Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Για να μην έρθετε ποτέ αντιμέτωποι με τον καρκίνο, δοκιμάστε αυτό!

Μια απλή συνταγή, που αξίζει να δοκιμάσετε. Αυτό το ρόφημα θα βοηθήσει στον καθαρισμό των εντέρων μέσα σε ένα μήνα και είναι εξαιρετικό στην αντιμετώπιση της κακοήθειας.
αν-που-δεν-θέλω-να-Deal-με-καρκίνο-που-πρέπει-να-δοκιμάσετε-αυτό
Συστατικά που απαιτούνται:
  • Μισό κιλό καρότα
  • Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • Μία χούφτα σταφίδες
  • Μισό κιλό παντζάρια
  • Μία χούφτα αποξηραμένα βερίκοκα

Εξαφανίστε τον πόνο από την σπονδυλική σας στήλη, την πλάτη και τα πόδια για πάντα!

Θέλετε να ξεχάσετε τον πόνο στη σπονδυλική στήλη σας για πάντα;
Είστε ένας από εκείνους που όλη τη ζωή τους, υποφέρουν από οξύ και ''σκληρό'' πόνο στη σπονδυλική στήλη, την πλάτη ή τα πόδια; Είναι η καθημερινή σας ρουτίνα επιρρεπής σε καθιστική ή υπερβολική σωματική εργασία; 
Παρ 'όλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.
αφαίρεση-το-πόνος-in-σας-σπονδυλικής στήλης-back-και-πόδια-για-πάντα
Υπάρχει μια εντελώς φυσική λύση που θα λύσει τα προβλήματά σας, μια για πάντα. Επιπλέον, αυτή η θεραπεία θα σας απαλλάξει από τους πόνους σε μια-δυο μέρες, και θα επωφεληθείτε γρήγορα από αυτήν. Οι μόνιμες θετικές αλλαγές συμβαίνουν ήδη μετά από δύο μήνες.

Μανούλες, μην ξεχνάτε τις μανούλες σας!


mother-and-daughter-smiling


Κάποτε, πριν από αρκετά χρόνια, σας κρατούσαν σταθερά το χέρι και σας ενθάρρυναν να κάνετε τα πρώτα σας βήματα. Σήμερα κάποιες από αυτές πιθανόν να χρειάζονται το δικό σας χέρι για να στηριχθούν.

Κάποτε έβλεπαν τον κόσμο μέσα από τα μάτια σας. Σήμερα, που δε βλέπουν και τόσο καθαρά, ίσως χρειάζονται πάλι τα ματιά σας για να τους διαβάσετε «εκείνα τα ψιλά γράμματα».

Κάποτε αγωνιούσαν μη χτυπήσετε, μην αρρωστήσετε, αν είστε καλά. Σήμερα αγωνιάτε αν παίρνουν σωστά τα φάρμακα τους (αυτό το χάπι όλο το ξεχνάς, βρε μαμά!), αν είναι υγιείς και ασφαλείς.

Πώς τα αρωματικά χώρου σας σκοτώνουν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για How Air Fresheners Are Killing You? After Reading This You Will Never Use Air Fresheners Again!
Τα τεχνητά αρωματικά χώρου, είτε είναι σπρέι, θυμίαμα, οσμές που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρικό ρεύμα, και ούτω καθεξής, μπορεί να είναι επιβλαβή για την υγεία.
Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για τα παιδιά και τις εγκύους. Αυτά τα αποσμητικά γίνονται από χημικές ουσίες που μπορεί να συσσωρεύονται στο σώμα για χρόνια, και να οδηγήσουν σε διάφορες ασθένειες. Τα συμπτώματα μπορεί να είναι συχνές ζάλες, κρυολογήματα, χαμηλή ανοσία και ούτω καθεξής.
Σε ορισμένα αποσμητικά, υπάρχουν μεγάλες ποσότητες φθαλικών ενώσεων, που βρίσκονται στις λεγόμενες φυσικές μυρωδιές. Οι φθαλικές ενώσεις είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τις έγκυες γυναίκες, επειδή μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στην ανάπτυξη του βρέφους. Επιπλέον, μπορεί να είναι καρκινογόνες και επιβλαβείς για τους πνεύμονες και την αναπνοή.

Πώς να ξεφλουδίσετε μία πατάτα σε 1 δευτερόλεπτο, χρησιμοποιώντας τα γυμνά χέρια σας (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για How to Peel a Potato in 1 Second, Using Your Bare Hands (Video)
Αν θέλετε να φάτε πουρέ πατάτας, ή πατατοσαλάτα, αυτό το σπουδαίο κόλπο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και να τις ξεφλουδίσετε σε ένα δεύτερο ... Όπως ήδη γνωρίζετε, προκειμένου να είναι απολύτως νόστιμες, και εν τω μεταξύ να κρατήσουν όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά, η πατάτα τρώγεται καλύτερα βρασμένη.
Ωστόσο, αν κάνετε πουρέ πατάτας ή σαλάτα, και περιμένετε τις ζεστές πατάτες να κρυώσουν, το ξεφλούδισμα τους μπορεί να γίνει μια αδύνατη αποστολή. Ευτυχώς, χάρη σε ένα μπολ γεμάτο πάγο, τώρα το ξεφλούδισμα των πατατών θα γίνει μια εύκολη και γρήγορη ικανοποίηση.

Πίνετε αυτό το θαυματουργό ιαπωνικό τσάι καθημερινά για να κάψετε λίπος 4 φορές πιο γρήγορα, να καταπολεμήσετε τον καρκίνο και να εκτοξεύσετε την ενέργειά σας!

Το τσάι Matcha θεωρείται ότι είναι η ισχυρότερη σκόνη πράσινου τσαγιού. Προέρχεται από την Ιαπωνία, και οι άνθρωποι στην Άπω Ανατολή το χρησιμοποιούν για χιλιάδες χρόνια.
Αυτό το καταπληκτικό τσάι που γίνεται από τριμμένα νεαρά φύλλα του Camellia sinensis ( είδος αειθαλή θάμνου ή μικρό δέντρο του οποίου τα φύλλα και τα μπουμπούκια των φύλλων του χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τσαγιού). Η λεπτή σκόνη αποθηκεύεται σε ασφαλές δοχείο μακριά από  οξυγόνο και φως, προκειμένου να διατηρηθεί το εκπληκτικό χρώμα και η υψηλή περιεκτικότητα της σε αντιοξειδωτικές ουσίες.
επήρεια αυτό-θαύμα-ιαπωνικού τσαγιού καθημερινά-για-εγγραφή-λιπαρά-4x-ταχύτερα-ουρανός-πύραυλος-ενέργειας-έτσι-πολύ-περισσότερο
Ένα μόνο φλιτζάνι του τσαγιού Matcha παρέχει ένα ευρύ φάσμα ωφελειών για την υγεία.
1. Ενισχύει τον μεταβολισμό
Αυξάνει τον μεταβολισμό, και έτσι βοηθά στο χάσιμο κιλών. Μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που πίνουν αυτό το τσάι σε καθημερινή βάση  στην πραγματικότητα χάνουν βάρος κατά 25% ταχύτερα από ό, τι οι άνθρωποι που δεν το πίνουν. Δεν έχει παρενέργειες, που σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για την αρτηριακή σας πίεση ή τον καρδιακό ρυθμό.

Φυσικά αντισταμινικά και εναλλακτικές προσεγγίσεις των αλλεργιών




Φυσικά αντισταμινικάΤα αντισταμινικά είναι τα φάρμακα που (όπως λέει και το όνομά τους) μπλοκάρουν την παραγωγή των ισταμινών, χημικών ουσιών που προκαλούν φλεγμονώδη αντίδραση του οργανισμού.
Η δε χρήση των αντισταμινικών αυξάνεται την άνοιξη και τις περιόδους που βρίσκονται σε έξαρση οι αλλεργίες, οι οποίες κάνουν πολλές μύτες να «τρέχουν» και πολλές επιδερμίδες να βγάζουν εξανθήματα.
Αν είστε κι εσείς ένας από τους πολλούς που ταλαιπωρούνται με τα πρώτα άνθη της άνοιξης, φέτος δοκιμάστε φυσικές και εναλλακτικές μεθόδους αντισταμινικής δράσης, αλλά πάντα υπό την επίβλεψη του γιατρού σας.

Οι εκατόμβες νεκρών (αστυνομικοί και πολίτες) της μεταβατικής περιόδου ενόψη του "υπερ-robo-εγκληματία του μέλλοντος" (πως λέμε "υπερ-στρατιώτης του μέλλοντος";ε, το αντίστοιχό του)...




γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Υπάρχει μια διαρκώς, όλο και πιο αυξανόμενη κινητικότητα γύρω από τις τεχνολογίες που εμπλέκονται στα πεδία της στρατιωτικής ρομποτικής και του προγράμματος που συνηθίζεται να ονομάζεται: "Υπερ-στρατιώτης του Μέλλοντος".

Και τα δύο αφορούν σε μια νέα μορφή πολέμου.

Βρισκόμαστε βεβαίως σε μια πειραματική φάση ανάπτυξης και δοκιμής τέτοιων τεχνολογιών.

Παρ' όλα αυτά, χιλιάδες στρατιωτικά ρομποτικά μοντέλα επιχειρούν, καιρό τώρα, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν (κυρίως).

Τόσο "μίνι-ερπυστριοφόρα αυτοκινούμενα πολυβόλα/πυροβόλα" όσο και μη επανδρωμένα ιπτάμενα πολεμικά (οπλισμένα) μέσα.
Και όχι μόνον...

Και φυσικά, διαρκώς και εντατικά τεστάρονται και οι αντίστοιχες τεχνολογίες του "υπερ-στρατιώτη".

Ακόμη, δεν έχει γίνει βεβαίως ορατή μια από τις σκοτεινές πλευρές αυτής της νέας πολεμικής πραγματικότητας.

Τότε που ο "υπερ-στρατιώτης, η στρατιωτική ρομποτική και οι υπερ-τεχνολογίες" που θα τα συνοδεύουν θα περνούν και στην εγκληματικότητα εις βάρος του πολίτη και του αστυνομικού.

Ως γνωστόν, το οργανωμένο έγκλημα βρίσκεται πάντα μπροστά από τις Αρχές ως προς τον εκσυγχρονισμό του.

Εκεί υπάρχει άφθονο χρήμα και η πρόοδος της οπλικής και τεχνολογικής ικανότητας προηγείται.

Μέχρι να συμβαδίσει ο νόμος και οι δυνάμεις ασφαλείας με τις νέες τεχνικές δυνατότητες του εγκλήματος, θα υπάρξουν πολλοί νεκροί.

Κι επειδή το κράτος αργεί να προσαρμοστεί, οι νεκροί αστυνομικοί (και πολίτες) θα είναι ιδιαιτέρως πολλοί.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ : Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...Η ΜΕΤΡΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!



 Γράφει ο Παναγιώτης Σπανός
Διασώστης Ε.Κ.Α.Β Ρόδου 

Το μπλογκ των ΔΙΑΣΩΣΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ξεκίνησε την ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!
 Σήμερα έχουν περάσει από την δήλωση του (έως την στιγμή που γράφετε το άρθρο)
66 ημέρες, 04 ώρες και 5Ο λεπτά!
(Μπορείτε να ενημερώνεστε από το κουτάκι, στα δεξιά της σελίδας μας) 

Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΗΣ με μια ιστορική του επιστολή στην ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού 
ΠΑΛΜΟΣ, απαντώντας σε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ μας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και για μια ακόμη φορά εκανε γνωστό στον ροδίτικο λαό, που τόσο υποφέρει από τις υπηρεσίες υγείας, ότιΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ, το μείζων πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ε.Κ.Α.Β Ρόδου θα λυθεί, γιατί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς.

Όταν αναλαμβάνει κάτι, το φέρνει πάντα σε πέρας.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΩΣ...ΚΑΡΑΜΑΡΙΤΕΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Η Αιώνια Αλήθεια στις θρησκείες




Βουδισμός

Πριν από είκοσι πέντε αιώνες ο Βούδας διέσχισε ολόκληρη σχεδόν την Ινδία για να κηρύξει τον Δρόμο προς την Φώτιση, προς το Νιρβάνα. Σύμφωνα με την βουδιστική διδασκαλία "Αυτό που είμαστε", "Αυτό που αντιλαμβάνεται", είναι μία σύνθεση από διάφορες διαδικασίες (σκάντα), διαδικασίες που συνίστανται από αντίστοιχες ροές, διαδοχές, στιγμιαίων καταστάσεων, φαινομένων (ντάρμα). Γιά να φτάσουμε στο Νιρβάνα θα πρέπει όλες αυτές οι διαδικασίες να εξαντληθούν, να ξεπερασθούν. Υπάρχουν διάφορες βαθμίδες σε αυτό τον δρόμο. Πέρα από κάποιους απλούς κανόνες που καθορίζουν τι πρέπει να μην κάνουμε και τι πρέπει να κάνουμε θα πρέπει να ξεπερασθεί η αισθητηριακή δραστηριότητα (γενικά ή με την χρήση κάποιων στάσεων) και μετά η νοητικότητα που μας συνδέει μέσω των αισθήσεων με τον εξωτερικό κόσμο (βεντάνα). Τα τέσσερα ντυάνα έχουν σκοπό να εξαλείψουν την εσωτερική νοητικότητα (σάμτζνα, σαμσκάρα, βιτζνάνα). Τα τέσσερα σαμαπάτι διαχειρίζονται την αντίληψη της ύπαρξης σε καθαρά μεταφυσικό πεδίο (βιτζνάνα, τεσσάρων κατηγοριών). Η Ύστατη Πραγματικότητα μας οδηγεί σε μία Συνείδηση χωρίς "συνείδηση", χωρίς "ύπαρξη", χωρίς δραστηριότητες. Η Φώτιση. το Νιρβάνα, είναι όχι μία κατάσταση ανυπαρξίας με την απόλυτη έννοια αλλά μία Κατάσταση όπου απουσιάζει οποιαδήποτε αντίληψη σχετικής ύπαρξης. Το τι είναι πραγματικά πρέπει να το ανακαλύψει κάποιος μόνος του, βιώνοντάς το.

Ο Θεός να σώζει τον Κάμερον


Πραγματοποιήθηκαν χθες οι βρετανικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη διαπίστωση ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει βαρέσει κανόνι για τα καλά και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια προς το χαμό της.

Βέβαια, εγώ δε ξέρω και πολλά για τα πολιτικά της Βρετανίας, αν και σκέφτομαι να προτείνω στις άλλες δύο Μούτζες, αφού έχουμε κατακτήσει το ελληνικό διαδίκτυο, να ανοίξουμε και ένα βρετανικό παράρτημα του μπλογκ, οπότε θα γίνω ξεφτέρι. 

Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ τους πολλούς φίλους από τη Βρετανία που μας διαβάζουν.

Ενημερώθηκα λοιπόν για τις εκλογές στη Βρετανία από έναν καλό φίλο που ζει στη Μόρντορ της Αγγλίας, όπου ο Ήλιος έχει πάρει διαζύγιο με τη Γη και η Σκοτεινιά του Σάουρον καλύπτει τα πάντα. Στο Μάντσεστερ. 

Επιστρέφοντας στο θέμα μας, ο συντηρητικός Κάμερον κυριάρχησε κατά κράτος στις βρετανικές εκλογές, αν και δεν είναι να παίρνει κανείς στα σοβαρά τους Βρετανούς ψηφοφόρους – όπως και κανέναν ψηφοφόρο οποιασδήποτε εθνικότητας -, αφού τα τελευταία 35 χρόνια ψηφίζουν παραδοσιακά τον πιο όμορφο και στυλάτο υποψήφιο.

ΨΕΜΑΤΑ! Ποια είναι τα συχνότερα ψέματα, γιατί σας τα λένε και πώς να τα αποφύγετε

Ξέρατε ότι το ψέμα είναι απαραίτητο για την κοινωνική επιβίωση του είδους μας;



Από τα μικροψέματα μέχρι την ενσυνείδητη εξαπάτηση με τρανταχτές ψευδολογίες, η ανθρώπινη φύση υπαγορεύει στον άνθρωπο να λέει ψέματα και να εξαπατάει τους γύρω του, ώστε να επιβιώσει κοινωνικά. 

Τι Λένε οι Ψυχαναλυτικές Θεωρίες

Σύμφωνα με τις ψυχαναλυτικές θεωρίες, ο ανθρώπινος νους είναι η έκφραση συγκρουόμενων δυνάμεων, συνειδητών και μη.  Οι συγκρούσεις αυτές αποτελούν βασική διάσταση της ανθρώπινης φύσης και αντανακλούν την εγγενή ανθρώπινη αντίφαση ανάμεσα στη βιολογική και κοινωνική υπόσταση.  Αυτές οι εσωτερικές συγκρούσεις ωθούν τον άνθρωπο στο να λέει ψέματα για λόγους που καλύπτουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες του.


Γιατί ο άνθρωπος λέει ψέματα;

·         για να φανεί καλύτερος και πιο αρεστός
·         να κρύψει τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές του
·         να τον κρίνουν οι άλλοι ως σημαντικό
·         να αποφύγει να μειωθεί ή να πληγωθεί. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Διαβάστε τι λέει ο Economist για τους μισθούς παγκοσμίως!



Η πολιτική των χαμηλών μισθών δεν τείνει να ισχύσει μόνο στην Ελλάδα, αλλά στοχεύει να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο πολιτικό και οικονομικό ρεύμα στη σκιά της βαθιάς οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τον μισό πλανήτη.

 μισθόςΌπως γράφει ο «Economist», οι μισθοί στις χώρες του δυτικού κόσμου «λιμνάζουν» ακόμα και στην περίπτωση που υπάρχει μία μικρή οικονομική ανάκαμψη. Αυτό συμβαίνει – σύμφωνα με το βρετανικό περιοδικό – επειδή«ο φιλάργυρος και ανήθικος τραπεζίτης, ο οποίος περιφρονούσε τους τραπεζικούς κανόνες, αντικαταστάθηκε από τον έναν άλλο τσιγκούνη που συνθλίβει τις ελπίδες των τίμιων εργαζομένων με τον πενιχρό μισθό…».
Στην Αμερική οι υπάλληλοι των μεγάλων πολυεθνικών αλυσίδων γρήγορου φαγητού που έχουν μεγάλα κέρδη διαδηλώνουν πολύ συχνά πλέον ζητώντας αξιοπρεπείς αυξήσεις μισθών.
Στη Βρετανία ο αρχηγός των Εργατικών Εντ Μίλιμπαντ στις προεκλογικές του ομιλίες δεν παρέλειπε ποτέ να δεσμευτεί πως θα τιμωρήσει τους καπιταλιστές που εκμεταλλεύονται τους χαμηλόμισθους…

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ, μέρος Β'



Ο Ηρακλής περνώντας από την Αίγυπτο για να πάει να φέρει τα μήλα των 

εσπερίδων πιάστηκε από τους στρατιώτες του Βούσιρι οι οποίοι τον οδήγησαν 

στη Μέμφιδα. 

Αμέσως του έβαλαν στεφάνι στο κεφάλι, τον έδεσαν και τον πήγαν με πομπή 

στο βωμό. 

Ο Ηρακλής συμπεριφερόταν ήσυχα και έδειχνε ότι πίστεψε αυτά που του είπε ο 

Βούσιρις. 

Όταν όμως άρχισε η τελετή της θυσίας έσπασε με μια κίνηση τα δεσμά του και 

όρμησε στον Βούσιρι τον οποίο και σκότωσε όπως και τον γιό του Αμφιδάμαντα 

καθώς και όλη την ακολουθία του φριχτού βασιλιά.


 «…Μετ δ τν νταίου 

θάνατον παρελθν ες 

Αγυπτον νελε Βούσιριν τν 

βασιλέα ξενοκτονοντα τος 

παρεπιδημοντας. διεξιν 

δτν νυδρον τς Λιβύης, 

κα περιτυχν χώρκαταῤῥύτ κα καρποφόρ, πόλιν κτισε θαυμαστν τ μεγέθει,

 τν νομαζομένηνκατόμπυλον,  θετο τν προσηγορίαν π τοπλήθους τν κατ´

ατν πυλν. 

διαμεμένηκε δ ταύτης τς πόλεως εδαιμονία μέχρι τν νεωτέρων καιρν, ν ος 

Καρχηδόνιοι δυνάμεσιν ξιολόγοις κα στρατηγος γαθος στρατεύσαντες π´ ατν 

κύριοι κατέστησαν…» ( Διοδώρου Σικελιώτου, Ιστορική Βιβλιοθήκη, 4, παραγρ. 18)  Εδώ 

μας λέει ο Διόδωρος ότι ο Ηρακλής είναι αυτός που επέτυχε να καταστήσει την περιοχή 

γόνιμη, γλυτώνοντάς την από την ανυδρία, προφανώς και ευλόγως,  από τα έργα που 

επέτυχε και εδώ, για ακόμη μια φορά, να επιτελέσει. Μάλιστα έκτισε και την πόλη 

Εκατόμπυλο, ονομασία που πήρε από τις πολλές πύλες που είχε η πόλη, η οποία ήταν 

ονομαστή για την ευδαιμονία της, όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Διόδωρος, ( και χάριν των 

έργων του Ηρακλέους, συμπληρώνω εγώ) έως των χρόνων του Διοδώρου, όπου μας 

πληροφορεί πως την κατέλαβαν οι Καρχιδόνιοι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα