Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Όταν οι άνθρωποι αναμειγνύονται...

Αποτέλεσμα εικόνας για Όταν οι άνθρωποι αναμειγνύονται...

Η αύρα μας δεν ρυθμίζει μόνο την υγεία της τριπλής μας προσωπικότητας αλλά και τη χημεία των ανθρώπων με τους οποίους σχετιζόμαστε και τη χημεία των αντικειμένων που χρησιμοποιούμε.

Η χειραψία είναι μια ανταλλαγή χημείας και δημιουργία μιας νέας ουσίας. Κατά τη διάρκεια μιας στενής σχέσης οι δύο αύρες παράγουν ένα νέο χημισμό μέσα σε κάθε άτομο με θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Ορισμένες σχέσεις, είτε πολύ υψηλές είτε πολύ χαμηλές, καταστρέφουν τις "ηλεκτρικές ασφάλειες" των κέντρων σας λόγω της χημείας τους.

Οι άνθρωποι δημιουργούν χάος στην αύρα τους με το να αναμιγνύουν την αύρα τους με πολλούς άνδρες ή πολλές γυναίκες, ειδικά αν οι σύντροφοι δεν είναι πραγματικά υγιείς ή δεν έχουν ευεργετική χημεία.

Η ΕΝΝΟΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!




Οτιδήποτε υπάρχει στην αντικειμενική πραγματικότητα είναι μαθηματικά, όπως κι’ εμείς ο ίδιοι είμαστε μαθηματικές υπάρξεις, δηλαδή μαθηματικές συναρτήσεις, που στην ουσία τροφοδοτούμαστε με μαθηματικές πληροφορίες από τον αντικειμενικό κόσμο και τις βιώνουμε υποκειμενικά, σαν αισθήσεις στον αισθητό κόσμο.


Αυτήν ακριβώς την αλήθεια περιγράφει ο Φυσικός Max Tedmark, του ΜΙΤ, στο βιβλίο του «Our Mathematical Universe» με τον εξής παραστατικό τρόπο: 

«Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ της πραγματικότητάς μας και ενός παιχνιδιού που παίζουμε στον υπολογιστή. 

Αν ήμουν ένας εξελιγμένος χαρακτήρας σε ένα παιχνίδι, τόσο εξελιγμένος που θα μπορούσα να έχω συνείδηση της ύπαρξής μου και άρχιζα να εξερευνώ τον κόσμο μου, θα ένιωθα ότι ο κόσμος μου είναι φτιαγμένος από φυσικά αντικείμενα, από ύλη. 

Αν ερευνούσα την ιδιότητα αυτής της ύλης, παράδειγμα τις εξισώσεις που κάνουν τα πράγματα να κινούνται ή να πέφτουν, θα ανακάλυπτα ότι όλες οι ιδιότητες είναι μαθηματικές. 

Θα ανακάλυπτα τις μαθηματικές εξισώσεις που οι προγραμματιστές έγραψαν μέσα στο λογισμικό του παιχνιδιού. Όλο το λογισμικό είναι μόνο αριθμοί και εξισώσεις. 

ΛΙΘΟΒΟΛΕΙΣΤΕ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!



Αρκετά συχνά διαβάζουμε για λιθοβολισμούς γυναικών σε μουσουλμανικές χώρες όπως τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράν, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Σαουδική Αραβία, την Σομαλία, την Υεμένη ή σε επαρχίες του Πακιστάν.
Εάν λοιπόν σας δώσουν να διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα:

Εάν όμως η κατηγορία του συζύγου είναι αληθής και όντως δεν ευρεθή παρθένος η νεάνις, θα οδηγήσουν την γυναίκα αυτήν εις την θύραν της οικίας του πατρός της και θα την θανατώσουν δια λιθοβολισμού

και σας ρωτήσουν από πού είναι, είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι θα πουν από το Κοράνι.

Και όμως! Δεν υπάρχει αναφορά του λιθοβολισμού στο Κοράνι.! Για τις γυναίκες που διαπράττουν μοιχεία το ιερό βιβλίο των μουσουλμάνων προβλέπει «σκληρή μεταχείριση» και όχι αυτό που κατά τη Διεθνή Αμνηστία συνιστά «τη χειρότερη μορφή βασανιστηρίου».

Το απόσπασμα είναι από βιβλίο της Αγίας Γραφής το Δευτερονόμιο κεφ ΚΒ εδαφ12-21.

Στο παρακάτω σχήμα μπορεί να δείτε σε συντομία τι προβλέπει η Βίβλος σε περίπτωση βιασμού στο κεφάλαιο 22 του Δευτερονομίου. 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα