Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Οδός Εξόδου


Όταν κάποιος επιθυμεί να βρει την Αλήθεια, να Φωτισθεί, ή να Πραγματοποιήσει κάτι, σημαίνει (αφού το δηλώνει έμμεσα) ότι δεν κατέχει την Αλήθεια, ότι είναι σε άγνοια, ότι είναι ελλιπής. Όταν κάποιος αποφασίζει να ακολουθήσει (κάποια) θρησκευτική ζωή, να διαλογιστεί, να προσευχηθεί, να ασκήσει κάποια πρακτική, ή να εκτελέσει κάποια δραστηριότητα, πρακτικά ομολογεί ήδη ότι έχει την αντίληψη ότι είναι διαχωρισμένος, ότι ζει στην δυαδικότητα, την οποία επιθυμεί να υπερβεί. Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται ότι είναι σε ένα μονοπάτι εξέλιξης, στην πραγματικότητα παραδέχεται ότι ζει στην σκέψη, στην φαντασία, ότι ονειρεύεται… Γιατί, τελικά, όλες αυτές οι δραστηριότητες εκτυλίσσονται στο επίπεδο της σκέψης.

Τελικά, τι είναι Αλήθεια; Είναι Κάτι που πρέπει να Βιώσουμε, μια Κατάσταση Ελεύθερης κι Αντικειμενικής Αντίληψης; Ή είναι μια γνώση, μια πληροφορία στο επίπεδο της σκέψης; Κάτι που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε στο επίπεδο της σκέψης, με την σκέψη; Ποιος είναι αυτός που θέλει να αφυπνισθεί; Ποιος διαλογίζεται; Ποιος πορεύεται στο πνευματικό μονοπάτι; Το «εγώ (η αντίληψη του εαυτού) είναι δημιούργημα της σκέψης, σκέψη, κι όλες οι προσπάθειες που κάνει να επιτύχει κάτι είναι σκέψη.

Κάθε σκέψη αληθινή αναδομεί την πυκνότητα στο σώμα.




Ας πάρουμε ένα ποτήρι γεμάτο από νερό, και ας το παρομοιάσουμε με έναν νεοσύστατο νου. Σαν να είχαμε τη δυνατότητα να αδειάσουμε εντελώς το μυαλό μας και να το αφήσουμε στην αρχική του μορφή- πυκνότητα. Τώρα ας βάλουμε μέσα σε αυτό το νερό, όχι πολλές, αλλά 10 σταγόνες χλωρίνης, 10 σταγόνες πετρέλαιο, μια κουταλιά του γλυκού γράσο. Μπορούμε φυσικά να φανταστούμε τι θα έχει συμβεί στο νερό.

Ας δοκιμάσουμε τώρα σε αυτό το ποτήρι με αυτό το υγρό, που πια μόνο νερό δεν θα το πούμε, να του βάλουμε μέσα του φρέσκο νερό. Ας αδειάσουμε λίγο και να συμπληρώσουμε με νερό καθαρό. Θα αλλάξει κάτι ? Η αλλαγή θα είναι μόνο ως προς την όραση μας, αλλά επί της ουσίας το υγρό, που μέχρι κάποτε ήταν νερό, θα παραμένει με τα συστατικά που του προσθέσαμε. Τώρα ας δοκιμάσουμε πάλι να αδειάσουμε ένα μεγάλο του μέρος και να βάλουμε πάλι φρέσκο νερό. Θα το καταφέρουμε ως ένα σημείο να το κάνουμε διάφανο, αλλά μία μυρωδιά θα την έχει. Αν τώρα μέσα σε αυτό το διάφανο υγρό, που μοιάζει με νερό, βάλουμε 3 με 4 σταγόνες πετρέλαιο, τι θα γίνει άραγε ? Μπορεί πάλι να μην αλλάξει η διαφάνειά του υγρού, να παραμείνει δηλαδή διάφανο, αλλά ως προς τη γεύση θα έχει διαφορά. Το σίγουρο πάντως είναι πως δεν θα μοιάζει με νερό. 

Έπαρση – απάθεια – αδιαφορία


Αυτό το πακέτο είναι ένας επίπονος δρόμος και τον βιώνουμε σχεδόν όλοι μας. Μόνο που δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε ότι αρχίζουν όλα από την έπαρση. Το πιο δύσκολο είναι να αναγνωρίσουμε την έπαρση.

Η έπαρση λοιπόν είναι μία κατάσταση στην οποία μπήκαμε όλοι μας μέσα της, άθελά μας. Οι λόγοι που μας οδήγησαν να μπούμε μέσα σε αυτή την δύνη ήταν ο ανταγωνισμός και η ανάγκη μας να αποδεικνύουμε συνεχώς την αξία μας.
Πάντα είχαμε και έχουμε μπροστά μας ένα «κοινό» από ανθρώπους που προσπαθούμε να τους πείσουμε για όλα όσα είμαστε.
Η έπαρση λοιπόν είναι σαν μία ύαινα, η οποία ανατροφοδοτείτε από «αίμα», αφού πάντα μας «ρουφάει» το δικό μας και μας φέρνει στα έσχατα της εξάντλησης. Κάθε προσπάθειά μας που κάνουμε μοιάζει να πέφτει στο κενό, αφού σχεδόν ποτέ κανένας από τους γύρω μας δεν είναι ευχαριστημένος ή ακόμη και να είναι, θα βρουν κάτι άλλο να μας ζητήσουν για να δώσουμε.
Οπότε η έπαρση είναι στη ζωή μας σχεδόν από την αρχή μας. Είναι μία «συντροφιά» που αποκτήσαμε οικειότητα μαζί της. Η έπαρση δε, κάποιες φορές κρύβεται πίσω από την χαμηλή αυτοεκτίμηση, η οποία μας οδηγεί να νιώθουμε πάντα κατώτεροι, λιγότεροι από κάποιους άλλους. Έτσι αναζητάμε επιβεβαίωση από παντού για κάθε μας σκέψη ή κίνηση. Η έπαρση λοιπόν και η χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι αδερφούλες και η μία στηρίζει την άλλη. 

Η θετική σκέψη είναι θέμα επιλογής

Όλοι μας περνάμε περιόδους που βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο...Δείτε, τι πρέπει να κάνετε για να διώξετε τις αρνητικές σκέψεις από τη ζωή σας.
1. Συνειδητοποίηση: Όλες οι αρνητικές σκέψεις, όπως θλίψη, απελπισία, ενοχές, θυμός, κλπ, μπορούν να αποτελέσουν κινητήρια δύναμη για την ανάληψη δράσης. Δείτε πότε η διάθεσή σας αλλάζει προς το χειρότερο και σημειώστε τι σκεφτόσασταν εκείνη τη στιγμή. Σε λίγες ημέρες, θα είστε σε θέση να επισημάνετε τη σκέψη που σας έκανε να νιώσετε αυτά τα συναισθήματα κι έτσι θα μπορέσετε να ελέγξετε τη σκέψη σας πριν γίνει συναίσθημα και ριζώσει στο μυαλό σας. Θα συνειδητοποιήσετε ότι τις περισσότερες φορές, είναι οι ίδιες αρνητικές σκέψεις που σας έρχονται στο μυαλό.
2. Χρόνος για τον εαυτό μας: Οι περισσότεροι από εμάς, είμαστε τόσο απασχολημένοι με το να φροντίζουμε τους άλλους ή να ασχολούμαστε με διάφορα πράγματα, που ξεχνάμε να διαθέσουμε λίγο χρόνο για τον εαυτό μας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της βόλτας μας, συχνά σκεφτόμαστε τι να μαγειρέψουμε ή πώς να κάνουμε μια δουλειά στο γραφείο. Διαθέστε λίγη ώρα για τον εαυτό σας κάθε μέρα, όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει, χωρίς να το διακόπτετε με άλλες σκέψεις. Με αυτό τον τρόπο, η αποδοτικότητά σας θα βελτιωθεί και σε άλλα πράγματα. Η ευτυχία που θα αντανακλά στο πρόσωπό σας, θα κάνει και τους αγαπημένους σας χαρούμενους.

Τι είναι το "Σύνδρομο του εξωγήινου χεριού" ;

Σε 10

Το "Σύνδρομο του εξωγήινου χεριού" (Alien Hand Syndrome-AHS), είναι μια νευρολογική διαταραχή του ανθρώπινου εγκεφάλου κατά την οποία το ένα χέρι του ασθενούς λειτουργεί ανεξάρτητα από τη θέλησή του σα να πρόκειται για ξένο σώμα. 

Το χέρι αυτό μπορεί να πιάνει ή να αφήνει αντικείμενα χωρίς ο φορέας του συνδρόμου να μπορεί να το ελέγξει παρά μόνο κρατώντας το με το άλλο χέρι.

 Η εκδήλωση του συνδρόμου αυτού παρατηρείται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν υποστεί επέμβαση διαχωρισμού του εγκεφάλου τους για την αντιμετώπιση ακραίων περιπτώσεων επιληψίας. 

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι θεωρίες συνωμοσίας!

Η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι θεωρίες συνωμοσίας!

Οι ιστορίες συνωμοσίας κατακλύζουν το διαδίκτυο, καθώς βρίσκουν άφθονο κοινό το οποίο τις ασπάζεται στην προσπάθεια του να αποκρυπτογραφήσει τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στον "τρελό" κόσμο που ζούμε. Η διασημότερη ίσως από αυτές τις θεωρίες έχει να κάνει με τη "Λέσχη Μπίλντενμπεργκ" και το κατά πόσο στις ετήσιες συνεδριάσεις της λαμβάνονται αποφάσει οι οποίες επηρεάζουν τη ζωή του συνόλου των ανθρώπων. Τι είναι λοιπόν αυτή η περιβόητη λέσχη; Πότε ιδρύθηκε και για ποιο σκοπό; Έχουν βάση τα σενάρια που αναπτύσονται γύρω από τη δράση της;
Του Θάνου Κοφινά
Ας ξεκινήσουμε με μια μικρή αναδρομή στην ιστορία της λέσχης. Η ίδρυση της έγινε με πρωτοβουλία μιας ομάδας προσωπικοτήτων από όλη την Ευρώπη , με επικεφαλής τον Πολωνό πολιτικό επιστήμονα Γιόζεφ Ρέτινγκερ, ο οποίος ήταν εξόριστος από το κομμουνιστικό καθεστώς της Πολωνίας, και τον πρίγκιπα του Βελγίου Βερνάρδο.
Αφορμή για την ίδρυση της λέσχης, στάθηκε το όλο και αυξανόμενο ρεύμα αντιαμερικανισμού στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης λόγω της όλο και αυξανόμενης επιρροής της Σοβιετικής Ένωσης σε αυτές.

Στομαχόπονος: Ποια συμπτώματα να σας ανησυχήσουν;



Ο στομαχόπονος είναι ο πιο κοινός πόνος που εμφανίζεται σε κάθε άνθρωπο. Οι περισσότερες αιτίες δεν είναι σοβαρές αλλά όταν ο πόνος επιμένει ίσως είναι σημάδι μιας σοβαρής ασθένειας. 
Ποιες είναι οι πιο κοινές αιτίες
 
Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες περιλαμβάνουν:

Πρησμένοι αστράγαλοι: Αυτές είναι οι πιθανές αιτίες


Οι πρησμένοι αστράγαλοι είναι μια κατάσταση η οποία δεν προκαλεί ανησυχία ιδιαίτερα αν μένετε όρθιοι  για πολλές ώρες ή περπατάτε πολύ.
 
Στην περίπτωση όμως που  εκτός από πρησμένους αστραγάλους έχετε και άλλα  συμπτώματα, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. 
Δείτε ποιες είναι οι ένοχες αιτίες

Επιπλοκές της εγκυμοσύνης
 
Αιφνίδια ή υπερβολική διόγκωση, ωστόσο, μπορεί να είναι ένα σημάδι της προεκλαμψίας , μια σοβαρής κατάστασης η οποία εμφανίζεται  μετά την 20η εβδομάδα της κύησης. Εάν αισθανθείτε σοβαρό πρήξιμο ή οίδημα συνοδεύεται από άλλα συμπτώματα, όπως κοιλιακό πόνο , πονοκεφάλους , σπάνια ούρηση, ναυτία και εμετό , ή το όραμα αλλαγές, καλέστε αμέσως το γιατρό σας.
 
 Τραυματισμός  
 
Ένας τραυματισμός στο πόδι ή τον αστράγαλο μπορεί να οδηγήσει σε οίδημα. Το πιο  συνηθισμένο είναι ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο. Για να μειωθεί το πρήξιμο  αποφεύγεται το περπάτημα, χρησιμοποιήστε παγοκύστες, τυλίξτε το πόδι ή τον αστράγαλο με επίδεσμο συμπίεσης, και ανυψώστε το πόδι σε ένα σκαμνί ή  σε ένα μαξιλάρι.

Τι είναι η αναβλητικότητα και που μπορεί να οφείλεται;

 της Ντενίζ Βεβζήογλου



«Έχουν μαζευτεί οι λογαριασμοί, θα τους πληρώσω αύριο».
«Χρειάζεται συμμάζεμα το γραφείο…θα το τακτοποιήσω μόλις γυρίσω το βράδυ».
«Πρέπει να δω τι θα κάνω με την προαγωγή μου, αλλά θα το συζητήσω κάποια άλλη    στιγμή, τώρα καλό είναι να αφοσιωθώ στόχους της εβδομάδας».. κ.α                                     
Αυτές είναι μερικές από τις πολλές δηλώσεις που κάνουμε καθημερινά αλλά ‘‘τυχαίνει’’ να μην τις πραγματοποιούμε ή να τις αναβάλλουμε συνεχώς.

Γιατί αναβάλλουμε πράγματα και καταστάσεις παρά την σημαντικότητα τους για εμάς;

Και αν όλα όσα γνωρίζουμε για την κατάθλιψη είναι λάθος;


Ερευνητές στις ΗΠΑ ανέθρεψαν ποντίκια που δεν μπορούν να παράγουν σεροτονίνη στον εγκέφαλο, γεγονός το οποίο θα έπρεπε, θεωρητικά, να τους κάνει να έχουν χρόνια κατάθλιψη. Αλλά αντιθέτως, οι ερευνητές βρήκαν ότι τα ποντίκια δεν έδειξαν σημάδια κατάθλιψης, αλλά ενήργησαν επιθετικά και εξέθεσαν ψυχαναγκαστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας.

Ο Ντόναλτ Κουν, επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης, έθεσε ως στόχο να βρει ποιο ρόλο, αν υπάρχει, παίζει η σεροτονίνη στην κατάθλιψη. Για να το κάνει αυτό, ο Κουν και οι συνεργάτες του ανέθρεψαν ποντίκια που δεν είχαν την ικανότητα να παράγουν σεροτονίνη στον εγκέφαλό τους και έτρεξαν μια σειρά δοκιμών συμπεριφοράς τους. Εκτός του ό,τι έδειξαν ψυχαναγκαστική και εξαιρετικά επιθετική συμπεριφορά, τα ποντίκια τα οποία δεν μπορούσαν να παράγουν σεροτονίνη, δεν έδειξαν συμπτώματα κατάθλιψης. Οι ερευνητές επίσης διαπίστωσαν, προς έκπληξή τους, ότι κάτω από στρεσογόνες συνθήκες, τα ποντίκια με την ανεπάρκεια σεροτονίνης συμπεριφέρονταν κανονικά.

Το μυστήριο με το ανοδικό IQ. Γινόμαστε εξυπνότεροι κάθε χρόνο;



Είστε πιο έξυπνοι από τον προ-προπαππού σας; Αν το IQ πραγματικά μετράει τη νοημοσύνη, η απάντηση πιθανότατα είναι ένα ηχηρό «ΝΑΙ».

Τα τεστ IQ είναι νόρμες. Το σκορ σας αντανακλά πώς τα πήγατε σε σύγκριση με άλλα άτομα, σαν να βαθμολογείστε με καμπύλη απόδοσης. Όμως, οι σχεδιαστές του τεστ, οι οποίοι έχουν ρυθμίσει το μέσο όρο στο 100, πρέπει να επαναρυθμίζουν τα τεστ, προσθέτοντας δυσκολότερες ερωτήσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή η εξαιρετική απόδοση στα τεστ IQ– οι περισσότεροι άνθρωποι τα πάνε πολύ καλά – έχει βελτιωθεί τα τελευταία 100 χρόνια. Αυτό ονομάζεται «The Flynn effect» (το φαινόμενο Flynn) και πήρε το όνομά του από τον James Flynn, έναν κοινωνικό επιστήμονα στο πανεπιστήμιο Otago της Νέας Ζηλανδίας. Ο Flynn το παρατήρησε πρώτος στα 1980.

ΕΛΛΗΝΑΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

Βάσω Δενδροπούλου
«Για τους Έλληνες, ως το τέλος του 5ου αιώνα π.Χ. η Μυθολογία είναι η πραγματική ιστορία των απόμακρων προγόνων μας»
Ι. Κακριδής
Πριν συνεχίσουμε τις δημοσιεύσεις που αφορούν στην μυθολογική προέλευση των ελληνικών πόλεων, θα σταθούμε στη γένεση των Ελλήνων. Μυθολογικά έλαβε χώρα, όπως μας λέγει ο Απολλόδωρος ο Αθηναίος, μετά την καταστροφή του χάλκινου γένους και ταυτόχρονα με την ακολουθούμενη εκ του Διός δημιουργία του ιερού γένους των Ηρώων (που διήρκεσε οκτώ γενιές μέχρι τα Τρωικά), άλλωστε όπως λέει ο Απολλόδωρος ο Αθηναίος ο Έλλην «ἀφ᾽ αὑτοῦ τοὺς καλουμένους Γραικοὺς προσηγόρευσεν Ἕλληνας».
Σύμφωνα με τον καταγωγικό μύθο περί των Ελλήνων, ο Δευκαλίων και η Πύρρα ήταν οι μόνοι που επέζησαν από τον μυθικό κατακλυσμό. Η μυθολογική δηλ. εκδοχή της καταγωγής των Ελλήνων έχει συσχετιστεί με τον ανθρωπογονικό μύθο του Δευκαλίωνα, δηλ. με τη δημιουργία της πρώτης ανθρώπινης κοινωνίας ύστερα από τον κατακλυσμό. Σύμφωνα με αυτόν, ο Δευκαλίων και η Πύρρα απέκτησαν τον Έλληνα, τον Αμφικτύωνα, την Πρωτογένεια, τη Μελανθώ, την Θυία και την Πανδώρα.

1000 και 1 νύχτες... Τα πλούτη και το πεπρωμένο (B’ Μέρος)

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

(τής Αρετής Μαρκέλλου)

Την τελευταία φορά είχαμε αφήσει την Σεχραζάτ να διηγήται την ιστορία 2 φίλων που διαφωνούσαν για το αν το πεπρωμένο των ανθρώπων εξαρτάται αποκλειστικά από τα πλούτη ή όχι. Μάλιστα αποφάσισαν να κάνουν κι ένα πείραμα. Ο πλούσιος φίλος έδωσε σε ένα κατασκευαστή σχοινιών ένα σεβαστό ποσό χρημάτων 2 φορές , τα οποία λόγω συγκυριών ο αχοινοποιός τα έχασε. Ποιά λοιπόν θα είναι η συνέχεια σε αυτή την ιστορία;;;
Όταν επέστρεψε στο σπίτι ο σχοινοποιός κι έμαθε από τη γυναίκα του τι έγινε, μετάνιωσε που δεν την είχε ενημερώσει για τα σχέδιά του ! Γεμάτος αγωνία αναρωτιόταν τι θα έλεγε αυτή τη φορά στον Σάντι και τον Σαντ – και πως θα αντιδρούσαν κι εκείνοι στα νέα.
Οι 3 μήνες πέρασαν γρήγορα, όπως κυλάει το νερό τού ποταμού κάτω από τη γέφυρα. Οι 2 φίλοι πέρασαν ξανά από το μαγαζί τού Χασάν.
- «Είσαι απατεωνίσκος και λωποδύτης !!!» αναφώνησε ο πλούσιος άντρας. Όταν άκουσε τα καθέκαστα. «Δεν πιστεύω λέξη από την ιστορία σου !!!»
Αλλά ο Σαντ είπε: «Βλέπεις λοιπόν ότι το πεπρωμένο έχει περισσότερη επιρροή στο πως θα κυλήσει η ζωή μας απ’ότι τα πλούτη; Αν αυτός ο άνθρωπος είναι ευτυχισμένος και ικανοποιημένος, ακόμα κι ένα νόμισμα τού αρκεί. Αγαπητέ σχοινοποιέ, πάρε αυτό το νόμισμα από μένα. Ακολούθησε το ένστικτό σου. Σε έναν μήνα θα ξανάρθουμε να δούμε πως τα πήγες.» 

1000 και 1 νύχτες... Τα πλούτη και το πεπρωμένο (Α’ Μέρος)

Φωτογραφία του χρήστη The Mythologists.

(τής Αρετής Μαρκέλλου)
Το πρώτο λοιπόν παραμύθι πού ξεκίνησε η Σεχραζάτ να αφηγείται στον Βασιλιά Σαρίγια, αμέσως μετά τον γάμο τους, το βράδυ πού έμειναν μόνοι ήταν το εξής:
Κάποτε δύο φίλοι έμειναν στην Βαγδάτη: ο Σάντ & ο Σάντι. Ο Σάντι ήταν πάμπλουτος και ο Σάντ πάμφτωχος, πατ’όλ’αυτά εκτιμούσαν ο ένας τον άλλο. Δεμ ήθελαν να αποχωριστούν ό ένας την παρέα τού άλλου ούτε γιά όλα τα λεφτά τού κόσμου. Συμφωνούσαν σχεδόν σε όλα. Μόνο σε ένα θέμα διαφωνούσαν. Το θέμα αυτό αναφερόταν σε κάθε συζήτησή τους.

Ο πάμπλουτος Σάντι ήταν τής άποψης ότι το Πεπρωμένο των ανθρώπων εξαρτάται αποκλειστικά από τα πλούτη. Αν περισσότεροι άνθρωποι είχαν χρήματα θα εξαρτιόταν λιγότερο από τους άλλους και η ζωή τους θα ήταν πολύ καλύτερη.
Ο πάμφτωχος Σάντ είχε διαφορετική άποψη. «Χρήματα,τί να σου κάνουν;», ρωτούσε. «Μπορεί να είναι σηματικά, όμως το Πεπρωμένο καθορίζει την ευτυχία καθενός. Το Πεπρωμένο καθορίζει ό,τι κάνεις και τα χρήματα δεν σε βοηθούν σε αυτό.»
«Αυτό δεν είναι αλήθεια!» διαφωνούσε ο Σάντι. «Τα χρήματα τα αποκτάς με σκληρή δουλειά κι έξυπνο προγραμματισμό. Έτσι ο καθένας μπορεί να φτιάξει το δικό του Πεπρωμένο!»
Κάθε φορά πού συναντιόνταν οι δύο φίλοι προέκυπτε το ίδιο θέμα. Μιά μέρα καθώς περπατούσαν στους δρόμους τής Βαγδάτης ο Σάντι πρότεινε: «Ας δούμε μιά και καλή ποιός από τους δυό μας έχει δίκιο τελικά. Εδώ πιό πάνω ζεί ο Χασάν, ο κατασκευαστής σχοινιών. Από τα ξημερώματα μέχρι αργά το βράδυ πλέκει σχοινιά, αλλά και πάλι δεν είναι σε θέση να θρέψει ικανοποιητικά την οικογένεια του με τα 5 παιδιά του. Αν του δώσω 200 δηνάρια, θα μπορέσει να αγοράσει ένα μεγαλύτερο μαγαζί και να πάρει μεγάλες προμήθειες από σχοινί. Θα μπορέσει να προσλάβει κι έναν βοηθό και θα δείς ότι σε ππολύ σύντομο χρόνο θα γίνει εύπορος!»

Σελήνη...Ο τεχνητός δορυφόρος της Γαίας!

Φωτογραφία του Panagiotis Darivas.

Οι Βέδες τα ιερά βιβλία των Ινδών ,συμφωνούν με την μυθολογία μας .
Λένε λοιπόν:
Η Σελήνη είναι ένας δορυφόρος που εισήχθη τεχνητά μέσα στην τροχιά της Γης.
Ο Κεντρικός Ήλιος του συστήματος είναι ο Σείριος .Αρχικά στο ηλιακό μας σύστημα υπήρχαν 13 μεγάλοι και 108 μικροί ορατοί πλανήτες.
 Περίπου πριν δύο εκατομμύρια χρόνια ο πλανήτης Phaeton ήταν ο πιο όμορφος πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα.
Είχε δυο δορυφόρους τον Πλούτωνα και έναν άλλον .Αλλά σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη ζούσαν κάτοικοι από δύο αστερισμούς:Την Lyra και την Vega. 
Ανάμεσά τους υπήρχε ένας συνεχείς πόλεμος. Στα οπλοστάσια τους είχαν και πυρηνικές βόμβες.

ΤΑ ΠΙΟ ΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Τι κάνουν βρε παιδί μου στον Καναδά που έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα! Ακούστε: Καναδοί επιστήμονες αξιολόγησαν τις αντιδράσεις των ερωτογενών περιοχών του γυναικείου σώματος στην αφή, την απαλή πίεση και την δόνηση, για να βρουν τα πιο ερωτικά σημεία και πως διεγείρονται.
Στην πρώτη μελέτη του είδους, ζήτησαν από 30 υγιείς γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών, να ξαπλώσουν γυμνές και με δεμένα τα μάτια σε ένα τραπέζι εξέτασης καλυμμένο με ένα σεντόνι.
Τα τρία είδη αγγίσματος εφαρμόστηκαν σε όλες τις ερωτογενείς ζώνες των εθελοντριών, από τον αυχένα και τις θηλές του στήθους έως την κλειτορίδα και τα μικρά χείλη του αιδοίου. Όπως γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine»:

Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Corey Good, γνωστού και ως GoodETxSG:
ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΟΝΤΩΝ ΤΗΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ" ΚΑΙ 200 ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ "ΕΛΙΤ" ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ - ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, Η "ΕΛΙΤ" ΖΗΤΗΣΕ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!
[Σημείωση δική μου: Εκεί που βλέπετε "Συμμαχία των Σφαιρών" να αντικατασταθεί με "Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας"]

Στην συνάντηση που έγινε την περασμένη Τρίτη 9 Ιουνίου 2015, συμμετείχε και ο ίδιος ο Corey Good, όπου:
- Η "ελίτ" του πλανήτη μάλλον τα βρήκε σκούρα από ένα νέο είδος εξωγηίνων, των "Γαλάζιων Όντων" της "Συμμαχίας των Σφαιρών", οι οποίοι άλλαξαν όλες τις δομές εξουσίας μεταξύ όλων των διαστημικών προγραμμάτων και των εξωγηίνων επισκεπτών του πλανήτη.
- Η "ελίτ" των 200 του πλανήτη ισχυρίζεται ότι παραπλανήθηκε για πάρα πολλά χρόνια από μια ομάδα εξωγηίνων, τους οποίους θεωρούσαν σαν θεούς, και τώρα αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι από τους "πρώην θεούς" τους και πως θέλουν να συνεργαστούν με την "Συμμαχία των Σφαιρών".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα