Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μετεωρίτης πάνω από την Ρωσία; (Βίντεο)

meteor

Νέο βίντεο και εικόνες ενός πιθανού μετεωρίτη πάνω από τη Ρωσία  δημοσιεύτηκαν στο Twitter. Το περιστατικό συνέβη πάνω από το Kurgan και το Ekaterinburg στις 10.10.2013.
"Οι κάτοικοι  φοβήθηκαν σήμερα όταν ένα αντικείμενο εμφανίστηκε στον ουρανό πάνω από την πόλη.  Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι ήταν ένας μετεωρίτης που διαλύθηκε πριν φτάσει στο έδαφος. "

Τι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς; Η νέα διαφημιστική εκστρατεία της FEMA "The day before"


Γιατί την συγκεκριμένη αυτή στιγμή; Τι ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς; Και γιατί 17/10/1989;

Η…θηλυκοποίηση του άνδρα



Οι περιβαλλοντικοί παράγοντες οδηγούν το «ισχυρό φύλο»…σε εξαφάνιση.

Ο καθηγητής Ουρολογίας του πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης εξηγεί πως κάποια περίεργα φαινόμενα στο ζωικό βασίλειο, μπορούν να επηρεάσουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Όταν πριν μερικά χρόνια ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο άρχισαν να παρακολουθούν τις πέστροφες του χειμάρρου Μπούλντερ Κρικ κοντά στο Ντένβερ- καθώς υπήρχαν αναφορές για ανεξήγητη μείωση του πληθυσμού τους- σοκαρίστηκαν… Μελετώντας ένα τυχαίο δείγμα από 123 πέστροφες, διαπίστωσαν λοιπόν ότι οι 101 ήταν θηλυκές, μόλις 12 ήταν αρσενικές και- το πιο περίεργο- 10 πέστροφες ήταν…ερμαφρόδιτες! Το πιο σοκαριστικό, όμως, ήταν το εύρημα που προέκυψε από τις αναλύσεις των υδάτων αυτού του αστικού χειμάρρου. Ένα τοξικό μείγμα οιστρογόνων και άλλων στεροειδών ορμονών που βρίσκει κανείς σε αντισυλληπτικά χάπια, σε συνδυασμό με αντιβιοτικά, καφείνη και αλκοόλ…

Πότε θέλει θεραπεία η κυκλοθυμία


Τη μία νιώθεις χαρά, την άλλη λύπη, τα συναισθήματά σου εναλλάσσονται χωρίς να ξέρεις γιατί, νιώθεις ότι μέσα σου όλα είναι ρευστά, ασταθή, η διάθεσή σου απρόβλεπτη, σαν φτερό στον άνεμο. Είναι η κυκλοθυμία. Όλοι μας κάποτε την έχουμε βιώσει. Βέβαια, δύσκολο να ξέρεις πότε η ψυχολογία σου «πατάει» στο φυσιολογικό και πότε στο νοσηρό. Η Ψυχιατρική απαντά ότι όταν οι εναλλαγές του συναισθήματος γίνονται έντονες, συχνές και απρόβλεπτες, τότε μπορεί να συνθέσουν μία Κυκλοθυμική Διαταραχή. Folle circulaire (κυκλική τρέλα) πρωτοονομάστηκε το 1854.
Χαρακτηριστικά συμπτώματα της συναισθηματικής αυτής διαταραχής είναι η παρουσία για τουλάχιστον δύο χρόνια επαναλαμβανόμενων περιόδων υπομανίας, που ακολουθούνται από κατάθλιψη. Στην υπομανία κυριαρχεί η ανεβασμένη διάθεση, όπως και: 

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Η φράση του Καζαντζάκη είναι χιλιωειπωμένη. Πολλοί τη κατάλαβαν αλλά πόσοι την έζησαν στο πετσί τους? Ε λοιπόν ήρθε η Ελλάδα του success story και του περιφερόμενου στα δελτία πρωτογενούς πλεονάσματος να βρει επί τέλους αυτή η συγκλονιστική φράση "δεν έχω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα, είμαι ελεύθερος" το προορισμό της. Οχι πια σαν σκέψη, όχι σαν αφορμή για συζήτηση αλλά στο πετσί μας.

Ελευθερία ή κατάθλιψη. Ελευθερία ή αυτοκτονία. Ελευθερία ή μετραποπή σε τέρας. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι καλούνται στον βωμό της οικονομικής τρέλας να αποφασίσουν αν θα είναι θύματα ή ελεύθεροι. Ποτέ πριν, δεν υπήρξε ιδανικότερη ευκαιρία να αποδείξει κάποιος τις αντοχές του. Το μέσα του. Τη πάστα του. Πόσα πράγματα από όσα έχει μπορούν να λείψουν και να επιβιώσει. Πόσες αντοχές έχει διδάξει στα παιδιά του για να μπορέσουν να αντέξουν. Πόσα κότσια έχει ακόμα ένα ηλικιωμένο κορμί για να αντισταθεί μέχρι τέλους. 

Πώς πρέπει να μιλάμε σε κάποιον που έχει κατάθλιψη;

Κατάθλιψη: Πώς να βοηθήσετε κάποιον να κάνει θεραπεία. 
Το αγαπημένο σας πρόσωπο ή ένας φίλος σας φαίνεται έχει αλλάξει. Νομίζατε ότι είχε απλά «τις μαύρες του» αλλά τελικά αυτό συνεχίζεται για εβδομάδες. Και φαίνεται να χειροτερεύει όσο πάει. Αν νομίζετε ότι κάποιο κοντινό σας πρόσωπο έχει κατάθλιψη παροτρύνετε τον να συμβουλευτεί έναν ειδικό. Το παρακάτω κείμενο θα σας βοηθήσει.
Από τη ψυχολόγο Αγγελική Μενιδιάτου και την επιστημονική ομάδα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης Διαταραχών της Διάθεσης- Μαζί.  
Σημαντικά σημεία που πρέπει να προσέξετε 

Θυμήσου Έλληνα

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΕΜΑΤΗ ΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ(http://www.youtube.com/watch?v=5afutNMWnsY&list=LL5un-3eKL2rcYKRKj-XIx0Q)..ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ..
ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.(http://www.youtube.com/watch?v=ZFlIvofh9BU&feature=youtu.be)


ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΝΗΜΗ ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΥΘΟΣ..ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΓΕΜΑΤΗ ΘΥΣΙΕΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ

ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΑΛΗΤΕΣ, ΠΟΥΛΙΑ


Γκάλοπ. Δεν περνάει μήνας χωρίς να σκάσει μύτη κι ένα γκάλοπ. Να ξέρουμε που βρισκόμαστε κι αν προκύψει γεγονός μπουμπουνητό, όπως η δολοφονία Φύσσα από αληταρά χρυσαυγίτη, επιτόπου θα παραγγελθεί έκτακτη σφυγμομέτρηση. Είπαμε. Να μην παίζουμε στα τυφλά. Να βλέπουμε τι δείχνει η βελόνα. Πόσο ζυγίζει κάθε κόμμα, κάθε στιγμή.

Η αποθέωση της αναξιοπιστίας των πολιτών. Ένα μεγάλο τμήμα του λαού συνεχώς μετακινείται. Ασταμάτητα. Σήμερα ψηφίζει αυγά, αύριο καλάθια.

Τα νούμερα δεν εκφράζουν το μέγεθος των άπιστων ψηφοφόρων που προδίδουν το κόμμα τους. Το ΠΑΣΟΚ π.χ βρίσκεται στο 6% και μετά από μια βδομάδα ανεβαίνει στο 6,5%. Δεν σημαίνει ότι «κέρδισε» μισή μονάδα. Πιθανότα να ενισχύθηκε 1,5% και να έχασε ένα τα εκατό.

Μπρούς Λη - ένας εντυπωσιακός άνθρωπος που εμπνέει.



H μοναδικότητα που υπάρχει σε αυτόν τον άνθρωπο είναι χωρίς καμια αμφιβολία μοναδική. Οτιδήποτε έκανε στην ζωή του ο Bruce Lee ήτανε πάντα στα ανώτερα κλιμάκια των πράξεων του, βάση αυτών των συνθηκών έχει παραμείνει αθάνατος σε όλους του ανθρώπους που ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες και όχι μόνο  μιας και στην ζωή του ασχολήθηκε με πολλά αλλά ενδιαφέροντα πράγματα. 


Ο Μπρους Λη γεννήθηκε το Νοέμβριο στις 27 του 1940 στην Chinatown του Σαν Francisco και μεγάλωσε με την οικογένεια του μέχρι να ενηλικιωθεί, από αυτό σημείο και μετά τις ενηλικίωσης του, άρχισε να ξετυλίγεται για αυτόν ένα καινούργιο κομμάτι ανεξαρτησίας που τον ώθησε να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αρχίσει να διδάσκει πολεμικές τέχνες και να σπουδάσει. 

Ενίσχυση Ανοσοποιητικού – Πρόληψη γρίπης – ιώσεων

kruoma_h_633_451


Ενίσχυση Ανοσοποιητικού – Πρόληψη γρίπης – ιώσεων με την Γεμμοθεραπεία.Kαθώς το Φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και ο καιρός έχει αρχίσει να αλλάζει εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πρώτα κρυολογήματα που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους  αλλά και να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τυχόν ξεσπάσματα γρίπης αλλά και άλλων εποχιακών λοιμώξεων.
Για τον λόγο αυτό πρέπει  να ενισχύσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα από πολύ ενωρίς. Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι το σύστημα άμυνας του οργανισμού μας έναντι μολυσματικών παθογόνων ιών, βακτηριδίων, μυκήτων καθώς και διαφόρων παρασίτων.

Η στολή IRON MAN πιο κοντά από ποτέ στην πραγματικότητα!!! (Βίντεο)

σιδήρου-man-4

Η τεχνολογία του Iron Man είναι  ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματικότητα χάρη στο στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο στρατός έχει αναθέσει την κατασκευή μιας ελαφριάς στολής χειριστή επιχειρησιακής προσβολής του εχθρού, η οποία θα παρέχει στο χρήστη υπεράνθρωπες ικανότητες όπως η νυχτερινή όραση, η αυξημένη αντοχή και η προστασία από πυροβολισμούς.
Κάθε στολή θα έχει έναν ενσωματωμένο υπολογιστή που θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε ορισμένες καταστάσεις παρέχοντας συγχρόνως στο χρήστη αυξημένη επίγνωση της κατάστασης.

Μυστηριώδες Φτερωτό Πλάσμα Κινηματογραφήθηκε Πάνω Από Την Guadalajara Του Μεξικό!!!

wingedsmall

Στις 29 Σεπτεμβρίου περίπου στις 21:00 κοντά στο πάρκο Bustamante  στο κέντρο της πόλης, ένα παράξενο ιπτάμενο πλάσμα παρατηρήθηκε να πετάει από το ένα δέντρο στο άλλο. Το μέγεθός του εκτιμάται σε περίπου 2 μέτρα ύψος και σχήμα όπως μια ακτίνα manta.

Ο Ignacio, ένας νεαρός άνδρας ο οποίος ήταν ο προνομιούχος μάρτυρας σε αυτή τη σύντομη αλλά ανησυχητική παρατήρηση , δεν επιθυμεί να αποκαλύψει την ταυτότητά του, αλλά αφηγήθηκε το όλο συμβάν στον δημοσιογράφο [Juan Andrés] Salfate στο Canal La Red. Η περιγραφή του είναι συγκεκριμένη... να σημειωθεί ότι η οντότητα είχε φτερά που ξεκινούσαν από το πάνω μέρος του σώματός της και κατέληγαν στο  κάτω μέρος της.

Τι λέει ο κόλπος για τη γονιμότητά σου;

Τι λέει ο κόλπος για τη γονιμότητά σου;

Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι η υπογονιμότητα μπορεί να μην οφείλεται σε παθολογικές αιτίες, αλλά στη μορφολογία ή στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόλπος σου; Ο Δρ. Ναούμ, ειδικευμένος στην Κοσμητική και Επανορθωτική Γυναικολογία μας εξηγεί.
Μεγάλο ποσοστό γυναικών στις ημέρες μας, έρχεται αντιμέτωπο με την υπογονιμότητα. Πολλές φορές το πρόβλημα προκύπτει από παθολογικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε εξονυχιστικά την κάθε περίπτωση για να δούμε τελικά «τι φταίει». 

Σε αρκετές περιπτώσεις όμως, ο ίδιος ο κόλπος της γυναίκας μπορεί να είναι ο μεγαλύτερος «εχθρός» της γονιμότητάς της.

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΒΙΚΥ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ



Η κυρία Βίκυ Σταμάτη στο Δαφνί, με απώλεια συνειδήσεως. Καθόλου παράξενο. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, που καταδικάστηκε σε 12ετή κάθειρξη μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Δεν ήταν δύσκολο να της συμβεί.

Παντρεύτηκε μεγαλοϋπουργό στην απόλυτη ακμή του και τα είχε όλα. Πλούτη στα όρια της χλιδής, γεύση έντονη και από πρώτο χέρι με την εξουσία, διασημότητα στα μέσα και στα έξω. Και ξαφνικά όλα κατέρρευσαν. Και δεν ήθελε πολύ να καταρρεύσει ψυχικά και η ίδια. Όταν προφυλακίστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. 

Ντρέπομαι…




Ντρέπομαι που ανήκω σε αυτή τη γενιά που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την τεράστια ευθύνη που έχει απέναντι στην ίδια τη ζωή, τη συνέχιση, τα παιδιά, την ύπαρξη.

Θυμώνω και αηδιάζω με τα ψεύτικα λόγια «ενδιαφέροντος», «ανάπτυξης» και «επένδυσης» που είναι μεγάλα αλλά κούφια, φανταχτερά αλλά άδεια από συνέπεια, ευθύνη και ανάλογη δράση.

Λυπάμαι που ακόμα ζει και βασιλεύει το σύστημα του προσωπικού κέρδους, της άγνοιας και της τεράστιας παραπληροφόρησης.

Αγωνιώ για την παρατεταμένη αδράνεια, τον ανίσχυρο πανικό που ακινητοποιούν τον κατά τα άλλα ασύλληπτο δυναμισμό της ατομικότητας. 

Άξιοι της μοίρας μας


Κανονικά θα έπρεπε να έχουν σηκωθεί και οι πέτρες μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις της WSJ για τα όσα συνέβησαν την άνοιξη του 2010 εις βάρος της Ελλάδας: πιστοποιείται πλέον με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι το «πρόγραμμα σωτηρίας» της χώρας ουδεμία σχέση είχε με τη δική της «σωτηρία», αλλά αφορούσε αποκλειστικά ξένες τράπεζες και τη σταθερότητα του ευρώ, με την Ελλάδα όμως σε ρόλο θύματος και με κεντρικό σχεδιαστή το Βερολίνο. 
Είναι καινούργια όλα αυτά; Ασφαλώς όχι: γράφτηκαν εδώ αμέτρητες φορές ήδη από εκείνη την εποχή, προκαλώντας συχνά την έξαλλη αντίδραση πολλών. Δεν είναι νέα. Όμως, σήμερα έρχονται πια και αποδείξεις, για κάτι που ήταν εξαρχής ορατό αν φυσικά κάποιος είναι αφενός σε θέση να αντιληφθεί τη διεθνή πραγματικότητα και δεν έχει, αφετέρου, άλλου είδους «διόπτρες» στην ανάλυσή του.

ΙΣΡΑΗΛ: Η μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ για τον Αρχιραβίνο που έλεγε ότι «οι μη Εβραίοι υπάρχουν για να υπηρετούν τους Εβραίους» και ότι οι μη Εβραίοι είναι «γαϊδούρια»





Σχεδόν ένα εκατομμύριο Ισραηλινοί, περίπου το 16 του εβραϊκού πληθυσμού της χώρας - παρακολούθησαν την κηδεία του επικεφαλής ραβίνου των Σεφαραδιτών του Ισραήλ, Ovadiah Yosef, σύμφωνα με μια έκθεση στο The New Observer.



Ήταν, όπως οι Times of Israel επιβεβαίωσαν, η "μεγαλύτερη κηδεία στην ιστορία του Ισραήλ".

Γιατί το γυναικείο στήθος μαγνητίζει τους άνδρες


Ποιοι άνδρες δίνουν σημασία στο μέγεθος του στήθους της γυναίκας;
Παλαιότερες μελέτες έδειξαν ότι οι άνδρες που ενδιαφέρονται για περιστασιακές σεξουαλικές εμπειρίες αξιολογούν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των γυναικών διαφορετικά από ό,τι οι άνδρες που ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξουαλικές εμπειρίες στα πλαίσια σταθερών σχέσεων.

Η πρώτη κατηγορία ανδρών αξιολογεί την ελκυστική εξωτερική εμφάνιση, το χαμηλό βάρος και τη μικρή αναλογία περιφέρειας/ μέσης περισσότερο θετικά, συγκριτικά με εκείνους που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία.
Μία πρόσφατη μελέτη (Zelazniewicz, 2011) θέλησε να διαπιστώσει αν η ελκυστικότητα του μεγέθους του γυναικείου στήθους επηρεάζεται από την επιθυμία των ανδρών για περιστασιακές ή σταθερές σχέσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα