Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Λεπτές Διαστάσεις - Μια Εξελικτική Επανάσταση Πίσω Από Αόρατους Κόσμους Των Αισθήσεων...Μέρος ΤρίτοΛεπτές Διαστάσεις (Μέρος 3 από 7) - Μια εξελικτική επανάσταση πίσω από αόρατους κόσμους Αισθητηριακή


Από αμνημονεύτων χρόνων ξέρουμε ότι ο κόσμος υπέστη αλλαγές οποιουδήποτε είδους κατά τη διάρκεια των εποχών. Από τότε πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στη Γη, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι συνέβη στο μακρινό παρελθόν. Από τις πληροφορίες που έχουμε λάβει μέχρι σήμερα, γνωρίζουμε ότι ο άνθρωπος έχει μοιράσει τον κόσμο που ζούμε σε δύο κατηγορίες:

Ντέιβιντ Άικ - Βρίσκοντας τον Πολεμιστή Μέσα Μας... Ώρα να Μεγαλώσουμε!

David Icke in front of TV screens


Δεν έχουμε όλο το χρόνο στο κόσμο πλέον.
 
Η πραγματικότητα δεν είναι προβολή, αυτό είναι τώρα!
Χρειάζεται να ξυπνήσουμε γρήγορα
και πιο σημαντικά χρειάζεται να μεγαλώσουμε γρήγορα.
 
Χρειαζόμαστε λίγο κουράγιο εδώ.
Χρειαζόμαστε τους ανθρώπους να ανοίξουν τα μάτια τους και τα μυαλά τους
Και να μην παραχωρούν και να μην παγώνουν μπροστά στο φόβο.
 
Μπορεί να είναι τρομακτικό αυτά που μιλάμε εδώ αλλά σας το λέω
πως είναι ποιο τρομακτικό όταν έρχεται ο χτύπος πάνω στη πόρτα
παρά αν αρχίσουμε να ασχολούμαστε από τώρα.
Και μπορούμε να αρχίσουμε να το κάνουμε πολύ ποιο δύσκολο να γίνει αυτός ο χτύπος στην πόρτα.
 Εμπρός λοιπόν!

Ιαπωνία: Από άγνωστο ρήγμα προκλήθηκε ο σεισμός 6,3 Ρίχτερ

Ιαπωνία: Από άγνωστο ρήγμα προκλήθηκε ο σεισμός 6,3 Ρίχτερ 
Από ένα άγνωστο μέχρι σήμερα ενεργό ρήγμα ενδεχομένως να προκλήθηκε ο σεισμός των 6,3 βαθμών που έπληξε το σαββατοκύριακο την δυτική Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα κυβερνητική επιτροπή.
Εικοσι-τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και περίπου 1.930 σπίτια καταστράφηκαν από τον σεισμό που σημειώθηκε χθες Σάββατο στις 5:33 μμ τοπική ώρα και είχε επίκεντρο την θαλάσσια περιοχή γύρω από τη νήσο Αουάτζι και εστιακό βάθος 15 χιλιομέτρων, ανακοίνωσε η ιαπωνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Τι κρύβουν οι μουντζούρες μας;

                       Σε στιγμές αμηχανίας, περισυλλογής, ανίας ή ακόμη και δυσφορίας, μουντζουρώνουμε ασυναίσθητα το πρώτο χαρτί που θα βρεθεί μπροστά μας. Έχουμε, όμως, αναρωτηθεί ποτέ μήπως αυτές οι πρόχειρες μουντζούρες κρύβουν κάτι που μας διαφεύγει;

Καθώς μια ακόμη αργόσυρτη επαγγελματική σύσκεψη εξελίσσεται, καθώς ο καθηγητής αγορεύει στο... ντουμανιασμένο αμφιθέατρο ή περιμένοντας σε κάποιο θάλαμο αναμονής, προσπαθούμε, ορισμένες φορές, να «τραγανίσουμε» το χρόνο μουντζουρώνοντας χαρτιά. Τα πρόχειρα αυτά σκιτσάκια, που γίνονται σχεδόν αυτόματα και μοιάζουν να μην έχουν την παραμικρή σημασία, αποκαλύπτουν, στην πραγματικότητα, πολύ περισσότερα απ' όσα νομίζουμε.

Η προσωπικότητα μας μέσα από τα σημεία στίξης!

Το άρθρο αυτό ενδιαφέρει όλους εμάς που γράφουμε και ξαναγράφουμε τις απόψεις μας χρησιμοποιώντας κατ επανάληψη κάποια συγκεκριμένα στοιχεία στίξης. Σύμφωνα με το βιβλίο ΄ Η πραγματικότητα της προσωπικότητας΄ (Personality Reality) του Πάτρικ Γιαννέλο πολλά στοιχεία της προσωπικότητας μας μπορούν να εμφανιστούν μέσα από την γραφή μας και ειδικότερα από τα σημεία στίξης ! Εσείς τι προτιμάτε ; Tο ερωτηματικό ; Το θαυμαστικό ; Tις τελείες ή μήπως τις παύλες και τους αστερίσκους ;

"Αν ήταν όλα αλλιώς"

Αλκυόνη Παπαδάκη Αν η ψυχή μας φορούσε πάντα τα καλά της και καλωσόριζε τα όνειρά μας.... Αν το καράβι μας έφτανε φωταγωγημένο στο λιμάνι που είχαμε διαλέξει.... Αν στην προβλήτα μας περίμεναν, με ανθοδέσμες και χειροκροτήματα ,όλοι αυτοί που αγαπήσαμε.... Αν τόσες φορές ,παρασυρμένοι από το τραγούδι των σειρήνων,δεν είχαμε χάσει τη ρότα μας.... Αν δεν είχαμε κρυφτεί λαθραία σε λάθος όνειρα.... Αν όλα αυτά που γυά λιζαν και τα μαζέψαμε με τόση αφοσίωση και στοργήξέραμε από την αρχή πως δεν ήταν χρυσάφι.....Μπορεί και να το ξέραμε ,αλλά μας έφαγε η ουτοπία.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ / PLANET EARTH (τι είναι οι διαστάσεις?)


planetearth10  

Αναμφίβολα κατοικούμε στον ωραιότερο πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος. Πανέμορφος πλανήτης που φιλοξενεί τον «άνθρωπο» την εξέλιξη του δίποδου, και εκατομμύρια άλλα είδη.
Είναι ο τρίτος σε απόσταση πλανήτης από τον ήλιο απέχοντας από αυτόν 150.000.000 .
Σχηματίστηκε πριν από 4,5 δισεκατομμύρια έτη και έχει έναν φυσικό δορυφόρο την πανέμορφη ρομαντική Σελήνη.
Όπως όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος αποτελείται από συμπαγή  ύλη.
Όλοι οι πλανήτες που μπορούμε να δούμε με γυμνό μάτι ή διαμέσου τηλεσκοπίων στο ηλιακό μας σύστημα δονούνται μέχρι και την 4η κοσμική διάσταση.

H AΞΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ


 

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ¨ΔΙΚΑΙΟΝ¨, ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΑ Α-ΛΟΓΑ ΖΩΑ. ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΦΙΛΤΡΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ... ΣΥΜΠΑΝ.

Κάποιες πολύ περίεργες συμπτώσεις.Φαίνονται τρελά και όμως είναι αληθινά. Η μοίρα επιφυλάσσει σε κάποιους περίεργα παιχνίδια...


- Ο Mark Twain, γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1835, την....


ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και ο κομήτης το Halley. Πέθανε το 1910, και πάλι την ίδια ημέρα που ο κομήτης έκανε την επόμενή του εμφάνιση από τη Γη. Ο ίδιος είχε προβλέψει το θάνατό του ένα χρόνο νωρίτερα, λέγοντας «ήρθα στη Γη μαζί με τον κομήτη και περιμένω ότι θα χαθώ μαζί του».

Υποσυνείδητες Διαφημίσεις και το περίφημο πείραμα με τα Popcorn και την Cola…

Ένα όμορφο απόγευμα του 1957 ο James MacDonald Vicary, ερευνητής Μάρκετινγκ και Ψυχολόγος δημοσίευσε μια έρευνα που τάραξε τον κόσμο της ψυχολογίας, χτύπησε συναγερμό στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α και συνεχίζει να εμπνέει μέχρι και σήμερα συνομοσιολογικά σενάρια για τις μεθόδους Μάρκετινγκ των Πολυεθνικών.

Ο Vicary αφού κάλεσε 50 δημοσιογράφους από τα μεγαλύτερα μέσα της εποχής τους άφησε άναυδους όταν τους ανακοίνωσε ότι ήταν πλέον σίγουρος ότι μπορεί να επηρεάσει πλήρως τις αποφάσεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων μέσω υποσυνείδητων μηνυμάτων που προβάλλονται σε οθόνη.

Κίσινγκερ: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση.

Καφές, μπύρα, σοκολάτα και μέλι τέλος!- Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο

kafes mpyra sokolata kai meli telos i fysi ekdikeitai ton anthropo 1 315x236 250x180 Καφές, μπύρα, σοκολάτα και μέλι τέλος!  Η φύση εκδικείται τον άνθρωπο.


Οι επιστήμονες προειδοποιούν πως οι κλιματολογικές συνθήκες θα αφανίσουν από την καθημερινότητα των ανθρώπων τον καφέ, τα ζυμαρικά, το παγωτό και πολλές ακόμη μεγάλες «μικρές» απολαύσεις.

Από τις θανατηφόρες πλημμύρες που καταστρέφουν τεράστιες εκτάσεις καλλιεργειών μέχρι την εξίσου φονική λειψυδρία, ο πλανήτης έχει ήδη αρχίσει να υποφέρει τις πρώτες σοβαρές επιπτώσεις
των κλιματολογικών αλλαγών.

Είσαι μεθυσμένος-νη;;; Φάε μέλι..
Αν είστε ζαλισμένοι από τη χριστουγεννιάτικη μέθη, τότε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να φάτε μέλι, συνιστούν βρετανοί επιστήμονες. Σύμφωνα με νέα έρευνα, το μέλι αποτελεί το ιδανικό αντίδοτο στον πονοκέφαλο που προκαλεί ένα γερό μεθύσι.
Χημικοί της Βασιλικής Εταιρείας Χημείας ισχυρίζονται ότι το μέλι, που είναι φυσικό γλυκαντικό, αποτελεί θαυμάσιο τρόπο για να αντιμετωπίζει το σώμα τις τοξικές συνέπειες της υπερκατανάλωσης αλκοόλ.

Γιατί θέλουν να εξοντώσουν τις μέλισσες;

epikoniasi Σε λίγες ώρες, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα ψηφίσει για το αν θα απαγορεύσει τα τοξικά παρασιτοκτόνα που σκοτώνουν τις μέλισσες σε όλο τον κόσμο και απειλούν την τροφή μας.
Οι μεγάλες εταιρείες επωφελούνται από αυτά τα άθλια παρασιτοκτόνα εξασκούν εξαντλιτικές πιέσεις για να αποτρέψουν την απαγόρευση και έχουμε πληροφορηθεί ότι οι κυβερνήσεις πρόκειται να υποκύψουν, εκτός αν αισθανθούν την πίεση της κοινής γνώμης!

H υπόθεση Gary McKinnon και το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.
Ο Gary McKinnon  είναι ένας  47 χρονος σκωτσέζος στην καταγωγή χάκερ ο οποίος  παρεισέφρησε  τον Φεβρουάριο του 2001 σε υπολογιστές της ΝΑΣΑ ,του αμερικανικού Ναυτικού ,του Πενταγώνου και άλλων στρατιωτικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ψάχνοντας  πληροφορίες για UFO.  Eγινε όμως αντιληπτός μερικούς μήνες αργότερα όταν προσπάθησε να κατεβάσει τις φωτογραφίες  και τα αρχεία που βρήκε διότι η σύνδεση δεν ήταν τόσο γρήγορη όσο θα χρειαζόταν για κάτι τέτοιο.Ακουλούθησε ένας 10 ετής δικαστικός χαμός όπου οι ΗΠΑ επί κυβερνήσεως  Μπους και Τσένεϋ ζήτησαν την έκδοσή του από την Μ.Βρετανία με την κατηγορία της παραβίασης απορρήτων και  της δημιουργίας μεγάλων  ζημιών  στα συστήματά τους. Τον κατηγόρησαν μάλιστα ότι διέπραξε την μεγαλύτερη παραβίαση  απορρήτου όλων των εποχών.

Ο ΤΖΑΚ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝ!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!;!

2
 ” Jack the Giant Killer ” ( Tζάκ ο Δολοφόνος Γιγάντων )είναι ένα Βρετανικό παραμύθι για ένα θαρραλέο παλικάρι όπου σκοτώνει μια φυλή γιγάντων κατά τη διάρκεια του Βασιλιά Αρθούρου. Η ιστορία χαρακτηρίζεται από τη βία, την αγωνία, και τις λεπτομέρειες από το αιματοκύλισμα. Οι γίγαντες είναι εμφανή στην Βρετανική λαογραφία  αλλά και της Ουαλίας. Θα πρέπει κάποιος όταν ψάχνει για αυτήν την ιστορία ότι υπάρχουν πολλοί παραλληλισμοί με στοιχεία και περιστατικά από την  μυθολογία των Νορβηγών όπου έχουν εντοπιστεί στην ιστορία, αλλά και τα λεγόμενα της τελευταίας περιπέτειας του Τζάκ με το γίγαντα Galigantus ( Γκαλιγκάντους ) περιέχει παραλληλισμούς με τη γαλλική εκδοχή όπως στην Βρετανή αλλά και παραμύθια όπως Bluebeard

Λεπτές Διαστάσεις - Αλληλεπίδραση Με Πολυδιάστατα Πλάσματα Πέρα Από Τα Σχέδια Της Ύπαρξης...Μέρος Δεύτερο


Λεπτές Διαστάσεις (Μέρος 2 από 7) - Αλληλεπίδραση με τα πλάσματα πέρα ​​Πολυδιάστατη Ύπαρξη σχέδιαΠίσω από ένα αόρατο σύνορο που βρίσκεται μεταξύ των τοιχωμάτων του χώρου και του χρόνου, βρίσκεται ένας κόσμος που αποτελείται από ατελείωτα άπειρα σχέδια της ύπαρξης. Όπως ένα δέντρο, χωρίς τέλος, που επεκτείνεται πέρα ​​από τα όρια της φαντασίας μας, και που στα κλαδιά του συναντούμε κάθε μορφή ζωής. Τα άπειρα αυτά κλαδιά, χωρίζονται σε επίπεδα, και τα οποία διαδίδονται  πέρα ​​από το όριο του αδιανόητου, σχηματίζοντας την διάσταση.
Το σύνολο των επιπέδων της ύπαρξης είναι ένα ταξίδι της ατελείωτης ζωής στην οποία οι ψυχές των πλασμάτων, αστρικές ή σωματικές, έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να "δημιουργήσουν". Ένα ταξίδι προς τα εμπρός, προς την απέραντη εμπειρία, με γνώμονα τις συνεχείς επιλογές της συνείδησης, οι οποίες χρησιμεύουν για να εμπλουτίσουν το πνεύμα των σχετικών στοιχείων που ανάλογα με τα βήματα που κάνετε καθορίζουν τον προορισμό σας, το πεπρωμένο σας.

Λεπτές Διαστάσεις - Εξωγήινοι Προσπαθούν Να Κατευνάσουν Την Οργή Του Ήλιου...Μέρος Πρώτο
Λεπτές Διαστάσεις (Μέρος 1 από 7) - Εξωγήινη Φορείς προσπαθήσει να κατευνάσει την οργή του Ήλιου


Ο ηλιακός κύκλος, σύμβολο δύναμης και εξουσίας, φαίνεται να έχει εισέλθει σε μια ασυνήθιστη φάση της χειμερίας νάρκης, ίσως μιας φαινομενικής ηρεμίας πριν από τις χειρότερες καταιγίδες. Φαίνεται σαν «κάποιος»  να χειρίζεται τη δυναμική των διαδικασιών πυρηνικής σύντηξης στον ήλιο, πιθανώς μειώνοντας την "αγριότητα" που όλοι οι επίγειοι επιστήμονες έλαβαν ως δεδομένη για την περίοδο αυτή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα