Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Όταν μιλάμε για διαλογισμό, προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν μεγάλο κίνδυνο

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν μιλάμε για διαλογισμό, προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν μεγάλο κίνδυνο

Όταν μιλάμε για διαλογισμό, προσπαθούμε να αποτρέψουμε έναν μεγάλο κίνδυνο στον οποίο η ανθρωπότητα έχει ήδη εισέλθει. Αυτός ο κίνδυνος είναι οι άνθρωποι να γίνουν μηχανές μέσω των οποίων άλλοι άνθρωποι σκέφτονται, μιλούν και ενεργούν. Η πλειοψηφία της ανθρωπότητας τώρα πέφτει σε αυτόν τον κίνδυνο.

Ο διαλογισμός κάνει ένα άτομο ελεύθερα σκεπτόμενο. 


Μέσω του διαλογισμού, δεν σκέφτεται μόνο, αλλά επικαλείται και ενορατικό φως. 

Το ενορατικό φως του δίνει κατεύθυνση. Η σκέψη τού δίνει τη δυνατότητα να ακολουθεί την κατεύθυνση που επιλέγει χωρίς να επηρεάζεται από άλλους.

Οι εχθροί της ανθρωπότητας, αυτοί οι εγκληματίες των οποίων ο μόνος στόχος είναι να ικανοποιούν τις δικές τους ματαιοδοξίες, διακαώς επιτίθενται σε εκείνους που ξέρουν πώς να σκέφτονται. 


Προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε μηχανήματα που δεν έχουν καμία θέληση ή κατεύθυνση, ώστε να μπορούν να τους χρησιμοποιούν όπως θέλουν. 

Το Παιχνίδι της Δύναμης: Κόλακες, Εχθροί και Φίλοι




Οι επιτυχημένοι επαγγελματίες αναπτύσσουν συνεχώς την δουλειά τους…
οι αποτυχημένοι προσπαθούν να σαμποτάρουν τις δουλειές των άλλων.
Οι επιτυχημένοι άνθρωποι βελτιώνουν συνεχώς την Ζωή τους…
οι αποτυχημένοι προσπαθούν να χαλάσουν τις ζωές των άλλων.
Οι επιτυχημένοι και δημιουργικοί άνθρωποι είναι ευτυχισμένοι, για αυτό (και επειδή) ασχολούνται με τον Εαυτό τους και το Έργο τους…
οι αποτυχημένοι και ανίκανοι για Δημιουργία άνθρωποι είναι δυστυχισμένοι και προσπαθούν να “βαμπιρίσουν” την Ευτυχία των επιτυχημένων και την Επιτυχία των ευτυχισμένων.
Για αυτό και ασχολούνται μονίμως με τους άλλους…
Η Ευτυχία δεν κλέβεται.
Κατακτάται…
Ο σώφρων άνθρωπος προσέχει τα νώτα του περισσότερο όταν έχει να κάνει με φίλους, παρά με εχθρούς.
Γιατί οι της δεύτερης κατηγορίας δεν ανήκουν ποτέ στην πρώτη, ενώ πολλοί της πρώτης είναι καταχωρημένοι κρυφά και στην δεύτερη.
Όποιος μιλάει για άλλους σε εσένα, είναι μαθηματικά βέβαιο πως μιλάει για εσένα σε άλλους, ένας Παίκτης γνωρίζει ΠΑΝΤΑ τί συμβαίνει στο Παρασκήνιο, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμόσει τον ρόλο του στην Σκηνή, εκεί όπου ισορροπεί μεταξύ εχθρών, κολάκων και φίλων. 

Να βρει κανείς την αγάπη στον άλλον είναι ευτυχία…



Η αγάπη είναι πάνω απ’ όλα! Να βρει κανείς την αγάπη στον άλλον είναι ευτυχία… Να αγαπήσει και να αγαπηθεί, να δώσει και να δοθεί σε μία σχέση, σχέση ζωής. Αναρωτιέμαι λοιπόν: Αν δεν αγαπήσουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας, την ψυχή μας, τις αδυναμίες μας, πως μπορεί  να μας αγαπήσει κάποιος άλλος; Τι θα σήμαινε στα αλήθεια μία αγάπη σαν κι αυτή; Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά: Το να έχουμε ανάγκη έναν άνθρωπο, να μας δέχεται και να μοιραζόμαστε μαζί του τα πάντα δεν υποδεικνύει αδυναμία, ούτε είναι κακό πράγμα. Όμως για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, πρέπει πρώτα να νιώσουμε καλά με τον εαυτό μας και να περιμένουμε να αγαπηθούμε για όλα αυτά που ήμαστε και αξίζουμε και όχι να ψάχνουμε κάποιον να μας αγαπήσει για να νιώσουμε καλά.
Όταν ήμαστε καλά με τον εαυτό μας τότε μπορούμε να μοιραστούμε τα θετικά συναισθήματα που ήδη νιώθουμε, να δώσουμε αγάπη ”σαν κι αυτή που ήδη νιώθουμε…” Στην αντίθετη περίπτωση όμως, στην περίπτωση που δεν έχουμε εμείς μάθει να αγαπάμε τον εαυτό μας, η συναισθηματική συναλλαγή στην σχέση δεν είναι ασφαλής…  Άν ο σύντροφος μας νιώθει ότι δίνει αλλά δεν παίρνει, αισθάνεται την ανασφάλεια και την συναισθηματική ανεπάρκεια του συντρόφου και επέρχεται σύγκρουση. Ακόμα και αν βρεθεί ο “ιδανικός-ή” σύντροφος που θα νιώθει την ανάγκη να φροντίζει κάποιον για τη δική του προσωπική ευχαρίστηση, η σχέση είναι καταδικασμένη να μην κρατήσει πολύ. Γιατί καλώς ή κακώς κάποια στιγμή οι “αδυναμίες” βγαίνουν στην επιφάνεια από τις δύο πλευρές  και στο τέλος μένουν μόνο τα συναισθήματα του θυμού, της απογοήτευσης και της προδοσίας…

Ποιες ήταν οι 9 Μούσες;



Είναι οι θεές προστάτιδες της λογοτεχνίας, επιστήμης και των τεχνών στην Ελληνική Μυθολογία. Πηγές γνώσης και έμπνευσης, αρχικά για τους Έλληνες και στη συνέχεια για τους Ρωμαίους.
Οι Μούσες στην αρχαία ελληνική μυθολογία, ήταν εννέα θεότητες. Κατοικούσαν στον Όλυμπο και γονείς τους ήταν ο θεός Δίας και η Μνημοσύνη.
Αρχικά οι θεότητες αυτές ήταν νύμφες του βουνού και των νερών.
Οι Μούσες διασκέδαζαν τους Ολύμπιους θεούς στα συμπόσια, τραγουδώντας τους, παίζοντας λύρα. Στα τραγούδια τους πάντα εγκωμίαζαν τους θεούς, κυρίως όμως υμνούσαν τον Δία.
Όταν μεγάλωσαν, έγιναν πολύ έξυπνες και πανέμορφες. Είχαν ιδιαίτερη αγάπη για τη μουσική, δεν τις ενδιέφεραν οι ανθρώπινες ασχολίες και αναζητούσαν ήσυχο τόπο για να αφιερωθούν στις Καλές Τέχνες.
Ο θεός Απόλλωνας, διεύθυνε τη χορωδία τους, γι’ αυτό και ονομαζόταν Μουσαγέτης , δηλαδή ηγέτης των Μουσών.
Ποιές ήταν οι μούσες;
  1. Καλλιόπη
Η Καλλιόπη ήταν η προστάτιδα της επικής ποίησης και της ρητορικής, καθώς και όλων των καλών τεχνών.  Ήταν η μεγαλύτερη, η πιο σεβαστή, η πιο σοβαρή, η πιο σοφή και η πιο αποφασιστική από τις Μούσες.
Αν και παρθένος, μερικοί θεωρούσαν τον Όμηρο ως γιο της.
Απεικόνιζαν την Καλλιόπη νέα, ωραία, με μεγαλοπρέπεια και επιβλητικότητα, με άνθη στο κεφάλι ή κισσό, στο δεξί χέρι να κρατά δάφνες και στο αριστερό δύο βιβλία, πολλές φορές την Ιλιάδα και την Οδύσσεια.
  1. Κλειώ
Στην ελληνική μυθολογία η Κλειώ ήταν η Μούσα της Ιστορίας.
Το όνομά της προέρχεται από το ρήμα κλείω, που σημαίνει αφηγούμαι ή κάνω γνωστό.
Απεικόνιζαν την Κλειώ δαφνοστεφανωμένη και με κόκκινο ένδυμα. Στο δεξί της χέρι κρατούσε μία σάλπιγγα και στο αριστερό ένα βιβλίο.

Τα χελιδόνια διανύουν 10.000 χλμ για να φτάσουν στην Ελλάδα και ξεπερνούν πολλούς και τρομερούς κινδύνους! Από που έρχονται;



Πέρα από τα ανθισμένα δέντρα, προάγγελοι της άνοιξης είναι και τα χελιδόνια. Έτσι δεν μας έλεγαν στο σχολείο; Το ταξίδι τους όντως είναι μεγάλο και δύσκολο. 
Ξεκινούν σε μεγάλα σμήνη από την Αφρική και συγκεκριμένα τη νότια Σαχάρα. Διανύουν περίπου 10 χιλιάδες χιλιόμετρα για να φτάσουν στην Ελλάδα. Από τα μέσα του Μαρτίου μέχρι τα τέλη έχουν φτάσει όλα.
Το ταξίδι τους διαρκεί εβδομάδες, γι’ αυτό και πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ενέργεια και φαγητό για να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες της μετανάστευσής τους. Όποτε βρίσκουν ευκαιρία κάνουν στάση για να ξεκουραστούν, να φάνε και να πιουν νερό.
Το δυσκολότερο σημείο του ταξιδιού τους είναι η διάσχιση του Αιγαίου, καθώς πρέπει να πετάξουν για αρκετή ώρα πάνω από τη θάλασσα χωρίς καμία στάση. Αν δεν βρουν σύντομα κάποιο νησί για να ξεκουραστούν, υπάρχει κίνδυνος να πέσουν μέσα στη θάλασσα και να πνιγούν.

ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ


Επίσημη καταγραφή διεξαγωγής μετεωρολογικού πολέμου αναφέρεται ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ και ΜΙΑ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ. 

Ο Ξέρξης το 480 π.Χ., μετά τις Θερμοπύλες, έστειλε ένα τμήμα της στρατιάς του αποτελούμενο από 4.000 άνδρες να αρπάξουν τους θησαυρούς του μαντείου και να καταστρέψουν τα ιερά με ρητή εντολή «ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ».


Ο Ηρόδοτος αναφέρει (Ηροδότου «Ιστορίαι» Ουρανία) ότι Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΑΚΗΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ , με 60 άνδρες, χρησιμοποίησε τα ιερά όπλα του ναού, τα οποία μόνα τους (τηλεχειρισμός) βγήκαν από το άδυτο του ναού όπου φυλάσσονταν και πήραν θέση στο εμπρός τμήμα του ιερού.

Όταν οι Πέρσες έφθασαν στο ύψος του ναού της Προνοίας Αθηνάς, ξέσπασε σφοδρότατη καταιγίδα με βροχή από κεραυνούς που έπεφταν πάνω τους και τους κατάκαιγαν, ενώ τεράστιοι βράχοι αποκόπτονταν από τον Παρνασσό, που παρέσυραν και φόνευαν τους στρατιώτες των βαρβάρων.


Στο βιβλίο του Γάλλου ιστορικού Αμεντέ Τιερύ «Ιστορία των Γαλατών» αναφέρεται πως ο Διόδωρος Σικελιώτης και ο Παυσανίας(Χ 24,4) γράφουν ότι το 279 π.Χ. ο Βρέννος οδήγησε στρατιά (Γαλατών και Κιμρίων) 29.000 ανδρών στους Δελφούς, για την αρπαγή των θησαυρών και την καταστροφή του μαντείου.

Alice Miller: Οι Φυλακές της Παιδικής μας Ηλικίας


Πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν, όταν ήταν παιδιά, να μάθουν να κρύβουν πολύ επιδέξια τα συναισθήματα, τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες των γονέων τους και να κερδίσουν της «αγάπη» τους. Ως ενήλικες μπορεί να κυνηγούν την επιτυχία, έχουν όμως ταυτόχρονα μια υποβόσκουσα αίσθηση ότι δεν αξίζουν τίποτα. Χωρίς ποτέ να τους έχει επιτραπεί να εκφράσουν τα πραγματικά τους συναισθήματα, και έχοντας χάσει την επαφή με τον αληθινό τους εαυτό, εκδραματίζουν τα καταπιεσμένα συναισθήματά τους με επεισόδια κατάθλιψης ή καταναγκαστικής συμπεριφοράς, ή ακόμα και με ιδέες μεγαλείου. Στη συνέχεια, με τη σειρά τους, μεταφέρουν αυτή τη κληρονομιά της καταπίεσης στα δικά τους παιδιά. Αυτό το σπαρακτικό και οξυδερκές βιβλίο είναι ένα πρώτο βήμα για την ανακάλυψη των αναγκών μας και της δικής μας αλήθειας στην προσπάθειά μας να ξεφύγουμε από αυτό το φαύλο κύκλο.
Οι Φυλακές της Παιδικής μας Ηλικίας

Η ζωή του καθενός είναι γεμάτη από ψευδαισθήσεις, ίσως επειδή η αλήθεια συχνά μας φαίνεται αβάσταχτη. Κι όμως, η αλήθεια είναι τόσο αναγκαία και η άγνοιά της έχει υψηλό κόστος, το οποίο μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή σοβαρών ασθενειών. Χρειάζεται λοιπόν να προσπαθήσουμε, ακολουθώντας μια μακροχρόνια διαδικασία, να ανακαλύψουμε τη δική μας προσωπική αλήθεια, μια αλήθεια που μπορεί να μας προκαλέσει πόνο πριν μας προσφέρει μια νέα αίσθηση ελευθερίας. Αν, αντίθετα, επιλέξουμε να αρκεστούμε σε μια διανοητική γνώση, θα παραμείνουμε στη σφαίρα των ψευδαισθήσεων και της εξαπάτησης του εαυτού μας.

Επιλέγοντας θεραπευτική οδό



Ο άνθρωπος είναι μια πολύπλευρη οντότητα και έτσι πρέπει να προσεγγίζεται.

Σαν επισφράγισμα των παραπάνω θέλω να τονίσω ότι ο όρος «θεραπευτής» είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν είμαστε θεραπευτές.
Βοηθούμε «ασθενείς» να ενισχύσουν το προσωπικό τους «σθένος» ώστε να αυτό-θεραπευτούν.
Εκεί κρίνεται ο σωστός «θεραπευτής».

24.02.2016 - Flora Vrodamiti
Αδιαμφισβήτητα, τα τελευταία χρόνια, πολύς κόσμος με προβλήματα υγείας ή προληπτικά, φαίνεται να έχει διαφορετική προσέγγιση στο θέμα «Υγεία» και να επιλέγει μαζί με την κλασσική δυτική θεραπεία που περιλαμβάνει φάρμακα, χειρουργείο, φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση κ.ά, και μεθόδους εναλλακτικής ιατρικής.
Ρεφλεξολογία, ενεργειακές θεραπείες (reiki, pranic healing), βότανα, κινέζικος βελονισμός, αρωματοθεραπεία, αγιουβέρδα, ομοιοπαθητική, χειροπρακτική είναι κάποιες από τις λεγόμενες εναλλακτικές θεραπείες που έχουν αυξήσει τους οπαδούς τους κατακόρυφα, όχι μόνο από την μεριά των ασθενών αλλά και από τη πλευρά γιατρών και παραϊατρικών επαγγελματιών.
Σίγουρα η συζήτηση για το τι είναι ασφαλές, τι ενέχει ρίσκο, τι είναι αγύρτικο, τι κερδοσκοπικό, τι καταστροφικό, τι αντιεπιστημονικό, τι ύποπτο, τι σοφό είναι προκλητική και ενδιαφέρουσα, καθώς και οι δυο πλευρές έχουν παραδείγματα προς μίμηση αλλά και προς αποφυγή, έχουν πολλές φορές παρενέργειες και μπορούν να αποφέρουν χειροτέρευση της κλινικής εικόνας του ασθενή ή ακόμα και θάνατο.

Ποια θα πρέπει να είναι λοιπόν η στάση ενός σκεπτόμενου ατόμου που βρέθηκε σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του με κάποιο πρόβλημα υγείας;
Σε κάθε περίπτωση η ψυχραιμία, η θετική σκέψη και η έρευνα συνίστανται σαν προαπαιτούμενα για την επιλογή της κατάλληλης θεραπευτικής μεθόδου.
Θα ήθελα όμως να παραθέσω κάποια κριτήρια επιλογής είτε μιας κλασσικής ιατρικής μεθόδου είτε μιας εναλλακτικής σύμφωνα με την εμπειρία μου στο τομέα της φυσικοθεραπείας για πάνω από μια δεκαετία, από προσωπική εμπειρία, από περιστατικά διαφόρων ασθενών, και από μια μικρότερη εμπειρία μου στο χώρο της εναλλακτικής ιατρικής.

Αυτά τα κριτήρια είναι:

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας χρηματοδοτεί έρευνα με αντικείμενο το πώς ο εγκέφαλος κάνει προβλέψεις

Φτάνετε στο γραφείο σας το πρωί και μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου θα μπορείτε να πείτε αν όλα είναι στη συνηθισμένη τους θέση – τα έπιπλα, ο υπολογιστής, οι φάκελοι – ή όχι, καθώς και την περίπτωση που ίσως κάτι υπάρχει στο γραφείο σας που δεν ανήκει εκεί, για παράδειγμα ένα κουτί σοκολατάκια. Πίσω από αυτή την ικανότητα να αξιολογούμε το περιβάλλον μας είναι ο «προγνωστικός εγκέφαλος», δηλαδή η αλληλεπίδραση των εγκεφαλικών διαδικασιών που οδηγούν σε προβλέψεις. Το σε ποιες αρχές βασίζονται οι προβλέψεις αυτές, καθώς και το πώς η αλληλεπίδραση των διαδικασιών εμπλέκεται με διαφορετικό τρόπο κατά τη διάρκεια της ζωής, είναι αντικείμενο του ερευνητικού έργου που γίνεται από την καθηγήτρια Yee Lee Shing, η οποία κατέχει την έδρα της Εξελικτικής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Goethe της Φρανκφούρτης από τον Ιανουάριο.
Σύμφωνα με την καθηγήτρια Shing, ο εγκέφαλος είναι ουσιαστικά μια «μηχανή πρόβλεψης» η οποία είναι σταθερά απασχολημένη συγκρίνοντας τις νέες εισαγωγές από το περιβάλλον με προβλέψεις που δημιουργήθηκαν από εσωτερικά μοντέλα του εγκεφάλου. Μόνο με αυτό τον τρόπο ο ανθρώπινος εγκέφαλος μπορεί να προσαρμοστεί πάντα σε νέες καταστάσεις και να αντιλαμβάνεται τα νέα περιβάλλοντα. Μέχρι σήμερα, ωστόσο, κανείς ερευνητής δεν εξέτασε τη φύση των ίδιων των υποκείμενων εσωτερικών μοντέλων ή το πώς οι νέες εμπειρίες επηρεάζουν τα μοντέλα αυτά. Αυτό που είναι επίσης άγνωστο μέχρι τώρα είναι το πώς μια τέτοια υποτιθέμενη καθολική αρχή εκδηλώνεται σε διαφορετικούς εγκεφάλους – για παράδειγμα σε εγκεφάλους νέων ή ηλικιωμένων. Η μακροπρόθεσμη μνήμη που ίσως αποτελεί τη βάση των εσωτερικών μοντέλων του εγκεφάλου είναι δυνητικά η επεισοδιακή και η σημασιολογική μνήμη, οι προσωπικές εμπειρίες από το ένα μέρος και η γνώση μέσω μάθησης του κόσμου από την άλλη. Μολονότι τα παιδιά είναι καλύτερα στο να θυμούνται σε επεισοδιακά πλαίσια, οι ηλικιωμένοι μπορούν να βασίζονται περισσότερο στη σημασιολογική τους γνώση.

Ντόμινο εξελίξεων: Τέλος ο CEO της Cambridge Analytica – Θεριεύει το κίνημα «διαγράψτε το Facebook»


Ο Αλεξάντερ Νιξ, πρώην διευθύνων σύμβουλος της Cambridge Analytica, προσέρχεται στα γραφεία της εταιρείας, στο κεντρικό Λονδίνο - Πηγή: REUTERS/Henry Nicholls

Η βρετανική εταιρεία που ασχολείται με την ανάλυση δεδομένων και αλλάζει «κατά παραγγελία» τις τάσεις του κοινού απάλλαξε από τα καθήκοντά του τον διευθύνοντα πρόεδρο και ιθύνοντα νου του εγχειρήματος, Αλεξάντερ Νιξ που κατηγορείται για υφαρπαγή προσωπικών δεδομένων δεκάδων εκατομμυρίων χρηστών του Facebook. 
«Το διοικητικό συμβούλιο της Cambridge Analytica ανακοίνωσε την απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου της, Αλεξάντερ Νιξ, με άμεση ισχύ, εν μέσω της πλήρους, ανεξάρτητης έρευνας», γράφει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της εταιρείας.
Της απόλυσής του είχε προηγηθεί ρεπορτάζ – κόλαφος του Channel 4 που βιντεοσκόπησε κρυφά τον Νιξ, αποσπώντας του την ομολογία πως η εταιρεία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ, για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Delivery με DRONE Η στατιστική αποδεικνύει ότι…

Drone παραδίδει λουλούδια
Το μέλλον του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι όντως οι κατ’ οίκον παραδόσεις με Drones;;;
Θεωρητικά … η παραλαβή μιας on-line αγοράς σε λίγα μόνο λεπτά είναι το όνειρο κάθε καταναλωτή.
Στην πράξη, όμως; Δυστυχώς δεν είναι ακριβώς τόσο εύκολο όσο ακούγεται…
Η εφοδιαστική αλυσίδα είναι σύνθετη και δύσκολη στη διαχείριση. Το νομοθετικό πλαίσιο, επίσης, είναι αυστηρό με πολύ γραφειοκρατία από πίσω. Και όπως με τα αυτόνομα οχήματα, έτσι και με τον συγκεκριμένο τομέα η τεχνολογία είναι ήδη έτοιμη να περάσει στη μαζική εφαρμογή.
Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για να οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αποδοχής από πλευράς πελατών, καθότι είναι ακόμη διστακτικοί στο να επιτρέψουν Drones να πετούν πάνω από την ιδιοκτησία τους για οποιονδήποτε λόγο και αιτία.
ΟΦΕΛΗ του delivery με Drone
Το παρακάτω ενημερωτικό γράφημα δείχνει ότι παρότι τα εμπόδια στο delivery με Drone μπορεί να είναι άφθονα, τα πιθανά οφέλη για τους λιανοπωλητές είναι ιδιαζόντως καλά για να τα προσπεράσουμε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα