Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μην φοβάσαι το να ... διαφέρεις!


min fovaseτου Γιάννη Αραχωβίτη
Μην αρκείσαι στο συνηθισμένο… αν θέλεις περισσότερα ή κάτι διαφορετικό. Είναι μια χαρά το να θέλεις να πετύχεις και να απολαύσεις περισσότερα. Ο κόσμος χρειάζεται ανθρώπους που ονειρεύονται και στοχεύουν σε σπουδαία, «ασυνήθιστα» πράγματα, ανθρώπους σαν και σένα!
Ακόμα και σήμερα ακούω τα λόγια του μακαρίτη του πατέρα μου. « Να σπουδάσεις σαν όλα τα παιδιά, να αποκτήσεις μια σίγουρη δουλειά και να κάνεις οικογένεια». Και όλα τα παραπάνω δεν είναι άσχημα πράγματα αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να κάνεις πράγματα ξεχωριστά, να ξεφύγεις από το κοπάδι και να κυνηγήσεις κάτι μεγαλύτερο από αυτό που κάνουν όλοι, από αυτό που είναι συνηθισμένο;
Στα 30 μου είχα καταφέρει να έχω μια αξιόλογη δουλειά και μάλιστα εξαιρετικά προσοδοφόρα. Κάποιοι με θεωρούσαν τυχερό και πετυχημένο. Αλλά τι να το κάνεις.. εγώ μέσα ένοιωθα βαλτωμένος, έκανα κάτι που δεν μίλαγε στην καρδιά μου και δεν εξέφραζε τα όνειρά μου. Άρχισα να ψάχνομαι. Να διαβάζω, να ερευνώ για διέξοδο. Μέσα μου ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αντέξω αυτή την συνηθισμένη δουλειά. Τα λεφτά ήταν αρκετά αλλά όχι ικανά για να με κάνουν ευτυχισμένο. Ήξερα ότι αν δεν έπαιρνα μια απόφαση τότε, αν βολευόμουν στην άνεση και στην ρουτίνα, δύσκολα θα «ξεκόλλαγα» όσο περνούσαν τα χρόνια.

Φυσικοί τρόποι αποτρίχωσης για το πρόσωποΕίτε πρόκειται για το άνω χείλος, είτε το πηγούνι, είτε τα μάγουλα είτε ακόμα και το μέτωπο, σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει τριχοφυία στο πρόσωπο.
Και αν για τα υπόλοιπα μέρη του σώματος που βγαίνουν ανεπιθύμητες τρίχες, υπάρχουν πολλές λύσεις, το πρόσωπο είναι πιο ευαίσθητο και άρα απαιτεί και εναλλακτικές μεθόδους αποτρίχωσης.
 
Δείτε πώς μπορείτε με φυσικά υλικά να μειώσετε την τριχοφυία στο πρόσωπο:

4 συνήθη λάθη που κάνουμε όταν έχουμε πονοκέφαλοΌλοι μας έχουμε αρκετές φορές στη ζωή μας βρεθεί αντιμέτωποι με  έναν ενοχλητικό  πονοκέφαλο, αφού η έκθεση στον ήλιο, ο έντονος θόρυβος, οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, η μεγάλη ένταση της μουσικής, το στρες, η αϋπνία ή ο «κακός» ύπνος, η κατανάλωση αλκοόλ  είναι μερικά μόνο παραδείγματα της καθημερινότητάς μας τα οποία  μπορούν εύκολα να τον πυροδοτήσουν. Αυτό βέβαια  εξαρτάται κυρίως από το βαθμό ευαισθησίας του κάθε ατόμου, ενώ για να θεωρηθεί ότι πάσχουμε από κεφαλαλγίες - πονοκεφάλους, θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα συχνά και τακτικά. 

Τι να σταματήσεις να περιμένεις από τους άλλους για να μην απογοητεύεσαι.