Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ


Γιατί να τον κατηγορήσω τον τσάρο της Ρωσίας, όταν τρία χρόνια αφού έχει ξεκινήσει η Επανάσταση του 1821, αυτός προτείνει η Ελλάδα να χωριστεί σε τρία κομμάτια, σε τρεις ηγεμονίες αυτοδιοικούμενες, όμως υπό την κυριαρχία του Σουλτάνου. Εγώ θέλω ελεύθερη την Ελλάδα, όχι έτσι όπως πρότεινε ο Αλέξανδρος Α', όμως δεν τον κατηγορώ. Όπως δεν θα τον ευχαριστούσα αν πρότεινε για τη λύση του “Ελληνικού προβλήματος” την πλήρη ανεξαρτησία της πατρίδος μου.
Ο τσάρος και ο κάθε ξένος κυττάει τα συμφέροντά του. Ακόμα κι αν παρέμβαινε, με το περιβόητο υπόμνημα του ρωσικού στέμματος στις 9 Ιανουαρίου, σα σήμερα, το 1824, υπέρ της Ελλάδος, αυτό θα το έκανε διότι εξυπηρετούσε τα τσαρικά συμφέροντα. Να, γιατί σαν ελεύθερος πολίτης ούτε θα τον ευχαριστούσα, ούτε θα τον κατηγορούσα. Εμείς οι Έλληνες του 21ου αιώνα είμαστε τόσο ελεύθεροι για να μην τα περιμένουμε όλα από τους ξένους στα αλισβερίσια μας μαζύ τους που έτσι ή, αλλοιώς δεν μπορούμε να αποφύγουμε;

Μετανοιώνοντας για αναμνήσεις

25 Σεπτεμβρίου 1981 Θέατρο ΣΜΑΡΟΥΛΑ Α iv
Ο μυστικισμός βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο από την ακατάσχετη αναζήτηση της αλκοολικής μέθεξης: καταλήγουν όμως στο ίδιο άδειο ύφος και τις ίδιες αναπάντητες ερωτήσεις. Και τελικά μένουν πίσω και τα δύο τους και ξεχνιούνται: η καθημερινότητα είναι μια ευθεία γραμμή, δεν επιτρέπει γωνίες. Κι όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουν τα παιδιά μας, οι στιγμές δόξας δεν έχουν καμία αξία και συχνά μετανοιώνουμε για κάποιες πράξεις, αλλά επειδή αυτό (η μετάνοια) δεν έχει πλέον εφαρμογή (ή αξία) στην καθημερινότητα, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μετανοιώσουμε για τις αναμνήσεις μας.
Κάθε φορά που η καρδιά μου συντονίζεται με μια απώτερη δύναμη που με αναπαύει στην υπόθεση των αναμνήσεων χωρίς να μου δημιουργούνται τύψεις, πάντα εισβάλλει μια δυνατή ακατανόητη φωνή που διακόπτει τη σύνδεση.

6 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το κρύο

Γιατί κάποιοι κρυώνουν περισσότερο αυτήν την εποχή; Μπορεί το κρύο να μας προκαλέσει ρινίτιδα; Ποιοι είναι πιο ευαίσθητοι στις χαμηλές θερμοκρασίες; Έχουμε τις απαντήσεις!

1. Το κρύο προκαλεί φτάρνισμα

Αν κάθε φορά που βγαίνετε στο κρύο σας εκδηλώνεται συνάχι, τότε πιθανότατα υποφέρετε από αγγειοκινητική ρινίτιδα. Πρόκειται για μια κατάσταση που συνοδεύεται από  ρινική καταρροή, φτέρνισμα και ρινική απόφραξη. Είναι μια μορφή μη αλλεργικής ρινίτιδας. Η ακριβής αιτία είναι άγνωστη. Τα συμπτώματα προκαλούνται από ένα ερέθισμα που προκαλεί αυτήν την αντίδραση, όπως το κρύο, η  ξηρή ατμόσφαιρα, το αλκοόλ, η εκθεσή σε εναλλασσόμενες θερμοκρασίες ή σε μια τοξική ουσία κ.α.
6 πράγματα που δεν γνωρίζετε για το κρύο
Ο γιατρός θα σας ρωτήσει για τα συμπτώματά σας, πότε εκδηλώνονται, και ποιοι παράγοντες σας ενοχλούν.  Μπορεί να συστήσει να υποβληθείτε σε δερματικές δοκιμασίες για τον αποκλεισμό της αλλεργίας ως αιτία των συμπτωμάτων σας. Για το σκοπό αυτό μπορεί να χρειαστούν εξετάσεις αίματος για τον προσδιορισμό των συνολικών επιπέδων IgE (αντίσωμα) και του συνολικού αριθμού ηωσινόφιλων (τύπος λευκών αιμοσφαιρίων). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε σε ποια ουσία έχετε ευαισθησία, η λύση είναι να αποφεύγετε την έκθεση σε αυτή.

Νεκροί οι μακελάρηδες του Charlie Hebdo

Νεκροί οι μακελάρηδες του Charlie Hebdo
Νεκροί είναι και οι δύο δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στη γαλλική σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στο τυπογραφείο του Νταμαρτέν, όπου κρατούσαν έναν όμηρο.

Την είδηση του θανάτου των δύο τζιχαντιστών επιβεβαίωσε η εθνική χωροφυλακή και η γενική διεύθυνση Ασφαλείας της Γαλλίας.

Ε, ναι λοιπόν, η ζάχαρη είναι ναρκωτικό!!!

sugar1
Η ζάχαρη «ζωντανεύει» εκείνες τις εγκεφαλικές οδούς που διεγείρονται και από ναρκωτικά όπως το όπιο, γι’ αυτό άλλωστε έχει διαπιστωθεί, ότι ο άνθρωπος μπορεί να αναπτύξει εθισμό στη ζάχαρη. Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε κάποιον φίλο ή φίλη μας να λέει ότι αν δεν φάει μία σοκολάτα την ημέρα δεν ησυχάζει. Μια άλλη γνωστή μου ισχυρίζεται ότι χωρίς φαγητό μπορεί, χωρίς γλυκό, όχι!
————————-
Μάλιστα, η μανία για κα τανάλωση ζάχαρης είναι συγκρίσιμη με αυτή που προκαλείται από διάφορα εξαρτησιογόνα ναρκωτικά όπως η νικοτίνη, η κο καΐνη και η καφεΐνη. Παρότι και άλλα συστατικά των τροφίμων μπορούν να προκαλούν ευχαρίστηση, η ζάχαρη είναι η μοναδική εξαρτησιογόνος ουσία στον κόσμο των τροφίμων.
Γιατί λοιπόν μας το κρύβουν; Γιατί οι εταιρίες τροφίμων το κάνουν γαργάρα; Γιατί απλούστατα η ζάχαρη προστίθεται σε διάφορα παρα σκευάσματα της βιομηχανίας τροφίμων προκειμένου να τα κάνει θελκτικά, αλλά και όσο πιο εθιστικά γίνεται. Υπάρχουν λέει υποψίες ότι ακόμα και τα προϊόντα που αναγράφουν ότι δεν περιέχουν ζάχαρη, μια μικρή ποσότητα υπάρχει. Μόνο και μόνο για να κάνει το προϊόν εθιστικό.

JE SUIS CHARLIE ΛΕΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ


Συγκινητική αλήθεια η αντίδραση της πολιτισμένης Ευρώπης μετά τη φρικιαστική επίθεση σε σατυρικό περιοδικό της Γαλλίας που στοίχισε τη ζωή σε ανθρώπους, από κάποια άρρωστα καθάρματα στο όνομα του Ισλάμ. Ναι, της πολιτισμένης Ευρώπης, το γράφω και το εννοώ. Αυτό που λέγεται πολιτισμός, που λέγεται παράδοση πολιτισμού, πορεία προς τον πολιτισμό γεννήθηκε στην Ευρώπη. Κι εδώ, στη γειτονιά μας, στην ήπειρό μας περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή του πλανήτη λειτουργεί ο ανθρώπινος πολιτισμός, συμβατικός κι όχι, γνήσιος κι όχι.
Θες να μιλήσουμε γι' αυτό που έγινε κι όλοι νοιώσαμε υπέροχα όταν επιτόπου, ανοργάνωτα και αυθόρμητα, χιλιάδες Ευρωπαίοι με τρόπο ειρηνικό και σιωπηλό κατέδειξαν στις πόλεις τους την καταδίκη της τρομοκρατικής ενέργειας. Η κουβέντα θα 'ναι σκληρή. Ωμή. Δεν γίνεται διαφορετικά.
Έξι εκατομμύρια μουσουλμάνοι ζουν στην Γαλλία. Τι δουλειά έχουν οι ξένοι άλλης ψυχής, διαφορετικής θρησκείας, με βιώματα και καταγωγές ξένες με τον Ευρωπαίο, που άνοιξε την πόρτα της Ιστορίας πριν 1.500 χρόνια; Προηγείται η απάντηση στο άλλο ερώτημα. Τι δουλειά είχε η πιο αντιανθρώπινη φυλή από καταβολής, η λευκή στην Αμερική και την Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία.

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΗ ΛΕΣΒΙΑΡΑ, ΦΛΟΓΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΡΙΑ


Ήθελε να «ζήσει»! Να τα γνωρίσει όλα! Να τα κάνει όλα! Να πετάξει στα σκουπίδια όλα τα «πρέπει», τα «καθώς πρέπει», που τα θεωρούσε ταμπού της αστικής ανατροφής. Ένοιωθε ότι ήταν εκλεκτή, φωτισμένη και δεν είχε να δώσει λογαριασμό σε κανένα, ούτε στον Θεό. 
Ποιος Θεός, έλεγε, αυτός είναι νεκρός.
Σιμόν ντε Μπωβουάρ. Τεράστιο άτομο. Μοναδικό. Καταραμένο. Η πνευματική αρχηγός του φεμινιστικού κινήματος. Έγραψε το βιβλίο «Δεύτερο Φύλο», το 1949, και θεωρήθηκε το ευαγγέλιο που υμνεί την ελευθερία των γυναικών. Επηρέασε αποφασιστικά μια γενηά μετά τον πόλεμο, τότε που ο μαρξισμός έπαιζε δυνατά σα μόδα.

Ακόμη και για πόλεμο συζητούν στην Αλβανία

Η πράξη του Αλβανού πρωθυπουργού προφανώς και προσθέτει άλλη βαρύτητα τις ακραίες εξάρσεις ιδιωτών, ή ακόμη και μικρών κομμάτων, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μεμονωμένες
Picture 0 for Ακόμη και για πόλεμο συζητούν στην Αλβανία
Εχθές η Voria.gr είχε δημοσιεύματα για την παρανοϊκή πράξη του Αλβανού πρωθυπουργού, να αναρτήσει στην σελίδα του στο διαδίκτυο φωτογραφία του χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας. Η πράξη του κ. Έντι Ράμα προφανώς και προσθέτει άλλη βαρύτητα τις ακραίες εξάρσεις ιδιωτών, ή ακόμη και μικρών κομμάτων, που θα μπορούσαν να θεωρηθούν μεμονωμένες.
Βέβαια, ο κ. Ράμα συναγωνίζεται σε υποκρισία τον μεγάλο δάσκαλό του, κ. Ερντογάν, και σε συνέντευξή του υποστηρίζει ότι η «Μεγάλη Αλβανία» δεν αποτελεί σχέδιο των Αλβανών, και ότι τα «πανιά» που πέταξαν πάνω από το Βελιγράδι δεν είναι η σημαία της Αλβανίας. Αυτά, ενώ την ίδια ώρα την είχε αναρτημένη και φωταγωγημένη στο πρωθυπουργικό μέγαρο.
Ο Αλβανός πρωθυπουργός σχολίασε πόσο δύσκολο ήταν η αναβολή της επίσκεψης του στο Βελιγράδι. Σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung», την οποία αναδημοσίευσαν τα αλβανικά μέσα και μετέφερε το «Βαλκανικό Περισκόπιο», είπε ότι η «Μεγάλη Αλβανία» είναι εφιάλτης των Σέρβων και δεν αποτελεί σχέδιο των Αλβανών.

Καθαρίστε τους λεκέδες από τσάι, με αλάτι!



Για να καθαρίσετε εύκολα τους λεκέδες από τσάι που έμειναν στο φλιτζάνι σας, θα χρειαστείτε αλάτι και μια φλούδα λεμονιού!

Πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε 72 ώρες

ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΠΝΙΣΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Μερικοί άνθρωποι έχουν προβλήματα στους πνεύμονες, ακόμη κι αν δεν έχουν ανάψει ένα τσιγάρο στη ζωή τους, ενώ άλλοι καπνίζουν για 40 χρόνια και οι πνεύμονες τους λειτουργούν τέλεια . Όλα αυτά εξαρτώνται από τον οργανισμό του ατόμου. Επιπλέον, εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιες συμβουλές για το πώς να καθαρίσετε τους πνεύμονές σας σε τρεις ημέρες.
Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αποτοξίνωσης θα πρέπει να "πετάξετε" όλα τα γαλακτοκομικά προϊόντα, επειδή το σώμα σας χρειάζεται να απαλλαγεί από τις τοξίνες των γαλακτοκομικών προϊόντων ».
  • Την πρώτη μέρα της δίαιτας πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα πριν πάτε για ύπνο. Απελευθερώνει τοξίνες στο έντερο που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονες δεν πρέπει να επιβαρύνονται με το δύσκολο έργο οποιουδήποτε άλλου μέρους του σώματος κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Πρακτικός οδηγός ιδεολογίας: γίνε πιστός της σε 6 απλά βήματα!

Ιδεολογίες

Είναι γνωστό πως αγαπώ όσα άτομα με διαβάζουν με αγάπη αδερφική, όπως ο Καλιγούλας την μικρή του αδερφή, κι έτσι σήμερα θα προσφέρω ένα ακόμα από εκείνα τα δάχτυλα που θεωρείς πως δείχνουν "ΕΣΕΝΑ" -λόγω Β' ενικού- τα οποία ίσως διάβαζες χωρίς να απαντήσεις στον τόνο αν ήταν γραμμένα σε παθητική φωνή ή στον υπέροχο πρώτο πληθυντικό, ασχέτως αν το υλικό αυτού καθεαυτού παρέμενε ίδιο... ή αν ένιωθες πως απευθύνεται "στους άλλους". Το γλυκό μενού μας έχει έναν πρακτικότατο οδηγό για το πώς να γίνεις Πιστός (με Π κεφαλαίο) μιας οποιασδήποτε ιδεολογίας. Άλλοι στην εφηβεία τους καταπιάνονται με μπάλες, άλλοι με τέχνες, άλλοι με τα πολιτικά, άλλοι με θρησκείες -- όμορφοι είναι όμως οι πιστοί πάσης φύσεως, ιδίως οι πιστοί σε αντικείμενα με "δηλωμένο" ιδεολογικό υπόβαθρο.

Είμαστε όλοι ψυχικά διαταραγμένοι;

Είναι γεγονός ότι ψυχικά προβλήματα, όπως άγχος, κακή διάθεση, υπερβολικός θυμός, όλοι μας έχουμε σε κάποια στιγμή της ζωής μας βιώσει. Όλοι ανεξαιρέτως. Είναι επίσης γεγονός ότι αυτές οι ψυχικές εκδηλώσεις είναι αληθινές, τις βιώνουμε, και ιδιαίτερα σε περιόδους κοινωνικών αναταραχών και οικονομικών κρίσεων ακόμα πιο έντονα. Κανείς δεν το αρνείται αυτό, και γιατί άλλωστε. Όμως, αυτό σημαίνει ότι είμαστε όλοι διαταραγμένοι στην ψυχή; Ή ότι, τελικά, «πάσχουμε» από κάποια «ασθένεια» του μυαλού;

Πώς μας έπεισαν οι ψυχίατροι, όλους εμάς τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους, που «δεν χάνουμε την επαφή με την πραγματικότητα», να λέμε και να πιστεύουμε ότι «όλοι κάτι έχουμε, κανείς δεν είναι τελείως καλά», ότι δηλαδή όλοι είμαστε διαταραγμένοι και χρειαζόμαστε ψυχιατρική αντιμετώπιση;

Όχι πάντως με επιστημονικές αποδείξεις, αλλά χρησιμοποιώντας μια σειρά από αυθαιρεσίες και στρατηγικές μάρκετινγκ που εφαρμόζονται σχεδόν από το ξεκίνημα της ιστορίας της ψυχιατρικής. Ας δούμε επιγραμματικά τις βασικές.

Υπηρετώντας το υπερφίαλο εγώ


Αυτό είναι ένα γράμμα στο υπερφίαλο Εγώ σου:
<Θα δινα τα πάντα για να μπορούσα να επικοινωνήσω αληθινά με σένα. Να μπορούσες να κάνεις μερικές βουτιές μαζί μου στη συναισθηματική λαίλαπα που ελλοχεύει στη ψυχή μου.

Εκεί όπου ο θυμός γίνεται ένα με την απογοήτευση, εκεί όπου η θλίψη σκάβει την καρδιά μου τόσο βαθιά που ακουμπάει τα δάκρυα που τρέχουν ένα ένα. Να μπορούσες να ακούσεις τις σκέψεις μου, αυτές τις διαστρεβλωμένες αντιλήψεις που έχω γεμάτες με στερεότυπα και προκαταλήψεις. Απλά να τις ακούσεις, τίποτα άλλο.

Αν καταφέρεις έστω και μια φορά να τις ακούσεις, να μπεις για λίγο στη θέση μου, να νιωσεις τον πόνο μου, το παράπονο μου τότε θα επικοινωνήσουμε αληθινά. Μπορείς να φορέσεις τα δικά μου γυαλιά; Μπορείς να δεις πως βλέπω εγώ τούτο τον κόσμο; Αν μπορούσες να ξεφύγεις λίγο από την ιδιοτελή νοηματοδότηση των πράξεων σου. Αν έπαυες να βλέπεις μονάχα το συμφέρον σου, αν συνειδητοποιούσες το νόημα της αγάπης, του να δίνω απλόχερα χωρίς διόλου να σκέφτομαι το δικό μου όφελος.

ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΟΝΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΑΓΙΕΣ ΣΤΟΜΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ!

 popocatepet beings


Το ηφαίστειο Popocatepetl στο Μεξικό αποτελεί από καιρό μία πηγή θεάσεων UFO, αν και είναι πολύ ενεργό. Τώρα μια ομάδα διάσωσης του βουνού ισχυρίζεται ότι είδε γιγαντιαία πλάσματα να σκαρφαλώνουν στις πλαγιές του βουνού ταχύτερα από ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατό.


Το Popocatepetl βρίσκεται στις πολιτείες του Μεξικού, Πουέμπλα και Μορέλος στο Κεντρικό Μεξικό. Στα 5.426 μέτρα (17.802 πόδια), είναι η δεύτερη υψηλότερη κορυφή στο Μεξικό.  ΑΤΙΑ έχουν αναφερθεί συχνά στην περιοχή, με ορισμένους μάρτυρες να υποστηρίζουν ότι τα έχουν δει να εισέρχονται ή να εξέρχονται από το στόμιο του ηφαιστείου.

Μεγαλώνοντας ευτυχισμένα παιδιά!!!

Ευτυχισμένα παιδιά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το να μεγαλώνεις ένα παιδί αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για κάθε γονιό. Πρόκειται για μια δυνατή εμπειρία ζωής, τόσο μοναδική όσο το χαμόγελο ενός ευτυχισμένου παιδιού.
Rainbow-kids
Για έναν νέο γονιό η μεγαλύτερη πρόκληση είναι “πώς να κάνω το παιδί μου ευτυχισμένο”. Κάθε γονιός θέλει να κάνει το καλύτερο και περισσότερο δυνατό για το παιδί του, φιλοδοξώντας να γίνει ο “τέλειος γονιός”.
Μπορούμε να πάψουμε να ανησυχούμε γι’ αυτό: τα καλά νέα είναι ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τέλειος γονιός!

Ο τέλειος γονιός υπάρχει μόνο στις αμερικάνικες ταινίες!

Η ανησυχία μας ωστόσο, για το αν μεγαλώνουμε ένα ευτυχισμένο παιδί, παραμένει. Επιθυμούμε να μεγαλώσουμε ένα παιδί γεμάτο ζωή, αυτοπεποίθηση, ασφάλεια, ένα παιδί που θα ζει σε έναισορροπημένο περιβάλλον. Όλες μας οι προσπάθειες επικεντρώνονται σ’ αυτόν τον στόχο.

Πώς όμως θα τον κατακτήσουμε; Πώς θα μεγαλώσουμε ευτυχισμένα το παιδί μας;

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ….ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΕΝΕΙ….ΣΑ-ΒΕ-ΠΑ



Οι κάτοικοι της Αλβανίας…τους οποίους (έφερε) ο Σαμαράς….πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γεωργικής γης….αφού εμείς τότε θεωρούμασταν πλούσιοι ντεμέκ και δεν καταδεχόμασταν τα παιδιά μας….να δουλεύουν σε αυτές τις δύσκολες εργασίες…μιας και είχαμε στην αρχή το πλεονέκτημα να γίνονται οι δουλειές μας φθηνότερα με τους μετανάστες …αλλά όμως στην πορεία ξύπνησαν κι αυτοί…..κι άρχισαν να ακριβαίνουν το μεροκάματο. Οι πρώτοι Αλβανοί που ήρθαν….όπου και οι περισσότεροι βγήκαν από τις φυλακές ήταν αρκετά επικίνδυνοι και έκλεβαν τα σπίτια στα χωριά….και αργότερα φυσικά ήρθαν και οικογενειάρχες κι άρχισαν να δουλεύουν και να φέρνουν και τις οικογένειές τους προς την χώρα μας. Κάποιοι έστελναν λοιπόν τα λεφτά τους στην Αλβανία….και κάποιοι τους άρεσε η Ελλάδα μας και αφού διαπίστωσαν ότι υπάρχει ασυδοσία σ’ αυτή την χώρα….τότε εγκαταστάθηκαν και μόνιμα….
Όταν λοιπόν μπαίνεις σε μια νέα χώρα ως μετανάστης….τουλάχιστον σέβεσαι τα ήθη και έθιμα και την ιστορία της κάθε χώρας…..που πλέον τρως το ψωμί σου…έτσι δεν είναι…ανεξαρτήτως αν διαφωνείς….διότι ναι…οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία; Μας προκαλούνε κι από πάνω…..!

Ενώ οι Μαύροι των διαφόρων κρατών….συνήθως ερχόντουσαν και έρχονται με πλοία από νότια….από την Πελοπόννησο…και όχι μόνον…και γέμισαν την Ελλάδα μας κι άρχισαν μάλιστα να πουλάνε CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα δικά μας μαγαζιά….που εμείς πληρώνουμε το φόρο, το ΙΚΑ, το ρεύμα, το ΤΕΒΕ και βάλε….για να μην γράψω κι άλλα….διότι τα μαγαζιά αυτά των videoclub ή τα δισκοπωλεία θίχτηκαν φυσικά άμεσα. Η πειρατεία καλά κρατεί στη χώρα μας….με τις ευλογίες του Κράτους….που δεν τους πιάνει…ούτε καν ασχολείται μαζί τους. Μαζί με τον ερχομό τους λοιπόν μας φέρανε κι αρρώστιες….όπως και αρκετή πρέζα και AIDS αντίστοιχα και ξαφνικά εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους χρήστες….
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα