Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος τους ακούει πια. Μας τα πρήξατε με τον Κορονοϊό!



Μόλις το 6% των πολιτών ενημερώνεται πια από τα δελτία ειδήσεων. Το 79% των Βρετανών αδιαφορεί πλέον για τα μέτρα. Αρχίζω και τους λυπάμαι που ξοδεύουν τόσο χρήμα για προπαγάνδα και κανείς δεν τους ακούει πια. 

Φαντάζομαι το 6% είναι κάτι παππούδες και γιαγιάδες στα πρόθυρα άνοιας που απλά έχουν ανοιχτή την τηλεόραση για παρέα. Μια-δυο ώρες μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων έχουν ξεχάσει τι είδαν.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι σταμάτησα και γω να γράφω για κρούσματα, μεταλλάξεις, εμβόλια, απαγορεύσεις και μέτρα.

Καταρχάς κάτι το οποίο γίνεται επί ένα χρόνο δεν αποτελεί πια είδηση. Δεν μπορεί να αποτελεί είδηση μιας και μεταδίδεται όλη μέρα σε όλα τα κανάλια και άπαντες γράφουν για το θέμα σε όλες σχεδόν τις σελίδες. Επί ένα χρόνο.

Η «πανδημία» αυτή θα μπορούσε να θυμίζει απλά μια κακή γρίπη. Πως; Το έχω γράψει επανειλημμένα. Δεν χρειάζεται να το αναλύσω περισσότερο. Όσοι έχουν ψάξει το θέμα γνωρίζουν για τα PCR Test, γνωρίζουν πόσοι δηλώθηκαν ότι πέθανα με Covid και πόσοι πέθαναν από Covid (τεράστια διαφορά). Αυτοί οι οποίοι ψάχνουν γνωρίζουν για την ιβερμεκτίνη και ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί πότε από την ιατρική κοινότητα διότι απλά θα σήμαινε το τέλος της «πανδημίας». Όσο για τους υπόλοιπους δεν χρειάζεται να γράψω τίποτε πια μιας και δεν θα καταλάβουν ποτέ. Τσάμπα κόπος.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης για τους εμβολιασμούς και το "Πιστοποιητικό (δεν αναφέρει ψηφιακό) Εμβολιασμού"

 


Το Συμβούλιο της Ευρώπης με το ψήφισμά του 2361/2021, πέραν των άλλων οδηγιών που δίνει σχετικά με τα εμβόλια και τους εμβολιασμούς, ζητά από τα Ευρωπαϊκά Κράτη:

Εμβόλιο Pfizer για τη νόσο Covid-19 και Αλλεργίες: Ερωτήσεις και απαντήσεις

 Μετά από την ανακοίνωση έξι αναφυλακτικών αντιδράσεων που σχετίζονται με το εμβόλιο της Pfizer ο Βρετανικός Οργανισμός Φαρμάκων  (MHRA) εξέδωσε μια σχετική οδηγία αποφυγής εμβολιασμού στους ασθενείς με ιστορικό αναφυλαξίας σε τρόφιμα, εμβόλια και φάρμακα. 

Η αναγκαιότητα των νοσηλευτών στην αναγνώριση των σημείων και συμπτωμάτων της Καρδιακής Ανακοπής και ο Σημαντικός Ρόλος Τους Στα Τεπ (Μέρος Τρίτο)

 


1.3. ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΠ 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) αναφέρει ότι το περιβάλλον εργασίας αποτελεί σημαντικό παράγοντα διότι τα χαρακτηριστικά του επηρεάζουν και την ποιότητα της φροντίδας του ασθενούς άμεσα και έμμεσα17 . 

Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) είναι ένα πολύπλοκο, ευαίσθητο, πολυσύχναστο, θορυβώδες περιβάλλον εργασίας, με ένα μεγάλο αριθμό ασθενών. Η συχνότητα και το είδος των περιστατικών είναι απρόβλεπτα. Το στοιχείο του απρόβλεπτου μαζί με την πίεση χρόνου, επιτείνουν το άγχος στο χώρο εργασίας18.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα