Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018

Μπορεί η αλλαγή του καιρού να επηρεάσει την ερωτική σου διάθεση;
Με το που άλλαξε ο καιρός νιώθεις πεσμένη, χωρίς ενέργεια και με λιγότερη διάθεση να ερωτοτροπήσεις με τον σύντροφό σου…  Είναι απολύτως φυσιολογικό μιας και η αλλαγή του καιρού συνδυάζεται άμεσα με την αλλαγή όχι μόνο στην ερωτική σου διάθεση αλλά και σε όλο τον οργανισμό σου!


Καθώς η θερμοκρασία πέφτει και η έκθεσή μας στον ήλιο μειώνεται, ο οργανισμός μας προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Αυτό επηρεάζει άμεσα την διάθεσή μας και την ψυχολογία μας και έχει αντίκτυπο και στην ερωτική μας ζωή αλλά και σε όλο μας τον οργανισμό!

Δες τι μπορεί να σου προκαλέσει η αλλαγή του καιρού στον οργανισμό σου!

Πονοκέφαλοι/ ημικρανίες

Μία από τις αιτίες που προκαλούν πονοκεφάλους είναι η μεταβολή στη συστολή των αιμοφόρων αγγείων του εγκεφάλου. Οι κρύες θερμοκρασίες μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες μεταβολές μειώνοντας και τη ροή του αίματος.

Ξηρότητα δέρματος

Όσο περισσότερο κρύο κάνει, τόση λιγότερη υγρασία υπάρχει με αποτέλεσμα να μην ενυδατώνεται και το δέρμα σας. Επιλέξτε ένα καλό καθαριστικό προσώπου, μια ενυδατική κρέμα αλλά και μια μάσκα απολέπισης για να καταπολεμήσετε την ξηρότητα της επιδερμίδας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα