Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ..

Οι Αόρατες Πόλεις.του Ιταλο Καλβινο

 
του Ίταλο Καλβίνο 


Διάβασα πρόσφατα αυτό το μικρό ,σε αριθμό σελίδων , βιβλίο , και βρήκα μέσα του πόλεις πανέμορφες... Θα θελα να μοιραστώ μαζί σας κάποια αποσπάσματά του.. 

Θεραπείες αλλά και και ανάσταση νεκρών, από τον Ασκληπιό

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 Ένα πολυσυζητημένο,
 συχνά δυσδιάγνωστο 
και πολύ διαδεδομένο 
πρόβλημα υγείας,σήμερα,
Είναι η κατάθλιψη.      

Ο φόβος της διπλής δέσμευσης συνιστά ψυχοθεραπευτική θεραπείαΤης Παρθένας Τσοκτουρίδου
-Τα άτομα που ζητούν να τ' αγαπούν και χρησιμοποιούν συχνά την έκφραση: «Να μ' αγαπάς» ή «Αγάπα με», αυτό σημαίνει πως φοβούνται μεν την εγκατάλειψη, αλλά φοβούνται και ν' αγαπηθούν. Ζητούν ν' αγαπηθούν μόνο στα λόγια δηλαδή, δίχως να συνειδητοποιούν ότι στην πράξη δεν θέλουν ν' αγαπηθούν.
-Tα άτομα αυτά χαρακτηρίζονται ως ανεπαρκή, επειδή δεν ανταποκρίνονται στα επίπεδα της διπλής δέσμευσης και χρήζουν ιδιαίτερης  θεραπευτικής αγωγής και θεραπείας, για ν' αναλυθεί κύρια το συναισθηματικό τους γίγνεσθαι στην προσωπική και στην κοινωνική τους εξέλιξη.
 -Είναι άτομα, που μπορεί να συμμετέχουν σε μια κοινωνική ή ατομική λεκτική σχέση, εκπέμπουν

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ?ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΣ 1996

 
  Μια πελώρια μυστήρια δομή  που μοιάζει με πύλη ανακαλύφθηκε στα όρη  Hayu Marca 
στο νότιο Περού.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΟΖΟΝΤΟΣ

 

  Εντύπωση προκάλεσε τους τελευταίους μήνες ένα παράξενο, για την εποχή, φαινόμενο.

 Οι, ως συνήθως, βροχερές
 
μέρες του Νοέμβρη, μετατράπηκαν σε ηλιόλουστες και ζεστές. Τα χιονισμένα τοπία που έφερναν στο μυαλό τους οι
άνθρωποι, ακούγοντας τη λέξη Δεκέμβρης, έπαψαν να την αντιπροσωπεύουν. Τα μάλλινα και χοντρά ρούχα, φέτος
έμειναν κλειδωμένα στις ντουλάπες.

            Το φαινόμενο αυτό, του "ζεστού χειμώνα", είναι, χωρίς άλλο, αποτέλεσμα της τρύπας του όζοντος.

Κέλτικη Μουσική.

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  Bagpipe.jpg Εμφανίσεις:  46 Μέγεθος:  78,5 KB
                                                                                                                                                      
          Η Κέλτικη μουσική είναι   άγνωστη στους περισσότερους. 

'Aδης

                                                                           'Aδης
Λέγοντας Άδης, οι αρχαίοι εννοούσαν το θεό του κάτω κόσμου, που ήταν γιος του Κρόνου κι της Ρέας και αδελφός του Δια, της Ήρας, της Δήμητρας, του Ποσειδώνα και της Εστίας, αλλά και τον ίδιο τον κάτω κόσμο, όπου ζούσαν οι ψυχές των νεκρών.
   Συμφωνα με την μυθολογία μας ο Κρόνος κατάπιε το θεό Άδη, όπως και τα αλλά του  παιδιά. Ο   Δίας όμως τον έσωσε τόσο αυτόν όσο και τα άλλα αδέλφια του. Κατά την Τιτανομαχία ο Άδης βοήθησε τον αδελφό του να νικήσει, φορώντας μια περικεφαλαία από δέρμα σκύλου που λεγόταν «κυνή», η οποία τον βοηθούσε να γίνεται αόρατος. Στη τους την εξουσία του κόσμου και αυτός πήρε το βασίλειο του Κάτω Κόσμου, που ήταν σκοτεινό και άχαρο και ονομάστηκε κι αυτό Άδης. 

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΑ OΠΛΑ Η επερχόμενη «ηλεκτρομαγνητική Χιροσίμα»

http://zenithmag.files.wordpress.com/2012/09/e-bomb.jpg 

Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΗ ΦΟΝΙΚΟΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΩΝ
 ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ

ΠΕΡΙ ΣΠΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΣΒΑΣΤΙΚΩΝ: 

 Η  ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ  ΣΠΕΙΡΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ  ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΒΙΑ,
 Η ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΗ  ΗΤΑΝ  Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ  ΤΟΥ  ΧΙΤΛΕΡ, ΕΝΩ  Η  ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ
  ΣΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΑΙ  Η  ΣΠΕΙΡΑ  ΤΟΥ  ΘΕΟΥ, ΑΥΤΗ  ΠΟΥ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΟΝ  ΘΕΙΟ  ΝΟΜΟ...

Η ασθένεια, είναι η τέλεια λύση που βρίσκει ο εγκέφαλος στο πρόβλημα των «εσωτερικών συγκρούσεων»


dr-hamer
Η νέα ιατρική του γιατρού Χάμερ

Ο γιατρός Ρίκε  Γκέερτ Χάμερ (Ryke Geerd Hamer) υπήρξε για πολλά χρόνια διευθυντής σε μια  γερμανική κλινική. Η προνομιούχος θέση του, του επέτρεψε να συναντήσει πολλούς  καρκινοπαθείς. Χάρις στις περιστάσεις, στην τύχη και στην λεπτομερή παρατήρηση, ο Χάμερ ανακάλυψε τους θεμελιώδεις νόμους που εξηγούν το μηχανισμό της εμφάνισης  όλων των καρκίνων και όλων των ασθενειών.

Ο Ήλιος θα επιτεθεί στην Γη το 2012;;;


hlios.jpg
Οι επιστήμονες έχουν πλέον αποδεκτεί δυο σοβαρά προβλήματα : την επιδείνωση της μαγνητόσφαιρας της Γης και τον φόβο για την μετατόπιση των πόλων του Ήλιου μέσα στο 2012.
Επικρατεί ανησυχία σε πολλές επιστημονικές συνεδριάσεις για αυτό το θέμα όπως  έγινε και στο Οslo στην Νορβηγία.  http://antarcticsun.usap.gov/

ΠΟΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ
1. Henry Ford,
2. William Averell Harriman υιός  του μεγιστάνα των Αμερικανικών σιδηροδρόμων Edward Harriman.
3. Prescott Bush, πατέρα του πρώην προέδρου των ΗΠΑ G.W Bush,
Οι δυο αυτές οικογένειες (Harriman και Bush) δημιουργούν την εταιρία HARRIMAN & Co, της οποίας την προεδρία αναλαμβάνει το 1933 ο ιουδαίος τραπεζίτης…
4. Max Warburg.
Το 1922, συναντά στο Βερολίνο την οικογένεια των Γερμανών τραπεζιτών…

Το μέτωπο του ΕλληνισμούΤο μέτωπο του Ελληνισμού
Ν. Λυγερός

Το Μαγνήσιο

Electron shell 012 Magnesiumgr.png

Το μαγνήσιο σαν στοιχείο, ενεργοποιεί πάνω από 300 διαφορετικές βιοχημικές αντιδράσεις στο σώμα μας, όλες τους απαραίτητες ώστε αυτο να λειτουργήσει σωστά. Η παρουσία όλων των υπόλοιπων βασικών μετάλλων στο σώμα, όπως το ασβέστιο, τοκάλιοκαι το νάτριοπροκειμένου να λειτουργήσουν, εξαρτώνταιαπό το μαγνήσιο.
Αντίθετα με ό,τι πιστεύει ο πολύς κόσμος, η.. ανεπάρκεια σε μαγνήσιο είναι πολύ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΧΗΤΗ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤOY ΚΑΘΕ TYΠΟΥ ΜΑΧΗΣ. (ΑΟΠΛΟΣ ΤΥΠΟΣ ΜΑΧΗΣ:ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΟΛΙΝ ((ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ-ΘΙΒΕΤ))'ΤΣΑΝ ΤΣΟΥΑΝ'


ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΣΑΟΛΙΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΤΣΑΝ ΤΣΟΥΑΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 15 ΑΙΩΝΕΣ...
Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΑΟΛΙΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ (ΒΙΒΛΙΟ) Ο ΣΙ-ΦΟΥ (ΔΑΣΚΑΛΟΣ) ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ 28 ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ,ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...

ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ MATRIX
 ΣΤΑΜΟΣ ΣΤΙΝΗΣΜΑΤΡΙΧ: Πρέπει να ανατρέξουμε στην έννοια καρμικοί κόσμοι:

Εκεί βρίσκεται συγκεκριμένη κατηγορία όντων, λόγω του κοινού καρμικού τους
παρελθόντος.
Kαρμικό περιβάλλον = όντα που έχουν κάνει κοινή σύμβαση ν’ αντιλαμβάνονται
τα πράγματα μ’ έναν  συγκεκριμένο τρόπο. 
Η ίδια η φύση είναι ονειρική. Το ξύπνημα είναι να αντιληφθώ, και να βγω
από ένα όνειρο, στο οποίο λόγω του καρμικού παρελθόντος έχω εγκλωβιστεί.
Για την  Υπέρβαση του MATRIX: Χρειάζεσαι μεθόδους που θα σε βοηθήσουν να αφυπνιστείς από εκεί που είσαι
εγκλωβισμένος.

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ . ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Ενώ έχουμε σώματα της περιόδου των Ιχθύων, ήδη υφιστάμεθα τους κραδασμούς του Υδροχόου. Οι πραγματικοί Υδροχοϊκοί δεν έχουν έρθει ακόμη. Η νέα εποχή θα είναι τελείως διαφορετική από αυτήν που απέρχεται.

 Ο ανθρωπισμός, η αγάπη και η φώτιση θα είναι κύριο γνώρισμα. Ο κύκλος των Ιχθύων ολοκληρώνεται και φέρνει κοσμογονικές αλλαγές στα ανθρώπινα όντα. Ήδη η επιστήμη κάνει τα πρώτα της δειλά βήματα στις πανανθρώπινες αξίες και αλήθειες της Ελληνικής φιλοσοφίας. Ότι απέρριπτε ασυζητητί τώρα με την κβαντική φυσική ανακρούει πρύμναν παραδεχόμενη ως απαραίτητο σημαντικό στοιχείο τον Αιθέρα των Ελλήνων. 

Ο Ηρακλής έπρεπε να καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία πού ήταν η βρώμικη περιοχή των Ατλάντιων πειραμάτων της Ήλιδος.
Στην Οινόη κυνήγησε την Κερυνίτιδα έλαφο, την αφιερωμένη στην Άρτεμη, με τά χρυσά κέρατα , πού δια μέσω του Αρτεμισίου όρου την συνέλαβε, αλλά δεν την σκότωσε, στον Λάδωνα ποταμό. 

Επειδή η Άρτεμης συνδέετε με την Σελήνη , προφανώς θα σχετίζετε η έλαφος με κάποια θεϊκή δύναμη την οποία είχαν στην κατοχή τους οι Άτλαντες και την χρησιμοποιούσαν, και ο Ηρακλής απλώς τους την απέσπασε αλλά δεν την κατέστρεψε.

3 ημέρες ολοκληρωτικό σκοτάδι....!!! https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/554036_3603034071841_1153286925_33558358_1845404998_n.jpg
 Παρακαλείστε να διαβάσετε όλα τα μηνύματα που διοχετεύονται με προσοχή, δεδομένου ότι μπορούν όλοι να παρεμποδιστούν από κανάλια ή από χαμηλότερες οντότητες 
Όταν η Γη κινείται στη φωτεινή ζώνη (όπως στη φωτογραφία) Θα βιώσουμε 3 ημέρες σκοτάδι! Εισερχόμαστε σε μια πύλη ή σκουληκότρυπα, ή πύλη των άστρων (Stargate) … με τον τρόπο αυτό θα περάσουμε την ζώνη φωτονίων ! με ασφάλεια!.... κατά την έξοδο από τις 3 ημέρες! και τη ζώνη φωτονίου ! θα παρατηρήσετε οποιεσδήποτε αξιόλογες ή αισθητές αλλαγές φυσικές, πνευματικές ή νοητικές στους εαυτούς σας και την μητέρα Γη.

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά;Γνώσεις που μένουν κρυφές για προφανείς λόγους. Πληροφορίες που παραμένουν μυστικές από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ. 
Ο δυτικός πολιτισμός έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το στυλ που θα έχουν τα μαλλιά τους, ανήκει στη σφαίρα των προσωπικών προτιμήσεων, ότι το μήκος των μαλλιών έχει να κάνει με τη μόδα ή την άνεση. Αν πάμε όμως πίσω, στην εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ, θα δούμε μια ολότελα διαφορετική εικόνα να αναδύεται, που παρέμεινε προσεκτικά κρυμμένη από το κοινό για δεκαετίες. 

Τα Σύμβολα Αντιπροσωπεύουν τον Τρόπο λειτουργίας της ΔημιουργίαςΤα σύμβολα είναι άυλες μορφές που σμιλεύτηκαν από τις απαρχές της ανθρωπότητας. Αυλές και ανθρώπινες κατασκευές συγχρόνως, διότι απλώς είναι αποτελέσματα της σκέψης των ανθρώπων. Η δύναμη τους είχε συγκρατήσει από πάντα την προσοχή μας και έχουν αναπτυχθεί πολλές σημαντικές προσεγγίσεις που τις βρίσκουμε στα έργα των ανθρώπων, τις παραδόσεις τους, τα γραπτά που αφήσανε, κτλ.
Οι παραστάσεις στους ναούς των Αιγυπτίων, οι αριθμοί και η τετρακτύς των Πυθαγόρειων, οι αναλογίες των ελληνικών ναών, το δένδρο της ζωής της εβραϊκής Καμπάλα, η λεγόμενη ιερή γεωμετρία, οι ιεροτελεστίες των διαφόρων λαών, κτλ., κτλ. Αναρίθμητα συγγράμματα τα έχουν μελετήσει, όπως το τελευταίο βιβλίο που μας άφησε ο Karl Jung «Ο άνθρωπος και τα σύμβολα του» που αποτελεί σταθμό.
Δεν είναι σκοπός μας να ξανά-μελετήσουμε εδώ αυτό το επίπεδο των συμβόλων, αλλά πλατύναμε παραπάνω την έννοιά τους παρατηρώντας τις αρχές – νόμους του σύμπαντος που τα διέπουν έτσι ώστε να αποκομίσουμε κάτι το ωφέλιμο στην καθημερινότητά μας.

Πώς κάθε άνθρωπος επηρεάζει το περιβάλλον του;Οι σκέψεις, οι στάσεις και τα συναισθήματα κάθε ατόμου εκπέμπουν ενεργητικά πεδία. Αυτά τα μεμονωμένα πεδία του καθενός από εμάς, τα ατομικά μας πεδία, δεν επηρεάζουν μόνο εμάς, την υγεία μας και την προοπτική μας για τη ζωή, μπορούν επίσης να επηρεάσουν τις σχέσεις και τις εμπειρίες μας από το χώρο του κοινωνικού μας περιβάλλοντος μέσα από την αλληλεπίδρασή μας με τους ανθρώπους, ακόμα κι αναπλώς βρισκόμαστε στο ίδιο δωμάτιο με τους άλλους.

ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣΤα κομβικά αυτά σημεία είναι ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία, σύμφωνα με τον λεξαριθμικό κώδικα της ελληνικής γλώσσας, όταν μεταβάλλονται δημιουργούν ανοίγματα στον χωροχρόνο που ονομάζονται χρονοπύλες, ή αστροπύλες, ή ενεργειακές πύλες, ή ενεργειακοί δίαυλοι: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΙΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΥΛΗΣ = 236

ΤΟ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΜΕΝΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΝ ΠΕΔΙΟΝ = 2368

Τα ηλεκτρομαγνητικά αυτά πεδία μεταβάλλονται όταν ταλαντώνεται το ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα της Γης:

Κορυφαίος Έλληνας φυσικός βραβεύεται για διερεύνηση του χωροχρόνουΈνας ακόμη Έλληνας επιστήμονας που διαπρέπει στο εξωτερικό, ο καθηγητής μαθηματικής φυσικής Κώστας Σκεντέρης του πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον στη Βρετανία, είναι ένας από τους 20 διακεκριμένους ερευνητές απ’ όλο τον κόσμο -και ένας από τους μόνο δύο Ευρωπαίους- που ανακοινώθηκε ότι θα βραβευθεί και θα επιχορηγηθεί με 175.000 δολάρια στο πλαίσιο του διεθνούς διαγωνισμού «Νέα Σύνορα στην Αστρολογία και την Κοσμολογία».

BOMBA~IΔΟΥ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΝΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΩΝ “ΦΤΩΧΩΝ” ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΛΑOY..ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΥΡΩ 120.333,220 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 667.000,000 ΚΥΠΡΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΥΡΩ 153.000,000 ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΕΥΡΩ 180.000,000 ΕΘΝΙΚΗ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΥΡΩ 150.000,000 MARFIN.....

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ

Ζούμε σε έναν νοητικό κόσμο ο οποίος δέν πλάστηκε τυχαία και ούτε τον δημιουργήσαμε εμείς συνειδητά, αλλά με τη δική μας ενέργεια, θέληση και έγκριση. Οι αρχιτέκτονες αυτού τού νοητικού κόσμου, που λέγεται  Matrix η μορφογενετικό πεδίο, είχαν και έχουν στόχο την τέλεια κάλυψη της πραγματικότητας που ζούμε. 

Δηλαδή μας πρόσφεραν μία άλλη πραγματικότητα ψευδή και επιφανειακή και μάς λένε, αυτή είναι δεν υπάρχει άλλη. Αυτή είναι η Matrix,  η αόρατη πνευματική φυλακή που ζούμε, αυτό το μορφογενετικό πεδίο, ένα είδος

Άνθρωποι & Εξωγήινοι & 2012

metatron_symbol__mandala

Άνθρωποι & Εξωγήινοι & 2012


Αγαπητοί φίλοι,

μείνετε εστιασμένοι στο Φώς & στην Αγάπη, καθώς η Ελλάδα δεν έχει ακόμα (αρχές Αυγούστου 2011) φτάσει στον πάτο που αναμένεται να γίνει της επόμενες εβδομάδες και μήνες. Όσο αυτό μπορεί να ακούγεται απογοητευτικό κρατείστε καλά στο νου σας το γεγονός πως το Θείο Σχέδιο δε θα επιτρέψει στο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ (για παγκόσμια διακυβέρνηση με πλήρη έλεγχο των μαζών) να πραγματοποιηθεί και πως πολύ σύντομα θα καταρρεύσουν όλα τα ανισόρροπα και ασύμβατα συστήματα όπως το χρηματοπιστωτικό αλλά και όλες οι ανισόρροπες γήινες ιεραρχίες όπως

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΙΟΓΕΝΩΝ-ΚΡΟΝΙΩΝ


Οι ανθρωποθυσίες της Κρόνιας λατρείας και η εγκατάστασή της στα (Ιερο)Σόλυμα

Στην αυγή της "επίσημης" καταγεγραμμένης ιστορίας (δηλ. περίπου στην τέταρτη χιλιετία π.Χ.) οι Έλληνες -αφού συνήλθαν από τις καταστροφές που τους προξένησε ο μεγάλος κατακλυσμός (ο οποίος εξαφάνισε στο βυθό του Αιγαίου τον εξελιγμένο πανάρχαιο Ελληνικό πολιτισμό της Αιγηίδος)- εμφανίστηκαν ξανά στο προσκήνιο.

 Διοικητικό και πολιτισμικό κέντρο αναδείχθηκε τότε η Κρήτη, η οποία, στηριζόμενη στην ναυτική της υπεροπλία, επανένωσε μέσω των θαλασσίων οδών τους διεσπαρμένους σε Ευρώπη, Ασία και Β. Αφρική εναπομείναντες Έλληνες, δίνοντας ταυτόχρονα μέσω του εμπορίου την ευκαιρία για πολιτισμική αναγέννηση και των υπολοίπων λαών.

ΤΑ ΤΣΑΚΡΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.. ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.TA 7 CHAKRAS..
    
 ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΑΛΜΟ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΣΤΑ  ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΝΩΣΤΑ ΩΣ ''ΤΣΑΚΡΑΣ''

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ  ΣΤΙΣ ΧΟΡΔΗ ΤΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΛΜΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΛΥΓΟΥΝ.

ΣΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 7 ΤΣΑΚΡΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΝΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ.

Η ΓΗ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΗΣ ΕΧΕΙ 7 ΣΗΜΕΙΑ ΤΣΑΚΡΑ ΣΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΣΑΚΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΠΕΙΡΟ.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ & ΟΙ ΤΥΠΟΙ

Διαγνωστικοί Χάρτες και Θεραπευτικά Δέντρα Στο Θιβέτ η βαθιά πεποίθηση όλων είναι πως οι ασθένειες δεν ξεκινούν από το σώμα 

αλλά από τον ψυχισμό, τη συμπεριφορά και τις προηγούμενες ενσαρκώσεις.Τα αρνητικά 

πρότυπα δράσης δημιουργούν ανισορροπία που εκδηλώνεται στο σώμα. Στα ιατρικά 

συγγράμματα του τόπου αναφέρεται ότι υπάρχουν 84.000 αρνητικά συναισθήματα ,όπως 

τα διάφορα πάθη, η ζήλια και το μίσος, που προκαλούν

Πολυμερές απορροφά πετρελαιοκηλίδες και τις κάνει τζελ – “Μαζεύει” 40 φορές το βάρος του

 Η έκρηξη της πλατφόρμας εξορύξεων Deepwater Horizon της BP στον Κόλπο του Μεξικού και η τεραστίων διαστάσεων περιβαλλοντική καταστροφή που ακολούθησε υπογράμμισαν την αδήριτη ανάγκη για ανάπτυξη καλύτερων τρόπων αντιμετώπισης πετρελαιοκηλίδων.

Αδόλφος Χίτλερ

Το άρθρο αυτό περιέχει πολλές αναφορές στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας.
Αν δεν γουστάρετε να ακούσετε για Χίτλερ, Γκρόιτς κτλ κλείστε τον υπολογιστη και πηγαίντε να φάτε παπαγαλίνη.


“Αν είχα ανακαλύψει τον Μητσοτάκη πριν τους Αμερικάνους θα είχα κερδίσει τον πόλεμο.”
Ο Χίτλερ σε απόρρητη αναφορά του για τα όπλα μαζικής καταστροφής
“Ποιος είναι αυτός ο Αυστριακός που μου πήρε τη θέση;”
Ο Θεός για τον Χίτλερ
“Αυτόν πρέπει να τον καθαρίσουμε.”
Ο Χίτλερ για τον Θεό
Ο Χίτλερ ήταν ουσιαστικά καλλιτέχνης από ένα μικρό όμορφο χωριουδάκι στην Αυστρία. Μετά πήγε στη Βιέννη και τα πήρε στο κρανίο, όπως γίνεται με πολλούς καλλιτέχνες. (Eπενθυμίζουμε τον Van Gogh που έκοψε το αυτί του, γιατί

Ο Οδυσσέας και… η αψογοσύνη!

statue_odysseas

Ά ψογον = χωρίς ψεγάδι
Ο Κριός και ο Λέων αφανίζονται ,γιατί αντιπροσωπεύουν μορφές εγωισμού.
Ο εγωισμός είναι ολέθριος επειδή καταναλώνει μεγάλα ποσά ενέργειας .
Τεράστιες ποσότητες ξοδεύονται για την υπεράσπιση του “Εγώ “
και την σπουδαιότητα του.
Έτσι δεν μένει περιθώριο για τίποτα άλλο!
Δεν υπάρχουν όνειρα για τον άνθρωπο πια, παρά μόνο μερικά κιλά κρέας.
Η υπεράσπιση του ‘εγώ’ είναι η νέμεση της ανθρωπότητας.
Η κατάκτηση της Γνώσης στο σύνολο της προϋποθέτει εκτός από την κατάθεση και την αφιέρωση μιας ζωής , σωστή χρήση της ενέργειας και αποθεμάτων.
Ενα γερό και πειθαρχημένο μυαλό , υγιές φυσικό σώμα ,

2012 ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ; (BINTEO)

2012
ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ,ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣ, ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΧΡΗΣΗ.
ΝΕΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα