Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Luc Montagnier: Αν κάποιος έχει COVID-19 και τον εμβολιάσετε κατά της γρίπης, κινδυνεύετε να τον σκοτώσετε

 

Ο Luc Montagnier, βραβείο Νόμπελ ιατρικής, μιλάει για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια 

 -Καθηγητή Μοντανιέ, τι σκέπτεσθε, σαν κάτοχος του βραβείου Νόμπελ Ιατρικής, για τη σημερινή κατάσταση του πλανήτη μας που σκεπάζεται από μια μάσκα; 
 Ακούστε, υπάρχουν δύο τρόποι να δει κανείς την κατάσταση: ο αισιόδοξος και ο απαισιόδοξος. Σύμφωνα με τον δεύτερο οδεύουμε προς την καταστροφή, προς το τέλος του πολιτισμού σε μερικές γενιές. Ελπίζω να μην φτάσουμε εκεί. 
 - Γιατί; 
Γιατί ο σύγχρονος πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του. Κυριαρχείται από το χρήμα, την οικονομία. Η ίδια η ζωή… Και οι νέοι αναρωτιούνται τι κάνουν σ’ αυτό το χάλι; Γιατί είναι μαύρο χάλι. Απίστευτο! Αυτή είναι η απαισιόδοξη προοπτική. 

ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ…ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!

 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την ύπαρξη του κόκκινου βιβλίου ξαναφέρνει στην επιφάνεια η τουρκική επιθεώρηση, Odatv, με την υπογράμμιση ότι το βίβλο αυτό προβλέπει τον ελληνοτουρκικό πόλεμο με κύριο αντικείμενο το Αιγαίο πέλαγος και την ελληνική φιλοδοξία την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κόκκινο βιβλίο συνάχτηκε το 1976 επί ηγεσίας Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, υπουργού Εξωτερικών, Sabri Çağlayangil και γενικού γραμματεία του υπουργείου Εξωτερικών, Sukru Elektağ, όταν τότε είχε διαφανεί για πρώτη φορά η πρόθεση της Ελλάδας να εφαρμόσει το διεθνές δίκαιο που τις έδινε το δικαίωμα της επέκτασης των χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Μπορεί να μας μεταλλάξει γενετικά το εμβόλιο του COVID 19 ; Ο Δρ Andrew Kaufman απαντά στο Reuters (ελληνικοί υπότιτλοι).

 

Η παρούσα ανάρτηση απαιτεί προσεκτική μελέτη όσων αναγράφονται, των βίντεο και των παραπομπών. 

Συνέντευξη του Dr Andrew Kaufman – με τον Spiro Skouras.

Αυτή είναι η δεύτερη συνέντευξη του Dr Kaufman. Στην πρώτη συνέντευξη ο Spiro Skouras και ο Dr Kaufman μίλησαν για τον κορονοϊό, για τα τεστς και το εμβόλιο. Το Youtube “κατέβασε” το βίντεο μετά από λίγες μέρες ενώ πλησίαζε τις 100.000 θεάσεις. Επιπλέον , το γνωστό ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters δημοσίευσε ένα fact checking άρθρο, προσπαθώντας να διαψεύσει τους ισχυρισμούς του Dr Kaufman. Σε αυτή τη δεύτερη συνέντευξη, ο Dr Kaufman απαντά στους ισχυρισμούς του Reuters.

Βιβλίο προέβλεψε την έλευση του ολοκληρωτισμού της μάσκας στον πλανήτη το 1950!


Με τις μάσκες προσώπου να γίνονται πλέον υποχρεωτικό μέρος του «νέου φυσιολογικού» και τα μέτρα επιβολής που υποχρεώνουν τους ανθρώπους να τις φορούν, τόσο από τους κρατικούς υπαλλήλους όσο και από μέλη του ευρύτερου κοινού, γίνονται πιο δρακόντεια ένα βιβλίο γραμμένο πίσω στο 1950 πραγματεύεται με ακριβώς αυτό το θέμα!

Ο γνωστός Γερμανός συγγραφέας Ernst Jünger προέβλεψε την καθολική χρήση μάσκας ως μέσο που ενισχύει τη συμμόρφωση και την ομοιομορφία σε μια δυστοπική μελλοντική κοινωνία σε ένα μυθιστόρημα με τίτλο “The Worker” («Ο Εργάτης» / γερμανικά: “Der Arbeiter”) που δημοσιεύθηκε πριν από σχεδόν 90 χρόνια.

Αυτό που γίνεται τώρα είναι ακριβώς το σενάριο που οραματίστηκε ο αινιγματικός Γερμανός συγγραφέας Ernst Jünger στο κλασικό του έργο του 1932.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών έπεσε με το αυτοκίνητο της σε γκρεμό στην Αχαΐα. Πριν ξεψυχήσει τηλεφώνησε στο σύζυγό της

 



Νεκρή ανασύρθηκε η 30χρονη μητέρα 4 παιδιών στην Αχαΐα. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ

 


ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ 02
Ο συνενωμένος Παγκόσμιος πολιτισμός του 21ου αιώνα εμπεριέχει κινδύνους που χρειάζεται να αντιμετωπιστούν καθώς κινείται προς μια νέα εποχή, που μπορεί τελικά να χαρακτηριστεί ως μια πολιτισμένη κοινωνία. Ωστόσο, οποιαδήποτε αναφορά που προσδιορίζει τις απειλές για το είδος μας πρέπει να είναι μία ολιστική και προοδευτική προσέγγιση , αλλιώς είναι απλά μία κατασκευασμένη προπαγάνδα φόβου με σκοπό να αποσπάσει την τυφλή συγκατάθεσή μας.
Σε ένα άρθρο στην ευρέως γνωστή προπαγανδιστική αυστραλιανή ιστοσελίδα -news.com.au – σκιαγραφούνται οι τρεις μεγαλύτερες απειλές που εντοπίστηκαν στην έκθεση του «Worldwide Threat Assessment of the US Intelligence Community » (σημ. μτρφ.: (εκτίμηση των απειλών παγκοσμίως από μία ομοσπονδία 16 κυβερνήσεων των Η.Π.Α που λειτουργούν χωριστά και από κοινού για τη διεξαγωγή μυστικών δράσεων που κρίνονται αναγκαίες για τη διεξαγωγή των εξωτερικών σχέσεων και της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ). Απλά, αυτό ήταν ένα εκπληκτικά διαφανές κομμάτι της ατζέντας παραπληροφόρησης του κατεστημένου.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, οι τρεις μεγαλύτερες απειλές για τον κόσμο είναι:
1) ISIS
2) ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ
3) ΠΥΡΗΝΙΚΑ Β. ΚΟΡΕΑΣ
Όπως αναφέρεται στη δεύτερη παράγραφο:

ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΝΙΚΟΥΝ

 


ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΛΙΩΝΟΥΝ

Του Philip J Watt- 26 Μαρτίου 2016
Μτφρ: Μάρη Λιώκη
Ο τρόπος που οι μάζες βλέπουν τον κόσμο είναι μια φάρσα. Κάθε επικρατούσα οπτική, ή είναι εσκεμμένα παραπλανητική ή είναι εντελώς εκτός θέματος. Ακόμα και οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις επιρροής και τους οποίους αναγκαστικά εμπιστευόμαστε, ή έχουν εξ ολοκλήρου ξεπουληθεί, ή απλά έχουν άγνοια των γεγονότων. Εν τούτοις, δεν χρειάζεται να το φέρουμε βαρέως. Το μάτριξ του ελέγχου συντρίβεται, διότι οι αναζητητές της αλήθειας, πετυχαίνουν βαριά χτυπήματα στις ψευδείς αφηγήσεις που για χρόνια, διαμόρφωναν τη συλλογική νοοτροπία της ανθρωπότητας.
Φυσικά το διαδίκτυο, μπορεί να πανηγυρίζει, διότι υπήρξε το πρωταρχικό μέσο που ενίσχυσε την ανταλλαγή πληροφοριών μέσα σε όλα τα συστήματα διαφορετικών τόπων, θρησκειών, κουλτούρας και πεποιθήσεων. Εκ των υστέρων, οι εξουσίες οι οποίες δεν θα υφίστανται για πολύ ακόμη, θα αυτοχαστουκίζονται, διότι δεν προσπάθησαν εντονότερα, να θέσουν σε εφαρμογή τα προδοτικά τους για την ανθρωπότητα σχέδια, πριν από τη γέννηση και την ανάπτυξη του παγκόσμιου διαδικτύου.
Ας μη γελιόμαστε όμως. Πέτυχαν σε πολλά μέτωπα. Για παράδειγμα, προσπαθήστε να φανταστείτε έναν κόσμο όπου:
Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι δεν αναφέρουν τις πραγματικές ειδήσεις.
Η πλειονότητα των γιατρών δεν κατανοεί πραγματικά τα αίτια της κακής υγείας και πώς να βρει μια λύση.

ΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΡΗΞΗ - ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ - ΡΗΞΗ ΣΕ ΝΕΑΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ (Μέρος Πέμπτο)

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΡΗΞΗ ΠΡΟΣΘΙΟΥ ΧΙΑΣΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ 

 Σύμφωνα με τους Robert H. Brophy, et al (2012) σε κορυφαίο επίπεδο, στις ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου, παίκτες υψηλού επιπέδου (ελίτ) καταφέρνουν να επανενταχθούν ξανά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Συγκεκριμένα, νεαροί ποδοσφαιριστές, της κατηγορία νέων δηλαδή, είναι πιο πιθανό να επανενταχθούν σε αγωνιστικές συνθήκες του αθλήματος (return). 

Ωστόσο ο κίνδυνος μια μελλοντικής επαναρήξης είναι πάντα ενδεχόμενος. Μάλιστα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος μιας επαναρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου σε γυναίκες ποδοσφαιριστές. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα