Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σάλος στη Μολδαβία. Γιατροί κάνουν επεμβάσεις σε ασθενείς χρησιμοποιώντας τρυπάνια οικοδομής (Βίντεο)

Ένα βίντεο στο YouTube ήταν αρκετό για να προκληθεί τεράστια ζημιά στην εικόνα τηςδημόσιας υγείας της Μολδαβίας. Στο βίντεο εμφανίζεται ένας γιατρός να πραγματοποιείεπέμβαση στο πόδι ασθενή, χρησιμοποιώντας ένα τρυπάνι οικοδομής με σκουριασμένα εξαρτήματα. Οι γιατροί του νοσοκομείου, δήλωσαν πως είναι κοινό μυστικό πως κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους επεμβάσεων, χρησιμοποιούν συχνά εργαλεία οικοδομής.

ΜΑΚΡΥ ΚΑΥΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΝΑ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Benjamin Fulford

Για να καταλάβουμε τι συμβαίνει τώρα, κοιτάξτε πίσω στην πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Ενώ εκ των υστέρων φαίνεται σαν να συνέβη από τη μια μέρα στην άλλη, τότε φάνηκε σα να διαρκεί για πάντα. Πρώτα υπήρχαν απεργίες σε Πολωνικό ναυπηγείο και άλλα προβλήματα που συνεχίστηκαν για μήνες πριν ξαφνικά η Πολωνική κομμουνιστική κυβέρνηση να πέσει. Τότε υπήρχε παρόμοια διαμάχη στη Γερμανία σαν κάτι που φαινόταν να διαρκεί για πάντα έως ότου, από τη μια μέρα στην άλλη, το τείχος του Βερολίνου έπεσε. Έτσι αυτό πήγε σε εκτοξεύσεις και στάσεις, μέχρι που η Σοβιετική Ένωση κατέρρευσε.   


    Η κατάσταση στη Δύση είναι τώρα παρόμοια... Κυβερνήσεις έχουν πέσει στην Ιταλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και αλλού, αλλά το μεγάλο "κεφάλι", η εταιρική κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, εξακολουθεί να στέκεται. Ωστόσο, κάτω από την επιφάνεια, ένταση δημιουργείται και κάτι θεμελιώδες έρχεται για να λάβει θέση, πιθανώς το φθινόπωρο. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία:   

Ο Βόρειος Πόλος είναι τώρα μια λίμνη!!! (Βίντεο)




Ο Βόρειος Πόλος, το μεγάλο προπύργιο του αιώνιου κρύου και του άγονου πάγου, είναι μια λίμνη. 
Είναι μια ρηχή λίμνη. Είναι μια κρύα λίμνη. Αλλά είναι, στην πραγματικότητα, μια λίμνη. 
Σύμφωνα με το Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο , οι πάγοι στο Βόρειο Πόλο το καλοκαίρι λιώνουν με πρωτοφανείς ρυθμούς. Η θάλασσα του χιονιού είναι πλέον νερό.

Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανδρική τριχόπτωση;

Η τριχόπτωση είναι μια κατάσταση τόσο κοινή στον ανδρικό πληθυσμό, που έχουμε την τάση να τη θεωρούμε φυσιολογική. Παρ όλα αυτά έχει έντονη επίδραση στον ψυχικό κόσμο των ανδρών, ιδίως όταν ξεκινά σε νεαρή σχετικά ηλικία ενώ σίγουρα επηρεάζει την εικόνα του εγώ και τη σχέση τους με τους γύρω τους, κοινωνική, επαγγελματική και ερωτική.
Θεωρητικά οι αιτίες της αλωπεκίας τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες είναι πολλές και για να αποδοθεί η κατάσταση σε μια συγκεκριμένη πρέπει να γίνονται μια σειρά εξετάσεων. Στην πράξη, όσον αφορά τον ανδρικό πληθυσμό η λήψη ενός καλού ιστορικού και η κλινική εξέταση μας οδηγεί στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων στην ανδρογενετική αλωπεκία, την απώλεια δηλαδή των μαλλιών λόγω της επίδρασης των ανδρογόνων στο θύλακο της τρίχας, κατάσταση που καθορίζεται γενετικά και επομένως κληρονομείται.

Ο φονεύων άνθρωπος


Την αρχαία ελληνική θρησκεία εξετάζει υπό το πρίσμα της συγκριτικής ανθρωπολογίας ένας επιφανής ελληνιστής: ο Βάλτερ Μπούρκερτ.
Η επιθετικότητα είναι εγγενές χαρακτηριστικό του ανθρώπου ο οποίος αγωνίζεται για την επιβίωσή του υποστηρίζει ο Μπούρκερτ και παίρνει ως σημείο αναφοράς τον Homo necans ή αλλιώς τον «άνθρωπο που φονεύει» (από το λατινικό ρήμα neco: φονεύω, σφαγιάζω). Με δεδομένο λοιπόν ότι «το αίμα και η βία καραδοκούν, κατά τρόπο συναρπαστικό, στην καρδιά ακριβώς της θρησκείας», ο γερμανός μελετητής συνδέει την κυνηγετική πρακτική των προϊστορικών κοινωνιών με τη μετέπειτα θυσιαστήρια τελετουργία, μετεξέλιξη της οποίας υπήρξαν πάμπολλες θρησκευτικές γιορτές και «ιεροπραξίες» της αρχαιότητας.

ΗΠΑ: Επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία νίκη της Monsanto. Ανεβάζουν τα ανώτερα επιτρεπτά όρια στα φυτοφάρμακα!


Μια ακόμη νίκη για τη Monsanto στις ΗΠΑ. Πρόσφατη απόφαση του Οργανισμού Περιβαλλοντικής προστασίας αυξάνει τα επιτρεπόμενα όρια για ίχνη ζιζανιοκτόνων στις καλλιέργειες τροφίμων, σύμφωνα με το Reuters.
Παρά τις αμέτρητες μελέτες που έχουν δείξει ότι τα εν λόγω φυτοφάρμακα συνδέονται άμεσα με...
ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, ο οργανισμός πήρε τη σχετική απόφαση την 1η Μαΐου και αναμένεται να την οριστικοποιήσει σύντομα.

Οι Η.Π.Α. λένε ότι τα Ιεροσόλυμα δεν ανήκουν στο Ισραήλ

gfetrΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη
Προχθές (Τρίτη) στις ΗΠΑ βγήκε μια απόφαση που ίσως να είναι το πρώτο βήμα σε μια σειρά από γεγονότα που θα οδηγήσουν στην εποπτεία της Ιερουσαλήμ από τον ΟΗΕ.
Αντισυνταγματικός κρίθηκε ο νόμος του 2002 στις ΗΠΑ που απαιτούσε το State departement να καταγράφεται ως τόπος γέννησης το Ισραήλ σε όσους είχαν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ.
Με απόφαση του ομοσπονδιακού εφετείου των ΗΠΑ που πάρθηκε την Τρίτη, έκρινε πως οι Αμερικανοί πολίτες που έχουν γεννηθεί στην Ιερουσαλήμ, θα αναγράφεται ως τόπος γέννησης η Ιερουσαλήμ και όχι το Ισραήλ.

Όμορφη εικόνα από το Διάστημα: Καταιγίδες πάνω από τη Νότια Καλιφόρνια

Early morning lightning storms, inland of LA and San Diego, on July 21, 2013, as seen from the International Space Station. Credit: NASA


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Μαραθώνιο αφιέρωμα στον Ελευθεροτεκτονισμό. Μέρος 2.

Ιστορία του Παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού
Στις αρχές του 16ου αιώνα οι Στοές, λόγω της φθίνουσας πορείας τους, άρχισαν να δέχονται στους κόλπους τους και άνδρες οι οποίοι δεν ήταν λιθοξόοι, αλλά μέλη βασιλικών Οίκων και ευγενείς ή απλώς ανθρώπους που ήθελαν να ξεφύγουν από τον θρησκευτικό φανατισμό της εποχής και να δομήσουν μια καλύτερη κοινωνία βασισμένη στην ανεκτικότητα και την ειρηνική συνύπαρξη.
Στα μέσα του 17ου αιώνα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις της παρουσίας μυστικής οργάνωσης των Ελευθεροτεκτόνων με τρεις συμβολικούς βαθμούς στην Αγγλία. Το The Regius Manuscript είναι ένα ποίημα που χρονολογείται περί το 1390 και αποτελεί το παλαιότερο γνωστό Τεκτονικό Χειρόγραφο.
Η πρώτη Τεκτονική Μεγάλη Στοά στην ιστορία, η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του A' (1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, που ανέβηκε στον θρόνο την 1η Αυγούστου1714.

Μαραθώνιο αφιέρωμα στον Ελευθεροτεκτονισμό. Μέρος 1.

Ο Ελευθεροτεκτονισμός (γνωστός και ως Μασονία ή Τεκτονισμός) είναι ένα παγκόσμιο σύστημα αδελφοτήτων, που ξεκίνησε κατά τα τέλη του 16ου / αρχές του 17ου αιώνα και αριθμεί γύρω στα 5 εκατομμύρια μέλη. 
Οι επιμέρους αδελφότητες, των οποίων η σχέση και μεταξύ τους σύνδεση κυμαίνεται, έχουν ως κοινά στοιχεία κάποιες εθιμοτυπικές διαδικασίες (όπως τη χρήση ιεραρχίας και συγκεκριμένα σύμβολα) και την αναγκαιότητα κάθε μέλος να πιστεύει σε κάποια ανώτερη δύναμη ή Θεό.

Τέλος στους καβγάδες με τα παιδιά

Με τη συνεργασία της Αλεξάνδρας Καππάτου Ψυχολόγου – Παιδοψυχολόγου.
Δώστε τέλος στις εντάσεις στη σχέση σας με τα παιδιά σας, ακολουθώντας πέντε απλά βήματα.
Οι καβγάδες, οι φωνές και η ένταση είναι πολύ συχνά φαινόμενα στα σπίτια όπου μεγαλώνουν μικρά παιδιά. Όμως, ο μόνος τρόπος για να αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού μας είναι να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Υιοθετήστε μερικές απλές συνήθειες και δώστε τέλος στις μεταξύ σας εντάξεις, από τώρα και για πάντα.

Το σύνδρομο της Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας στα παιδιά

Το σύνδρομο της Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας στα παιδιά, socialpolicy.gr

Τα μικρά παιδιά είναι πολύ δύσκολο να τα χειριστείς. Είναι πολύ περίεργα για τα πάντα και είναι πάντα σε εγρήγορση  για να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους. Έχουν υψηλά επίπεδα ενέργειας, ωστόσο  οι γονείς πρέπει πάντα να κοιτούν για σημάδια υπερκινητικότητας. Ταυτόχρονα, δεν πρέπει να συγχέουμε τη ζωντανή και χαρούμενη συμπεριφορά ορισμένων νήπιων με την υπερκινητικότητα.

Αριθμολογία: ο αριθμός του πεπρωμένου ή Κάρμα

από την Λίλιαν Σίμου
Η ανάλυση του ονόματος και ο αριθμός που προκύπτει από αυτό δίνει τα βασικά μας χαρακτηριστικά. Αλλά για να πάμε βαθύτερα, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε τον αριθμό του πεπρωμένου μας, ή τον καρμικό μας αριθμό σύμφωνα με ορισμένους αριθμολόγους. Ο αριθμός του πεπρωμένου, προκύπτει από την εξέταση της ημερομηνίας γέννησης, ένα προσωπικό στοιχείο που θα λέγαμε πως μοιάζει σε ένα βαθμό με την αστρολογία, καθώς κι εκεί, η ανάλυση και η μελέτη σχετίζεται με την ημερομηνία γέννησής μας.
 Ο αριθμός του πεπρωμένου, είναι ένας αριθμός που δηλώνει τον λόγο της ενσάρκωσής μας και ζητά την εναρμόνισή μας με την γήινη πραγματικότητα. Για τον λόγο αυτό θεωρείται καρμικός. Θεωρείται δε, πως έχει σχέση με τις μετενσαρκώσεις μας κατά τον Sabellicus.

Πώς τον υπολογίζουμε:

Η ανάλυση του ονόματος στην Αριθμολογία

Από την Λίλιαν Σίμου 
Στην σύγχρονη μορφή της αριθμολογίας, έχουμε την ακόλουθη σειρά στον πίνακα των γραμμάτων:

123456789
ΑΒΓΔΕ ΖΗΘ
ΙΚΛΜΝΞΟΠΡ
ΣΤΥΦ ΧΨΩ 

123456789
ABCDEFGHI
JKLMNOPQR
STUVWXYZ 

Με τους πίνακες αυτούς, αν έχουμε ένα ελληνικό ή ένα λατινικό όνομα και επώνυμο, βρίσκουμε τους αριθμούς που προκύπτουν συνολικά από αυτά. Συνηθίζεται να λαμβάνεται υπ’ όψη το βαφτιστικό όνομα και όχι το υποκοριστικό. Επειδή όμως όλα είναι δόνηση, έχω διαπιστώσει πως αν προστεθεί το υποκοριστικό στο βαφτιστικό όνομα, τότε έχουμε πιο σωστή εικόνα του ατόμου που εξετάζουμε.

Κατά συνέπεια, από το ονοματεπώνυμο προκύπτουν τα εξής:

Ανθρώπινη αύρα και ουράνια σώματα



Είναι τόσες πολλές οι δυνάμεις που επιδρούν στην ανθρώπινη αύρα, η κάθε μια με την δική της ιδιαιτερότητα και σημασία. Η φύση, τα ζώα, το νερό, όλα αυτά προσφέρουν απλόχερα τις ιδιαιτερότητες τους, τονώνοντας το ενεργειακό πεδίο ενώ ταυτόχρονα το εξαγνίζουν όσο περισσότερο γίνεται από αρνητικότητα. Παράλληλα με αυτά τα στοιχεία, υπάρχουν και τα ουράνια σώματα που και αυτά, με τον δικό τους τρόπο, καταφέρνουν να έχουν επιρροή πάνω στο αυρικό πεδίο του ατόμου, εμπλουτίζοντας το με ποιότητες ξεχωριστές, εξίσου σημαντικές για την ολιστική υγεία και παρουσία του ανθρώπου στη Γη.

20 Λόγοι Για Τους οποίους Η Γυμναστική Είναι Μια Τεράστια Σπατάλη Χρόνου!!!

1. Ας είμαστε ειλικρινείς,  είναι τόσο πολύ πιθανό να καταλήξετε κάπως έτσι:

20 λόγοι για τους οποίους Πηγαίνοντας στο γυμναστήριο είναι μια τεράστια σπατάλη χρόνου
Via: Tumblr.com

O Εκτροχιασμός Του Τραίνου Στην Ισπανία Από Κάμερα Ασφάλειας.Ο Ισπανός μηχανοδηγός »παραδέχθηκε ότι πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα» !!!(Βίντεο)


Ένα τρένο εκτροχιάστηκε στη βορειοδυτική Ισπανία, σκοτώνοντας τουλάχιστον 77 από τους 218 επιβάτες και τραυματίζοντας πάνω από 100.Και τα οκτώ βαγόνια της αμαξοστοιχίας Μαδρίτης-Ferrol βγήκαν εκτός πορείας κοντά στην πόλη  Santiago de Compostela.
 
Ένας Ισπανός δημοσιογράφος που γράφει για την μεγαλύτερη εφημερίδα της Γαλικίας είπε στο Today ότι άκουσε «επιβεβαίωση των αναφορών», ότι ο μηχανοδηγός έτρεχε με «περισσότερη από τη διπλάσια" ταχύτητα ασφαλείας , όταν η αμαξοστοιχία συνετρίβη (ταξίδευε με 190 χλμ/ώρα σε τμήμα του σιδηροδρομικού δικτύου, όπου η ταχύτητα είναι 80 km / h). 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα