Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Bohemian Rhapsody 31 Οκτωβρίου 1975.


Bohemian Rhapsody

Εμβληματικό τραγούδι των Queen, διάρκειας 5:55 λεπτών, με ανορθόδοξη δομή.
 Ηχογραφήθηκε τον Αύγουστο του 1975 στο Λονδίνο για να συμπεριληφθεί στο άλμπουμ του συγκροτήματος A Night At the Opera και κυκλοφόρησε σε σινγκλ στις 31 Οκτωβρίου 1975.

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗ..Εξαιρετικό!


Στην Αμερική τρέχουν να κρυφτούν από την επέλαση του τυφώνα και στην Ελλάδα δεν μπορούμε να κρυφτούμε πουθενά, από την επέλαση των αρπακτικών κάθε είδους.

Συμβαίνει να είμαι από τους ελάχιστους – μετά συγχωρήσεως – που δεν έχω κανενός είδους ιδιοκτησία, ούτε ακίνητο, ούτε χωραφάκι, ούτε καν ένα αυτοκίνητο. Είμαι ένας εντελώς άγευστος μεζές για τους μαυραγορίτες. Ακόμα και στη Τράπεζα να χρωστάω δεν μου δίνει κανείς σημασία γιατί δεν υπάρχει φαϊ για άρπαγμα τίποτα.

Oι Εθελοντές...


Kάποτε ήταν ένας μεγάλος δάσκαλος.Ηταν δάσκαλος σε ένα βασίλειο,που ο σοφός και καλός βασιλιάς τον σεβόταν και τον εκτιμούσε πολύ γιά τα έργα και τις γνώσεις του.Κάποιοι μάλιστα από το συμβούλιο του βασιλιά υπήρξαν μαθητές του.Το βασίλειο αυτό αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα.

“Η «κβαντική αμνησία» μας κάνει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος κυλά (και) ανάποδα!” Read more about Η «κβαντική αμνησία» μας κάνει να ξεχνάμε ότι ο χρόνος κυλά (και) ανάποδα!


Η «κβαντική εμπλοκή», το μυστηριώδες φαινόμενο, σύμφωνα με το οποίο, κατά την κβαντομηχανική, δύο πράγματα σε απόσταση μεταξύ τους, μπορούν αυτόματα να αλληλεπιδρούν και να αλλάζουν ταυτόχρονα, ίσως πάει πολύ μακρύτερα – ή μάλλον πολύ πιο κοντά – από ό,τι φανταζόμαστε: στο ίδιο μας το κεφάλι, στη μνήμη και τη συνείδησή μας. 

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς ενός αμερικανού φυσικού του αμερικανικού πανεπιστημίου ΜΙΤ, όλοι μας βλέπουμε γύρω μας παράξενα πράγματα, όπως σπασμένα τζάμια που ξαφνικά αυτοεπιδιορθώνονται μόνα τους, σπασμένα αυγά που ξανασυναρμολογούνται ή φλιτζάνια καφέ που ξαφνικά ζεσταίνονται μόνα τους – απλώς δεν τα θυμόμαστε! 

Μανιτάρια:Όλα όσα πρέπει να ξέρετε


manitariaΕίτε σας αρέσουν, είτε δε θέλετε να βλέπετε τα μανιτάρια και πολύ περισσότερο να τα τρώτε, καλό είναι να γνωρίζετε τα οφέλη των μανιταριών στη διατροφή και την υγεία σας. Και δεν είναι λίγα...Επίσης γνωστά ως «μύκητες», τα μανιτάρια παρουσιάζουν μεγάλη ποικιλία, η οποία καθιστά δύσκολη την ανάλυση της θρεπτικής τους αξίας.

Η γλώσσα μας είναι αδιαίρετη




Το να ξεχωρίζουμε τη γλώσσα μας σε Αρχαία και Νέα Ελληνικά είναι σύνηθες αλλά και λανθασμένο.
Η γλώσσα μας είναι συνεχής και αδιαίρετη. Μπορεί να έχουμε ξεχάσει τις ρίζες της αλλά ακούσια τις χρησιμοποιούμε καθημερινά. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

Τη γη δε την ονομάζουμε σήμερα ούτε χθών ούτε άρουρα. Συνεχίζουμε να λέμε όμως αρουραίος, υποχθόνιος και αυτόχθονες.

ΟΙ ΚΑΥΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ



Την αλήθεια του τρίποδα οι ψεύτες μόλυναν, το αγνό πυρ της Εστίας έσβησαν και τον γέροντα ιερέα φόνευσαν. Χαμερπείς υπηρέτες, με αόρατες αλυσίδες το Πνεύμα υποδούλωσαν. Μια χώρα ποτισμένη στο αίμα. Αίμα παλληκαριών και ηρώων σπίλωσαν.

Μια χώρα ευλογημένη, ιερή εδήωσαν. Την ευεργετημένη απο τα δάκρυα των μαυροντυμένων Ελληνίδων μανάδων. Το μαύρο στοίχειωσε και μας ακολουθεί, μέχρι που έγινε καθημερινό φόρεμα των μονίμως πενθούντων γυναικών μας.

Οι εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από τον μετεωρίτη Tunguska..σύμφωνα με Ρώσο επιστήμονα

Οι εξωγήινοι έσωσαν τη Γη από την καταστροφή πριν από εκατό και πάνω χρόνια. Η υπόθεση αυτή εκφράστηκε από τον Γιούρι Λάυμπιν, επιστήμονα της Σιβηρίας.

Όταν ένας τεράστιος κομήτης πλησίαζε πολύ κοντά τον πλανήτη μας, ένα εξωγήινο διαστημικό όχημα-καμικάζι.........

του κατάφερε συντριπτικό εξ’ επαφής χτύπημα με αποτέλεσμα να προκληθεί τεράστια έκρηξη, τα θραύσματα του κομήτη να διασκορπιστούν σε όλη τη Σιβηρία, και το μεγαλύτερο από αυτά να ονομαστεί μετεωρίτης Tunguska (Τουγκούσκα), θεωρεί ο επιστήμονας Λάυμπιν.


Τα κίνητρα τέτοιας ηρωϊκής συμπεριφοράς των εξωγήινων παραμένουν ακόμα άγνωστα. Ίσως προσπαθούσαν να σώσουν τη Γη. Σύμφωνα με μία άλλη εκδοχή, είχε θέση μία μοιραία τυχαία σύμπτωση. Ο επιστήμονας Γιούρι Λάυμπιν, επικεφαλής του κοινωνικού Ιδρύματος «Φαινόμενο Τουγκούσκα» σε συνέντευξή του στο ΡΣ "Η Φωνή της Ρωσίας" διηγήθηκε:

Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ


  
Το βιβλίο δεν είναι μια απλή συρραφή φύλλων χαρτιού ζωγραφισμένη με μελάνι. Το βιβλίο είναι μια πύλη που σε οδηγεί να βρεις λύσεις για την καθημερινότητα που σου αφηγείται γλυκές ή πικρές ρομαντικές ή απλές ιστορίες που διαδραματίζονται σε μικρές ή μεγάλες γειτονιές αυτού του κόσμου.

Ναπολέων Λαπαθιώτης – Ο Ποιητής Και Η Εποχή Του (31 Οκτ.1888)



Για να βιογραφήσεις ένα λογοτέχνη που έρχεται από τον περασμένο αιώνα, ή από τις αρχές του δικού μας, είσαι αναγκασμένος να διασχίσεις μια ιστορία λογοτεχνίας γεμάτη εναλλαγές.
Πλήθος ιδεολογικά και λογοτεχνικά κινήματα διαγωνίζονται ποιο να επικρατήσει το ένα πάνω στο άλλο, για τη διαμόρφωση των κοινωνικών και πολιτικών συνειδήσεων των ανθρώπων της εποχής. Ο άνθρωπος είναι ιστορία.

ΕΜΥ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ!


Ώρα έκδοσης: 31/10/12 10:30
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.

ΣΟΚ! Μούφα ο τυφώνας «Sandy»! Κόλπο των Αμερικανών η δημιουργία του! Δείτε τις αποδείξεις!


Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογίαΠριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να ταράξει τα…ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών φαινομένων…
Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να παράγει και να

Το μισό πέρασε... τρέχουμε στο υπόλοιπο

Αυτό το γεγονός συνδέεται με το τέλος ενός μεγάλου ενιαυτού που διαρκεί 25.920 χρόνια και προσδιορίζεται σαν μια πλήρης περιστροφή του  ουράνιου ζωδιακού κύκλου φθάνοντας στο σημείο εκκίνησης του και επαναρχίζοντας έναν νέο κύκλο. Πρόκειται να συμβεί κάποιο σπάνιο αστρονομικό γεγονός, προκαθορισμένο και αδιαμφισβήτητο ...; ...; σαν αστρονομικό γεγονός! 
ΠανδίωνΣαν χρονική διάρκεια περιοδικότητας του φαινομένου παρά τα τεράστια μεγέθη που επικρατούν στην αστρονομία, πρέπει να είναι σημαντικό και καθίσταται πολύ σημαντικότερο, λόγω της αναμενομένης ευθυγράμμισης με το κέντρο του γαλαξία μας και την ευθυγράμμιση σχεδόν του συνόλου των πλανητών του συστήματος μας. Υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες για διέλευση του πλανητικού μας συστήματος, από κάποιο φωτονικό νέφος με κάποια ίσως δυσάρεστα επακόλουθα. Η μεγάλη περιοδικότητα του φαινομένου μας αποκλείει από σχετική πληροφόρηση του παρελθόντος. Όπως εικάζεται στον χώρο μας ή ας πούμε στην γειτονιά μας έχουν μαζευτεί πλήθος εξωκοσμικών παρατηρητών, όπως συμβαίνει και σε εμάς στις περιπτώσεις ολικών Ηλιακών εκλείψεων, που τρέχουν στην άλλη άκρη της γαίας για την παρατήρηση του φαινομένου

ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ Η ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΟΝΤΩΝ


Οι Θεοί και οι Θεές είναι αθάνατοι και άξιοι κάθε σεβασμού και τιμής. Οι Θεοί έχουν πολλές μορφές και μπορούν να επιφαίνονται με πολλούς τρόπους. Είναι τόσο έμφυτοι όσο και ένδημοι. Είναι παρόντες στα στοιχεία και τις μορφές της Υπάρξεως. Εκδηλώνονται μέσα από τις φυσικές δυνάμεις, ως ύλη και ενέργεια, αλλά είναι συνάμα και ανώτατες οντότητες που δεν δεσμεύονται από καμμία υλική μορφή. Μπορούν ωστόσο να εμφανούν μέσα από ανθρώπινες ή άλλες υπάρξεις.

ΗΠΑ: Στα 50 δισ. οι ζημιές

Τα συνεργεία στις ΗΠΑ εργάζονται πυρετωδώς, αλλά η έκταση της καταστροφής είναι τέτοια που θα περάσουν αρκετές ήμερες έως ότου γίνουν οι αναγκαίες επιδιορθώσεις. Μόνον οι Πολιτείες της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ έχουν συνολικό πληθυσμό 35 εκατομμύρια, ενώ περίπου 1 εκατομμύριο άνθρωποι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.
Για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης, ειδικά στις πλημμυρισμένες περιοχές, εκτιμάται ότι θα χρειαστούν αρκετές μέρες. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις παραμένει ο κίνδυνος, κυρίως από ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει σε δρόμους και πεζοδρόμια.

Δείτε:Κορυφαίες φάρσες!!Το βίντεο θα σας φτιάξει την μέρα!!(Video)



Οι φάρσες σε άλλο επίπεδο! 
Δείτε το και θα σας φτιάξει την μέρα! Βίντεο..






Βιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA


Βιταμίνες που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA προστατεύοντάς μας από πλήθος ασθενειών και επιβραδύνοντας τη γήρανση


τα κύτταρά μας έχουν μηχανισμούς επιδιόρθωσης των βλαβών που παρατηρούνται στον οργανισμό μας...για.... να το επιτύχουν όμως αυτό -τις περισσότερες φορές -χρειάζεται να ενεργοποιήσουν τις πρωτεΐνες τους.....

Ρόδος - το νησί που περιστρέφεται


Του Ευθύμιου Λέκκα
Η Ρόδος είναι ένα καράβι στο πέλαγος που ταξιδεύει στο χρόνο γράφοντας ιστορία. Μόνο που αυτό το ταξίδι γίνεται μονόπαντα, όχι από το βάρος των τουριστών αλλά από τις τεράστιες γεωλογικές δυνάμεις που το ανυψώνουν από τη μια πλευρά...γράφοντας στα βράχια ανεξίτηλες γραμμές, αποτυπώνοντας μια άλλη ιστορία.

Επιστολή του Αϊνστάιν ''αποκαλύπτει'' τις απόψεις του για το θεό

Επιστολή του Αϊνστάιν "αποκαλύπτει" τις απόψεις του για το θεό
Η επιστολή πουλήθηκε την Πέμπτη στο e-bay έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Την επιστολή είχε αποστείλει στις 3 Ιανουαρίου 1954 ο διάσημος επιστήμονας από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον στον Γερμανό φιλόσοφο Έρικ Γκούτκιντ, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του "Διάλεξε τη Ζωή: Η Βιβλική Έκκληση για Εξέγερση"

Η επιστολή που διατηρείται σε άριστη κατάσταση και είναι γραμμένη στα γερμανικά, ανήκε σε άγνωστο συλλέκτη, ο οποίος την απέκτησε το 2008 έναντι ευτελούς τιμήματος.

Στην επιστολή που έγραψε ο πατέρας της θεωρίας της Σχετικότητας ένα χρόνο πριν τον θάνατο του, ξεδιπλώνει με απόλυτη σαφήνεια τις απόψεις του για το Θεό και τη Θρησκεία.

Περιμένοντας τους ΕΛ να σώσουν την Ελλάδα...


Περιμένοντας τους ΕΛ να σώσουν την Ελλάδα...

"...Γῆς παῖς εἰμι καὶ Οὐρανοῦ ἀστερόεντος, αὐτὰρ ἐμοὶ γένος οὐράνιον· τόδε δ᾽ἴστε καὶ αὐτοί· δίψηι δ᾽ εἰμὶ αὔη καὶ ἀπόλλυμαι· ἀλλὰ δότ᾽ αἶψα ψυχρὸν ὕδωρ προρέον τῆς Μνημοσύνης ἀπὸ λίμνη"


Διανύοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους στην ιστορία του ελληνικού γένους, η κρίση που βιώνουμε δεν είναι οικονομική. Η κρίση, είναι κρίση συνείδησης.

Με ποιον τρόπο, οι γιαγιάδες εξέλιξαν το ανθρώπινο είδος;

yiagia 626 355Όσο και εάν ακούγεται περίεργο, οι γιαγιάδες, είναι υπεύθυνες για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους αλλά και για την ικανότητα των ανθρώπων να ζουν πολλά χρόνια. Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν επιστήμονες που θεωρούν τη “γιαγιά”, τόσο σαν έννοια όσο και σαν ουσία, τον ακρογωνιαίο λίθο της επιβίωσης μας. Διαβάστε το γιατί...

Συναυλία του Νίκου Κυπουργού με την Ορχήστρα των Κυκλάδων στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

                       
Τα Τμήματα Πολιτισμού Δωδεκανήσου και Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, διοργανώνουν συναυλία με την «Ορχήστρα των Κυκλάδων», υπό τη διεύθυνση του γνωστού μουσικοσυνθέτη Νίκου Κυπουργού.

Pravda:«O κόσμος βρίσκεται στο χείλος μίας απόλυτης αποσταθεροποίησης»

749de822398eccae66587f98ba34f05d LΗ Pravda σε πρόσφατο άρθρο της αναλύει τους κινδύνους που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα η σύγχρονη παγκόσμια πραγματικότητα μέσα από τις απόψεις του στελέχους της Ρωσικής Κρατικής Δούμας Yevgeny Fyodorov.
Και ποιά χώρα είναι υπαίτια; Μα φυσικά οι Η.Π.Α., σύμφωνα με τον Fyodorov. O Fyodorov είναι πεποισμένος ότι οι Η.Π.Α προετοιμάζουν εδώ και καιρό το «έδαφος» για την εκκίνηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου..

Η όραση αναπτύχθηκε πριν από 700 εκατ. χρόνια

vimaΗ όραση αναπτύχθηκε πριν από 700 εκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με νέα μελέτη που... δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Proceedings of the National Academy of Sciences».
Το ακριβές χρονικό σημείο κατά το οποίο εμφανίστηκε η πρώτη στοιχειώδης ικανότητα των οργανισμών να βλέπουν το φως αποτελεί πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ των ειδικών. Συγκεκριμένα οι επιστήμονες ήταν επί μακρόν διχασμένοι σχετικά με το ποια είδη σπόγγων ή μεδουσών απέκτησαν πρώτα οψίνες, μια ομάδα φωτοευαίσθητων πρωτεϊνών στα κύτταρα-φωτοϋποδοχείς του αμφιβληστροειδούς.

Γαλλία: Έρχεται το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου!

Πριν ένα χρόνο το τέλος του κόσμου θα έφτανε στις 21 Μαΐου. Φέτος κάποιοι ισχυρίζονται ότι θα είναι στις 12 Δεκεμβρίου, άλλοι στις 21 του ίδιου μήνα. Όποια και να είναι η σωστή ημερομηνία της καταστροφής, οι Γάλλοι δείχνουν πως έχουν πάρει στα σοβαρά τις θεωρίες για τη συντέλεια του κόσμου με αποτέλεσμα να σπεύδουν να προμηθευθούν αφυδατωμένα προϊόντα που διατηρούνται από δύο έως και είκοσι πέντε χρόνια.

Δεκαέξι Μύθοι και Aλήθειες για τη Δυσλεξία

Επιμέλεια Αλέξανδρος Γιατζίδης, M.D., Kλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ.βιολόγος, medlabnews.gr
Στο 25% των μαθητών υπολογίζονται τα παιδιά με δυσλεξία στην Ελλάδα. Πολλά από αυτά αντιμετωπίζουν την επικριτική συμπεριφορά, τόσο των δασκάλων, όσο και των γονιών τους, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πρόβλημα.
Η δυσλεξία είναι συνήθως κληρονομική με κύρια συμπτώματα στην ανάγνωση και στην ορθογραφία (στον γραπτό λόγο) , όμως ταυτόχρονα αποτελεί βιολογική υπεροχή.

ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (Μάικλ Τεσάριον) VIDEO


Sh

Γεννημένος στη Βόρεια Ιρλανδία, ο Μάικλ Τεσάριον είναι ένας συγγραφέας, εναλλακτικός ιστορικός, φιλόσοφος και είναι ειδικός στην απόκρυφη ιστορία της Ιρλανδίας και της Αμερικής, έχει ερευνήσει τη παγκόσμια μυθολογία,όπως και τη υπέροχη και μυστηριώδη Δρουΐδική ιστορία της πατρίδας του.
Το έργο του Μάικλ εξετάζει τις συνέπειες μιας εξωγήινης ανάμειξης στο πολιτισμό μας και απαντάει σε πολλά από τα διλήμματα που δημιουργούν απορίες σε πολλούς ειδικούς στις επισκέψεις εξωγήινων.
Διευκρινίζει τη παραπληροφόρηση σχετικά με την Ατλαντίδα και τις άλλες χαμένες ηπείρους της προιστορίας και μας δείχνει ότι το ενορχηστρωμένο χάοςστο πλανήτη σήμερα έχει τις ρίζες του στην αρχαϊκή εποχή.


Θαύμα είναι...



Θαύμα είναι αυτό που θα πιστέψεις.

Θαύμα είναι αυτό που το πιστεύεις πριν το δείς.


Θαύμα είναι η ζωή

Τα 10 μεγαλύτερα μυστήρια του Νου και της Ζωής



Ζούμε σε έναν κατά το μεγαλύτερο μέρος άγνωστο και ίσως κάπως μυστηριώδη κόσμο, προσπαθώντας από τις πιο μακρινές στιγμές του παρελθόντος να ξεκλειδώσουμε τα μυστικά του, που είναι και τα μυστικά της ύπαρξής μας.

Χρησμοί της Σίβυλλας



Η Σίβυλλα, όπως πίστευαν οι αρχαίοι, είχε το προφητικό χάρισμα αμέσως με τη γέννησή της. 
Ήταν μια μορφή ανάμεσα στο θεό και στον άνθρωπο, δεν ήταν βέβαια αθάνατη, 
αλλά η διάρκεια της ζωής της ξεπερνούσε κατά πολύ τα ανθρώπινα μέτρα. 
Όπως ο χρησμοδότης θεός Απόλλωνας κρατούσε τη λύρα, έτσι και η Σίβυλλα κρατούσε τη σαμβύκη, ένα είδος τριγωνικής λύρας.
Η επαφή της με το θεό προϋποθέτει την παρθενικότητά της.

Ο ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ

Το κείμενο που ακολουθεί έχει σαν σκοπό αφενός μεν να διευκρινίσει σε κάποιο βαθμό την έννοια της λέξης αποκρυφισμός, γιατί οπωσδήποτε υπάρχει μια μεγάλη ασάφεια και άγνοια σχετικά με αυτή τη φράση, αφετέρου δε να ενημερωθεί ο αναγνώστης σχετικά με αυτό το θέμα που τόσο πολύ ακούγεται από τον τύπο και τα media τελευταία.

Νίκος Εγγονόπουλος (21 Οκτ.1907 – 31 Οκτ.1985)




Τεχνίτης του χρωστήρα και του στίχου, ένας από τους συνεπέστερους εκπροσώπους του Υπερρεαλισμού στην Ελλάδα.
Είχε... άγιο! - Ο πιο τυχερός οδηγός της χρονιάς

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Kaluga Oblast της Ρωσίας
Ο οδηγός του αυτοκινήτου βγήκε από όλο αυτό χωρίς γρατζουνιά!..
Το ίδιο ισχύει και για τον συνεπιβάτη, σύμφωνα με την περιγραφή που συνοδεύει το βίντεο      

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΓΕΦΥΡΩΘΗΚΕ....


Απο: ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ

ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ,ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,

Το Τραγούδι της Ημέρας ''Πρέβεζα''

                          Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης

Η Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου κάθε χρόνου, σε ανάμνηση της ίδρυσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Ταχυδρομικών Ταμιευτηρίων στο Μιλάνο στις 31 Οκτωβρίου 1924.
«Η αποταμίευση συμβάλλει στο ατομικό και γενικό καλό» είναι το πνεύμα που διέπει την Ημέρα.

Στο πνεύμα της ημέρας οι στίχοι
 ''Επήρα ένα βιβλιάριο Τραπέζης, πρώτη κατάθεσις δραχμαί τριάντα.''

ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ;ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ-ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...(ΒΙΝΤΕΟ)


…ΕΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ 
ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΟΝ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ,
ΟΠΩΣ Ο ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ.
ΑΛΛΑ ΕΞ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΖΩΣΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ

 ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΟΣ…
ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ...

Κατέβασμα βίντεο από το youtube με μία εντολή


Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετά software και ιστοσελίδες που μας επιτρέπουν να κατεβάσουμε τα βίντεο από το youtube.Όμως μπορούμε και χρησιμοποιώντας μόνο μία εντολή στο πληκτρολόγιο μας να το κάνουμε αυτό.Ο τρόπος είναι πολύ απλός.

Αόρατη Ελλάδα, Τόποι απαγορευμένης πρόσβασης



Το γήινο πεδίο φυλάσσεται, κυρίες και κύριοι! Τη στιγμή που εσείς κοιμάστε τη νύχτα, σε όλα τα μέρη υπάρχει κάποιος που φυλάει σκοπιά με ένα όπλο στο χέρι. Αναζητείστε να μάθετε τον απίστευτο αριθμό τόπων απαγορευμένης πρόσβασης, μόνο στη χώρα μας.

Στρατιωτικές βάσεις, συνοριακές περιοχές, στρατόπεδα και ερευνητικά κέντρα, μοναστήρια, αρχαιολογικοί χώροι, σπηλιές, βουνά ολόκληρα, δάση, νησιά, περιφραγμένες εκτάσεις, μεταλλεία, λόφοι, διόδια, τελωνεία, αστυνομικές περιοχές, εκκλησιαστικά εδάφη, αλλά και τεράστιες εκτάσεις χωρίς ούτε έναν δρόμο (άρα και χωρίς δυνατότητα πρόσβασης).

Τυφώνας Σάντι και Κλιματική Αλλαγή – Τι λένε οι επιστήμονες



Ο τυφώνας Σάντι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σαρώνει την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται κατ΄αρχάς στις ανθρώπινες ζωές που κοστίζει ο τυφώνας  και εν συνεχεία στοναπολογισμό των υλικών καταστροφών που εκτιμώνται στο αστρονομικό νούμερο των 20 δισ. δολαρίων.
Ωστόσο, έχει ήδη ξεκινήσει η κουβέντα κατά πόσο ο εν λόγω τυφώνας – όσο και μια σειρά ακόμα ακραίων κλιματικών φαινομένων που έχουν εκδηλωθεί τα τελευταία χρόνια- οφείλεται στην κλιματική αλλαγή.

12 Οι Ιλλουμινάτοι, η σφραγίδα, το δολάριο και ο πρόεδρος


Οι Ιλλουμινάτοι είναι μυστική εταιρεία που η δράση της επηρέασε πολλές άλλες εταιρείες και οργανώσεις. Ιδρυτής τους ήταν ο καθηγητής Κοινωνικού Δικαίου, Άνταμ Βάϊσχαουπτ (περιστασιακά Ιησουΐτης και μετέπειτα εχθρός τους) το 1776 στο Ίνγκολαστατ της Βαυαρίας, με αρχηγείο αργότερα στην Φρανκφούρτη, ως συνέχεια του τάγματος των «Τελείων» που είχε σκοπό τη δημιουργία μιας λέσχης από άτομα φερόμενα ως διανοούμενοι με γνώσεις, βασιζόμενοι σε μια μορφή ηθικισμού που παρουσίαζε έναν υποκριτικό ενάρετο τρόπο ζωής στα πρότυπα των Ιησουϊτών και των μασόνων.

Αυτοχειρες Επιστημονες:Οταν Η Αυτοκτονια Φοραει Λευκη Ποδια....

Αυτοκτονίες επιστημόνων - Αυτόχειρες επιστήμονες

Αυτοκτονία – ένα θέμα που σηκώνει πολύ συζήτηση, που μπόλικοι φιλόσοφοι το έχουν πραγματευτεί και που κάθε θρησκεία εκφέρει την άποψή της για τούτο. Εγείρει “ηθικά διλήμματα“, προκαλεί στερεότυπες αντιδράσεις από “θεσμούς” και πληθυσμιακές ομάδες όπου θα περίμενες αυτές τις “στερεότυπες” τοποθετήσεις και δυσκολεύει αρκετούς όταν πρόκειται για “δικαιολογημένη” πράξη στα πλαίσια μιας ανίατης ασθένειας, όπου αναφέρονται σε αυτή ως “ευθανασία“.

Τα πειράματα γενετικής των Ναζί


Ο Γιοζεφ Μενγκελε σπουδασε ανθρωπολογια στο Μοναχο και ιατρικη στη Φρανκφουρτη, ενώ η διδακτορικη του διατριβη εγινε στο Ινστιτουτο Κληρονομικοτητας, Βιολογιας και Φυλετικης Υγιεινης που ειχε ιδρυσει ο ιδιος ο Χιτλερ. Αν και θεωρουνταν ενας απο τους μεγαλυτερους επιστημονες της εποχης του, εμελλε να χρησιμοποιησει τις γνωσεις του για να εκτελεσει μερικα απο τα φρικιαστικοτερα πειραματα στην ιστορια της ανθρωποτητας.


Το Μάϊο του 1943 ο Μένγκελε, παρασημοφορημένος γιατρός των τρομερών ταγμάτων Eς Ες, τοποθετείται ως αρχίατρος, σε ηλικία 32 ετών, στο στρατόπεδο Άουσβιτς. Εκεί είχε την απόλυτη ελευθερία να διεξάγει κάθε είδους πειράματα, τα οποία θα βοηθούσαν στην εξαγωγή συμπερασμάτων για τις φυλετικές διαφορές, τα γενετικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου και κυρίως τη δημιουργία και διαιώνηση της ΄΄Αρίας΄΄ φυλής.

Το 9,600 πΧ προς επανάληψη;



Αναδημοσίευση 
Τί έγινε το 9,600 πΧ; Κατα Πλάτωνα, η βύθιση της Ατλαντίδας. Έγινε, βέβαια, κι ένας πόλεμος μεταξυ Ατλάντων και λαων της ανατολικης Μεσογείου (προεξαρχόντων των Ελλήνων), αλλα ούτε ο Πλάτων δίνει συγκεκριμένες πληροφορίες για το πότε ακριβως, ούτ' εγω το έψαξα τόσο.

Συγκεκριμένα, το ερώτημα είναι αν οι Άτλαντες εξεστράτευσαν κατα της ανατολης πριν βυθιστει η χώρα τους (δηλ. τους βρήκε η καταστροφη "στο δρόμο"), ή μετα, εντελως απελπισμένοι "ντεσπεράντος" κι όσοι γλύτωσαν; Προσωπικα κλίνω προς την πρώτη εκδοχη, αν και -όπως σας είπα- δεν τό 'ψαξα.

Οι φυτικές ίνες είναι πηγή ζωής!



ΗΠΑ: Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με περισσότερες φυτικές ίνες και πιθανότατα θα εξασφαλίσετε περισσότερα χρόνια ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα της μεγαλύτερης μελέτης που έχει διεξαχθεί ως σήμερα σχετικά με την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες και τη σύνδεσή τους με τη μείωση του κινδύνου θανάτου. Οπως προέκυψε από τη μελέτη αυτή που διεξήχθη από ειδικούς του Εθνικού Ινστιτούτου για τον Καρκίνο των ΗΠΑ, οι φυτικές ίνες μειώνουν τη θνησιμότητα που οφείλεται όχι μόνο στις καρδιοπάθειες αλλά και σε μεταδοτικές και αναπνευστικές νόσους. Ενα σημαντικό εύρημα της μελέτης ήταν επίσης ότι το μεγαλύτερο όφελος για τον οργανισμό «κρύβεται» στις φυτικές ίνες των δημητριακών.

Υπέρ αναμνήσεως μιας υπέροχης δασκάλας


Το παρακάτω κείμενο αφιερώνεται στους δασκάλους εκείνους που δεν σταματούν να αναλώνονται, να πεθαίνουν συναισθηματικά, να αδειάζουν κυριολεκτικά όλο το μέσα τους για χάρη των μαθητών τους. Σ΄ αυτούς που δεν υπολογίζουν κόπους ούτε και λογαριάζουν αν ο μισθός είναι λίγος και δε φτάνει, που δεν δειλιάζουν ούτε φοβούνται να εκτεθούν. Μην τους ψάχνετε σε μουσεία, βρίσκονται ανάμεσά σας «Από το δικό μου, κυρία!» Υπέρ αναμνήσεως μιας υπέροχης δασκάλας!

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ. ΦΟΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ NIGEL FARAGE (ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ)

Γράφει ο Nigel Farage


"Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί νόμους.
Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις και
διαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα