Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Το FBI χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο της Google ως ‘φονικό όπλο’



Ιούλιος 17, 2014.

Τα αυτοκίνητα τα οποία παρουσιάζει η Google, που έχουν τη δυνατότητα κίνησης στους δρόμους της πόλης χωρίς οδηγό, από τη μία πλευρά ενδεχομένως έχουνθετική επίδραση στην οδική ασφάλεια και τη μείωση του αριθμού των ατυχημάτων, από την άλλη πλευρά, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, το FBI, έχει ενστάσεις στην ελεύθερη κυκλοφορία του.


Η σκέψη των αναλυτών του οργανισμού αυτού, οι οποίοι  προέβησαν στη σύνταξη μιας έκθεσης, είναι ότι «τα αυτοκινούμενα οχήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως φονικά όπλα».

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών, πιστεύουν ότι οι ‘έξυπνες μηχανές’ που δεν απαιτούν τη χρήση των δύο χεριών και της οπτικής παρακολούθησης της οδού, καθίστανται εργαλεία σε εγκληματίες που θα εκμεταλλευθούν την τεχνολογία για τους δοθεί ελευθερία δράσης, για παράδειγμα να έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής πυροβολισμών επιβιβαζόμενοι σε ένα αυτοκίνητο χωρίς οδηγό.

H Rosetta αποκαλύπτει τον “διπλό” κομήτη …

… 67P/Churyumov-Gerasimenko

Αριστερά η πρώτη εικόνα του κομήτη και δεξιά η ίσια εικόνα μετά από επεξεργασία  Credit: ESA / Rosetta / MPS για OSIRIS Team MPS / UPD / LAM / ΙΑΑ / SSO / INTA / UPM / DASP / IDA
Αριστερά η αρχική εικόνα του κομήτη και δεξιά η ίδια εικόνα μετά από επεξεργασία Credit: ESA / Rosetta / MPS για OSIRIS Team MPS / UPD / LAM / ΙΑΑ / SSO / INTA / UPM / DASP / IDA
Ο κομήτης τον οποίο προσεγγίζει η ευρωπαϊκή αποστολή Rosetta φαίνεται ότι είναι στην πραγματικότητα δύο σώματα που συγκρατούνται χαλαρά μεταξύ τους και κινούνται μαζί στο Διάστημα. Και η ανώμαλη επιφάνειά τους ίσως δυσκολέψει την επιχείρηση προσεδάφισης.
Οι θολές εικόνες που δημοσιοποίησε την Πέμπτη η ευρωπαϊκή διαστημική υπηρεσία ESA λήφθηκαν στις 14 Ιουλίου από απόσταση 12.000 χιλιομέτρων. Ο κομήτης 67/Ρ Τσουριούμοφ/Γερασιμένκο (67P/C-G) είναι χωρισμένος σε δύο τμήματα με σχήμα που θυμίζει πατάτα.

Και τι πα να πει έτσι είναι η ζωή άνθρωπε των σπηλαίων;


Δεν είναι ατυχία:
Λέγεται ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Αλλά ας αρχίσουμε από κάπου.
Όποιος είχε την σπάνια τύχη να συναντήσει το blog από την αρχή της λειτουργίας του, ίσως και να μπορεί να θυμηθεί ότι η πρώτη δημοσίευση του ήταν για την ηρωίδα Αμαλία Καλυβινού που κατήγγειλε τους γιατρούς που την πετσόκοβαν λες και ήταν οι πρωταγωνιστές του SAW.
Η Αμαλία πέθανε μα οι φονιάδες δε χορτάσανε εκδίκηση,
Πρόσφατα, 67χρονος καρδιοπαθής κατήγγειλε τον χειρουργό που απείλησε τη ζωή του αναβάλλοντας το χειρουργείο για να αποσπάσει από τον ασθενή φακελάκι.

Τελικά, γίνεται αυτό που θέλεις...

Σε ρωτώ συχνά: «Τι θέλεις;»
Κι εσύ συχνά μου απαντάς –στον εαυτό σου απαντάς-: «Δεν ξέρω…».  
Ακόμα συχνότερα του απαντάς, μου απαντάς: «Νομίζω πως…».
Τα «θέλω» σου διφορούμενα, ασθενικά, έως ανύπαρκτα.  
Μια ζωή γεμάτη επιλογές που βασίζονται σε άβουλα κι ατροφικά «νομίζω…».
Μια ζωή πλήρης από πληγές διστακτικών «θέλω» που, άγουρα έμβρυα θανατώθηκαν στην μήτρα της ανώριμης ψυχής σου, πριν προλάβουν να δουν το φως της μέρας.
Αναρωτιέσαι, σαν το φίδι που κυνηγάει μάταια την ουρά του,:
«γιατί δεν καρποφόρησαν οι επιλογές μου στην καριέρα, στον γάμο μου, στην ζωή μου;…». 
Γιατί δεν το θελες αρκετά.
Γιατί, ό,τι επέλεγες να πραγματοποιήσεις δεν ταυτιζόταν μ’ αυτό που πολύ ήθελες.  
Γιατί δεν ήξερες να θέλεις.
Γιατί δεν θέλησες να θέλεις.  

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...


Η  ιστορία  όπως  δεν  εγράφη :  
Επί τη επετείω της αλώσεως της Κύπρου υπό των Τουρκο-Αμερικανών, αφιερώνω το κάτωθι πόνημα στους Σιωνιστές Αμερικανούς για να μάθουν από ποίους κατάγονται, ώστε να σέβονται την Ιστορία!!!
Η Αμερική έχει πανάρχαια Ιστορία, όμως μερικοί επιμένουν να την αγνοούν και να την εμφανίζουν στα μετά Χριστόν μεσαιωνικά χρόνια, διότι έτσι συμφέρει στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες.

 Από τη σύγχρονη ιστορία και γεωγραφία, μάθαμε στα σχολεία ότι την Αμερική ανακάλυψε ο Έλλην θαλασσοπόρος και εξερευνητής  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ  ΚΟΛΟΜΒΟΣ, με ισπανική υπηκοότητα.
Ο Χριστόφορος Κολόμβος –σύμφωνα με τις γραφές- ήταν Εβραίος της διασποράς, Ελληνικής καταγωγής εκ της νήσου Χίου, Ισπανικής υπηκοότητας, και ευνοούμενος της Βασιλίσσης Ισαβέλλας της Ισπανίας, η οποία χρηματοδότησε τις εξερευνήσεις & αποστολές προς το- άγνωστο για το μεσαίωνα- δυτικό ημισφαίριο της Γης.
Δηλαδή ο Χριστόφορος Κολόμβος, είχε τρείς πολύ-πολιτισμικές ταυτότητες, ήταν Εβραίος, Έλληνας, & Ισπανός. Μετά δε την ανακάλυψη της Αμερικής έγινε και Αμερικανός.
Η ανακάλυψη της Αμερικής στα μετά Χριστόν χρόνια είναι ιστορικά σωστό γεγονός, αλλά ισχύει μόνο για τα χρόνια του Μεσαίωνα, δηλαδή για τη μετά Χριστόν εποχή.

Μυστηριώδεις διαρροές στην Ρωσία …ή πόλεμος παραπληροφόρησης ;;

Μια σειρά σημαντικών διαρροών που κάνουν αίσθηση, έφεραν στην επιφάνεια η οργάνωση  Anonymous International…

Ένα «καυτό» θέμα για τους «Κρεμλινολόγους»…. Ποιοι είναι όλοι αυτοί… Είναι κάτι περισσότερο από αυτό που φαίνεται;;


Οι οδηγίες ήρθαν με email: «Συνάντηση στο πάρκο σε μια ώρα. 
Καθίστε σε ένα παγκάκι κοντά στο άγαλμα, κρατώντας ένα αντίγραφο της τοπικής έκδοσης του Forbes. Στη συνέχεια, περιμένετε 10 λεπτά. Ένας άντρας θα πλησιάσει και να σας δείξει μια εικόνα ενός πληκτρολογίου».


Ο John Le Carré και το «μανδύας και στιλέτο» μπορεί να φαίνονται ξεπερασμένα στην εποχή της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB), αλλά ήταν η εντολή για την πορεία προς τη μυστηριώδη ρωσική συλλογική προσπάθεια, που αυτοαποκαλείται Anonymous International.


Εντελώς άγνωστη μόλις λίγους μήνες πριν, η ομάδα έχει γίνει η συζήτηση των πολιτικών κύκλων της Μόσχας μετά την απόσπαση εγγράφων που διέρρευσαν λεπτομερώς, τα στοιχεία της προσάρτησης της Κριμαίας στη Ρωσία. Μυστικές επιχειρήσεις στην ανατολική Ουκρανία, η εσωτερική λειτουργία της τηλεόρασης προπαγανδιστική μηχανή του Κρεμλίνου και σε απευθείας σύνδεση πληροφορίες για τον πόλεμο εναντίον της Δύσης.


Ρώσοι δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν σχεδόν όλες τις διαρροές ανεξάρτητα – κι αυτό δεν είναι μικρό επίτευγμα σε μια χώρα όπου οι αξιωματούχοι απαντούν με αδιαφορία ή απόλυτη σιωπή.

Ικανοποιημένος από τις σχέσεις σου; Μάθε να βάζεις όρια στον εαυτό σου και στους άλλους...

Πόσοι και πόσοι, απευθυνόμενοι σε μένα μέσα από το fb και το διαδίκτυο, είτε για ραντεβού είτε για ένα σχόλιο είτε για μια συμβουλή, ξεκινάνε την συζήτηση μιλώντας μου στον ενικό!...
Απ’ τον τρόπο που θα σου πρωτομιλήσει, που θα σε πρωτοπλησιάσει ο άνθρωπος φαίνεται τι κουβαλάει στην ψυχή του, ποιος είναι.
Ο ενικός μου αρέσει πάρα πολύ και το χρησιμοποιώ με χαρά στο πλαίσιο μιας αρχόμενης κατ’ ιδίαν σχέσης, εφόσον ρωτήσω διακριτικά πρώτα τον άλλον εάν δεν τον πειράζει.
Καλλιεργεί κλίμα οικειότητας και πλησιάσματος.
Δείχνει απλό κι άμεσο άνθρωπο.
Αυτό όμως, όταν δεν είναι προκάλυμμα χειριστικότητας, αδιακρισίας και αγένειας.
Όταν δεν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω, το διαβλέπω, και τον καλωσορίζω.
Απ’ την άλλη, ο ίδιος προσωπικά, όταν απευθύνομαι σε οποιονδήποτε άνθρωπο, από 16 χρονών και πάνω, είτε τον συναντώ στο δρόμο είτε στο fb, δεν θέλω να ξεκινώ την επαφή μου μαζί του, μιλώντας του στο ενικό. Προτιμώ τον πληθυντικό.

Λιαντίνης – Ο Ελληνικός πεσιμισμός…


pessimism-wisdom-optimism
Έρχομαι τώρα στα τέσσερα σημεία που δείχνουν την κακή πορεία της παιδείας μας.
Το πρώτο σημείο της άγνοιας και της πλάνης είναι ότι δεν μας έ­μαθαν ποτές, πως οι έλληνες στάθηκαν ένας κόσμος άκρα μελαγ­χολικός.
Το καθημέρα των ελλήνων είναι το όρος Σίπυλο της Νιόβης, ό­που όλες οι βρύσες στάζουνε λύπη. Η λιγνή Ελλάδα ήταν μία κλαίου­σα ιτιά. Εδώ ως και τα ζώα μύρουνται και δακρύζουν. Θυμήσου, για παράδειγμα, τα δάκρυα που χύνανε τα άλογα του Αχιλλέα [Ομήρου, Ρ 437-8].
Στη χλωρίδα του ελληνικού στοχασμού βασιλεύουν τα κλαδιά των νεκρών. Το κυπαρίσσι και ο ασφόδελος.
Ούτε πριν ούτε μετά, κανένας λαός δεν ερεύνησε τα άγνωστα της φύσης και τα μυστήρια της ψυχής, για να φτάσει το βαθύ σκοτάδι και το συμπαγές μηδέν που φτάσανε οι έλληνες.

Ώστε Μαλαισιανό Boeing777 σήμερα στις 17/7/2014 με 295 επιβάτες ε ;

μποινγκ , 777 , καταρριψη , ουκρανια , συνωμοσια , αριθμος , 7, πολεμικο , ημερολογιο

Για να δούμε τα νούμερα που δεν κάνουν ποτέ λάθος τι έχουν να μας πούνε για το περιστατικό 
Τι γίνεται όταν τα πεφωτισμένα σκουληκάκια επεμβαίνουν στην ζωή μας με γεγονότα ΣΟΚ και ΔΕΟΥΣ , θέλωντας με αυτόν τον τρόπο να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη και τις σκεπτομορφές εκείνες που χρειάζονται για φέρουν εις πέρας τα σχέδια τους ;
Τι γίνεται όταν η πασίγνωστη Κριστίν Λαγκαρντ μιλάει για αριθμολογία, σε συνέντευξη τύπου του ΔΝΤπροσπαθώντας να μας συντονίσει σε μία δόνηση με βασικό γνόμωνα τον αριθμό 7 κάνωντας αναφορές για αυτόν τον αριθμό ;
Τι γίνεται όταν μετά από λίγες ημέρες ένα Boeing 777 “καταρρίπτεται” στα Ρωσοουκρανικά σύνορα και γινόμαστε μάρτυρες της Θυσίας που μας είχαν ήδη προιδεάσει πως θα γίνεί ;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα