Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Αχ !! αυτές οι πραγματικά ερωτικές ταινιες της δεκαετιας του 70 ..Οχι τωρα με τις Τζουλιες που Βαριεσαι .. Τοτε... με την Λαουρα .. Malizia !!!!!!!!!!!!!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ I-STORES ΡΟΔΟΥ...TABLET CRYPTO 7''


TABLET CRYPTO 7'' NOVAPAD D7001 DUAL CORE 8GB


Χαρακτηριστικά Προϊόντος

To Novapad D7001 7" DC της Crypto είναι μικρό, εύκολο στη μεταφορά και στη χρήση.
Η οθόνη των 7" ιντσών, 16:9, 1024x600, μαζί με τον διπύρηνο Cortex A9 επεξεργαστή στα 1.0 GHz και τα 512MB μνήμης RAM προσφέρουν μια ευχάριστη έμπειρα χρήσης ,όπως γρήγορη περιήγηση στο διαδίκτυο, παιχνίδια, και αναπαραγωγή βίντεο.
Απολαύστε την ψηφιακή ζωή εν κινήσει!

Ο έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα

anapnoes.gr : large1 Ο έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα
Όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από σχέσεις και η πραγματική ευτυχία αφορά το πόσο κοντά και αγαπημένα νιώθουμε όταν είμαστε μαζί με τους άλλους, είτε είναι φίλοι, είτε ερωτικοί σύντροφοι είτε οι γονείς μας.
Ο έρωτας, το απόλυτο συναίσθημα
Ο Νίτσε είχε πει πως «οι ερωτευμένοι είναι τρελοί» και κατά μία έννοια είχε δίκιο. Όταν είμαστε ερωτευμένοι αλλάζει ο τρόπος που νιώθουμε και αντιλαμβανόμαστε τη ζωή.
Όμως πότε δυο άνθρωποι ερωτεύονται;
Υπάρχουν συνθήκες που βοηθούν το να ερωτευτούμε; Άραγε, τα ετερώνυμα πραγματικά έλκονται;
Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τον έρωτα
Ας δούμε ποιοι παράγοντες παίζουν ρόλο και βοηθούν ώστε να ερωτευτούν δυο άνθρωποι:

Όσα δεν μας έμαθε κανείς για τη ζωή


Της Έρας Μουλάκη Ψυχολόγου- Ψυχοθεραπεύτριας
 
 
 
 
Η τέχνη του να ζούμε καλύτερα
Μήπως στην προσπάθεια να είμαστε ευτυχισμένοι καταλήξαμε να ζούμε τον καταναγκασμό της ευτυχίας, που έχει γίνει συνώνυμο της πληρότητας;
Σήμερα μοιάζει ανήθικο να μην είσαι ευτυχισμένος, όπως λέει και ο Μπρύκνερ στην "Αέναη Ευφορία". Έχουμε, όπως τονίζει, περάσει από το δικαίωμα στην ευτυχία, στην ευτυχία σαν επιταγή.
Η αλήθεια είναι πως έχουμε ξεχάσει να «είμαστε» και αναλωνόμαστε στο να «κάνουμε», ώστε να «έχουμε».
Κάθε ρήμα και άλλη κοσμοθεωρία. Γιατί όσα και να έχεις, δεν σε κάνει να είσαι πιο άνθρωπος, να είσαι πιο ευτυχισμένος, πιο ήρεμος, πιο γαλήνιος και πολλά άλλα.

Yπόσχομαι στον εαυτό μου

Υπόσχομαι στον εαυτό μου…
Να είμαι τόσο δυνατός ούτως ώστε τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει την νοητική μου γαλήνη.
Να μιλώ για υγεία, ευτυχία και αφθονία σε κάθε άνθρωπο που συναντώ.
Να κάνω να αισθανθούν οι φίλοι μου πως υπάρχει κάτι το πολύ σημαντικό σε αυτούς.
Να κοιτώ την θετική πλευρά κάθε πράγματος και να κάνω πραγματικότητα την αισιοδοξία μου.
Να σκέφτομαι μόνο το καλύτερο, να εργάζομαι μονάχα για το καλύτερο και να περιμένω μόνο το καλύτερο.
Να είμαι ενθουσιώδης για την επιτυχία των άλλων όπως θα ήμουν και με την δική μου.
Να ξεχάσω τα λάθη του παρελθόντος και να κοιτάξω τα μεγάλα επιτεύγματα του μέλλοντος.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΠΟΤΈ !



ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ,
ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !

ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ !
ΔΙΟΤΙ ΕΑΥΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ !

ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ !

ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ  ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ,
  ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ!

Ο «θάνατος του Θεού»

Βρισκόμαστε στην κρίσιμη περίοδο του έτους για τα καταστήματα και τα σουπερμάρκετ: τις τέσσερις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα κάνουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Ο Αγιος Βασίλης σημαίνει ένα πράγμα για τα παιδιά: δώρα. umberto ecoΟι άνθρωποι είναι θρησκευτικά όντα. Είναι ψυχολογικά δύσκολο να αντεπεξέλθουμε στη ζωή χωρίς τη δικαιολογία και την ελπίδα που παρέχει η θρησκεία. Συναντώ συχνά επιστήμονες οι οποίοι, έξω από το στενό πεδίο τους, είναι προληπτικοί – σε τέτοιο βαθμό που μου φαίνεται ότι για να είσαι εντελώς άπιστος σήμερα πρέπει να είσαι φιλόσοφος. Ή ίσως κληρικός.
Τα χρήματα είναι ένα εργαλείο. Δεν είναι αξία – αλλά χρειαζόμαστε και αξίες εκτός από εργαλεία, σκοπούς εκτός από μέσα. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι να βρουν έναν τρόπο για να δεχτούν ότι όλοι μας θα πεθάνουμε. Τα χρήματα μπορούν να κάνουν πολλά – αλλά δεν μπορούν να σας βοηθήσουν να συμφιλιωθείτε με τον θάνατό σας. Μπορούν ενίοτε να σας βοηθήσουν να τον αναβάλετε: όποιος έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει ένα εκατομμύριο ευρώ σε γιατρούς ζει συνήθως περισσότερο από κάποιον που δεν την έχει. Δεν μπορεί όμως να ζήσει πολύ περισσότερο από τον μέσο όρο των εύπορων ανθρώπων στον ανεπτυγμένο κόσμο. Και αν πιστεύετε μόνο στο χρήμα, σύντομα θα ανακαλύψετε τον μεγάλο περιορισμό του: αδυνατεί να δικαιολογήσει το ότι είστε θνητός. Όσο περισσότερο προσπαθείτε να αποφύγετε αυτό το γεγονός, τόσο περισσότερο αναγκάζεστε να συνειδητοποιήσετε ότι τα αγαθά σας δεν εξηγούν τον θάνατό σας.
Απαιτούμε από τον Θεό κάτι περισσότερο από αυτά που παρέχει η χριστιανική πίστη. Γι’ αυτό στρεφόμαστε στο αποκρυφιστικό
UMBERTO ECO

Το πρόβλημα της Δημοκρατίας στον 21ο αιώνα


Γράφει ο Κώστας Λάμπος
ALLO DENTRO

«Από τη στιγμή που ένας λαός εκλέγει αντιπροσώπους, παύει να είναι ελεύθερος».
Ζαν-Ζακ Ρουσσώ
Η Δημοκρατία ως αντίληψη και τρόπος κοινωνικής συμβίωσης είναι τόσο παλιά όσο και η ανθρωπότητα. Τη συναντάμε με τη μορφή του ‘πρωτόγονου κομμουνισμού’ στο πολύ μακρινό παρελθόν της ανθρωπότητας σε όλο τον πλανήτη. Ως πολίτευμα εμφανίζεται, διαμορφώνεται και συμπληρώνεται σταδιακά στο πλαίσιο της αρχαίας Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Με την κατάρρευση της Αθηναϊκής Δημοκρατίας ανακόπηκε η ολοκλήρωσή της ως άμεση δημοκρατία και μεταλλάχθηκε σε σύστημα ετεροπροσδιοριζόμενης διαχείρισης που γίνεται κυρίαρχο με την αστική επανάσταση και τη μορφή του αντιπροσωπευτικού αστικού κοινοβουλίου. Ως σύστημα διαχείρισης η αντιπροσωπευτική αστική δημοκρατία αποτελεί έκφραση συμβιβασμού των ανταγωνιζόμενων και θανάσιμα αλληλοεχθρευόμενων μερίδων του κεφαλαίου, ντόπιου και ξένου, και με αυτή την έννοια δεν είναι πια εξουσία του Δήμου, αλλά κράτος του κεφαλαίου, είναι μια αστική καπιταλιστική δημοκρατία.

2015 η χρονιά που ο Λόγος Του θα Ρέει παντού

Ο Θεός ποτέ δεν εγκατέλειψε τον άνθρωπο, πάντα ήταν και είναι στο πλευρό όλων μας.
Εκείνος στέκεται πάντα από πάνω μας και περιμένει να του ζητήσουμε, να θελήσουμε να τον πλησιάσουμε, να τον μάθουμε, να αποκτήσουμε μαζί Του μία σχέση τρυφερότητας , ενότητας και οικειότητας.

Η αγκαλιά Του είναι ανοιχτή για όλους. Σε κάθε άνθρωπο έχει βάλει μέσα του τα στοιχεία της ενότητας. Απλώς ο Θεός σέβεται απόλυτα την ελεύθερη βούληση που μας έχει δώσει κι έτσι δεν θα παρέμβει στη ζωή μας παρά μόνο μετά από δική μας έκκληση.
Αυτή η χρονιά είναι η χρονιά που η Πνευματική οδός θα αρχίσει να σταθεροποιεί όλες τις καταστάσεις και τα γεγονότα όλων όσων είναι κοντά Του. Όλων όσων κάνουν την προσπάθειά τους να εγκαταλείψουν το ανούσιο και επίπονο χθες και να περάσουν στα βήματα της πληρότητας και της αρμονίας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα