Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Η νυμφομανής αυτοκράτειρα

Λένε ότι πέθανε από κολπική αιμορραγία ενώ έκανε σεξ με ένα άλογο! Τραβηγμένο, υπερβολικό και kinky, αλλά μήπως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά; Το σίγουρο πάντως είναι ότι είχε ορδές από εραστές και μάλιστα προτιμούσε τους εξαιρετικά προικισμένους.

Αυτοκράτειρα ήταν, Τσαρίνα ήταν και ότι ήθελε έκανε. Ήταν μελαχρινή μέσου ύψους, πανέξυπνη, με υψηλό δείκτη νοημοσύνης, μορφωμένη και με ταλέντο στην πολιτική. Λάτρευε το σεξ, είχε πολλούς εραστές και κατά την διάρκεια της ζωής της απέκτησε δύο γιους και μια κόρη που πέθανε σε βρεφική ηλικία. Κυρίες και κύριοι η αυτοκράτειρα της Ρωσίας, Αικατερίνη η Β΄, ή αλλιώς η… Μεγάλη Αικατερίνη.
Μεγάλη Αικατερίνη, Τσαρίνα, Αυτοκράτειρας Ρωσίας,
Η Αικατερίνη Β΄ της Ρωσίας, η επονομαζόμενη «Μεγάλη» (Екатерина II ВеликаяYekaterina II Velikaya), γεννήθηκε στις 2 Μαΐου 1729 (Ταυρίνα) και πέθανε στις 17 Νοεμβρίου του 1796. Ήταν, γερμανικής καταγωγής και η πολιτική της, ανάμεσα στα άλλα, συνδέθηκε στενά και με την «ατυχή» αναγέννηση του ελληνικού κράτους.

ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ, ΡΕ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΣΟΥ!



Ο λόγος σήμερα είναι για το πέος, αυτό το πολύ σημαντικό για την ανθρώπινη ζωή όργανο. Που κι αυτό υποτιμάται από τους... έχοντες το ικανότατο και πανέτοιμο για πλήρη δράση. Να μπούμε σιγά σιγά στη κουβέντα μας...Με τα αυτιά ακούς. Με τα μάτια βλέπεις. Με το στόμα τρως. Ποιο είναι το σπουδαιότερο, το πιο χρήσιμο όργανο στον άνθρωπο; Αν ρωτάς εμένα, τα χέρια του είναι! Πιο συγκεκριμένα η δυνατότητα να «δουλεύεις» τα δάκτυλά του.
Ο κόσμος προχώρησε, έγινε έτσι όπως εξελίχθηκε, όπως τον εισπράττεις σήμερα, επειδή το δίποδο διαθέτει κουλά! Αυτό λέω εγώ. Δεν έχει λιγώτερο μυαλό η γάτα από τον άνθρωπο. Ούτε είναι λιγώτερο έξυπνος ο σκύλος. Όλα, όμως, τα τετράποδα στερούνται από χέρια. Ακροδάκτυλα έχουν, όχι και χέρια.
Αυτά τα χέρια σχεδίασαν και έφτιαξαν αεροπλάνα και τραίνα, εργοστάσια και ουρανοξύστες, κομπιούτερ, πυραύλους, τηλεοράσεις, τηλέφωνα, τα πάντα όλα. Χωρίς χέρια ο άνθρωπος θα ήταν στην εποχή της λάσπης. Να, όμως, που ο άνθρωπος υποτιμά τη φούχτα του. Θαρρεί ότι είναι μόνο για να αυνανίζεται πιο ευχάριστα από τα ζώα. Επειδή και τα ζώα, κάποια ζώα αυτοϊκανοποιούνται.

Ετοιμάστε αυτό το φάρμακο από Σύκα και Φύλλα Συκιάς και καταπολεμήστε τον διαβήτη, τα τριγλυκερίδια, την χοληστερόλη και το έλκος!

προετοιμάσει-αυτό-θεραπεία-made-of-σύκα-και-φύλλα συκιάς-και-αγώνα-διαβήτη-τριγλυκερίδια-χοληστερόλη-και-έλκους

Η ανισορροπία στα επίπεδα του σακχάρου στο αίμα, της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων μπορεί να είναι μερικά από τα προβλήματα που οι άνθρωποι βρίσκουν πολύ δύσκολο να τα αντιμετωπίσουν στις μέρες μας. Είναι ένας συνεχής αγώνας. Μία από τις αιτίες μπορεί να είναι η μικρή ποσότητα υγιών τροφών που οι άνθρωποι καταναλώνουν.
Αν αυτό αλλάζει, μπορεί να προκαλέσει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του ατόμου, επειδή έχουν μια υγιεινή διατροφή σας βοηθά να υποστηρίξουν την υγιή επίπεδα.
Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα φρούτο που προέρχεται από τη δυτική Ασία και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 9000 μ.Χ..

 Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούσαν λόγω των θαυμάσιων θρεπτικών και θεραπευτικών του ιδιοτήτων. 

Μάλλον δεν είναι πολλοί από εσάς που γνωρίζουν ότι τα σύκα είναι εξαιρετικά υγιεινά και πρέπει να τα καταναλώνουν κάθε μέρα!
Τα σύκα είναι πολύ νόστιμα και έχουν πολλές θεραπευτικές ιδιότητες, αλλά τα φύλλα τους μπορεί επίσης να είναι πολύ ευεργετικά για τον οργανισμό. 

Εδώ, σας παρουσιάζουμε μια λίστα από τα κύρια οφέλη των σύκων και των φύλλων τους που έχουν για τον οργανισμό μας!

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ! (σωστά)



Το πρώτο πείραμα με τη θρησκεία πρέπει να αρχίσει με τη σιωπή. Οι περισσότεροι άνθρωποι ποτέ δεν αφιερώνουν χρόνο στο να μένουν στη σιωπή ή να κάθονται ήσυχα σε διαλογισμό. Παραμένω σε εσωτερική σιωπή ατελείωτες ώρες. Όταν είμαι με άλλους, χαίρομαι πάρα πολύ. Είμαι μαζί τους ολοκληρωτικά και με όλη μου την καρδιά. Όταν όμως είμαι μακριά από ανθρώπους, είμαι εντελώς μόνος μου μέσα σ’ αυτήν την υπέρτατη χαρά της ζωής – τη μακαριότητα του Θεού. Όπου κι αν είμαι, αυτή η χαρά είναι πάντα μέσα μου. Γιατί δεν πειραματίζεστε με τη σιωπή ώστε να μπορέσετε να ζήσετε με τον ίδιο τρόπο? Οι περισσότεροι από σας δεν μπορείτε να καθίσετε ούτε δέκα λεπτά χωρίς να διασκορπίζονται οι σκέψεις σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν έχετε μάθει να είστε γαλήνιοι μέσα στο εσωτερικό σας σπίτι γιατί πάντα ο νους σας τριγυρνάει ανήσυχα.
Ο Δάσκαλός μου, ο Σρι Γιουκτέσβαρ, έλεγε: «Κλειδώνοντας την πόρτα του δωματίου της ευτυχίας, ο άνθρωπος τρέχει σε όλα τα άλλα μέρη ικετεύοντας για ευτυχία. Τι ανόητο, όταν έχει ολόκληρο το απόθεμα της χαράς μέσα στον ίδιο τον εαυτό του!». Έψαχνα τον Θεό από τα παιδικά μου χρόνια και η κοινωνία μαζί Του μου έδωσε τέτοια ευτυχία που καμία εκπλήρωση υλικής επιθυμίας δεν θα μπορούσε ποτέ να μου δώσει. Δεν έχετε τίποτα αν δεν έχετε τον Θεό. Έχετε τα πάντα αν έχετε τον Θεό. Διότι είναι ο Κύριος του σύμπαντος.

Την ευτυχία πρέπει να την αρπάζεις

Όλα τα κείμενα και άρθρα των τελευταίων χρόνων περιγράφουν ότι η ευτυχία δεν σχετίζεται με την ευχαρίστηση, τη διασκέδαση, τη χαρά, την ψυχαγωγία, την εμπειρία, που είναι καταστάσεις επιφανειακές και παροδικές και επιφέρουν μόνο φευγαλέα θετική επίδραση στη διάθεσή μας. Η ευτυχία είναι μια κατάσταση του μυαλού, μια πνευματική λειτουργία, μια ψυχική κατάσταση που δεν έχει σχέση με τα υλικά αγαθά και το προσωπικό εισόδημα του καθενός. Δεν έχει σχέση με την ποσότητα και δεν έχει συγκεκριμένα χρονικά όρια. Έχει σχέση με την ποιότητα, την ουσία και το βάθος των συναισθημάτων.HAPPINESS
Η ευτυχία έχει μια αλήθεια υποκειμενική που γυρίζει γύρω από τον τρόπο ζωής που ορίζει η κοινωνία μας για μας και έτσι δεν ξέρω πόσο νόημα έχει να συγκριθεί η ευτυχία η δική μας με άλλων λαών, με βάση τους δείκτες που ορίζουν ενδεικτικούς της ευτυχίας οι έρευνες, πχ. τις ώρες ηλιοφάνειας, το χρόνο μετακίνησης, την εγκληματικότητα, την ανεργία, τα διαζύγια κλπ.
Τις έρευνες για την ευτυχία τις διαβάζουμε αλλά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητά μας; Πόσο μπαίνουν μέσα στο σπίτι μας; Και ξεχνάνε και μια άλλη διάσταση της ευτυχίας. Η ευτυχία δεν είναι μια παθητική κατάσταση που μας συμβαίνει έτσι απλά, την ευτυχία πρέπει να την αρπάζουμε, να την επιλέγουμε, να την κατακτούμε. Σπάνια έρχεται να μας βρει από μόνη της, εμείς, πρέπει να ψάξουμε να τη βρούμε, να ανοίξουμε την πόρτα και να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Αστεροσεισμολογία – Αστροφυσική: Παρατηρήθηκε το μέχρι σήμερα περισσότερο σφαιρικό αστρικό αντικείμενο

Τα άστρα δεν είναι τέλειες σφαίρες. Καθώς περιστρέφονται, πλαταίνουν λόγω της φυγόκεντρης δύναμης. Μια ομάδα ερευνητών, γύρω από τον Laurent Gizon από το Ινστιτούτο Max Planck για την Έρευνα του Ηλιακού Συστήματος και το Πανεπιστήμιο του Göttingen, πέτυχε να μετρήσει την πλάτυνση ενός αργά περιστρεφόμενου άστρου με πρωτοφανή ακρίβεια. Οι ερευνητές προσδιόρισαν την αστρική πλατύτητα χρησιμοποιώντας αστεροσεισμολογία – τη μελέτη των ταλαντώσεων των άστρων. Η τεχνική εφαρμόστηκε σε ένα άστρο 5000 έτη φωτός μακριά από τη Γη και αποκαλύφθηκε ότι η διαφορά μεταξύ των ακτίνων του ισημερινού και του μεσημβρινού κύκλων του άστρου είναι μόνο 3 χιλιόμετρα – τιμή που είναι εκπληκτικά μικρή, συγκρινόμενη με τη μέση ακτίνα του άστρου που είναι 1,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα. Πράγμα του σημαίνει ότι η αέρια σφαίρα είναι εκπληκτικά στρογγυλή.
Όλα τα άστρα περιστρέφονται και έτσι πλαταίνουν από την φυγόκεντρη δύναμη. Όσο ταχύτερα περιστρέφονται, τόσο περισσότερο τα άστρα γίνονται πλατύτερα. Ο Ήλιος μας περιστρέφεται με μια περίοδο 27 ημερών [egno: στον ισημερινό: 27 μέρες 6 ώρες 36 λεπτά] και έχει ακτίνα ισημερινού 10 χιλιόμετρα μεγαλύτερη από την ακτίνα του μεσημβρινού, στους πόλους. Για τη Γη αυτή η διαφορά είναι 21 χιλιόμετρα. Ο Gizon και οι συνάδελφοί του επέλεξαν ένα αργά περιστρεφόμενο άστρο που ονομάζεται Kepler 11145123. Αυτό το θερμό και φωτεινό άστρο έχει μέγεθος περισσότερο το διπλάσιο του μεγέθους του Ήλιου και περιστρέφεται τρεις φορές πιο αργά από ότι ο Ήλιος.
Ο Gizon και οι συνάδελφοί του επέλεξαν αυτό το άστρο επειδή εμφανίζει καθαρά ημιτονοειδείς ταλαντώσεις. Οι περιοδικές διαστολές και συστολές του άστρου μπορούν να ανιχνευτούν από τις διακυμάνσεις της φωτεινότητας του άστρου. Η αποστολή Kepler της NASA παρατήρησε τις ταλαντώσεις του άστρου συνεχώς για περισσότερο από τέσσερα χρόνια. Οι διαφορετικοί τύποι της ταλάντωσης είναι ευαίσθητοι στα διαφορετικά αστρικά γεωγραφικά πλάτη. Για τη μελέτη τους, οι συγγραφείς συνέκριναν τις συχνότητες των τύπων ταλάντωσης που είναι πιο ευαίσθητοι στις περιοχές με χαμηλά γεωγραφικά πλάτη και τις συχνότητες των τύπων που είναι περισσότερο ευαίσθητοι σε υψηλότερα πλάτη. Η σύγκριση αυτή δείχνει ότι η διαφορά στις ακτίνες μεταξύ ισημερινού και πόλων είναι μόνο 3 χιλιόμετρα με μια ακρίβεια του 1 χιλιομέτρου. «Αυτό καθιστά το Kepler 11145123 το στρογγυλότερο φυσικό αντικείμενο που μετρήθηκε ποτέ, ακόμη πιο στρογγυλό από ότι ο Ήλιος», εξηγεί ο Gizon.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΩΚΕΑΝΟ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Στοιχεία που υποδεικνύουν πως ένας ωκεανός κρύβεται στο υπέδαφος του Πλούτωνα, υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν ερευνητές που μελετούν μία περιοχή του νάνου – πλανήτη, η οποία έχει σχήμα καρδιάς. Αξιοποιώντας εικόνες υψηλής από το διαστημόπλοιο New Horizon, οι επιστήμονες επικεντρώθηκαν σε ένα τμήμα στον αριστερό λοβό της καρδιάς, η οποία ονομάζεται Sputnik Planitia. Αυτό το ύψωμα θεωρείται πως δημιουργήθηκε πριν από δισεκατομμύρια χρόνια, από την πρόσκρουση ενός μετεωρίτη. Έτσι, σχηματίσθηκε ένας κρατήρας που αργότερα γέμισε με παγωμένο άζωτο.
pluto_1Ανεπίσημα η περιοχή αυτή ονομάστηκε Sputnik Planum και είναι καλυμμένη με «κύτταρα» πάγου και είναι περίπου έκτασης 400 χιλιομέτρων.
Ωστόσο, οι επιστήμονες αναρωτιούνται εδώ και χρόνια γιατί το Sputnik Planitia βρίσκεται σε αντίθετη κατεύθυνση από τον Χάροντα, τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Πλούτωνα. Κι αυτό είναι μόλις 5% οι πιθανότητες ο προσανατολισμός του να προέκυψε τυχαία.
Τώρα, όμως, δύο ομάδες ερευνητών υποστηρίζουν πως έχουν βρει την απάντηση. Σε δύο άρθρα τους στο περιοδικό Nature, περιγράφουν πως η πιθανή αιτία είναι ένας μεγάλος ωκεανός που βρίσκεται στο υπέδαφος.
«Δεν πρέπει να έχει το ίδιο μέγεθος με τους ωκεανούς στη Γη, αφού βρίσκεται σε πολύ μεγάλο βάθος, ενδεχομένως μέχρι 100 χιλιομέτρων», λέει ο Φράνσις Νίμο, από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και ένας από τους συγγραφείς των δύο άρθρων.

Ο Νόμος της Αλήθειας



Από το βιβλίο Theta Healing της Vianna Stibal που έχει μεταφραστεί από την Μαρία Τελίδου συμβούλου και εκπαιδεύτρια της μεθόδου

Επεξεργασία από το Ζάχο Σκαφίδα

Πήγα για ύπνο και βρέθηκα σε ένα παράξενο όνειρο. Πελώρια πρόσωπα αιωρούνταν στο σαλόνι μου. Ήταν τεράστια Είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας. Έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φυσικά βγήκα από το όνειρο τρομαγμένη και σηκώθηκα για το μπάνιο. Τα είδα τώρα στην πραγματικότητα μεγάλα τεράστια πρόσωπα που αιωρούνταν στο καθιστικό μου και αλλάζων συνεχώς μορφή. Ήταν σαν τεράστιες μπάλες ενέργειας και άλλοτε έπαιρναν πρόσωπα. Όλα μαζί είπαν «Βαιάννα έλα μαζί μας έχουμε κάτι να σου δείξουμε». Φοβισμένη προσευχήθηκα να φύγουν. 

Την εμπειρία μου αυτή την άλλη μέρα την είπα στην φίλη μου Κρίσι η οποία ενθουσιάστηκε και είπε « Ω Βάιάννα αυτό είναι θαυμάσιο την επομένη φορά που θα σε επισκεφτούν μη φοβηθείς να πας μαζί τους».

Όταν πήγα σπίτι εκείνο το βράδυ, έψαξα το σπίτι μου για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί. Δεν περίμενα στην πραγματικότητα να βρω κάτι κι αισθανόμουν αρκετά σίγουρη ότι η εμπειρία δε θα συνέβαινε ξανά. Ξάπλωσα στο κρεβάτι κι ήμουν έτοιμη να κοιμηθώ. Αλλά, πριν με πάρει ο ύπνος, επέστρεψαν. Ήταν ψηλότερα από εμένα, και τέσσερα από αυτά ενοποιήθηκαν αρχικά σε μια μορφή, μετά σε μια άλλη. Μου μίλησαν κι είπαν «Βαϊάννα, έλα μαζί μας».

Η σκέψη που ήρθε στο νου μου ήταν ότι ήμουν δεσμευμένη από την υπόσχεση που είχα δώσει στην Κρίσι. Επιστρατεύοντας το θάρρος μου σκέφτηκα «Ποιο είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να μου συμβεί; Να πεθάνω;». Είπα στον εαυτό μου «Εντάξει, καλώς. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή. Τι έχω να χάσω; Δεν πρόκειται να με αφήσουν ήσυχη, οπότε ας πάω να δω τι θέλουν».

Τότε ήταν που μεταφέρθηκα στο μέρος όπου είδα κάτι το οποίο έμοιαζε σε πολλές σειρές από δέματα σανό. Αυτά τα δέματα κρέμονταν από άγκιστρα. Οι οντότητες μού είπαν να αγγίξω ένα από αυτά. Όταν το έκανα, απορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό καθενός από τους πελάτες μου. Ξαφνικά, μπορούσα να δω το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό κάθε προσώπου στη ζωή μου.

 Ήταν τρομερό! Είδα μια γυναίκα που είχε έρθει στο μαγαζί και διαισθανόμουν ότι έχει σεξουαλικά προβλήματα. Παρενοχλούσε τα δύο παιδιά της, ηλικίας δύο και τεσσάρων ετών. Καθώς μεταφερόμουν από δέμα σε δέμα, αγγίζοντας το καθένα, ανακάλυπτα κάθε κακό μυστικό που αυτοί οι άνθρωποι ήθελαν να κρύψουν από τον κόσμο. Το όραμα περιελάμβανε οποιονδήποτε μιλούσα μαζί του, όλους τους γείτονές μου και κάθε πελάτη που είχα. Ήταν μια από τις πιο δυσάρεστες εμπειρίες της ζωής μου. Για την ακρίβεια, είναι η αιτία που εγκατέλειψα τον δεύτερο σύζυγό μου. Ήμουν σε αυτό το όραμα για το μεγαλύτερο μέρος της νύχτας κι όταν είδα το βαθύτερο και πιο σκοτεινό μυστικό του συζύγου μου, αποδεσμεύτηκα από αυτό.

John Keats, Σονέτο στον Όμηρο (To Homer, 1818)


John Keats, Σονέτο στον Όμηρο

Εδώ που απόμακρος σε τεράστια άγνοια στέκομαι 
για σένα ακούω και για τις Κυκλάδες,
σαν κάποιος που στέκει σ’ ακτή και ποθεί, αν του τύχει,
στα βάθη της θάλασσας να συναντήσει των κοραλλιών τα δελφίνια.

Ναι, ήσουν τυφλός -μα ύστερα εσχίστη το πέπλο,
ο Δίας τα ουράνια αποκάλυψε για να ζήσεις εσύ,
ο Ποσειδώνας σου έφτιαξε αφρισμένη σκηνή
κι ο Πάνας έκανε να τραγουδήσει για σένα η κυψέλη στο δάσος.

Ναι, στις ακτές του σκότους υπάρχει φως,
στις χαράδρες φανερώνεται γρασίδι ανέγγιχτο,
στα μεσάνυχτα εντός βλασταίνει το αύριο,
στα βάθη της τυφλότητας ζει μια όραση τριπλή.

Τέτοιο ήταν το βλέμμα σου, σαν αυτό που κάποτε έλαχε
η Άρτεμις, άνασσα της Γης, τ’ Ουρανού και της Κόλασης.

Ανάλυση και ερμηνεία


Στο σονέτο αυτό, αγγλικού τύπου (4, 4, 4, 2 στίχοι), γραμμένο το 1818, ο ποιητής μας εκφράζει τον θαυμασμό του για τον μέγιστο των αρχαίων ποιητών, τον Όμηρο. Έχοντας διαβάσει Όμηρο, συνειδητοποίησε την δική του ποιητική έλλειψη γνώσης για το τι αποτελεί πραγματικά μεγαλειώδες. Τώρα που έχει κατανοήσει αυτή την άγνοια, μοιάζει σαν κάποιον ο οποίος μέχρι τότε στεκόταν απλώς στην ακρογιαλιά, ενώ τώρα έχει κυριευθεί από την επιθυμία να βυθιστεί στα βαθιά νερά της θάλασσας και να αντικρίσει τα κοράλλια και τα δελφίνια της. Έχουμε εδώ έναν σαφή υπαινιγμό πως μέχρι τότε ο ποιητής μας έγραφε ρηχά, ενώ τώρα επιθυμεί να προσεγγίσει το ποιητικό βάθος και τους θησαυρούς του που κατέκτησε κάποτε ο Όμηρος. Η αναφορά στα δελφίνια δεν φαίνεται τυχαία, καθώς το ζώο θεωρείται ιερό του Απόλλωνος, προστάτη της ποιητικής, αλλά και της μαντικής έμπνευσης. Την υποψία μας ότι έχουμε εδώ έναν υπαινιγμό στον θεό Απόλλωνα την ενισχύει η αινιγματική αναφορά στις Κυκλάδες, στις οποίες ανήκει και η Δήλος, ο γενέθλιος τόπος του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, η οποία κάνει την εμφάνισή της πράγματι στο τέλος του ποιήματος. 

Χάπι της επόμενης μέρας: Τι κάνει ακριβώς και ποιες οι πιθανές επιπλοκές

χάπι της επόμενης μέρας

Ο σκοπός της επείγουσας αντισύλληψης είναι να αποτρέψει την εγκυμοσύνη αφότου η γυναίκα έχει σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη ή σε περίπτωση που άλλες μέθοδοι αντισύλληψης (όπως τα αντισυλληπτικά χάπια, ή το γυναικείο προφυλακτικό) αποτύχουν.

Το χάπι της επόμενης μέρας προορίζεται μόνο ως έκτακτη ανάγκη και όχι ως κανονική μέθοδος αντισύλληψης. Τα χάπια αυτά περιέχουν είτε την ουσία λεβονοργεστρέλη, ή την ουσία ulipristal acetate (Ella). Το πρώτο είδος είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή. Το δεύτερο είναι διαθέσιμο μόνο με ιατρική συνταγή.
Το χάπι της επόμενης μέρας δεν τερματίζει μια εγκυμοσύνη που έχει ήδη ξεκινήσει (εμφύτευση ωαρίου). Ανάλογα με το πού βρίσκεστε στον εμμηνορροϊκό σας κύκλο, το χάπι αυτό λειτουργεί με κάποιον από τους ακόλουθους τρόπους:
  • Καθυστερεί ή εμποδίζει την ωορρηξία
  • Εμποδίζει τη γονιμοποίηση του ωαρίου
  • Εμποδίζει το γονιμοποιημένο ωάριο να εμφυτευθεί στη μήτρα
Αυτό που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι ότι το χάπι της επόμενης μέρας ΔΕΝ είναι το ίδιο με την ουσία μιφεπριστόνη, επίσης γνωστή και ως “χάπι της άμβλωσης”. Αυτό το φάρμακο τερματίζει μια ήδη εγκατεστημένη στην μήτρα εγκυμοσύνη, όπου το γονιμοποιημένο ωάριο έχει επισυναφθεί στο τοίχωμα της μήτρας και έχει ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται.

Κανένας δεν θα επέλεγε να ζει χωρίς φίλους

post-554

[H φιλία είναι…] αρετή ή προϋποθέτει την αρετή, και επιπλέον είναι εντελώς απαραίτητη για τη ζωή. Πραγματικά, κανένας δε θα επέλεγε να ζει δίχως φίλους, κι ας είχε όλα τα υπόλοιπα αγαθά. 
Ακόμη και οι πλούσιοι άνθρωποι, όπως και αυτοί που έχουν αξιώματα και εξουσία, έχουν -όλος ο κόσμος το πιστεύει- ιδιαίτερα μεγάλη ανάγκη από φίλους. 
Αλήθεια, ποιο το όφελος όλης αυτής της καλής τους κατάστασης, αν δεν υπάρχει η δυνατότητα της ευεργεσίας, η οποία γίνεται κατά κύριο λόγο και στην πιο αξιέπαινη μορφή της προς τους φίλους; 
Και από την άλλη, πώς θα μπορούσε όλη αυτή η καλή κατάσταση να διατηρηθεί και να διαφυλαχθεί δίχως τους φίλους; 
Γιατί όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο επισφαλέστερη είναι. Αλλά και στη φτώχεια και στις άλλες δυστυχίες της ζωής οι άνθρωποι θεωρούν τους φίλους ως το μόνο καταφύγιο.

Συνδυάστε σέλινο και λεμόνι για να κάψετε λίπος αποτελεσματικά!

σέλινο χυμούς 300x2002x

Κάντε αυτό το απλό ρόφημα που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις εναποθέσεις λίπους από τον οργανισμό σας. 

Θα είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για το σώμα σας, αφού έχετε καταναλώσει ένα βαρύ γεύμα ή όποτε είστε σε μια δίαιτα απώλειας βάρους.

Θα χρειαστείτε μόνο δύο συστατικά, τα οποία έχετε ήδη σίγουρα στο ντουλάπι σας :
• 400 g σέλινο (ρίζες) 
• 1 κιλό λεμόνια 
• 2 λίτρα νερό

10 βήματα για να φτάσετε στο ιδανικό σας βάρος και να μείνετε εκεί!

tape-403593_1920


Γιατί ακούμε πολλές φορές «τα έχασα, αλλά τα ξαναπήρα»…;
Τι γίνεται λάθος;
Μια υποθερμιδική διατροφή τελικά φτάνει;
Ή πρέπει να το δούμε σαν μια ευκαιρία εκπαίδευσης και μύησης σε ένα υγιέστερο τρόπο ζωής;
1. Κάνετε ένα σχέδιο
Επιτυχής μακροπρόθεσμη απώλεια βάρους προέρχεται από το συνδυασμό της ισορροπημένης διατροφής και της συστηματικής άσκησης.
2. Οραματιστείτε την επιτυχία
Οι καλύτεροι αθλητές στον κόσμο οραματίζονται, μια τεχνικώς τέλεια εκτέλεση της άσκησης, μια στρατηγική που πριμοδοτεί το σώμα τους για την επιτυχία.
Κάντε το ίδιο με την οπτικοποίηση του πώς θέλετε να φαίνεστε και να αισθάνεστε,  μετά την απώλεια βάρους. Βοηθάνε επίσης, φωτογραφίες ή φράσεις που σας εμπνέουν κολλημένες στο ψυγείο ή σε πρώτη θέα μόλις ξυπνάτε!
3. Δημιουργήστε ένα υγιές περιβάλλον
« Καθαρά « ντουλάπια, ράφια ψυγείου χωρίς πλήρη γαλακτοκομικά ( αλλά όχι και 0% ), επεξεργασμένα αλλαντικά και γλυκίσματα και άλλες «παγίδες»  υψηλής θερμιδικής αξίας. Εφοδιάστε τα ράφια σας με 2-3 σνακ με λιγότερες από 100 θερμίδες, με τη βοήθεια του διαιτολόγου σας!

Aνάμεσα στις φυλλωσιές

LamiaReport.gr


Χωρίς σκοτάδια θα ήταν θαμπό το φως.
Το αναπάντεχο... Το απροσδόκητο... Ο αιφνιδιασμός... Η κυριαρχία...
Να θες να έχεις αφεντικό γιατί σου προσφέρει λύτρωση. Να παρακαλάς για ένταση. Γιατί αυτό είναι η ζωή, οι διακυμάνσεις. Να χαλά η ρουτίνα σου κι έπειτα να ηρεμείς. Να νιώθεις πιο δυνατός από ποτέ. Ήρεμος και δυνατός. Γαλήνιος. Η διαπίστωση ότι τα σκοτάδια δεν είναι τόσο σκοτεινά...

Το να αποφεύγεις να διασχίσεις ένα ορμητικό ποτάμι και να διαλέγεις το σιωπηλό περπάτημα στην κοίτη του είναι μια επιλογή. Μια επιλογή που δεν σε οδηγεί στη γνώση του κόσμου σου. Να ξεπεράσεις τα όρια που έχεις θέσει μέσα σου. Να κόψεις τα σχοινιά που έχεις τυλιχθεί να σε κρατούν δήθεν συνετό. Να βρεις που σταματούν οι φόβοι, γιατί σταματούν. Γιατί ξεκινούν.
Να απολαύσεις τις φωνές σου πάνω στην ορμή του καθώς εκείνο σε ορίζει, εκείνο σε πάει. Αφέσου. Η ελευθερία να μην επιλέγεις εσύ, να απολαμβάνεις τη διαδρομή, να βρέχεσαι και να λες κάνε να μην τελειώσει ακόμη και συνάμα να λαχταράς να μην βρεθείς σε απότομη πτώση.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ)!

1. ZEROIDS


Ζωντανά πλάσματα που κατοικούν στο κοσμικό κενό.

Βιομορφές που συμπληρώνουν τις εσοχές του ελεύθερου χώρου.






Αυτή η περιοχή χαρακτηρίζεται από σχεδόν μηδενική θερμοκρασία και μηδενική ατμοσφαιρική πίεση.

Ο Ρώσος αστροφυσικός Δρ V.l. Goldanskii υποστήριξε ότι σημαντικές ποσότητες πρεβιοτικού υλικού θα πρέπει να είναι σε θέση να συσσωρεύονται στις περιοχές γύρω από τα νεφελώματα ή γιγαντιαία νέφη αερίου. 

Ταχύτατο Εξωγήινο Σκάφος Πάνω Από Την Γη! (Βίντεο)


Αποτέλεσμα εικόνας για Εξωγήινο Σκάφος

Λοιπόν έχουμε ως ανθρωπότητα κάτι σαν αυτό, κάτι που μπορεί να το κάνει αυτό; 

Παρακολουθήστε πρώτα σε πραγματικό χρόνο, κατόπιν σε πολύ αργή κίνηση.

Παραπλανητικὲς …Σειρῆνες!!!

Παραπλανητικὲς ...Σειρῆνες!!!Κι ἐκεῖ ποὺ ὁ κόσμος μας μπαίνει σὲ μίαν τελικὴ εὐθεία, γιὰ νὰ βρῇ τὶς σταθερές του καὶ νὰ ξεκινήσῃ τὴν ἀναστροφὴ καὶ τὴν ἀνάκαμψιν…
Ἐκεῖ ποὺ ὅλοι, ἄλλος περισσότερο κι ἄλλος λιγότερο, ἀφήνονται στὸ τελευταῖο τμῆμα τῆς διαδρομῆς, διαισθανόμενοι πὼς φθάνει τὸ τέλος της…
Ἐκεῖ ποὺ διαβιοῦμε ἀνάμεσα στὴν ἀπόλυτο ἀναδιοργάνωσιν, σὰν ἄτομα, ἀλλὰ καὶ στὴν ἀπόλυτον ἀδιαφορία, κάποιων…
…ἐκεῖ ἀκριβῶς εἶναι ποὺ βλέπουμε, ἀκοῦμε, ἀντιλαμβανόμεθα πὼς τώρα ποὺ τὰ πάντα γύρω μας ψυχοῤῥαγοῦν, τὸ …τέρας ἐπιμένει νὰ μᾶς ἀπασχολῇ μὲ ὅλων τῶν εἰδῶν τὶς ἀνοησίες, τὶς παραπληροφορήσεις καί, κυρίως, τὶς ὅλο καὶ πιὸ ἐπίμονες προσπάθειες διασπάσεώς μας….
Κι ὄχι… δὲν ὑπάρχουν συμπτώσεις, ἰδίως ὅταν ἔχουμε πλέον μάθει, σὲ μεγάλον βαθμό, τὶς τεχνικὲς προπαγάνδας.
Ἀφήνουμε λοιπὸν τὶς παραπλανητικές τους σειρῆνες νὰ βοοῦν μόνες τους, δίχως νὰ ἀνησυχοῦμε.
Δὲν δίδουμε περισσότερον χρόνο ἤ ἐνέργεια σὲ ὅ,τι συμβαίνει αὐτὴν τὴν στιγμὴ γύρω μας, ἐφ΄ ὄσον τὰ περισσότερα ἀπὸ αὐτὰ συμβαίνουν μόνον γιὰ νὰ μᾶς κλέψουν τὸν χρόνο μας καὶ τὴν προσοχή  μας. 

ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΓΑΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για επεισοδια πολυτεχνειο
Όταν λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια, έλεγε παλιά ο Πλάτων. Τι; Ο λαός το έλεγε; Λάθος αγαπητοί. Η συνέχεια του νεοέλληνα με τους αρχαίους, κατά Ζουράρη, μας επιτρέπει την σκέψη αυτή: Ό,τι λέμε σήμερα εμείς οι θυμόσοφοι, στην ουσία είναι αντιγραφή παλαιών σοφισμάτων. Και πράγματι έτσι είναι. Εν απουσία γαλής, οι μύες χορεύουσι.
Ποιός είναι η γάτα και ποιοί οι μύες; Είναι απλό. Ο Ομπάμα ήταν εδώ, και δεν άνοιξε μύτη από τους τύπους που καθοδηγούνται από τον Τσίπρα, τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντοπούλου. Έφυγε λοιπόν η γάτα η μαυρούκα; Ξανακλεισθήκαμε στο καβούκι μας, και οι αρχιμύες δώσανε εντολές στους κατώτερους χαπακωμένους μύες, να εκτονωθούν. Οι μύες του Τσίπρα για να δέιξουν οτι είναι παρόντες, και οι μύες των άλλων δύο, για να δείξουν οτι πολεμάνε τον Τσίπρα.
Είμαστε τελικά μια χώρα των μυών, αλλά όχι στην σωματική ή την οικονομική ρώμη. Είμαστε μια χώρα καθ’ όλα δημοκρατική ως αναφορά τα δικαιώματα των μυών. Στην ουσία, κυβερνώμεθα από μύες, και στην ουσία έχουν ανοίξει οι υπόνομοι κι έχουν αναλάβει τα πάντα οι μύες. Μύες βέβαια, που μόλις κάνει την εμφάνιση της, μία και μοναδική γάτα, χάνονται στα καταγώγια από τα οποία ξαναβγήκαν και χθες.
Δεν χρειαζόμαστε όμως πένθος και  λοιπά βαρύγδουπα που ακούγονται όταν τα κεφάλια κουνιούνται από απόγνωση. Διότι εμείς εκλέγουμε τους μύες ή τις γαλές που κυβερνάνε, κι εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά πώς μπορούμε να εξουδετερέσουμε ένα απλό ποντίκι που τρύπωσε στο σπίτι μας. Αν δεν ξέρουμε – ελάχιστη πιθανότητα έχει αυτό -, απλά μπορούμε να παρατηρήσουμε το πώς τα ποντίκια τα κουκουλοφόρα, είχαν εξαφανιστεί όταν οι αμερικανοί πράκτορες είχαν κάνει κατάληψη στην Αθήνα το διήμερο της επίσκεψης του Ομπάμα.
Που αυτό δείχνει και την αλήθεια. ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

ΛΩΤΟΣ


ΛΩΤΟΣ

O Λωτός ανήκει στην οικογένεια φυτών εβενίδες (Ebenaceae) και στο γένος διόσπυρος (Diospyros).
Πατρίδα του λωτού είναι η Κίνα, όπου ονομαζόταν «μήλο της Ανατολής». Από την Κίνα εξαπλώθηκε και στην Ιαπωνία, όπου θεωρείται εκλεκτή λιχουδιά. Το έφεραν πρώτοι στη Δύση Ισπανοί θαλασσοπόροι από την Άπω Ανατολή.

ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Πράσινος είναι πλούσιο σε τανίνες που του δίνουν μια ισχυρή στυπτική γεύση, έτσι ώστε να τρώγεται μόνο όταν ωριμάσει πλήρως. Όταν ωριμάσει ο καρπός, είναι πολύ γλυκός και περιέχει μεγάλη ποσότητα σακχάρων σε γλυκόζη και πρωτεΐνη.
Έχει διουρητικές και καθαρτικές ιδιότητες. Ωστόσο, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε σάκχαρα, απαγορεύεται σε εκείνους που πάσχουν από διαβήτη .
α)Το χρυσοκόκκινο χρώμα του οφείλεται σταφλαβονοειδή, που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, ενώ επίσης περιέχει πολυφαινόλες και κατεχίνες, οι οποίες είναι γνωστές για την αντιφλεγμονώδη δράση τους.
β)Περιέχει βετουλινικό οξύ, μια ουσία που έχει αποδειχθεί ότι είναι ιδιαίτερα δραστική ενάντια σε αρκετές μορφές καρκίνου.
γ)Περιέχει β-καροτένιο και λυκοπένιο, ζεαξανθίνη και κρυπτοξανθίνη, ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση αλλά και για την εμφάνιση μεγάλου αριθμού ασθενειών.
δ)Είναι πλούσιος σε βιταμίνη C, η οποία ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και δίνει λάμψη στο δέρμα.
ε)Περιέχει βιταμίνες της ομάδας Β (κυρίως θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, πυριδοξίνη και φολικό οξύ), οι οποίες έχουν ευεργετικές ιδιότητες για το νευρικό μας σύστημα .
στ)Είναι πλούσιος σε ιχνοστοιχεία όπως κάλιο, μαγνήσιο, χαλκό, χολίνη.
ζ)Περιέχει φυτικές ίνες και έτσι είναι ιδιαίτερα ευεργετικός σε άτομα που υποφέρουν από δυσκοιλιότητα.
η)Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά του σε φυσικά σάκχαρα, είναι μια πολύ καλή πηγή ενέργειας και άρα είναι κατάλληλος για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα (π.χ αθλητές).
Ένα μετρίου μεγέθους φρούτο λωτού περιέχει ΜΟΝΟ 70 περίπου θερμίδες και σε συνδυασμό και με τις άφθονες ωφέλιμες φυτικές διαιτητικές ίνες που περιέχει, αποτελεί ιδανική τροφή για απώλεια βάρους και απώλεια πόντων.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Να μην καταναλώνεται από άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη !!!

ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ 

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ



ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΕΝΑ ΞΟΡΚΙ


ΛΕΥΚΗ ΜΑΓΕΙΑ


Βασικές αρχές για αρχάριους.


  1. ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε για να πετύχετε ένα ξόρκι είναι να έχετε απόλυτη πίστη σε αυτό που κάνετε. Αυτό σημαίνει ότι δεν αμφιβάλλουμε για το εάν θα πετύχουμε το ξόρκι ή όχι. Δεν πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία στο τελικό αποτέλεσμα του ξορκιού. Πρέπει να είναι κάτι που  το θεωρείτε δεδομένο.
  2. ΟΔΗΓΙΕΣ. Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες που σας λέει το ξόρκι, τα υλικά που σας αναφέρει, καθώς και την ακριβή τους ποσότητα.
  3. ΔΕΝ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΞΟΡΚΙ. Κάθε ξόρκι έχει συγκεκριμένες μέρες που πρέπει να ολοκληρωθεί. Για παράδειγμα σε ένα εννιαήμερο ξόρκι θα πρέπει να μην διακόψουμε την εργασία ούτε για ένα βράδυ μέχρι να συμπληρώσουμε τα εννιά βράδια.
  4. ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. Δεν λέμε σε κανέναν για το ξόρκι που κάνουμε έως ότου έχουμε το αποτέλεσμα του ξορκιού που κάνουμε.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα