Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ισλαμικός τρόμος στο Παρίσι: Μουσουλμάνος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που ζήτησαν από την γυναίκα του να βγάλει την μπούργκα για να δουν το πρόσωπο της - Μετά την σύλληψη του έγινε πολιορκία του αστυνομικού τμήματος από ισλαμιστές!!!


(φωτογραφία αρχείου από επεισόδια για την μπούρκα με ενωμένους ισλαμιστές και αριστερούς)

Ένα νεαρό αγόρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο έξω από ένα αστυνομικό τμήμα του Τραπ, στα προάστια του Παρισιού, με αφορμή τη σύλληψη ενός άνδρα που απέτρεψε αστυνομικούς να ελέγξουν τη σύζυγό του, η οποία φορούσε μπούρκα....

Όταν η πίστη οδηγεί στην παράνοια...(Το ΤΙΜΕ έβαλε κέρατα στον Πάπα).

Ψάχνοντας τους τίτλους από τις αναρτήσεις σε διάφορα μπλογκ,το μάτι μου έπεσε σε έναν τίτλο τρομερό...

ΣΟΚ!!! ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΙΜΕ ΕΒΑΛΕ...ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ!!! ΤΥΧΑΙΟ Η ΣΚΟΠΙΜΟ ΛΑΘΟΣ;;;


Με αυτό τον τίτλο αναζητήστε την τρομερή είδηση στο διαδίκτυο...

Αυτοί δεν είναι Έλληνες...




Πολλές φορές διερωτόμαστε όλοι μας και νομίζω αρκετές φορές έχει περάσει από το μυαλό μας, τι σχέση έχουν κάποιοι από εμάς με τους Αρχαίους Έλληνες, με τους προγόνους μας που αγωνίστηκαν για ιδεώδη, για την πατρίδα, για την δημοκρατία για την ανεξατησία και την ελευθερία..
Ψάχνοντας να βρω τα χαρακτηριστικά του Έλληνα,
τα γνωρίσματα, τα χαρίσματα, επέλεξα να σας παρουσιάσω τα πιο κάτω.

Κβαντικό Θεώρημα περί Συνείδησης

shutterstock



Δύο παγκοσμίου φήμης επιστήμονες της κβαντικής θεωρίας, μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της ψυχής. Η επιθανάτια εμπειρία συμβαίνει όταν οι κβαντική ουσίες που αποτελούν την ψυχή εγκαταλείψουν το νευρικό σύστημα και εισάγονται στο σύμπαν γενικότερα, σύμφωνα με μια αξιόλογη θεωρία που προτείνεται από τους δύο διαπρεπείς επιστήμονες.
Η ιδέα τους πηγάζει από την αντίληψη του εγκεφάλου που είναι σαν ένας βιολογικός υπολογιστής, “με 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και τις συναπτικές συνδέσεις τους, που ενεργούν ως δίκτυα πληροφόρησης”, οι οποίες μπορούν να παραμείνουν στο σύμπαν, ακόμη και μετά το θάνατο, εξηγώντας τις αντιλήψεις εκείνων που είχαν σχεδόν μία εμπειρία θανάτου.

Μετρήστε τη μέση σας και μάθετε αν κινδυνεύει η καρδιά σας




Η περίμετρος της μέσης, αποτελεί καλύτερο δείκτη πρόγνωσης των καρδιοπαθειών ή του διαβήτη, από ότι ο δείκτης μάζας σώματος, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Τα συμπεράσματα αυτά παρουσιάστηκαν στο 9 συνέδριο για την παχυσαρκία που έγινε στη Λυών της Γαλλίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η περίμετρος της μέσης μας, δεν πρέπει να ξεπερνά σε εκατοστά το μισό του ύψους μας. Για να ανακαλύψει λοιπόν κανείς αν κινδυνεύει από καρδιοπάθεια ή διαβήτη δεν έχει παρά να μετρήσει το ύψος και να το διαιρέσει με το δύο και έπειτα να μετρήσει τη μέση του. 

Μήπως όλα γίνονται για κάποιο λόγο;


Έπιασες ποτέ τον εαυτό σου να λέει “όλα γίνονται για κάποιο λόγο” ή μήπως χτύπησες ποτέ ξύλο για να εμποδίσεις το κακό από το να συμβεί;

Αυτά είναι παραδείγματα της «μαγικής σκέψης», σύμφωνα με τον Matthew Hutson, συγγραφέα του βιβλίου “The 7 Laws of Magical Thinking: How Irrational Beliefs Keep Us Happy, Healthy, and Sane” ("Οι 7 Νόμοι της Μαγικής Σκέψης: Πώς τα 
παράλογα πιστεύω μας κρατούν χαρούμενους, υγιείς και λογικούς").

Τεράστιος Κύβος Επιστρέφει Στον Ήλιο!!!

Giant Επιστρέφει Cube με τον Ήλιο, που αλιεύονται σε SOHO Φωτογραφία
19 Ιουλίου, 2013 - Ο κύβος κινείται συνέχεια κοντά στον ήλιο. Συχνά μισός μέσα μισός έξω από την επιφάνεια του ήλιου, αλλά μερικές φορές μπορείτε να δείτε τον κύβο τρισδιάστατο. 

Ο κύβος είναι ένα τεράστιο UFO που συχνά εμφανίζεται στις φωτογραφίες  του SOHO περίπου 5 φορές τον μήνα. 

Τα πέντε οφέλη στην υγεία από το να κοιμάται κανείς γυμνός


Μπορεί οι περισσότεροι για να ξαπλώσουν στο κρεβάτι τους να φορούν τις πιτζάμες τους και μάλιστα τους χειμερινούς μήνες και τις ζακέτες τους ή και τις κάλτσες τους, ωστόσο πολλές έρευνες κατά καιρούς αποδεικνύουν ότι η «συνήθεια» αυτή δεν έχει και πολλά οφέλη για την υγεία. Ή καλύτερα το να κοιμάται κανείς γυμνός έχει πολλά θετικά για την υγεία.

7 «οδηγίες για να χάσετε κιλά», που δεν πρέπει… ποτέ να ακολουθήσετε

Από τις θαυματουργές δίαιτες, που υπόσχονται απώλεια βάρους, ακόμα και με τη …δύναμη της σκέψης μέχρι τις ιδανικές ασκήσεις για γρήγορη γράμμωση, που απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα,  σας παρουσιάζουμε 7 οδηγίες που πρέπει πάση θυσία να... αποφύγετε αν όντως θέλετε να αδυνατίσετε.

Πότε ανησυχούμε για το έντερο μας

της Δρ Δέσποινας Κατσώχη 


Αν διαπιστώσουμε αλλαγή του φυσιολογικού ρυθμού κενώσεων, πρόβλημα δυσκοιλιότητας που επιδεινώνεται, πόνο που μοιάζει με κολικό, αίμα στα κόπρανα (που προκαλεί αναιμία στο 20% των περιπτώσεων), αίσθημα ατελούς κένωσης του εντέρου, συχνή επιθυμία για αφόδευση, συχνή αποβολή αερίων, αίμα στα κόπρανα (που προκαλεί αναιμία στο 50% των περιπτώσεων), αδυναμία, απώλεια βάρους, πυρετό, επίμονη διάρροια και δυσπεπτικά ενοχλήματα.

Το ημίτονο του ανθρώπου ισούται με το ημίτονο της ανθρωπότητας.

    • Οι οικογενειακοί δεσμοί έχουν διαρρηχτεί,
    • Η κοινωνική συνοχή έχει σπάσει,
    • Η οικονομία της χώρας έχει καταβαραθρωθεί,
    • Το ευρωπαϊκό χωρίο έχει αποσυντεθεί, 
    • Η παγκόσμια ειρήνη έχει διασαλευθεί.

    Τα τελευταία χρόνια ζούμε σε μια χαοτική κατάσταση που μας αγγίζει όλους. Πολλοί από εμάς ψάχνουν τρόπους επίλυσης των προβλημάτων. Αγγίζουν το πρόβλημα είτε οικονομικά είτε κοινωνιολογικά. Αναζητούν τα αίτια και την λύση του προβλήματος σε μια εξωατομική συσχέτιση.  

Ο αόρατος πνευματικός κόσμος ελέγχει την ορατή πραγματικότητα

Ο αόρατος πνευματικός κόσμος ελέγχει την ορατή πραγματικότητα

H εντυπωσιακή ιστορία του θεραπευτή Alfons Ven.
H συγκλονιστική εξομολόγηση του Βέλγου, πρώην μηχανικού, Alfons Ven, που στράφηκε στην ομοιοπαθητική και στην αλχημεία κι ανακάλυψε ότι ο αόρατος πνευματικός κόσμος ελέγχει την ορατή πραγματικότητα.

«Mου Έδωσε Κάτι Άσπρα Χαπάκια Κι Έπαιρνα Ένα Κάθε Μέρα, Για 28 Μέρες. 
Eδώ Και Δύο Χρόνια Δεν Είχα Ούτε Μια Κρίση Άσθματος… 
Ανεβαίνω Τα Σκαλιά Γρηγορότερα Από Τον Καθένα… Και Πράγματι, 
Ο Χαρακτήρας Μου Έχει Αλλάξει»

Willem de Ridder, 1996
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα