Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ


Σπύρος Παναγιωτίδης

Καλή σας μέρα! Σήμερα που οι αντοχές μας δοκιμάζονται σε μια κοινωνία που συνεχώς καταρρέει και μας προκαλεί δυσφορία, έγραψα ένα κείμενο σε μια προσπάθεια απεγκλοβισμού από όλο αυτό που συμβαίνει μέσα από την προσωπική μου οπτική και θα ήθελα να το μοιραστώ! Σας ευχαριστώ!
 ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΠΑΖΛ..


Μόλις έκλεισα την τηλεόραση με την ψυχολογία μου να προσπαθεί να ισορροπήσει σε ένα λεπτό

Η κρυμμένη προσευχή του ελληνικού αλφαβήτου!



Πανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του.

Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησή τους (Άλφα, Βήτα, Γάμα κλπ.) δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μια πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανώτερης σύλληψης.

Πως και γιατί το ψωμί βλάπτει σοβαρά την υγεία




Ψωμί και υγείαΕίχατε φανταστεί ποτέ ότι το ψωμί «ο άρτος ημών ο επιούσιος» (όποιο χρώμα και σύνθεση και αν έχει) μπορεί να είναι βλαβερός; Κι όμως είναι..! Αυτή είναι η αλήθεια!
 


Ιδού οι αποδείξεις: Ας δούμε λοιπόν πώς παρασκευάζεται το ψωμί. Αλέθεται το σιτάρι πριν από μέρες-μήνες. Άλεσμα σημαίνει αλλοίωση, καταστροφή, αφαίρεση πολύτιμων συστατικών (φλοιού φύτρου κ.α.) που περιέχουν βιταμίνες, μέταλλα, πρωτεΐνες. Το αλεσμένο σιτάρι σε αλεύρι κατόπιν οξειδώνεται, χαλάει εύκολα (εμφανίζονται πεταλούδες).

 Για να αποφευχθεί αυτός ο κίνδυνος

Σχεδόν όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ είναι ξαδέλφια


Πέρα από το γεγονός ότι όλοι τους έχουν καταλάβει το ανώτατο αξίωμα των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Τζορτζ Μπους…


Το ένατο επίπεδο – Ο τελευταίος χρόνος του ημερολογίου των Μάγιας


Τα 9 επίπεδα (ή κύκλοι, κύματα, κλίμακες πείτε το όπως θέλετε) του ημερολογίου των Μάγιας
Το ημερολόγιο των Μάγιας αποτελεί ένα διάγραμμα που αφορά στην εξελικτική συνείδηση και όχι ένα ημερολόγιο που μετρά το φυσικό χρόνο όπως το Γρηγοριανό ημερολόγιο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. 

Το ημερολόγιο αναπαριστά 9 επίπεδα, ή 9 κύκλους του χρόνου, με τον καθένα να ξεκινά ακριβώς μετά τον προηγούμενο και όλα τα 9 επίπεδα ολοκληρώνονται στις 28 Οκτωβρίου 2011.

Τα μυστήρια, περίεργα, παράξενα και ασυνήθιστα του κόσμου


  • Το πατρικό όνομα της μητέρας του αστροναύτη Buzz Aldrin, του πιλότου του Apollo 11, που πάτησε δεύτερος το πόδι του στη σελήνη μετά τον Neil Armstrong, ήταν Moon (Σελήνη).
  • Το πλαγκτόν αποτελεί το 85% όλων των ζώντων οργανισμών στη Γη.
  • Το αρχαιότερο γνωστό λαχανικό είναι ο αρακάς.
  • Για να μπορέσει κάποιος να δει το ουράνιο τόξο, θα πρέπει να έχει γυρισμένη την πλάτη του στον ήλιο.

Μινώταυρος

Στην Ελληνική μυθολογία, ο Μινώταυρος ήταν ένα ον με σώμα ανθρώπου και κεφάλι και ουρά ταύρου. Πέρα από την περιγραφική αυτή ονομασία του, το όνομα του Μινώταυρου ήταν Αστερίων.

Η ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Με μεγάλη μας τιμή σας λέμε ότι έχει φθάσει η εποχή της θηλυκής ενέργειας. Εσείς με τις επιλογές σας είστε εκείνοι που το επέτρεψαν να συμβεί. Εξαιτίας της εργασίας που επιλέξατε να κάνετε δώσατε τη δυνατότητα στην πλήρη θηλυκή ενέργεια να επιστρέψει και να ενωθεί με το Όλον. Μπορείτε να δείτε καθαρά ότι αυτή η ένωση έχει ήδη αρχίσει στον πλανήτη σας.





Μήνυμα από τους Πάνω στους ανθρώπους της γης...

Σας υπενθυμίζουμε ότι συχνά σας έχουμε πει ότι δεν υπάρχει καμία κρίση στη δική μας πλευρά, εκτός από εκείνη την οποία εσείς φέρνετε μαζί σας. Η κριτική είναι δυνατή μόνο μέσα σ' ένα πεδίο πολικότητας. Καθώς βαδίζετε έξω από αυτό, θα χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τα κυριότερα συστήματα πεποιθήσεών σας.

Ασθένεια - Η ψυχή μας μιλάει.


Μάθετε το κρυφό μήνυμα που περιέχει κάθε ασθένεια.

Τι γίνονται τα συναισθήματα που καταπνίγουμε ; Πού πηγαίνουν οι ανάγκες μας που καταπιέζουμε; Τι συμβαίνει στα θέλω μας που δεν τολμάμε να εκφράσουμε; Η απάντηση είναι κοινή: βυθίζονται στα βάθη του είναι μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας. Όταν αυτές οι αποθήκες γεμίσουν ασφυκτικά τότε τα καταπιεσμένα συναισθήματα, ανάγκες και επιθυμίες μας σπάνε τις πόρτες αυτών των αποθηκών και ξεχύνονται είτε στην ψυχολογική μας κατάσταση είτε στο σώμα μας περιέχοντας ένα κρυφό μήνυμα.

Οι γυναίκες των πολεμιστών


2740659808_83605dd482

ΧΧ:Γυναίκα που σε λέγαν αγάπη, Αντιγόνη,   Αρετή, Αθηνά, Πηνελόπη,  Αριάδνη,Υπατία,  Θεανώ, Ασπασία, Ιφιγένεια, Τρίνιτυ, Εύα, αμαρτία, ειρήνη, αλήθεια,δικαιοσύνη, σοφία, γενναιότητα , ελπίδα, υπομονή, πίστη, αφοσίωση,αρετή, γνώση…

ΘΥΜΗΣΟΥ!!!





Eίσαι πολεμιστής.

Τα όνειρα σου στο’χουν δείξει.

Και πάντα νικάς.Ουτε με τόξα ,ούτε με ξίφη,

ούτε με ασπίδες και πανοπλίες.

ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ - Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟΥ


Οι αρχαίοι Έλληνες κατά την χειμερινή τροπή του ήλιου γιόρταζαν τη γέννηση του Διονύσου.  Ο Διόνυσος αποκαλούταν «σωτήρ» και θείο «βρέφος», το οποίο γεννήθηκε από την παρθένο Σέμελη. Ήταν ο καλός «Ποιμήν», του οποίου οι ιερείς κρατούν την ποιμενική ράβδο. Τον χειμώνα θρηνούσαν το σκοτωμό του Διονύσου από τους Τιτάνες, αλλά στις 30 Δεκεμβρίου εόρταζαν την αναγέννησή του. Οι γυναίκες-ιέρειες ανέβαιναν στην κορυφή του ιερού βουνού και κρατώντας ένα νεογέννητο βρέφος φώναζαν «ο Διόνυσος ξαναγεννήθηκε. Ο Διόνυσος ζει» , ενώ σε επιγραφή αφιερωμένη στον Διόνυσο αναγράφεται: 

Οδηγός Επιβίωσης-Ένοπλη Διάρρηξη & Ένοπλη Ληστεία στο Σπίτι.


Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (ΕΚΕΟ) συνέταξε μερικές βασικές συμβουλές, οδηγίες και κανόνες επιβίωσης στην περίπτωση που ο Πολίτης βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει ένα διαρρήκτη που εισέβαλε οπλισμένος στο σπίτι. Η περίπτωση όπου η διάρρηξη γίνεται κατά την απουσία του ιδιοκτήτη δεν καλύπτεται διότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει προκειμένου να αποτρέψουμε τη διάρρηξη (πόρτες ασφαλείας, συναγερμοί κλπ). Ξεκινούμε λοιπόν από τη στιγμή που αντιλαμβανόμαστε την παρουσία του διαρρήκτη στο σπίτι συνήθως κατά τις νυχτερινές ώρες του ύπνου. Καλύτερα να ξεχάσουμε όσα έχουμε δει στις κινηματογραφικές ταινίες για ένοπλη αντιμετώπιση του ένοπλου διαρρήκτη (και ιδιαίτερα να ξεχάσουμε τη γιαγιά που έτρεψε σε φυγή ένοπλο ληστή – πόσους φουκαράδες οικογενειάρχες δεν έχει σκοτώσει αυτή η γιαγιά). Επιγραμματικά ισχύουν τα εξής

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΕΦΟΣ ΦΩΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ

Η παρακάτω ανάρτηση  αποτελεί αναδημοσίευση από δικό μας άρθρο:

Μια ξεχωριστή εμπειρία:
"Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ  μέσα στο κεφάλι και το σώμα του. Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..

Ο Γιάννης Ρίτσος και ο Οδυσσέας Ελύτης για τα «Δεκεμβριανά του ‘44»


Ο Τσώρτσιλ και ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου που ματοκύλησαν την Αθήνα το Δεκέμβρη του '44.
Ο Τσώρτσιλ και ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου που ματοκύλησαν την Αθήνα το Δεκέμβρη του ’44.


-Η ματωμένη Κυριακή: Την Κυριακή, 3 Δεκέμβρη του ’44, το ΕΑΜ καλεί σε διαδήλωση το λαό της Αθήνας στο Σύνταγμα… Κι ενώ πολλές εκατοντάδες χιλιάδες λαού διαδηλώνουν ειρηνικά, Άγγλοι στρατιώτες και αστυνομία πυροβολούν στο ψαχνό, μ’ αποτέλεσμα 28 νεκροί και πάνω από 100 βαριά τραυματίες.
-Η ματωμένη Δευτέρα: Την επομένη, Δευτέρα, 4 Δεκέμβρη του ’44, ένα εκατομμύριο κόσμου θάβει τους νεκρούς της προηγούμενης μέρας… Μετά το τέλος της κηδείας κι ενώ το πλήθος διαλύεται τραγουδώντας το «Επέσατε θύματα» οι Χίτες του Γρίβα «βαρούν στο σταυρό» μ’ αποτέλεσμα κάπου 100 νεκρούς και τραυματίες, κανείς δεν ξέρει πόσους ακριβώς….

Τα 5 καλύτερα φυσικά αντιβιοτικά που καταστρέφουν τους Υπερ-ιούς

Alexander Fleming ανακάλυψε την αντιβακτηριδιακή δύναμη της μούχλας την Penicillium notatum το 1928. Αν και ήταν ένας φυσικός θεραπευτικός.... παράγοντας αποτελεσματικός στο να καταστρέφει τον Χρυσίζοντα Σταφυλόκοκκο και άλλα ισχυρά βακτήρια.


Η φαρμακευτική βιομηχανία άρπαξε την γενναιοδωρία της φύσεως και έγινε «χρησιμοποιώντας πολλαπλές άλλες εφευρέσεις των μεγάλων Φαρμακευτικών Εταιρειών» ο εφιάλτης των μοντέρνων αντιβιοτικών, προκαλώντας τόσα προβλήματα στην ανθρωπότητα, όσα προσπαθούσε να θεραπεύει.

Sandy island: Το νησί που δεν υπήρξε ποτέ!


Τι άραγε μπορεί να συνέβαινε στο «νησί» Sandy Island 1550 χλμ. ανατολικά του Μπρισμπέιν στις ανατολικές ακτές της Αυστραλίας στο νότιο Ειρηνικό αναρωτούνται πολλοί επιστήμονες. Αυτό γιατί σύμφωνα με όλους τους χάρτες ναυσιπλοΐας - ακόμη και στο Google Earth- στη θέση αυτή υπάρχει ένα νησί με τη διαφορά  το νησί αυτό δεν υπήρξε ποτέ!

Το Τραγούδι της Ημέρας-''Smoke on the Water''- Deep Purple



                       Smoke on the Water


Εμβληματικό τραγούδι του χαρντ-ροκ, που έγραψαν οι Deep Purple τον Δεκέμβριο 1971, με διαχρονική επιτυχία και στη χώρα μας. Το πασίγνωστο ριφ (riff = σύντομη επαναλαμβανόμενη μουσική φράση) του Smoke on the Water έχει απασχολήσει και παιδέψει αμέτρητους εκκολαπτόμενος ηλεκτρικούς κιθαριστές.
Οι στίχοι του τραγουδιού βασίζονται σε ένα πραγματικό γεγονός. 
Στις 4 Δεκεμβρίου 1971 τα μέλη του συγκροτήματος βρίσκονταν στο Μοντρέ της Ελβετίας για να ηχογραφήσουν τα τραγούδια του νέου τους άλμπουμ. 

ΓΙΑΤΙ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ



Από το βιβλίο Άρρητοι Λόγοι Επίδαυρος Θόλου Αποκάλυψις 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΛΤΑΝΗ


Εντός του μνημείου υπάρχουν 80 σταυροί.


Ο αριθμός 80: Οι 80 σταυροί , εντός του σηκού του μνημείου 

και επί της οροφής ,είναι κεχωρισμένοι εις 40 ορθούς και 40 

πλαγίους.Υπάρχει δηλαδή διχοτόμησις των εντός των 

φατνωμάτων αντιστοίχων συμβόλων των σταυρών.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...

Κάποτε ένας φτωχός Σκωτσέζος αγρότης άκουσε την ώρα που καλλιεργούσε το χωράφι του τη φωνή ενός παιδιού που ζητούσε βοήθεια κλαίγοντας. Αμέσως παράτησε τα εργαλεία του κι έτρεξε προς τον βούρκο, απ΄όπου προέρχονταν οι φωνές. Τι να δει; Ένα τρομοκρατημένο αγόρι, βυθισμένο κιόλας μέχρι τη μέση στη λάσπη, πάλευε μάταια να βγει έξω ουρλιάζοντας. Χωρίς αργοπορία,
ο αγρότης έσωσε το αγόρι, που κινδύνευε να πεθάνει αργά και βασανιστικά.
Την επόμενη ημέρα, μια φανταχτερή άμαξα με

Eσύ και οι άλλοι

Mπορείς να ζήσεις χωρίς να προσπαθείς να αρέσεις τους άλλους.
Επειδή πάντα είσαι αξιαγάπητος .

Μπορείς να ζήσεις χωρίς να έχεις ανάγκη την επιδοκιμασία των άλλων.
Επειδή δικαιούσαι να ζήσεις την δική σου ζωή και όχι των άλλων.

Μπορείς να ζήσεις χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι.

Γιατί τα αρνητικά συναισθήματα μας καταστρέφουν

 Συντάχθηκε απο τον/την Αλέξης Φωτόπουλος      

Όταν μέσα μας φωλιάζει ο φόβος και όλα τα αρνητικά συναισθήματα που πηγάζουν από αυτόν, τότε η ενέργεια που κυκλοφορεί σε μεσημβρινούς (ποταμούς ενέργειας) μέσα μας μπλοκάρεται με αποτέλεσμα το κάθε όργανο που τροφοδοτείται ενέργεια από τον μεσημβρινό που έχέι το μπλοκάρισμα να χάνει την ενέργεια του και να ασθενεί (α-σθένεια έλλειψη σθένους, έλλειψη ενέργειας).
Τα αρνητικά συναισθήματα διαμέσου των τσάκρας επιδρούν στον υποθάλαμο και στη συνέχεια στην υπόφυση και επηρεάζουν πλήρως την έγκριση όλων των ορμονών του σώματος μας,

ΗΜΕΡΑ ¨ΜΗΔΕΝ¨.



       Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΧΡΟΝΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΔΙΧΩΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ¨ΜΗΔΕΝ¨. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ

Στρίνγκ: όσο μικροσκοπικό είναι τόσο μεγάλη ιστορία κουβαλάει

 -Ένα αποκλειστικά ανδρικό ρούχο, μετακόμισε στη γυναικεία γκαρνταρόμπα.
 

Αυτό ίσως και να μην το γνωρίζαμε όλοι. 
Ήρθε ο καιρός να το μάθουμε. 
Θα έχετε δει φαντάζομαι σε ταινίες εκείνο το εξάρτημα που ντύνει τα ανδρικά κορμιά και αποτελείτε από ένα μικρό

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ



Τα ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ του Πυθαγόρα, είναι εβδομήντα ένας στίχοι, γραμμένοι σε δακτυλικό εξάμετρο - δηλαδή το ποιητικό μέτρο του Ομήρου, καθώς και άλλων φιλοσόφων, όπως ο Εμπεδοκλής και ο Παρμενίδης. Συνιστούν μία σύντομη εισαγωγή στον τρόπο ζωής των Πυθαγορείων. Είναι άγνωστο ποίος έγραψε τα Χρυσά Έπη....

Σίγουρα είναι Πυθαγόρεια, αλλά δεν μπορούμε να δεχθούμε πως τα έγραψε ο ίδιος ο Πυθαγόρας, καθότι γνωρίζομε πως δεν άφησε κανένα γραπτό κείμενο. Απλά εντάσσονται στην παράδοση των Πυθαγορείων.

ΤΟ 2012 Η "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ " ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ



Το 2012 ή "αποκάλυψη" και οι αλλαγές που έρχονται
Πιστεύεται στα σημεία των καιρών; Οι αλλαγές πάνω στον πλανήτη μας έχουν αρχίσει ήδη! Οι αρχαίες προφητείες και παραδόσεις των λαών της Γης το πρόβλεψαν. Οι αλλαγές μέσα στη γη έχουν επιπτώσεις στον ύπνο μας, τις σχέσεις, τη δυνατότητα να ρυθμιστεί το ανοσοποιητικό σύστημά σας και την αντίληψη για τον χρόνο. Είμαστε σε μια διαδικασία που ξεκίνησε ήδη και που προβλέφθηκε πάνω από 2.000 έτη πριν, προετοιμάζοντας σας για να δεχτείτε μια τεράστια αλλαγή μέσα στο σώμα σας. Αυτή η αλλαγή συμβαίνει τώρα.

Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα


Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Το άρθρο πρώτο δημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2010. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 13 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.
Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!

4 τρόποι για να διώξεις τις αρνητικές σκέψεις

Μην αφήνεις τα αρνητικά συναισθήματα να σε καταβάλλουν


Μοιάζει με πρόκληση να μιλά κανείς για θετική σκέψη την εποχή της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και των ζοφερών προβλέψεων. Κι όμως μέσα σε αυτό το πιεστικό πλαίσιο χρειάζεσαι περισσότερο απ΄ότι ποτέ να μάθεις να εστιάζεις στα θετικά και να απωθείς κάθε τι που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα.


Αλλωστε όπως τονίζει η ψυχολόγος Πασχαλιά Μυτσκίδου μιλώντας στο περιοδικό Psychologies «Οι έρευνες δείχνουν πως καλλιεργώντας τα θετικά μας στοιχεία και τις αδυναμίες μας

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



               Η Αγάπη είναι το κλειδί και η Αλήθεια είναι η πόρτα....

Συγχρονικότητα και το Φαινόμενο 11:11

Στο μανιφέστο του ψυχοναύτη είναι γραμμένο με άσβηστα γράμματα η πίστη πως δεν υπάρχουν συμπτώσεις – ή πως κανένα γεγονός δεν στερείτε νοήματος.
Δεν είναι περίεργο λοιπόν που όλοι οι ακόλουθοι αυτής της ιδεολογίας σήμερα έχουν τα βιβλία του Καρλ Γιούνγκ σε περίοπτη θέση στην βιβλιοθήκη τους. Η αιτία; Μια μικρή μελέτη γραμμένη το 1952 με σκοπό την εξήγηση ενός παράξενου φαινομένου που ο ίδιος ο Ελβετός ψυχαναλυτής είχε παρατηρήσει καθόλη την κλινική του εμπειρία.

Διεθνές Συμβούλιο Εμβολιασμών: Τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιών!


80 γιατροί του Διεθνούς Ιατρικού Συμβουλίου Εμβολιασμών υπογράφουν, ότι τα εμβόλια αποτελούν σημαντικό κίνδυνο βλάβης για την υγεία των παιδιώνΠόσο κινδυνεύουν τα παιδιά μας από τα “απαραίτητα” εμβόλια;
Οι υπογράφοντες αντιπροσωπεύουν ένα φάσμα που περιλαμβάνει παιδιάτρους, νευροχειρουργούς, καθώς και καθηγητές της παθολογίας, της χημείας, της βιολογίας και της ανοσολογίας, από 13 χώρες. Όλοι έχουν πραγματοποιήσει ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες και έχουν καταλήξει στα συμπεράσματα που θα διαβάσετε στην παρακάτω παρουσίαση….

Χρήστος Θηβαίος και Mr. Highway Band live στη Ρόδο

                                          Χρήστος Θηβαίος και Mr. Highway Band live στη Ρόδο


Ο γνωστός σε όλους μας τραγουδοποιός Χρήστος Θηβαίος με την καινούρια του παρέα,
τους ταλαντούχους κι ανερχόμενους "MR HIGHWAY BAND", παρουσιάζουν για πρώτη φορά μια παράσταση όπου τα αγαπημένα από όλους μας τραγούδια του σπουδαίου ερμηνευτή μπλέκονται αρμονικά και με πρωτότυπο τρόπο με country, blues και rock μελωδίες.

Γιατί αυξάνονται οι… φυτοφάγοι;



Είναι γεγονός πως στις μέρες μας αυξάνεται ο αριθμός των ατόμων που στρέφεται προς τη φυτοφαγία. Αυτό συμβαίνει γιατί ο σημερινός άνθρωπος κατανοεί ευκολότερα ότι η φυτοφαγία ωφελεί την υγεία του αλλά ταυτόχρονα βοηθάει και στην προστασία του περιβάλλοντος.
Οι φυτοφάγοι διακρίνονται σε 4 κατηγορίες:
α. αυστηρά φυτοφάγοι, οι οποίοι καταναλώνουν μόνο τροφές φυτικής προέλευσης

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΡΟΝΟΥ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ






Σε αυτό το άρθρο μας, θέλουμε να σταθούμε σε ένα μεγάλο αστρολογικό συμβάν, που είναι και μία όαση μέσα στη γενικότερη φθορά και παρακμή, το τρίγωνο ΚρόνουΠοσειδώνα που θα λάβει χώρα στο 2013 στα ζώδια του νερού και θα ενισχυθεί περισσότερο όταν και ο Δίας πανίσχυρος περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ο ιδρώτας θεραπεύει τις πληγές


                                       
Οι ιδρωτοποιοί αδένες συμμετέχουν στην επούλωση των πληγών. Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης επιστημόνων με επικεφαλής την καθηγήτρια δερματολογίας στο πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Laure Rittié, οι οποίοι προσπάθησαν να κατανοήσουν τους τρόπους που χρησιμοποιεί το σώμα για να θεραπεύσει πληγές, γδαρσίματα, εγκαύματα και έλκη (η έρευνα δημοσιεύτηκε στην American Journal of Pathology –http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0002944012007341). Σκοπός τους ήταν να ανακαλύψουν νέες θεραπείες για τα διαβητικά έλκη και άλλου τύπου πληγές που δεν επουλώνονται.

Πώς να εφοδιάσεις τον οργανισμό με ασβέστιο χωρίς γαλακτοκομικά



Πώς να εφοδιάσεις τον οργανισμό με ασβέστιο χωρίς γαλακτοκομικά

Το ασβέστιο αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της καθημερινής διατροφής. Είναι απαραίτητο σε όλες τις ηλικίες, αφού έχει να κάνει τόσο με το «χτίσιμο» ενός γερού σκελετού κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όσο και με τη διατήρηση της υγείας των οστών μας στην ενήλικη ζωή και ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση.

Πνευματική-ψυχική προετοιμασία για το 2012


Παρακάτω σας δίνω τα βασικά σημεία που προτείνει ο βιοφυσικός Ντίτερ Μπρόερς σχετικά με την αναγκαία ψυχική και πνευματική προετοιμασία μας ώστε να είμαστε ικανοί να αντέξουμε τις έντονες επιδράσεις που θα έχει πάνω μας η επίδραση της ηλιακής καταιγίδας που αναμένεται στην χειμερινή ή εαρινή ισημερία του 2012- η πρώτη συμπίπτει με την ημερομηνία που δίνουν οι Μάγιας -21 Δεκεμβρίου 2012?

Δεδομένου πως ήδη βιώνουμε αυτή τη διαδικασία αλλαγής και πως η ημερομηνία εκείνη θα αποτελεί μία

Project Mannequin (ΒΙΝΤΕΟ)


To Project Mannequin είναι ένα πρόγραμμα για ελέγχου του νου, που διεξάγεται με πλήρη μυστικότητα στην Αγγλία, όπως για παράδειγμα στη στρατιωτική μονάδα Boscombe Down στο Wiltshire.
Στο βίντεο που ακολουθεί αναφέρονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την εμπλοκή μυστικών υπηρεσιών και σατανιστικών κύκλων με απαγωγές παιδιών.... Τα παιδιά μεταφέρονται σε υπόγειες βάσεις, όπου δολοφονούνται με τους φρικτότερους τρόπους και, την στιγμή του θανάτου τους τα εγγεφαλικά τους κύματα καταγράφονται ψηφιακά σε Η/Υ.

ΔΕΛΦΙΝ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ



Η Γαλαξιακή εποπτεία φαίνεται ότι αλλάζει δίνοντας τα Ηνία  σ' έναν άλλον αστερισμό  που είναι γνωστός από την αρχαία Ελλάδα ως Ιερός Ιχθύς.
Το Συμπαντικό  αυτό μυστήριο  υπάρχει προφητικά  κωδικοποιημένο  στο ποίημα του Γιάννη Ρίτσου :  "Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις", 
όπου  εδώ περιγράφει ο ποιητής  την  συγκεκριμένη κβαντική  μετάβαση που ευνοεί την άνοδο του Ελληνισμού ..... 

ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Το σύμβολο του φωτονίου είναι το ελληνικό γράμμα (γ) .  Το φωτόνιο είναι το κβάντο στη κβαντομηχανική και στη φυσική των στοιχειωδών σωματιδίων όταν αυτό αναφέρεται στο φως και γενικότερα στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία (ενέργεια), ως φορέας των ηλεκτρομαγνητικών αλληλεπιδράσεων. 

ΣΕ ΡΟΖ ΜΠΛΕ ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΟΜΗΤΕΣ ΝΕΚΕΣ ΑΣΤΙΣ  = ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΩΔΕΚΑ = 6041

Καρκίνος: Φαίνεται στα νύχια των ποδιών





Τα νύχια στα μεγάλα δάκτυλα των ποδιών μπορεί να «δείχνουν» πόσο πιθανό είναι να παρουσιάσει κανείς καρκίνο του πνεύμονα, υποστηρίζουν αμερικανοί ερευνητές.
Σε άρθρο τους που δημοσιεύεται στην «Αμερικανική Επιθεώρηση Επιδημιολογίας», αναφέρουν ότι η μέτρηση των επιπέδων νικοτίνης σε αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλεφθεί ο κίνδυνος καρκίνου πολλά χρόνια πριν από την εμφάνισή του.

Πως θα σταματήσετε τον πονόλαιμο απο την πρώτη μέρα.


Το αφέψημα απο άγριο τριαντάφυλλο  περιέχει σε πολύ μεγάλη ποσότητα φυσικά αντιφλεγμονώδη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι χρησιμοποιείται απο την φαρμακευτική για την παρασκευή αντιφλεγμονώδων. Αν θέλετε να αποφύγετε την συμβατική ιατρική και επιθυμείτε κάτι εναλλακτικότερο, τότε η ιδανική λύση είναι το άγριο τριαντάφυλλο. Το οποίο μάλιστα συστήνεται και σε όσους πάσχουν απο αυτοάνοσα νοσήματα, σε αντίθεση με τηνεχινάκεια που κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Η ώρα των πολεμιστών




Η μοναδική μου μάχη είναι με το Μάτριξ και αυτούς που το υπηρετούν. Η μόνη μου ανάγκη είναι η πλήρης αποσύνδεση από αυτό και η ελευθερία. Ο αποπρογραμματισμός του νου είναι 
η μοναδική δουλειά μου.

Δεν έχω ακόμα γνωρίσει κανέναν που να το έχει επιτύχει αυτό. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν αποδεσμευτεί, όταν απλά αντικαθιστούν τον έναν κανόνα με άλλον, μια πεποίθηση με άλλη και μια αντίδραση με μια άλλη. Πόσο αξιολύπητα αδαείς είναι! Απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους μεταθέτοντας πράγματα επιφανειακά, βλέποντας διαφορετικές οπτικές του ίδιου έξυπνου, πολυδιάστατου συστήματος, με τα άπειρα ολογράμματα του.

Η δύναμη βρίσκεται πάντα στα χέρια του λαού.


Τα περισσότερα – αν όχι όλα – από όσα κάνουμε, γίνονται για να ικανοποιήσουμε το Εγώ μας όμως δεν το αντιλαμβανόμαστε αυτό. Πιστεύουμε ότι ενεργούμε με τις καλύτερες προθέσεις, ηθικές αξίες, με αγάπη, όλες αυτές τις όμορφες λέξεις που αρεσκόμαστε να χρησιμοποιούμε για να εκλογικεύουμε τις πράξεις μας. 

Υποθέτουμε ότι είμαστε ανώτεροι από όλα τα άλλα πλάσματα του πλανήτη επειδή διαθέτουμε νοημοσύνη. Έχουμε δε χρησιμοποιήσει αυτή την νοημοσύνη για να κατακτήσουμε, να καταχραστούμε, να ερειπώνουμε και να καταστρέφουμε.

Διάσπαση προσοχής;


Οτιδήποτε φαντάζει σοβαρό, πρέπει να το διακωμωδείς για να το μετριάζεις και να μπορείς με ασφάλεια να το καταλάβεις. Έχουν εφεύρει ένα πολύπλοκο ορισμό για να επισημοποιήσουν τη διάσπαση προσοχής και να μπορούν ανεμπόδιστα να χορηγούν φάρμακα και θεραπείες. Λέγεται ΔΕΠ(Υ), Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής με ή χωρίς Υπερκινητικότητα.

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ



Φανταστείτε το Ηλιακό μας σύστημα.  Ο Ήλιος με 332.950 μεγαλύτερη μάζα απο την Γη βρίσκεται στο κέντρο του συστήματος. Aσκεί βαρυτική έλξη στους πλανήτες και οι υπόλοιποι πλανήτες ασκούν βαρυτική έλξη στους δορυφόρους τους, που είναι  είτε φεγγάρια είτε διαστημικά σκουπίδια. Όλα σε τροχιά γύρω απο αυτόν εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια,  θα μπορούσε να το φανταστεί κάποιος σαν ένα γρανάζι με μικρότερα γραναζάκια κ.ο.κ..  Ο Ήλιος μας είναι ένα από τα 200 δισεκατομμύρια άστρα (ίσως περισσότερα..)  που υπάρχουν μέσα στον Γαλαξία μας

Απίστευτο...τα ενεργειακά αποθέματα της Ελλάδας είναι...20 τρις




του Αντώνη Φώσκολου

Θέλω να μεταφέρω ένα μήνυμα αισιοδοξίας στο κοινό που μας ακούει αυτή τη στιγμή. Και θα ξεκινήσω με ένα παράδειγμα που έγινε προ δεκαπέντε ετών με τη Ρωσία. Η Ρωσία του Γιέλτσιν είχε οδηγήσει τη χώρα σε μία καταστροφή. Είχανε δανειστεί χρήματα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χρωστούσαν στη Γερμανία και μόλις ο Γιέλτσιν έφυγε και ανέβηκε ο Πούτιν, αξιοποίησε τον ορυκτό πλούτο και ξεπλήρωσε και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πριν πέντε χρόνια και τη Γερμανία.

Το ίδιο πράγμα μπορούμε να κάνουμε κι εμείς. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην....
εποχή Γιέλτσιν (η Ελλάδα).

Εξωγήινοι Δορυφόροι σε τροχιά γύρω από τη Γη…

Εξωγήινοι Δορυφόροι σε τροχιά γύρω από τη Γη…
Έχουν γίνει πολλές μελέτες που προτείνουν απίστευτες ερμηνείες του, υπάρχει μέχρι και θεωρία που στηρίζεται στις ιδέες που έχουν ξεπηδήσει από τη μελέτη του, σχετικά με την εξάπλωση ενός εξωγήινου πολιτισμού στο διάστημα. Αυτή η θεωρία ονομάζεται «Εξάπλωση Διαστρικού πολιτισμού με τη χρήση αυτο-αναπαραγώμενων βολίδων» ή αλλιώς, von Neumman probes, η οποία γράφτηκε και δημοσιεύτηκε τη δεκαετία του 1930! 

Από τότε έχουν ασχοληθεί εκατοντάδες σοβαροί και μεγάλοι επιστήμονες μαζί της,

Τρεις πλανήτες επάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας: Σημάδι για το τέλος του κόσμου;



Τρεις πλανήτες στη σειρά, ο καθένας ορατός ακριβώς επάνω από κάθε μία από τις κορυφές των πυραμίδων της Γκίζας: Η είδηση, προερχόμενη από χείλη ερασιτεχνών αστρονόμων ήδη από τον Απρίλιο του 2011, θορύβησε τους απανταχού κυνηγούς των περίεργων αστρονομικών φαινομένων και όχι μόνο. 
Η νύχτα της 3ης Δεκεμβρίου 2012 προμηνύει κάτι διαφορετικό και εξαιρετικά σπάνιο για την Αίγυπτο. Στον νυχτερινό ουρανό της, επάνω από τις πυραμίδες και μια ώρα πριν από την αυγή, αναμένεται να εμφανιστεί ένα εντυπωσιακό θέαμα, χάρη σε μια πλανητική σύγκλιση που θεωρείται ότι συμβαίνει κάθε 2.737 χρόνια.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα