Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Τεράστιο Λευκό Αντικείμενο Στον Ήλιο! (Βίντεο)


17/03/2016

Εσείς αποφασίζετε...

Η μαύρη τρύπα του γαλαξία μας, παράγει κοσμική ακτινοβολία με ενέργεια 100 φορές μεγαλύτερη από του CERN

Σύμφωνα με ερευνητές από 12 χώρες – Οι επιστήμονες έχουν εντοπίσει κοσμικές ακτίνες με ενέργειες πολύ πάνω από 1 PeV, οι οποίες θεωρούνται ότι έχουν εξωγαλαξιακή προέλευση, πιθανώς από ενεργούς γαλαξιακούς πυρήνες (κβάζαρ)
black-hole
Εδώ και χρόνια οι επιστήμονες «πιάνουν» κοσμικές ακτίνες πολύ υψηλής ενέργειας που προέρχονται από το κέντρο του γαλαξία μας. Τώρα, για πρώτη φορά μια διεθνής ομάδα αστρονόμων πιστεύει ότι εντόπισε την πηγή της κοσμικής ακτινοβολίας: είναι η τεράστια μαύρη τρύπα στην «καρδιά» του γαλαξία μας.
Η μαύρη τρύπα λειτουργεί ως ένας κοσμικών διαστάσεων φυσικός επιταχυντής, δημιουργώντας έτσι ακτινοβολία με ενέργειες που είναι τουλάχιστον 100 φορές μεγαλύτερες από αυτές που δημιουργούνται στον μεγαλύτερο επιταχυντή της Γης, στο CERN.
Οι ερευνητές από 12 χώρες, με επικεφαλής τον Βέρνερ Χόφμαν του γερμανικού Ινστιτούτου Πυρηνικής Φυσικής Μαξ Πλανκ στη Χαϊδελβέργη, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", πραγματοποίησαν τις παρατηρήσεις τους με τη βοήθεια του αστεροσκοπείου HESS (High Energy Stereoscopic System), μιας συστοιχίας πέντε τηλεσκοπίων στη Ναμίμπια της Αφρικής.
Η Γη «βομβαρδίζεται» συνεχώς από σωματίδια υψηλής ενέργειας (πρωτόνια, ηλεκτρόνια και ατομικούς πυρήνες) που έχουν κοσμική προέλευση. Τα σωματίδια αυτά συνιστούν την κοσμική ακτινοβολία και οι επιστήμονες ανέκαθεν δυσκολεύονταν να βρουν από ποιές αστροφυσικές πηγές αυτή προέρχεται. Εδώ και πάνω από έναν αιώνα η προέλευση των κοσμικών ακτίνων αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά μυστήρια.

Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα όνειρα για να αποτυπώσουν πράγματα στους ανθρώπους

MtG Insidious Mist by depingo

Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τα όνειρα για να αποτυπώσουν πράγματα στους ανθρώπους. Ιδιαίτερα χρησιμοποιούν στο όνειρό σας το αιθερικό ή αστρικό αντίγραφο ενός προσώπου που αγαπάτε και σέβεστε, για να έρθουν και να σας δώσουν ορισμένα μηνύματα. Μέσα από αυτήν την εικόνα σας παραπλανούν και συγχύζουν τις αποφάσεις σας.

Αυτό πραγματοποιείται κυρίως από σκοτεινές οντότητες που ζουν στο αστρικό πεδίο και είναι εκπαιδευμένες στο να δημιουργούν ορισμένα όνειρα. Μερικές από αυτές τις οντότητες σας διασκεδάζουν στα χαμηλότερα πεδία για να αποτρέψουν την άνοδό σας σε υψηλότερα πεδία. Άλλες σας κρατούν απασχολημένους με σεξουαλικά ή εγκληματικά γεγονότα, ώστε να καταλάβουν την προσοχή σας ή να σας κάνουν έναν τακτικό πελάτη αυτών των πεδίων. Προσπαθούν επίσης να σας παρουσιάζουν σε όσους ασχολούνται με σκοτεινές επιχειρήσεις, επειδή θέλουν να σας συνδέσουν μέσω αυτών.

Η απόρριψη της μετά θάνατον ζωής



Ένας μεγάλος και γνωστός επιστήμονας πέθανε περίπου πενήντα χρόνια πριν. Ένας από τους Δασκάλους μου, κανόνισε για εμάς να αφήσουμε το σώμα μας και να δούμε αυτόν τον επιστήμονα στο αιθερικό πεδίο. Όταν τον είδα, ήταν τυλιγμένος σε μια σκοτεινή κουβέρτα σαν ένα κουκούλι. Δεν μπορούσε να πάει στο αστρικό πεδίο. Επιστρέψαμε και μελετήσαμε τη ζωή του. Η τελευταία δήλωσή του ήταν, "Δεν υπάρχει αθανασία. Ο άνθρωπος δεν είναι αθάνατος. Μετά από αυτή τη ζωή, όλα τελειώνουν". Αυτό είναι η άρνηση της μετά θάνατον ζωής. Ζητήστε και θα λάβετε. Αυτός είναι ένας άλλος νόμος στο Σύμπαν. Αν ζητήσετε το θάνατο, ο θάνατος θα σας δοθεί. Αν ζητήσετε τη ζωή, η ζωή θα σας δοθεί.

Αυτός ο επιστήμονας είναι καταδικασμένος με τη δική του άρνηση. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο υλισμός είναι ένας "αδιέξοδος δρόμος". Όταν ενεργείτε κατά της πνευματικότητάς σας, κάνετε το μέλλον σας άθλιο.

Όταν ένα άτομο παραβιάζει τον δρόμο για το Ενορατικό Πεδίο



Ο Χριστός είπε κάποτε ότι όσοι μπαίνουν στο σπίτι από τα παράθυρα είναι κλέφτες. Υπάρχουν κλέφτες που εισέρχονται στο Ενορατικό Πεδίο μέσα από παραισθησιογόνα ναρκωτικά, αλκοόλ, και ούτω καθεξής. Επειδή δεν είναι εκπαιδευμένοι, πειθαρχημένοι και έτοιμοι, βλάπτουν το νου τους και χάνουν τη λογική τους - μερικές φορές μόνιμα.

Όταν ένα άτομο παραβιάζει τον δρόμο για το Ενορατικό Πεδίο χωρίς προετοιμασία και με τεχνητά μέσα, διαστρεβλώνει όχι μόνο τον ενορατικό μηχανισμό του, αλλά βλάπτει και τον νοητικό μηχανισμό του. Όταν αυτός επιστρέφει στο επίπεδο της εστίασής του στην προσωπικότητα, η συνειδητότητά του λειτουργεί με τις εντυπώσεις του Ενορατικού Πεδίου και χάνει την ικανότητα να χειρίζεται τις υποθέσεις της προσωπικότητάς του.

Αυτή είναι μια διαταραχή στην ισορροπία.

Διόνυσος, Βάκχος, Μαινάδες, και Απόλλων





Διόνυσος, ο γιος του Δία και της Σεμέλης, Θεός της έμπνευσης, της φώτισης, της βαθύτερης ενόρασης, της ανθρώπινης συμπόνιας και κατανόησης, αξίες που θεμελιώθηκαν στο νου και την ψυχή μιας ολόκληρης φυλής, μέσα στο πέρασμα των αιώνων. Θεός της αμπέλου και του ηλιακού οίνου, που προσφέρεται σε δείπνο μυστικό, σε τελετή γαμήλια, στον αποχαιρετισμό μιας ολόκληρης ζωής. Θεός που αμφισβητήθηκε για την ελληνική καταγωγή του, όπως αμφισβητήθηκε και ολάκερη η φυλή που τον λάτρεψε. Θεότητα ελληνική, παρούσα σε περιόδους πανάρχαιας ανιμιστικής λατρείας, παρούσα στην αρχαιότητα και εν δυνάμει παρούσα στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Ο Διόνυσος, επίσης Διώνυσος, γιος του Θεού Δία, ανήκει στις ελάσσονες πλην όμως σημαντικές Θεότητες του αρχαιοελληνικού πανθέου, καθώς η λατρεία του επηρέασε σημαντικά τα θρησκευτικά δρώμενα της ελλαδικής επικράτειας. Παρόλο που δεν είναι Ολύμπιος Θεός και ο Όμηρος δείχνει να τον αγνοεί !! 

Ήδη από τον 6ο π.κ.ε. αι. αναπαρίσταται μαζί με τους Ολυμπίους, αν και εμφανίζεται σχετικά απόμακρος. Ενίοτε απεικονίζεται να κάθεται δεξιά του πατρός του στα Ολύμπια δώματα. Ο Διόνυσος ως μυθολογική οντότητα «δεν είναι μήτε παιδί ούτε άντρας, αλλά αιώνιος έφηβος, καταλαμβάνοντας μια θέση ανάμεσα στα δύο». Με αυτή τη μορφή, αντιπροσωπεύει«το πνεύμα της ενέργειας και της μεταμορφωτικής δύναμης του παιχνιδιού» γεμάτο πονηριά, εξαπάτηση και στρατηγικές που υποδεικνύουν είτε τη θεϊκή σοφία ή το αρχέτυπο του Κατεργάρη, παρόν σε όλες σχεδόν τις μυθολογίες του κόσμου.

Στην ελληνική μυθολογία, ο Διόνυσος γεννιέται από τον μηρό του πατέρα του, στη νήσο Ικαρία και παραδίδεται σε δώδεκα νύμφες ή υδάτινα πνεύματα, τις Υάδες, οι οποίες γίνονται τροφοί του Θεϊκού παιδιού. Αργότερα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης την υπηρεσία τους, οι Υάδες εξυψώθηκαν στο ουράνιο στερέωμα όπου λάμπουν ως αστερισμός των Υάδων. Είναι Πυριγενής, και Λιμναίος, φέροντας εγγενώς την ποιότητα της «λίμνης ή του έλους». Ο Διόνυσος είναι επίσης Διθύραμβος, δηλαδή διγενής, γεννημένος πρώτα από τη φωτιά και κατόπιν από το νερό, ακολουθώντας την παράδοση ανάλογων αρχέγονων θεοτήτων. Ο Διόνυσος, επίσης, συνδέεται με τη γονιμότητα, μέσω του εκπληρωμένου έρωτα και το επίγραμμα του Ανακρέοντα στον θεό αρχίζει με τις λέξεις «Ω Κύριε, που σύντροφοί σου στο παιχνίδι είναι ο ισχυρός Έρως, οι μαυρομάτες νύμφες και η Αφροδίτη!»

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ - ΧΑΛΙΛ ΓΚΙΜΠΡΑΝ



Η πνευματική αφύπνιση είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή του ανθρώπου και αποτελεί τον μοναδικό προορισμό της ύπαρξης. 

Δεν είναι ο πολιτισμός με όλες τις τραγικές του όψεις, ένα υπέρτατο κίνητρο για πνευματική αφύπνιση;

Πως μπορούμε λοιπόν, να αρνούμαστε τη σημασία της όταν η ίδια η ύπαρξή της είναι ακλόνητη απόδειξη της αναλογίας της προς την πνευματική υγεία;

Μικροσκοπικό ρομπότ του ΣΕΞ που μοιάζει με μαθήτρια είναι προς πώληση και παραδίδεται μέσα στο «φέρετρό» του!




Κούκλες Σεξ Κορίτσι Tiny
Κατασκευαστές σεξουαλικών παιχνιδιών ανέπτυξαν μία μικροσκοπική κούκλα ρομπότ που μοιάζει ακριβώς όπως ένα 12χρονο κορίτσι και παραδίδεται με το δικό του «φέρετρο».
Η άρρωστη κούκλα που κατασκευάζεται κατά παραγγελία για να ταιριάζει με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη της παραδίδεται τυλιγμένη σαν μούμια και σε ένα ξύλινο κουτί που φαίνεται έτοιμο για ταφή.
Και φοράει ένα μαύρο φόρεμα σαν να βρίσκεται σε πένθος.
Ζυγίζοντας μόλις τέσσερις πέτρες και με ύψος 71 εκατοστά, η κούκλα που εφευρέθηκε από την κινεζική εταιρεία Shengyi κυκλοφόρησε πρόσφατα  στην αγορά με κόστος μόλις £ 770.
Το μικροσκοπικό ρομπότ του σεξ της Shengyi που μοιάζει με ένα 12χρονο κορίτσι πωλείται £ 770 και παραδίδεται μέσα σε ένα «φέρετρο»

Όλα Αλλάζουν* Όλοι οι Πλανήτες στα Μεταβλητά*


Τίποτα απ' ό,τι συμβαίνει αυτήν την περίοδο


δεν είναι μόνιμο και σταθερό*


Κανένας Πλανήτης δεν βρίσκεται


σε Σταθερό Ζώδιο*


Όλοι οι Πλανήτες


βρίσκονται μαζεμένοι στα Μεταβλητά Ζώδια*



Κι εξαιρετικά στους Ιχθύς*



Δύο μόνο Πλανήτες βρίσκονται


στα Παρορμητικά*





Μεταβλητά* 


Μεταβολή* Βολή Μετά*


Χωρίς Βολή*


Δεν Μπορείς να Βολευτείς Πουθενά*


Όχι Βόλεμα*


Το Σύμπαν Δεν Επιτρέπει 


σε Κανέναν 


να νιώσει Βολεμένος*


Εσύ Δεν Βολεύεσαι Πλέον*


Με Αυτό που Ζεις*


Στην Παρούσα Κατά Στάση*

Ξεκολλώντας τις ετικέτες

post-96
Ποιοι είστε; Πώς θα περιγράφατε τον εαυτό σας; Για ν’ απαντήσετε σ’ αυτά τα δύο ερωτήματα, το πιο πιθανό είναι να αναφερθείτε στην προσωπική σας ιστορία, σ’ ένα παρελθόν που έχετε ζήσει, με το οποίο όμως είστε αναμφίβολα δεμένοι και από το οποίο θεωρείτε δύσκολο να ξεφύγετε.
Όλοι οι αυτοχαρακτηρισμοί ξεκινούν από το ιστορικό του ατόμου. Αλλά το παρελθόν, όπως λέει ο Καρλ Σάντμπουργκ στο Λιβάδι, «είναι ένας κάδος από στάχτες».
Ελέγξτε τον εαυτό σας ως ποιο βαθμό είστε δεμένοι με το παρελθόν.
Χρησιμοποιείτε συχνά αυτές τις φράσεις;
1. «Αυτός είμαι».
2. «Πάντα ήμουν έτσι».
3. «Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς».
4. «Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου».
Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα. Είναι οι παράγοντες που σας εμποδίζουν να ωριμάσετε, ν’ αλλάξετε και να κάνετε τη ζωή σας (από τη στιγμή αυτή και μετά – όλη τη ζωή που έχετε μπροστά σας) νέα, γοητευτική και γεμάτη από την ικανοποίηση των τωρινών στιγμών.
Τα «είμαι» σας που περιγράφουν αυτή την αυτοαπαγορευτική συμπεριφορά ξεκινούν από κάτι που διδαχθήκατε στο παρελθόν. Και κάθε φορά που χρησιμοποιείτε μία από τις τέσσερις παραπάνω φράσεις, στην πραγματικότητα λέτε: «Κι έχω σκοπό να εξακολουθήσω να είμαι αυτός που είμαι».
Μπορείτε ν’ αρχίσετε να λύνετε τους κόμπους που σας συνδέουν με το παρελθόν και να διώξετε από μέσα σας τις άκαρπες αυτές φράσεις, που προφέρονται για να σας κρατούν έτσι όπως πάντα ήσασταν.
Κατάλογος χαρακτηριστικών «είμαι» που μπορούν να συμπεριληφθούν στην αυτοεικόνα σας:

ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;



the_hand_of_god_by_urbanbushido-d3k5j2n
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ 
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: 
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ» 
Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

Αρκετοί προφανώς θα είναι αυτοί που θα διαφωνήσουν με την άποψη πως ο κόσμος μας μπορεί να δημιουργήθηκε από κάποιον Λογικό Νου (Θεό?).
Όμως τα πάντα στη φύση λειτουργούν στηριγμένα σε μαθηματικές δομές, οι οποίες φυσικά προϋποθέτουν την ύπαρξη Λογικής.
Η Λογική υποδηλώνει την ύπαρξη κάποιου Νου και ο Νους φυσικά σε κάποιον ανήκει…
Άλλωστε θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ένα βασικό αξίωμα: «Ποτέ το άννοο (το άνευ νου) δεν δημιουργεί το έννοο (το έχων νου)».
Προκειμένου λοιπόν να βρούμε την απάντηση στο ερώτημα «Ποιος θεός έφτιαξε τον κόσμο που ζούμε;», θα πρέπει να ανατρέξουμε σε κάποια αρχαία κείμενα, ώστε να κάνουμε μια συρραφή στοιχείων για να σκιαγραφήσουμε την εικόνα του δημιουργού μας.

1ο ΣΤΟΙΧΕΙΟ:
Πλωτίνος Ένν. V,IV1 – Πρόκλου Πλάτωνος Θεολογικά II-Ψ- Διονυσίου Αεροπαγ.π. θείων ονομάτων. Δι’ ανάλογον αντίληψιν περί πρώτης αρχής βλ. Ιάμβλ. π. μυστ. VIII,2
«Πριν από αυτούς που υπάρχουν πραγματικά, και πριν από όλους τους άρχοντες, (όλες τις αρχές/ξεκινήματα/δημιουργίες)
Υπάρχει Ένας Θεός, Προηγούμενος από τον Πρώτο θεό και βασιλιά, διαμένοντας ακίνητος μέσα στην μοναδικότητα της Ενότητάς Του.
Διότι ούτε κάτι κατανοητό περί αυτού ακολουθεί, ούτε κάποιο άλλο παράδειγμα υπάρχει για τον Αυτο-πάτορα, Αυτο-γέννητο Θεό, τον πραγματικά Αγαθό.
Διότι είναι Μεγαλύτερος και Πρώτος και πηγή όλων και βάση-αρχή των πρώτων νοούμενων ιδεών -των αρχετύπων- όλων.
Και από Αυτόν τον (Πρώτον) Έναν, ένας (Δεύτερος) αυτούσιος θεός επρόβαλε, αυτάρκης και αυτεξούσιος.
Διότι αυτός (ο Δεύτερος) και αρχή είναι, και θεός άλλων (υποδεέστερων) θεών, Μονάδα και αυτός (ο Δεύτερος) από τον Πρώτο πηγάζων και από την ίδια ουσία.»
Άρα εδώ έχουμε την πληροφορία για την ύπαρξη ενός Πρώτου/Βασιλιά Θεού, πηγή άλλων υποδεέστερων δυνάμεων/θεοτήτων, ο οποίος όμως πήγασε/πρόβαλε από κάποιον Άλλο μεγαλύτερο και Πρώτο και Αυτο-γέννητο.

Κάποια επιπλέον στοιχεία μας επιβεβαιώνουν την παραπάνω άποψη:

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ 
ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ: 
«ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ» 
Γράφει η Αγγελική Αναγνώστου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΙΕ (15)
1. Και είδον άλλο σημείον εν τω ουρανώ μέγα και θαυμαστόν, αγγέλους επτά, οίτινες είχον τας επτά εσχάτας πληγάς, διότι εν αυταίς ετελέσθη ο θυμός του Θεού.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΙΣΤ (16)
1. Και ήκουσα φωνήν μεγάλην εκ του ναού λέγουσαν προς τους επτά αγγέλους· Υπάγετε και εκχέατε εις την γην τας φιάλας του θυμού του Θεού.
2. Και υπήγεν ο πρώτος και εξέχεε την φιάλην αυτού επί την γήν· και έγεινεν έλκος κακόν και πονηρόν εις τους ανθρώπους, τους έχοντας το χάραγμα του θηρίου και τους προσκυνούντας την εικόνα αυτού
3. Και ο δεύτερος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού εις την θάλασσαν· και έγεινεν αίμα ως νεκρού, και πάσα ψυχή ζώσα απέθανεν εν τη θαλάσση.
4. Και ο τρίτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού εις τους ποταμούς και εις τας πηγάς των υδάτων· και έγεινεν αίμα.
5. Και ήκουσα τον άγγελον των υδάτων λέγοντα· Δίκαιος είσαι, Κύριε, ο ων και ο ην και ο όσιος, διότι έκρινας ταύτα·
6. επειδή αίμα αγίων και προφητών εξέχεαν, και αίμα έδωκας εις αυτούς να πίωσι· διότι άξιοι είναι.
7. Και ήκουσα άλλον εκ του θυσιαστηρίου λέγοντα· Ναι, Κύριε Θεέ παντοκράτωρ, αληθιναί και δίκαιαι αι κρίσεις σου.
8. Και ο τέταρτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ήλιον· και εδόθη εις αυτόν να καυματίση τους ανθρώπους με πυρ.
9. Και εκαυματίσθησαν οι άνθρωποι καύμα μέγα, και εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού του έχοντος εξουσίαν επί τας πληγάς ταύτας, και δεν μετενόησαν ώστε να δώσωσι δόξαν εις αυτόν.
10. Και ο πέμπτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον θρόνον του θηρίου· και έγεινεν η βασιλεία αυτού πλήρης σκότους, και εμάσσουν τας γλώσσας αυτών εκ του πόνου,
11. και εβλασφήμησαν τον Θεόν του ουρανού διά τους πόνους αυτών και διά τα έλκη αυτών, και δεν μετενόησαν από των έργων αυτών.
12. Και ο έκτος άγγελος εξέχεε την φιάλην αυτού επί τον ποταμόν τον μέγαν τον Ευφράτην· και εξηράνθη το ύδωρ αυτού, διά να ετοιμασθή η οδός των βασιλέων των από ανατολών ηλίου.
ΙΣΤ: 9. «Και …οι άνθρωποι …εβλασφήμησαν το όνομα του Θεού του έχοντος εξουσίαν επί τας πληγάς ταύτας, και δεν μετενόησαν ώστε να δώσωσι δόξαν εις αυτόν».
Τι  να εννοεί άραγε ο Χριστός όταν λέει στους μαθητές του:
«Ακόμη πολλά έχω να είπω προς εσάς, δεν δύνασθε όμως βαστάζητε αυτά». [ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΣΤ:12].
Ποιό μπορεί να είναι αυτό το βαρύ μυστικό το οποίο ούτε οι μαθητές του Χριστού δεν θα μπορούσαν να αντέξουν;

Η ΜΙΑ και καθολική/πανανθρώπινη Αλήθεια που αφορά την ύπαρξη του ανθρώπου και τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ρόλο του στο σύμπαν, του αποκρύβεται επιμελώς.
Ο άνθρωπος παγιδευμένος μέσα στις βιοτικές ανάγκες τις καθημερινότητας, προσπερνά την μοναδική και απόλυτα επιτακτική ΑΝΑΓΚΗ να ανακαλύψει τον ρόλο του στον κόσμο της μορφής.
Η ίδια η φύση της ύλης, κρύβει επιμελώς τους σκοπούς της και ο άνθρωπος θεωρεί πως η ζωή είναι ένας γρίφος που θα πρέπει ο ίδιος να λύσει για να κερδίσει το στοίχημα … με τον εαυτό του.
Όμως, τί κι αν το κερδίσει; το έπαθλο θα είναι η αναπόφευκτη διάλυση της ύλης του.
Έτσι συμβιβάζεται να χαράξει στο υλικό πεδίο μόνο το όνομά του, μια και δεν μπορεί να παραμείνει αθάνατος ο ίδιος…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα