Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν προσπαθείς

Οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν δεν προσπαθείς

1 (79 ).gifΥπάρχουν άφθονα παραδείγματα στην ιστορία που πρόσωπα, όπως ο Αρχιμήδης και το περίφημο «εύρηκα!» που αναφώνησε φαίνεται ότι είχαν τις πιο εμπνευσμένες ιδέες, όταν όμως σκεφτόντουσαν άλλα πράγματα από αυτό που ανακάλυψαν ή σκέφτηκαν. Ωστόσο, ο μηχανισμός που βρίσκεται πίσω από αυτό το ψυχολογικό φαινόμενο παραμένει ασαφής. Μία μελέτη σήμερα προτείνει ότι το να κάνει κάνεις απλά ένα διάλειμμα δεν φέρνει την έμπνευση, αλλά η δημιουργικότητα μεγαλώνει μέσω πράξεων που δεν εμποδίζουν το πνεύμα να περιπλανιέται.


Η προσπάθεια ακόμη και σαν λέξη εμπεριέχει κάποιον βαθμό αποτυχίας. Δηλ. δεν λες ποτέ «Θα προσπαθήσω να φάω» απλά

H IΔΕΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (HEALING)

Φίλοι μου, η ιδέα που  θα αναλύσουμε σήμερα, θα είναι η έννοια της θεραπείας(healing).
Φυσικά, για να μπορέσουμε να "θεραπεύουμε τον κόσμο",  επίσης πρέπει να μάθουμε να θεραπεύουμε τον εαυτό μας. 

ας γιορτάσουμε ... 

 Κατά μία έννοια ουσιαστικά δεν υπάρχει διαχωρισμός διότι θεραπεύοντας τον εαυτό μας θεραπεύουμε  και τον κόσμο, γιατί κάθε αλλαγή που κάνουμε στη δική μας ύπαρξη είναι μια
αλλαγή στο σύνολο της συνείδησης του πλανήτη μας.
 


 Ξεκινάμε λοιπόν με το
ατομικό επίπεδο και στη συνέχεια  προχωράμε  για να μιλήσουμε για το πώς ο καθένας από μας,  ως ένα
άτομο,  μπορεί να θεραπεύει και ολόκληρο τον πλανήτη.

Τι εννοούμε θεραπεία;  από τι  θεραπευόμαστε?

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: Ρότσιλντ και Ροκφέλλερ

"Δεν μ’ ενδιαφέρει ποιός κάνει τους νόμους ενός έθνους, όσο εγώ ελέγχω τα οικονομικά του"

Mayer Amschel Rothschil (1744-1812).

O Νίλσον Ροκφέλλερ (Nelson Rockefeller) κατάγεται από τον βασιλιά της Αγγλίας `Εντουαρντ τον 3ο (Edward 3). Η γραμμή αίματος από τον βασιλιά της Αγγλίας `Εντουαρντ τον 3ο (Edward 3) μέχρι τον Νίλσον Ροκφέλλερ (Nelson Rockefeller) έχει ως εξής: Edward 3, King of England (1312-1377) = Edmund (1341-1402) = Constance = Eleanor = Constance Touchet = Joan Whitney = Elizabeth Vaughan = Roland Morgan = Thomas Morgan = William Morgan = Elizabeth Morgan = James Morgan = Joseph Morgan = Dorothy Morgan = Dorothy Witter = Elijah Brewster = Elizabeth Brewster = Amy Morgan = Francis Morgan Chapman = Abigail Pierce Truman Chapman = Abigail Greene Aldrich (1874-1979) = Nelson Rockefeller, Vice President of the United States (1908-1979).

ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!!!!

 

Η αντιπροσωπευτικότερη φωτογραφία της ελληνικής Πομπηίας.
Ενώ η φωτιά καίει τα γύρω βουνά στα Σελά Αχαϊας κάποιοι απλά απολαμβάνουν το πανηγύρι τους...

Ίσως τελικά αυτό ο λαός να πρέπει να καεί ολοσχερώς...
Ίσως μόνο αυτό του αξίζει τελικά.

ΠΗΓΗ

Η ΑΦΙΞΗ - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ


Νέα Ηλιακή καταιγίδα με κατεύθυνση την Γη

ΑΡΓΗ ΕΚΡΗΞΗ: Η κηλίδα του συγκροτήματος AR 1520-1521 ξέσπασε στις 17 Ιουλίου, με την παραγωγή μιάς κατηγορίας (Μ1 φωτοβολίδας) και εκτυλίχθηκε αργά κατά τη διάρκεια μιας περιόδου ωρών. Αργές εκρήξεις παράγουν συχνά οι CME, και αυτό δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε μια ταινία από το φωτεινό, τεράστιο σύννεφο που καταγράφεται από το Ηλιακό και Ηλιοσφαιρικό Παρατηρητήριο:

Σύμφωνα με τις προβλέψεις από αναλυτές στο Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού Goddard, η CME θα χτυπήσει την Αφροδίτη στις 19 Ιουλίου και θα μπορούσε να παραδώσει ένα φοβερό πλήγμα στη Γη στις 20 Ιουλίου.
 
ΠΗΓΗ


Μουσική βιομηχανία: η διαμόρφωση συνειδήσεων! (βιντεο)

"Η μουσική εξημερώνει τα ήθη". Αυτό το ρητό, υπάρχει από τα πολύ παλιά χρόνια. Από τα ακόμη αρχαιότερα, λειτουργεί η εφαρμογή του.

Ένα πρόχειρο παράδειγμα που μου ήρθε στο μυαλό, είναι ο Ορφέας, ο οποίος με την λύρα του ημέρευε τα θηρία. Δεν είναι τυχαίο που στην αρχαία Ελλάδα έδιναν πολύ βάρος στην μουσική παιδεία. 

Αποκορύφωμα και αποθέωση των ιδιοτήτων της μουσικής, αποτέλεσε η ανάπτυξη της "Μουσικής Αρμονίας του Σύμπαντος" από τον ιερό Πυθαγόρα. Θεοί της μουσικής, ο Ορφέας κι ο Απόλλωνας. Η επιστήμη που χαρακτηρίζει την μουσική, είναι τα μαθηματικά. 

Όλα αυτά, δημιουργούν ένα πολυσύνθετο παζλ, που στην σύγχρονη εποχή έχει αναχθεί σε ένα απεχθές εμπόριο σκέψης. Δηλαδή, η μουσική χρησιμοποιείται ως μέσον προώθησης ιδεών. Ορίζει την σκέψη και την συμπεριφορά.

Τα είδη της μουσικής σήμερα, είναι πραγματικά αναρίθμητα. Ωστόσο,

Πόνει μετ' ευκλείας...

Πρόκειται για ένα από τα 147 Δελφικά Παραγγέλματα, το οποίο μας διδάσκει να υποφέρουμε ένδοξα. Πράγματι, ζούμε μία κατάσταση οικονομικής εξαθλίωσης, που δύσκολα αντιμετωπίζεται. 

Αιτία είναι το "κατοχικό σύνδρομο" που έχουμε οι Έλληνες (να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά μας) σε συνδυασμό με την υπερκαταναλωτική προσφορά που κυριαρχεί γύρω μας. Όλα μεταφράζονται σε χρήμα: η ζωή, η τροφή, η κίνηση, η διασκέδαση, η βόλτα, το παιγνίδι... ΤΑ ΠΑΝΤΑ είναι χρήμα. Ακόμη κι οι ανθρώπινες σχέσεις.
Ήδη είμαστε στην εποχή που η Νέα Τάξη εφαρμόζει τα Πρωτόκολλα που έχει εκπονήσει. Από παντού ακούμε "Πως θα ταΐσω τα παιδιά μου;", "Πως θα ζήσω;", "Πως θα πληρώσω τους λογαριασμούς;"... 

Απ' άκρου εις άκρον στην Ελλάδα, ακούγονται φωνές απόγνωσης.

Majestic 12 (M12): η άγνωστη πλευρά της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

Η αναφορά της Μ12, της 19ης Σεπτεμβρίου 1947, που έγινε η αφορμή ερευνών από τους συνομωσιολόγους - ουφολόγους.
H Majestic 12 ή αλλιώς Majic 12, ή Majestic Trust, ή M12, ή MJ 12, ή MJ XII, ή Majority 12, ή  Mars-Jupiter 12, δημιουργήθηκε από μία ομάδα στρατωτικών επιστημόνων στις ΗΠΑ, το 1936. Αν και η ίδρυσή της αποδίδεται το 1947 στον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Χάρρυ Τρούμαν, η πραγματικότητα είναι ότι η ομάδα προϋπήρχε του προέδρου. Ο αρχικός σκοπός της ομάδας αυτής ήταν η διερεύνηση των Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενων Αντικειμένων - ΑΤΙΑ (UFO). 

Παρέμεινε κρυμμένη από το ευρύ κοινό μέχρι

ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ, Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

Οι Έλληνες είναι ένας λαός που στερεοτυπικά τουλάχιστον χαρακτηρίζεται για το «φιλότιμό» του.

Οι Έλληνες παράλληλα είναι ένας λαός που ισχυρίζεται ότι προέρχεται από κλασσικούς ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ - ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ προγόνους, που έζησαν σε τούτη την γη και έστειλαν το φως τους στην οικουμένη μας.


Υπήρχε λοιπόν μια λέξη, ένας όρος αν θέλετε, που αναπτύχθηκε σε αυτή εδώ την γη που πατάμε σήμερα, ίσως εκεί κοντά στον Κολωνό που γίνονται τα πάρε δώσε των ψευδαισθήσεων (γιατρικά των αντοχών μας) και στις «πλατείες» με τις «εφήμερες φιλίες», μια γ……η λέξη που ονομάζεται

ΑΠΟΤΑΥΤΙΣΗ (Μέρος 3ο) Dr. Wayne Dyer

Να κυλάμε σαν ένα
μέσο προς την αποταύτιση
Όσο πιο πολύ μένουμε προσκολλημένοι σε ανθρώπους, πράγματα,
ιδέες και συναισθήματα, τόσο λιγότερο ικανοί είμαστε να βιώσουμε αυθεντικά όλ'
αυτά τα φαινόμενα. Προσπαθήστε να σφίξετε τη χούφτα σας που είναι γεμάτη νερό
και θα δείτε πόσο εύκολα το νερό εξαφανίζεται. Αλλά χαλαρώστε και δείτε το χέρι
σας να πλέει μέσα σ' αυτό το ίδιο νερό και τότε

Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980…

perierga.gr - Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980...Το κείμενο μιλάει για το πώς ήταν η ζωή πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες για το σήμερα και καταδεικνύοντας τη μεγάλη διαφορετικότητα σχετικά με το πώς μεγάλωσαν οι προηγούμενες γενιές και οι «σύγχρονες». Καλύτερα ή χειρότερα, δεν θα σας πω εγώ αλλά θα το καταλάβετε μόνοι σας διαβάζοντας το κείμενο ως το τέλος…
»H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς καταφέραμε να επιβιώσουμε. Ήμαστε μια γενιά σε αναμονή: περάσαμε την παιδική μας ηλικία περιμένοντας

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1918 στη Νότια Αφρική, γεννιέται ο Νέλσον Μαντέλα, ηγέτης του Αφρικανικού Εθνικού Κογκρέσου (ΑΕΚ), που φυλακίστηκε από το 1962 έως το 1990 και ο οποίος οδήγησε το ΑΕΚ σε εκλογική νίκη το 1994, οπότε έγινε ο πρώτος έγχρωμος, δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της χώρας.
Το 1944 κατά την διάρκεια του Β΄παγκοσμίου πολέμου, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Hideki Tojo χρεώνεται την ευθύνη της χαμένης μάχης που είχε σαν αποτέλεσμα την πτώση της Σαϊπάν και αναγκάζεται να παραιτηθεί.
Το 1996 αεροπορική τραγωδία σημειώθηκε στα άνοιχτα του Ατλαντικού Ωκεανού όταν ένα αεροπλάνο τύπου 747-200 της TWA εξερράγη 15 λεπτά μετά την απογείωση του με προορισμό το Παρίσι. Νεκροί και οι 228 επιβαίνοντες.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα