δυτική αστρολογία όπως τη γνωρίζετε όλοι και τέλος εξηγώ το μετρικό σύστημα των Μάγιας, τον τρόπο με τον οποίο διαμόρφωσαν το ημερολόγιό τους, την κοσμοθεωρία τους, τη θρησκεία τους. Καταλήγω στο αν αυτό το ημερολόγιο μας δηλώνει τέλος ή μια καινούργια αρχή και αν το τελικό του μήνυμα σχετίζεται με το πόρισμα που μας δίνει το ωροσκόπιο αυτής της ημέρας.

Σμάρω Σωτηράκη


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 22ο τεύχος του περιοδικού Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ

                            


ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 22ο τεύχος του περιοδικού Ο ΚΗΠΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΟΥΡΟΥ, αφιερωμένο στη μικρή Μαλάλα, που την πυροβόλησαν στο Πακιστάν οι Ταλιμπάν, πριν προλάβουν να την ξυλοφορτώσουν οι φασίστες στην Ελλάδα!

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ! Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ΄ ΤΩΝ 7 ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!


ΣΤΟ ΦΩΣ  ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ????
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΡΟΔΟΥ.!!!!!
Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΚΑΠΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚ΄ ΤΩΝ 7 ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΡΟΔΟΥ!!!!

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2012......ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ 28/10/2011! ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανθρώπινη συνείδηση θα συνεχίσει να μεταμορφώνεται βήμα το βήμα σύμφωνα με αυτό το σχέδιο μέχρι που θα φτάσουμε στην αληθινή τελική ημερομηνία της διαδικασίας της δημιουργίας, στις 28 Οκτώβρη 2011.

Και ο καρλ γιοχαν καλεμαν συνεχιζει

Δεν πλησιάζουμε κάποιον άλλο κύκλο κάποιας μετακίνησης (shift), αλλά το τέλος όλων των μετακινήσεων, κάτι που όλη η εξέλιξη υπήρξε μια προετοιμασία για αυτό

Τα 29 σημάδια που δείχνουν ότι η Νέα Τάξη μεταμορφώνει την κοινωνία σε μια πλήρως ελεγχόμενη μάζα

The Daily sheeple

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Η παγκόσμια ελίτ επιθυμεί να ελέγχει στενά σχεδόν όλα όσα κάνουμε, λέμε και σκεφτόμαστε.
Μόλις η ελίτ αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μια τυραννία της ανθρωπότητας που δεν θα έχουμε δει ποτέ πριν.


ΓΑΛΑΞΙΑΚΉ ΕΥΘΥΓΡΆΜΜΙΣΗ


Από τις δημοφιλέστερες θεωρίες που έχουν συνδεθεί με τη λήξη του μεγάλου ημερολογιακού κύκλου των Μάγια, στις 21 Δεκεμβρίου του 2012 είναι οι περίφημες ευθυγραμμίσεις της γης και του ήλιου με το γαλαξιακό ισημερινό, με το σκοτεινό ρήγμα του γαλαξία και με το γαλαξιακό κέντρο (την υπερμεγέθη μαύρη τρύπα). Από τους πρωτεργάτες αυτών των θεωριών είναι ο Αμερικάνος ερευνητής και συγγραφέας John Major Jenkins. Ο Jenkins συνδυάζοντας στοιχεία από τις παραδόσεις διαφόρων πολιτισμών με τις επιγραφές των Μάγια και με αστρονομικούς και ημερολογιακούς υπολογισμούς, υποστήριξε ότι οι αρχαίοι Μάγια σκόπιμα τοποθέτησαν το τέλος ενός μεγάλου ημερολογιακού κύκλου στις 21 Δεκεμβρίου 2012 για να καταδείξουν μια μεγάλη ευθυγράμμιση: εκείνη την ημέρα όταν ο ήλιος θα βρίσκεται στο σημείο που σημαίνει την έναρξη του χειμώνα, ο πλανήτης μας και το άστρο μας θα ευθυγραμμιστούν με την καρδιά του γαλαξία!

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ (10 ΒΗΜΑΤΑ)

Έχοντας συμμετάσχει σε πολλές ερευνητικές αποστολές ή μη  και έχοντας διανυκτερεύσει πολλές φορές στην ύπαιθρο διαβάζω κατά καιρούς διαφορετικά σενάρια επιβίωσης που τα γράφουν παιδάκια που βρήκαν το παλαιό βιβλίο των εξερευνητών με τον χιουι ,τον λιουι και τον ντουι ή προσωπάκια που έχουν να δέσουν κόμπο από το καιρό που ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αντιπολίτευση.
Σκοπός μου είναι να σας πω 10 βήματα απλά και εύκολα. Αν τα ακολουθήσετε έχετε ηρεμήσει για οτιδήποτε :

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ




Ο τίτλος αυτός που επιλέξαμε δεν έχει καμιά σχέση με "εθνικισμό".Τον επιλέξαμε προκειμένου να εκφράσουμε την έκπληξή μας διαβάζοντας το βιβλίο του κ. Βαρθολομαίου Λάζαρη στο οποίο παραθέτει την έρευνα που έχει κάνει.Ο κ. Λάζαρης ήταν ναυτικός και στα ταξίδια του σε όλη τη Γη διαπίστωσε οτι υπάρχουν χιλιάδες ελληνικά τοπωνύμια.Με την υπάρχουσα ιστορία αυτό δεν εξηγείται.Αν προσθέσουμε στην έρευνα του κ. Λάζαρη και τις γλωσσολογικές και εθνολογικές έρευνες που έχουν γίνει στους Ινδιάνους του Καναδά,στους ιθαγενείς της Ινδονησίας,στους Ινδιάνους της Ν.Αμερικής,στους αυτόχθονες της Αυστραλίας,στις αναφορές των μυστικιστών απο το Θιβέτ,στις αναφορές των δρυϊδων και δεκάδες άλλες τέτοιες έρευνες,βλέπουμε οτι ταιριάζουν απόλυτα με την έρευνα του κ. Λάζαρη.Υπάρχει όμως μια ακόμη έρευνα αξιόλογη που είναι το βιβλίο του κ. Ιωσήφ Γιαχούντα(πρύτανης του Πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ) "Τα εβραϊκά είναι ελληνικά" και στην οποία μιλάει για μια πανάρχαια ελληνική αυτοκρατορία.

Ήχησαν τα τύμπανα, πλησιάζουμε στο ελληνικό ground zero


Ήχησαν τα τύμπανα, πλησιάζουμε στο ελληνικό ground zero

Κακομοίρη μου...

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη

Είναι πολύ πικρή η αίσθηση της δικαίωσης όταν επαληθεύονται οι προειδοποιήσεις για τον αργό θάνατο που οδηγείται η πατρίδα σου. Αυτό αισθάνονται τώρα όσοι από την πρώτη στιγμή, το 2009-2010, φώναζαν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο, ο οποίος άρχισε με οικονομική επίθεση, αλλά ο τελικός στόχος ήταν η οικονομική και γεωπολιτική κατάρρευση της χώρας, η νέα υποδούλωσή μας.

τι τον θέλεις τον ουρανό; έχεις φτερά μήπως και δεν τα βλέπω;



ώστε λοιπόν μείναμε μόνοι;
μείναμε μόνοι να οραματιζόμαστε ένα ‘άλλο αύριο;’

…έχω την αίσθηση ότι δεν οραματιζόμαστε τίποτε... τουλάχιστον σε ευρύ, αυτό που λέμε 'συλλογικό' επίπεδο... λογικό, εκείνοι που οραματίζονταν ήταν πάντοτε οι μοναχικοί άνθρωποι… το ζήτημα ήταν πως κάποιοι μπορούσαν ή ήθελαν να μοιραστούν το όραμά τους με τους υπόλοιπους… κάποιοι το κατάφεραν… κάποιοι εκδικούμενοι τον εαυτό τους, απλά το κατέστρεψαν… και κάποιοι άλλοι το έκρυψαν και το ανακάλυψαν οι επόμενες γενιές και το φόρεσαν στο δικό τους σώμα… στην ουσία το κατέστρεψαν επίσης...

ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ,ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ;



-ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΔΕΡΦΕ;

-ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΙΑΣΟΥΜΕ…

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ…

-ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΑΔΕΡΦΕ;

-ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ…

Queen Mary: το στοιχειωμένο πλοίο!

Το πλοίο "Queen Mary" ήταν ένα κρουαζιερόπλοιο πολυτελείας που αποσύρθηκε το 1967 και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο Long Beach της Καλιφόρνια.
Από τότε μέχρι σήμερα το Queen Mary συγκαταλέγεται σε ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο, αφού οι μαρτυρίες για φαντάσματα στους χώρους του, είναι χιλιάδες!



 Το πλοίο λειτουργεί σήμερα ως ξενοδοχείο αλλά και τουριστική ατραξιόν, αποφέροντας μεγάλα κέρδη στην περιοχή. Επισκέπτες υποστηρίζουν πως έχουν δει το φάντασμα μιας "κυρίας στα λευκά" ή ότι φαντάσματα παιδιών στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου με πιο γνωστό το πνεύμα της Jackie, ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό της καθώς έκανε βουτιά στην πισίνα. Το pyles.tv, συγκέντρωσε τις "στοιχειωμένες ιστορίες" γύρω από το πλοίο και σας τις παρουσιάζει!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα