Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Εναλλακτική ιατρική … βότανα – σε ποιες ασθένειες βοηθά

botana
Εναλλακτική ιατρική … βότανα – σε ποιες ασθένειες βοηθά
Oι θάνατοι από τις παρενέργειες των συμβατικών ιατρικών μεθόδων αποτελούν σύμφωνα με εκτιμήσεις την τρίτη αιτία θανάτου σε αναπτυγμένες χώρες.
Το κενό στην ύπαρξη καθολικών ασφαλών και αποτελεσματικών μεθόδων έρχεται κατά  τα τελευταία χρόνια να καλύψει η Εναλλακτική Ιατρική η οποία χρησιμοποιεί κατά την θεραπεία ασθενών μόνο φυτικά φάρμακα και φυσικές θεραπευτικές μεθόδους. Ένα σύνηθες ερώτημα που απασχολεί τους ασθενείς είναι εάν η εναλλακτική Ιατρική προσφέρει αποτελεσματικές χωρίς παρενέργειες λύσεις.
Είναι γεγονός ότι παρά την ύπαρξη αρκετών παραδοσιακών θεραπευτικών συστημάτων (π.χ. φυτοθεραπεία, κινέζικη παραδοσιακή θεραπευτική, ayurveda, ομοιοπαθητική κ.λπ.) τα οποία χρησιμοποιούν φυσικά φάρμακα και μεθόδους που εφαρμόζονται επί χρόνια και μεταδίδονται κυρίως μέσω παραδόσεων, υπάρχει έλλειμμα μεγάλων αξιόπιστων επιστημονικών ερευνών για πολλές από τις χρησιμοποιούμενες μεθόδους και φάρμακα των παραδοσιακών αυτών συστημάτων.

Πως θα φτιάξετε χαρτί περιτυλίγματος για τα δώρα (Βίντεο)


Φτιάξτε το δικό σας χαρτί περιτυλίγματος για τα δώρα που θα προσφέρετε.
Θα χρειαστείτε:
1. Εικόνες που θα κόψετε από περιοδικά
2.Εφημερίδα που θα βάλετε πάνω στον πάγκο για να μην πέσει κόλλα
3. Κόλλα και κόλλα glitter
Δείτε οδηγίες στο βίντεο που ακολουθεί:

Μετακινώντας αρχεία….. με μια ματιά

Τεχνολογία
Τα ποντίκια πλέον θα κινδυνεύουν από μια ματιά μας, αφού μια νέα τεχνολογία, με την ονομασία EyeDrop, θα επιτρέπει σε έναν χρήστη να μετακινήσει ένα αρχείο ή ένα φάκελο από την οθόνη του επιτραπέζιου υπολογιστή του στην ταμπλέτα ή στο «έξυπνο» κινητό του, απλώς ρίχνοντας του μια ματιά.
Το καινοτόμο και πρωτοποριακό αυτό σύστημα βρίσκεται ακόμη υπό ανάπτυξη από Βρετανούς ερευνητές του πανεπιστημίου του Λάνκαστερ,  με επικεφαλής τον Τζέισον Τέρνερ.
Σύμφωνα με το «New Scientist» θα χρησιμοποιείται μια στερεωμένη στο κεφάλι συσκευή καταγραφής του βλέμματος, η οποία θα καταγράφει το οπτικό πεδίο του χρήστη.

Κινέζικο Σκάφος Αντιμετωπίζει Αμερικανικό Πυραυλοφόρο Πλοίο !!!

Κινεζική πλοίου αντιμετωπίζει ΗΠΑ Ship


Το κλίμα εκφοβισμού στην  ανοικτή θάλασσα, από την Κίνα, συνεχίζεται, καθώς ένα αμερικανικό πολεμικό πλοίο πυραύλων, που διακινούταν νόμιμα μέσω της Θάλασσας της Νότιας Κίνας, ήρθε αντιμέτωπο με ένα κινεζικό πολεμικό πλοίο, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή την σύγκρουση.

Πέντε λόγοι υγείας για να κοιμηθείτε γυμνοί!


Πέντε λόγοι υγείας για να κοιμηθείτε γυμνοί!
Πολλές είναι οι επιστημονικές έρευνες που καταδεικνύουν τα οφέλη του ύπνου χωρίς ρούχα και ιδιαίτερα για τις γυναίκες.

Τα οφέλη του «γυμνού» ύπνου περιλαμβάνουν από την απελευθέρωση ορμονών με αντιγηραντική δράση μέχρι χαμηλή αρτηριακή πίεση και καλύτερο σεξ!

Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πλεονεκτήματα του ύπνου χωρίς ρούχα…

Τέσσερις μύθοι για το ελαιόλαδο



Τέσσερις μύθοι για το ελαιόλαδο
Το νόστιμο έλαιο είναι ιδανικό για το μαγείρεμα και τις σαλάτες μας.

Εσείς γνωρίζετε πότε πρέπει να χρησιμοποιούμε το ελαιόλαδο και πώς να αξιολογούμε την ποιότητά του;

Η ερευνήτρια Σελίνα Γουανγκ από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια καταρρίπτει τους συνηθέστερους μύθους που περιβάλλουν το ελαιόλαδο.

Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!


Έρευνα: Ασχολούμαστε με το κινητό ακόμη και στο sex!
Τόσο πολύ φαίνεται να έχουν μπει τα smartphone στη ζωή μας, ώστε τα χρησιμοποιούμε ακόμη και στις πιο προσωπικές μας στιγμές!

Αυτό, τουλάχιστον, είναι το συμπέρασμα της δημοσκόπησης «Mobil Consumer Habits 2013» που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και δείχνει ότι ένας στους δέκα ενήλικες (ποσοστό 10%) χρησιμοποιεί το κινητό του ακόμη και την ώρα που κάνει... σεξ!

Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, ειδικά στις ηλικίες 18 έως 34 ετών, το ποσοστό αυτό είναι το διπλάσιο, αγγίζοντας το 20%.

Τα αιθέρια έλαια που καταπολεμούν γρίπη και κρυολόγημα



Τα αιθέρια έλαια που καταπολεμούν γρίπη και κρυολόγημα


Οι χαμηλές θερμοκρασίες μας κάνουν πιο επιρρεπείς στους ιούς. Προκειμένου να αντισταθούμε σε αυτούς, αρκεί να διατηρήσουμε ενυδατωμένους τους αεραγωγούς του σώματος.

Ο λόγος είναι ότι οι ιοί που πυροδοτούν τη γρίπη και το κρυολόγημα εξαπλώνονται χάρη στο κρύο και την ξηρότητα. Τα χαμηλά επίπεδα της υγρασίας ξηραίνουν τη ρινική οδό κι έτσι είναι πιο δύσκολο να παγιδευτούν και να απομακρυνθούν οι μικροοργανισμοί.

Υπάρχουν μερικά υπέροχα αιθέρια έλαια που μπορούν να μας βοηθήσουν να προστατευθούμε. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αυτά τα έλαια (10 σταγόνες αρκούν) θα μας ανανεώσει αλλά θα ενισχύσει και τον οργανισμό μας.

Τα καλύτερα αιθέρια έλαια είναι:

Μνησικακία


maldad_revoluciontrespuntocero
Σύμφωνα με το λεξικό η λέξη μνησικακία είναι γνώρισμα του ανθρώπου που δεν ξεχνά τη βλάβη που του προκάλεσαν καθώς τρέφεται από το μίσος του για το δράστη και την επιδίωξη να τον εκδικηθεί. Μνησικακία στην ψυχολογία είναι το δυσάρεστο συναίσθημα ότι κάποιος απολαμβάνει ένα ή περισσότερα προνόμια με ανάρμοστο και άνισο τρόπο. Η προκύπτουσα αγανάκτηση γεννά τον ενδο- και δια-ταξικό ανταγωνισμό. Η εκδικητικότητα, η μνησικακία και ο φθόνος συχνά συνυπάρχουν στο άτομο.
Φθόνος που βγαίνει από το ρήμα φθίνω που σημαίνει μειώνομαι, λιγοστεύω, συρρικνώνομαι. Πράγματι, ο φθόνος μας μειώνει την α-φθονία. Ο φθόνος, ένα καθολικό συναίσθημα που συναντιέται σε όλες τις εποχές και τους πολιτισμούς «παρουσιάζεται ως ψυχαναγκαστική σύγκριση του υποκειμένου με τον άλλο, χωρίς να έχει πραγματικά σχέση μαζί του», θέλει μόνο να τον δει να ταπεινώνεται, να απογυμνώνεται, χωρίς ο ίδιος να έχει πραγματικό όφελος από αυτό. Έχει όμως ένα φαντασιακό όφελος: βλέπει την φαντασιακή του εικόνα εξυψωμένη, μη αμφισβητούμενη από την εικόνα του άλλου, ως ανταγωνιστή.

Καταιγίδα ΤΕΡΑΣ θα βομβαρδίσει την Βρετανία: άνεμοι 100 μιλίων/ώρα και βροχές πρόκειται να προκαλέσουν χάος!!!

Μία ακόμη καταιγίδα ΤΕΡΑΣ αναμένεται να σαρώσει τη Βρετανία την επόμενη εβδομάδα, καθώς ο  άνω κάτω καιρός συνεχίζεται.

© GETTY 
Οι μετεωρολογικές προγνώσεις προειδοποιούν: «οδεύουμε σε μια άστατη περίοδο»
Οι καταρρακτώδεις βροχές και οι θύελλες των 100 μιλίων/ώρα αναμένεται να ξεριζώσουν δέντρα, να καταστρέψουν γραμμές παραγωγής ενέργειας και να προκαλέσουν ζημιές σε κτίρια.  Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει καμία χαλάρωση μέχρι τα Χριστούγεννα. 
Καθώς πολλές περιοχές της χώρας εξακολουθούν να αγωνίζονται για να επιδιορθώσουν τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη θύελλα της περασμένης εβδομάδας και το καταστροφικό παλιρροϊκό κύμα, υπήρξαν αναφορές για ανέμους 80 μιλίων/ώρα την επόμενη εβδομάδα με ριπές ανέμου δύναμης 100 μιλίων/ώρα  που είναι πολύ πιθανό να κτυπήσουν περιοχές του Βορρά.

ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ


.Οι 10 καλύτερες αντικαρκινικές τροφές

Πρόκειται για την ασθένεια που μας τρομοκρατεί περισσότερο από κάθε άλλη. Ευτυχώς, νέα φάρμακα, εξελιγμένα εμβόλια, πρωτοποριακά μηχανήματα έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, με στόχο να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να απαλλαγεί από τον καρκίνο.

Η λύση, ωστόσο, μπορεί να είναι πιο απλή από ό,τι φανταζόμαστε.

Πρώτος ο Ιπποκράτης είχε πει «Η τροφή σου πρέπει να γίνει το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να γίνει η τροφή σου». Και πιθανώς αυτή του η ρήση να μπορεί να εφαρμοστεί και στην προσπάθεια να βρεθεί ένα τρόφιμο-φάρμακο για τον καρκίνο.

Σύμφωνα με πλήθος ερευνών, υπάρχουν τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε ουσίες που φαίνεται να μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης διάφορων μορφών καρκίνου. Φυσικά, η διατροφή δεν είναι πανάκεια. Η κατανάλωση συγκεκριμένων τροφών δεν μπορεί να εγγυηθεί την πρόληψη ή την καταπολέμηση της ασθένειας, ούτε βέβαια να υποκαταστήσει τη θεραπεία της. Ένα διαιτολόγιο, όμως, πλούσιο σε τρόφιμα με αντικαρκινική δράση, όπως αυτό που προτείνει η μεσογειακή διατροφή, δεν μπορεί παρά να συμβάλλει στην προστασία από τον καρκίνο. Γνωρίστε, λοιπόν, τις 10 top τροφές κατά του καρκίνου και εντάξτε τις στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής.

10 Συμβουλές προς επίδοξους επαναστάτες του καναπέ.



Η επανάσταση του καναπέ είναι γεγονός. Λίγο το ότι είμασταν απροετοίμαστοι, λίγο το ότι αργήσαμε να καταλάβουμε το παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες μας, μας έφτασαν στο σήμερα, όπου καθηλωμένοι στους καναπέδες μας, προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε όλα αυτά που συμβαίνουν και να βρούμε κάποιο τρόπο ώστε να αντιδράσουμε και να σωθούμε.

Με αφορμή την ανταπόκριση αλλά και κάποια σχόλια που έγιναν στο προηγούμενο άρθρο μας για τους επαναστάτες του καναπέ (Ο Δεκάλογος του επαναστάτη του καναπέ!), θεωρήσαμε σκόπιμο να προχωρήσουμε και σε προτάσεις που δεν θα παραμένουν απλώς στο επίπεδο της σάτυρας.

Απλές και εφικτές αλλαγές στις κακές μας συνήθειες, που πραγματικά μπορούν να μας βοηθήσουν στην απαλλαγή από τον ωχαδερφισμό και την μιζέρια. Ουσιαστικά, προτείνουμε μια εξωστρέφια, η οποία θεωρούμε ότι τελικά, υπό τις επικρατούσες συνθήκες είναι ότι καλύτερο για να βγούμε από το αδιέξοδο, με το να καταλάβουμε ότι όλοι τα ίδια περνάμε και μόνο ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε τελικά κάτι. Γράφουμε λοιπόν τα παρακάτω, με την ελπίδα ότι θα συνεισφέρουν έστω και στο ελάχιστο.

100 ΒΌΤΑΝΑ – 1000 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟΣ)

100 ΒΌΤΑΝΑ – 1000 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΖΑΙΟΣ (ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΗΣΑΥΡΟΣ)

Διαβάστε ολόκληρο το βιβλίο θησαυρός του Κώστα Μπαζαίου “100 Βότανα – 1000 Θεραπείες”

Παχαίνει το κρέας με ψωμί;

Παχαίνει το κρέας με ψωμί;
Μία πολύ ισχυρά ριζωμένη πεποίθηση όσον αφορά τις δίαιτες, είναι ότι “για να αδυνατίσω πρέπει να τρώω «ψητά» με σαλάτα”.
Αυτή είναι μία πεποίθηση που έχει προκύψει από την εφαρμογή της δίαιτας Αtkins, η οποία βασιζόταν στον αποκλεισμό των υδατανθράκων από την διατροφή.
Η αλήθεια είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, περιοριζόταν πολύ οι επιλογές των τροφίμων, αλλά και το πόσο γευστικό και επιθυμητό ήταν ένα φαγητό. Έτσι λοιπόν, σταδιακά μειώνεται και η ποσότητα της τροφής που καταναλώνει κάποιος.
Από την άλλη, περιορίζοντας πολύ την τροφή (ειδικά όταν δεν καλύπτονται καν οι βασικές ανάγκες για ενέργεια του οργανισμού-προκειμένου να κάνει τις βιολογικές του λειτουργίες για να διατηρηθεί στην ζωή), ο οργανισμός για να μπορέσει να επιβιώσει, θα αρχίσει να αποσυνθέτει μυική μάζα, ώστε να βρει ενέργεια για να καλύψει τις ανάγκες του.
Αυτό λοιπόν από μόνο του μπορεί να ρίξει την ένδειξη της ζυγαριάς με 2 τρόπους…

Όχι το φύλλο, το νερό να γίνεις, του Οδυσσέα Ιωάννου

Όχι το φύλλο, το νερό να γίνεις, του Οδυσσέα Ιωάννου
Όταν είναι μόνος του, σκέφτεται φωναχτά. Τον ακούω. Μοιάζει τυφλός σε δωμάτιο γεμάτο χερούλια. Από κάτι να πιαστεί και ό,τι να ΄ναι. Παίρνω ό,τι λέει, το πειράζω, το αλλάζω, το διαστρεβλώνω, το αναδεικνύω, το θάβω, το χλευάζω, το σέβομαι.
«Ας γίνει κάτι να τελειώνουμε. Δηλαδή να αρχίσουμε. Δηλαδή δεν ξέρω… Είμαι έτοιμος πια».
Δεν είσαι. Απογοητευμένος είσαι, κουρασμένος είσαι, μπερδεμένος είσαι, έτοιμος δεν είσαι.
«Έχει έρθει επιτέλους η ώρα, τι άλλο περιμένουμε;».
Καμία ώρα δεν έχει έρθει, απλά βιάζεσαι γιατί σου γλιστράει η άμμος από τα δάχτυλα, κι ο ιδρώτας κατεβαίνει κρύος.
«Έρχονται μεγάλα πράγματα. Σύντομα. Θα τρίβουμε όλοι τα μάτια μας».
Ούτε μεγάλα, ούτε μικρά. Τρίψε τα μάτια σου. Μπορεί να βγει το τζίνι.

To sex που (δεν) κάνουν οι γυναίκες…

 To sex που (δεν) κάνουν οι γυναίκες…
«Αν δεν θέλω σεξ είμαι ανέραστη ή λεσβία, αν θέλω σεξ είμαι τσούλα. Αν το κάνουμε αμέσως είμαι εύκολη, αν το καθυστερήσω το παίζω δύσκολη. Αν μείνω έγκυος είμαι ηλίθια, αν κάνω έκτρωση είμαι ανήθικη. Τι διάολο είμαι;»
Σε μια κοινωνία που οι γυναίκες εκπαιδεύονται από τα παιδικά τους χρόνια να είναι ερωτικά επιθυμητές με όποιο κόστος και ταυτόχρονα να διαφυλάσσουν την «τιμή» τους ως ό,τι πολυτιμότερο έχουν, πού υπάρχει χώρος για τη γυναικεία σεξουαλική επιθυμία;
Η αντρική σεξουαλική επιθυμία  «ξέρουμε» ότι είναι δυνατή, ορμητική, ανεξέλεγκτη, ζωώδης, άγρια. Είναι ένστικτο, είναι ορμή, τόσο βαθιά ριζωμένη στο σώμα, που από τη στιγμή που ανάψει, δεν μπορεί να σταματήσει εκτός αν ικανοποιηθεί. Είναι τόσο επιθετική που μπορεί να γίνει και βίαια. Οι άντρες είναι έρμαια της τεστοστερόνης, «ξέρουμε».
Κι η γυναικεία ερωτική επιθυμία; Υπάρχει; «Ξέρουμε» ότι οι γυναίκες ανάβουν πιο εγκεφαλικά, χρειάζονται συναίσθημα, τρυφερότητα. «Ξέρουμε» ότι η γυναικεία σεξουαλική ικανοποίηση είναι πολύπλοκη, δύσκολη, μυστήρια και, τελικά, όχι και τόσο απαραίτητη.
Όλα αυτά τα «ξέρουμε», σαν να είναι πανανθρώπινες αλήθειες, δοσμένες από τη φύση. Είναι όμως πράγματι έτσι;

Σου αξίζει να σε αγαπήσουν δυνατά, έτσι όπως αγαπάς εσύ χωρίς όρια...

Η ερωτική εξομολόγηση ενός άνδρα

Αγαπημένη μου,Σήμερα μετά από τόσο καιρό αποφάσισα να σου γράψω τι είναι αυτό που με δένει μαζί σου. Γιατί σ’ αγάπησα. Γιατί σ’ αγαπώ κι είμαι τόσο ερωτευμένος.. Επειδή τα λόγια φεύγουν και χάνονται σαν τον αέρα ενώ τα γραπτά μένουν, αποφάσισα να σου τα γράψω. Θα ήθελα να σου τα πω και να σε κοιτώ βαθιά μέσα στα μάτια, χωμένος στην αγκαλιά σου. Αλλά θέλω και να τα διαβάσεις, να τα καταλάβεις, να τα εμπεδώσεις και γιατί όχι; Να τα αξιοποιήσεις, προς όφελος σου. Να με κάνεις να σ’ αγαπώ κάθε μέρα πιο πολύ. Και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το καταφέρεις αυτό καρδιά μου. Ακόμη είναι κι αυτός ένας τρόπος να συνεχίσω και την ερωτική μου εξομολόγηση. 

Χωρίς να βάλω υπογραφή γνωρίζεις ποιος σου γράφει...


'Όταν με χρόνια με καιρούς θα σβήσει το όνομα μου, θα μείνουν για ενθύμιο τούτα τα γράμματα μου. Να σου θυμίζουν τις στιγμές, της πλήρης ευτυχίας και τις αξέχαστες στιγμές, αυτής της ηλικίας. Για να κοιτάζεις κάποτε στα μαλλιά σου χιόνια, γιατί γοργά διαβήκανε τα παιδικά σου χρόνια. Χωρίς να βάλω υπογραφή γνωρίζεις ποιος σου γράφει.  Αυτός που πάντα σ' αγαπά και δεν θα σε ξεχάσει.

Η αγάπη είναι δικαίωμα του καθενός, κανείς όμως δεν μπορεί να σου τη στερήσει, θέλει όμως προσοχή! Γι' αυτό αγάπα ότι αξίζει! Μόνο πρόσεχε ότι αξίζει πονάει...!

Αγάπη, αγάπη, αγάπη μια λέξη που πολλοί άνθρωποι λένε τόσο απλά χωρίς να ξέρουν τι πραγματικά είναι. Ψάχνουν να βρουν ένα συναίσθημα τόσο δυνατό και τόσο αληθινό μέσα στο μίσος και στην κακία των ανθρώπων που δεν ερωτεύτηκαν ποτέ γιατί αν είχαν νιώσει κάτι έστω για ένα λεπτό τώρα δεν θα υπήρχε μίσος! 

Αγάπη για μένα είναι κάτι απίστευτο, κάτι μαγικό που σε κάνει να πετάς στα σύννεφα χωρίς να σε νοιάζει τι θα πει ο καθένας που σε βλέπει να ονειροπολείς. Αγάπη είναι να βλέπεις το άλλο σου μισό και να σε πιάνει ένας κόμπος στην καρδιά χωρίς να ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό. Να τον κοιτάζεις στα μάτια και να βυθίζεσαι στον παράδεισο της καρδιάς του, να τον φιλάς και να νιώθεις ότι αυτή η στιγμή δεν θα τελειώσει ποτέ, ότι αυτό το υπέροχο όνειρο που σε σαγηνεύει και σε παρασύρει στα μονοπάτια του μυαλού του, θα κρατήσει μια ζωή γεμάτη εμπιστοσύνη και δύναμη για να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο...

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ




Φίλοι, λέμε έχουμε ακοή, αλλά ακούμε οτι θέλουμε,  έχουμε όραση αλλά βλέπουμε οτι θέλουμε, λέμε αισθανόμαστε αλλά αισθανόμαστε οτι θέλουμε... η μήπως ότι μας μάθανε να θέλουμε να αισθανόμαστε,  να βλέπουμε , να ακούμε...

Όλες αυτές οι αισθήσεις δεν είναι τίποτα παρα λήψη πληροφορίας κάτω απο διαφορετικές συχνότητες, όπως έχουμε πει για το σκοπό εμπειρίας.

Είναι όμως η ίδια ενέργεια, η ίδια,   το μόνο που την διαφοροποιεί είμαστε εμείς, το δικό μας πρίσμα, η δική μας συνείδηση που παίρνει "θέσεις" αντίληψης.

Κάθε μια από αυτές τις αίσθησεις,  μας δίνει την ικανότητα λοιπόν να φτάσουμε στη Πηγή της ενέργειας, είτε ορατά, είτε ακουστικά, είτε με όποιο τρόπο έρχεται στην αντίληψη μας.

Αν μάθουμε να ακούμε, θα αγαπάμε, αν μάθουμε να βλέπουμε θα αγαπάμε, αν μάθουμε να νιώθουμε θα αγαπάμε!

Η αγάπη είναι να γνωρίσεις! 

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ



Φίλοι ,μετά από μια επιθυμία μιας φίλης επεκτάθηκα
λίγο πάνω σε μια ανάρτηση μου στο facebook:

"Οι μη-συνειδητοί στις πληροφορίες που λαμβάνουν

, δημιουργούν πολλούς "εαυτούς" που ο κάθε ένας σχετίζεται

με ένα επίπεδο Πληροφοριών, οι συνειδητοί στις

πληροφορίες που λαμβάνουν έχουν μόνο έναν "εαυτό"

που σχετίζεται με κάθε επίπεδο Πληροφοριών!  Οι

πρώτοι ζουν σε μια αταξία αντικρουόμενων "πιστεύω"

και βιώνουν σύγχιση, ενώ οι δεύτεροι ζουν σε μια

τάξη και βιώνουν Ειρήνη!

Ειρήνη σε όλους!"

----------------------------------------------------------------


και η ανάλυση...

Η ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν χρειαζόμαστε κυβέρνηση, γιατί πρέπει κάποιος να μας κυβερνά?




Το όλο θέμα είναι στη φοβία της αναρχίας, αλλά για να δούμε...αυτό το "πιστεύω" που έχουν περάσει στη μάζα.
Είναι άλλο θέμα να υπάρχει μια "μόνιμη δύναμη" που να διαχειρίζεται το πως θα φτάσουν οι πληροφορίες στα ανάλογα μέλη της κοινωνίας , και να έχουν μια μορφή εσωτερικής εξυπηρέτησης των πολιτών, και άλλο η κυβέρνηση.


Κανείς δεν μπορεί να αποφασίζει για τη Ζωή σου!


 Ο φόβος της αναρχίας , είναι η άγνοια της συχρονιστικοτητας! 

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ, Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΕΝΩΣΗ



Όλες οι ιδέες που ονομάζουμε θρησκεία,  επιδιώκουν να θεωρούν oτι  οι κοινότητες
 χρειάζονται  ηγεσία,  να αξίζουν λιγότερο από την ιδέα της θεότητας   και να κρίνονται από την 
 θεότητα.
 Όλα αυτά είναι διαχωρισμοί από  το Όλον .

Καταλαβαίνουμε οτι η θρησκεία είναι ένα πρώτο σκαλοπάτι στα χρονια της ανθρωποτητας, ένα εργαλείο, που εξυπηρέτησε σε ένα βαθμό τη μάζα να γνωρίσει τη πνευματικότητα!

Όμως τώρα αυτό το εργαλείο εχει καταντήσει να μην εξυπηρετεί άλλο την αναβάθμιση, παρα ορισμένα αρνητικού τύπου σχέδια!


Αυτές οι ιδέες που ονομάζουμε θρησκεία , είναι το  να χαρίζουμε τη δύναμη  σε άλλα άτομα τα οποία, είτε μέσω της απελπισίας,  φόβου,  απόφασης,  ή αυτό-ανόδου,  μας κάνουν να επιθυμούμε να διατηρήσουμε την αίσθηση ,( λόγω της πίστης  για τον εαυτό μας  στο ασυνείδητο συναίσθημα της αδυναμίας ),   oτι είμαστε
άνευ αξίας και όχι ένα μέρος του όλου και μαζί το όλον

Έτσι, θα διαπιστώσετε οτι η πληθώρα των θρησκειών θα είναι πάντα ένα
φυσικό αποτέλεσμα της σύγχυσης  που απορρέει από το διαχωρισμό του εαυτού από το όλον.

Ισον=Ison , Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ...η μια πλευρά που θα ενωθεί με την άλλη πλευρά της εξίσωσης...



Ο κομητης ison(=), ειναι ενας ηλεκρικος φορεας, ενας πυκνωτης ενεργειας και σε οποιο πλανητη περναει δημιουργει ενα ηλεκτρικο συνδεσμο , δλδ σχεσεις και ενδυναμωση των συχνοτητων! Μεσω του ηλιου που περασε, και κοντα στα τελη δεκεμβριου απο οτι λενε(δεν γνωριζω ημερομηνιες) θα μας λουσουν μεγαλα γεωμαγνητικα πεδια-κυματα και θα εχουμε αύξηση για αυτες τις μερες τις δονησεις μας.

Εκτος απο τα ηλεκτρικα φαινομενα(δε θα μιλησω για αυτα)που θα παρουσιαστουν(Μου φαινεται γιαυτο εκλεισε και η ΝΑΣΑ ορισμενες βασεις ), ο κομητης θα γινει το ΓΕΓΟΝΟΣ

Σεξουαλική ικανοποίηση και ικανότητα για εργασία

sexoualikotia ergasia raix

«Την κούνια του ανθρώπου την νταντεύουν με παραμύθια…τις φωνές αγωνίας του ανθρώπου τις πνίγουν με παραμύθια…
το κλάμα του ανθρώπου το φιμώνουν με παραμύθια… τα κοκάλα του ανθρώπου τα θάβουν με παραμύθια…
και ο φόβος του ανθρώπου εφηύρε όλα τα παραμύθια»
Leon Felipe

Wilhelm Reich: Εδώ θα εξετάσουμε τη δυνατότητα για εργασία, ανεξάρτητα από το είδος αυτής. Οι λειτουργίες του ψυχικού μηχανισμού καθορίζονται από την αλληλεπίδραση μεταξύ διαφόρων αναγκών και εντάσεων, από τη μια πλευρά, και κοινωνικών επιδράσεων-επιρροών από την άλλη. Το ακριβές περιεχόμενο και η μορφή της δραστηριότητας μέσω της οποίας οι βιολογικές ανάγκες πιέζουν για ικανοποίηση καθορίζονται τόσο από τις άμεσες όσο και από τις ευρύτερες κοινωνικές συνθήκες. Συνεπώς, αν θέλουμε να κατανοήσουμε πως λειτουργεί ο ψυχικός μηχανισμός, πρέπει να διαχωρίσουμε εκείνες τις ανάγκες που στηρίζονται σε φυσιολογικές και βιολογικά σημαντικές διαδικασίες από τις αλλοτριωμένες, εκείνες τις ποσοτικές και ποιοτικές μεταβολές των βασικών ανθρωπίνων αναγκών, που επιβάλλονται από την κοινωνική ζωή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα