Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Η συγχώρεση είναι η στιγμή κατά την οποία δεν αφήνετε το δηλητήριο να αυξηθεί

 
 
Τι είναι η συγχώρεση; Η συγχώρεση είναι η στιγμή κατά την οποία δεν αφήνετε το δηλητήριο του μίσους, της εκδίκησης, της ζήλιας, του θυμού και ούτω καθεξής να αυξηθεί. 
 
Αν δεν συγχωρήσετε, θα το μεταφέρετε μαζί σας για μέρες, εβδομάδες, μήνες, και έτη. 
 
Τελικά αυτό το δηλητήριο θα διεισδύσει σε όλα σας τα συναισθήματα, τις δράσεις, και τη σκέψη σας. 
 
Θα κάνετε πράγματα που θα ξαφνιάσουν ακόμα κι εσάς. 

Κάθε κατάσταση της συνείδησης έχει τις αντίστοιχες φυσικές εκδηλώσεις της

 Αποτέλεσμα εικόνας για Κάθε κατάσταση της συνείδησης έχει τις αντίστοιχες φυσικές εκδηλώσεις της
 
Για τους περισσότερους από εμάς η θλίψη είναι μια λέξη, αλλά εσωτεριστικά η θλίψη είναι δηλητήριο. 
 
Για παράδειγμα, η κβαντική θεωρία δηλώνει ότι η ενέργεια γίνεται ύλη και η ύλη γίνεται ενέργεια. 
 
ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ. 
 
Αν μιλάμε για το μίσος, υπάρχει μια φυσική εκδήλωσή του.

Τάι Τσι : Το διαβατήριο για μια πληρέστερη ζωή



Όλοι μας, έχοντας ανατραφεί με την ρήση «Τα αγαθά κόποις κτώνται» στο πίσω μέρος του μυαλού μας, δεν μπορούμε με μια πρώτη ματιά να αντιληφθούμε πως θα μπορούσε να μας ωφελήσει η άσκηση του Tai Chi (Τάι Τσι), καθώς δείχνει τόσο εύκολη, αργή, ήπια και αβίαστη. Δείχνει να εκτελείται με ελάχιστο κόπο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τα μαθήματα είναι ευχάριστα, χαλαρωτικά και αναζωογονητικά και πάντα, ακόμη κι αν προσέλθουμε στην τάξη κουρασμένοι κι αγχωμένοι, νιώθουμε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι όταν τελειώνουμε την άσκηση, σαν μόλις να ξυπνήσαμε φρέσκοι, μετά από ένα ελαφρύ, μεσημεριανό ύπνο. Αφού δεν υπάρχει κόπος λοιπόν, από πού θα προέλθουν τα οφέλη στην υγεία;



Καθώς αρχίζουμε να γνωρίζουμε καλύτερα τους παλιότερους μαθητές της τάξης και μαθαίνουμε περισσότερα γι’ αυτούς, ανακαλύπτουμε πως όλοι έχουν βιώσει τα οφέλη του Τάι Τσι, τα οποία μπορεί να κυμαίνονται από την ανάκτηση του μυϊκού ελέγχου μετά από ένα ατύχημα, την ανακούφιση ή και τη θεραπεία σε πόνους αρθρώσεων,   την βελτίωση της ψυχική ευεξίας και της νοητική υγείας τους, μέχρι και την βοήθεια στην ταχύτερη ανάρρωση μετά από μια δύσκολη εγχείρηση. Άλλοι πάλι μας περιγράφουν ότι βιώνουν λιγότερο εντυπωσιακά αλλά εξίσου σημαντικά οφέλη όπως είναι ο έλεγχος του άγχους, η αυξημένη ευελιξία, ισορροπία κι ευκινησία, η αύξηση της ενέργειας και η βελτίωση  της αντοχής τους. Το γενικότερο βίωμα όλων όσων έχουν υπομονή κι επιμονή και καταφέρνουν να προχωρήσουν τελικά στο εσωτερικό αυτό μονοπάτι, είναι πως το Τάι Τσι τους βοηθάει να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και έτσι την απολαμβάνουν περισσότερο.

Το στυλ ερωτικής συμπεριφοράς των ζωδίων

Η αστρολογία είναι διασκεδαστική, επειδή σε όλους αρέσει να διαβάζουμε για τους εαυτούς μας. Κάθε φορά που διαβάζουμε το ζώδιό μας, είναι σαν να σβήνουμε ξανά και ξανά τα κεράκια των γενεθλίων μας. Όλα για πάρτη μας! Ειδικά, όταν τα ζώδια μιλάνε για έρωτα! Ας δούμε, λοιπόν, πώς το ζώδιο επηρεάζει το στυλ της ερωτικής μας συμπεριφοράς…

Φοβικοί ενήλικες σε μόνιμη εφηβεία -Γιατί αρνούμαστε να μεγαλώσουμε

Καθώς πρόσφατες έρευνες δείχνουν ότι ο εγκέφαλός μας δεν φτάνει στην ενηλικίωση πριν από τα 20, οι ερευνητές ανησυχούν ότι έχουμε γίνει μια γενιά ενήλικων εφήβων με φόβους δέσμευσης.
Kidulthood 
Σύμφωνα με την Μπεατρίς Λούνα, καθηγήτρια Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ, η ενήλικη ζωή δεν ξεκινά στα 18-21. Αντ’ αυτού, η εφηβεία φτάνει μέχρι τα μέσα των 20 και ακόμα πιο μετά, καθώς ο κόσμος αποφεύγει συστηματικά δεσμεύσεις όπως ο γάμος, η μητρότητα και η καριέρα και ο εγκέφαλος βρίσκεται σε μία μόνιμη κατάσταση εφηβείας, γνωστή και ως «Kidulthood».

Το ερώτημα όμως είναι γιατί… Σίγουρα, το μπουγέλωμα και το paintball είναι προτιμότερα από τους πόνους στις αρθρώσεις και τις φορολογικές δηλώσεις, αλλά γίνεται ένας ενήλικας να έχει τρομάξει τόσο πολύ από τις ευθύνες της ενήλικης ζωής ώστε να μεταλάσσεται σε νευρολογικό επίπεδο; Ο Φρανκ Φούρντι, καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κεντ, πιστεύει ότι η απάντηση βρίσκεται όχι στην επιστήμη, αλλά στον πολιτισμό.

Ζώντας στην επιφάνεια της Τιτάνιας



Facts about Titania, moon of Uranus. 

Η Τιτάνια είναι ο μεγαλύτερος από τους 27 φυσικούς δορυφόρους του πλανήτη Ουρανού και ο όγδοος, κατά σειρά μεγέθους, δορυφόρος του ηλιακού συστήματος. Ανακαλύφθηκε από τον Ουίλιαμ Χέρσελ το 1787 και πήρε το όνομά του από την βασίλισσα των ξωτικών στο έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός».

Η Τιτάνια αποτελείται από πάγο και πετρώματα, και είναι πιθανό να διακρίνεται σε έναν βραχώδη πυρήνα και ένα παγωμένο μανδύα. Ενώ μπορεί και ένα στρώμα νερού να είναι παρόν στο όριο πυρήνα – μανδύα.

Η επιφάνεια της Τιτάνιας η οποία είναι σχετικά σκοτεινή και με ελαφρώς κόκκινο χρώμα, φαίνεται να έχει διαμορφωθεί και από συγκρούσεις αλλά και από ενδογενείς διεργασίες. Είναι καλυμμένη με πολλούς κρατήρες που φθάνουν έως και τα 326 χιλιόμετρα σε διάμετρο.

ΑΠΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΩ



Άντε να κατηφορίσουμε και σήμερα… Άντε να απλώσουμε κι αυτή την Κυριακή, το σεντονάκι μας… Ναι, ρε μαλάκα, ήταν κάποτε μια εποχή πριν χρόνια αρκετά και σε μια Αθήνα εντελώς διαφορετική, που είχα κόψει ένα κομμάτι σεντόνι, κρυφά από τη μάνα μου, και το κουβαλούσα επάνω μου, πριν βγω ραντεβού με τη γκόμενα… Κι ήταν παντρεμένο το κορίτσι, ο κορίτσαρος και δεν έπρεπε να την πάρουν πρέφα όταν θα επέστρεφε στο σπίτι της… Πώς να κυλιστούμε χάμω, είτε στους πρόποδες του βουνού που την πήγαινα, είτε σε καμμιά έρημη παραλία…

Η γυναίκα που γαμήθηκε στο δρόμο, μέσα στις φωληές της φύσης, όσο και να προσπαθήσει να προσποιηθεί την αδιάφορη πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να προδοθεί… Άλλο το κρεββάτι, ακόμα και ο πιο παθιασμένος έρωτας, η πιο καυλωμένη καψούρα, όταν στηθεί πάνω στο στρώμα, διότι τότε δεν αφήνει τα σημάδια της παρανομίας στο πρόσωπο… Εκεί που δύσκολα κρύβονται τα ίχνη της απιστίας είναι όταν πλακωθείς με την κυρία στα χορτάρια επάνω ή, στην άμμο… Εκεί είναι που η ενοχή χωρίς να το θέλει η γυναίκα…, και είναι ένα μυστήριο αυτό…, σκαρφαλώνει στα μάγουλά της, στα μάτια της…, και δεν της φεύγει ο φόβος μήπως την υποψιαστούν… Γι’ αυτό σου λέω δούλευα το κομμένο κομμάτι σεντόνι. Το άπλωνα χάμω κι άρχιζαν τα όργανα… Όλα να παίζουν. Και τα δικά μου και τα δικά της. Κορμιά, χέρια, χείλη…, όλα ένα πράμα.

Είπαμε. Μιλάμε για άλλα χρόνια, δοξασμένα κι αξέχαστα. Τότε που δεν είχαμε φράγκα και ήταν απαγορευτική και η σκέψη να πληρώσεις ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, για να βρεθείς με την κυρία. Όλα γινόντουσαν στα κλεφτά, στα μουλωχτά, στα γρήγορα και κοντά στην έδρα μας, ιδιαίτερα κοντά στο σπίτι της γυναίκας. Είπαμε. Δεν υπήρχαν γιώτα χι, ούτε σταθερό τηλέφωνο, όχι κινητό.

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΟΥ



Η ιστορία είναι αληθινή, γνωστή σε ελάχιστους. Ο Μανιάτης Φώτης Μουρκάκος πουλάει χασίσι έκω από την πόρτα Της ταβέρνας "Τα Παγώνια"  του Διαμαντή Χιώτη , Σωκράτους και Αγίου Κωνσταντίνου, 1938. Ταβερνιάρης και παράνομος έρχονται στα χέρια, και ο πατέρας του μετέπειτα άρχοντα του μπουζουκιού Μανώλη Χιώτη, χαστουκίζει τον ενοχλητικό Μανιάτη, που το πήρε βαρειά, προσβλητικά. 

Μετά από λίγες μόλις ημέρες ο Μουρκάκος σκότωσε τον ταβερνιάρη. 0 24χρονος τότε Φώτης Μουρκάκος αποφυλακίζεται, το 1942, περίοδος χιτλερικής κατοχής στην Αθήνα, και μπαίνει σε μπουζουκάδικο της 3ης Σεπτεμβρίου, όπου δίπλα στον Μπαγιαντέρα παίζει μπουζούκι ο 22χρονος Μανώλης Χιώτης. Ο γιος του δολοφονημένου όταν την παρουσία αντιλαμβάνεται στο μαγαζί του Μουρκάκου, κατεβαίνει από την πίστα, όχι και να διασκεδάζει τον δολοφόνο του πατέρα του. Ο ποινικός έχει κατανόηση, αφήνει ένα χαρτονόμισμα, βάζει το κεφάλι κάτω και εγκαταλείπει το κέντρο. 

Χέρι της Δόξας στον χριστιανισμό



 Το χέρι της Δόξας είναι το αποξηραμένο , ταριχευμένο  χέρι ενός ανθρώπου που έχει κρεμαστεί, συχνά καθορίζεται ως το αριστερό (λατινικά: sinister (απαίσιο) χέρι, ή αλλιώς, αν ο άνθρωπος απαγχονίστηκε για   δολοφονία, το χέρι που "έκανε την πράξη. "



 Σύμφωνα με την παλαιά Ευρωπαϊκή πεποίθηση, ένα κερί από το λίπος ενός κακοποιού ο οποίος πέθανε στην αγχόνη, φωτιζόμενο και τοποθετημένο  (σαν σε ένα κηροπήγιο) στο χέρι της Δόξας,  που προέρχεται από τον ίδιο τον άνθρωπο το λίπος στο κερί - θα καθιστούσε ακίνητα όλα τα πρόσωπα στα οποία παρουσιάστηκε.

Τουρκία: Μεταφέρεται κωμόπολη που ‘κάθεται’ επάνω στην αρχαία Σεβαστούπολη




Η Κωμόπολη Σουλού Σαράι ή Τσιφτιλίκ στην επαρχία Τοκάτ, που βρίσκεται στην κορυφή της αρχαίας πόλης, Σεβαστούπολις ή Ἡρακλειούπολις,  πρόκειται να μετακινηθεί σε μια άλλη θέση προκειμένου να αρχίσουν σε όλη την περιοχή ανασκαφές για να έρθει στο φώς η αρχαία πόλη.


Ο δήμαρχος του Σουλού Σαράι, Χαλίλ Ντεμιρκόλ, είπε ότι η αρχαία πόλη η οποία έχει διαχρονικά στίγματα πολιτισμών από την αρχαιότητα μέχρι τον Μεσαίωνα βρίσκεται στο κέντρο της σύγχρονης κωμόπολης, που είναι χτισμένη επάνω στα ερείπια της Σεβαστουπόλεως.


«Μετά από 22 χρόνια, ξεκίνησαν ανασκαφές στην αρχαία πόλη το 2013. Αυτό το έτος απαλλοτριώθηκαν 10 οικίες . Οι εργασίες εκσκαφής θα συνεχισθούν και φέτος σε έντονο ρυθμό. Περιμένουμε τα σχετικά κονδύλια από το Υπουργείο Πολιτισμού. Η περιοχή χαρακτηρίστηκε ως αρχαιολογικός χώρος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον και υποστηρίζεται το αρχαιολογικό έργο πάρα πολύ», είπε Ντεμιρκόλ.

Ο διευθυντής Πολιτισμού και Τουρισμού της επαρχίας Τοκάτ, Αμπντουραχμάν Ακιούζ, είπε ότι η αρχαία πόλη είναι πολύ σημαντική για την επαρχία.

Ασυγχώρητη

 

"Μαρία, κόκκαλα έχει αυτός ο καφές, γαμώ την αγανάκτηση;"
Και ήρθε ο καφές και το νε ρούφηξε ο Πασάς, έκανε και το τσιγαράκι του... έστειλε ανορθόγραφα μηνύματα καπνού να συναντήσουν το λερό ταβάνι και να σκορπίσουνε ολούθε... ομορφιές... μέγκλα. Είδε μετά τ' αθλητικά του, έριξε και τα μπινελίκια του στα ριπλέι, λες και θα μπαίνανε τα γκολ στην επανάληψη.
"Ρε βάλτο ρε Κερατά, ...ΝΑ" , κι έδειχνε τις παλάμες του ανοιχτές, σε παίκτες και διαιτητή.
Εκείνη κλεισμένη στο ναό της, αέριζε να φύγει η φαγητίλα απ το μαγείρεμα κι έπλενε τα πιάτα...μια βουβή και μια τραγουδώντας, μα πάντοτε
...άψυχη.
Κείνες τις ώρες, η ψυχή της ταξίδευε σε παλιές καλύτερες μέρες...

«Τελειώνει» την Ελλάδα στις 8 Απριλίου η γερμανική εφημερίδα FAZ





«Τελειώνει» την Ελλάδα στις 8 Απριλίου η γερμανική εφημερίδα FAZ 


Απόλυτα συμβατό με την εικαζόμενη ως στρατηγική των δανειστών της Ελλάδας να σύρουν τη χώρα χωρίς συμφωνία μέχρι το «παρά πέντε» της αδυναμίας της να εξυπηρετήσει τις υποχρεώσεις της, ώστε απουσία εναλλακτικής να υπαγορεύσουν τους όρους τους, είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Zeitung…


Συνεχίζοντας το παιχνίδια των ασφυκτικών πιέσεων η γερμανική εφημερίδα αναφέρει, επικαλούμενη πηγές από τις Βρυξέλλες: «Η ελληνική κυβέρνηση έχει επαρκή ρευστότητα μέχρι τις 8 Απριλίου, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Κομισιόν», επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν τίθεται θέμα αποπληρωμής μισθών και συντάξεων.

Σύμφωνα με την Ημερησία, η FAZ επικαλείται εσωτερικούς υπολογισμούς της Κομισιόν, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει τα στελέχη της από την Αθήνα. Στους υπολογισμούς της Επιτροπής, σύμφωνα με την εφημερίδα υπολογίζεται και η χρήση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων, αλλά και κρατικών επιχειρήσεων.

Η λίστα του FBI για τα πιο… επικίνδυνα ζώδια!



Το ζώδιο ενός ατόμου σχετίζεται άμεσα με το είδος του εγκλήματος που είναι πιθανό να διαπράξει. Αναλύοντας στοιχεία του FBI σχετικά με το ζώδιο συλληφθέντων κατά συρροή δολοφόνων οι ειδικοί κατέληξαν στο ποια ζώδια είναι τα πιο επικίνδυνα από άποψη εγκληματικής συμπεριφοράς.

Τα ζώδια χωρίζονται σε 4 διαφορετικές κατηγορίες: Φωτιά, Νερό, Γη και Αέρας

Η ενέργεια του πλανήτη & Ολοκληρωτική αφοβία

Ο φόβος μέσα στο σύμπαν δεν υπάρχει είναι μία ανθρώπινη δημιουργία που μας αναγκάζει να είμαστε ο καθένας ένας κύκλος μόνος του. Ενώ μέσα στο σύμπαν ο ένας κύκλος συμπληρώνει τον άλλον εμείς με τη δημιουργία του φόβου/ανασφάλειες έχουμε καταντήσει να μην είμαστε τμήμα του σύμπαντος αλλά ένα καρκίνωμα. Πόσα τέτοια καρκινώματα έχει ο πλανήτης μας άραγε ? 


Πολλά θα πω εγώ, αμέτρητα. Αυτό που προσπάθησε να νικήσει ο Βούδας όταν αντιλήφθηκε τη ζωή ήταν ο φόβος και ο πόνος. Εκείνος έφτασε σε ένα σημείο και έδωσε σε όλους τους ανθρώπους τον τρόπο και τη μέθοδο. Εμείς με τα μυαλά που διαθέτουμε τον απορρίψαμε. Οπότε στη συνέχεια ήρθε ο Ιησούς για να μας δείξει και να μας διδάξει εκ νέου τον τρόπο και μας έδωσε την Αγάπη και το Άγιο Πνεύμα. Όμως εμείς πάλι τον απορρίψαμε. Καμία διδασκαλία δεν έχει ευδοκιμήσει. Γιατί άραγε ?

Οι κατάλληλες προϋποθέσεις για τη ζωή

Γενικότερα στη ζωή μας από όταν αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τον κόσμο, πάντα περιμέναμε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες 

προϋποθέσεις για να κάνουμε ή να βιώσουμε πράγματα. Έπρεπε ως παιδιά να είμαστε σύμφωνα με τα σωστά πλαίσια για να μπορέσουμε να κάνουμε διάφορα που μας ευχαριστούσαν και μας έδιναν χαρά.
Στη συνέχεια στην εποχή του σχολείου γινόταν πάλι το ίδιο . Από τη στιγμή που μπήκαμε στη ζωή ως δουλειά, γάμος, παιδιά επίσης.
Αυτές οι κατάλληλες προϋποθέσεις τελικά περνούσαν τα χρόνια έφευγε η ηλικία που μας «επέτρεπε» να κάνουμε διάφορα και εμείς μεταπηδούσαμε στο επόμενο στάδιο. Οι κατάλληλες προϋποθέσεις δεν είχαν έρθει, οπότε τι να κάνουμε προχωρούσαμε στο επόμενο στάδιο με ένα κενό στη ζωή μας το οποίο το είχε γεμίσει η θλίψη και η στεναχώρια.
Αυτό το «κατάλληλες προϋποθέσεις» τελικά έγινε τρόπος ζωής.

Η ενέργεια του πλανήτη & τα βήματα προς την αλλαγή

Είπαμε στο προηγούμενο κείμενο πως για να γίνει η αλλαγή στον πλανήτη χρειάζεται να καλλιεργήσουμε τα εξής :


Α)  Την καθαγίαση του Ελατηρίου
 Β) Ολοκληρωτική Αφοβία
 Γ) Καλλιέργεια της φαντασίας, που να ισορροπείται από την συνετή ιδιότητα της νόησης.  
Δ) Ικανότητα να ζυγίζουν τα αποδεικτικά με σύνεση και να μπορούν να δέχονται μόνο εκείνα που συμβιβάζονται με τον Ανώτατο Ένστικτο και την Ενόραση.
 Ε) Προθυμία στο να πειραματίζεται.
Να θυμίσω ότι ο πλανήτης ενέργεια θα αλλάξει όπως και να έχει. Δεν έχει να κάνει με ή χωρίς την συμμετοχή μας. Είναι ένας δρόμος ο οποίος έχει έρθει στην τελική ευθυγράμμιση, το «νερό έχει μπει στο αυλάκι».

Η ενέργεια του πλανήτη και η αλλαγή του, μέρος 3ο

Συνέχεια ανακεφαλαίωσης
Τρίτον Όλο το πακέτο που είδαμε στα δύο προηγούμενα κείμενα στην ενέργεια του πλανήτη μας οδηγούν τελικά στο να εργαστούμε σε ατομικό επίπεδο για να έρθει σε ισορροπία ο πλανήτης.

Μη περιμένετε τον διπλανό σας να το πάρει απόφαση ή μην προσπαθείτε να επηρεάσετε ένα μέρος ανθρώπων τύπου ομάδα για να μπει στον πνευματικό δρόμο με σκοπό την αλλαγή δόνησης του πλανήτη μας επειδή διατρέχει κίνδυνο. Αυτό είναι ένα κομμάτι που κάποιοι το δέχονται αλλά δεν κάνουν κάτι, κάποιοι που το δέχονται και προσπαθούν αποσπασματικά και κάποιοι που είναι εντελώς αδιάφοροι είναι αυτοί που λειτουργούν λες και θα ζήσουν αιώνια οι οποίοι είναι σκλαβωμένοι μόνο με τη ύλη και τα γήινα δρώμενα.
Κανένας μας δεν έχει το δικαίωμα να σπρώξει με το ζόρι ή με τον φόβο τον διπλανό του.

Η ενέργεια του πλανήτη και η αλλαγή του μέρος 2ο

Συνέχεια της ανακεφαλαίωσης
Δεύτερον Να θυμάστε πώς όλες οι προσωπικότητες ακόμη και η δική σας, έχουν τις περιόδους άμπωτης και πλημμυρίδας, σύμφωνα με τον νόμο. Οι περίοδοι άμπωτης στην περίπτωση εκείνων που έχουν εξέχουσα θέση προκαλούν σύγχυση σ’ όλους εκείνους που ακολουθούν την προσωπικότητά τους και όχι τον εσωτερικό Θεό μέσα στην ίδια την καρδιά.   


Οι περίοδοι άμπωτης και πλημμυρίδας είναι η έπαρση= υποδούλωση στο εγώ  και η αγάπη= συνάντηση με τον εαυτό- ψυχή- καρδιά. Κάθε άνθρωπος στον δρόμο της ζωής του αναζητά από το περιβάλλον του μία μορφή δόξας, γι αυτή παλεύει στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Αναζητά τη φήμη που θα του δώσει την αξία και την εξουσία που χρειάζεται για να νιώθει ότι χειραγωγεί έστω και έναν άνθρωπο από το οικείο περιβάλλον του και όχι μόνο.

Η ενέργεια του πλανήτη και η αλλαγή του

Μέσα στον κόσμο της δημιουργίας, μέσω της δόνησης του ήχου/δόνηση ο επιστήμονας του μέλλοντος/ μύστης/ νέος άνθρωπος θα επιφέρει μεγαλειώδη αποτελέσματα. Όταν ο άνθρωπος/ μύστης καταφέρει να αποδεσμεύσει την ΕΝΕΡΓΕΙΑ αυτή που του αναλογεί σύμφωνα με τον νέο ρόλο και τα νέα δεδομένα, θα αποκτήσει και την νέα επιστήμη του ήχου/ δόνηση.


Ο Ήχος που κυριαρχεί τώρα στον πλανήτη μας είναι μία συνεχόμενη εκπομπή θορύβου με την πιο βίαιη μορφή του. Έτσι που κραδάζει ο πλανήτης μας μέσα από όλον αυτόν τον ασύμμετρο ήχο έχει αρχίσει και θα συνεχίσει η εξαφάνιση ειδών από το φυτικό & ζωικό βασίλειο. Ο θόρυβος λοιπόν που επικρατεί από όλους εμάς + την «μουσική» που τώρα κυριαρχεί,  θα μας φέρει αντιμέτωπους να τρωγόμαστε μεταξύ μας, να κάνουμε απάνθρωπα εγκλήματα. Δεν έφτανε που η δόνηση του πλανήτη μας είναι ένας τοξικός θόρυβος, δεν έφτανε που η μουσική είναι μία βίαιη δόνηση, τώρα ήρθε να προστεθεί στη ζωή μας  το hands free και τα ακουστικά που έχουν όλα τα παιδιά μας στα αφτιά τους μόνιμα.

Απότομος = άτονος- άτολμος- υποτονικός

Ο απότομος χαρακτήρας είναι ένα πλάσμα αρκετά πονεμένο, αφού δεν επιτρέπει στον εαυτό του την τρυφερότητα.
Αυτός ο χαρακτήρας φοβάται πάρα πολύ την οικειότητα και συνήθως κλείνεται σε ένα αυστηρό «καβούκι» το οποίο τον αναγκάζει να είναι σκληρός, απόμακρος, άκομψος στο λόγο του και στην συμπεριφορά του.

Αυτά τα άτομα από πολύ μικρή και τρυφερή ηλικία, έχουν λάβει μέσα στο υποσυνείδητό τους ότι κάθε συναισθηματική επαφή, όπως τρυφερότητα, στοργή είναι μορφή αδυναμίας. Κάτι εκεί πίσω στην τρυφερή ηλικία τους αναστάτωσε τόσο πολύ τον συναισθηματικό τους κόσμο όπου κλείδωσαν για πάντα.
Πονάνε βουβά, κλαίνε μόνοι τους και φυσικά είναι γεμάτοι από τύψεις και ενοχές για τις συμπεριφορές τους, που όμως τις θεωρούν αναγκαίες.
Αυτά τα άτομα βγάζουν συνήθως μία αυστηρότητα προς το οικείο περιβάλλον τους αλλά με την ίδια αυστηρότητα και σκληρότητα φέρονται και στους εαυτούς τους. Αφού σπάνια επιτρέπουν στους ίδιους, να «χάσουν τον έλεγχο» και να νιώσουν για λίγο άνθρωποι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα