Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Πλανητική Μύηση

 

Cobra 12/8/2020

Το σύμπαν πέρα του Ηλιακού μας συστήματος βιώνει τεράστια αναδόμηση, καθώς εισέρχεται ήδη στο νέο κοσμικό κύκλο, όπου όλη η πλάση θα ευθυγραμμιστεί με το Ένα.

Εν τω μεταξύ, το Ηλιακό μας σύστημα και ειδικά ο πλανήτης γη βιώνουν ακόμη τον τελικό εξαγνισμό της πρωταρχικής ανωμαλίας. Τώρα όλη η εστίαση είναι στον πλανήτη Γη, ο οποίος βιώνει μια ισχυρή πλανητική μύηση κατά τη διάρκεια του 2020:

Οι δυνάμεις του σκότους προσπαθούν να καταχραστούν την ενέργεια αυτής της πλανητικής μύησης υποβάλλοντας την ανθρωπότητα στο αποκρυφιστικό τελετουργικό της Corona:

Μπορείτε να εξουδετερώσετε τα αποτελέσματα του τελετουργικού αυτού της Corona τοποθετώντας το σε νέο πλαίσιο. Μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την απομόνωση/κοινωνική αποστασιοποίηση ως απόσυρση για διαλογισμό, μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε το πλύσιμο των χεριών ως πνευματικό εξαγνισμό και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε τη χρήση της μάσκας ως τελετουργία σιωπής, κάτι που πάντα απαιτείται πριν τη μύηση.

Δρώντας με αυτόν τον τόπο μπορείτε να αλλάξετε τις ενέργειες του αρνητικού τελετουργικού της Corona σε θετικές ενέργειες πνευματικής μύησης/επαναστατικής τομής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα