Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley τα φιλαράκια τα καλά

1 
Jack Parsons, Ron Hubbard, Aleister Crowley. Τα παιδιά, τα παιδιά, τα φιλαράκια τα καλά.  Οι άμεσα ενδιαφερόμενοι  θέλουν με κάθε τρόπο, να αποκρύψουν την στενή σχέση των τριών αυτών ανδρών μεταξύ τους και κάποιοι άλλοι μας κατηγορούν ότι προσεγγίζουμε το θέμα επιφανειακά (sic). Κάποιος πρέπει να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. E, λοιπόν μέσα στον περιορισμένο χώρο ενός άρθρου, ιδού η μεταξύ τους, στενότατη σχέση !
Ψάξτε μόνοι σας τους συνδέσμους αλλά και ερευνήστε για το θέμα, έχει πολλές κωμικοτραγικές προεκτάσεις. Μπλέκονται σεξ, χρήμα, έλεγχος  Νου, ψυχών, συνειδήσεων και μαγεία πέρα και πάνω από την Υπερβατική, δηλ. οι γνωστές ερπετοειδείς καταστάσεις.

Πτώση παράξενων μετεωριτών στη Ρωσία (VIDEO)

 Δείτε την εικόνα που κατέγραψαν στην Ρωσία βροχής μετεωριτών. Το ακριβές μέρος και η ημερομηνία είναι άγνωστες. Η υπόθεση των μετεωριτών ή μετέωρων είναι η πιθανότερη, πάντως η γνησιότητα του βίντεο δεν έχει εξακριβωθεί ως αυθεντικό ή είναι αποτέλεσμα CGI.

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΙΓΥΠΤΙΩΝ


Συγκλονισμένοι οι αρχαιολόγοι για τα τελευταία κομμάτια από το περίφημο «rw nw prt m hrw» του 1420 πΧ που ανακάλυψαν τυχαία σε ένα μουσείο του Κουΐνσλαντ. Το έψαχναν μανιωδώς έναν εδώ και έναν αιώνα γιατί πιστεύουν ότι έτσι θα λύσουν το μυστήριο της μετά θάνατον ζωής..





Οι υπηρέτες του "Ολυμπιακού Ιδεώδους" στο παζάρι. Γιατί δεν ανακαλείται άμεσα στην Ελλάδα ο κύριος; Ποιός τον καλύπτει;

Οι Sunday Times παγίδευσαν, και κατέγραψαν με κρυφή κάμερα, τον Καπράλο, τον Πρόεδρο της ΕΟΕ να λέει "Θα κλείναμε τα μάτια και όσο δεν ακούμε τίποτα μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε", στην τύπισα που ενδιαφερόταν να αγοράσει εισιτήρια των Ολυμπιακών αγώνων που προορίζονταν προς πώληση στην Ελλάδα από την ΕΟΕ και να τα πουλήσει στη μαύρη αγορά στη Μέση Ανατολή!!! Δείτε το

Η Συρία καίγεται, η Τουρκία διαλύεται, η Ελλάδα… στις παραλίες!

Η Συρία καίγεται, η Τουρκία διαλύεται, η Ελλάδα… στις παραλίες!Τις τελευταίες ημέρες συμβαίνουν κοσμοϊστορικά γεγονότα στην ευρύτερη γειτονιά μας, τα οποία σαφώς και θα μας επηρεάσουν, εάν δεν μας εμπλέξουν.
Στη Συρία η κατάσταση είναι οριακή, η περιοχή τείνει να γίνει το πεδίο της τελικής αναμέτρησης των παγκόσμιων υπερδυνάμεων.
Όσα συμβαίνουν στη Συρία αφορούν άμεσα την Τουρκία και ό,τι συμβαίνει στην Τουρκία αφορά άμεσα και εμάς.
Στο εσωτερικό της Τουρκίας, οι Κούρδοι αριστεροί αντάρτες του PKK, ενισχυμένοι με βαριά όπλα, καθημερινά

H Σοφία Υφαντίδου πρώτη στο ακόντιο με παγκόσμιο ρεκόρ

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έστειλε το ακόντιο της στα 56 μέτρα και 96 εκατοστά, κορυφαία επίδοση στην Ιστορία της διοργάνωσης, πήρε την πρώτη θέση στο αγώνισμα και

Η δύναμη της εικόνας Το τηλεφώνημα του Ερντογάν με τον... ροπαλοφόρο Ομπάμα προκάλεσε αντιδράσεις

Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα ο ίδιος ο Λευκός Οίκος.Άγκυρα: Μια φωτογραφία στην οποία ο Μπαράκ Ομπάμα απεικονίζεται να κρατά ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ καθώς συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον Τούρκο πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία, ιδιαίτερα από τα

Aπίστευτη είδηση: Πωλείται Κέρκυρα ή Ρόδος...


Το διάβαζα στη Monde στις 23.7.12 και δεν το Imageπίστευα! Αναγκάστηκα να το διαβάσω δυο-τρεις φορές για να πεισθώ πως είχα καταλάβει σωστά την είδηση. 
Ήξερα βέβαια πως η τρόικα εσωτερικού κάτω από την καθοδήγηση της τρόικας εξωτερικού ένα μόνο έργο μπορεί να κάνει. Να καταστρέψει ολοσχερώς αυτήν τη χώρα και να την οδηγήσει στη χρεοκοπία. Μετά να αρχίσει να εκποιεί ελληνική γη, αφού θα έχει πουλήσει όλα τα υπόλοιπα. Αλλά αυτό το περίμενα για αργότερα. Ένα ξεπούλημα τώρα ελληνικής γης μπορεί να σηματοδοτήσει εξέγερση και να μαιταιώσει σύντομα το κυβερνητικό έργο.
Η είδηση που δεν πίστευα ήταν πως οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης έχουν προγραμματίσει να πουλήσουν ένα τμήμα της Κέρκυρας ή της Ρόδου. Πόσο μεγάλο θα είναι αυτό το κομμάτι

Η αναφορά σε ΑΤΙΑ απο τον Πλούταρχο

 
Εδώ και πολλά χρόνια άκουγα αρκετούς ιστορικούς και "ερευνητές" να επισημαίνουν την ύπαρξη πολλών αναφορών σε αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων (ΑΤΙΑ) μέσα στην Αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Σχεδόν σπάνια όμως κάποιος παρέθετε περαιτέρω στοιχεία, όπως συγκεκριμένα βιβλία, κεφάλαια, εδάφια, για να μπορέσω να κάνω την δική μου μελέτη.

Εχτές, βρήκα μετά απο καιρό το έργο του Πλούταρχου "
Λεύκολλος" απο τους Βίους Παράλληλους. Διαβάζοντάς το, θυμήθηκα

Ετοιμάζεται υποδοχή εξωγήινης φυλής;

Ακριβώς 65 χρόνια έχουν περάσει από τις 8 Ιουλίου 1947, όταν ένα εξωγήινο σκάφος υποτίθεται ότι συνετρίβη στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού και το πλήρωμά του περισυνελέγη από την αμερικανική Αεροπορία, η οποία αρχικά το επιβεβαίωσε και στη συνέχεια το διέψευσε…





Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!


dwight-eisenhower-alien meeting 1956-56 
Έχετε σκεφτεί ποτέ πού οφείλεται η ξαφνική έκρηξη της τεχνολογίας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά; Πώς προέκυψαν τα επιστημονικά θαύματα, η δημιουργία αόρατων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πανίσχυρων όπλων, οι τεχνικές δυνατότητες για ταξίδια στο διάστημα, τα εξελιγμένα κομπιούτερ, το Ίντερνετ, τα τελευταίας γενιάς κινητά; Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά κάποια εμπνευσμένα μυαλά έτυχε να λειτουργήσουν ταυτόχρονα προς όλες τις κατευθύνσεις… Ή, μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως η γνώση «χαρίστηκε» από κάποιους που ήδη την κατείχαν;

Ένα ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις για τον εξωγήινο πολιτισμό που είναι δίπλα μας ...

 
Πέντε ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις για να καταλάβεις τι ακριβός φοβούνται οι ΗΠΑ μετά τον βομβαρδισμό με τακτικά πυρηνικά τεχνουργημάτων που βρέθηκαν στην Σελήνη.  
 Η πραγματική αποστολή του Απόλλων 11 και η συνάντηση τους με εξωγήινο πολιτισμό...   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα