Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013

"Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ", Ο ΠΕΡΣΕΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΔΟΥΣΑ…..ΞΑΝΑ


                                            

Ποτέ δεν θα΄θελα τέτοια κατάρα να με βρει…
Κύκλωπας εστερημένος να’μαι,
απ’το μοναδικό της μάτι
που τον εξώρυξε μια"ασυνείδητη λογική"…
δένοντάς τον με αόρατες αλυσσίδες…
μήπως αποτολμήσει κανείς
να του ξεκλειδώσει το κελλί της σιωπής του.
Στην λογική του μηδενικού "κενού".

Γονίδιο της μακροζωίας δείχνει να προλαμβάνει και το διαβήτη

H μετάλλαξη ανακαλύφθηκε σε μια οικογένεια με ασυνήθιστα πολλά κρούσματα διαβήτη -εικόνα αρχείου


H μετάλλαξη ανακαλύφθηκε σε μια οικογένεια με ασυνήθιστα πολλά κρούσματα διαβήτη 

Ουάσινγκτον
Ένα γονίδιο που εκτιμάται ότι προάγει τη μακροζωία προκαλεί προκαλεί διαβήτη τύπου Ι όταν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω μετάλλαξης, ανακοίνωσαν ερευνητές στην Ελβετία. Η μελέτη προσφέρει νέα στοιχεία για το πολυσυζητημένο γονίδιο SIRT1, το οποίο πιστεύεται ότι ενεργοποιείται από το κόκκινο κρασί.

Ακραία φυσικά και άλλα γεγονότα συνέβησαν τον Φλεβάρη του 2013 ικανά να αλλάξουν την πορεία του πλανήτη… (Video)

Είναι γεγονός πως ο Φλεβάρης του 2013 ήταν γεμάτος από φαινόμενα τα οποία συγκεντρώνοντας τα σε ένα video μας δείχνουν μια εικόνα αλλαγής του πλανήτη. Αλλαγή…προς τα πού όμως…;

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ:ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΚΣΟΝ, ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ!!!! ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ;

                               στρατιωτικός νόμος az


Στις 20 Φεβρουαρίου, 2013, στην Tucson της Αριζόνα  το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ένα ψήφισμα που επιτρέπει στην αμερικανική Πολεμική Αεροπορία να "πάρει  τις κατάλληλες αποφάσεις όσον αφορά την εξισορρόπηση της Εθνικής Ασφαλείας και τις ανάγκες της κοινότητας, όταν πρόκειται για υφιστάμενη και μελλοντική στρατιωτική αποστολή και τις εργασίες της."
Με άλλα λόγια, η απόφαση επιτρέπει στο στρατό να απορρίπτει αποφάσεις που λαμβάνονται από τους ανθρώπους της Tucson!!!

Η εγκυμοσύνη αλλάζει το μέγεθος της πατούσαςΗ εγκυμοσύνη μπορεί να αλλάξει μονίμως το μέγεθος της πατούσας μιας γυναίκας, επιβεβαιώνει νέα έρευνα.
Η έρευνα από το πανεπιστήμιο της Αιόβα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό 'American Journal of Physical Medicine & Rehabilitation', έδειξε ότι κατά την εγκυμοσύνη η καμάρα του πέλματος γίνεται επίπεδη αλλάζοντας το νούμερο παπουτσιού μιας γυναίκας.
Ο Dr. Neil Segal, δήλωσε ότι είχε ακούσει γυναίκες να αναφέρουν αλλαγές στο νούμερο του ποδικού στην εγκυμοσύνη αλλά σε ιατρικά περιοδικά ή βιβλία δεν ανακάλυψε κάτι.

Η. Kissinger: «Ακούστε τα τύμπανα του πολέμου»

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΤΟ ΠΕΔΙΟ

κισινγκερ τυμπανα πολέμου


Μια αξιοσημείωτη ομολογία του πρώην Γενικού Γραμματέα του κράτους, της εποχής Νίξον, Henry Kissinger, αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών.

Κοιμηθείτε Νεοέλληνες ....όταν ξυπνήσουμε η Ελλάδα θα φαντάζει μακρινό όνειρο ..... κάποιοι εργάζονται πυρετωδώς για αυτό .....

θα ξεχάσουμε γιατί ο άνθρωπος έχει στην φύση του να ξεχνά !.....

θα μας πουν το καινούργιο μας όνομα ..... την καινούργια γλώσσα που θα μιλάμε .....την καινούργια ιστορία που πρέπει να γνωρίζουμε ..... θα μας πουν ότι δεν πρέπει να αντιδρούμε σε κάθε νέα εντολή που μας δίνουν ..... ότι πρέπει να τρώμε αυτά που αυτοί μας σερβίρουν.... ότι γεννηθήκαμε φτωχοί και μίζεροι και θα μας τάξουν πλούτη και μεγαλεία κάποια αόριστη στιγμή .....

ΧρῆμαΚατά τό λεξικόν τῆς Γλώσσης μας, χρῆμα σημαίνει ὅ,τι μεταχειρίζεται κάποιος ἤ κάτι τό ὁποῖον ἔχει ἀνάγκη.
Εἶναι τό κυρίαρχον μέσον τῶν πολιτισμένων κοινωνιῶν, γιά νά συναλλάσονται.
Ἡ Λέξις ὅμως ΧΡΗΜΑ, κατά τόν Κώδικα τοῦ Ἕλληνος Λόγου, ἔχει πολλά περισσότερα νά μᾶς φανερώση, ἄν δεχθῶμεν νά συνομιλήσωμεν μαζί της.
Κωδιικῶς, λοιπόν, ἡ Λέξις ΧΡΗΜΑ σημαίνει:
Χ = τά χοϊκά στοιχεῖα, τήν χθόνα, τήν γῆ μας, τό χῶμα.
Ρ = τήν ροήν τοῦ φωτός, πού στήν συνέχειαν θά ὀνομάση κάθε ἄλλην ροήν.
Η = τήν φανέρωσιν (τῆς δράσεως ἤ τοῦ ἀποτελέσματος).
Μ = τήν ὁρατήν μας φύσιν καί
Α = τήν ἀρχικήν δύναμιν, γενικῶς.
Ἡ ἱστόρησις τής λέξεως χρῆμα λέγει:

ΑΣΠΙΛΟΙ, ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ, ΑΧΡΑΝΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΑΠΑΤΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΜΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΥΓΩΝ ΩΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!

Φωτογραφία: DPA

Εισαγγελείς ερευνούν περίπου 200 Γερμανούς αγρότες, παραγωγούς αυγών, οι οποίοι είναι ύποπτοι  για ψευδή  επισήμανση ως βιολογικών ή ελεύθερης βοσκής των προϊόντων τους .

 Μία απάτη μαζικής κλίμακας!!

Φαίνεται ότι  εκατομμύρια  αυγών είχαν πωληθεί με ψευδείς παραστάσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών, εκμεταλλευόμενοι τη θέληση ορισμένων πελατών να πληρώσουν επιπλέον για  προϊόντα που παράγονται από πουλιά που μεγαλώνουν κάτω από < <ανθρώπινες συνθήκες>>. 

Τώρα 1 στους 20 από μας έχει διαβήτη:Οι περιπτώσεις παρουσίασαν αύξηση κάτι περισσότερο από ένα τρίτο σε έξι χρόνια •                                       Τα ύψη τα ποσοστά παχυσαρκίας να κατηγορηθεί για την αύξηση του διαβήτη τύπου 2
 •   132.000 ασθενείς νόσησαν πέρυσι
 •  Συνολικά 3.04 εκατομμύρια - 4,6 τοις εκατό του πληθυσμού του Ηνωμένου Βασιλείου
 •  Επιπλέον 850.000 πιστεύεται ότι έχουν διαγνωσμένο διαβήτη τύπου 2

 • Ένας στους 20 Βρετανούς πάσχει από διαβήτη, ως αποτέλεσμα της εκτίναξης των ποσοστών παχυσαρκίας, διαπιστώνει μια συγκλονιστική μελέτη.
  Ο αριθμός που έχουν διαγνωστεί με τη νόσο έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από το ένα τρίτο από το 2006.
 • Φαινόμενο Forer Effect ή Φαινόμενο Barnum Effect


  1 (4)

  Φαινόμενο Φόρερ (Forer Effect) ή Φαινόμενο Μπάρνουμ (Barnum Effect) ονομάζεται η τάση των ανθρώπων να αξιολογούν προτάσεις ως εξαιρετικά ακριβείς, πιστεύοντας πως αφορούν τους ίδιους προσωπικά, ενώ στην πραγματικότητα είναι αρκετά ασαφείς και αόριστες ώστε να ισχύουν σε μία μεγάλη γκάμα ατόμων. Το φαινόμενο αυτό μπορεί να εξηγήσει την ευρεία αποδοχή διαφόρων συστημάτων μεταφυσικής όπως είναι η αστρολογία και η μαντεία, καθώς επίσης και διαφόρων τεστ προσωπικότητας.

  Τάγμα οπαδών ισλαμιστή σεΐχη με κρυφή αποστολή να αλώσει τη Θεσσαλονίκη!!  Το πονηρό σχέδιο των Τούρκων (αντίστοιχο με όσα έγιναν στην Θράκη) για τη δημιουργία «μουσουλμανικών κατηχητικών» με το κάλυμμα του «πολιτιστικού συλλόγου»
   Σχεδιάζουν «απόβαση» και στην Αθήνα
   Απαιτούν δικό τους θρησκευτικό κέντρο ως αντάλλαγμα για το Οικουμενικό Πατριαρχείο!

  Πως Να Καταρρίψεις Ένα Drone.Από Τη Στιγμή Που Τα Drones Σκοτώνουν Αμερικανούς, Οι Αμερικανοί Μπορούν Να Σκοτώσουν Τα Drones!!

  Ο Εμφύλιος Πόλεμος Στην Αμερική Έχει Ήδη Ξεκινήσει!!! 

                                    parab.jpg (8.240 bytes)


  Από την στιγμή που ο  Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε να ονομάζεται «δικτάτορας» και να στέλνει με ελεύθερη βούληση  μη επανδρωμένα αεροσκάφη να σκοτώσουν Αμερικανούς, ήρθε η στιγμή οι Αμερικανοί να μάθουν πώς να αντεπιτεθούν και να καταρρίψουν τα drones. Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος! 
  Αυτό το εξαιρετικό άρθρο πληροφορεί τους Αμερικανούς οι οποίοι έχουν  εντελώς αηδιάσει με το «αστυνομικό κράτος», στο οποίο το άλλοτε  ελεύθερο έθνος μας έχει μεταλλαχθεί σχετικά με το πώς να καταρρίψει το UAV.

  Οι πτητικές μηχανές των αρχαίων Ελλήνων...Η ιπτάμενη περιστερά του Αρχύτα


  Πρόκειται για την πρώτη αυτόνομη πτητική μηχανή της αρχαιότητας. Αποτελούνταν από ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό κέλυφος που είχε τη μορφή περιστεριού και έφερε εσωτερικά τη κύστη ενός μεγάλου ζώου.

  Τα ανυψωτικά μηχανήματα των αρχαίων Ελλήνων


  Πολύσπαστα

  Αποτελούνταν από συνδυασμό μιας σταθερής και μιας ελεύθερης «τροχαλίας» σε ένα αλληλοεξαρτώμενο σύστημα μέσω του σχοινιού ανύψωσης. Στην ξύλινη ή μεταλλική «θήκη» κάθε «τροχαλίας» προσαρμόζονταν ένας ή περισσότεροι άξονες και γύρω από τον καθένα τους περιστρέφονταν ένας ή περισσότεροι «τροχίλοι». Τρίσπαστο ονομαζόταν το σύστημα με τρεις τροχίσκους (δύο στην πάνω «τροχαλία» και έναν στην κάτω). Τετράσπαστο ονομαζόταν το σύστημα με τέσσερεις τροχίσκους (από δύο στην κάθε «τροχαλία»), κ.ο.κ.

  ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΛΕΛΕΓΕΣ;


  Οι Λέλεγες ήταν, κατά τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, μία από τις φυλές που ζούσαν στην Ελλάδα, στην περιοχή του Αιγαίου και τη νοτιοανατολική Μικρά Ασία, πριν τον ερχομό των κυρίως ελληνικών φύλων.

  Ο τελικός δολοφόνος της ιδιωτικής ζωής


  this phone is tapped pay phone privacy spy

  Η DARPA εργάζεται σε ένα εμβρυϊκό project  σύμφωνα με το οποίο θα μπορεί  να αποθηκεύσει κάθε προφορική συνομιλία σας σε έναν διακομιστή Internet , δημιουργώντας μια βάση δεδομένων αναζήτησης συνομιλίας που θα αντιπροσωπεύει τον δολοφόνο της απόλυτης προστασίας της ιδιωτικής ζωής .
  Έχοντας αποτύχει να δημιουργήσει το περίφημο ολικό σύστημα της ευαισθητοποίησης των πληροφοριών, αν και το έργο συνεχίστηκε με πολλές διαφορετικές μορφές,η  DARPA προσπαθεί να δημιουργήσει έναν κόσμο στον οποίο κάθε έκφραση σας θα είναι  αποθηκευμένη στο διηνεκές.

  Η αρμονία των σφαιρών του Πυθαγόρα και το Σύμπαν  Η Αστρονομία συναντά τη μουσική

  Στον ρυθμό της κοσμικής μουσικής που πρώτοι «άκουσαν» οι μυστικιστές μαθηματικοί του 6ου π.Χ. αιώνα εξακολουθεί να χορεύει η σύγχρονη Κοσμολογία.

  Ενας Έλληνας καθηγητής Μουσικής και Πληροφορικής, με πανεπιστημιακές σπουδές στη Φυσική και ερευνητικό έργο στα Πυθαγόρεια Μαθηματικά απέδειξε ότι η «αρμονία των σφαιρών», η περίφημη πυθαγόρεια θεωρία, έχει ακριβή εφαρμογή σε όλους τους γνωστούς μας σήμερα πλανήτες.

  Ποτέ δεν θα πρέπει να τρώτε στο πρωινό σας μπισκότα ή σάντουιτς ή φρυγανιές, ή ψωμί μαζί με γάλα

                                 

  Αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται σύμφωνα με τους διατροφολόγους γιατί απορροφούν το ασβέστιο από το γάλα και δεν το αφήνουν να το αφομοιώσει το σώμα μας.

  Ας δούμε την επιστημονική εξήγηση για το συγκεκριμένο διατροφικό λάθος.

  Ελλάδα: Παγκόσμιος Ηγέτης στην Αλλαγή / Μεταμόρφωση

  Ένα μήνυμα εμπιστοσύνης στους Έλληνες από τον Άλαν Κοέν
  Το έθνος της Ελλάδας έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής του κόσμου ολόκληρου. Τα μάτια όλων είναι στραμμένα στην κυβέρνηση της Ελλάδας και σ' εσάς τους Έλληνες, για να δουν πώς θα διαχειριστείτε τις σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζετε. Για μία ακόμα φορά, η Ελλάδα βρίσκεται στο προσκήνιο του πεπρωμένου της ανθρωπότητας, χαρτογραφώντας το μονοπάτι που οδηγεί μπροστά. Οι πράξεις σας και η συμπεριφορά σας θα ανοίξουν το δρόμο που θα ακολουθήσουν άλλα έθνη και άλλοι λαοί.

  Οι λέξεις που προκαλούν "πόνο" στον εγκέφαλο

                                    


  Ο εγκέφαλος αντιδρά στα λόγια με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε στο σωματικό πόνο.

  Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η γερμανική έρευνα του Πανεπιστημίου Φρίντριχ - Σίλερ της Ιένας, που κατέγραψε τις λέξεις που είναι ικανές να ενεργοποιήσουν στον εγκέφαλο το μηχανισμό αντίδρασης του πόνου.

  Όταν όλα πεθαίνουν μέσα στην καρδιά σου, το μόνο που μπορεί να δημιουργήσεις είναι ο θάνατος…  Ο άνθρωπος...Πήρε εντολή να δημιουργήσει και έτσι έγινε ο δημιουργός του κόσμου του…

  Ο άνθρωπος…Πήρε εντολή να διαφυλάξει και έτσι έγινε φύλακας του κόσμου του…

  Ο άνθρωπος…Πήρε εντολή να ζήσει σαν Άνθρωπος και έτσι έγινε ο νεκρός του κόσμου του…

  Γιατί για να ζήσεις σαν Άνθρωπος, χρειάζεται όλα να ζουν μαζί σου, μέσα στην Καρδιά σου. 

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  1

  Το Ενατο Κυμα