Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

Ρόδος: Συνεχίστε τον ύπνο σας όμορφες μου κατσαρίδες...Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Σας Αγαπά!!! (Φωτογραφίες)

Φωτογραφία του χρήστη Katja Naranen-Spanou.

Απόγευμα πρωτομαγιάς 2014....Οι ουρανοί της Ρόδου....ποιοι ουρανοί όμως...είναι πια πολύ δύσκολο να τους δεις χωρίς χημικές ουρές!!!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ

Είναι ο άνθρωπος ένα ον που αναζητά ένα κίνητρο για να διασωθεί; Αν πούμε ναι είμαστε σωστοί, αλλά η ορθότητα μας κατέχει μόνον ένα πολύ μικρό μέρος της αλήθειας. Μια νηπιακή αλήθεια που μπουσουλάει στα τέσσερα. Υπάρχει όμως ελπίδα; Τι είναι ο άνθρωπος; 

«O άνθρωπος είναι ο Σκαπανέας.... Όταν γεννιέται ο Άνθρωπος υπάρχει παντού φως, δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε χρόνος. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο περισσότερο εγκλωβίζεται ή βυθίζεται κάτω από το έδαφος και χάνει το φως του. Τότε μετατρέπεται σε σκαπανέα. 


Όσο περισσότερο σκάβει τόσο ανακαλύπτει καινούργια πράγματα, και τόσο περισσότερο φανερώνεται η σκάλα ανέλιξης προς την ελευθερία και το φως. Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να πέσει στιγμιαία και να ξαναρχίσει από την αρχή. 

Μόνο που μετά από κάθε πτώση ο δρόμος ανελίξης μέχρι το σημείο που είχε φτάσει πλέον γίνεται «άκοπα» αφού ήδη έχει σκάψει αυτόν τον δρόμο. Το μόνο που έχει να κάνει ο άνθρωπος είναι να συνεχίσει να σκάβει και να μην προκαλεί κατολισθήσεις αυτοχειρίας.

Τα μυστικά της καλής επικοινωνίας.7 απλοί τρόποι να βελτιώσετε τις σχέσεις μέσα στην οικογένεια.

1signsof-love-addiction667

Από τον Μπακαλίδη Δημήτρη – Κοινωνιολόγο – Οικογενειακό Σύμβουλο
Ενώ η ερωτική εμπειρία προκύπτει αυθόρμητα, η ποιότητα στην μόνιμη συντροφική σχέση απαιτεί γνώση, ικανότητες, χρόνο και ενέργεια. Χρειάζεται εγρήγορση και επίμονη προσπάθεια για να υποστηρίζουμε συνεχώς την αγάπη στη σχέση και να υπερνικάμε τις αντιξοότητες.
Θα αναφέρουμε παρακάτω ορισμένες προτάσεις παραινέσεις τις οποίες όσο περισσότερο μπορούμε να εφαρμόζουμε στην πράξη της καθημερινής μας ζωής τόσο περισσότερο δίνουμε στις σχέσεις μας την ευκαιρία να βελτιωθούν:

Φως Σκοτάδι και ΑφύπνισηΣτο σύστημα έλεγχου που μέχρι τώρα ήλεγχε τα πάντα
έχει αρχίσει η δονητική του βάση να διαλύεται και να εξαφανίζεται, για αυτό μας
φαίνεται ότι το σύστημα έλεγχου δυναμώνει. 


Αλλά ας αναρωτηθούμε, γιατί μας επιτίθεται; Μας επιτίθεται διότι αφυπνιζόμαστε.
Μας επιτίθεται διότι παίζει το τελευταίο του χαρτί. Ο Δον Χουάν Μάτους στα
βιβλία του Κάρλος Καστανέντα μας λέει ότι η φυλή των αρπακτικών  (Βολαδόρες) έχει ένα και μοναδικό φόβο, το
ότι θα αφυπνιστούν οι άνθρωποι και θα δουν τι γίνεται.

Βάλτε Αισιοδοξία στη Ζωή σας!

Τα Οφέλη της Αισιοδοξίας


Η αισιοδοξία μπορεί να βελτιώσει τη διαχείριση του άγχους, την παραγωγικότητα και την υγεία σας.

Η αισιοδοξία συμβάλλει σε μια πιο μεγάλη και υγιή ζωή.

Γνωρίζετε κάποιον που να χαμογελά και να έχει θετική σκέψη συνεχώς; Ή είστε εσείς από αυτούς που είναι γεμάτοι αισιοδοξία; Οι δοκιμασίες θεωρούνται από τους αισιόδοξους ‘εμπειρίες γνώσης’, και ακόμα και η πιο κακή μέρα υπόσχεται για αυτούς ένα ‘αύριο πιθανότατα καλύτερο’. Αν πάντα βλέπετε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, ίσως νιώθετε  ότι βιώνετε πιο θετικά γεγονότα στη ζωή σας σε σχέση με άλλους, ότι είστε λιγότερο αγχωμένοι και ακόμα ότι έχετε καλύτερη υγεία. Δεν είναι η φαντασία σας. Ερευνητές μελετώντας για πολλά χρόνια αισιόδοξη και απαισιόδοξα άτομα, έχουν βρει ότι η αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής περιλαμβάνει συγκεκριμένα προτερήματα.

Τα 11 βασικά πράγματα που μια κόρη χρειάζεται από τον πατέρα της

Ο συγγραφέας Wayne Parker στο βιβλίο του , μας δίνει τα 11 βασικά πράγματα που χρειάζεται μια κόρη από τον σημαντικότερο άντρα της ζωή της, τον πατέρα της.
daddy-daughter1. Ευγένεια
Ο πιο όμορφος τρόπος για να δείξει ένας άντρας την δύναμη του είναι να φέρεται ευγενικά στην γυναίκα του και τα παιδιά του. Η κόρη έχει ανάγκη από τους καλούς τρόπους του πατέρα της, όχι επειδή είναι εύθραυστη (αν και πολλές φορές είναι), αλλά γιατί αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος να της δείξει ότι ενδιαφέρεται για εκείνη.

Η καρδιά προστατεύεται όταν υπάρχει πόνος πριν την καρδιακή προσβολήΟι ασθενείς με θωρακικό άλγος εντός 24 ωρών πριν την καρδιακή προσβολή , που 

αποκαλείται προεμφραγματική στηθάγχη, έχουν μικρότερες καρδιακές προσβολές και 

βελτιωμένη καρδιακή λειτουργία στη σύγχρονη εποχή με τις ενδοστεφανιαίες προθέσεις 

(stents), κατέληξαν οι ερευνητές σε μελέτη που δημοσιεύθηκε 

στο Circulation: Cardiovascular Interventions. 

«Ακόμα και προτού αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε τις καρδιακές προσβολές με 

αγγειοπλαστική και τις ενδοστεφανιαίες προθέσεις, οι ιατροί παρατήρησαν ότι οι ασθενείς με 

θωρακικό άλγος πριν από την καρδιακή προσβολή φαίνεται να έχουν καλύτερη έκβαση» 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα