Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Οσοι κοιτούν ψηλά...


O άνθρωπος λειτουργεί με τις πέντε αισθήσεις,ή
οι πέντε αισθήσεις λειτουργούν για τον άνθρωπο?
Ο άνθρωπος διαχειρίζεται τις πέντε αισθήσεις,ή
οι πέντε αισθήσεις τον διαχειρίζονται?
Ανάλογη με την απάντηση που έχει ο καθένας
είναι και η φυλακή ή όχι που ζεί..

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....Bob Dean Μέρος Πρώτο

 Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο Bob Dean, τον Σεπτέμβριο του 2008, στην Αριζόνα και στην οποία αναφέρεται σε όλα τα μυστικά projects και τα ανεξήγητα μυστήρια των καιρών μας.
Πράγματι, οι Anunnaki υπάρχουν, η κιβωτος της διαθήκης έχει βρεθεί, η λίμνη Vostok κρύβει μεγάλα μυστικά, ο Nibiru έρχεται.... Απολαύστε τον!!


Ήμουν ένα φυσιολογικό άτομο για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου.Όταν έμαθα ότι έμαθα το 1963,64,65 η ζωή μου άλλαξε.Και ότι είχα μάθει μου έγινε εμμονή.Και όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολύ περισσότερα.Το παλιό μοντέλο κατέρρευσε γύρω μου.Ο κόσμος που νόμιζα ότι ζούσα δεν ήταν ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούσα και η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή που πραγματικά αντιλαμβανόμουν. Ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούνε μία ψευδαίσθηση!

Ἑλληνικὴ γλῶσσα: «νικήτρα τοῦ θανάτου»


Ἑλληνικὴ γλῶσσα: «νικήτρα τοῦ θανάτου»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ: “ΝΙΚΗΤΡΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” (Δ.Νατσιός)
ΕΙΣ. ΣΧ. «ΧΡ. ΒΙΒΛΙΟΓΡ.»: Διαβάστε καὶ ρουφῆξτε τὸ κατωτέρω ἄρθρο τοῦ Δημ. Νατσιοῦ. Καὶ σκιρτῆστε ποὺ ἀκόμα ὑπάρχουν ψυχωμένοι ἄνθρωποι στὴν Ἑλλάδα, λεβέντες καὶ ὄμορφοι στὴν ψυχή καὶ γενναῖοι στὸ φρόνημα. Καὶ ἀνυποχώρητοι στὶς ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ.
Γράφει ὁ Δημ. Νατσιός
Δάσκαλος
«…ὅλα γίνονται στὴν Ἑλλάδα σὰ νὰ μᾶς κινεῖ ἕνα θανάσιμο μίσος γιὰ τὴ λαλιά μας. Τὸ κακὸ εἶναι τόσο μεγάλο, ποὺ μόνο σὰν φαινόμενο ὁμαδικῆς ψυχοπάθειας θὰ μποροῦσε κανεὶς νὰ τὸ ἐξηγήσει».
(Γ. Σεφέρης)

Το νέο υπερόπλο της ΕΛ.ΑΣ -Παίρνει κρυφά πληροφορίες από τα κινητά


Η ΕΛ.ΑΣ έχει στα χέρια της ένα ειδικό σύστημα «απορρόφησης» πληροφοριών μέσα από κινητά τηλέφωνα και φορητές μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μάλιστα τους τελευταίους μήνες το χρησιμοποιεί προκειμένου να εντοπίζει και να καταγράφει τα στοιχεία που έχουν διαγράψει οι χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Το Πρώτο Βιονικό Μάτι Λαμβάνει Έγκριση Από Την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων Και Φαρμάκων (FDA)!!!


Πρώτη Bionic-Eye-λαμβάνει-FDA-έγκριση-1-640x397

Το  Second Sight "Argus II"  ένας τεχνητός αμφιβληστροειδής, μόλις έλαβε την έγκριση της FDA όσον αφορά  την νομική κάλυψη  για μεταμόσχευση σε ασθενείς, και ο οποίος επιτρέπει στον τυφλό να δει και πάλι εν μέρει μέσω βιονικών ματιών.
Μέσα από την αφοσίωση και την καινοτομία,  στόχος της Second Sight Mission ™ s είναι η ανάπτυξη, κατασκευή και αγορά εμφυτεύσιμων οπτικών προσθετικών ώστε να καταστεί δυνατό τυφλά άτομα να αποκτήσουν μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

ΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ από τον Don Miguel Ruiz



ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΣΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ μέσα στο Όνειρο του Πλανήτη, η ζωή σας στρέφεται γύρω από άλλους ανθρώπους. Αδιάκοπα συναλλάσσεστε και ανταλλάσσετε, ενέργεια με άλλους, χρησιμεύοντας ως" καθρέφτης’’ για να βλέπουν τον εαυτό τους, ενώ οι άλλοι γίνονται καθρέφτες για σας. Η ανταλλαγή της ενέργειας είναι το θεμέλιο για το παραμόνεμα, και οι καθρέφτες φωτίζουν και καθοδηγούν αυτό που εσείς παραμονεύετε.
 Ο σκοπός σας είναι να είστε παρών κάθε στιγμή για τον κύκλο της ψυχής σας, που είναι μια πορεία η οποία περιλαμβάνει χιλιάδες βίους.

Τι δεν θα έκαναν ποτέ 10 Έλληνες γιατροί


                               100

Για ποιον λόγο ένας καθηγητής Δερματολογίας δεν θα έκανε ποτέ σολάριουμ,   ένας καθηγητής Φαρμακολογίας δεν θα εμβολιαζόταν κατά της γρίπης και ένας καθηγητής Λοιμωξιολογίας δεν θα έδινε στο παιδί του αντιβίωση με τα πρώτα συμπτώματα; Δέκα Έλληνες από τον χώρο της υγείας εξηγούν γιατί δεν θα έκαναν τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι Έλληνες όσον αφορά στην υγεία τους. Βέβαια δεν αναφέρει κανείς τους πως δεν θα έκανε ποτέ χημειοθεραπεία, ούτε θα την σύστηνε αν είχε την ελευθερία ή την επιλογή να μην την συστήσει.

"ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" του Ε. Ίψεν στις ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ του Θωμά Κινδύνη


Ενσωματωμένη εικόνα 1

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.00 και κάθε Τετάρτη και Κυριακή στις 19.00




Μετάφραση: Ρένα Κοντογιάννη
Ελεύθερη απόδοση- Σκηνοθεσία: Νίκος Περέλης
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: Θεοδόσης Δαυλός
Μουσική: Γιάννης Μεταλλινός

 «Από σήμερα θα σας μάθω τι μπορεί να κάνει ένας ελεύθερος άνθρωπος»

Με αυτά τα λόγια ένας γιατρός, ένας έντιμος άνθρωπος αποφασίζει να αποκαλύψει την απάτη που τροφοδοτεί μια πόλη. Έρχεται αντιμέτωπος με την πολιτική ηγεσία και τη διαφθορά. Υπερασπίζεται την αλήθεια και μάχεται τα οικονομικά συμφέροντα. Το θεατρικό αριστούργημα του Ερρίκου Ίψεν ξετυλίγει την ιστορία μιας αποκάλυψης για την οικολογία, την πολιτική και την κοινωνία.

Σύγκρουση: Δεν είναι καταστροφική, αρκεί να τηρείς τους κανόνες




Οι συγκρούσεις είναι ο φόβος κι ο τρόμος των ζευγαριών.  Κανείς δεν τις θέλει, όλοι προσπαθούν να τις αποφεύγουν όπως οι γάτες το νερό, αλλά όλοι τις ζούμε τελικά, μια και είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ζωντανής σχέσης. Αντίθετα απ’ ότι πιστεύουμε, οι συγκρούσεις δεν είναι πάντα κακές. Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις, είναι πολλές φορές ευκαιρίες για να οριοθετούμαστε, για να ξεκαθαρίζουμε θολά  σημεία στη σχέση, και να μπορούμε να επαναπροσδιορίζουμε θέματα που σέρνονται υπογείως και απειλούν τη σχέση με διάβρωση και αποξένωση. Είναι απίθανο ποτέ-κανείς από τους δυο συντρόφους να μην ενοχλήσει ή να θυμώσει τον άλλο.

Σταμάτα να τιμωρείσαι, άρχισε ν' αγαπάς. Ζήσε τη σιωπή, την ηρεμία, την εμπιστοσύνη, το φως. Μην αφήνεις το σκοτάδι να σε κυριεύει. Τότε φεύγουν από κοντά σου οι άνθρωποι που αγαπούν το φως σου και σε θέλουν φωτεινό.


                                A Sower (after Millet) - Vincent Van Gogh
Μην το βλέπεις  σα μια τιμωρία ή κάτι άσχετο με τη δική σου δράση. Η εφαρμογή του ήταν παρατεταμένη, γιατί τόσος είναι ο χρόνος που αυτή τη φορά έπρεπε να δοκιμαστείς.
Πρέπει να φτιάξεις τον εαυτό σου, η ώρα έχει έρθει, και όσο το αποφεύγεις, τόσο η αντίδραση μεγαλώνει.

ΟΛΑ είναι ενέργεια...



Έχει ειπωθεί με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο από την επιστημονική κοινότητα ,ότι ΟΛΑ είναι ενέργεια ….!
Ενέργεια……, η οποία αλλάζει την μορφή της , και την δόνηση της  ανάλογα με την αποστολή που έχει να εκτελέσει ,η αλλιώς ,   ανάλογα με τον ρόλο που χρειάζεται να παίξει .
Η ενέργεια   δεν μπορεί να είναι στάσιμη ,αποστολή της είναι να ρέει ,να μετατρέπετε και να μεταβάλεται ,να προσαρμόζεται ,να εμφανίζεται  η και να εξαφανίζεται …..και αυτό κάνει ….!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΙ - ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

                                   Φωτογραφία: Xριστούγεννα...

Σαν σήμερα, λένε, γεννήθηκε ο Χριστός...

και έτσι έχασε το Φως την Δύναμή του...έχασε ο θεός τον Υιό του...

΄Εχασε ο άνθρωπος κάθε ίχνος ταπεινότητας...
Του το έσβησαν οι μύθοι

Κρατήθηκε από αυτούς τους μύθους και τους έθρεψε αλαζονικά μέσα στις ασύμβατες ζωές του, προδίδοντας ξανά και ξανά την Αλήθεια...και πάντα την προδίδει, όσο και να συμφιλιώνεται με μία τελετουργία που δεν είναι ιερή, αλλά φανταχτερή...

Φανταχτερή είναι η συγχώρεση κάθε φορά που κοινωνεί τάχα το αίμα του Χριστού, αλλά παράλληλα το σκορπάει χωρίς τελειωμό και κρίση σε πράξεις που εγκλωβίζουν τελικά την ζωή σε μια άνευ όρων "αμαρτία" ματαιότητας...

Πως είναι δυνατόν να φορτώσαμε σε έναν ΄Ανθρωπο τόσο βάρος?

Πως είναι δυνατόν να αποδώσαμε σε έναν ΄Ανθρωπο τόσο μίσος και διαχωρισμό?

Χριστούγεννα, λένε...Κοιτάξτε και τους φτωχούς!
Και η μονή Βατοπεδίου σφραγίστηκε...

Δεν θέλω σήμερα, λίγο πριν το 2012, να δώσω κανένα μήνυμα συμπόνιας...Χρόνια ολόκληρα αυτά τα μηνύματα των Χριστουγέννων γίνονται περιοριστικές ευχές  που διαρκούν όσο και τα λαμπάκια στους στολισμένους δρόμους...Αφήνουν έναν θλιβερό απόηχο ενός σκηνικού που έληξε άδοξα, μέσα σε περιορισμένα "χειροκροτήματα"...

Αυτήν την φορά ας μην δούμε τα "πυροτεχνήματα" στον ουρανό, αλλά στην καρδιά μας...

Ας μην ενωθούμε "αναγκαστικά" λόγω γιορτών, αλλά ουσιαστικά, λόγω του θεού 

Ας σκύψουμε ταπεινά μέσα μας να δούμε πόσο ασύμβατα ζούμε με την Φύση μας, την Φύση του Ανθρώπου, 

που δεν είναι ευγενικός, γιατί απλά δεν πρέπει είναι αγενής, που δεν είναι καλός, γιατί απλά δεν πρέπει είναι κακός...(μπορώ να γράψω ένα σωρό επίθετα που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο, απλά επειδή υπάρχουν και κάποια άλλα που τον χαρακτηρίζουν επίσης...)

Δύσκολο, το ξέρω, να ξεφύγει κανείς από τους μύθους, χωρίς να τους έχει αντικαταστήσει με την εσωτερική Αλήθεια...

Πως να σπάσει τους τοίχους που έχτισε? δεν γίνεται με ευχή...δεν γίνεται ούτε με ελπίδα...
Και η μονή Βατοπεδίου σφραγίστηκε...

Η μόνη επικοινωνία πια που είναι αληθινή, είναι αυτή που γίνεται μέσα από την καρδιά μας...Ενσυναίσθηση! Χωρίς θεαματικές πράξεις και λέξεις και συναισθήματα και σκέψεις...Να νιώσουμε βαθιά μέσα μας αυτήν την φλόγα του Φωτός, του δικού μας Χριστού, του δικού μας Ανθρώπου και να μην τον "θυσιάσουμε" πάλι άδικα, μπροστά στο μάταιο "θεαθήναι" ενός μύθου που δεν πρόσφερε τίποτα ουσιαστικό, για δύο χιλιάδες χρόνια και ούτε πρόκειται να προσφέρει και για τα επόμενα χίλια, στον θεό…
Και η μονή Βατοπεδίου σφραγίστηκε…

Από την εστία του Φωτός μέσα από τη Διάνοια του θεού 
διαχύεται φως μέσα στις διάνοιες των ανθρώπων. 
Το φως κατέβηκε στη Γη. 

Από την εστία της Αγάπης μέσα απ' την Καρδιά του Θεού 
διαχύεται Αγάπη μέσα στις καρδιές των ανθρώπων. 
ο Χριστός είναι στη Γη. 

Από το κέντρο όπου η θέληση του Θεού είναι γνωστή 
Ο σκοπός καθοδηγεί τις μικρές θελήσεις των ανθρώπων. 
Ο σκοπός που οι Διδάσκαλοι γνωρίζουν και υπηρετούν. 

Από το κέντρο που ονομάζουμε φυλή των ανθρώπων 
Το Σχέδιο της Αγάπης και του Φωτός πραγματοποιείται 
Και ΣΦΡΑΓΙΣΕ την πύλη του κακού. 

Το Φως η Αγάπη και η Δύναμη αποκαθιστούν το Σχέδιο πάνω στη Γη.


Λίγο πριν το 2012…ας αγαπήσουμε τον ΄Ανθρωπο, όπως του αξίζει αυτήν την φορά…
Με Δύναμη και Αγάπη που δεν προέρχονται από αυτά που έχουμε, αλλά από αυτά που είμαστε!

Ο θεός μέσα μου χαιρετά τον θεό μέσα σας!

H Eυχή ας είναι για Ειρήνη μέσα μας!

καλημέρα <3<3<3

Τούτο λέγω:

Κάθε φορά που επικαλείσθε έναν άγγελο για βοήθεια, ελκύετε την αντίστοιχη ενέργεια από το σύμπαν. Η ενέργεια αυτή έρχεται αρωγός της πρόθεσής σας να γίνει κάποιο γεγονός, το οποίο ήδη υπάρχει στον χωροχρόνο και απλά με την σκέψη και την επίκληση το ενεργοποιείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχνουν γύρω σας οι αγγελικές ενέργειες. Υπάρχουν, σας φωτίζουν και σας προστατεύουν.΄Ολα εξαρτώνται από τις προθέσεις σας και ποιά ενέργεια ελκύετε με την πίστη σας. Τα συγκεκριμένα ονόματα των Αγγέλων και Αρχαγγέλων, που σας έχουν δοθεί είναι απλά κωδικοί-δονήσεις για να διευκολύνετε την ενέργειά τους να έρθει την συγκεκριμένη στιγμή.

Η προσοχή και η διανοητική φλυαρία ...


Όταν η προσοχή μας εστιάζεται σε ένα αντικείμενο , σε πρόσωπο , εικόνα , ιδέα ,  γεγονός, ή σε κάτι που μας συμβαίνει  [ σε οτιδήποτε δηλαδή ].
Αμέσως και με απόλυτα μηχανικό τρόπο  εισέρχεται στην εμπειρία μας και η διανοητική διαδικασία  η οποία σαν << αποστολή >> έχει την κρίση, τον χαρακτηρισμό  και  επεξήγηση της εμπειρίας που ζούμε  .
Με αυτό τον τρόπο και με την βοήθεια της μνήμης αναγνωρίζουμε πρόσωπα , τοποθεσίες , αντικείμενα , υποχρεώσεις και διαδικασίες .
Το να αναγνωρίζουμε και να βιώνουμε  όμως την διαφορά που υπάρχει μεταξύ της προσοχής που αντιλαμβάνεται, και της διανοητικής διαδικασίας που…. χαρακτηρίζει, τότε αυτό  είναι βιωμένη  συνειδητή εμπειρία ..! [αντικειμενική γνώση].

Η Δύναμη του Ματιού


Η ΠIΣTH στο κακό μάτι, στη βλαπτική δύναμη που...

έχει το επίμονο βλέμμα κάποιων ανθρώπων πάνω σε αξιοζήλευτα πρόσωπα και πράγματα, είναι πολιτισμικό ιδίωμα των μεσογειακών κοινωνιών που το επικαλούνται για να κατανοήσουν τις επιπτώσεις μιας απρόσμενης και ανεξήγητης κακοτυχίας. Στην ελληνική κοινωνία, το μάτιασμα είναι ένα ηθικό/αξιολογικό σύστημα που συνδέει το άτομο με το κοινωνικό σύνολο και το πρόσωπο με το σώμα του. Είναι ένας τύπος οπτικής αντίληψης και ένας κώδικας επικοινωνίας: μία στρατηγική για να κατασκευάζουν οι άνθρωποι τις κοινωνικές σχέσεις και την ατομική τους ταυτότητα, υπακούοντας ή αψηφώντας τις συχνά αντιφατικές αρχές της συλλογικής ζωής: κοινωνικότητα και αυτονομία, συνεργασία και ανταγωνισμό, συμμόρφωση και επίδειξη.

Η έννοια του κάλλους στην αρχαία Ελλάδα

 Η έννοια του κάλλους στην αρχαία Ελλάδα

Η Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία θεωρεί ότι το θέμα του Κάλλους είναι ίσως το βασικότερο θέμα με το οποίο μπορεί να ξεκινήσει ένας Άνθρωπος την ενασχόλησή του με την αναζήτηση στην ζωή μας κάτι περισσότερο από αυτό που αντιλαμβανόμαστε στον ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ, όπου το Κάλλος αυτό παίζει αναμφισβήτητα έναν ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ.
Με το θέμα του ΚΑΛΛΟΥΣ έχουν ασχοληθεί όλοι ανεξαιρέτως οι μεγάλοι Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι.

Η αναπνοή «αποτύπωμα» του κάθε ανθρώπου

breth


Η χημική της σύσταση μπορεί να οδηγήσει σε μη παρεμβατικά διαγνωστικά τεστ με πλήθος εφαρμογών
Η αναπνοή αποτελεί τη χημική «υπογραφή» του κάθε οργανισμού και μπορεί να οδηγήσει στην ανάπτυξη μη παρεμβατικών τεστ, πολύτιμων όσο εκείνων για το αίμα ή τα ούρα

Χημικές ουσίες που περιέχονται στην ανάσα του κάθε ανθρώπου φαίνεται ότι αποτελούν το μοναδικό «αποτύπωμά» του, αναφέρουν ερευνητές του Ελβετικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Τεχνολογίας στη Ζυρίχη. Αυτοί οι «μεταβολίτες» αποτελούν τα υποπροϊόντα της χημείας του σώματος, ωστόσο η μοναδικότητά τους δεν είχε αποδειχθεί ως σήμερα.

Την αποκωδικοποίηση των ονείρων πέτυχαν ιάπωνες επιστήμονες

dreams

Με ειδικό λογισμικό
Ένα βήμα πιο κοντά στην ερμηνεία των ονείρων έκαναν ιάπωνες νευροεπιστήμονες, αφού με τη βοήθεια ειδικού ηλεκτρονικού λογισμικού κατάφεραν έως έναν βαθμό να «δουν» τα όνειρα ομάδας εθελοντών, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο Science.
Οι ερευνητές με επικεφαλής τον Δρ Γιουκιγιάσου Καμιτάνι των Εργαστηρίων Υπολογιστικής Νευροεπιστήμης ATR στο Κιότο, συνδύασαν την λειτουργική μαγνητική τομογραφία (fMRI) με ένα ειδικά σχεδιασμένο λογισμικό και κατάφεραν να «διαβάσουν» με ποσοστό ακρίβειας 60% τις ονειρικές εικόνες που οι εθελοντές του πειράματος έβλεπαν, καθώς κοιμούνταν.

Φ.Νίτσε: Θα πίστευα μοναχά σε ένα θεό που ξέρει να χορεύει.



 Στις 15 Οκτωβρίου του 1844, έρχεται στον κόσμο ο Γερμανός φιλόσοφος και φιλόλογος Φρήντριχ Νίτσε. Η σκέψη του επηρέασε σημαντικά μετέπειτα φιλοσόφους, λογοτέχνες και καλλιτέχνες και έθεσε νέες βάσεις στις υπαρξιακές ανησυχίες για τον άνθρωπο, τη φύση του και τα συστήματα του.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


                                         
Κινήσεις που φανερώνουν ότι ο συνομιλητής μας ψεύδεται: α. Η κίνηση μπρος-πίσω του σώματος, είτε σε καθιστή είτε σε όρθια στάση. β. Η απότομη αλλαγή στάσης. Παράδειγμα: Κάθεται κάποιος σταυροπόδι και τη στιγμή που μας απαντά αλλάζει στάση των ποδιών. Το να λέμε ψέματα ακόμα και για τον επαγγελματία του είδους είναι κάτι άβολο. Έτσι το σώμα δεν βολεύεται, αλλάζει θέσεις σαν κάτι να του φταίει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα