Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Πανσέληνος στον Ταύρο. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018.


Πανσέληνος στον Ταύρο , με εμπλοκή Ουρανού, δεν συμβαίνει συχνά, τρέχεις μακριά από την ασφαλή σου ζώνη, να γλιτώσεις από την αδράνεια και την κατάθλιψη που προκαλεί η πλήξη, χαλαρώνεις δικλείδες ασφαλείας, ξυπνάνε μέσα σου περίεργες επιθυμίες, ή ξαφνικά, στενεύουν τα περιθώρια και πνίγεσαι ..ασφυκτιάς..
Καταλαβαίνεις.. ζεις σε έξαλλη κατάσταση!!
Ήλιος στον Σκορπιό, σκοτεινιάζεις όταν νιώθεις ότι αγαπάς να πονάς, και ας μην μοιράζεσαι τον πόνο σου.. Παίζεις κρυφτό με την τύχη σου;
Υστερόγραφο..πολλές πολλές ερωτικές συναντήσεις, σκάνδαλα και η εκδίκηση θα παίξει τον ρόλο της ..
Υστερόγραφο.. ευκαιρίες για να αγγίξετε την ευτυχία..συναισθηματική ολοκλήρωση μέσα από καρμικές συναντήσεις.

Κριός 

Κριός α’ δεκαημέρου, Η Πανσέληνος στον Ταύρο, κλείνει κύκλους σχετικά με τα οικονομικά σας ζητήματα, πιθανόν να περάσετε μια προσωρινή κρίση και γενικά δοκιμάζεται το σύστημα αξιών σας. Θέματα αυτοπεποίθησης έρχονται στην επιφάνεια. Παράλληλα ζείτε μια κρυφή ερωτική ιστορία.    Κριός β’ δεκαημέρου,  ευοίωνες οι συνθήκες για τα επαγγελματικά σας σχέδια, έχετε οργανώσει καλά το χρόνο σας και κινείστε με σχέδιο, αλλά και με την υποστήριξη δυνατών προσώπων. Ερωτικά σκιρτήματα.,  Κριός γ’ δεκαημέρου, προσπάθεια κάνετε να αγγίξετε το ..αόρατο, να έρθετε δηλαδή σε επαφή με τα εσώψυχα σας, να καταλάβετε τον εσωτερικό σας κόσμο, και εδώ στέκεται ένας άνθρωπος δίπλα σας, που σας ταρακουνά να αναγνωρίσετε με θάρρος τις επιθυμίες σας. Πιθανή ενασχόληση με ψυχανάλυση.

Ταύρος 

Ταύρε α΄δεκαημέρου, η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, ανατρέπει την καθημερινότητα σας, ξετρυπώνετε κάθε αδικία που έχει γίνει εις βάρος σας, γενικά ετοιμαστείτε για γερά ξεκαθαρίσματα και απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Ρήξεις αλλά και αιφνίδιες επανασυνδέσεις.   Ταύρος β’ δεκαήμερου, προσπαθείτε να βάλετε το νερό στο αυλάκι, να φτιάξετε τις ισορροπίες μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, έχετε βέβαια αλλάξει αρκετά, θέλετε και την ελευθερία, ωστόσο είστε σε φάση να κάνετε και νέα ξεκινήματα. Έμφαση σε επιχειρηματικά σχέδια. Βοήθεια σε νομικά.  Ταύρε γ’ δεκαημέρου,  επιθυμείτε πλέον, να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή, έχετε ξεπεράσει τις πληγές του παρελθόντος και επιδιώκετε, μέσα από νέες, καρμικές γνωριμίες, να προχωρήσετε σε κάτι μοναδικό και που δεν έχετε ξαναζήσει. Καλές μέρες για να αλλάξει η τύχη.

«Δεν ζούμε, τρέχουμε.


Δεν ζούμε, τρέχουμε.

Όλο τρέχουμε, κάτι να προλάβουμε, κάτι να κάνουμε, κάποιον να δούμε, κάτι να πληρώσουμε, κάτι να ακούσουμε, κάτι να μάθουμε, κάτι να διαβάσουμε, κάτι.

Απ’ τη στιγμή που ανοίγουμε τα μάτια μας μέχρι να τα κλείσουμε, τρέχουμε.
Ακόμα και τις στιγμές που ξεκουραζόμαστε, ακόμα και στον ελεύθερο χρόνο μας, ακόμα και τότε κάτι πρέπει να κάνουμε.

«Τι κάνεις;». «Τίποτα» (αυτή είναι η πιο ανησυχητική απάντηση).

«Τι κάνεις;». «Τρέχω»(αυτή είναι η πιο συνηθισμένη απάντηση).

Αν μείνεις για μια ώρα χωρίς να κάνεις τίποτα, απλώς κοιτώντας τον τοίχο ή το δέντρο απέναντι, αισθάνεσαι ενοχές.

Αν σε δουν να μένεις έτσι για μια ώρα, χωρίς να κάνεις τίποτα, απλώς κοιτώντας τον τοίχο ή το δέντρο απέναντι, θα σου προτείνουν »αντικαταθλιπτικά».

Γιατί πέρα από τις δουλειές που πρέπει να κάνεις, πέρα από τα καθήκοντα σου, θα μπορούσες να αξιοποιήσεις αυτή την ώρα, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, κάνοντας γυμναστική -αντί να χάνεις το χρόνο σου.

Λες και η ώρα του ρεμβασμού είναι χαμένη ζωή. Λες και η υπόλοιπη ζωή, όπου όλο τρέχουμε κάτι να προλάβουμε, είναι κερδισμένη ζωή.

Ακόμα και τα παιδιά μας τα γαλουχούμε με το ιδανικό της άοκνης προσπάθειας.

Ερεθίσματα, ακόμα περισσότερα ερεθίσματα, καταιγισμός ερεθισμάτων από την κούνια, μην τυχόν και δεν ακούσει Μότσαρτ, μην τυχόν και δεν μιλήσει ως τα δύο, και περισσότερα ερεθίσματα μετά, και παιχνίδια εκπαιδευτικά και διάβασμα και μουσική προπαιδεία και εξωσχολικές δραστηριότητες και εποικοδομητικό παιχνίδι (λες και το παιχνίδι μπορεί να είναι κάτι άλλο) και dvd και τάμπλετ και κολυμβητήριο και δύο ξένες γλώσσες από νωρίς (γιατί τότε μαθαίνουν πιο εύκολα), τα παιδιά μας τρέχουν πίσω μας κι αυτά.
Τρέχουμε εμείς, τρέχουν και τα παιδιά μας.

50 Γεγονότα σχετικά με τους σεισμούς και τους ψυχοπαθείς

50 Γεγονότα σχετικά με τους σεισμούς και τους ψυχοπαθείς

Υπάρχει κάτι συναρπαστικό για τους σειριακούς δολοφόνους και τους ψυχοπαθείς, επειδή είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους να καταλάβουν τι τους κάνει να τσιμπηθούν. Εάν ενδιαφέρεστε να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό ενός δολοφόνου, διαβάστε το παρακάτω.
«Εμείς οι σειριακοί δολοφόνοι είναι οι γιοι σας, είμαστε οι σύζυγοι σας, είμαστε παντού. Και θα πεθάνουν αύριο περισσότερα παιδιά σας. "- Ted Bundy

50. Ασφαλής

Οι ψυχοπαθείς δεν αισθάνονται ενοχή για τις πράξεις τους και δεν αισθάνονται ενσυναίσθηση προς τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι παρόμοιο με ένα «κοινωνικό», αλλά ένας πραγματικός ψυχοπαθής είναι πολύ τρομακτικός και ακόμη και επικίνδυνος. Ο Ted Bundy αναφέρθηκε λέγοντας: "Δεν αισθάνομαι ένοχος για τίποτα. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που αισθάνονται ενοχές. "

49. Το όνομα

Ο όρος "σειριακός δολοφόνος" επινοήθηκε από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο του FBI Robert K. Ressler το 1971. Η σειρά Netflix "MINDHUNTER" βασίζεται στην αληθινή ιστορία των πρώιμων πρακτόρων του FBI που άρχισαν να συνειδητοποιούν τη φύση των σειριακών δολοφόνων

48. Ομαλός χειριστής

Οι ψυχοπαθείς αισθάνονται πολύ λίγα αληθινά συναισθήματα, αλλά πρέπει να είναι πολύ γοητευτικά. Ο σειριακός δολοφόνος Ted Bundy λέγεται ότι είναι πολύ χαρισματικός. Προσπάθησε ακόμη και να τρέξει για κυβερνήτη.

47. Δεν μπορεί να πάρει αρκετό

Ενώ τα ναρκωτικά και το αλκοόλ δεν μετατρέπουν τα άτομα σε σειριακούς δολοφόνους, το 70% αυτών έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών.
Διαφήμιση

10 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ
Κάθε μέρα είναι μια νέα αρχή. Αλλά στη ζωή, μερικές φορές πρέπει να σταματάς κάποια πράγματα, προτού να αρχίσεις κάτι άλλο.  Έτσι, ξεκινώντας από σήμερα …
Σταματήστε να νοιάζεστε για τη γνώμη του καθενός .

Το τι πιστεύουν ή λένε οι άλλοι για σας, δεν πρέπει να σας νοιάζει. Τουλάχιστον για τους περισσότερους από αυτούς.  Όταν ήσασταν μαθητές, οι απόψεις των συμμαθητών σας, επηρέαζαν τις αποφάσεις σας. Και υπήρχαν φορές που διαμόρφωναν τις απόψεις σας και τους στόχους σας. Με την πάροδο των χρόνων, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους για τις απόψεις των οποίων νοιαζόσασταν τόσο πολύ, δεν αποτελούν καν κομμάτι της ζωής σας.
Εκτός κάποιων εξαιρέσεων πχ όταν προσπαθείτε να κάνετε μια καλή πρώτη εντύπωση (συνέντευξη για δουλειά, πρώτη επέτειος, κλπ.), μην αφήνετε τις απόψεις των άλλων να στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας. Το τι σκέφτονται και λένε οι άλλοι για σας δεν είναι το πλεον σημαντικό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το πώς εσείς αισθάνεστε για τον ίδιο τον εαυτό σας. . .
Σταματήστε να νοιάζεστε αν είστε «καθωσπρέπει»

Ο καθένας έχει ένα μικρό “φύλακα” μέσα στο κεφάλι του.  Είναι πάντα εκεί παρατηρώντας  σας.  Γεννήθηκε και μεγάλωσε με την οικογένεια σας, τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας και την κοινωνία γενικότερα, και μοναδικός σκοπός του είναι να σας κρατάει στη “τάξη’. Από κάποια στιγμή και μετά, αρχίζετε να θεωρείτε ότι η γνώμη του, για το τι είναι αποδεκτό ή όχι, αποτελεί την απόλυτη αλήθεια. Όμως οι απόψεις του δεν ταυτίζονται με την μία και μοναδική αλήθεια, είναι απλώς απόψεις.
Μην επιτρέπετε να σας λογοκρίνει .  Βαδίστε με βάση την δικιά σας αλήθεια.
Σταματήστε να νοιάζεστε για την εύρεση μιας σίγουρης οδού.

Δεν υπάρχει ιδανικός και σωστός τρόπος για τα περισσότερα πράγματα, ακόμα και για το πως να ντυθείτε ή πως να φτιάξετε τα μαλλιά σας.  Να είστε ο εαυτός σας, με τον  μοναδικό τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε.
Προσπαθώντας να μοιάσετε με κάποιον άλλο χάνετε τη δική σας ομορφιά.

Το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, δεν είναι αυτό που πρέπει να πιστεύεις.

Φωτογραφία για Το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, δεν είναι αυτό που πρέπει να πιστεύεις.
Αν κάποιος δεν σας συμπαθεί, αν δεν θέλει την παρέα σας, δεν χρειάζεται να τραβήξει την προσοχή σας αν δεν το θέλει, μπορεί να απομακρυνθεί. Δεν βρίσκεστε εδώ για να ευχαριστήσετε τους άλλους ούτε για να τους ανεχτείτε. Πάντα να επιλέγετε την απόσταση από την υποκρισία.

Οι ειδικοί στην λεγόμενη διαπροσωπική ψυχολογία (που μελετούν τούς δεσμούς των ανθρώπων στα κοντινότερα κοινωνικά τους πλαίσια) λένε πως από τον μέσο όρο των ανθρώπων που συναντούμε μέσα στην ημέρα, το 10% δε θα ήθελε την παρέα μας. Δηλαδή ότι δε θα ταίριαζαν στον προσωπικό μας χάρτη ή στα λεπτά κομμάτια πάζλ της ζωής μας.

«Δεν γράφω για να ευχαριστήσω τους άλλους. Ούτε για να τους δυσαρεστήσω. Γράφω για να τους διαταραξω.» –José Saramago

Με τον ίδιο τρόπο που κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουμε τις συνήθειες τις προσωπικής υγιεινής μας για να διατηρήσουμε την υγεία και την εμφάνιση μας, είναι επίσης αναγκαίο να ξεκινήσουμε να εξασκούμε και την ψυχική υγιεινή. Ένας από τους στόχους της είναι τόσο απλός όσο και ουσιώδης: μην προσπαθείτε να ευχαριστείτε τους άλλους. Είναι μια απολύτως αχρείαστη πηγή ταλαιπωρίας.


Το να μην τους ευχαριστείτε όλους δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντιδράτε απότομα και αυστηρά, μαρκάροντας τον χώρο σας. Στο τέλος της ημέρας, η συνύπαρξη δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύπλοκη. Βασίζεται απλώς στο «υπάρχω» και στο «αφήνω να υπάρχει» ή στο «μην κάνεις σε εμένα αυτό που δεν θες για τον εαυτό σου.»

Χρειάζεται να είμαστε επιδέξιοι αρχιτέκτονες ενός είδους σεβασμού και μιας εποικοδομητικής ειλικρίνειας όπου κανένας δεν πληγώνεται. Έτσι ώστε να μην στραφούμε στην ψεύτικη υποκρισία που βλέπουμε καθημερινά στα πιο κοντινά μας πλαίσια.

Σας προσκαλούμε να κατανοήσετε αυτό.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ


 Πρέπει να γνωρίζετε και να βιώσετε ότι υπάρχουν περισσότερες από τέσσερις διαστάσεις του Σύμπαντος, οι τέσσερις είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος και ο χρόνος. Στην επιστήμη του Σανατάνα Χίντου Ντάρμα, υπάρχουν έντεκα διαστάσεις του Σύμπαντος, οι οποίες περιγράφονται λεπτομερώς στις αρχαίες γραφές. Υπάρχουν στην πραγματικότητα πέντε διαστάσεις μονάδων οι οποίες είναι το μήκος, το πλάτος, το βάθος, ο χρόνος και ο χώρος.

Ποιες είναι οι 11 Διαστάσεις του Σύμπαντος
  • Η Διάσταση του Μήκους είναι οτιδήποτε σχετικό με την λογική.
  • Το Πλάτος σημαίνει τη διάσταση της δημιουργικότητας και του οραματισμού
  • Το Βάθος μπορεί να ονομαστεί εν συντομία ως "Ενότητα", Advaita.
  • Προσθέτοντας τον Χρόνο και τον Χώρο και συνδυάζοντας αυτές τις 5 βασικές διαστάσεις μονάδων μεταξύ τους, οδηγούμαστε στις 11 διαστάσεις του Σύμπαντος. Ακολουθούν οι διάφοροι συνδυασμοί:
  • Μήκος και Πλάτος σε συνδυασμό με τον Χρόνο.
  • Μήκος και Πλάτος σε συνδυασμό με τον Χώρο.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

Για να έχουμε ολοκληρωμένες, ισορροπημένες σχέσεις με τους άλλους, θα πρέπει να παρθεί η απόφαση πρώτα από όλα, ότι είναι κάτι που θέλουμε και ότι είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να γίνει. Η ολοκλήρωση πρέπει να πραγματοποιηθεί. Θα πρέπει να πάρετε την ευθύνη για τα πάντα που αφορούν τον εαυτό σας και να αποφασίσετε ότι αυτή η ολοκλήρωση είναι απαραίτητη. Το να έχουμε ολοκληρωμένες σχέσεις με τους άλλους και εκπληρωμένες σχέσεις, δεν σημαίνει ότι απλά χρειάζεται να πούμε "με συγχωρείς", να πούμε συγγνώμη στους άλλους. Δεν είναι μια απολογιστική διαδικασία η ολοκλήρωση, διότι δεν έχουμε να κάνουμε με το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο ή ποιος είναι σωστός ή όχι.

ολοκλήρωση με τους άλλους

 Η ολοκλήρωση προέρχεται από την υπευθυνότητα και όχι από την αδυναμία. Το να πείτε ότι αισθάνεστε λύπη και ζητάτε συγγνώμη από κάποιον, αυτό προέρχεται από ανικανότητα ή αδυναμία. Ουσιαστικά, η ολοκλήρωση είναι μια πράξη με την οποία ειλικρινά δηλώνετε ότι θέλετε να αποτινάξετε το παρελθόν, την ανολοκλήρωση ή την ατέλεια. Τότε θα διαπιστώσετε, μόλις το κάνετε αυτό, ότι και οι άλλοι θα είναι ανοιχτοί για αυτή την πράξη της ολοκλήρωσης.

 Το πρώτο βήμα για να προχωρήσετε σε αυτό που ονομάζουμε ολοκλήρωση με τους άλλους, είναι να ζητήσετε τη βοήθεια ενός φιλικού ή τυχαίου προσώπου. Δηλαδή να προσκαλέσετε κάποιον για να κάνετε την ολοκλήρωση μαζί του (οι λεπτομέρειες, αναφέρονται στη συνέχεια του κειμένου). Το δεύτερο βήμα είναι να προσκαλέσετε το άτομο αυτό να παρουσιαστεί σε έναν καθρέπτη, έτσι ώστε να κάνετε την ολοκλήρωση και το τρίτο βήμα είναι να κάνετε την συγκεκριμένη ολοκλήρωση, με τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο έχετε διαταραγμένες, μη ισορροπημένες σχέσεις ή γενικά κάποια ανολοκλήρωση. Προσκαλέστε τον για να πράξετε την διαδικασία της ολοκλήρωσης. Πάρτε την ευθύνη όσο αφορά το κομμάτι του εαυτού σας, εγκαταλείψτε το παρελθόν και ξεκινήστε με αυτόν τον καινούργιο χώρο της ολοκλήρωσης.

Η Στάση του Σώματος Προδίδει τα Μυστικά μας


body-language
Ο τρόπος με τον οποίο τοποθετείτε το σώμα σας λέει στους άλλους το πόσο διαθέσιμοι είστε για επαφή και πόσο ενδιαφέρεστε για όσα λένε.Όταν σταυρώνετε τα χέρια σας ή σταυρώνετε και αποτραβάτε τα πόδια σας από τον άλλο όταν πιέζετε τα πόδια σας το ένα με το άλλο όλα αυτά είναι οι κλειστές στάσεις οι οποίες μπορούν κάλλιστα να υποδηλώσουν στους άλλους ότι είστε αγχωμένοι ή ότι δεν ενδιαφέρεστε να έχετε επαφή.
Ωστόσο αν πιέσετε τα πόδια σας το ένα με το άλλο ή τα σταυρώσετε πολύ σφιχτά οι άλλοι μπορεί να υποθέσουν ότι ενδιαφέρεστε γι αυτούς σ$ξουαλικά.
Θυμηθείτε. Δεν έχει σημασία ποια είναι η ψυχική σας κατάσταση. Οι άλλοι δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας. Αυτό που σκέφτεστε είναι ακριβώς αυτό που τους αφήνετε να καταλάβουν.
Τα μη σταυρωμένα χέρια και τα σταυρωμένα προς τον άλλο πόδια ή τα ελαφρώς ανοιχτά πόδια είναι ανοιχτές στάσεις οι οποίες πιθανότατα θα δείξουν στους άλλους πως είστε χαλαροί και πως ενδιαφέρεστε να αποκτήστε μια πιο κοντινή επαφή.
Όταν κοιτάτε τους άλλους κατά πρόσωπο και γέρνετε μπροστά αυτοί είναι δυο πολύ σημαντικοί τρόποι για να δείξετε στους συνομιλητές σας ότι είστε πλήρως αφοσιωμένοι σε αυτό που συμβαίνει μεταξύ σας.
Αν οι άλλοι έχουν πάρει μια από τις παραπάνω στάσεις τότε αυτό αποτελεί μια καλή ένδειξη για το πως αισθάνονται.. Αν για παράδειγμα είστε έτοιμοι να κλείσετε μια συμφωνία ή θέλετε να κάνετε μια επαγγελματική πρόταση καλό είναι να περιμένετε μέχρι ο άλλος να βρεθεί σε ανοιχτή στάση.

ΟΙ INUITS ELDERS ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Σ΄ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗΟι αρχηγοί των Inuit επιβεβαιώνουν τον Alex Collier και τον Τραμπ..
Οι Inuits Elders ζουν στις Αρκτικές περιοχές της Γροιλανδίας, των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν απίστευτες ικανότητες στην πρόγνωση του καιρού, όπως και οι πρόγονοί τους. Είναι αυτοί που προειδοποίησαν τη NASA ότι οι σεισμοί και η αλλαγή του κλίματος δεν προκαλούνται από την υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά από την μετατόπιση του άξονα της Γης.
Οι πρεσβύτεροι του λαού αυτού ισχυρίζονται ότι ο ήλιος δεν ανεβαίνει από την ίδια θέση όπως πριν. Επιπλέον, η ημέρα είναι μεγαλύτερη και ο ήλιος τοποθετείται πολύ υψηλότερα απ' ότι προηγουμένως. Επίσης, ο καιρός ζεσταίνεται πολύ γρήγορα.
Επιπλέον ισχυρίζονται ότι η θέση των αστεριών, του φεγγαριού και του ήλιου έχει αλλάξει, οδηγώντας έτσι σε αλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτό έχει επιπτώσεις στον άνεμο, καθιστώντας έτσι δύσκολη την πρόβλεψη των καιρικών συνθηκών σήμερα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό.

Πρόσεξε μην ξεχάσεις ποτέ πως η ζωή αγαπά αυτούς που την περιμένουν στη γωνία του δρόμου μ' ένα λουλούδι στο χέρι


Ποιός είναι ο δυνατός;

-- Ποιός είναι ο δυνατός; Ρώτησε ξαφνικά το δέντρο.

-- Αυτός που περπατά μέσα στη νύχτα μόνος του. Κι όμως, φοβάται τόσο το σκοτάδι. Αυτός που περιμένει στην πλαγιά τους λύκους. Κι ας τρέμει σαν το λαγό ακούγοντας τα ουρλιαχτά τους. Αυτός που γλιστράει, που γονατίζει, που γεμίζει λάσπες. Που χώνεται στο θολό ποτάμι ως το λαιμό. Και μια στιγμή, μέσα στο χαλασμό, απλώνει τα παγωμένα χέρια του, κόβει κίτρινες μαργαρίτες και στολίζει τα μαλλιά του. Αυτός είναι ο δυνατός.

Ένα κουκούλι έπεσε κείνη την ώρα στο χώμα κι έσπασε. Μια πολύχρωμη πεταλούδα πήδηξε από μέσα. Ξεδίπλωσε τα φτερά της και πέταξε γύρω από τις μυρτιές. Ύστερα κοντοστάθηκε, κοίταξε μια στιγμή στα μάτια το Θεό, και ψιθύρισε:
-- Γεια σου! Τι όμορφος που είναι ο κόσμος σου!

Όταν είστε με άλλους, να είστε μαζί τους με όλη σας την καρδιά.Αποτέλεσμα εικόνας για Δεν έχετε δικαίωμα να παραμένετε όταν ο νους σας είναι αλλού.


Να ενδιαφέρεστε για τους άλλους. 

Όταν είστε μόνοι σας έχετε το δικαίωμα να σκέφτεστε και να κάνετε ό,τι θέλετε. 

Αλλά όταν είστε με άλλους, δεν πρέπει να είστε αφηρημένοι ή αδιάφοροι. 

Η συντροφιά ενός πτώματος θα ήταν καλύτερη από αυτήν ενός αφηρημένου ανθρώπου. 

Η αδιαφορία του πτώματος δεν προσβάλλει. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα