Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Ευγνωμοσύνη

Ευγνωμοσύνη


Είχε αδράξει μία ολόκληρη εβδομάδα…Είχε διδάξει μα ποιο πολύ είχε διδαχθεί από τους συνανθρώπους της δίνοντας τους την εξειδικευμένη γνώση της πάνω στα μονοπάτια της γιόγκα, του ρέικι και της μουσικής… 
-Ο διάλογος κι ο αντίλογος είναι που ανταλλάσει τους ρόλους ανάμεσα στο δάσκαλο και τον μαθητή, που σε πάει ποιο βαθιά στο μονοπάτι της γνώσης ,ο μονόλογος δεν οδηγεί πουθενά….είχε ακούσει τον γέρο Ορφέα να την αρμηνεύει για το μονοπάτι της διδασκαλίας που του έλεγε ότι ήθελε ν’ ακολουθήσει.

Οδηγίες για τους επαγγελματίες υγείας σχετικά με τη διάγνωση και αντιμετώπιση της λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου







Κύρια Σημεία

• Ο ιός μεταδίδεται με το δήγμα μολυσμένου κοινού κουνουπιού και δε μεταδίδεται από
άτομο σε άτομο.

• Περισσότερο από 80% των ατόμων που μολύνονται με τον ιό του Δυτικού Νείλου (ΔΝ)
(West Nile virus-WNV) δεν εκδηλώνουν συμπτώματα και μόνο περίπου 20% εμφανίζουν
ήπια αυτοπεριοριζόμενη νόσο που μοιάζει με γριπώδη συνδρομή. Λιγότερο από 1% των
ατόμων που μολύνονται εμφανίζουν σοβαρή νόσο που προσβάλλει το Κεντρικό
Νευρικό Σύστημα (εγκεφαλίτιδα/μηνιγγίτιδα ή οξεία χαλαρή παράλυση).

• Προς το παρόν δεν υπάρχει διαθέσιμο εμβόλιο για τον άνθρωπο, ούτε ειδική θεραπεία
για τη λοίμωξη από τον ιό του ΔΝ.

ΗΠΑ:Πράσινο φως σε μελέτη για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με βλαστοκύτταρα

Πράσινο φως σε μελέτη για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με βλαστοκύτταρα
ΗΠΑ: Πράσινο φως σε μελέτη για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με βλαστοκύτταρα
Η μελέτη θα ερευνήσει τη δυνατότητα ύφεσης της σκλήρυνσης κατά πλάκας χρησιμοποιώντας βλαστικά κύτταρα που συλλέγονται από το μυελό των οστών του ασθενούς

Συνελήφθησαν οι ηγέτες των Anonymous



Η μειωμένη δράση των Anonymous τον τελευταίο χρόνο συνδέεται άρρηκτα, σύμφωνα με το FBI, με την σύλληψη 5 χάκερ το 2012, που φέρονται ως ηγετικά στελέχη της ομάδας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Huffington Post, ο πράκτορας του FBI Όστιν Μπέργκλας, δήλωσε πως οι Anonymous αποδυναμώθηκαν μετά τη σύλληψη πέντε μελών της Lulz Security, μιας ομάδας χάκερ.
«Όλα αυτά τα παιδιά που συνελήφθησαν αποδείχθηκε ότι ήταν σημαντικοί παράγοντες στο κίνημα των Anonymous, υπήρχε πολύς κόσμος που τους θαύμαζε και τους υποστήριζε για αυτό που έκαναν», είπε ο Μπέργκλας.

Η επίδραση του Ίντερνετ στον εγκέφαλο


Ποτέ στην ιστορία ένα επικοινωνιακό μέσο δεν έχει ασκήσει τόσο πλατειά επίδραση στις σκέψεις μας, όσο το Ίντερνετ σήμερα. Πρόσφατη μελέτη του University College London διαπιστώνει ότι πορευόμαστε προς μια ευρεία αλλαγή στον τρόπο που διαβάζουμε και σκεφτόμαστε.

Το διαδίκτυο έχει πλέον γίνει το καθολικό μέσο επικοινωνίας, ο παγκόσμιος δίαυλος αδιανόητων μέχρι πρόσφατα πληροφοριών, που με λίγα «κλικ» φτάνουν στα μάτια μας και στα αυτιά μας και από εκεί στον εγκέφαλό μας. Ποιος μπορεί να αμφισβητήσει τα πλεονεκτήματα της άμεσης πρόσβασης σε έναν τέτοιο πλούτο γνώσεων - και ποιος αμφιβάλλει ότι κορωνίδα αυτής της διαδικασίας είναι η διάσημη πια μηχανή αναζήτησης Google;

--- ΡΑΒΔΟΙ SKYFISH ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ! ---

Νυχτερινές φωτογραφίες πάνω από αγρογλυφικά στο Silbury Hill στις 30 του Ιουλίου του 2013, αλλά και στο West Kennet Long Barrows του Wiltshire στις 14 Αυγούστου, συλλαμβάνουν παράξενους ημιδιάφανους ράβδους, γνωστούς και ως το φαινόμενο Skyfish.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ - Ρωσία: "Οι ισλαμιστές εκτόξευσαν τον πύραυλο με την χημική κεφαλή"


Για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή της Γερμανίας το 1939 που σκηνοθέτησε επίθεση δήθεν Πολωνών στρατιωτών, αλλά στην πραγματικότητα Γερμανών με πολωνικές στολές κατά γερμανικού φυλακίου με αποτέλεσμα...
να ξεκινήσει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, κατηγόρησε τους ισλαμιστές αντάρτες η Ρωσία.

Τα μυστικά του ελάτου



ΈλατοΚλαδιά - Μετεωρολόγοι
Φανταστείτε για μιά στιγμή ότι στά χέρια σας βρέθηκε μιά φωτογραφία τραβηγμένη  σ' ένα παλιό δάσος με έλατα. Σ'αυτήν βλέπετε ίσιους κορμούς δέντρων, από τους οποίους όμως ξεπετιούνται, προς όλες τις κατευθύνσεις, λεπτά, ξερά κλαδιά που μοιά-ζουν με μακριές βέργες. Απ' αυτά τα κλαδιά, που έζησαν τη ζωή τους, μπορείτε να καθορίσετε τι καιρός  ήταν όταν τραβήχτηκε η φωτογραφία.
Άν ήταν βροχερός ή στεγνός ο καιρός. Τα μακριά, νεκρά κλαδιά του έλατου είναι πολύ ευκίνητα. Αλλάζουν θέση ανάλογα με την υγρασία που υπάρχειστην ατμόσφαιρα. Όταν ο καιρός είναι υγρός τα κλαδιά του έλατου παίρνουν  θέση οριζόντια ή ακόμα λυγίζουν ελαφρά προς τα επάνω σαν σπαθιά.  Όταν έχει αρκετό καιρό να βρέξει τότε τα κλαριά του έλατου παίρνουν μιά κλίση προς τα κάτω, οι άκρες τους χαμηλώνουν και ελαφρά συστρέφονται.  Όταν έχουμε συνεχή και μεγάλη ξηρασία τότε  τα κλαριά του έλατου πέφτουν και αγγίζουν σχεδόν στό μητρικό κορμό. Φτάνει να πέσει μιά καλή βροχή και τα κλαριά του έλατου αμέσως σηκώνονται και ισιώνουν.

Η γενιά των ... ευρώ

Η γενιά των ... ευρώΗ τρίχρονη οικονομική κρίση και τα μνημόνια δημιούργησαν μία νέα τάση σε μεγάλα κομμάτια ανενεργού, πολιτικά, πληθυσμού. Κόσμος που χαρακτηριζόταν από την απάθεια των ‘90s και 00’s ασχολήθηκε με τα κοινά· και συνέβαλε στη δημιουργία της σημερινής πολιτικής πραγματικότητας.

Ωχαδερφισμός και άκρατος παρτακισμός συμβάδισαν με τα οικονομικά θαύματα μιας απολιτικίκ κοινωνίας με πρότυπα το Κλικ, το Νίτρο και τα χαζοχαρούμενα free press των Αθηνών.

Συναισθηματική Εξάρτηση και Υπευθυνότητα, ρόλοι, σχέσεις και αυτογνωσία.

Οι έννοιες της Συναισθηματικής Εξάρτησης (Emotional Dependency) και της Συναισθηματικής Υπευθυνότητας (Emotional Responsibility) περιγράφουν δύο διαφορετικές μορφές επικοινωνίας με τον εαυτό και τους άλλους. Δηλαδή, αποτελούν δύο διαφορετικές σχέσεις με τα συναισθήματα και τις συμπεριφορές που οδηγούν σε αντίθετες καταστάσεις, από την θυματοποίηση του εαυτού στην αυτογνωσία και την ενδυνάμωση. Πώς προκύπτουν τα συναισθήματα που βιώνουμε; Είμαστε παθητικοί δέκτες καταστάσεων ή συμμετέχουμε ενεργά στην επιλογή της συμπεριφοράς μας;
 emotional communicationΚύκλος επικοινωνίας, νόηση, συναίσθημα και συμπεριφορά.
Αν προσπαθούσαμε να σχηματοποιήσουμε όσα συμβαίνουν στον κύκλο της ανθρώπινης επικοινωνίας, μάλλον θα καταλήγαμε στην εξής περιγραφή, βασιζόμενοι σε μια ανθρωπολογική και γνωσιακή ανάλυση. Πολύ αφαιρετικά, κατά την επικοινωνία μας με τους άλλους, ανταλλάσουμε μηνύματα. Ωστόσο δεν πρόκειται για μια ουδέτερη και στείρα ανταλλαγή. Ανάμεσα σε αυτή τη διαδικασία παρεμβάλλονται οι διεργασίες της κωδικοποίησης και της ερμηνείας. Σε αυτό το πλαίσιο, εγώ ως δέκτης του μηνύματός σου το λαμβάνω ερμηνεύοντάς το, κι έτσι το καταλαβαίνω μα τον δικό μου προσωπικό τρόπο και όχι απαραίτητα κατανοώντας αυτό που εσύ, ως αποστολέας ήθελες να επικοινωνήσεις. 

‘Περίεργες’ βραχογραφίες στη βόρειο Αμερική πάνω από 10 χιλιάδων ετών


Αύγουστος 22, 2013.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες οι επιστήμονες ανακάλυψαν τα πιο αρχαία πετρογλυφικά στη Βόρεια Αμερική.


Όπως διαπιστώθηκε, στην πολιτεία της Νεβάδα, υπάρχουν βραχογραφίες που αρχικά οι ερευνητές δεν έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή, λόγω των κοινών ευρημάτων στην περιοχή της λίμνης Πυραμίδας.

Κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα!

Κόλπο για να αναγνωρίζετε πόσες φορές έχει παστεριωθεί το γάλα!

Ξέρετε ότι αν το γάλα στο χάρτινο μπουκάλι δεν πουληθεί στην καθορισμένη χρονική διάρκεια επιστρέφει στη βιομηχανία για να ανα-παστεριωθεί και να….ξαναγυρίσει στο σουπερμάρκετ; Απίστευτο;

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ



Γεια σας φίλοι μου, σήμερα θα δώσουμε μια πρακτική για την αναπτυξη αυτοσυνείδησης στη καθημερινότητα μας!


Σε μια συζήτηση με φίλους ανέπτυξα ένα παράδειγμα για  την ενέργεια των χρημάτων χωρίς να τους το έχω πει!

Τους έφερα ένα μπολ με νερό, και τους είπα να μεταφέρει ο καθένας με το δεξι του χέρι την ενέργεια που θα ήθελε να προσφέρει, αν ήξερε οτι όλοι μετά, μαζί και αυτός, θα πίναμε από το μπολ!

Οι δύο μετέφεραν θετική ενέργεια, ένας την δόνηση της θεραπείας και ένας την δόνηση της κάθαρσης , εγώ μια ευλογία αρμονίας με τα Θεία.

Σύκα, φρέσκα ή αποξηραμένα, για το έντερο, την αναιμία, την οστεοπόρωση, την πίεση, τον διαβήτη και την λίμπιντο.



της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου

Το σύκο είναι ένα φρούτο που ευδοκιμεί κυρίως σε χώρες με εύκρατο κλίμα, όπως αυτό της νοτιοδυτικής Ασίας αλλά και της Μεσογείου.

Η συκιά είναι ένα δέντρο με μεγάλη ανθεκτικότητα στην ξηρασία, που χρειάζεται πολύ ήλιο για να παράγει εύγευστα φρούτα. Στη χώρα μας, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, τα σύκα που παράγονται έχουν πλούσια γεύση. Τα φρέσκα σύκα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προς το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο τα αποξηραμένα σύκα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή όλο το χρόνο.

Πώς να προστατέψετε τον υπολογιστή σας ώστε να μην πάθει ζημιά

υπολογιστής Προστασία ζημιά

Για να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από..
προβλήματα και για να αποτρέψετε τυχόν ζημιά
στον υπολογιστή και τα δεδομένα σας απλά ακολουθήστε τα παρακάτω κολπάκια για καλή λειτουργία.
Ας μπούμε λοιπόν στο ψητό!

Ανακαλύψτε τα οφέλη του κακάο για την υγεία μας


Το αφέψημα του κακάο αποτελεί μια αγαπημένη γευστική επιλογή μικρών και μεγάλων. Ποια όμως τα πλεονεκτήματα του στην υγεία μας;
Το κακάο ήδη από τους αρχαίους χρόνους έχει συνδεθεί με ποικίλα οφέλη για την υγεία του ανθρώπου, με πολλά από αυτά να τεκμηριώνονται σήμερα και από επιστημονικά ευρήματα. 
Τα οφέλη τα οποία αποδίδονται στο κακάο αφορούν την καρδιαγγειακή υγεία και την υγεία των αγγείων, ενώ το συστατικό το οποίο φαίνεται να συνδέεται περισσότερο από κάθε άλλο με την ικανότητά του αυτή είναι τα φλαβονοειδή, καθώς και ορισμένα λιπαρά οξέα. Tο περιεχόμενο του κακάου σε φλαβονοειδή εξαρτάται από την ποικιλία, τις κλιματικές συνθήκες και τον τρόπο παραγωγής του. 

Νεοφιλελευθερισμός, η θρησκεία των χρήσιμων ηλιθίων

Νεοφιλελευθερισμός, η θρησκεία των χρήσιμων ηλιθίων
Ο κοινωνικός δαρβινισμός, κοινωνική βάση του φιλελευθερισμού, μας λεει πως ο αξιότερος είναι και αυτός που θα ανελιχθεί κοινωνικά, ενώ όσοι αποτύχουν φέρουν οι ίδιοι αποκελιστικά την ευθύνη, ως ανάξιοι για κάτι παραπάνω.
Αυτά βέβαια στη θεωρία και σε ακαδημαϊκά μοντέλα επί χάρτου όπου παίρνεται η υπόθεση εργασίας ότι η κοινωνία φτιάχνεται τώρα: ας φανταστούμε δλδ ένα τεράστιο στίβο με δισεκατομμύρια κουλουάρ όπου όλοι μας στηνόμαστε στην ευθεία και μόλις σημάνει ο αφέτης την εκκίνηση, αρχίζουμε να τρέχουμε.

Ο δεκάλογος της Παρθένου – Τι την εκφράζει και με τι εκφράζεται

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ο δεκάλογος της Παρθένου – Τι την εκφράζει και με τι εκφράζεται    
Η καθαριότητα, η τάξη και η οργάνωση είναι θεμελιώδεις αρχές της καθημερινότητάς τους

Όταν αναφερόμαστε στο ζώδιο της μεθοδικότητας, της ακρίβειας, της αξιοπιστίας και της τελειομανίας, τότε είναι σίγουρο πως μιλάμε για έναν Παρθένο.Ο τρόπος που εκφράζονται είναι μοναδικός, συνήθως επικριτικός, χωρίς δικαιολογίες, με σαφείς χαρακτηρισμούς και όλα αυτά φιλτραρισμένα κάτω από μια πρακτική θεώρηση, με την οποία αντιμετωπίζουν τη ζωή και τους άλλους.

Κάθε πρόβλημα μας φέρνει και ένα δώρο

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Κάθε πρόβλημα μας φέρνει και ένα δώρο    
Είναι η ικανότητα να ρωτάς τον εαυτό σου: Πως μπορώ να αξιολογήσω αυτή την ατυχία; Τι έμαθα από το συγκεκριμένο γεγονός;
Θυμάμαι μια σχετική ιστορία που διάβασα πριν λίγα χρόνια.
Στο καφενείο ενός χωριού ένας θαμώνας προσπαθεί να παρηγορήσει ένα συντοπίτη του ο οποίος έχασε το μοναδικό του άλογο: «Άκουσα ότι το άλογο σου το έσκασε στα βουνά. Λυπάμαι»
«Ε δε βαριέσαι μπορεί να είναι για κακό, μπορεί να είναι για καλό».του λέει εκείνος.

Πιάστηκε ο σβέρκος σου; Μήπως περπατάς μονόπαντα;

Μπορεί ένα πιάσιμο στο σβέρκο να οφείλεται στο φθαρμένο τακούνι του ενός παπουτσιού (την ίδια ώρα που το άλλο είναι σαν καινούργιο), επειδή αυτός που το φοράει περπατάει μονόπατα λόγω μυοσκελετικού προβλήματος; Και όμως αληθεύει, αφού όλο το μυοσκελετικό σύστημα λειτουργεί αλληλένδετα. Έτσι κάποιες φορές αλλού βρίσκεται η αιτία της ενόχλησης και αλλού εμφανίζεται το αποτέλεσμα.

συνειδητά όνειρα, ένας απέραντος κόσμος ελευθερίας

Συνειδητά όνειρα, ένας απέραντος κόσμος ελευθερίας


Η παραδοξότητα του να είσαι ξύπνιος καθώς ονειρεύεσαι


Είναι μια κοινή ανθρώπινη εμπειρία, την οποία μόλις τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να μελετά στα σοβαρά ο άνθρωπος.
Πρόκειται για τα λεγόμενα lucid dreams ή συνειδητά όνειρα.
Και όταν μιλάμε για «ονειροναυτική», δεν κινούμαστε στον χώρο της παραψυχολογίας αλλά στον χώρο των επιστημονικών ερευνών για τη φύση του ύπνου.
Ένας άνθρωπος ονειρεύεται ότι βρίσκεται στην κορυφή ενός ουρανοξύστη. Μέσα στο όνειρό
του, κοιτάζοντας τους δρόμους από κάτω, νιώθει ίλιγγο και γραπώνεται γερά από το προστατευτικό κιγκλίδωμα, μην τυχόν παραπατήσει και πέσει στο κενό. Ως αυτή τη στιγμή βιώνει το όνειρό του σαν πραγματικότητα και συμπεριφέρεται αναλόγως.
Κάποια όμως, ασύμβατη με το σκηνικό, λεπτομέρεια, ίσως κάποια στιγμιαία έμπνευση, τον κάνει να συνειδητοποιήσει, μέσα στο ίδιο του το όνειρο, ότι ονειρεύεται και ότι όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στη φαντασία του. Με αυτή την επίγνωση τώρα ο ονειρευόμενος, απαλλαγμένος από τις φοβίες και τις ανησυχίες του, αναφωνεί:
Μα είναι υπέροχο! Ονειρεύομαι! Δεν διατρέχω κανέναν κίνδυνο!

Τον καιρό των πτώσεων

img_1086_bwmail434-thumb-large

Αυγ192013

Ένας-ένας πέφτει. Πέφτουν: Ο ένας μετά τον άλλο. Οι άλλοι, εμείς οι υπόλοιποι, παρακολουθούμε εκείνον που πέφτει, κι ευχόμαστε να μην φτάσει η πτώση σε μας.
Στην αρχή, τα περιστατικά ήταν μεμονωμένα. Όταν έπεφτε κάποιος, το γεγονός έμοιαζε να συμβαίνει αλλού, κάπου μακριά. Δεν μας αφορούσε. Με τον καιρό ωστόσο τα περιστατικά πλήθαιναν και επίσης πλησίαζαν. Η ανησυχία μεγάλωνε. Στην αρχή, προσπαθήσαμε να καταλάβομε τις αιτίες των πτώσεων, να κατατάξομε όσους πέφτουν σε κατηγορίες. Μια κατηγορία ονομάσθηκαν συμβασιούχοι, μια άλλη ιδιωτικοί υπάλληλοι, μια τρίτη απόμαχοι της ζωής. Ενώ όμως οι κατηγορίες διαρκώς πλήθαιναν, είχαμε ακόμα την ελπίδα ότι η επιδημία ήταν προσωρινή.

12 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΟΝΕΙΡΩΝ



Όταν ο Τζόζεφ Κάμπελ χρησιμοποίησε την έκφραση ακολούθησε τις ευλογίες σου , απηχούσε μία σκέψη που φαίνεται να ταιριάζει πολύ αυτό τον καιρό. 





 

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Η ΕΚΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ



«Τo πρώτο βήμα, για όλους μας, στη διαδικασία του ξεκαθαρίσματος της κατάστασης, είναι να συνειδητοποιήσουμε πλήρως το δικό μας θέατρο ελέγχου. 
 Τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν κοιτάξουμε πραγματικά τον εαυτό μας κι αν δεν ανακαλύψουμε τι κάνουμε για να χειριστούμε τους άλλους έτσι, ώστε να πάρουμε ενέργεια.  

Αυτό συνέβη σ' εσένα μόλις τώρα».

«Ποιο είναι το επόμενο βήμα;» ρώτησα.



Εάν (Kipling)...


Αν μπορείς να κρατάς τα λογικά σου όταν όλοι γύρω σου χάνουν τα δικά τους και ρίχνουν το φταίξιμο σε σένα.

Αν μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου όταν όλοι αμφιβάλλουν για σένα, αλλά συγχωρείς και την αμφιβολία τους.

Αν μπορείς να περιμένεις και να μην σε κουράζει η αναμονή, ή όταν λένε ψέματα για σένα να μην ανακατεύεσαι με τα ψέματα, ή όταν σε μισούν μην αφήνεις να περάσει το μίσος και μ'όλα αυτά, να μη δείχνεις υπερβολικά καλός ούτε τον έξυπνο να κάνεις.

Κβαντική φυσική και φιλοσοφία

quantum


Κατά την παραδοσιακή ή νευτώνεια φυσική, κάθε φαινόμενο της φύσης πρέπει να εξηγείται κατά τρόπο μηχανιστικό, δηλαδή ως αποτέλεσμα μιας αιτίας. H αιτιοκρατική και μηχανιστική αυτή αντίληψη της παραδοσιακής φυσικής κορυφώθηκε με τον ισχυρισμό του Laplace, σύμφωνα με τον οποίο όχι μόνο μπορούμε να γνωρίσομε την παρούσα φάση του σύμπαντος, αλλά, βάσει των κατάλληλων μετρήσεων, είμαστε σε θέση να γνωρίζομε και τη μελλοντική του κατάσταση (αιτιοκρατία).
Μία άλλη θεμελιώδης έννοια της παραδοσιακής φυσικής είναι η θεωρία για την αντικειμενικότητα της ύλης. Κατά την ατομική θεωρία του Dalton, ορισμένως, τα πράγματα υπάρχουν ανεξάρτητα από τη συνείδηση μας ως συνθέσεις συμπαγών ατόμων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα