Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ (μέρος β')

Το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας
· Τι σχέση μπορεί να έχει η μετάπτωση των πόλων της Γης ...με τις νεράιδες και τα ξωτικά?
· Ποιο είναι το μαγικό τραγούδι της Γης?
...και τι σχέση μπορεί να έχει με την διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης?
(μέρος β’)


Οι ομοιότητες ανάμεσα στο χθες και το σήμερα
φαίνεται να είναι μεγαλύτερες από ότι φανταζόμαστε:
Οι άνθρωποι στο παρελθόν ήταν σε θέση να χειρίζονται φυσικές συχνότητες για να ελέγχουν τον καιρό και την ανθρώπινη συνείδηση–όπως και σήμερα. Τότε ήταν μία περίοδος μεγάλων γεωλογικών ανακατατάξεων, που κατά πάσα πιθανότητα οδήγησαν σε αναστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης. Σήμερα οι επιστήμονες κάνουν επίσης προβλέψεις μίας νέας αναστροφής των μαγνητικών πόλων, για το όχι πολύ μακρινό, μέλλον...
Τι είναι το μαγνητικό πεδίο της Γης;
Tι εννοούμε όταν λέμε «αναστροφή των μαγνητικών πόλων»;
Η ύπαρξη μαγνητικού πεδίου δεν αποτελεί κανόνα για τους πλανήτες. Στο ηλιακό μας σύστημα το διαθέτουν μόνο ο Άρης, ο Ερμής και ο δορυφόρος του Δία, Γανυμήδης. Θεωρείται όμως βασικός παράγοντας για την ύπαρξη ζωής στη Γη.
Η δύναμη του μαγνητικού πεδίου της Γης έχει ένα μέγεθος της τάξης των 30.000-70.000 nT (nanotesla), που αντιστοιχεί σε 0.000000001 Tesla, ενώ ένας απλός μαγνήτης είναι κατά 2000 φορές ισχυρότερος και έχει ισχύ 0,1 Tesla περίπου. Επίσης το μαγνητικό πεδίο δεν είναι ομοιογενές, αλλά παρουσιάζει μεγάλες τοπικές διακυμάνσεις. Έτσι παρουσιάζεται ισχυρότερο κοντά στους πόλους όπου μετρά 70.000nT περίπου, στην Βόρειο Αμερική και Ευρώπη έχει μεσαίες τιμές, ενώ στο εσωτερικό της Βραζιλίας μετρά 30.000nT μόνο.
Οι επιστήμονες γνωρίζουν σήμερα, πως το γήινο μαγνητικό πεδίο πάλλεται σε διάφορους ρυθμούς. Οι περισσότεροι οφείλονται σε εξωτερικούς παράγοντες, όπως την ηλιακή ακτινοβολία και τα ατμοσφαιρικά φαινόμενα, είναι σύντομοι, ισχνοί και καθορίζουν μόνο το 1% των μεταβολών. Επίσης γνωρίζουν πως παρουσιάζει έναν ετήσιο κύκλο, με τις μέγιστες τιμές την άνοιξη και το φθινόπωρο και ένα 27ήμερο κύκλο.

ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΓΗΣ (μέρος Α)

Το συνειδησιακό άλμα της ανθρωπότητας
· Τι σχέση μπορεί να έχει η μετάπτωση των πόλων της Γης ...με τις νεράιδες και τα ξωτικά?
· Ποιο είναι το μαγικό τραγούδι της Γης?
...και τι σχέση μπορεί να έχει με την διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης
· Συντέλεια του κόσμου ή ένας νέος κόσμος?

«κάθε επαρκώς υψηλά ανεπτυγμένη τεχνολογία,
δεν ξεχωρίζει σε τίποτε από τη μαγεία»
Arthur CClarke, συγγραφέας


Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίσθηκε από μεγάλα άλματα της επιστήμης και της τεχνολογίας. Μολονότι ποτέ δεν έπαψαν να απασχολούν τον άνθρωπο τα μεταφυσικά ζητήματα, μολονότι πολλά παράξενα, περίεργα, και ανεξήγητα φαινόμενα ζητούσαν απαντήσεις, η καθημερινή μας σκέψη όφειλε, ως τώρα, να κινείται στα πλαίσια του ορθολογισμού και του ρεαλισμού. Κάθε τι ξένο προς την επιστήμη –και μη εξηγήσιμο από τους κανόνες της- αντιμετωπιζόταν με κυνισμό και ειρωνικά χαμόγελα από την πλευρά των «ειδικών», αλλά χαρακτηριζόταν ταυτόχρονα και «γραφικό» από την υπόλοιπη κοινωνία.
Ο καθημερινός άνθρωπος, «ξεκομμένος» από τις διαδικασίες εξέλιξης της επιστήμης, αλλά καθημερινός καταναλωτής των επιτευγμάτων της, την θεοποίησε κατά κάποιο τρόπο και ταυτόχρονα έπεσε θύμα της. Ξέχασε την πνευματική του ταυτότητα και υπόσταση και αφιερώθηκε σε μεγάλο βαθμό στην ύλη, με αποτέλεσμα να μειώσει ανάλογα και την αντιληπτική του ικανότητα και συνείδηση. Για να γίνει κοινωνός της νέας «θεότητας», που ακούει στο όνομα «επιστήμη», ο αγώνας για επιβίωση και πνευματική εξέλιξη μετατράπηκε σε αγωνία κατάκτησης υλικών αγαθών και τεχνολογίας.
Η ίδια η επιστήμη από την πλευρά της επέδειξε ιδιαίτερη αλαζονεία, γνωρίζοντας όμως κατά βάθος την αδυναμία της να χειριστεί και να βρει ικανοποιητικές απαντήσεις για όλα. Συνέχισε να εξελίσσεται και αναίρεσε βασικά της θεωρήματα, κανόνες και δόγματα. Η εξέλιξη αυτή και οι νεότερες εκτιμήσεις κατάφεραν να διευρύνουν τα όρια της τόσο πολύ, που πλέον πέφτουν τα τείχη που τη χώριζαν από τη μεταφυσική.

Η ΑΝΤΗΧΗΣΗ SCHUMANN ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ!... η Γη κυριολεκτικά επιταχύνει!

Schumann-Resonance

Κάποιοι πολιτισμοί πίστευαν πως ο πλανήτης μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός, όπου αντιδρούσε και επηρέαζε τις ζωές των ανθρώπων πότε με τα καιρικά και πότε με τα γεωλογικά φαινόμενα. 
Η θεωρία της αντήχησης Scumann έρχεται να δικαιώσει κατά κάποιο τρόπο όλους αυτούς που πίστεψαν πως η Γη έχει δική της καρδιά.
Η αντήχηση Schumann αντιπροσωπεύει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που προκλήθηκαν από τις ηλιακές εκλάμψεις στην ατμόσφαιρα της Γης και ταλαντώνεται σε πολύ χαμηλές συχνότητες, δημιουργώντας έτσι ένα είδος "παλμού" ή "καρδιακού παλμού" του πλανήτη Γη.

Το κύμα παλμών της Γης είναι περίπου στα 7.8hz. Η αντήχηση αυτή όμως έχει αυξηθεί ελαφρώς από το 1980 και πιο σημαντικά από το 1997 και εντεύθεν. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ


Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης
Λάθος του Βαρουφάκη η διαβεβαίωση του προς τη Λαγκάρντ ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές. Θα μπορούσε να αφήσει να αιωρείται κι άλλο η πιθανότητα μη πληρωμής των 458 εκατ. που πρέπει να καταβάλει η Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη στο ΔΝΤ. Έτσι για το γαμώτο της υπόθεσης, για να σφίγγουν οι κώλοι.
Θα μπορούσε επίσης και να μην πληρώσει τη δόση κι ας λένε μερικοί ότι έτσι θα οδηγούσε τη χώρα σε άτακτη χρεοκοπία. Ανοησίες. Ας διαβάσουν επιτέλους οι κινδυνολόγοι τον κανονισμό λειτουργίας του ΔΝΤ. Που τι λέει; Λέει ότι αν η Ελλάδα δεν πληρώσει την Πέμπτη, θα της παρασχεθεί μία 30ήμερη περίοδος χάριτος, κατά την οποία θα κληθεί να πληρώσει τα χρήματα το συντομότερο δυνατό και πριν η επικεφαλής του Ταμείου Κ. Λαγκάρντ ειδοποιήσει το εκτελεστικό συμβούλιο για την καθυστέρηση της πληρωμής.

Ο Θεός στο Βάθος της Ύπαρξής μας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αν η Πραγματικότητα ήταν «αντίληψη» θα μπορούσε να επιδιωχθεί.

Αν η Πραγματικότητα  ήταν «αντίληψη» θα μπορούσε να επιδιωχθεί.
Αν η Φώτιση ήταν «κατάσταση ύπαρξης» θα μπορούσε να κατακτηθεί.
Αν η Αλήθεια ήταν «νοητική σύλληψη» θα μπορούσε να διατυπωθεί.
Αν η Ζωή ήταν απλά «επιθυμία» θα μπορούσε να χειραγωγηθεί.
Αν η υλική ύπαρξη ήταν απλά γεγονότα θα μπορούσε να κατευθυνθεί.
.
Στην πραγματικότητα τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Η Πραγματικότητα Είναι Ασύλληπτη.
Η Φώτιση δεν είναι κάτι που πραγματοποιείται.
Η Αλήθεια δεν είναι λόγια.
Η Ζωή δεν έχει σχέση με επιθυμίες.
Η υλική ύπαρξη είναι περισσότερα από απλά γεγονότα.
.
Πάντα υπάρχει ένα βαθύτερο επίπεδο εμπειρίας από ό,τι συμβαίνει μπροστά στον νου και στα μάτια μας.
Οι Σοφοί αποσύρονται στο Βάθος της Ύπαρξης και Βιώνουν την Αλήθεια της Ύπαρξης.

6+1 μύθοι που καταρρέουν όσο μεγαλώνετε


Οι άνθρωποι μεγαλώνουμε με μύθους. Τους έχουμε δώσει πολλά ονόματα. Στερεότυπα, αντιλήψεις, αγκυλώσεις και πάει λέγοντας. Ωστόσο όσο μεγαλώνουμε συνήθως αντιλαμβανόμαστε πως τίποτα από αυτά που πιστεύαμε δεν ίσχυε. Και αυτό ξεκινά να συμβαίνει μετά την μαγική ηλικία των 20.natassa
    Αυτοί οι μύθοι αφορούν την δουλειά, τις σχέσεις, την οπτική που έχεις για την ζωή, την εργασία και γενικά ό,τι μπορεί να χαρακτηρίσει έναν άνθρωπο. Μέχρι και τα αισθήματά του.
  1. Το να είσαι σε μία ευτυχισμένη σχέση σημαίνει πως δεν θα αισθανθείς ποτέ ξανά…….. -εδώ μπορείς να βάλεις, μοναξιά, ανασφάλεια, κατάθλιψη, θλίψη, φόβο κλπ- (Και ποιος δεν το έχει αισθανθεί αυτό).
  2. Το να είσαι καλός στο σχολείο σημαίνει πως θα είσαι καλός και στην δουλειά σου. (Ούτε καν)

Δάσκαλος –Μαθητής





Στην πορεία της ζωής μου μέχρι σήμερα βρέθηκα πολλές φορές στην θέση του μαθητή και αργότερα στην θέση του δασκάλου.

Και κατά συνέπεια βρέθηκα αντιμέτωπη με την ομορφιά καθώς και των δυσκολιών που απορρέουν από μια τέτοια σχέση.

Από την πλευρά της δασκάλας του Ρεικι που βρίσκομαι τώρα θα επιχειρήσω να κάνω μια ανάλυση στο φλέγον αυτό ζήτημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτότητα.

Από την στιγμή που γεννιόμαστε και κατά την διάρκεια της ζωής μας συναντούμε πολλούς δασκάλους στο πνευματικό μας μονοπάτι. Αυτοί χωρίζονται στους Τυπικούς και στους Άτυπους.

Τυπικοί δάσκαλοι είναι οι γονείς, οι συγγενείς, δάσκαλοι στο σχολείο, καθηγητές, εκπαιδευτές, συγγραφείς, άνθρωποι που μιλούν μέσα από άρθρα, βιβλία, κινηματογραφικά έργα.

Άτυποι είναι οι δάσκαλοι τους οποίους επιλέγουμε συνειδητά για μικρό ή και για μεγαλύτερο διάστημα.

Το μάντρα των θεραπευτών


Είμαι η γαλήνη.
Είμαι η αγάπη.
Είμαι η αιωνιότητα.
Είμαι η μια εικόνα του Θεού τέλεια και πλήρης.
Είμαι υπεύθυνος για τον  κήπο του.
Είμαι συνδημιουργός  του συμπαντος.
Ποτέ δεν διαχωρίστηκα από αυτόν, πάντα συνδεδεμένη μαζί του,ως το πρώτο μου  βήμα δημιούργησα τον ουράνιο θόλο.
Με την πρώτη μου αναπνοή δημιούργησα  την ατμόσφαιρα.
Καθώς ανοίγω τα μάτια μου δημιουργώ όλα όσα βλέπω.
Το πρόσωπο μου  είναι ο καθρέφτης του Θεού.
Το  φως  των ματιών μου είναι η ακτινοβολία της δημιουργίας.
Είμαι πλήρης είρηνη ,αγάπη  και αιωνιότητα.
Είμαι και ήμουν πάντα αιώνια.
Είμαι η  μια εικόνα του Θεού τέλεια και πλήρης.

Ληψη αποφασεων



Οι αποφάσεις είναι καλές όταν προέρχονται από τη ζωή΄ είναι κακές όταν προέρχονται μόνο από το κεφάλι. Και όταν προέρχονται μόνο από το κεφάλι, δεν είναι ποτέ αποτελεσματικές΄ αποτελούν πάντοτε σύγκρουση. Παραμένουν ανοικτές οι εναλλακτικές εκδοχές και ο νους δουλεύει συνεχώς, από τη μια μεριά και από την άλλη. Έτσι ακριβώς δημιουργεί συγκρούσεις ο νους.
Το σώμα βρίσκεται πάντοτε εδώ και τώρα, ο νους δεν βρίσκεται ποτέ εδώ και τώρα΄ αυτή είναι η όλη σύγκρουση. Αναπνέεις εδώ και τώρα, δεν μπορείς να αναπνεύσεις αύριο και δεν μπορείς να αναπνεύσεις χθες. Χρειάζεται να αναπνέεις αυτήν ακριβώς τη στιγμή, μπορείς όμως να σκέφτεσαι το αύριο και μπορείς να σκέφτεσαι το χθες.
Το σώμα λοιπόν παραμένει στο παρόν και ο νους χοροπηδά συνεχώς μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος, και υπάρχει διχασμός ανάμεσα στο σώμα και το νου. Το σώμα βρίσκεται στο παρόν και ο νους δεν βρίσκεται ποτέ στο παρόν΄ δεν συναντιούνται ποτέ, δεν πετυχαίνουν ποτέ ο ένας τον άλλο. Και λόγω αυτού του διχασμού, δημιουργείται άγχος, αγωνία και ένταση΄ υπάρχει κάποιο από αυτά. Η ένταση αυτή είναι ανησυχία.
Πρέπει να φέρεις τον νου στο παρόν, γιατί δεν υπάρχει άλλος χρόνος από αυτόν.

ΔΑΦΝΗ ΤΟ ΙΕΡΟ ΦΥΤΟ



Η δάφνη είναι ένας  θάμνος αυτοφυής σ’ όλες τις χώρες της Μεσογείου φτάνει στα 15-20 μέτρα ύψος και ζει ως και 100 χρόνια. Βρέθηκαν ίχνη δάφνης σε απολιθωμένους βράχους ηλικίας 60 εκατομμυρίων ετών.
Η μυθολογία αναφέρει ότι η Δάφνη ήταν κόρη της γαίας και του ποταμού Πηνειού.

Ήταν μια πανέμορφη νύμφη και ζούσε στα δάση γύρω από τον Πηνειό. Εκεί τη συνάντησε ο Θεός Απόλλωνας, ο γιος του Δία και της Λητούς, όταν πήγε να εξαγνιστεί. Είχε σκοτώσει το μυθικό τέρας, το φοβερό δράκοντα με τα 10 χέρια και τα τέσσερα μάτια, που απειλούσε τη ζωή του, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων που κατοικούσαν στη περιοχή των Δελφών. Όταν έτρεξε ο θεός Απόλλωνας να την πάρει μαζί του θαμπωμένος από την ομορφιά της, την κατάπιε η μάνα της η γαία και την είχε μαζί της. Στη θέση της φύτρωσε μια δάφνη. Έκοψε κλαδιά και έκανε ένα στεφάνι που το φορούσε πάντα στο κεφάλι του ο θεός Απόλλωνας, ένδειξη αιώνιας θύμησης και ανεκπλήρωτης αγάπης προς τη νύμφη.

Είσαι....καλά; Ναι θα λες...ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ



Θα τα καταφέρω μόνος μου; Ναι έτσι θα λες πρώτα. Μετά θα βρεις τους άλλους….

Το περίεργο είναι ότι κάτι συμβαίνει πάντα μ’ εμάς τους ανθρώπους μιας και  φαίνεται….ότι τελικά νοιώθουμε πιο δυνατοί.....όταν ακριβώς υποστηριζόμαστε από άλλους στα πράγματα που εμείς πιστεύουμε...που σε τελική ανάλυση θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή μας.

Η θετική σκέψη....μπορεί να γίνει πράξη....αν όλοι μαζί....ή μία κρίσιμη μάζα του πληθυσμού φανταστεί με ενόραση ότι η Ελλάδα μας...είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ-ΚΑΘΑΡΗ-ΑΜΟΛΥΝΤΗ....διότι το DNA μας τελικά κατορθώνει και επικοινωνεί με το υλικό πεδίο.....μέσα από το οποίο είναι φτιαγμένος ο γύρω κόσμος μας...δηλαδή εκείνες τις δομές ενέργειας που υποκρύπτονται πίσω από την ύλη....και κατορθώνει να επικοινωνεί μέσω ενός πεδίου που προηγουμένως ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ.

 Αυτό  λοιπόν το πεδίο ονομάζεται....ΝΕΟ ΠΕΔΙΟ...και υπήρχε πάντα ΕΚΕΙ και εμείς απλά....δεν το είχαμε αναγνωρίσει έως τώρα ως μία μορφή αναγνωρισμένης ενέργειας. Στην ουσία όμως επικοινωνούμε με το  DNA μας….μέσω των ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. 

Το DNA γνωρίζουμε ότι  είναι μέσα στο σώμα μας.....αλλά ακόμη κι αν μας χωρίζουν εκατοντάδες χιλιόμετρα...απ’ αυτό....το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο. Αυτό το φαινόμενο λέγεται «μη τοπική ενέργεια»....δηλαδή είναι παντού συνέχεια, επειδή ακριβώς η ενέργεια δεν χρειάζεται να ταξιδέψει από το Α στο Β σημείο.

Ο καθρέφτης


75. Όπως περνούσε μπροστά από τον καθρέφτη του διαδρόμου, σταμάτησε για μια στιγμή. Είδε ένα πρόσωπο να τον κοιτάζει. Ποιος ήταν αυτός. Κουρασμένο βλέμμα, κάποιες βιαστικές ρυτίδες, δύο αυλακιές, στα μάγουλα από μία. Γκρίζα μαλλιά κι ένα πικρό χαμόγελο να συντονίζει τη θλίψη του προσώπου. Ποιος ήταν;
«Ποιος είσαι;»
«Δε με γνωρίζεις. Δε θέλεις να με γνωρίσεις», μίλησε ο καθρέφτης.
«Γιατί;» είπε σιγά ο Κ.
«Γιατί…» και δε συνέχισε.
«Είσαι ο χρόνος; Η στιγμή που χώρεσε μια ζωή;»
«Η αλήθεια».
«Ποια;»
«Αυτό που δε γίνεται λήθη».

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΖΩΝΗ ΦΩΤΟΝΙΩΝ



Πολλά καθημερινά δημοσιεύματα μας αναφέρουν για τις μεγάλες αλλαγές που επέρχονται στην οικονομία, στην κοινωνία και στο κλίμα. Η ανθρωπότητα κάνει διάφορες σκέψεις και υποθέσεις σε αυτές τις επερχόμενες αλλαγές.

Η κοινή γνώμη πρέπει να αναγνωρίσει ακόμη πως επίσης και η καινούργια ενεργειακή δομή του πλανήτη επηρεάζει αυτές τις αλλαγές.
Η ονομαζόμενη Ζώνη Φωτονίων αποτελεί μέρος αυτών των καινούργιων ενεργειακών συνθηκών και εμείς επηρεαζόμαστε ΗΔΗ. Αυτή η ενέργεια μας βοηθάει να περάσουμε από το ΣΚΟΤΑΔΙ στο ΦΩΣ, δηλαδή μας βοηθάει να αναπτύξουμε έντονα την ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ μας.

Από το 1987, έτος της Αρμονικής Σύγκλησης , ο πλανήτης μας υφίσταται μια μεγάλη ενεργειακή αλλαγή  που συσχετίζεται τόσο με την αύξηση των ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑΚΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΩΝ, όσο και με ΤΟ ΝΕΟ

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ...Οικονομική «βόμβα» 1 τρισ. ευρώ σε Ευρώπη και ΗΠΑ θα φέρει η χρεοκοπία της Ελλάδας


Οικονομική «βόμβα» 1 τρισ. ευρώ σε Ευρώπη και ΗΠΑ θα φέρει η χρεοκοπία της Ελλάδας
Οικονομικό σοκ στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ θα προκαλέσει το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ σύμφωνα με μυστικές εκθέσεις και εκτιμήσεις διεθνών οίκων αλλά και των ίδιων των δανειστών. Σύμφωνα με τις αναλύσεις που κάνουν ΕΚΤ, ΔΝΤ και Κομισιόν, μια πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας θα κόστιζε 1 τρισεκατομμύριο ευρώ στην παγκόσμια οικονομία.
Σύμφωνα με τη Real News μια τέτοια μυστική έκθεση έχει στα χέρια του και ο Μ. Ντράγκι, γι' αυτό και η ΕΚΤ κάνει ασκήσεις προσομοίωσης για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. Πρόσφατο δημοσίευμα του Reuters έλεγε ότι «ένα Grexit θα μπορούσε να σκάψει βαθιά στις τσέπες της ΕΚΤ».
Καθώς η πολιτική αντιπαράθεση με την Αθήνα «παγώνει» την πρόσβαση της χώρας σε δάνεια από τα κράτη της ευρωζώνης, η Ελλάδα έχει αντλήσει σημαντικά ποσά από την ΕΚΤ, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον «λογαριασμό». Επίσης μια έξοδος θα προκαλούσε απώλεια πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Η αβεβαιότητα έχει ωθήσει την ΕΚΤ να εξετάσει τον αντίκτυπο ενός Grexit, αποκαλύπτοντας έναν μεγάλο πιθανό λογαριασμό για τη Φρανκφούρτη και τις χώρες που τη στηρίζουν.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ

dhsrhsrhtrstr

Η Ζώνη Φωτονίων είναι μια κβαντική ζώνη ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας με μηδενική μάζα και χωρίς ηλεκτρικό φορτίο η οποία ανακαλύφθηκε το 1961.
Κάθε 26,000 χρόνια ο πλανήτης μας εισέρχεται δύο φορές μέσα από αυτήν την ανώτερη Ζώνη Συχνοτήτων, που επηρεάζει τον υλικό κόσμο και τη συνείδησή μας. Το 1987 η Γη εισήλθε για πρώτη φορά και πάλι σε αυτή τη Ζώνη και κινείται μαζί με το ηλιακό μας σύστημα μέσα από αυτή τη συγκεκριμένη περιοχή εντός του Γαλαξία μας.
Είναι η ημερομηνία κατά την οποία το ημερολόγιο των Μάγιας τελειώνει και ένας νέος κόσμος αρχίζει. 
Οι χρονικοί κύκλοι, ένας διάρκειας 26.000 ετών, ένας 104.000 ετών και ένας διάρκειας 225.000.000 ετών, κλείνουν ταυτόχρονα δίνοντας ζωή σε νέα είδη και δημιουργούν έναν νέον Ουρανό και μια νέα Γη. 

ΟΗΕ:«Άκυρα τα μνημόνια αν υπογράφηκαν υπό οικονομική απειλή»!

Χρέος


Συνεχίστηκαν και την Κυριακή στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, οι τοποθετήσεις για το δημόσιο χρέος, στο πλαίσιο της συγκρότησης της «Επιτροπής Αλήθειας» για τον λογιστικό και νομικό του έλεγχο.
Ο συνταγματολόγος, Γιώργος Κασιμάτης ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, πως η συγκρότηση της Επιτροπής, θα βοηθήσει ιδιαίτερα την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το Μνημόνιο.
Η συγκρότηση της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος, ενισχύει το διαπραγματευτικό οπλοστάσιο της χώρας και «δίνει το μήνυμα της κόκκινης γραμμής. Η κόκκινη γραμμή είναι να φύγουνε απ' τον πολιτισμό της Ευρώπης οι παραβιάσεις των αρχών νομιμότητας της αστικής δημοκρατίας» σημείωσε ο κ. Κασιμάτης.

Η Ψυχολογία της υπερανάλυσης: Σταματήστε να υπερ-αναλύετε τις καταστάσεις στη ζωή σας

anxiety_009
Η υπερανάλυση ειναι μια διαδιακασία σκέψης που ξεκινάει, τις περισσότερες φορές,  από τον φόβο του να μην μείνει κανείς μόνος με τον εαυτό του. Ξεκινάει δηλαδή από μία διάχυτη αίσθηση ανασφάλειας και "μειονεξίας", και καταλήγει στο να την αναπαράγει. Ο φόβος ότι δεν έχουμε πλήρη έλεγχο του προσωπικού, ή συλλογικού μας περιβάλλοντος κινητοποιεί τον μηχανισμό της εππίλυσης προβλημάτων μέσα από την διαδικασία της ανάλυσης μιας κατάστασης

Συχνά, ακριβώς επειδή αυτού του είδους η υπερβολική ανάλυση των δεδομένων του νου μας, δεν είναι το αίτημα μιας υγιούς διαδικασίας, αλλά περισσότερο μιας ψυχικής κατάστασης που "τελεί εν ασθενεία", το αίτημα της επίλυσης ενός προβλήματος, όχι μόνο δεν επιτυγχάνεται, αλλά αντίθετα το προς επίλυση πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο!
Όταν σκεφτόμαστε υπερβολικά και καταλήγουμε να αναλύουμε τις πράξεις, τα λόγια και τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων αλλά και του εαυτού μας τότε κινδυνεύουμε από κατάθλιψη και άγχος. Η υπερανάλυση δεν είναι υγιής στάση & συμπεριφορά. Χρειάζεται να ξέρουμε που να σταματάμε.
Η υπερβολική σκέψη μπορεί να καταστρέψει την συναισθηματική μας υγεία.

ΞΕΦΥΛΛΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΚΡΟΠΟΛΗ
Πραγματικά μιλάμε για βαρειά κατάθλιψη. Να βλέπεις φωτογραφίες. Να βλέπεις παρελθόν και να το συγκρίνεις με το πώς κατάντησες. Χώρια όλα τα άλλα που έχουν έρθει. Νά “χεις γίνει κολλητός με τον γιατρό ή με τον μαλάκα της θρησκείας, που σου πουλάει διακονία για το αν θα καθίσεις εκ δεξιών.  Παραδέχτηκα πλέον,  τον μοναδικό ανίκητο εχθρό. Τον Χρόνο. Όλα τα άλλα είναι σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Τι να την κάνεις και την ανάσταση του Λάζαρου, που έπαιξε κι αυτός τον ρόλο του, και τι να την κάνεις και την άλλη ανάσταση; Μόνο που διαβάζεις τους λόγους που έγινε το σχίσμα των εκκλησιών, τότε στον ενδέκατο αιώνα, αλλά και τις διαφορές που έχουν ακόμα και σήμερα, είναι να πάρεις φόρα και να φουντάρεις. Άμα οι πάπες και οι πατριάρχες είναι που καθοδηγούν το ποίμνιο, χίλιες φορές να ξαναδιαβάσεις το βιβλίο του Κουφοντίνα. Άντε και να ξαναπάς στην ίδια παράσταση της όπερας, και κατά προτίμηση στο Βερολίνο. Χίλιες φορές να μην καταλάβεις τίποτα.
Μεγάλη Εβδομάδα για μας,  και λογικά να πάμε σε περίεργα. Μέχρι κι ο Μαρινάκης έχασε. Εμείς,  τι περιμένουμε; Τις λειτουργίες και τις κατά στιγμή νεκροφάνειες των πιστών; Τις αναστάσεις που δήθεν τις πιστεύουν οι γαριδολάγνοι; Ρε τι είναι αυτό; Τι απόλυτη παρακμή ζούμε σε αυτό το κομμάτι της γης που λέγεται Ευρώπη; Όχι οτι οι οπαδοί του Ισλάμ ή του Βούδα περνάνε καλύτερα, αλλά τέλος πάντων γιατί να μεταφερθώ  εκεί; Δεν μου αρκεί η εδώ μπούρδα; Που είμαστε και πολιτισμένοι υποτίθεται,  και κάνουμε τσου και τσου όταν βλέπουμε τα έργα των τζιχαντιστών.

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ KEENAN: Το γερμανικό αεροπλάνο κατερρίφθη με τη χρήση μίας δέσμης υψηλής ενέργειας ακτίνων laser (HELLADS)

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ KEENAN:
Το γερμανικό αεροπλάνο κατερρίφθη κατά την διάρκεια άσκησης του ΝΑΤΟ με τη χρήση μίας δέσμης υψηλής ενέργειας ακτίνων laser (HELLADS). Η άσκηση διεξαγόταν με διεύθυνση από την αεροπορική βάση του Αβιάνο της Ιταλίας.
Την ίδια στιγμή (της κατάρριψης), το CERN (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Πυρηνικών Ερευνών) είχε κλείσει. Αυτός είναι και ο λόγος που το FBI έχει αναλάβει την έρευνα. Ο πρόεδρος Ομπάμα είχε επίγνωση του κινδύνου που δημιουργεί η χρήση του όπλου αυτού στα πολιτικά αεροσκάφη.

Φιλοσοφικές, πολιτισμικές και θρησκευτικές διαστάσεις του θανάτου

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να ζήσουμε άφοβα, ως ανθρώπινα όντα, που κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε με ό,τι η ζωή έχει να προσφέρει.
Από τη Βαλέρια Κιλαμπέρια, ΨυχολόγοMSc.
Ζώντας σ’ ένα πολυπολιτισμικό κόσμο, μπορούμε να μάθουμε πολλά από τους άλλους πολιτισμούς σχετικά με το θάνατο, την κηδεία και την ταφή. Οι κάτοικοι κάποιων χωρών θεωρούν το θάνατο κάποιου μια πνευματική και χαρούμενη εκδήλωση – μια στιγμή για να γιορτάσουμε τη ζωή και όλα όσα έχει να προσφέρει. Άλλοι βρίσκονται σε βαθύ πένθος, και περνούν πολλές ημέρες λυπημένοι για το πρόσωπο που πέθανε. Παρακάτω, θ’ αναφερθούν διαφορετικές πτυχές του θανάτου.
 Κοινωνικές απόψεις γύρω από τον θάνατο
  • Ο άνθρωπος δεν αισθάνεται φόβο απέναντι στο θάνατο, αλλά τον προβληματίζει η λανθασμένη αντίληψη που έχει γι’ αυτό (Αλεξιάς, 2000).
  • Είναι αναμφισβήτητο το γεγονός ότι ο θάνατος αποτελεί ένα θέμα «ταμπού» στην κοινωνία (Clarck, 1993 , Ekstrand & Bourne, 1979).
  • Ο θάνατος είναι πάντα πρόβλημα για όλες τις κοινωνίες καθώς κάθε κοινωνικό σύστημα πρέπει  να το αποδεχθεί, προκειμένου τα άτομα να προχωρήσουν μπροστά. Αν οι κοινωνίες αποτύχουν ν’ αντιμετωπίσουν το θάνατο, τότε το κοινωνικό σύνολο θα καταρρεύσει (Clarck, 1993).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα