Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2015

4 Φλεβάρη του 1962

ΓΝΩΘΙ Σ' ΕΑΥΤΟΝΣτις 4 Φλεβάρη του 1962, στις 3 και τέταρτο το μεσημέρι έγινε η κορύφωση της συνόδου των πλανητών του δικού σας ήλιου, στο ζώδιο του Υδροχόου. Σε τέτοιες σπάνιες περιπτώσεις, οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται σε μια ευθεία, και ο ήλιος, που έλκει τα ουράνια σώματα, για να συγκρατήσει όλους τους πλανήτες που έχει υπό την εποπτεία του, αναγκάζεται να αναπτύξει δυνάμεις απείρως περισσότερες φορές από τις δυνάμεις που ασκεί όταν οι πλανήτες δεν είναι τόσο ευθυγραμμισμένοι. Σ' αυτή τη συγκεκριμένη σύνοδο, ο πλανήτης που κυριάρχησε στις επί μέρους συνόδους των πλανητών, μέχρι και την κορύφωση αυτής της συνόδου, ήταν ο πλανήτης Ερμής.
Ο Ερμής φέρνει μήνυμα, πληροφορία. Και φυσικά αυτό το μήνυμα είναι θεϊκό.
Planet
Longitude
House
Longitude
Ήλιος
15 Υδροχόος 16
17 Καρκίνος 38
Σελήνη
9 Υδροχόος 2
7 Λέων 59
Ερμής
17 Υδροχόος 27
1 Παρθένος 20
Αφροδίτη
17 Υδροχόος 13
0 Ζυγός 30
2 Υδροχόος 1
6 Σκορπιός 25
18 Υδροχόος 30
14 Τοξότης 22
Κρόνος
3 Υδροχόος 45
17 Αιγόκερως 38
Ουρανός
29 Λέων 4
7 Υδροχόος 59
Ποσειδώνας
13 Σκορπιός 28
1 Ιχθείς 20
Πλούτωνας
9 Παρθένος 26
0 Κριός 30
Ωροσκόπος
17 Καρκίνος 38
6 Ταύρος 25
Μεσουράνημα
0 Κριός 30
14 Δίδυμοι 22

ΑΠΟΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΙΛΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ

Ο Όμηρος είναι αυτός που έχει εγκλωβιστεί και χωρίς τη θέληση του πάει σε άλλο μέρος από αυτό που επρόκειτο να ταξίδευε.[π.χ. αεροπειρατεια]
Όχι τυχαία "Όμηρος" λεγόταν και ο συγγραφέας δύο μύθων που φυσικά ούτε αυτοί έχουν αποσυμβολιστεί σωστά, της Ιλιάδας και της Οδύσσειας.
Ο Όμηρος λοιπόν έγραψε πρώτα την Ιλιάδα, που όπως φανερώνει η λέξη είχε να κάνει με την Ύλη. Μην μπερδευτείτε από το γράμμα "Ι" που δεν είναι "Υ", γιατί πολλές φορές οι αλλαγές στα γράμματα έχουν γίνει από τους υπηρέτες του Μαυροψύχη, προκειμένου οι άνθρωποι να αποπροσανατολίζονται από την αλήθεια. Στην Ιλιάδα, η Ύλη είναι αυτή που κατευθύνει τους ανθρώπους και τους οδηγεί σε εγωισμούς, πάθη, προσκολλήσεις, μίση, εκδίκηση. Ήρωες της Ιλιάδας ήταν ο Αγαμέμνονας, η ωραία Ελένη, ο Αχιλλεύς ο Πάρης, Έκτορας, Πάτροκλος και άλλοι.

ΟΙ ΛΕΥΚΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 16.01.2011 

Η παιδεία ξεκινάει από την παιδεραστία. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Σου λέει τον τσακώσανε τον ιερέα τον παιδεραστή. Καμμία σχέση. Μιλάει ο αποδυτηριάκιας. Δεν είναι η κωλόμπα εραστής του παιδιού. Όχι, βέβαια. Ένας στερημένος σεξουαλικά μαλάκας είναι ο άνθρωπος του Θεού και την πέφτει στο πιτσιρίκι διότι το κουσουμάρει για εύκολο στόχο. Δεν είναι ότι γουστάρει να πηδήξει αγοράκια. Απλά, αν άπλωνε χέρι στα μπούτια ενός τριαντάρη, ενός σαραντάρη, το πιθανότερο είναι να έτρωγε ξύλο και να τον στέλνανε στο νοσοκομείο για κομπρέσες. 

Άλλος, λοιπόν, ο κωλομπαράς, είτε είναι παπάς, είτε δάσκαλος, κι άλλος ο παιδεραστής. Αυτός που μπορεί να γίνει φίλος μ’ ένα αγόρι. Και γιατί όχι να το ερωτευθεί πλατωνικά. Να νοιώθει την επιθυμία να ασκήσει χρέη, να το πεις καθήκοντα εκπαιδευτού.

     Και γιατί όχι, έτσι ή, αλλοιώς, να μην καταλήξει το πράμα στην συνέχεια και για ένα διάστημα στη σεξουαλική επαφή. Του παιδεραστή με το παιδί. Αφού, πρώτα, εκτός όλων των άλλων γνώσεων, που μπορεί να προσφέρει ο παιδεραστής, να ξεκινήσει την κατάλληλη στιγμή η μύηση στο σεξ. Τίποτα, όμως, δεν γίνεται αν ο παιδεραστής δεν κερδίσει την εμπιστοσύνη και το θαυμασμό του παιδιού. Και τίποτα δεν είναι καθαρό και γνήσιο αν ο παιδεραστής δεν αναγνωρίζει την αλήθεια της προσφοράς του προς τον πιτσιρικά.

      Ξεκινάει, λοιπόν, από την παιδεραστία η παιδεία, κι αυτή είναι η κουβέντα του αποδυτηριάκια στο πάντα επίκαιρο και καυτό θέμα της δήθεν παιδείας, και έτσι όπως την αντιλαμβάνεται σήμερα το κράτος, τα κόμματα και η εκπαιδευτική κοινότητα. Ποια παιδεία; Οι λέξεις είναι ιερές. Δεν θα μου πεις παιδεία την τσογλαναρία. Αυτό το αίσχος, αυτή τη φρίκη. Αυτή την απουσία σεβασμού των νεολαίων προς οτιδήποτε. Και κυρίως αυτό το τεράστιο έλλειμμα σεβασμού των νεολαίων για τον ίδιον τους τον εαυτό. Τι είναι αυτά, ρε; Και να σου λένε ότι τα παιδιά δεν φταίνε.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο ΜΥΘΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ!!!


Δεν έχει ξαναγίνει. Μιλάμε σοβαρά. Διαβάζαμε πιτσιρικάδες και παθαίναμε με τους άθλους του Ηρακλέους, του πιο δυνατού ανθρώπου στη γη. Αυτά, όμως, που έκανε ο γίγαντας ήρωας Ηρακλής είναι παραμύθια. Μόνον για το σινεμά. Μυθολογία σκέτη.

Αυτό που αποφάσισε ο πρωθυπουργός μας δεν γίνεται ούτε στο σινεμά. Μιλάμε πολύ σοβαρά. Ο Τσίπρας, άλλωστε, είναι σοβαρό άτομο και το 'χει αποδείξει και με το στόμα και με τις πράξεις του. Ό, τι λέει, το πραγματοποιεί. Ο ορισμός της συνέπειας. Να, γιατί δεν μπορείς παρά να του έχεις εμπιστοσύνη με το τελευταίο που πέταξε.

Ρόφημα που εξαφανίζει την κοιλιά και εξαγνίζει το σώμα!Η διαδικασία της αποτοξίνωσης είναι ζωτικής σημασίας για το σώμα σας. Αφαιρεί την περίσσεια των αποβλήτων και των τοξινών στο σώμα, επιτρέποντας τη σωστή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Επίσης, καθαρίζει το σώμα από τις τοξικές ενώσεις και τα υπολείμματα φαρμάκων, που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα υγείας.
Πίνετε ότι βάναυσα Λιώνει η κοιλιά και εξαγνίζει το σώμα
Σας παρουσιάζουμε ένα φυσικό ποτό που έχει τη δυνατότητα να καθαρίσει το σύστημά σας, να επιταχύνει το μεταβολισμό και να βελτιώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, να θρέψει το σώμα σας και να σας βοηθήσει να χάσετε βάρος γρήγορα. Η περίσσεια κοιλιακού λίπους συσχετίζεται με υπέρταση,  διαβήτη και  ανάπτυξη καρδιαγγειακών παθήσεων. 
Το υπερβολικό λίπος μπορεί να οδηγήσει σε αιφνίδια καρδιακή ανακοπή, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο medical journal. Η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι το κλειδί για τη μείωση του κοιλιακού λίπους. Αυτό το ρόφημα περιέχει μερικά από τα πιο αποτελεσματικά, για την καύση του λίπους, συστατικά που μπορούν να δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο ''εσωτερικό'' των χοντρών ανθρώπων ... Η αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακριβώς επειδή φαίνεστε λεπτοί, δεν σημαίνει ότι δεν υποθάλπεται εσωτερικό λίπος. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσε κάλλιστα να είστε ένα άτομο που είναι «λεπτό από έξω, με λίπος στο εσωτερικό».
Μέσα λίπος τους ανθρώπους ... Η αλήθεια ΒΙΝΤΕΟ

Το διαζύγιο δεν είναι το τέλος του κόσμου αλλά η αρχή για κάτι νέο

  Ένα διαζύγιο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη περίοδο για την ζωή κάποιου. Ωστόσο, το άτομο που βιώνει ένα χωρισμό κάποια στιγμή πρέπει να βρει τη δύναμη ξεκινήσει πάλι από την αρχή.
  brokenheart.jenΜερικές συμβουλές για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα:
 • Ανασυνταχθείτε: κάντε ένα δώρο στο εαυτό, βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να ηρεμήσετε και να μαζέψετε τις σκέψεις σας.
 • Συνειδητοποιήστε τι συμβαίνει: προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε την νέα σας κατάσταση χωρίς συναισθηματισμούς αλλά με λογική.
 • Ξεπεράστε το: όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, δείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε από αυτό το γεγονός ώστε να προχωρήσετε ως άτομα.

Ι.Yalom: Δες πόσα καλά έχεις στη ζωή σου

3258154668_0c62903821_b
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, Ιrvin Yalom|

«’Τσάρλς, φυσικό είναι να σε απασχολεί ή ηλικία μου. Και οι δύο το ξέρουμε ότι είμαι ογδονταενός χρόνων και πλησιάζω στο τέλος της ζωής μου. Εσύ αυτό τον καιρό πενθείς για τον Τζέημς άλλα και για τον πατέρα σου και είναι πολύ φυσικό να ανησυχείς μήπως με χάσεις κι εμένα. Όγδονταενός είναι κανείς πολύ γέρος, σοκαριστικά γέρος. Κι εγώ ό ίδιος σοκάρομαι όταν το σκέφτομαι.

Δεν νιώθω γέρος και κάθε τόσο αναρωτιέμαι πώς στο καλό έφτασα σ’ αυτή την ηλικία. Όπου πήγαινα ήμουνα πάντα ό πιο μικρός -στο σχολείο, στην ομάδα τού μπέηζμπωλ πού παίζαμε στην κατασκήνωση, στην ομάδα του τένις- καί τώρα ξαφνικά όπου πάω είμαι ό πιο ηλικιωμένος – στα εστιατόρια, στα σινεμά, στα συνέδρια. Δεν το ’χω συνηθίσει ακόμα».

Πήρα βαθιά άνάσα. Καθίσαμε γιά λίγο σιωπηλοί.

«’Υπάρχει κάτι άλλο σημαντικό πού θέλω να σού πω. Όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το να βλέπεις το τέλος της ζωής σου έχει και μερικά καλά. Θέλω να σού αναφέρω μία παράξενη εμπειρία πού είχα πριν από λίγες μέρες. Ήταν γύρω στις έξι το απόγευμα και είδα τη γυναίκα μου ν’ ανοίγει το γραμματοκιβώτιο στην είσοδο τού κήπου. Πήγα προς το μέρος της. Εκείνη έστρεψε το κεφάλι και χαμογέλασε. Ξαφνικά, εντελώς ανεξήγητα, το μυαλό μου άλλαξε σκηνικό και για μία στιγμή φαντάστηκα πώς ήμουνα σ’ ένα σκοτεινό δωμάτιο και παρακολουθούσα μια τρεμάμενη ερασιτεχνική λήψη με σκηνές από τη ζωή μου. ’Ένιωσα περίπου σαν τον πρωταγωνιστή της Τελευταίας μαγνητοταινίας του Κράπ. Το ξέρεις αυτό το έργο τού Σάμιουελ Μπέκετ;»

Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος

capitalism-crash

Κομπανιέρο Πιτσιρίκο,

Πάνω από 200.000 άνθρωποι μαζεύτηκαν χθες στο Βερολίνο.
Ο αριθμός βέβαια μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερος, αλλά μικρή σημασία έχει αυτό.

“Ηταν μια τεράστια διαδήλωση κατά της TTIP.
Της TTIP, ντε, της διατλαντικής συμφωνίας μεταξύ ΕΕ, ΗΠΑ και μερικών νοτιοασιατικών χωρών.

Αν δεν την ξέρετε, μην αγχώνεστε.

Μόλις προχθές διέρρευσε από το Wikileaks, που είχε υποσχεθεί 100.000 δολλάρια σε όποιον δώσει πληροφορίες για αυτήν.
Κανένα δελτίο ειδήσεων των περισσότερων ιδιωτικών καναλιών, κανένα κοινοβούλιο και γενικά σχεδόν κανένας δεν μιλάει για αυτήν, παρ” ότι την επικύρωσαν οι 50 πολιτείες των ΗΠΑ και νομίζω τα περισσότερα ευρωπαϊκά κοινοβούλια.

Συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει και την υπογράφουν στα κρυφά.
Ξέρετε, είμαστε στην εποχή της πληροφόρησης και του ίντερνετ, αλλά είναι πραγματικά απίστευτο πόσο ανενημέρωτοι και άσχετοι είμαστε.

Κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, πιστεύοντας πως τίποτα δεν ξεφεύγει πια από τις κάμερες… και όμως, τώρα είναι που τα περνάνε πιο εύκολα κάτω από την μύτη μας.

Η TTIP είναι μια συμφωνία για την απελευθέρωση του εμπορίου, για την ακρίβεια η μεγαλύτερη που έχει υπογραφεί ποτέ, καθώς αφορά πάνω από το 1/4 της παγκόσμιας οικονομίας.

Και δεν μας έχουν πει λέξη.

Επιγραμματικά, οι εταιρείες θα μπορούν να αρνηθούν να συμμορφωθούν σε έναν νόμο κράτους, επικαλούμενες αυτή την συμφωνία.

Θα επεκταθούν οι πατέντες σε όλα τα φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των γενόσημων, έτσι τουλάχιστον καταλαβαίνω από αυτά που γράφει, ενώ θα υπάρξουν νέοι κανόνες στις πατέντες, όπως πχ θα δίνεται η δυνατότητα σε μια εταιρεία να εξαγοράσει επιθετικά μια πατέντα.

Επίσης θα απελευθερωθεί η τιμολόγηση των φαρμάκων.

Σπίτια μιας λίρας πωλούνται στη Βρετανία

  Η δημοτική αρχή του Λίβερπουλ έχει βάλει στόχο να αναγεννήσει την πόλη. Στο πλαίσιο αυτό, βγάζει σπίτια προς πώληση αντί μιας λίρας

  Η ιδέα ανήκει στον δήμαρχο της πόλης Τζόε Αντερσον. «Όταν έγινα πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου το 2010 μια από τις προτεραιότητές μου ήταν να αντιμετωπίσω το ζήτημα με τα εγκαταλελειμμένα σπίτια. Παρά το ότι το κέντρο της πόλης είχε αναγεννηθεί, λόγω και το ότι ήταν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2008, οι απομακρυσμένες περιοχές συνέχιζαν να αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις.
  Υπήρχαν πολλά άδεια σπίτια,τα οποία πέρα του ότι ήταν ακαλαίσθητα, στερούσαν από το δήμο εισοδήματα καθώς οι ιδιοκτήτες τους δεν πληρώνουν τους φόρους ιδιοκτησίας στο δήμο. Έτσι πήραμε την απόφαση για τη διάθεση σπιτιών αντί μιας λίρας. Την ίδια ώρα η αγορά κατοικίας γινόταν όλο και πιο δύσκολη λόγω της ανόδου των τιμών και της πιστωτικής κρίσης. 

  Όσα τα μάτια λησμονούν, η καρδιά πάντα θυμάται  Η κρυφή ιστορία του Αντρέα Ιωάννου.

  Στέκομαι μπροστά από την εξώπορτα της μικρής γκαρσονιέρας που κάποτε βρεθήκαμε μαζί, μεθυσμένοι από ποτό και έρωτα, ψάχνοντας τα κλειδιά για να μπούμε μέσα.

  Αλήθεια το θυμάσαι; Γελούσαμε με την καρδιά μας. Μέσα στη νύχτα, δύο κλέφτες μίας απαγορευμένης αγάπης, που προσπαθούσαν να μπουν στην φωλιά τους.

  Το τρίξιμο της πόρτας με επαναφέρει στην πραγματικότητα και αντικρίζω τον χώρο μπροστά μου. Άδειος, σκονισμένος, μυρίζει κλεισούρα και θλίψη. Δεν υπάρχει, πλέον, το άρωμα και το χαμόγελό σου, που πλημμύριζε όλο τον χώρο όταν μπαίναμε μέσα, φιλώντας ο ένας τον άλλον παθιασμένα.

  Πόσο ωραία ένιωθα όταν έπεφτες στην αγκαλιά μου ζαλισμένη κι εγώ σε κρατούσα καθώς το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο πάνω σου. Παραπατούσαμε μέσα στη θολούρα του αλκοόλ και του πόθου που νιώθαμε ο ένας για τον άλλον. Παλτό και παπούτσια είχανε φύγει σε τυχαία κατεύθυνση μέχρι που κολλήσαμε στον τοίχο και μείναμε εκεί για λίγα πολύτιμα δευτερόλεπτα που χόρταινα τα γεμάτα έξαψη μάτια σου. Αιώνες που κυλήσανε και φύγανε πριν καταλάβω τίποτα.

  Πως Νιώθουμε Παράφορα, Πως Ζούμε Έτσι Αδιάφορα

  Η ζωή είναι ένα εκκρεμές που κινείται μπρος και πίσω από τον πόνο στη βαρεμάρα.
  Α. Σοπενχάουερ
  Το κενό υπάρχει όσο δεν πέφτεις μέσα του.
  Οδυσσέας Ελύτης
  Δε θέλω να πικραίνεσαι τις Κυριακές τα βράδια,
  χωρίς αυτή τη σκοτεινιά τα χρόνια μένουν άδεια
  «Το γράμμα», Σωκράτης Μάλαμας
  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
  Ξενυχτούσα στο σπίτι ενός φίλου στη Νέα Σμύρνη. Μιλούσαμε για τη φωτογραφία και τη λογοτεχνία, ενώ έξω έβρεχε καταιγίδες ο ουρανός κι έπεφταν ουραγκάν απ” τ” άστρα.
  Στην τηλεόραση έπαιζε τον Νεκρό, του Τζάρμους. Οι παραμορφωμένες κιθάρες του Νιλ Γιανγκ ακούγονταν σαν αστραπές.
  Κάποτε χτύπησε το τηλέφωνο. Το κοιτάξαμε σαν να “ταν κάποιος παρείσακτος που “χε έρθει να διαταράξει την ανησυχία μας. Μετά το πέμπτο κουδούνισμα ο Βασίλης κατάφερε να σηκωθεί.
  «Για σένα είναι», μου είπε, κι εγώ απόρησα πώς με βρήκαν οι φίμπις, οι πράκτορες του FBI, σ” εκείνο το κρησφύγετο.
  Σαν το “πιασα και μίλησα άκουσα μόνο μια ερώτηση:
  «Τι κάνεις όταν νιώθεις ότι πέφτεις στο κενό;»

  Έρημος – ήρεμος  Δύο δρόμοι που οδηγούν στο Θεϊκό μονοπάτι.
  Την έρημο αναζητούν όσοι θέλουν να φτάσουν τον Θεό. Ποια όμως είναι η έρημος ? Τι θα πει να την αναζητήσω ? Να φύγουμε από τον κόσμο ?


  Έρημος λοιπόν είναι το σημείο που ο άνθρωπος ύστερα από μακροχρόνια διαδρομή αυτογνωσίας, έχει έρθει στην απόλυτη σιγή του μυαλού του. Δηλαδή τον μεγαλύτερο βασανιστή του. Το μυαλό που είναι γεμάτο από χιλιάδες σκέψεις και που κάθε μέρα, ακόμη και τις στιγμές της χαλάρωσης, μας οδηγεί στην κόπωση. Το μυαλό μας που γεμίζει από υποχρεώσεις, από πρέπει, μας τρέπει να έχουμε πολλά και μπερδεμένα «σχοινιά» τα οποία άλλα τα έχουμε σαν θηλιές στο λαιμό μας και άλλα πλεγμένα σαν πλοκάμια στο σώμα μας. Όμως σίγουρα τα έχουμε όλα τα σχοινιά αυτά μέσα στο σώμα μας, τα οποία μας οδηγούν σε ασθένειες και προβλήματα. 

  ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕΣΩ.. ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

  Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
  Στην Σαουδική Αραβία, όπως θα δείτε στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο, οι ίδιοι οι πατέρες προσφέρουν τους γιους τους σε δημοπρασία για να πολεμήσουν και να σκοτωθούν με τους Τζιχαντιστές και αυτό γίνεται δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή. Στον πατέρα προσφέρουν πάρα πολλά λεφτά και του λένε ζωντανά στην εκπομπή το τι καλή θέση μετά από αυτήν την θυσία θα πάρει ο γιος του στον παράδεισο. Μετά ο γιος του προχωράει μπροστά στην κάμερα  και αρχίζει η δημοπρασία. Ακόμα και τηλεφωνικές παραγγελίες απευθύνονται στην εκπομπή προσφέροντας τιμές.
  fotoΌποιος δώσει τα περισσότερα θα αγοράσει το νεαρό παλικάρι, για να το στείλει να σε επίθεση αυτοκτονίας  ακόμα και στην Ευρώπη και να αφαιρέσει όσες πιο πολλές ζωές απίστων μπορεί. Η εκπομπή έχει χαρακτήρα εορταστικό για τον πατέρα που δέχεται να θυσιάσει τον γιο του για 200.000 ή 400.000 ριγιάλ, (σαουδαραβικό νόμισμα).

  Να πώς μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε 7 ημέρες!

  Εδώ είναι το πώς μπορείτε να χάσετε 5 κιλά σε 7 ημέρες


  Αυτή η δίαιτα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για αποτοξίνωση του σώματος και διαρκεί μόνο μια εβδομάδα, στην οποία μπορείτε να χάσετε ακόμα και 5 κιλά! Αυτή η δίαιτα περιέχει συστατικά που θα ικανοποιήσουν την πείνα σας και η δίαιτα χωρίζεται σε τρία κύρια γεύματα και ένα σνακ .

  Μόλις 7 ημέρες για την πλήρη αποκατάσταση των οστών, των τενόντων, των αρθρώσεων και την εξάλειψη του πόνου!

  Πολλοί ειδικοί σε θέματα υγείας έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο πόνος στην πλάτη, ο πόνος στα κάτω άκρα και ο πόνος στις αρθρώσεις είναι αποτέλεσμα της κακής στάσης του σώματος.
  Η ακόλουθη συνταγή βοηθάει στην εξάλειψη του πόνου και συμβάλει στην ενίσχυση των οστών.
  Μόλις 7 ημέρες για την πλήρη αποκατάσταση της Οστά και τις αρθρώσεις τένοντες πλέον πόνος!
  Εάν υποφέρετε από πόνους του σώματος αυτή η συνταγή μπορεί να σας βοηθήσει.

  Μυστική αναφορά για συγκάλυψη της CIA στη δολοφονία του Κένεντι

   Έγγραφα της CIA από τη δολοφονία του Κένεντι τον Νοέμβριο του 1963 αποκαλύπτουν ότι ο διευθυντής της υπηρεσίας βοήθησε στη συγκάλυψη της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου

   Ο διευθυντής της CIA John McCone φαίνεται να ήταν ο άνθρωπος-“κλειδί” για την συγκάλυψη της δολοφονίας του Αμερικανού προέδρου Τζον Κένεντι τον Νοέμβριο του 1963, καθώς απέκρυψε αναφορά από την υπόθεση.
   Περίπου 52 χρόνια μετά τη δολοφονία που συγκλόνισε τις ΗΠΑ, αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο η μυστική υπηρεσία εμφανίζεται ενημερωμένη για την ύπαρξη μιας αναφοράς που έμεινε καλά φυλαγμένη στα συρτάρια των γραφείων της. Σύμφωνα με το περιοδικό Politico, ο διευθυντής της υπηρεσίας αποτέλεσε τον εγκέφαλο του σχεδίου συγκάλυψης και με δική του εντολή η συγκεκριμένη αναφορά, που εξετάζεται πλέον λεπτομερώς, εξαφανίστηκε χωρίς ίχνη.
   Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

   1

   Το Ενατο Κυμα