Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Μόνο τα πρόβατα οδηγούνται… Οι άνθρωποι δέχονται την καθοδήγηση μέσα στον Εαυτό τους, γιατί είναι ο μόνος που μας Γνωρίζει βαθιά, σε όλα τα επίπεδα…

υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων...
οι φυσικοί άνθρωποι και οι άνθρωποι...
Δεν μπορούμε (και δεν πρέπει κιόλας), να αποφεύγουμε την συμμετοχή μας στην κοινή ζωή...

Αλλά όσο είμαστε ευάλωτοι σε αυτό το "φυσιολογικά σωστό" και υπάρχουν μέσα μας εστίες που η μάζα επιδρά στον ίδιο προγραμματισμό, χρειάζεται να προστατεύουμε τον Εαυτό μας από αυτόν που θέλει ντε και καλά να του μοιάσουμε.

Οι φυσικοί άνθρωποι ορμάνε να σε διορθώσουν... Από εκεί να τους διακρίνεις... 

Είναι, δυστυχώς, οι περισσότεροι και μπορεί ανάμεσα σ' αυτούς να είναι και όσοι όφειλαν να είναι αγαπημένοι.. Δεν αντέχουν τίποτα που δεν τους μοιάζει…

Κλείσε τα αφτιά σου στην επίκριση, είναι το αθλιότερο όπλο του φυσικού ανθρώπου που φθείρεται στον φόβο…

Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε τρομοκρατεί… Η τρομοκρατία δεν συμβαίνει  στα παιδιά… Συμβαίνει  στους ενήλικες, ίσως σε πιο άγρια μορφή… Τα παιδιά μετά μας αντιγράφουν…

Άνοιξε την καρδιά σου στον Εαυτό σου, είναι το πνευματικό όπλο του ανθρώπου που εξελίσσεται  στην Αγάπη…

Χαμογέλα σε όσους δεν θέλουν να σε καταλάβουν, αλλά μην επιτρέψεις να καθορίσουν αυτοί τις συμπεριφορές σου και τον αυθορμητισμό σου, ενόσω δεν τους βλάπτεις...Μην κλείνεις την επικοινωνία μεν, αλλά να ξέρεις ότι δεν είναι πάντα απαραίτητη, όταν αρχίζει να γίνεται δικαιολογία…

Eπέτρεψε στον Εαυτό σου να νιώσει πιο αυθεντικούς δρόμους, ακόμα και αν η θεωρία τούς ονομάζει «λανθασμένους», έχοντας κατά νου,  που σε οδήγησαν οι μέχρι τώρα «σωστοί» δρόμοι, στην πράξη… Το να είσαι χαρούμενος και πλήρης, είναι δικό σου δικαίωμα…

Για να επιλέξεις τον σωστό για εσένα Δρόμο, χρειάζεται να διακρίνεις που πήγαινες και που θέλεις να πας… Το να βρίσκεις επιχειρήματα διάκρισης, είναι θέμα Λογικής…

Και να θυμάσαι.. Μπορούμε να Ζήσουμε και χωρίς αυτούς που γνωρίζουν το καλό μας, καλύτερα από εμάς  και τους σωτήρες... Αποδεδειγμένο…

Μόνο τα πρόβατα οδηγούνται… Οι άνθρωποι δέχονται την καθοδήγηση μέσα στον Εαυτό τους, γιατί είναι ο μόνος που μας Γνωρίζει βαθιά, σε όλα τα επίπεδα…

Καλό μήνα  <3 <3 <3

υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων...
οι φυσικοί άνθρωποι και οι άνθρωποι...
Δεν μπορούμε (και δεν πρέπει κιόλας), να αποφεύγουμε την συμμετοχή μας στην κοινή ζωή...
Αλλά όσο είμαστε ευάλωτοι σε αυτό το "φυσιολογικά σωστό" και υπάρχουν μέσα μας εστίες που η μάζα επιδρά στον ίδιο προγραμματισμό, χρειάζεται να προστατεύουμε τον Εαυτό μας από αυτόν που θέλει ντε και καλά να του μοιάσουμε.
Οι φυσικοί άνθρωποι ορμάνε να σε διορθώσουν... Από εκεί να τους διακρίνεις...
Είναι, δυστυχώς, οι περισσότεροι και μπορεί ανάμεσα σ' αυτούς να είναι και όσοι όφειλαν να είναι αγαπημένοι.. Δεν αντέχουν τίποτα που δεν τους μοιάζει…

Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι



Εκεί γεννήθηκαν.

 Σ’ όλα τα «δε θα τα καταφέρεις», που φύτρωσαν στο κεφάλι σου από σκάρτα, μισά λόγια, απ’αυτά που πάντα πιστεύεις, παρά την κακία που αναγνωρίζεις μέσα τους. 

Σ’ όλες τις φορές που ξέχασες για λίγο ποιος είσαι.

 Δακρυσμένος, λειψός, τύφλα από ξίδια κακής ποιότητας, ανήμπορος να ξεχωρίσεις τη φαντασία από την αδιαπραγμάτευτη πραγματικότητα.

 Σ’ όλα τ’ απογεύματα που έτρεξες ν’ ανοίξεις το φως, πριν προλάβει να τρυπώσει το σκοτάδι στο δωμάτιο, πριν προλάβουν οι ανοιχτές πόρτες να κλείσουν. 

Σ’ όλες τις φορές που κοίταξες κάτω απ’το κρεβάτι σου να βρεις το τέρας, μα τελικά δεν κατάφερες να το προλάβεις. Τότε που κοιμήθηκες με την τηλεόραση ανοιχτή, να μη σου τρυπάει η ησυχία τ’αυτιά.

 Σ’ όλα τα «δεν μπορώ» που έγιναν χαμένες μέρες. 

Βάλτε ροδάκινα στο τραπέζι σας, κάντε δίαιτα αλλά και πολύ καλό στην υγεία σας


της Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος

Αποκλειστικά καλοκαιρινό, δροσερό, ζουμερό και γεμάτο άρωμα φρούτο, το ροδάκινο θεωρείται το φρούτο της αγνότητας και της αθανασίας, σύμφωνα με κάποιες ανατολίτικες παραδόσεις. Από τις ανατολικές χώρες, και πιο συγκεκριμένα από την Κίνα, έφτασε στην Ευρώπη γύρω στο 100 μ.Χ.
Το ροδάκινο είναι ο καρπός της ροδακινιάς, έχει σφαιρικό ή ωοειδές σχήμα, ραφή στη ράχη και χνουδωτή ή λεία φλούδα ανάλογα με την ποικιλία του. Η σάρκα του είναι χυμώδης και αρωματική, με γλυκιά και υπόξινη γεύση. Ο πυρήνας του (κουκούτσι) είναι μεγάλος και κόκκινος κι εμφανίζει πολλές αυλακώσεις.

Πού υπάρχουν τεράστιες τρύπες στη Γη;

Είναι διάσπαρτες σε όλα τα σημεία του πλανήτη. Και έχουν μεγάλο βάθος (σε κάποιες περιπτώσεις αμέτρητο). Μερικές τις δημιούργησε ο άνθρωπος, άλλες – τις πιο εντυπωσιακές – η φύση (ή ό,τι άλλο πιστεύει ο καθένας).
Οι τεράστιες τρύπες που υπάρχουν σε διάφορες χώρες του κόσμου (Σιβηρία, Τουρκμενιστάν, Νότια Αφρική, ΗΠΑ, Μπελίζ κ.α), κόβουν την ανάσα, ακόμα και όταν τις βλέπουμε μακρόθεν, στο μέγεθος μιας φωτογραφίας…

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΟΥΡΑΝΟΣ...Ετοιμάσου για την μεγάλη απόδραση

21511astrology_inner
Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου και επειδή είναι μεγάλος επαναστάτης δημιουργεί σαματά και θόρυβο. Κάθε φορά που ο Ουρανός αγγίζει τους  προσωπικούς σου πλανήτες , νιώθεις ανησυχία και περπατάς σε κινούμενο έδαφος..  Αν είσαι όμως σοβαρός μελετητής της αστρολογίας , γνωρίζεις ότι είναι ο μόνος που μπορεί να σου φέρει τη χρυσή ευκαιρία , άμεσα , γρήγορα και στο πιάτο!
Με τον Ουρανό στον Κριό έχεις αντιληφθεί ότι δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος και ακολουθείς το ξέφρενο ρυθμό του για  να αναδείξεις την νέα σου ταυτότητα. Θέλεις να αποδείξεις ότι ηγείσαι της ζωής σου και θα προκαλέσεις τη δυσφορία και την αντιπάθεια.  
 Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που συμπαθείς και επαναπαύεσαι όταν σε πλησιάζει,  γιατί συνηθίζει να σου κάνει τα χατίρια και να σε παραμυθιάζει. «Μην απατάσαι» , η θεά είναι η αιτία που δημιουργεί τα ερωτικά μπερδέματα και πονηρά σε μπλέκει σε λαβύρινθο για να βρεις την άκρη του νήματος.

Μετά τις καθαρίστριες μίλησαν και τα σκουπίδια…


Η συναυλία συμπαράστασης της Χαρούλας Αλεξίου για τις απολυμένες καθαρίστριες του ΥΠ.ΟΙΚ. και οι χιλιάδες κόσμου που έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα ήταν ασφαλώς ένα ηχηρό επικοινωνιακό χαστούκι στην κυβέρνηση Σαμαρά. Γι αυτό και την άλλη μέρα ένα μέρος της γραφικής συνιστώσας της Νέας Δημοκρατίας αντέδρασε δημοσίως -οι υπόλοιποι, σαφώς πιο έξυπνοι, κράτησαν τα προσχήματα και έβραζαν μόνο σιωπηλά.
Η πανάξια κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη -πανάξια, γιατί αντανακλά με τον πιο αντιπροσωπευτικό τρόπο όλη τη σοβαρότητα που εκπέμπει αυτή η κωμική αλλά επικίνδυνη παρέα που εδώ αποκαλούν «κυβερνητική σύνθεση»- θεώρησε, καθισμένη στα παράθυρα, «ύβρη και προσβολή να ασχολούμαστε όλη μέρα με τις καθαρίστριες, ενώ έχουμε ενάμισυ εκατομμύριο ανέργους». Διότι η κ. Βούλτεψη, που, επαναλαμβάνουμε, εκπροσωπεί την κυβέρνηση Σαμαρά, πονάει για όλους τους άνεργους και δεν το αντέχει ψυχικά να βλέπει εκδηλώσεις μόνο για τις καθαρίστριες.

Η Αργεντινή σωστά χρεοκόπησε


Του Κώστα Λαπαβίτσα
Για δεύτερη φορά σε μόλις μια δεκαετία η Αργεντινή κήρυξε στάση πληρωμών του χρέους της. Η πρώτη, το 2001, ήταν αποτέλεσμα των καταστροφικών οικονομικών πολιτικών που επέβαλλε στη χώρα από τη δεκαετία του 90 το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι άλλοι διεθνείς οργανισμοί.
Η σημερινή ήρθε μετά από μια πολυετή άνιση νομική μάχη ως απόρροια της χρεοκοπίας του 2001. Μέσα από μια σειρά έντονα αμφιλεγόμενων κανονισμών ο Νεοϋορκέζος δικαστής Thomas Griesa επιχείρησε να επιβάλει στην Αργεντινή την πλήρη εκπλήρωση των αιτημάτων μιας ομάδας ομολογιούχων, γνωστοί και ως «vulture funds» (αρπακτικά κεφάλαια).
Αυτά τα «αρπακτικά funds» είναι τα πιο απεχθή τμήματα του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Συχνά δημιουργούνται με σκοπό να αγοράσουν το χρέος χωρών που βρίσκονται σε δύσκολη θέση σε χαμηλότατες τιμές και στη συνέχεια απαιτούν την πληρωμή του συνόλου τον ομολόγων που κατέχουν στην ονομαστική τους αξία χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το δικαιακό σύστημα των ΗΠΑ ή του Ηνωμένου Βασιλείου προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.

Και γ@@ώ τις χρεοκοπίες!



 628x471
Λένε πως η Αργεντινή χρεοκόπησε.
Μα οι Αργεντίνοι (πρέπει να) πανηγυρίζουν.
Κι απ' ό,τι φαίνεται αρκετοί πανηγυρίζουν.
Μα γιατί;
Τρελοί είναι;
Δε βλέπουν πως ο σωστός δρόμος ήταν ο δρόμος της Ελλάδας;
Μα κι αυτοί... να μην αφήσουν τα δισεκατομμυριούχα κοράκια να γίνουν λίγο πιο... δισεκατομμυριούχα;
Μα να μην υποκύψουν στις πιέσεις τους;
Τι κρίμα!
Αυτοί χάσανε!
Χάσανε success story 4ετίας (και βλέπουμε...)

Μα κοιτάξτε στον παρακάτω πίνακα το κατά κεφαλήν ΑΕΠ της Αργεντινής που χρεοκόπησε το 2001 και ξαναχρεοκοπεί σήμερα!
Δείτε.... "καταστροφή"! 

Συγκινεί η αλληλεγγύη του καλλιτεχνικού κόσμου στη Μύκονο


Στα ίσια τους έρχονται οι κάτοικοι του, πολύπαθου φέτος το καλοκαίρι, νησιού των Κυκλάδων τις τελευταίες ημέρες, που μετά την επέλαση της φτήνιας των προηγούμενων εβδομάδων είδαν την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο να εξυψώνουν ξανά την αξιοπρέπειά τους στα ύψη.
Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου διοργανώθηκε από την «πρωτοβουλία για την Ψαρρού» στο «Νάμου κι εμένα», που στελεχώθηκε από ενεργούς πολίτες και τουρίστες του νησιού της Μυκόνου για να καθαρίσει η δημοφιλής παραλία από της φτηνές παρουσίες που τελευταία την βεβήλωσαν, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων.
Ευτυχώς, τα έσοδα της συναυλίας ξεπέρασαν τα δύο εκατομμύρια ευρώ και το κράτος εξασφάλισε αρκετούς φόρους.
Η συγκεκριμένη συναυλία ήταν η καλύτερη απάντηση στην συναυλία αλληλεγγύης της Χαρούλας Αλεξίου στο Σύνταγμα για τις απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών.

Ανεγκέφαλοι Έλληνες…

Όπου δείτε στο κείμενο το «@ #» να ξέρετε ότι σημαίνει «ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ». Αυτό έγινε για να μην είναι πολύ μεγάλο το κείμενο!
1) Διαβάζω σε μία σελίδα ειδήσεων στο διαδίκτυο:
Στην Αγγλία και στην Γαλλία οι εργοδότες έχουν σοβαρό πρόβλημα με τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις. Μάλιστα κάποιες εποχιακές δεν μπορούν να ανοίξουν καν, επειδή δεν πηγαίνει κανένας να ζητήσει δουλειά, παρά την τεράστια ανεργία που υπάρχει ΚΑΙ εκεί @ #.
Ποιος είναι ο λόγος;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: οι μισθοί είναι τόσο χαμηλοί ώστε πολλοί δεν μπορούν να νοικιάσουν σπίτι να μείνουν. Και σαν λύση βρήκαν να κοιμούνται στα γραφεία τους!!!

Mars 2020, o διάδοχος του Curiosity

Το νέο ρόβερ της NASA που θα εξερευνήσει την επιφάνεια του πλανήτη Άρη

Το διάγραμμα του οχήματος Mars 2020 δείχνει τη θέση των 7 εξειδικευμένων οργάνων με εντυπσιακές δυνατότητες, που θα οδηγήσουν σε μια άνευ προηγουμένου  διαστημική εξερεύνηση
Το διάγραμμα του οχήματος Mars 2020 δείχνει τη θέση των 7 εξειδικευμένων οργάνων, οι εντυπσιακές δυνατότητες των οποίων, θα οδηγήσουν σε μια άνευ προηγουμένου διαστημική εξερεύνηση (Image Credit: NASA )
Η NASA ανακοίνωσε χτες τα χαρακτηριστικά, τις δυνατότητες του και τους στόχους του νέου διαστημικού ρόβερ, διάδοχο του Curiosity, που θα αποστείλει στον Άρη το 2020:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ



ΕΚΑΒ Ρόδου

            Κύριε Διευθυντά,

            Σας ευχαριστώ θερμά,για την άμεση ανταπόκρισή σας και την ταχύτατη διάθεση στην 95 ΑΔΤΕ ενός ασθενοφόρου,για την μεταφορά τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, έπειτα από το ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014.

Σκίζεται η άσφαλτος στην Ταϊβάν – Φωτιές βγαίνουν από τη γη – Τουλάχιστον 22 οι νεκροί, 212 οι τραυματίες, τεράστιες καταστροφές – Εκκένωση της περιοχής (ΦΩΤΟ – BINTEO)

_76663825_76663824

Τους 15 έφτασαν οι νεκροί και τους 212 οι τραυματίες, από τις δεκάδες εκρήξεις που σημειώθηκαν στην πόλη Κάοχσιούνγκ της νότιας Ταϊβάν, όταν φυσικό αέριο πέρασε μέσα σε αγωγούς αποχέτευσης. 
Όλη η πόλη έχει μετατραπεί σε σκηνικό βγαλμένο από ταινίες τρόμου, καθώς ξαφνικά βλέπουν οι κάτοικοι την άσφαλτο να σκίζεται και να πετάγονται φωτιές μέσα από τη γη. Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά και τα βίντεο που έχουν αρχίσει να καταφθάνουν από τα ξένα πρακτορεία, τα νοσοκομεία είναι ήδη γεμάτα από τραυματίες ενώ οι καταστροφές που έχουν προκληθεί σε δρόμους και κτίρια είναι πραγματικά πάρα πολύ μεγάλες.

Ellada: Η χώρα της π@@ας και της π@@τσας… και μην ακούτε τι σας λέν οι ψευτοπολιτικάντηδες δεξιοί κι αριστεροί

Ellada: Η χώρα της πίπας και της πούτσας… και μην ακούτε τι σας λέν οι ψευτοπολιτικάντηδες δεξιοί κι αριστεροί

ήλιος, θάλασσα και κώλος…

Η Ελλάδα είναι μια ευτυχισμένη χώρα.

Ποια χρεωκοπία, ποιοι αυτόχειρες, ποιοι άστεγοι και ποιοι άνεργοι;

Εξόν και αν εννοούμε τη χρεοκοπία του στοχασμού, τους αυτόχειρες της ποίησης, τους άστεγους των ιδεών και τους άνεργους των οραμάτων.
Γιατί εκεί βρίσκεται ο πυρήνας της Κρίσης.
Τα υπόλοιπα είναι ήλιος, θάλασσα και κώλος…
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> εχει και συνέχεια >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Σαν την Ελλάδα της χρεωκοπίας, δεν έχει!

Πότε να μιλάμε και πότε να σωπαίνουμε




 
Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι
Ρώσος ποιητής «αυτοκτονημένος» από τον Στάλιν …..
Έγραψε στις αρχές του 20ου αιώνα:

Την πρώτη νύχτα, μπήκαν κρυφά στον κήπο μας κι έκοψαν ένα λουλούδι.
Και εμείς δεν είπαμε τίποτε.
Την δεύτερη νύχτα δεν κρύφτηκαν, μπήκαν, πάτησαν τα λουλούδια, σκότωσαν τον σκύλο μας.
Και εμείς δεν είπαμε τίποτε.
Τώρα κάποια νύχτα, ένας και μόνος, μπήκε  στο σπίτι μας, έκλεψε το φως μας, και βλέποντας το φόβο μας, ξερίζωσε τη φωνή μας.
Και επειδή εμείς δεν είπαμε τίποτε, τώρα άφωνοι δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Μετά τον Μαγιακόφσκι …..

Κρεμμύδι: Ο γιατρός της φύσης!

Απλά ένα λαχανικό που κάνει το φαγητό μας πιο νόστιμο ή ένας γιατρός της φύσης που μπορεί να βοηθήσει στην υγεία μας; Ψάξαμε και βρήκαμε 10 συν 1 λόγους που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε το κλάμα που μας προκαλεί όταν το καθαρίζουμε και να βάλουμε το κρεμμύδι στη διατροφή και τη ζωή μας!
Τι προσφέρει το κρεμμύδι στον οργανισμό μας;

Οι συνήθειες των θετικών ανθρώπων. Ας τις αντιγράψουμε!

Οι συνήθειες των θετικών ανθρώπων. Ας τις αντιγράψουμε!Βλέποντας λίγο πιο θετικά τη ζωή… μπορείτε να αλλάξετε τις σχέσεις αλλά και την καθημερινότητα σας στο έπακρον! Ο …βομβαρδισμός από αρνητικές σκέψεις απλά μας οδηγεί στο να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά μπροστά σε μια αναποδιά, αντί να αναδείξει τα «θέλω» μας. Οι θετικοί άνθρωποι, εκτός από ευτυχισμένοι, συνήθως ζουν περισσότερα χρόνια και απολαμβάνουν τη ζωή… σαν να είναι η τελευταία ημέρα του κόσμου. Εάν υιοθετήσετε τις παρακάτω συνήθειες, θα δώσετε μικρές όμορφες πινελιές στη ζωή σας!
Συνειδητοποιήστε ότι οι δυσκολίες… ξεπερνιούνται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα