Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Η αστρολογικη οικονομικη επικαιροτητα μεσα από το ωροσκοπιο του κραχ του 1929

Τα διεθνη χρηματηστηρια πεφτουν, η μια μετα την αλλη οι χωρες της Ευρωζωνης είναι υποψηφιες για το ΔΝΤ και η παγκοσμια οικονομια είναι η συνεχιζομενη υφεση.
Επικαιρο είναι το ωροσκοπιο του κραχ του 1929, που εφερε την παγκοσμια υφεση στην δεκαετια του 1930,  τον Χιλτερ στην εξουσια και τον Β Παγκοσμιο Πολεμο.
Από το ανωτερω ωροσκοπιο βλεπουμε ενδιαφεροντα πραγματα.

Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Λονδίνου έδειξε … το μεγαλείο του Ελληνικού Πολιτισμού


Τελικά, κάθε χώρα έχει και τον πολιτισμό που της αξίζει. Και οι Βρετανοί έχουν το δικό τους πολιτισμό, αυτόν… που τους αξίζει.
Δε γινόμαστε δηκτικοί, δεν κοροϊδεύουμε κανέναν, ούτε πουλάμε πατριωτισμό και εθνικοφροσύνη, αλλά η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που είδαμε από το Λονδίνο, και που είδαν πάνω από ένα δις κόσμος σε όλο τον πλανήτη, μοιάζει με κακόγουστη γιορτούλα μπροστά στο ελληνικό πανηγύρι του 2004. Μπροστά στο μεγαλείο και την έξαρση του πολιτισμού, όχι μόνο του ελληνικού αλλά του πανανθρώπινου που δε χωρά σε σύνορα και δε μπαίνει σε καλούπια.
Είχαμε την ελπίδα ότι η Βρετανία θα μπορούσε να αγγίξει έστω και στο 1% το υπερθέαμα που είδαμε πριν 8 χρόνια

1 εικόνα 1000 λέξεις

Ομόπλευρο Τρέξιμο Αρχαίων Ελλήνων

DSC02873A_thumb  runners_smA_thumb
Ένα απίστευτα σημαντικό θέμα, αλλά με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα;  Ο συστηματικά «θαμμένος» τρόπος τρεξίματος των Αρχαίων Ελλήνων Δρομέων !!! Ίδιο Χέρι, Ιδιο Πόδι ! Δείτε τις φωτογραφίες. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ !

Ελληνική Γενετική Λίμνη και Καλαμάκια του Φραπέ !

2-miastala
Οι φωτογραφίες που βλέπετε, είναι μια απάντηση στους αρνητές της φυλετικής συνέχειας του Ελληνισμού. Δημοσιεύτηκαν στον Μεσοπόλεμο και δείχνουν την καταπληκτική ομοιότητα ενός βοσκού της Ρούμελης του 20ου αιώνα με τον Δία του Αρτεμισίου !!!
Έχουν γίνει 2 έρευνες των Αμερικανών σε χωριά που κατοικούνται από την αρχαιότητα. Η τελευταία ανακοινώθηκε

2012 - The Revolution Has Begun VIDEO(Greek subs)


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

postsΣαν σήμερα το 1973 κάτω από στρατιωτικό νόμο και μετά από μια πρωτοφανή εκστρατεία της Δικτατορίας υπέρ του “ΝΑΙ”, υπέρ δηλαδή της κατάργησης της Μοναρχίας και της εγκαθίδρυσης Προεδρικής Δημοκρατίας, με πρόεδρο τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, προσήλθε στις κάλπες ο ελληνικός λαός, ψηφίζοντας “ΝΑΙ” σε ποσοστό 78,4%.
Το 1980 τραγικό θάνατο βρήκε η φοιτήτρια της Παντείου, Σωτηρία Βασιλακοπούλου, στις εγκαταστάσεις της υφαντουργικής βιομηχανίας ΕΤΜΑ, όπου διαδήλωνε με απεργούς της επιχείρησης. Το συμβάν έγινε όταν προσπάθησε να ρίξει προκηρύξεις σε λεωφορείο της επιχείρησης που έβγαινε από το προαύλιο του εργοστασίου, γεμάτο απεργοσπάστες, και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του. Ήταν μέλος του ΚΚΕ, το οποίο και κατήγγειλε την εργοδοσία για εγκληματική ενέργεια που προκάλεσε ο οδηγός του λεωφορείου, ενώ καταλόγιζε ευθύνες και στην κυβέρνηση.
Το 1986 ξεκινάει η μονομαχία που πραγματοποιείται στο Λονδίνο και στο Λένινγκραντ, μεταξύ του 35άχρονου σκακιστή Ανατόλι Καρπόφ και του 23χρονου αντιπάλου του, Γκάρυ Κασπάροφ. Και οι δύο δήλωσαν ότι τα κέρδη τους, που είναι περίπου 6 εκατομμύρια γαλλικά φράγκα, θα τα καταθέσουν υπέρ των θυμάτων του Τσέρνομπιλ.
Το 1987 το ανώτατο Δικαστήριο της Σοβιετικής Ένωσης, εξέδωσε την απόφασή του. Ο πρώην γενικός διευθυντής του πυρηνικού κέντρου του Τσέρνομπιλ, όπου συνέβη η καταστροφή, ο πρώην διευθυντής μηχανικός και ο βοηθός τους, καταδικάστηκαν σε 10 χρόνια καταναγκαστικής εργασίας.

ΔΑΣΚΑΛΕ ΛΕΙΠΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΑΝΤΙΝΗΣ
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ ΤΟ 1995

Το μόνο  λάθος ήταν οτι είπε οτι αυτή του την ομιλία την παρακολουθούν μόνον 20 άνθρωποι... ευτυχώς δεν είναι έτσι. Είμαστε χιλιαδες πια και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ


Κάτω από μια επικίνδυνη διακυβέρνηση – οι άμεσοι κίνδυνοι για την Ελλάδα και η απάντηση στο μεγάλο δίλημμα

Κάτω από μια επικίνδυνη διακυβέρνηση – οι άμεσοι κίνδυνοι για την Ελλάδα και η απάντηση στο μεγάλο δίλημμαΜόλις ένας μήνας πέρασε από τις εκλογές και ο ελληνικός λαός βλέπει ήδη με θλίψη να συνεχίζονται ‘λες και δεν έγιναν εκλογές- δύο πραγματικότητες που δείχνουν πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο διακυβέρνησης της χώρας: η μια είναι η πλήρης απουσία κάθε προγράμματος αντιμετώπισης της κρίσης και η πλήρης εγκατάλειψη των προεκλογικών εξαγγελιών, η άλλη ειναι η σταθερή συνέχιση της ποδηγέτησης του ελληνικού λαού από το Μεγάλο Δουκάτο με τους έλληνες τσάτσους του προς τον πιο βαθύ γκρεμό που υπάρχει: προς μια έξοδο από το ευρώ με ελεγχόμενη από τους δανειστές πτώχευση.

Οι προγραμματικές δηλώσεις των τριών κομμάτων που κυβερνούν τη χώρα δείχνουν καθαρά και ξάστερα:

20 χρόνια χωρίς την Τζένη - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ηθοποιός με τα πιο εκφραστικά μάτια του ελληνικού κινηματογράφου, η Τζένη Καρέζη γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιανουαρίου 1934. Το πραγματικό της όνομα ήταν Ευγενία Καρπούζη και έζησε σε διάφορες πόλεις ακολουθώντας τις συνεχείς μεταθέσεις των εκπαιδευτικών γονέων της.

                  20 χρόνια χωρίς την Τζένη (video)

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ 300στων ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ! ΤΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΤΙ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....

          


 ΠΗΓΗ
 

Νέο σενάριο για το πως δημιουργήθηκε η Σελήνη


Νέο σενάριο προτείνεται για την αρχαία σύγκρουση από την οποία προέκυψε η Σελήνη

Σύμφωνα με την κρατούσα θεωρία, η Σελήνη σχηματίστηκε από συντρίμμια που εκτινάχθηκαν στο Διάστημα όταν η Γη συγκρούστηκε και συγχωνεύτηκε με ένα άλλο σώμα στο μέγεθος του Άρη. Τώρα, όμως, Ευρωπαίοι ερευνητές εκτιμούν ότι το σώμα που προσέκρουσε στον πλανήτη μας ήταν ακόμα μεγαλύτερο και

Πρόγραμμα 24 ημερών

του Γιάννη Βαρουφάκη

Στις 20 Αυγούστου η κυβέρνηση θα πάρει την πιο σημαντική - ίσως την τελευταία σημαντική - απόφασή της. Είναι η μέρα που λήγει ένα ομόλογο από εκείνα που δεν κουρεύτηκαν επειδή τα είχε
αγοράσει η ΕΚΤ (η οποία, ως γνωστόν, θεωρεί ότι τα δικά της ομόλογα, αντίθετα με των μικρο-ομολογιούχων και των ασφαλιστικών ταμείων, είναι κάτι σαν ιερές αγελάδες). Για να το αποπληρώσει, το ελληνικό δημόσιο πρέπει να δανειστεί από κάπου 3,2 δις ώστε να αποπληρώσει στο 100% την ΕΚΤ η οποία, σημειωτέον, τα είχε αγοράσει πέρσι προς 2,3 δις - άρα, η ΕΚΤ έχει λαμβάνειν κι ένα ουκ ευκαταφρόνητον κέρδος της τάξης των 900 εκατομμυρίων (*).

Δεν είναι τυχαίο ότι η τρόικα έφυγε για να επιστρέψει

Όλα αυτά (που ξέρατε)..θα τελειώσουν από Δευτέρα...(βίντεο)

Πάνω από όλα η συνέπεια...
Όλα αυτά ..θα τελείωσουν από Δευτέρα...
Από Δευτέρα ξεκινάει η καινούργια μεγάλη πορεία όλων των Ελλήνων...
Δείτε το βίντεο

Οι Δακτύλιοι της Αλκυόνας - ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ

Οι Δακτύλιοι της Αλκυόνας

Διάλεξη του Α.Δ.   |Σαμαέλ Αούν Βεόρ    1977


 

Δώστε το μέγιστο της προσοχής. 
Πρωτίστως, είναι αναγκαίο να γνωρίζεται ότι από τις
4 Φεβρουαρίου του 1962, μεταξύ τις δύο και τρεις το απόγευμα, ξεκίνησε η εποχή του

Υδροχόου, του Μεταφορέα του Νερού ήταν ένα γεγονός το οποίο θα επαναφέρετε
στην μνήμη σας αναφέρομαι στην συνεδρία των κόσμων, των πλανητών που
συναντήθηκαν, ακριβώς στον αστερισμό του Ταραχοποιού. 


Ήταν πραγματικά ένα
ουράνιο μποτιλιάρισμα,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα