Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Πατέρα θα με πεις...

 
 
-Δάσκαλε, σε βλέπω σαν Πατέρα μου.
 
-Βαρύς είναι ο τίτλος που θέλεις να με συνοδεύει παιδί μου.
 
Πατέρα θα με πεις, όταν η δημιουργία μου προάγει την ανθρωπότητα, δεν στερεί από αυτή.
 
Πατέρα θα με πεις, όταν σου έχω ανοίξει τα μάτια για να βλέπεις τις λύσεις, όχι όταν θα σου δίνω τις δικές μου λύσεις.
 
Πατέρα θα με πεις, όταν θα σου έχω διδάξει ότι η δύναμή σου είναι ίση και μεγαλύτερη από τη δική μου, όχι όταν θα στηρίζεσαι στη δική μου δύναμη.
 
Πατέρα θα με πεις, όταν θα με δεις στην πρώτη γραμμή να βοηθάω, και όχι στα μετόπισθεν να εξασφαλίζω τα συμφέροντά μου.
 
Πατέρα θα με πεις, όταν αυξάνεται η πλάση από όπου περνάω, και όχι όταν κλέβω από τη ζωή.

Η κατάργηση των μετρητών εξαπλώνεται παντού ως κάτι «αναπόφευκτο». Ποιο θα είναι όμως το τίμημα;

Γνωρίζατε ότι το 95 τοις εκατό του συνόλου των πωλήσεων στη Σουηδία γίνονται χωρίς μετρητά; Και ξέρατε ότι η κυβέρνηση της Δανίας έχει ως δεδηλωμένο στόχο την «εξάλειψη των μετρητών» μέχρι το έτος 2030; Σε όλο τον κόσμο, βλέπουμε μια αδυσώπητη πορεία προς μια κοινωνία χωρίς μετρητά, και πουθενά δεν ισχύει αυτό περισσότερο από ό, τι στη Βόρεια Ευρώπη. Στη Σουηδία, εκατοντάδες υποκαταστήματα τραπεζών δεν δέχονται ή δεν διανέμουν πλέον μετρητά, και χιλιάδες μηχανήματα ATM έχουν απομακρυνθεί οριστικά. Αυτή την στιγμή, τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα αντιπροσωπεύουν μόνο μόλις το 2 τοις εκατό της σουηδικής οικονομίας, και πολλά καταστήματα πλέον δεν διαθέτουν καθόλου μετρητά. Η ιδέα μιας πραγματικά cashless society” / «αχρήματης κοινωνίας» θεωρήθηκε κάποτε ότι ανήκε στον χώρο της επιστημονικής φαντασίας, αλλά τώρα μας λένε ότι είναι «αναπόφευκτη», και οι αρχές επιμένουν ότι έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να σταματήσουν εγκληματίες, τρομοκράτες, βαρόνους ναρκωτικών, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και φοροφυγάδες. Αλλά ποιο θα είναι το τίμημα για αυτήν την «πρόοδο»;

Στη Σουηδία, η μετάβαση σε μια κοινωνία χωρίς μετρητά έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο των New York Times που δημοσιεύθηκε το Σάββατο...

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ", Η "ΑΟΡΝΟΣ ΠΕΤΡΑ" ΚΑΙ Η NWO

Πως ο Πούτιν και το Ιράν τους χάλασαν τα σχέδια..



Η Συρία είναι η πρόφαση, πραγματικός τους στόχος ήταν το Ιράν και ήθελαν να ξεμπερδεύουν μια κι' έξω και με τις δυο χώρες μαζί, αφού και η Συρία είναι ενοχλητική στο Ισραήλ. Κατ' ευθείαν επίθεση εναντίον του Ιράν θα προκαλούσε παγκόσμιες αντιδράσεις, μετά την εκλογή του νέου μετριοπαθούς προέδρου και την προθυμία που επιδεικνύει να συνεργαστεί με τους επιθεωρητές της διεθνούς επιτροπής ατομικής ενέργειας.

Ο ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΟΡΝΟΥ ΠΕΤΡΑΣ

Ο πραγματικός στόχος των ερπετοειδών κλώνων που ηγούνται του κατ' ευφημισμόν "ελευθέρου κόσμου" και της ούτω καλούμενης "διεθνούς κοινότητας", οι οποίοι υπακούουν σε άνωθεν εντολές της "their master voice", είναι η διάνοιξη του σκοτεινού διαύλου Αόρνου Πέτρας - Ιερουσαλήμ, τον οποίον έκλεισε ο Μ. Αλέξανδρος, εγκλείοντας στα έγκατα της γης τους Κυνοκέφαλους και άλλα 21 είδη μιαρών οντοτήτων. Ο δίαυλος αυτός είναι απαραίτητος για την υλοποίηση σκαφών και προσωπικού από άλλες διαστάσεις του υπαρχηγού του Κρόνου Γιαχβέ, απαραίτητα για την πραγματοποίηση του σχεδίου με την κωδική ονομασία "Αρμαγεδών", δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας κυβέρνησης με τον "εκλεκτό λαό" επικεφαλής, την βίαιη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη και την χρήση των υπολοίπων σαν σκλάβους για να τους υπηρετούν.

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΛ μέρος 2ον

 

Εσείς   που διαβάζετε   το Β’ μέρος ,  μάλλον  κάτι θα σας  κίνησε το ενδιαφέρον  σε αυτή την έρευνα .  Δεν θα σας απογοητέψω  έχω αρκετές πληροφορίες και αυτή την φορά.

       Υπάρχει μια περιοχή στην Αττική ,ονομάζεται  Βριλίσια. Ας πούμε  ότι είναι τυχαίο(?!)

Στην   Πεντέλη  όπου βρίσκεται και η περιοχή , λεγόταν  από τον Παυσανία στα Αττικά , ότι μια παράξενη φυλή ζούσε στους πρόποδες του βουνού. Στην μ.αχη του Μαραθώνα ένας πολεμιστής  ονόματι  Εχετλαιος  (το  όνομα   δείχνει ότι δεν   ήταν από το  Ελληνικό γένος αλλά  από άγνωστο) βρέθηκε από το πουθενά στην μάχη και  χανόταν  με  μυστηριώδη τρόπο  όποτε ήθελε.

     Το ιερό του Πάνα, το Παναιπόλειο   είναι  στην ίδια περιοχή. Ο κ. Γιόλβας έλεγε για την περιοχή της Πεντέλης  ότι  κρύβουν    πολύ σημαντικά  γεγονότα. 

Ο   Στράβωνας  αλλά και ο      Ησύχιος   (5ος)  αιώνας πχ   έλεγε  για  το βουνό  Βριλισσός ( Πεντέλη ) σε ακριβή μετάφραση  «Μέγας βράχος ισχυρός» (από το βρίθω  πχ βρίθει  από υγεία ) και για την Πεντέλη ο Παυσανίας  σε μετάφραση  μιλούσε για την πύλη του Τέλους.

   Η  σπήλιά του Νταβέλη  που τόσα έχουν ειπωθεί,  η παράξενη ανηφοροκατηφόρα, που τόσοι οδηγοί  έχουν  απορήσει,  το Γερμανικό νεκροταφείο ( τι σύμπτωση) , το ότι  ΔΕΝ  μένει  Ραντάρ ούτε για αστείο,  και  αν αυτά δεν  σας  συγκινούν ,  τι έχετε να πείτε για το  ενδιαφέρον  των  Αμερικανών  για το  σημείο!!?? Και μη πείτε ότι δεν το  ξέρετε.
    
 Για ακούστε και αυτό. Το ξέρετε ότι οι Αμερικανοί  έχουν  έναν(??  )  φάκελο    με  αριθμό  00321 που έχει  αρχικά   U.S.NC.I.C.O.H.E   είναι του  ναυτικού  των  Ηνωμένων  Πολιτειών ,
 Μυστικές   Υπηρεσίες   για  Υποθέσεις της  κούφιας    Γής (!!!) Μετά   την  χιτλερική  Γερμανία  οι  έρευνες  και  τα  άλματα της  τεχνογνωσίας  που  είχε κάνει  το  Γ’ Ράιχ   πάνω  από  600.000 φάκελοι  κατασχέθηκαν   και  μοιράστηκαν  ανάμεσα σε  Ρωσία  και  Αμερική .

Η  τεχνολογία  του  Στελθ   τίνος  νομίζετε  ήταν?

ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΛΛ μέρος 1

 

Δεν   ξέρω  πόσοι  από εσάς  έχετε  ακούσει   για  την  ενέργεια  των  Βριλλ. Για  να  δείτε  και  να  καταλάβετε για  τι  θέμα  θα  μιλήσουμε , θα  κάνουμε  το  πρώτο μας  πείραμα.

      «Όταν  καθόμαστε  σχετικά  ήρεμοι  στο  ύπαιθρο , και κοιτάζουμε  προς  τον  ουρανό,  βλέπουμε  κάτι  σαν «μυγάκια»? Το έχετε  παρατηρήσει? Όταν  κάνουμε  ηλιοθεραπεία, δεν έχει  σημασία αν   έχει  η  όχι  ήλιο , μπορεί  απλώς  να περιμένετε  σε  μια  στάση  λεωφορείου.  Αυτά  τα   «μυγάκια» δεν  είναι  ότι  έχουν  κάτι  τα  μάτια  σας είναι  η  ονομαζόμενη   οργόνη.  Η  οργόνη  είναι  μια  πολύ  δυνατή  ενέργεια  αν  ξέρεις  να την   χρησιμοποιήσεις     προς όφελός σου , είναι  καθαρή  ενέργεια, και  αν  έχετε  υπομονή ,να  δείτε  καλύτερα  θα  προσέξετε ότι  διαπερνά  τα  πάντα.
  
 Οι  «μάγισσες»   ήξεραν  την  δύναμη  αυτή.  ‘Όπως  και  ότι  μπορούσαν  να   έχουν  επιρροή  σε  καταστάσεις  και  άτομα  από  μακριά. ( Στην πραγματικότητα, χαρισματικά άτομα  με δυνάμεις  που  διαθέτουν όλοι  οι  άνθρωποι , άλλα τους  είναι  άγνωστο  πως  θα  τις  χρησιμοποιήσουν , προκαλούσαν  αποτελέσματα  ως  επι το  πλείστων  δυσάρεστα)
    
Η οργόνη  επιστημονικό  όνομα  είναι  η  ενέργεια  βριλλ.  Ποιοι  ήταν  (και  είναι ) οι  βριλλ  ?   ( υπάρχει  και   μια περιοχή  στην  Αττική που ονομάζετε  Βριλλίσια) είναι    μια  από  τις  πάμπολλες  «εξωγήινες  φυλές» που  κυκλοφορούν στην  γή.  Πριν  βάλετε  τα  γέλια, θα σας πώ  ότι  υπάρχουν  αδιάσειστες  αποδείξεις  για την  ύπαρξή  τους, τις οποίες θα τις  αναφέρω .    Αν   θέλετε  να ψάξετε  θα  εκπλαγείτε  από το  αποτέλεσμα  της  αναζ’ητησης!
     
Ποιός  πιστεύει , ότι  δεν  υπήρχαν  στην  Γή  ποιο  ανεπτυγμένοι  πολιτισμοί?  Ποιος , δεν έχει  δεί  σχήματα που  μοιάζουν  με    «ουφο». 

 Σε  σπηλιές,   και    σε  βράχους  της  Αυστραλίας  ,  σε    ιερά   στο  Περού,  γενικά  σε  μέρη   απίθανα, που  ούτε σχέση έχουν  με τους  πολιτισμούς εκείνους , ούτε  χρονολογικά  ταυτίζονται .Είναι φανερό ότι  κάτι  δεν  πάει  καλά,  και  γιατί  όλοι   οι   αρχαίοι  πολιτισμοί   έχουν   και  κάποιο   ιπτάμενο   αντικείμενο. (‘Οσοι  από  εσάς  διάβασαν  το « Βιβλος  και  αλλόκοσμος  αντιλαμβάνονται  καλύτερα    ότι    λέγετε εδώ) . Τα   δε  «ουφο»   έχουν  εξαιρετική  ομοιότητα μεταξύ τους . Τα  επικρατέστερα  σχήματα  είναι   αυτά  που  μοιάζουν  με  ιπτάμενο  δίσκο .  Κι  αν  σας  έλεγα  ότι  είχε  φτιαχτεί  ιπτάμενος  δίσκος  στο  Β΄’  παγκόσμιο  πόλεμο  πέρα  για  πέρα  Γήινος , από  την   Χιτλερική  Γερμανία  και  ονομαζόταν  ΧΑΝΕΜΠΟΥ ? (προσοχή  ο  δίσκος είχε  φτιαχτεί  από  ανθρώπους  η  τεχνολογία  του  όμως  ΔΕΝ   ήταν  ανθρώπινη).

     Αμφισβητεί  κανείς  την  τεχνολογία της  Χιτλερικής  Γερμανίας,  στον  Β’ παγκόσμιο  ότι  ήταν  100  χρόνια  μπροστά  από  όλους  τους  υπόλοιπους  λαούς? Παραλίγο  θα ισοπέδωνε  όλον  τον  κόσμο!! (ευτυχώς κάτι την σταμάτησε).Μέσα στα  όπλα της  που της  κατέσχεσαν  ήταν  και  τα  σχέδια (!?) ενός  ιπτάμενου  δίσκου  του  ΧΑΝΕΜΠΟΥ.  Που  βρήκε  τέτοια  τεχνολογία?
     
Πολλά  πράγματα  υπήρξε  ο  Χίτλερ, αλλά  δύο  δεν  ήταν  σίγουρα, πιστός   χριστιανός ,  και  ηλίθιος.

Η Επίγνωση των Σκέψεων

Αποτέλεσμα εικόνας για Η Επίγνωση των Σκέψεων 
Η συνειδητοποίηση του Εαυτού εμπεριέχει ένα βαθμό ελέγχου του νου, ο οποίος περιλαμβάνει την επίγνωση των σκέψεων και τη διάκριση ανάμεσα σε εκείνες που έχουν κάποια αλήθεια και είναι χρήσιμες και σε εκείνες που δεν είναι. Αυτό απαιτεί εξάσκηση της ευαισθησίας όσον αφορά την ποιότητα των σκέψεων. Δεν αρκεί να έχουμε επίγνωση των σκέψεων, αλλά και της επίδρασης τους πάνω μας ενεργειακά, συναισθηματικά και νοητικά.

Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ προσπαθούμε, δεν μπορούμε να ελέγξουμε το πηγαινέλα των σκέψεων. Εμφανίζονται από το πουθενά και εξαφανίζονται στο πουθενά. Ιδιαίτερα όσοι κάνουν σοβαρή εσωτερική εργασία , πολύ συχνά απογοητεύονται έχοντας σκέψεις που δεν θέλουν να έχουν. Όμως αυτό είναι μέρος της κατάστασης άνθρωπος, η οποία περιλαμβάνει την ύπαρξη ενός προγραμματισμένου νου.

Παρότι δεν μπορούμε να ελέγξουμε τις σκέψεις μας, μπορούμε να μάθουμε να έχουμε επίγνωση τους, να τις παρατηρούμε. Κάτι τέτοιο μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα, το να έχουμε επίγνωση των σκέψεων μας αποτελεί ένα πολύ μεγάλο βήμα εξέλιξης. Αυτό που απαιτείται είναι αποταύτιση από τον νου, και αυτός είναι ο λόγος που αποτελεί ένα τόσο μεγάλο βήμα. Όταν δεν έχουμε επίγνωση των σκέψεων μας, το πιο πιθανό είναι να ταυτιζόμαστε μαζί τους και να τις ακολουθούμε χωρίς να τις διερευνούμε και χωρίς να τις αμφισβητούμε. Το αποτέλεσμα είναι αρκετός ψυχικό πόνος και περισσότερες δυσκολίες απ’ όσες είναι αναπόφευκτες.

Η σημασία των παραμυθιών




Τα παραμύθια δεν είναι μόνο ψυχαγωγία για τα παιδιά. Είναι το μέσο που τα βοηθά να αποκαλύψουν την εσωτερική τους φύση, με τις άπειρες ηθικές και πνευματικές της δυνατότητες, αλλά και ο πιο άμεσος τρόπος για να οδηγηθούν με ασφάλεια στην ωριμότητα.

Ο γνωστός σουηδός σκηνοθέτης και μάγος της αφήγησης Ίνγκμαρ Μπέργκμαν είπε κάποτε πως η διαφορά ανάμεσα στο ψέμα και το παραμύθι είναι ότι το ψέμα (είτε το λες στους άλλους είτε στον εαυτό σου) σε βοηθά να υπεκφεύγεις τις δυσκολίες της ζωής, ενώ το παραμύθι να τις αντιμετωπίζεις. Και δεν είχε άδικο. Τα παραμύθια υπήρξαν για όλους η πρώτη μας επαφή με τη ζωή και τις δυσκολίες της. Από τα αρχαία κιόλας χρόνια οι άνθρωποι αντιλαμβάνονταν, ανέλυαν και κατανοούσαν την πραγματικότητα μέσα από ιστορίες. Ειδικά για τους λαούς της Ανατολής, τα παραμύθια ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να κατανοήσουν το «άγνωστο». Κάθε κοινωνία, από την πιο πρωτόγονη έως την πιο ανεπτυγμένη, έχει τις δικές της φανταστικές ιστορίες, που περιλαμβάνουν περιπέτειες, συμβολισμούς και ηθικά διδάγματα. Οι ψυχολογικές καταβολές των παραμυθιών, μάλιστα, ήταν ανέκαθεν ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα τόσο για τους ψυχολόγους όσο και για τους συγγραφείς. Οι μεν ψυχολόγοι προσπαθούν να βρουν σε αυτά απαντήσεις για το ασυνείδητο, οι δε συγγραφείς να ανακαλύψουν το βαθύτερο μήνυμα της ζωής.

Εκπαιδεύοντας με παραμύθια

Ο Παρατηρητής Εαυτός


"Ποιος είναι;" ρώτησε ο Θεός.
"Είμαι εγώ."
"Φύγε," είπε ο Θεός ...
Αργότερα ...
"Ποιος είναι;" ρώτησε ο Θεός.
"Είσαι Εσύ."
"Έλα ," απάντησε ο Θεός.

Αυτό που συνήθως θεωρούμε ως εαυτό, έχει πολλές όψεις. Υπάρχει ο σκεπτόμενος εαυτός, ο συναισθηματικός εαυτός, και ο λειτουργικός εαυτός ο οποίος κάνει τα πράγματα. Όλοι αυτοί μαζί συνιστούν τον εαυτό μας που μπορούμε να περιγράψουμε. Δεν υπάρχει τίποτα σ' αυτές τις περιοχές που να μην μπορούμε να το περιγράψουμε' για παράδειγμα, μπορούμε να περιγράψουμε τη σωματική μας λειτουργία: πηγαίνουμε μια βόλτα, γυρίζουμε σπίτι και καθόμαστε. Όσον αφορά το συναίσθημα: συνήθως μπορούμε να περιγράψουμε πώς αισθανόμαστε' όταν συγκινούμαστε ή αναστατωνόμαστε, μπορούμε να πούμε ότι τα αισθήματα μας εμφανίζονται, κορυφώνονται, και εξασθενούν σε ένταση. Μπορούμε επίσης να περιγράψουμε τις σκέψεις μας. Αυτές οι όψεις του εαυτού που μπορεί να περιγραφεί, αποτελούν τους πρωταρχικούς παράγοντες της ζωής μας: ο σκεπτόμενος εαυτός μας, ο συναισθηματικός εαυτός μας, ο λειτουργικός εαυτός μας.

Υπάρχει, ωστόσο, μια άλλη όψη του εαυτού μας, με την οποία ερχόμαστε σε επαφή σιγά-σιγά καθώς κάνουμε ζαζέν: ο παρατηρητής εαυτός. Σε ορισμένες Δυτικές ψυχοθεραπείες θεωρείται σημαντικός. Στην πραγματικότητα, όταν γίνεται σωστή χρήση του, είναι και ο λόγος που η θεραπεία αποδίδει. Όμως, οι θεραπείες αυτές δεν συνειδητοποιούν πάντοτε τη ριζική διαφορά ανάμεσα στον παρατηρητή εαυτό και στις άλλες όψεις μας, και δεν κατανοούν τη φύση του. Όλα τα περιγράψιμα μέρη αυτού που ονομάζουμε εαυτό μας, είναι περιορισμένα. Είναι επίσης γραμμικά' έρχονται και φεύγουν μέσα σ' ένα χρονικό πλαίσιο. Ο παρατηρητής εαυτός, όμως, δεν μπορεί να τοποθετηθεί σ' αυτήν την κατηγορία, όσο κι αν προσπαθήσουμε. Αυτό που παρατηρεί δεν μπορεί να βρεθεί και δεν μπορεί να περιγραφεί. Αν το αναζητήσουμε, δεν θα βρούμε τίποτα να υπάρχει εκεί. Αφού δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να γνωρίζουμε γι' αυτόν, μπορούμε να πούμε ότι είναι μια άλλη διάσταση.

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ....

 

Η Μεταμόρφωσή μας….εις το γήινον πεδίον. (ΑΙΘΗΡ)


Η μεταμόρφωση μας έχει να κάνει με το φαινόμενο της μεταπτώσεως όπου η σημασία του αριθμού έξι (6) σχετίζεται με τον άνθρακα και μας δείχνει ότι ο Ήλιος μετατρέπει τον Άνθρακα 12 της φύσης…σε άνθρακα 7.

Ο Άνθρακας C σχηματίζει τρία φυσικά ισότοπα:

-τον άνθρακα 12 ( 6 C στη 12η)

-τον άνθρακα 13 ( 6 C στη 13η)

-τον άνθρακα 14 ( 6 C στη 14η)

Οπότε μαζί με τους μαζικούς αριθμούς αντίστοιχα 12, 13, 14 και αριθμό νετρονίων :

12-6=6 / 13-6=7 / 14-6=8

Από αυτά...τα δύο πρώτα ισότοπα του άνθρακα 12 και του 13 είναι σταθερά με φυσική αναλογία 98,93% και 1,07%.


Τώρα το τρίτο ισότοπο ο άνθρακας 14 είναι ραδιενεργός και τον βρίσκουμε σε ίχνη, καθώς έχει μεγάλη περίοδο ζωής...γύρω στα 5.700 έτη και χρησιμοποιείται για τη ραδιοχρονολόγηση διαφόρων υλικών.

Ο άνθρακας 12 ( 6 C στη 12η ) είναι το πιο άφθονο εις τη φύση ισότοπο, το οποίο φέρει τον ίδιο ακριβώς αριθμό πρωτονίων, νετρονίων και ηλεκτρονίων (δηλαδή 6), οπότε σχηματίζεται ο αριθμός 666.

Η Ονειρομαντεία εις τους αρχαίους Έλληνες και τους Χριστιανούς

του Ομήρου Ερμείδη 



Ελληνική προϊστορία

Η εγκοίμησις ή Ονειρομαντεία



  Έτσι καλείται ένα από τα είδη της ενορατικής μαντείας, κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια εξαγωγής συμπερασμάτων δια απευθείας και στενής μεταξύ του θείου και της ανθρώπινης διανοίας επικοινωνίας. Ως καταλληλότερος τρόπος επικοινωνίας μετά του θείου ανέκαθεν εθεωρήθησαν τα όνειρα, η εξήγηση των οποίων απασχόλησε και ιδιαίτερη κατηγορία μάντεων, τους ονειρομάντεις. Επίσης το όνειρο ήτο θείο άγγελμα, το οποίο
έπρεπε να ερμηνεύσουν. Εκ της αντιλήψεως της φυσιολογικώς προήλθε η γνώμη κατά την οποία εις ορισμένες περιπτώσεις δύναται κάποιος να λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για καλύτερη και τελειότερη εμφάνιση του ονείρου να προκαλέσει αυτό, δια να μάθει την σκέψη του θείου. Έτσι γεννήθηκε το είδος εκείνο της ενορατικής μαντείας, το οποίο καλούμε εγκοίμηση και το οποίο συνίσταται εις την πρόκληση μαντικού ονείρου δια κατακλίσεως (εγκοιμήσεως, εγκλίσεως) εντός ιερών, όπου θα εμφανισθεί κατά την διάρκεια του ύπνου, ο θεός, δια να απαντήσει εις τα εκ των προτέρων τιθέμενα εις πάσης φύσεως ερωτήματα. Δια αυτό, αφού υποβάλλετο σε διαφόρους διατυπώσεις (νηστεία, αγνεία, αγρυπία, αποχή εμψύχων, κάθαρση, κ.λ.π. ), εθυσίαζον κάποιο ζώο, συνήθως το προσφιλές του ερωτώμενου θεού, όπου έπρεπε να κοιμηθούν επί του δέρματός του, έθεταν επί της κεφαλής της δάφνης και διάφορα περίαπτα και απήγγειλε ειδικές προσευχές. Ο μαντευόμενος μετά την προετοιμασία αυτή, έθετε εις τον θεό διάφορα ερωτήματα και του καθόριζε τις φορές, τον τρόπο της απαντήσεως, δια σημείων (σημαδιών). Όποιες φορές η αναμενόμενη  απάντηση ήτο απλή, αρνητική ή θετική, τότε εδύνατο να κατανοηθεί από τον μαντευόμενο. Διαφορετικά ήτο αναγκαία η παρουσία προσώπου ειδικού εξασκημένου εις την ερμηνεία των ονείρων, και αυτός συνήθως ήτο ο ιερέας του ναού.

Απόδειξη ότι η συνείδηση δημιουργεί την πραγματικότητα

Μετάφραση σχόλια από τον Ζάχο Σκαφίδα

 
Welcome To The Matrix
Ας πιστέψουμε επιτέλους, πως αν ένα μικρό ποσοστό της ανθρωπότητας αφυπνιστεί, αυτό θα οδηγήσει την παγκόσμια συνείδηση στο δικό της κβαντικό άλμα, δημιουργώντας μια πραγματικότητα, χωρίς δυστυχισμένους ανθρώπους και χωρίς διαφοροποιήσεις. (Gregg Braden )



Από τον Steven Bancarz | Μπορεί  η συνείδηση να δημιουργήσει τον υλικό κόσμο; Πριν απαντήσουμε στο ερώτημα αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζετε από τι υλικά αποτελείται ο κόσμος σε βασικό επίπεδο. Η «Πραγματικότητα» δεν είναι απλά φτιακγμένη από μικροσκοπικά υλικά κομμάτια, σαν ένα μάτσο μάρμαρα ή μικροσκοπιές μπάλες bowling. Τα μόρια που αποτελούνται από άτομα, και τα άτομα που κατασκευάζονται από υποατομικά σωματίδια όπως πρωτόνια και ηλεκτρόνια τα οποία έχουν 99,99999% κενό χώρο και ηλεκτρική περιστροφή (spin ). Αυτά στη συνέχεια κατασκευάζονται από κουάρκ, τα οποία στη συνέχεια αποτελούν μέρος ενός πεδίου υπερχορδών το οποίο αποτελείται από χορδές που οδηγούν σε θεμελιώδη σωματίδια με βάση τη φύση της δόνησης τους.  

Εμείς αλληλεπιδρούμε με τον κόσμο των φυσικών αντικειμένων, αλλά αυτό οφείλεται στον τρόπο που ο εγκέφαλός μας μεταφράζει τα αισθητηριακά δεδομένα. Στις μικρότερες και πιο θεμελιώδεις κλίμακες της φύσης, η ιδέα της "φυσικής πραγματικότητας" είναι ανύπαρκτη. Από τον νομπελίστα πατέρας της κβαντικής μηχανικής Neils Bohr, "οτιδήποτε ονομάζουμε πραγματικό αποτελείται από πράγματα που δεν μπορεί να θεωρηθούν ως πραγματικά. Η κβαντομηχανική δεν σε έχει κατά βάθος συγκλονίσει ακόμα, δεν την καταλαβαίνεις αρκετά καλά. "Όταν αγγίζετε τα χέρια σας μεταξύ τους, είναι ακριβώς σαν ο κενός χώρος να αγγίζει περισσότερο κενό χώρο, με το ελάχιστο συστατικό των σπιν των αμελητέων αυτών σωματιδίων. Τα συστατικά της ύλης δεν έχουν απολύτως καμία φυσική δομή.

Αυτό είναι σημαντικό για να καταλάβουμε, γιατί αν σκεφτούμε τον κόσμο της κβαντικής φυσικής, όπως είναι ένας κόσμος από μπάλες bowling και μάρμαρα, τότε η ιδέα της δημιουργίας συνειδητής πραγματικότητας δεν έχει νόημα. Αλλά η κατανόηση ότι η πραγματικότητα είναι μια κοσμική επινόηση, μη εντοπισμένη ενέργεια και κενός χώρος, γίνεται σαφές ότι οι σκέψεις μας και τα σήματα που καταχωρούν στον εγκέφαλο μας έχουν και αυτά τις ίδιες ιδιότητες σε μικρότερο επίπεδο. Οι σκέψεις μας είναι επίσης μια δραστηριότητα του σύμπαντος, και όλες οι δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα μέσα στην ίδια κβαντική σφαίρα πριν να εκδηλωθούν στη φυσική πραγματικότητα.

Να θυμάσαι όποιος νίκησε τον εαυτό του δεν φοβάται τους άλλους

 
Δε μπορείς να αγαπήσεις άλλους εάν δεν αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου ούτε μπορείς να αγαπηθείς εάν δεν αγαπήσεις το «εγώ σου». Κάποιοι το θεωρούν εγωιστικό όμως εγώ δε θα το ονομάσω εγωισμό αλλά αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση, εμπιστοσύνη σε σένα.
Πρώτα όμως, στην αρχή κάθε ημέρας να αναρωτιέσαι μέσα σου «Ποιος θέλω να είμαι;”, όχι «τι» αλλά «ποιος».
Μη σε νοιάζει τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για σένα γιατί εσύ ξέρεις πως έχεις δύναμη μέσα στην καρδιά σου την οποία πρέπει να την παίρνεις από αυτούς που πιστεύουν σε εσένα.

Μην αφήνεις κανέναν να σε αμφισβητήσει διότι μόνο εσύ γνωρίζεις τον εαυτό σας, το χαρακτήρα σας, την προσπάθεια που καταβάλλατε και τα εμπόδια που νικήσατε για να φτάσετε εκεί πού είστε τώρα.

Στη ζωή έχεις δύο επιλογές.
Μπορείς να είσαι εξαιρετικός σε ό,τι κάνεις ή να μην κάνεις τίποτα απολύτως.

Ρούπερτ Σπάιρα: Η αναζήτηση της ευτυχίας

 
Αν ρωτούσες τους ανθρώπους να σου πουν τι επιθυμούν στη ζωή τους, άλλος θα σου έλεγε μια συντροφική σχέση, άλλος ένα ωραίο σπίτι, άλλος μια δουλειά, άλλος φίλους, κ.τ.λ. Αλλά αν μετά τους ρωτούσες γιατί τα θέλουν αυτά, όλοι θα σου απαντούσαν το ίδιο: για να γίνουν πιο ευτυχισμένοι.
 
Υπάρχει ποτέ περίπτωση κάποιος να επιθυμεί κάτι αν πιστεύει ότι αυτό το κάτι θα τον κάνει δυστυχισμένο; Φυσικά και όχι. Γι' αυτό εξάλλου οι άνθρωποι αναζητούν και τη φώτιση. Επειδή πιστεύουν ότι η φώτιση θα τους φέρει την ευτυχία που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή. Αν ξέραμε ότι η φώτιση θα μας κάνει δυστυχισμένους, θα την επιθυμούσαμε; Όχι.
 
Η ευτυχία είναι το μοναδικό πράγμα που επιθυμεί κανείς για την ίδια την ευτυχία. Όλα τα υπόλοιπα, τα αντικείμενα, οι καταστάσεις, οι δραστηριότητες, οι σχέσεις, όλα αυτά τα επιθυμεί κάποιος για να τα χρησιμοποιήσει ως μέσα για να γίνει ευτυχισμένος. Στην καθημερινή μας ζωή λοιπόν, τα επιθυμούμε όλα αυτά για να γίνουμε ευτυχισμένοι. Και όταν μας απογοητεύσει αυτός ο τρόπος αναζήτησης της ευτυχίας, στρεφόμαστε προς την πνευματικότητα. 
 
Αλλά χρησιμοποιούμε την πνευματικότητα πάλι με τις ίδιες προθέσεις, για να βρούμε την ευτυχία. Απλά δεν την αναζητούμε στα ίδια πράγματα που την αναζητούσαμε πριν, όπως στο ποτό, το τσιγάρο, το φαγητό ή τα φάρμακα, αλλά σε πιο "εξευγενισμένα" πράγματα, όπως σε ανώτερες καταστάσεις της συνειδητότητας. Οι λόγοι όμως παραμένουν οι ίδιοι: θέλουμε να βρούμε την ευτυχία. Γι' αυτό εξάλλου χρησιμοποιούμε και διάφορες τεχνικές. 

Ο Θεός είναι απλά σκέψη στην τρίτη διάσταση

Μια εκπληκτική αποκάλυψη για το Θεό και το Matrix που ζούμε μέσα από την λογική και τις σύγχρονες φιλοσοφικές και επιστημονικές έρευνες
Μετάφραση σχόλια από τον Zaxo Skafida
- Από τον Arno Πιενάαρ -25 Ιουλίου του 2015
Η σκέψη έχει δημιουργήσει αυτή την 3 διαστάσεων  εμπειρία στη Γη από την έναρξή της. Το αποτέλεσμα της δημιουργίας σε 3 διαστάσεις είναι οι σκέψεις.
Η σκέψη, η λογική, η θεωρία, η διάνοια, η φιλοσοφία, ο εξορθολογισμός, η εκτίμηση, η αξιολόγηση, η λογική, η μαγεία και η κρίση, είναι όλα προϊόντα της σκέψης. Η σκέψη είναι ο αγωγός για τα πάντα που περιλαμβάνει η 3-διαστάσεων πραγματικότητα.
Έχει πλέον αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η ύλη είναι κενό και δεν υπάρχει. Η ύλη προκύπτει από φως, μια συχνότητα που εναρμονιζόμαστε, προκειμένου να υλοποιήσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι πραγματικότητα.
“Αν πραγματικότητα είναι ότι μπορείτε να αισθανθείτε, όσφρηση, γεύση και όραση, τότε η      πραγματικότητα είναι απλά τα ηλεκτρικά σήματα που ερμηνεύονται από το μυαλό σας σαν αισθήσεις. - Μορφέας, The Matrix
Τώρα ας πάμε βαθύτερα να δούμε το τι είναι αυτό το φως, και γιατί  εναρμονιζόμαστε  με μια προγραμματισμένη ψεύτικη πραγματικότητα (matrix);
(Σ.Μ. Οι περισσότεροι άνθρωποι εσφαλμένα, νομίζουν πως η θεωρία του Μάτριξ, δηλαδή της εικονικής πραγματικότητας που έχει φυλακιστεί η ανθρωπότητα, είναι μια νέα θεωρία, που έγινε γνωστή μέσω της γνωστής χολυγουντιανής ταινίας....Η αλήθεια όμως, είναι πως πρώτος, μίλησε για το Μάτριξ ο Πλάτων, μέσα από μια ιστορία, γνωστή, ως η σπηλιά του Πλάτωνα )
Η πραγματικότητα αυτή πραγματοποιήθηκε ανέπαφη από το συλλογικό ασυνείδητο, σε αυτό όλοι συμφωνούν, δια των συνέχων αέναων σκέψεων του, η οποία μπορεί να παρομοιαστεί με τους κωδικούς που προγραμματίζουν αυτόν τον κόσμο που βιώνουμε και ζούμε, αντίστοιχα.
Το βασικό ερώτημα είναι το εξής: είμαστε υπεύθυνοι γι 'αυτές τις σκέψεις, όμως, ή έχουμε εξαπατηθεί με το να ταυτιστούμε με ένα ψεύτικο θεό, που δεν είχαμε καμία προηγούμενη γνώση; 

Η επίτευξη των στόχων σας και η ευτυχία στη ζωή

Στη ζωή μας συχνά τοποθετούμε στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Παρά το γεγονός ότι η επίτευξη των στόχων μας είναι βασική προϋπόθεση για να προχωρήσουμε και να προοδεύσουμε, δεν είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που για πολλούς λόγους δεν καταφέρνουμε να υλοποιήσουμε τις αποφάσεις μας.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να έχουμε κάποιες βασικές αρχές, ένα τρόπο σκέψης και προσέγγισης που μπορούν να μας βοηθούν να μένουμε στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων μας.

Η διαδικασία επιτυχίας στόχων πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:
  • Έντονη επιθυμία
  • Προσδιορισμό του στόχου
  • Νοητική απεικόνιση
  • Σχέδιο πορείας
  • Έλεγχο χρονοδιαγράμματος
  • Αξιολόγηση προόδου
Ας δούμε αναλυτικά την κάθε μια από τις βασικές αυτές αρχές:

Η εγκράτεια είναι δρόμος της αλήθειας

Η εγκράτεια ενώ μοιάζει ότι είναι ένας δύσκολος δρόμος, δεν είναι γι αυτούς που οδηγούνται από την αλήθεια και μόνο.


Αν παρατηρήσετε σε κάθε τι που ακολουθούμε την αλήθεια μας, έχουμε εγκράτεια. Για παράδειγμα αν «ακούμε» τις ανάγκες του σώματός μας, οι οποίες είναι μία μας αλήθεια, θα έχουμε πάντα εγκράτεια. Δηλαδή αυτά ακριβώς που εκπέμπει το κάθε σώμα, είναι από μόνα τους, τόσο όσο. Αν  για παράδειγμα «ακούσω» τη νύστα μου, τη δίψα μου, την πείνα μου και ύστερα ακολουθήσω το εσωτερικό μου όριο, τότε θα κοιμηθώ όσο χρειάζομαι, θα πιω νερό όσο διψώ και θα φάω μέχρι να νιώσω πληρότητα. Το ότι εμείς φτάσαμε στην άλλη μεριά της εγκράτειας, δηλαδή της αλήθειας μας, είναι γιατί μαχόμαστε έτσι κι αλλιώς κάθε τι που εκπέμπει το σώμα μας και οι ανάγκες μας. Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι γιατί έχουμε άλλον οδηγό αντί την εσωτερική μας σοφία. Ο οδηγός μας πάντα είναι έξω από εμάς. Είτε λέγεται χρήμα, είτε λέγεται καλό παιδί, είτε λέγεται καταξίωση. Όπως και να λέγεται οδηγούμαστε να κάνουμε πράγματα που υπερβαίνουν τα δικά μας όρια. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα