Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

O Αριθμός των φτωχών στις ΗΠΑ χτυπάει νέο ρεκόρ, προκαλώντας προβλήματα στην παροχή βοήθειας.


                                        
Ο αριθμός των φτωχών στις ΗΠΑ αυξήθηκε σε 46 εκατομμύρια από 31 εκατομμύρια  που ήταν μέχρι το τέλος του περασμένου αιώνα, χτυπώντας  νέο ρεκόρ,  σύμφωνα  με Απογραφή που δημοσιεύθηκε στις ΗΠΑ .Από την έναρξη  της  οικονομικής κρίσης το 2008, ο αριθμός των φτωχών στις ΗΠΑ που  καταχωρήθηκε σε όλα τα είδη των οργανώσεων περί ενίσχυσης των φτωχών, έχει αυξηθεί κατά περίπου 60 τοις εκατό και οι περισσότεροι ζουν με σφραγίδα τροφίμων που προσφέρει η κυβέρνηση.

Tα Μαθηματικά η Συμμετρία και η Αρμονια στην Φυση


Σέ κάθε ματιά μας στην φύση και σε όλα τα δημιουργήματά της παρατηρούμε ότι εμπεριέχεται μια μυστηριώδης μαθηματική σταθερά οποία καθορίζει το σχήμα και την δομή με την οποία μορφοποιείται η ύλη. Η αυτό-οργάνωση δηλαδή της ύλης εκδηλώνεται με συγκεκριμένες φόρμες, τα σχήματα των οποίων υπακούουν σε αυστηρούς μαθηματικούς κανόνες και νόμους.

Η ασφυκτική αγάπη, οι σχέσεις εξάρτησης, μας κλέβουν τις αληθινές σχέσεις

Σ'αγαπώ ασφυκτικά

Της Ιουλίας Πιτσούλη

                    Η ασφυκτική αγάπη, οι σχέσεις εξάρτησης, μας κλέβουν τις αληθινές σχέσεις
Ωραίος σαν θεός και μέγας κυνηγός. Ο Ενδυμίων. Μια μέρα παρασύρθηκε και συνέχισε να κυνηγά ως αργά. Ο ήλιος έδυσε κι εκείνος εξακολουθούσε να καταδιώκει το θήραμά του μέχρι που η λαμπερή σελήνη ανέβηκε στον ουρανό. Και καθώς αρμένιζε γαλήνια στο στερέωμα έστρεψε το βλέμμα της στη Γη. Κοίταξε κάτω και τον είδε. Κι εκείνος αυτήν. Και τότε συνέβη κάτι παράξενο.

Τα Ονόματα Των 163 οικονομικών μεγαλοδοσίλογων Της Κατοχής


Tου Δημοσθένη Κούκουνα
                                         
Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.

ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΑΙΑΝΘΡΩΠΩΝ 1ο


 ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ...
Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΠΟΥ 
ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ -ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΔΑΕΙΣ- ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ 
ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΕΦ΄ΟΣΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1950, ΚΑΙ 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΦΙΛΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ 
ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΩΣ ΔΑΜΟΚΛΕΙΑ ΣΠΑΘΗ ΠΟΥ ΕΚΡΕΜΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΕΥΡΕΙΑ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ 
«Η ΓΗ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ»

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ''ΑΡΧΟΝΤΕΣ'' (Μέρος 2)

 Το Σκοτεινό Πλέγμα Ελέγχου. 




Με την πάροδο του χρόνου, οι ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων'' έχτισαν μια δομή που απορροφά ενέργεια η οποία περιβάλλει ολόκληρο τον πλανήτη και τους επιτρέπει να συγκεντρώνουν αυτόματα την χαμηλής συχνότητας ενέργεια που δημιουργείται από τους ανθρώπους και να στέλνει εκφοβιστικά ή άλλα χαμηλής συχνότητας μηνύματα στην ανθρώπινη συνείδηση για να κρατήσουν τους ανθρώπους που παράγουν την ενεργειακή τροφή για τους ''δαγκωνιάρηδες των αστραγάλων''.

Συκώτι Από Το Σύκο Αλλά Και Συκοφαντία Από το Σύκο!!


Χτες σε σχόλιο του κ. Τσίρου σε ελαφρώς άσχετο νήμα αναφέρθηκε ότι το συκώτι πρέπει να γράφεται “σηκότι”, με την εξής επιχειρηματολογία:
Προσπάθεια βεβαίως, ατυχής όμως, αλλά κυρίως “στον αέρα”. Επιγραμματικά, γιατί: την ρίζα από την οποίαν δημιουργήθηκε η λέξη ΣΗΚΩΤΙ (με ήτα, όπως γράφεται σωστά) δεν την δανείσαμε ούτε στους Λατίνους ούτε, μέσω αυτών, στις άλλες εθνότητες (γλωσσικές και κοινωνικές) της ευρωπαϊκής φυλής, καθ’ ότι την είχαν όσο και εμείς, πριν ακόμα από τον εθνοτικό διαχωρισμό της φυλής.

Πως να κάνουμε έναν τονωτικό χυμό για το συκώτι μας


όπως είναι γνωστό πρέπει να φροντίζουμε για την άριστη υγεία και λειτουργία του συκωτιού μας......(παρένθεση:ξέρετε ότι η λέξη "συκώτι" προέρχεται από τη 
λέξη "σύκο";)
για αυτό από καιρό εις καιρό είναι καλό να πίνουμε ένα τονωτικό το οποίο.....

Τροφές που μοιάζουν με όργανα του σώματος!

Τελικά υπάρχει μια πιο στενή «σχέση» και μια μεγάλη ομοιότητα ανάμεσα στις υγιεινές τροφές και στα όργανα του σώματός μας. Για παράδειγμα τα καρύδια, που ωφελούν τον εγκέφαλο, μοιάζουν πραγματικά με αυτόν. Σύμπτωση; Ίσως. Αν και οι παρακάτω υγιεινές τροφές είναι ευεργετικές για ολόκληρο το σώμα, ο κατάλογος που ακολουθεί είναι μια διασκεδαστική υπενθύμιση του τι πρέπει να τρώμε για να ωφελούμε συγκεκριμένες περιοχές.

1. Καρύδι-εγκέφαλος


Οι πτυχώσεις και οι γραμμές ενός καρυδιού μοιάζουν πολύ με αυτές του ανθρώπινου εγκεφάλου. Το σχήμα του καρυδιού, επίσης, θυμίζει τον εγκέφαλο και μοιάζει να έχει αριστερό και δεξί ημισφαίριο. Και έτσι δεν αποτελεί έκπληξη ότι το καρύδι λέγεται και «τροφή του εγκεφάλου», καθώς περιέχει μεγάλες ποσότητες σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν την υποστήριξη της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Τα καλύτερα αντιοξειδωτικά βότανα


Τι σημαίνει οξείδωση του οργανισμού?
Αν και χημικά, μπορούν να δοθούν διάφοροι ορισμοί για την οξείδωση, που συνήθως αφορά δράση ή ένωση του οξυγόνου, ας μείνουμε στον πιο απλό και κατανοητό:
υπερβολική οξείδωση για τον οργανισμό μας σημαίνει φθορά.
Όλα όσα παρατηρούμε καθώς περνάει η ηλικία, ρυτίδες, κηλίδες της επιδερμίδας μα και άλλα που συμβαίνουν εσωτερικά και δεν είναι ορατά, προέρχονται από την υπερβολική οξείδωση του οργανισμού που φθείρεται σαν μέταλλο που σκουριάζει.
 

Οι ουσίες ή οι λόγοι που προκαλούν αυτή τη διαδικασία στον άνθρωπο είναι η αναπόφευκτη ακτινοβολία, το κάπνισμα, τα πρόσθετα των τροφίμων, οι διάφορες τοξίνες, που ευνοούν την ανάπτυξη ελευθέρων ριζών.

1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ,ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΛΑΩΝ ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ ,ΓΛΩΣΣΩΝ ,ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ!!

Το ιερατείο του σκότους 

Α. ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ:
Αντί για εισαγωγή θα ξεκινήσουμε με μια φωτογραφία. Μια φωτογραφία λένε ότι ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Ας την εξετάσουμε προσεκτικά.




Φωτογραφία από το ένθετο του Βήματος «Ιεροί τόποι και θρησκείες». Παρατηρείστε μερικές από τις Ελληνικές πόλεις της Αιγύπτου.

Το Τετράποδο Ρομπότ Μουλάρι Της DARPA!!

Βίντεο | Πακέτο της DARPA Mule Ρομπότ παίζει Ακολουθήστε το Leader


 Το τετράποδο ρομπότ μουλάρι  της DARPA  (που κατασκευάστηκε από την  Boston Dynamics ) ακολουθεί τον ηγέτη του σε αυτό το βίντεο. Σε Συνεργασία με το Σώμα των Πεζοναυτών και το  Εργαστήριο Πολεμικών Επιχειρήσεων ( MCWL ), οι ερευνητές από  το πρόγραμμα LS3 της DARPA  κατέδειξαν πώς το ρομπότ μπορεί να ακολουθήσει ένα στρατιώτη σε ανώμαλο έδαφος. Το ρομπότ κάνει να πέσει και να κυλήσει πάνω σε ένα σημείο, αλλά ανακάμπτει και συνεχίζει.

ΜΟΙΡΕΣ & ΜΟΥΣΕΣ


ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ

Οι Μοίρες παριστάνονταν, συνήθως, ως τρεις γυναικείες μορφές που κλώθουν. Η κλωστή που κρατούν στα χέρια τους, είναι η ανθρώπινη ζωή· συμβολίζεται έτσι το πόσο μηδαμινή κι ασήμαντη αποδεικνύεται τελικά, αφού κόβεται με το παραμικρό, όπως μια κλωστή.

30 Εντυπωσιακές Φωτογραφίες Από Το Διάστημα




Μια λαμπρή βολή διέλευση της Αφροδίτης από τον ήλιο.  Διαστημικό σκάφος Hinode συνέλαβε την εικόνα στις 6 Ιουνίου.
 Διέλευση της Αφροδίτης από τον ήλιο. Το Διαστημικό σκάφος Hinode συνέλαβε την εικόνα στις 6 Ιουνίου.

ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ Θρύλοι και παραδόσεις


Ο Μανδραγόρας (Mandragora officinarum) δικότυλο της οικογένει­ας των Σολανιδών (Solanaseae). Πολυε­τής πόα, χωρίς βλαστό ή με βλαστό, ρίζα σαρκώδη, πασσαλώδη – γογγυλώδη απλή ή διακλαδισμένη συνήθως δισχιδή στη βάση. Φύλλα κατά παράρριζο ρόδακα, ωοειδή έμμισχα ή στενότερα προς το μίσχο. Άνθη μεγάλα λευκά με απόχρω­ση ιώδη, κυανή ή πορφυρά με 5 πέταλα φυόμενα κατά δέσμες από το κέντρο των φύλλων. Το άνθος έχει 5 στήμονες, καρπό ράγα μικρόκαρπη, χυμώδη, σφαιρική, ωχροκίτρινη ή πορτοκαλόχρουν.Το είδος απαντάται στην τυπική του μορφή ή και σε παραλλαγές στην Α. Θεσσαλία, Πελο­πόννησο, στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Ευδοκιμεί σε ασβεστούχα σκληρά εδάφη ημιορεινών περιοχών.

Andrey Pavlov και ο θαυμαστός κόσμος των μυρμηγκιών


Ο Ρώσος φωτογράφος Andrey Pavlov, με τη βοήθεια της macro μηχανής του, ξοδεύει ατελείωτες ώρες σε μια… μυρμηγκοφωλιά δίπλα στο σπίτι του στη Μόσχα, προσπαθώντας να «αιχμαλωτίσει» τέλειες λήψεις...από την ζωή των μυρμηγκιών. Όλα ξεκίνησαν από την ταινία κινουμένων σχεδίων Bug’s Life και έτσι τα αθώα και πολύ εργατικά μυρμήγκια έγιναν πιο αγαπητά στο κοινό.
Andrey-Pavlov-Photo  (36)Andrey-Pavlov-Photo  (21)

ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ»


ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ (ΜΕΡΟΣ 1ο)
31 Ιανουαρίου 2012


 Αυτό το άρθρο ήταν επί 15 χρόνια στα σκαριά, καθώς πήρε τόσο πολύ για μένα ώστε να είμαι σε θέση να αποστάξω αυτές τις πληροφορίες σε προσβάσιμη μορφή. Αυτό, πρόκειται να αντιπροσωπεύσει μερικά πολύ σημαντικά κομμάτια του συνολικού παζλ του πώς πρόκειται να αλλάξουμε αυτόν τον πλανήτη και τον καθένα πάνω σε αυτόν σε μια αναληφθείσα συχνότητα ύπαρξης. Μια βασική πτυχή αυτής της αλλαγής θα είναι η ''εξυγίανση της συνείδησης'' όλης της ανθρωπότητας, η οποία δεν είναι εύκολη υπόθεση, να είστε σίγουροι. Αυτό το άρθρο θα καλύψει λεπτομερώς το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή την εξυγίανση της συνείδησης, καθώς και μια λύση που χρειάζεται τη βοήθειά σας για να πετύχει. 

ΤΟ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.


Είναι δυνατόν να επικαλούμαστε την ελληνική νομοθεσία τη στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε αυτό το χάλι; Ή μήπως φοβούνται ορισμένοι μην πειραχτεί η υπάρχουσα κατάσταση και όσοι κερδίζουν από όσα σχετίζονται με το αυτοκίνητο; Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι αυτό μοιάζει με τν κατάσταση που επικρατούσε στη Βιομηχανική Επανάσταση με τις διαμαρτυρίες ότι οι μηχανές κάνουν τον κόσμο να χάνει τη δουλειά του…

Το πράσινο πρόσωπο



Το κλειδί που μας κάνει κύριους της εσωτερικής φύσης είναι γνωστό από  την εποχή  του κατακλυσμού. Λέγεται: αγρυπνώ,  γρηγορώ. Το παν είναι να επαγρυπνάς. Ο άνθρωπος είναι απόλυτα πεισμένος πως αγρυπνά. Αλλά στην πραγματικότητα είναι πιασμένος στα δίχτυα του ύπνου και του ονείρου που ο ίδιος έφτιαξε.

Η δήθεν Ανατολική προέλευση της Φιλοσοφίας.


 
Το σπουδαιότερο ζήτημα που έχουμε να εξετάσουμε αναφορικά με την Ελληνική Φιλοσοφία,  είναι να μάθουμε, ποια ήταν η φύση και η έκταση της ασκηθείσης επίδρασης στο ελληνικό πνεύμα απ’ αυτό που κάποιοι ονομάζουν Ανατολική Σοφία. Είναι μία ιδέα διαδεδομένη ακόμα και σήμερα, ότι δηλαδή οι Έλληνες πήραν την Φιλοσοφία τους κατά κάποιο μέτρο από την Αίγυπτο και την Βαβυλώνα και πρέπει κατά συνέπεια, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε όσο είναι δυνατόν καθαρά την πραγματική σημασία αυτής της βεβαίωσης.

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ




Εργασία της Α.Παπαδομιχελάκη  
παρουσιάστηκε την Ημέρα της Γιορτής της Ε.Π.Μπλαβάτσκυ, στην Αθήνα, στις 13 Μαϊου 2007 

Εξελικτική Άλυσος

Η Ελληνική φυλή, όπως και κάθε άλλη φυλή που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει
στον πλανήτη μας, αποτελεί μέρος της ανθρωπότητας. Η ανθρωπότητα σύμφωνα με
τη μυστική παράδοση είναι ένα σύνολο ψυχών που κρατώντας φυσικά σώματα πάνω
στη γη, ακολουθούν την πλανητική εξέλιξη, χρησιμοποιώντας ατομική νοημοσύνη
και επιθυμία.

Καλώς ήρθατε στο μέλλον

Του Jack Donovan* (Alternative Right) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

- Boss Tweed: “I said, you’re turning your back on the future”.

- Bill: “Not our future”. (Gangs of New York)

Η 21/12/2012 ήρθε και έφυγε.

A.T.I.A. U.F.O. ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΥΠΟΓΗΙΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ‏!!!


Ο Πλάτωνας το λέει καθαρά, λίγοι άνθρωποι σώθηκαν και αυτοί ήταν ορεσίβιοι και αγράμματοι.
Αν όμως δεχθούμε την ...
υπόθεση του τεράστιου πολιτισμού που επικρατούσε , με τις γνώσεις και τις δυνατότητες παρατήρησης ουράνιων φαινομένων που θα είχαν , ίσως εξάγουμε το συμπέρασμα πώς είτε τα γεγονότα προέρχονται από πλανητική συμφορά από έναν αστεροειδή που συντάραξε την Γή, είτε από χρήση εκ μέρος των Ατλάντων δυνάμεων κοσμικής ενέργειας , έφερε μια ξαφνική εκκαθάριση μεγάλου μέρους του πληθυσμού του πλανήτη.

Το Τραγούδι της Ημέρας - “ Call me maybe” Carly Rae Jepsen

                      


Το τραγούδι “ Call me maybe” της Carly Rae Jepsen, ανακηρύχθηκε από το Mtv, ως το καλύτερο τραγούδι για το 2012.Το “Call me maybe”, έχει βρεθεί στη κορυφή τόσο των Βρετανικών αλλά και Αμερικάνικων chart, και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει μόνο στην Αμερική πάνω από 6.000.000 αντίτυπα.

Συντάκτης: Γιώργος Βαννός


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα