Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Η Συγχυση Των Λεξεων


words in images (3)
Η πρώτη και σημαντική ικανότητα που απαιτείται για να βαδίσει κάποιος στο μονοπάτι του Πολεμιστή – Κατεργάρη είναι η ικανότητα του να διαφοροποιεί και ν’ αντιλαμβάνεται αφηρημένες έννοιες.  Γι’ αυτό χρειάζεται ικανότητα ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣ και ένα καλό λεξικό, όπως και η ικανότητα να μπορεί να διαβάζει ένα λεξικό.
Σε αντιδιαστολή με τον κοινό άνθρωπο που σε κατάσταση ύπνωσης, πελαγοδρομεί, ταυτίζοντας τα όλα με όλα, χωρίς διαφοροποίηση και μιλάει χωρίς να γνωρίζει τους ορισμούς των λέξεων που χρησιμοποιεί. Με αντώνυμο της Διαφοροποίησης να  είναι η Ταύτιση ο μαζάνθρωπος είναι ανίκανος να ξεχωρίσει τι είναι καλό γι αυτόν και την επιβίωση του και τι δεν είναι.

Νόμος για την επιστροφή της Αγίας Σοφίας από το Αμερικανικό κογκρέσο..Και ύστερα ήρθε ο έρωτας.




Αυτές τις μέρες λίγο πριν το Άγιο Πάσχα,ξαναγυρνάει στο διαδίκτυο μια παλιά είδηση που θέλει το Αμερικανικό κογκρέσο  να ψήφισε και μάλιστα να έβγαλε νόμο που να υποχρεώνει την Τουρκία να επιστρέψει τις χριστιανικές εκκλησίες και την Αγία Σοφία,χαράς ευαγγέλια για εμάς τους ορθόδοξους,χαμός στο διαδίκτυο,παλικάρι ο Ελληνοαμερικάνος που ξεκίνησε την διαδικασία,νίκη της ορθοδοξίας,θα επαληθευθούν οι προφητείες, εντάξει ας αλλάξουμε τώρα πλευρό..

Η ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!


Πριν δυο νυχτες αργα την νυχτα στην εκπομπη του Κου Τραγκα "Ελευθερος σκοπευτης " ειδα την πάλαι ποτέ αγαπητη φιλη κα Κανελλοπουλου την προεδρο των εκδιδομενων γυναικων (και οχι μονο γυναικων ) Ελλαδος που ανεφερε οτι η Ελλαδα ειναι σημερα ενα τεραστιο κρεβατι γεματο ηπατιτιδα c.... Ετριβα τα ματια μου οταν στην κινηση των χεριων της ειδα να λικνιζονται οι 5 σταυροι του βραχιολιου της Κατινας .

Αναφωνησα τοτε << Αν η Δημητρα που υπηρξε ο πιο φανατικος χριστιανος που εχω ποτε γνωρισει εφτασε να φορεσει το βραχιολι της Κατινας ..Ε ! Λοιπον τωρα πιστευω οτι πραγματικα χαλασε ο κοσμος !>> 

Η Άνοιξη Εξαφανίζεται Από Το Βόρειο Ημισφαίριο: Ο Χειμώνας Που Δεν Θα Τελειώσει!!!


Η Γη παραπαίει από μία δυναμική αλλαγή: το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη αποδυναμώνεται, η ηφαιστειακή δραστηριότητα αυξάνεται, μια σημαντική τεκτονική πλάκα θρυμματίζεται, και το κλίμα του πλανήτη γίνεται όλο και περισσότερο χαοτικό και απρόβλεπτο.

Τα τρία πιο επικίνδυνα φάρμακα για τον πόνο...Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!



(NaturalNews) Τα Φάρμακα για τον πόνο και οι ανεπιθύμητες ενέργειες τους είναι η τέταρτη κύρια αιτία θανάτου στις ΗΠΑ. Είναι πίσω μόνο από τον καρκίνο, τις καρδιακές παθήσεις, και τα εγκεφαλικά επεισόδια. Αλλά και πάλι, εκατομμύρια άνθρωποι λαμβάνουν κάποια μορφή αναλγητικών φαρμάκων κάθε μέρα. Με συνταγή ή χωρίς, η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που παίρνουν αυτά απλά δεν συνειδητοποιούν τους απίστευτες κινδύνους. 

Ο κίνδυνος εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε να πεθάνει απευθείας, ή από μια παρενέργεια του φαρμάκου είναι υψηλότερος από την πιθανότητα θανάτου από παράνομες ναρκωτικές ουσίες, τον διαβήτη, την νόσο των πνευμόνων, ή ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Αυτό είναι τρομακτικό. 

Η συνειδητοποίηση είναι ο μόνος τρόπος που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουνν πόσο επικίνδυνα αυτά τα φάρμακα είναι πραγματικά. Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να σώσει τη ζωή σας!

Ο ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ (ΕΞΟΧΟΝ!)


.
Σήμερα ψάρεψα πραγματικό λαυράκι. Αν νομίζεται ότι γνωρίζεται όλα όσα αποτελούν αμάρτημα κατά την ορθόδοξο εκκλησία είστε μακριά γελασμένοι αμαρτωλοί! Άπαντες, ακόμα και εσύ δημήτρΙ Λημιέ. Δεν υπάρχει π.χ. περίπτωση να μην αυνανίστηκες πότε στη ζωή σου. Αλλά μην ανησυχείτε, στην ορθοδοξία υπάρχει λύση για όλα γιατί βέβαια δεν είναι τόσο σημαντικό το αμάρτημα όσο η μετάνοια και η εξομολόγηση. Αν λοιπόν έχετε διαπράξει οποιαδήποτε από τα αμαρτήματα που ακολουθούν το μόνο που χρειάζεται είναι να τρέξετε στον πνευματικό σας, να το εξομολογηθείτε και να δηλώσετε ότι μετανιώνετε για αυτό. Οι πύλες της βασιλείας των ουρανών θα είναι τότε όλες δικές σας. Μάθετε όμως πρώτα ποια είναι τα αμαρτήματα για να μην λέτε μετά ότι δεν ξέρατε . . .     
.
Κατάλογος αμαρτημάτων

" Χριστιανός που δεν έχει Βαπτισθεί και δεν έχει Εξομολογηθεί, δεν μπορεί να σωθεί (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός) "

" Μετά τον θάνατο δεν υπάρχει πλέον καιρός μετανοίας, και στον άδη η ψυχή η οποία νεκρώθηκε εξαιτίας των αμαρτιών, δεν μπορεί πλέον να επανέλθει στην ζωήν την κατά Θεόν (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος) " 

Ο ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ



Ή άναφορά στόν κατακλυσμό τού Δευκαλίωνος, (υπολογίζεται περίπου στο 9000 π.Χ.) 
Κατά τον μύθο την εποχή που στη Φθία και τη Θεσσαλία βασίλευε ο Δευκαλίωνας ο Δίας αποφάσισε να καταστρέψει όλη την γενιά των ανθρώπων που ήταν διεφθαρμένη, με εξαίρεση τον δίκαιο βασιλέα και την γυναίκα του την Πύρρα.

Ο Δευκαλίωνας λοιπόν μετά από συμβουλή του πατέρα του κατασκεύασε ένα πλοίο συγκέντρωσε τα απαραίτητα εφόδια για την επιβίωση τους και επιβιβάστηκε στο πλοιάριο μαζί με την γυναίκα του. Στο μεταξύ ο Δίας ανοίγει τους καταρράκτες του Ουρανού και το έδαφος της Ελλάδας γεμίζει με νερό και οι άνθρωποι χάνονται. Για εννέα μέρες και εννέα νύχτες το βασιλικό ζευγάρι περιφέρεται από τα νερά μέσα στο πλοιάριο. Την δέκατη όμως ημέρα προσάραξε στο όρος Όρθρυς κατά άλλη εκδοχή στον Παρνασσό.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα