Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Δ Ι Ο Ξ Ι Ν Ε Σ ΚΑΙ ΟΙ Π Λ Α Σ Τ Ι Κ Ε Σ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ

Ίσως θα έχετε ακούσει, ότι τα πλαστικά μερικές φορές είναι πολύ επιβλαβή.

Ιδού τώρα λεπτομερείς και τεκμηριωμένες πληροφορίες, σημαντικές για την υγεία μας.
[ Ομολογώ ότι και εγώ είχα κάνει διάφορες παραβάσεις μέχρι σήμερα λόγω άγνοιας......]

Δεν επιθυμώ να σας στεναχωρήσω.....αλλά να σας ενημερώσω, ώστε......να αλλάξουμε ΌΛΟΙ συνήθειες κακές...! ! !
Είναι αυτονόητο, ότι η βλάβες δεν είναι άμεσες αλλά μακροπρόθεσμες......Επομένως τις προλαβαίνουμε......
Πολύ σοβαρό ζήτημα, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι και όλοι έχουμε πλαστικά μπουκάλια με νερό στο αυτοκίνητο.
Παρακαλώ διαβάστε μέχρι τέλους....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜATRIX, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.

     Υπάρχουν δύο ΕΛΛΑΔΕΣ. Υπάρχουν πολλοί Κόσμοι. Εδώ σήμερα θα δούμε ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.Δεν θα πω πολλά. Δεν θα αναλύσω και δεν θα μιλήσω περισσότερο απ΄όσο μου επιτρέπεται για την ώρα. Το κείμενο για τους ανυποψίαστους και τους εφησυχασμένους είναι αυστηρώς ακατάλληλο και ας μη το διαβάσουν καλλίτερα.
    Η Ελλάδα σήμερα, όπως και ολόκληρος ο Κόσμος ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Είναι αυτό που μας έχει επιβληθεί, να φαίνεται.

ΛΙΛΙΘ Η ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ


Κυκεών
Αναζητώντας την Λίλιθ
Το όνομά της κατά πάσα πιθανότητα προέρχεται από την Σουμεριανή Λιλλάκε και σημαίνει (σε ελεύθερη μετάφραση) «η Θεϊκή Γυναίκα». Εμφανίζεται για πρώτη φορά σε αρχαία Σουμερικά μυστικιστικά γραπτά και φυλαχτά ως Λιλλάκε, που είναι το απόκρυφο όνομα της Θεάς Μπελίλι. Την ξανασυναντάμε με το όνομα Μπααλάτ (που είναι παράφραση του «Μπελίλι») στους Καναήτες.
Λίγο αργότερα την ξανασυναντάμε στις Εβραϊκές δοξασίες ως δαιμόνισσα της ερήμου και η πρώτη «επίσημη» εμφάνισή της στο Εβραϊκό και Χριστιανικό δόγμα με το όνομα Λίλιθ, γίνεται με μια πολύ σύντομη αναφορά στην Βίβλο αναφέροντάς την και πάλι ως δαιμόνισσα, καθώς και στα γραπτά της Νεκρής Θάλασσας.
Κατά την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ο χαρακτήρας της Λίλιθ

Ανάληψη για όλους

Του Owen K. Waters
Η ανθρωπότητα πρόκειται να ανέβει επίπεδο (ascend) σε μια πιο λεπτοφυή σωματική μορφή. Αυτή η αλλαγή θα γίνει σταδιακά, όχι απότομα. Ο νέος κύκλος της Γης, αυτό που δείχνει το ημερολόγιο των Μάγια, θα έχει ως σημείο έναρξης την 21η Δεκεμβρίου 2012 και θα είναι μια ζωτική περίοδος, τότε που η συνειδητότητα θα μεταβεί σε μια νέα πραγματικότητα. Αυτό το σημαντικό γεγονός θα είναι σταδιακό.
Όταν τον Αύγουστο του 1987 συνέβη η Αρμονική Σύγκλιση, πολλοί πίστευαν

Η Ζώνη Φωτονίων

Απόσπασμα από το βιβλίο των Sheldon Nidle και Virginia Essene «Γίνεστε Γαλαξιακοί Άνθρωποι». www.paoweb.com

Πρώτα θα περάσετε από αυτό που ονομάζεται ζώνη μηδέν. Αυτή η διαδικασία θα πάρει περίπου 5-6 μέρες για να ολοκληρωθεί, συμπεριλαμβανομένων 3 ημερών ολικού σκότους.
Στη συνέχεια θα προχωρήσετε προς το κύριο τμήμα της ζώνης και θα βιώσετε την εμπειρία συνεχούς φωτός (24 ώρες την ημέρα φως). Το πέρασμα του ηλιακού συστήματος από τη ζώνη φωτονίων διαρκεί συνήθως 2000 χρόνια και θα τελειώσει όταν το ηλιακό σας σύστημα μπει στη ζώνη μηδέν της άλλης πλευράς, για την ίδια περίοδο των 5-6 ημερών.

Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους

Αυτό το ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ισχύει πράγματι;
Και ομως ισχύει...
"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους
ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ
Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!

ΚΙ ΟΜΩΣ Ο NIBIRU ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!


Λονδίνο: Πύραυλοι, βατραχάνθρωποι και μαχητικά αεροσκάφη. Αυτοί δεν είναι αγώνες... [ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ]


Σύμφωνα με υπεύθυνους ασφαλείας, ένας τρομοκράτης έχει 50% πιθανότητες να περάσει βόμβα σε ένα στάδιο!

Το μόνο που λείπει από το Λονδίνο είναι ο κόσμος! Η πρωτεύουσα της Αγγλίας μοιάζει με ένα απέραντο στρατόπεδο. Ο τίτλος, που διαβάζετε, δεν είναι τυχαίος, αφού κοσμεί το πρωτοσέλιδο της αμερικανικής εφημερίδας USA TODAY! Διαβάστε  αναλυτικά το τρομο-παραλήρημα που έχει πιάσει τους Άγγλους και τα τρύπια μέτρα ασφαλείας....

Πλήγμα από ηλιακή καταιγίδα αναμένεται σήμερα Σάββατο

Ειδικοί της NASA προειδοποιούν για δυνατή μαγνητική καταιγίδα, η οποία θα φτάσει στην Γη το Σάββατο. 
 Η έκλαμψη βάσει της ισχύς κατατάσσεται στη μέγιστη κατηγορία των ακτίνων-Χ – κατηγορία Χ. 
 Πηγή της ηλιακής "επίθεσης" αποτέλεσε η ηλιακή κηλίδα με τον αριθμό 1520. 
 Είναι μια νέα σχετικά ομάδα ηλιακών κηλίδων μεγέθους σχεδόν όσο......
ολόκληρος ο πλανητής μας που μπορεί να δώσει μεγάλης ισχύος ηλιακές καταιγίδες. 
 Σύμφωνα με τις προγνώσεις της NASA και του Ινστιτούτου εφαρμοσμένης γεωφυσικής της Ρωσικής Υπηρεσίας πρόγνωσης καιρού, αυτό το γεωμαγνητικό φαινόμενο που εκδηλώθηκε την Πέμπτη στον ήλιο, θα φτάσει στην Γη σήμερα Σάββατο 14 Ιουλίου. 
 Στις πολικές περιοχές του πλανήτη θα μπορεί κανείς να παρακολουθήσει το βόρειο σελας.
ΠΗΓΗ

Σαν σήμερα

postsΣαν σήμερα το 1989 ο πρώην Πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου παντρέυεται την αεροσυνοδό της Ολυμπιακής Δήμητρα Λιάνη, μετά από ένα θυελλώδες ειδύλλιο, που αναστάτωσε την ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία των μελών της οικογένειας Παπανδρέου από τη γαμήλια τελετή. Αντίθετα, παραβρέθηκαν πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πλήθος κόσμου που υποδέχθηκε με ευχές το ζεύγος.
Το 1992 πραγματοποιείται απόπειρα δολοφονίας του υπουργού οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασά από την τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη με ρουκέτα. Η έκρηξη είναι ισχυρότατη και τα θραύσματα έπληξαν θανάσιμα τον 20χρονο φοιτητή Θάνο Αξαρλιάν, που περνούσε τυχαία από το σημείο.
Το 1998 πεθαίνει ο Ρίτσαρντ Μακ Ντόναλντ. Μαζί με τον αδερφό του Μόρις άνοιξαν το 1940 στην Καλιφόρνια το πρώτο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας McDonald, μεταφέροντας και μετονομάζοντας το εστιατόριο του πατέρα τους Πάτρικ.

...δεν έχω χρόνο

«Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα, ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ' ότι έχω ζήσει έως τώρα...
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα