Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Αποσυμβολισμός Της Πύλης Των Λεόντων Στις Μυκήνες!!!



Εικόνα - λεπτομέρεια των δυο λιονταριών και του λευκού κίονα.Ερμηνεία της εικόναςΤα δυο λιοντάρια μέσα στο [Δ] μαζί με τον λευκό κίονα αντιπροσωπεύουν τα τρία [3] νέα ανθρώπινα μυαλά με τα οποία η Καλυψώ αναβάθμισε τον πρωτόγονο Γήινο για να δημιουργήσει τον Δωριέα το δώρο των αθανάτων Ελλήνων στην πατρική γη σημερινή Ελλάδα και στην συνέχεια στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι δυο λέαινες αντιπροσωπεύουν το αριστερό και δεξί εγκεφαλικό λοβο.Τα λιοντάρια είναι θηλυκά διότι είναι παραγωγικά δημιουργικά κάνουν τα πάντα στην οικογένεια τους το αρσενικό απλώς τρώει.Ο λευκός κίονας στην μέση που τα χωρίζει είναι το Μεσολόβιο η τυλώδες σώμα.Το εμπόδιο που τοποθέτησε η Αθηνά ώστε η επαφή με τον θεό μέσα μας να είναι δύσκολη έως αδύνατη.

Πως να φτιάξεις πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης. Επειδή τις "δύσκολες μέρες" θα είναι άκρως απαραίτητο...

Από χρησιμοποιημένο φυτικό τηγανόλαδο!

Η απλή μέθοδος για τους θερμούς μήνες..

Κι όμως μπορούμε να κινούμε τα οχήματά μας με καύσιμο που παρασκευάζουμε οι ίδιοι, από τα χρησιμοποιημένα τηγανόλαδα μας, πάμφθηνα και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνουμε και την ατμόσφαιρα...δηλαδή οικολογικά!!

--- 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, 7:00-15:00 (ΤΟΠΙΚΗ ΩΡΑ), ΑΠΟΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ !!! ---

Στις 21 Ιουνίου του 2013, φαίνεται να υπάρχει ένα σχέδιο (μέσω δορυφορικών μεταδόσεων ή κάποιου αστρικού ραδιοκύματος) να πλημμυριστεί το Internet από χιλιάδες Παρασιτικές Οντότητες από τις 7:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι (τοπική ώρα). Φόρουμς, Συνομιλίες μέσω Skype, Email, Facebook κτλ, καθώς και όσοι χρήστες τους είναι συνδεδεμένοι σε αυτά είναι πολύ πιθανόν να επηρεαστούν αρνητικά, αναφέρει ένα μήνυμα που προειδοποιεί την ανθρωπότητα σε παγκόσμιο επίπεδο! 

Άθως,η θρησκευτική μισαλλοδοξία σε όλο της το μεγαλείο.




Στη μυθολογία των αρχαίων αναφέρεται ότι ο Άθως ήταν ένας γίγαντας από τη Θράκη,ο οποίος στο πόλεμο των Θεών και των Τιτάνων,έριξε μια τεράστια θρακική βουνοκορφή εναντίον του Ποσειδώνα και έτσι σχηματίστηκε η χερσόνησος του Άθω.Οι αρχέγονοι κάτοικοι του Άθω ήταν γίγαντες τους οποίους τους αφάνισε από προσώπου γης ο Ηρακλής,ο οποίος ήταν σύμμαχος των Θεών,στο πόλεμο εναντίον των Τιτάνων.

Θάλασσα θέλει η κάπαρη για να μεγαλώσει


Caparis ovata
Caparis ovata
Θάλασσα θέλει η κάπαρη για να μεγαλώσει, και η νοστιμιά της θέλει άρμη για να αναδειχθεί στο στόμα. Και άσε το τραγούδι να αναστενάζει ότι «στα όρη βγαίνει η κάπαρη, τα χείλη σου είναι ζάχαρη…». Θάλασσα, και αέρα αρμυρό, και ήλιο κυκλαδίτικο.
Δεν μπορείς να την έχεις στη βεράντα σου. Δεν θα μπορέσεις να την καλλιεργήσεις. Μην ρωτάς το γιατί. Όσο εύκολα φυτρώνει απάνω στην ξερολιθιά, τόσο δεν θα σου κάνει τη χάρη να βγει στη γλάστρα σου. Θέλει όσο το δυνατό λιγότερη οργανική ύλη και άμμο και πέτρα και χαλίκι και ήλιο και αεράκι θαλασσινό. Και πάλι δεν θα σου πιάσει. Μην το προσπαθείς. Απόλαυσέ την ελεύθερη, έτσι όπως αυτή θέλει.
Η Αθήνα ήταν παλιά ο τόπος της. Στις μέρες μας, σπανίως την βολεύει. Το χειμώνα δεν θέλει πολλές υγρασίες.  Για αυτό τις αγαπάει τις Κυκλάδες. Στο τέλος της άνοιξης ξυπνάει, και κάνει την εμφάνισή της σαν ξεκινάει το καλοκαίρι. Ξετρυπώνει από βράχια, σε τοίχους, στην άκρη του δρόμου, όπου θέλει και της αρέσει. Είναι εντυπωσιακή η ανθισμένη ομορφιά της τον Ιούνιο στο νησί. Κρατάει νερό μέσα της και μέσα στην κάψα του καλοκαιριού αυτή κορδώνεται δροσερή. Τα μπουμπούκια της μαζεύονται πρωί πρωί, πριν ανοίξουν. Αν δεν τα μαζέψουν ξετυλίγονται σαν μικρά ρόδα. Απλό λουλούδι. Ξεδιπλώνει τέσσερα σέπαλα λευκά ροζ και μεγάλους μωβ στήμονες. Τόσο συγκινητικά απλό και εύθραυστο που σε μαγεύει.

Βασιλικός θα γίνω στο παραθύρι σου…


basil_vegetable_history_health
Βασιλικέ μου της βραγιάς και κρίνε μου του δάσους
άχου, εγώ, πουλάκι μου, και πώς να σε ξεχάσω.
Δημοτικό τραγούδι
Πολυτραγουδισμένος ο βασιλικός μυρίζει Ελλάδα, καλοκαίρια, αυλές φρεσκοασβεστωμένες και μνήμες. Οι Αρχαίοι Έλληνες δεν το ‘χαν περί πολλού γιατί φοβόντουσαν τη μυρωδιά του και τη σφοδρή του παρουσία, τον συνέδεαν με την έχθρα, την επικράτηση, τον θεωρούσαν βίαιο, πολύ φασαριόζικα ευωδιαστό για το ήπιο «μέτρο» τους. Το ‘χαν συνδέσει με κατάρες και θάνατο.

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (λίγα λόγια)




H σεξουαλική ενέργεια θα έλεγε κανείς ότι είναι εκείνη η ενέργεια που κινεί τα νήματα της ζωής μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Η σεξουαλικότητα στην πρωτόγονη της μορφή δεν είναι τίποτα άλλο παρά ορμές, επιθυμίες, ένστικτα και αναπαραγωγή.
Τι γίνεται όμως όταν η σεξουαλικότητα μετατρέπεται σε σεξουαλική ενέργεια; Είναι εκείνη η κρίσιμη στιγμή που ο άνθρωπος ανεβάζει τον πήχη της συνειδητότητας του.
Τι είναι όμως η σεξουαλική ενέργεια; Είναι εκείνο το συστατικό της ύπαρξης μας, του πνεύματος που μετουσιώνει την ηδονιστική ύλη σε δημιουργική ενέργεια, και σε ενδελέχεια, ή αλλιώς είναι η ενδελέχεια της ύλης.

Μόλυνση του χώρου απ' τον εκνευρισμό



Οι άνθρωποι σπανίως αντιλαμβάνονται ότι η ατμόσφαιρα του σπιτιού και ο άδειος χώρος του σπιτιού μολύνονται από τον εκνευρισμό. Είναι πολύ επικίνδυνο να ζείτε σε ένα σπίτι που είναι γεμάτο από εκνευρισμό. Η ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει τόσο έντονη, ώστε να γίνεται μεταβιβαστής σκοτεινών δυνάμεων.

Ένα δωμάτιο μέσα στο οποίο διαφωνείτε, μαλώνετε ή εκνευρίζεστε και θυμώνετε είναι αληθινά μολυσμένο ψυχικά. Καμιά σημαντική συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται σε αυτό το δωμάτιο αν δεν καθαριστεί από τον εκνευρισμό, επειδή ο χώρος θα σας επηρεάζει αρνητικά και θα σας στρέψει προς λαθεμένες αποφάσεις και λαθεμένες πράξεις.

Μνησικακία


Ένα από τα βασικά σημάδια του εκνευρισμού είναι η μνησικακία. Η μνησικακία προκαλείται κυρίως από το ότι προτιμάτε τα δικά σας κριτήρια και δεν αφήνετε χώρο στους άλλους. Στην μνησικακία, γίνεστε το μέτρο του εαυτού σας. Οι δικές σας ιδέες, οι αρέσκειες και οι απαρέσκειές σας γίνονται τα κριτήρια με τα οποία θέλετε να κινείται ο καθένας. Όταν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν συμμορφώνονται με τα δικά σας μέτρα, νιώθετε μνησικακία.

Σε περιόδους άγχους «πέφτεις με τα μούτρα» στο φαγητό; Μάθε πώς θα απαλλαγείς από αυτήν τη συνήθεια!

Σε περιόδους άγχους «πέφτεις  με τα μούτρα» στο φαγητό;  Μάθε πώς θα απαλλαγείς από αυτήν τη συνήθεια!

Όταν το άγχος μας καταβάλλει και μας κυριεύει έχουμε την τάση να φερόμαστε απερίσκεπτα και  αυτό αφορά και στη διατροφή μας. Ωστόσο, αντιθέτως  με αυτό που πιστεύουμε οι περισσότεροι, αυτό δε σημαίνει πως σε περιόδους πίεσης και άγχους θα στραφούμε στο junk food , την καθιστική ζωή, το κάπνισμα, ή άλλου είδους  κακές συνήθειες…

Γονιδιακές Πατέντες

dna


Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εκδίκασε μία σημαντική υπόθεση στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της μοριακής βιολογίας…  Την Πέμπτη, 13 Ιουνίου, το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ εκδίκασε μία σημαντική υπόθεση στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της μοριακής βιολογίας. Η είδηση αυτή φαίνεται να μην πέρασε ούτε στα ψιλά γράμματα της εγχώριας ειδησεογραφίας, παρά το γεγονός ότι πρόκειται να επηρεάσει σημαντικά το μέλλον της ανθρώπινης υγείας. Η υπόθεση αφορούσε στο κατά πόσον η κατοχύρωση των ανθρώπινων γονιδίων σε πατέντες είναι μια πρακτική θεμιτή και νομικά αποδεκτή.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ : ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ,,, ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ!

του
Larry Spencer
Η κατανάλωση τροφής είναι μια ανάγκη, ένα κοινωνικό χόμπι και μια ευχάριστη δραστηριότητα για τους περισσότερους ανθρώπους. Αυτό δεν ήταν πάντα έτσι. Στο Rig-Veda, το αρχαιότερο θρησκευτικό κείμενο που καταγράφηκε στη γη, τα ανθρώπινα όντα στην προϊστορία δεν έτρωγαν τροφή καθόλου. Οι άνθρωποι άρχισαν την τροφή ως πηγή ενέργειας πολύ έπειτα στη χρονική διαδρομή. Σε εκείνο το μακρόχρονο απόμακρο παρελθόν, γράφεται ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν τροφή υποτιμόντουσαν με οίκτο! Οποιαδήποτε ύπαρξη είναι σε καλή πνευματική κατάσταση πρέπει να είναι σε θέση να δημιουργεί αφθονία ενέργειας για να λειτουργήσει το σώμα χωρίς οποιαδήποτε εξωτερική πηγή ενέργειας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα