Τρίτη, 25 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ (VIDEO)

''Ο Χριστός γεννιέται στο σπήλαιο του νου, στη φάτνη της 
καρδιάς μας''
''Χρόνια Πολλά στους αναγνώστες μας και επί Γης Ειρήνη''Τα τέσσερα κεριά, έλιωναν, αργά αργά…
Ο χώρος ήταν τόσο ήσυχος, που μπορούσε να ακουστεί η συζήτησή τους….
Το πρώτο είπε:

Καλά Ηλιούγεννα !!! 
Καλά Ηλιούγεννα σε ολους και ολες , γεμάτα Υγεία, Αγάπη, Θέληση και Φρόνηση.

H γλώσσα της ευημερίας


                Oπως μαθαίνεις Αγγλικά ή κάποια άλλη γλώσσα, υπάρχει και η γλώσσα της αφθονίας την οποία άν γνωρίζεις να μιλάς με ευχέρεια ,θα προσελκύσεις ευημερία στη ζωή σου.
Οι λέξεις είναι δημιουργικές και οι λέξεις που χρησιμοποιείς δημιουργούν την ζωή σου.

Χριστούγεννα : Εσωτερική Διάσταση και Συμβολισμός


Μια ουσιαστικότερη ματιά στην εορτή των Χριστουγέννων, η οποία σηματοδοτεί την εσωτερική αναγέννηση του πνευματικού Ήλιου, και μια αναζήτηση της προέλευσης και του εσωτερικού συμβολισμού των χριστουγεννιάτικων εθίμων.

Ο μήνας γέννησης του Ιησού και οι Τρεις Συμβολικοί Αστερισμοί

                            Krist Pantokrator, Christ, christian, creator, Kralj Kraljeva, Pantokrator, worldΟ Καρκίνος θεωρήθηκε αρχικά ο μήνας γέννησης του Ιησού. Ο Αιγόκερως, όπως ξέρουμε, είναι ο μήνας γέννησης του Χριστού και στις εικοσιπέντε Δεκεμβρίου γιορτάζεται από αιώνες η γέννηση του παγκόσμιου σωτήρα· αλλά στις πολύ αρχαίες μέρες τα γενέθλια των νηπίων ηλιακών θεών ήταν στον Καρκίνο. Μας λένε:

Περί Αγάπης και Σοφίας

Φωτογραφία: Περί Αγάπης και Σοφίας…

Είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουμε να ευεργετηθεί ο φίλος μας, ο σύντροφός μας, ένας αγαπημένος άνθρωπος, από την ίδια Πηγή που ευεργετηθήκαμε κι εμείς...

Είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουμε να γνωρίσει τον Εαυτό του, αν βρισκόμαστε κι εμείς σε Δρόμο αυτογνωσίας...
να θέλουμε να θεραπεύσει τον εαυτό του, αν βρισκόμαστε κι εμείς σε Δρόμο θεραπείας...

΄Ομως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα προς τους άλλους, εκτός από το να δίνουμε εμείς το παράδειγμα του Δρόμου της αυτογνωσίας και της θεραπείας μας.

Στους ανθρώπους λείπουν τα παραδείγματα...Παραδείγματα που ο Δρόμος της αυτογνωσίας και της θεραπείας κάνει εμφανή μέσα μας, όχι από γνώση, αλλά από Αγάπη...Το να ωριμάζουμε πνευματικά, δεν έχει γνώση, αλλά Αγάπη και Σοφία...

Η γνώση, βλέπεις, μεταφέρεται εύκολα…
Εύκολα λέμε…δύσκολα Είμαστε…

Το να προσφέρεις με ανοιχτή Καρδιά δεν αφορά το χάρισμα ενός ανθρώπου, αλλά την ακεραιτότητα του…
Η  προσφορά δεν σε στενοχωρεί, αν ο άλλος αρνείται να την λάβει…
Γιατί τότε δεν είναι προσφορά, αλλά κρύβει μέσα της την διττή σημασία της απαίτησης.

Το να δρας συμπονετικά προς τον κόσμο, σημαίνει ότι έχεις «θυσιάσει» αυτήν την φυσιολογική απαίτηση που υπάρχει στον φυσικό άνθρωπο, να θέλει οι άλλοι να είναι ίδιοι με εκείνον…Το πρώτο που «θυσιάζεις» όταν ανοίγει η Καρδιά, είναι η διττότητα…Αυτή η διπλή φύση της Αγάπης που είναι υπεύθυνη και για τον διαχωρισμό μας…
Δίνω, μα ο άλλος είναι αρνητικός στο να λάβει…
Ή κι αν λάβει, μου το γυρνάει πίσω με αχαριστία…
Η λέξη «αχαριστία» δεν βρίσκει έδαφος μέσα στην ανοιχτή Καρδιά, για να φωλιάσει…Δεν υπάρχει πνευματική ερμηνεία μέσα σου για την λέξη...
Αν ο κόσμος φαίνεται αχάριστος, οφείλεται σ’ αυτήν την διπλή φύση της Αγάπης…
Αυτή η διπλή φύση του δίνω για να λάβω, είναι και η αιτία όλων των πληγών της καρδιάς…γιατί για να μπορέσω να λάβω, χρειάζομαι μια ανοιχτή Καρδιά…

Ότι προσφέρω το προσφέρω στον Θεό, ότι λαμβάνω, το λαμβάνω από τον Θεό…

Αυτό λέει η ανοιχτή Καρδιά…Γιατί μέσα της έχουν γίνει όλα ΄Ένα και η Αγάπη επιδρά μέσα της μόνο με την Αληθινή της Φύση…Και επωάζεται μέσα στην Αυτό-επίγνωσή μας.

Τα επίπεδα πνευματικής εξέλιξης δεν μετρώνται με το πόσο συμπονετικός είσαι με τους άλλους, αλλά με το πόσο Ακέραιος είσαι μέσα στον Εαυτό σου…

Αν μας θλίβει το γεγονός ότι οι άλλοι δεν θέλουν να διανύσουν τον δρόμο της αυτογνωσίας κα της θεραπείας τους, σημαίνει ότι μας υπολείπονται κομμάτια της καρδιάς…
Η ανοιχτή Καρδιά δεν εξετάζει πως είναι ό άλλος, ούτε αν είναι θεραπευμένος…
Δίνει με απλότητα…

η απλότητα...
πόσο πολύτιμη Γνώση...

όλοι τρέχουν στο εξεζητημένο! Σ' αυτό που υπόσχεται...

Το Απλό όμως δεν υπόσχεται τίποτα...Είνα μόνο αυτό που είναι, Απλό!
Το "υπονοούμενο" κρύβεται μέσα στην πολυπλοκότητα...
Το Απλό όμως, δεν κρύβεται, αλλά ίσως κρύβει μέσα του την μεγαλύτερη Αλήθεια...


Και είπε ο Ποιητής…
«Είναι αδύνατον ένας άνθρωπος να ιππεύσει δύο άλογα, να τεντώσει δύο τόξα. Είναι αδύνατον ένας υπηρέτης να υπηρετεί δύο κυρίους. Ειδάλλως θα τιμά τον έναν και θα περιφρονεί τον άλλον»
(Ευαγγέλιο του Θωμά)


Καλημέρα…Ας έχουμε έναν φωτεινό μήνα <3<3<3

Περί Αγάπης και Σοφίας…

Είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουμε να ευεργετηθεί ο φίλος μας, ο σύντροφός μας, ένας αγαπημένος άνθρωπος, από την ίδια Πηγή που ευεργετηθήκαμε κι εμείς...

Είναι πολύ φυσιολογικό να θέλουμε να γνωρίσει τον Εαυτό του,

 αν βρισκόμαστε κι εμείς σε Δρόμο αυτογνωσίας...
να θέλουμε να θεραπεύσει τον εαυτό του, αν βρισκόμαστε κι εμείς σε Δρόμο θεραπείας...

ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΣΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙΤΕ...)


 Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New Scientist το 1998, υπάρχει άμεση σχέση μεταξύ των ηλιακών καταιγίδων του Ήλιου και της ανθρώπινης βιολογικής επιδράσης.
Ζώα και άνθρωποι έχουν ένα μαγνητικό πεδίο που τους περιβάλλει (η λεγόμενη ΑΥΡΑ) κατά τον ίδιο τρόπο το μαγνητικό πεδίο που περιβάλλει τη Γη ως προστάτης.

H ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΖΩΗΣ -- ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΕΦΥΡΕΣΌταν αρχίζουμε να ζούμε σαν ψυχή, όταν γεννηθούμε στον ψυχικό μας εαυτό, η ζωή μας αποκτά μαγεία, συγχρονικότητα, ρυθμό, ομορφιά, τελειότητα, ευδαιμονία. Οι αμφιβολίες και οι φόβοι υποχωρούν, καθώς λειτουργούμε τη πραγματωμένη πίστη.

Γεννιόμαστε ως σώματα, με τις προσωπικότητές μας, αλλά το να γεννηθούμε ως ψυχές δεν είναι εύκολο. Η γέννηση σε ένα νέο επίπεδο ποτέ δεν είναι εύκολο πράγμα. Θέλει αγώνα, προσπάθεια ενεργοποίησης και υπέρβασης των προγραμματισμών, των συνηθειών, θέλει υπέρβαση της ίδιας της ύλης. Και είναι ένας χαρούμενος αγώνας αυτός!

Απρόσμενα μεγάλες συνέπειες μικρών επεμβάσεων στη φύση


Η επέμβαση του ανθρώπου στη φύση μπορεί να γίνει με τον πιο απρόσμενο τρόπο. Μια νέα γερμανική επιστημονική έρευνα διαπιστώνει ότι το τάισμα των πουλιών μπορεί να οδηγήσει σε γενετικές και εξελικτικές αλλαγές ενός είδους, και μάλιστα σχετικά γρήγορα ορατές. 

Το Θαύμα της Ευγνωμοσύνης!


Τι να πρωτοπεί κανείς για τη θαυματουργή επίδραση της ευγνωμοσύνης! Πόσες φορές την ημέρα λέτε ευχαριστώ; Κανονικό ευχαριστώ, όχι τυπικό μέσα από τα δόντια! Αν δεν το λέτε συνειδητά, μέσα από τη καρδιά σας, τότε χάνεται τη καταπληκτική ευκαιρία που σας δίνει αυτή η υπέροχη λέξη.

Η σημασία που έχει το να ευχαριστούμε ειλικρινά για τα πράγματα που λαμβάνουμε είναι τεράστια.
Όσο περισσότερο ευχαριστούμε για όλα τα καλά που δεχόμαστε, τόσο πιο πολύ ανοίγει ο δρόμος για να

Να έχεις μια καρδιά που ποτέ δεν σκληραίνει....

Αθανασιος Ποζιδης
♥ Οι άνθρωποι δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται ότι η γνώμη τους για τον κόσμο είναι και μια εξομολόγηση για το χαρακτήρα τους.

♥ Οι περιστάσεις δεν κάνουν τον άνθρωπο ούτε δυνατό ούτε αδύναμο, αλλά δείχνουν τι είναι πραγματικά. 


♥ Ο ανώτερος άνθρωπος είναι σκληρός με τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος είναι

Είμαι τόσο χαρούμενος όσο θέλω να είμαιΗ ευτυχία είναι μια ικανότητα την οποία θα πρέπει να αναπτύξουμε υιοθετώντας τεχνικές και συνήθειες καθημερινά. Μην περιμένεις να είσαι ευτυχισμένος όταν θα είσαι στα σωστά κιλά, όταν θα πάρεις το αυτοκίνητο που θέλεις, όταν έχεις τέλεια υγέια, οταν έχεις τα λεφτά ή το σύντροφο που θέλεις. Αποφασίσε να είσαι ευτυχισμένος τώρα.

Οταν ξυπνάς το πρωί με τι διάθεση ξυπνάς; Χαρούμενος και ανυπόμονος να κάνεις αυτά που έχεις επιλέξεις να κάνεις και που σου δίνουν χαρά ή κάνεις μόνο αυτά που πιέζεσαι και πρέπει να κάνεις; Αγάπησε αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις, ιεράρχησε αυτά που έχεις να κάνεις και κάθε πρωί να αισθάνεσαι

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΠΟΧΗ.
ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ (148 π.Χ έως 2012) ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑΝΤΑ.
ΤΑ ΤΕΛΕΥΥΑΙΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΗΝ ΕΣΠΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ".
ΣΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ (2012 έως 4.172)
ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ Ή ΠΑΡΑΠΛΗΣΙΑ:

                                                    ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ 

Τι σημαίνει η ελληνική γλώσσα λίγοι από μας το γνωρίζουν..

                              Α,Β,Γ,Δ,Ε,Ζ,Η,Θ,Ι,Κ,Λ,Μ,Ν,Ξ,Ο,Π,Ρ,Σ,Τ,Υ,Φ,Χ,Ψ,Ω
                              α,β,γ,δ,ε,ζ,η,θ,ι,κ,λ,μ,ν,ξ,ο,π,ρ,σ,τ,υ,φ,χ,ψ,ω  
Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (βιβλίο Γκίνες)

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣΟπως περνούν οι ώρες,τα λεπτά,τα δευτερόλεπτα

έτσι και η ψυχή περνάει τις ζωές της.

Πιστεύω εις έναν Θεόν...


του Α.Φ.
Κατ’ αρχάς, όταν λέτε ότι πιστεύετε στον θεό, σε ποιον θεό αναφέρεστε; Στον Βάαλ, τον Δία, τον Κετζαλκοάτλ, τον Όντιν, τις ινδουϊστικές θεότητες ή τον θεό των μονοθεϊστικών θρησκειών (ιουδαϊσμός, χριστιανισμός, ισλάμ);

Με ποιο κριτήριο έχετε επιλέξει τον έναν από τον άλλο; Και μη μου πείτε “τα ιερά βιβλία που λένε για θαύματα”. Γιατί τα ιερά βιβλία ΚΑΘΕ θρησκείας λένε για θαύματα τα οποία έγιναν “τότε” και, κατά διαβολική σύμπτωση, έπαψαν να επαναλαμβάνονται.

Οι μυστικοί συμβολισμοί του 16άκτινου ήλιου


Ο Ήλιος της Βεργίνας (αλλιώς "Αστέρι της Βεργίνας") είναι ένα σύμβολο που χρησιμοποιήθηκε ευρέως από τους Αρχαίους Έλληνες. Αν και ο Ηλιος της Βεργίνας είναι ένα σύμβολο Πανελλήνιο, έγινε διάσημος λόγω των Μακεδόνων, οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως σύμβολο της δυναστείας Αργεαδών στο Βασίλειο της Μακεδονίας.


Ο τυπικός Ήλιος της Βεργίνας, αποτελείται απο 16 ακτίνες : οι 4 ακτίνες αντιπροσωπεύουν τα 4 στοιχεία της φύσης, ΓΗ - ΘΑΛΑΣΣΑ - ΦΩΤΙΑ - ΑΕΡΑΣ και οι υπόλοιπες 12 ακτίνες αντιπροσωπεύουν τους 12 Θεούς του Ολύμπου.
Ο Ήλιος της Βεργίνας, κατά κυριότητα συμβολίζει κάτι το παρθένο. Γι'αυτό και συνήθως βλέπουμε το αρχαίο αυτό Ελληνικό σύμβολο, στην παρθένο θεά Αθηνά. Σε αρκετές άλλες περιπτώσεις, μπορεί να ταυτοποιηθεί και με τον θεό Απόλλωνα.
Η σημασία του συμβόλου δεν έχει αποσαφηνιστεί πλήρως. Πιθανότερη Εκδοχή είναι πως ήταν το αστρικό θρησκευτικό σύμβολο των Ελλήνων Μακεδόνων το οποίο κοσμούσε τις ασπίδες τους και τα νομίσματα της εποχής.

Οι Πυθαγόρειοι ορκίζονταν στην ΤΕΤΡΑΚΤΥ...
ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ, σημαίνει τέσσερις άκρες, δηλαδή ο ισοσκελής σταυρός. Με τον συμβολισμό της ΤΕΤΡΑΚΤΥΟΣ, οι Πυθαγόρειοι κωδικοποίησαν τις γνώσεις και τις απόψεις τους, για τις αντιλήψεις τους περί Σύμπαντος και Κόσμου.

Εγκατάσταση του προγράμματος "Αγάπη"Τεχνική Υποστήριξη: Παρακαλώ,πως μπορώ να βοηθήσω;
Πελάτης: Χμ…μετά από πολλή σκέψη αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται  «Αγάπη». Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;
Τ.Υ. :Φυσικά μπορώ.Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;
Π: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;
Τ.Υ.:Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο «Η Καρδιά μου». Μπορείτε να την εντοπίσετε;

Με διπλάσιο ρυθμό αυξάνεται η θερμοκρασία της δ. Ανταρκτικής

 Η θερμοκρασία των πάγων της δυτικής Ανταρκτικής, η τήξη των οποίων θα συνέβαλλε κατά 10% στην αύξηση της στάθμης των ωκεανών, αυξάνεται δύο φορές ταχύτερα από όσο εθεωρείτο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα αμερικανικής μελέτης που δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Nature Geoscience.

Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»…Ο ιδρυτής της «End Time», Irvin Baxter, μιλά για τη βιβλική προφητεία, και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πολλά σημεία στις μέρες μας συμφωνούν με όσα γράφονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

«Ένας πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 1/3 της ανθρωπότητας - 2300000000 ανθρώπων»,

Όλη η αλήθεια , που πάει το πράγμα ; Ο πόλεμος θα είναι μόνο η αρχή ! Το βίντεο που πρέπει να δει όλος ο κόσμος


Γενική Ανασκόπηση - Πως φτάσαμε μέχρι εδώ;

Μέχρι το 1789 είχε την εξουσία η Μαύρη Αδελφότητα στον Κόσμο, η αλλιώς Μαύρη Αριστοκρατία. Η Αδελφότητα αυτή διοικούσε τον κόσμο με Αριστοκράτες, Βασιλιάδες, Αυτοκράτορες, Πρίγκιπες και ου τω καθ εξής.

Περί το 1760 η Λευκή Αδελφότητα θέλησε να πάρει αυτή την εξουσία στον Πλανήτη από την Μαύρη, έτσι λοιπόν το 1776 ίδρυσε τους Ιlluminati. Τον ίδιο χρόνο μαζικές επαναστάσεις όλες Στημένες από την Λευκή Αδελφότητα ξεσπούν παντού εναντίων των "κακών" βασιλιάδων. Βλέπετε πάντα υπάρχει ενεά σχέδιο το οποίο έχουν τα αφεντικά.. Χρειάζονται όμως τους ανθρώπους πάντοτε για να το φέρουν εις πέρας.Η Άγια Νύχτα είναι ίσως το πιο γνωστό χριστουγεννιάτικο τραγούδι σ' όλο τον κόσμο. Μεγάλοι συνθέτες όπως ο Βέρντι, ο Βάγκνερ, ο Πουτσίνι και άλλοι, το αναγνώρισαν ως ένα βαθιά θρησκευτικό τραγούδι, με μια παράξενη δύναμη που φτάνει κατευθείαν στις καρδιές των ανθρώπων. Κατά καιρούς, η πατρότητά του αποδόθηκε στον Μότσαρτ, στον Χάιντν ή στον Μπετόβεν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα