Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Η Γερουσία Φωτός και η επικοινωνία με τους Ολυμπίους..

"Η "Γερουσία Φωτός" ανήκει σε διαφορετικό χωροχρονικό και δονητικό πλαίσιο από τους ανθρώπους της Γαίας και έχει πολλαπλές αποστολές. Τα μέλη της μετακινούνται σε πολλαπλές διαστάσεις και συλλέγουν ενέργεια από το σύμπαν, μεταβάλλουν την μοριακή συνοχή τους, μηδενίζουν το βάρος τους και με το αστρικό τους σώμα βρίσκονται ταυτόχρονα σε πολλές περιοχές της Γαίας και του ουρανού.

Η "Γερουσία Φωτός" της Ανδρομέδας και της Λύρας έχει εγκατασταθεί στον δορυφόρο του Διός Γανυμήδη και είναι υπεύθυνη για τις κινήσεις των σκαφών μας στο ηλιακό σας σύστημα. Ο δίαυλος αυτός δρα σαν γέφυρα φωτός σε υψηλότερες διαστατικές δονήσεις μεταξύ της Γαίας και του σύμπαντος.

Η "Γερουσία Φωτός" καλεί στην έδρα της στενούς συνεργάτες της, όταν θέλουν να τους δοθούν οδηγίες δράσης. Τούτο επιτυγχάνεται με εστίαση δεσμών συμπυκνωμένου φωτός πάνω σ' αυτόν που καλούν επιταχύνοντας τους κραδασμούς του σώματος του, το οποίο σπάει το φράγμα του χωροχρόνου και παρουσιάζεται μπροστά τους. Εάν η ένταση του συμπυκνωμένου φωτός είναι πολύ μεγάλη, τότε και η απόσταση ακαριαίας μεταφοράς μεγαλώνει και μπορεί να τον στείλουν σε άλλα αστρικά συμβούλια.

Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΤΗΣ 8ης ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Η αποκατάσταση επαφής της ανθρωπότητας με τις ουράνιες κοινωνίες της Κραταιάς Αυτοκρατορίας της Ανδρομέδας και της Ανωτέρας Τάξης Συμμάχων της Λύρας, είναι θέμα χρόνου. 



Ήρθε η ώρα όπου οι θεοί θα λύσουν την σιωπή και θα συναντήσουν τα τέκνα τους, υλοποιούμενοι στον τρισδιάστατο χώρο της γήινης πραγματικότητας, παραμερίζοντας το αόρατο πλέγμα των ανωτέρων διαστάσεων που τους χωρίζει από εμάς και θα αποτελέσουμε και πάλι την κοινωνία που σημάδεψε τον ρουν της ανθρώπινης ιστορίας με το πνεύμα της, τις αξίες της και τον πολιτισμό της.

- "Σημαντικός σκοπός της "8ης Αποστολής", είναι η αποκατάσταση συμπαντικών εκτροπών και η ρύθμιση των κοσμικών εργαστηρίων και διαστατικών πυλών, των αποκαλούμενων από εσάς Κουάζαρς και Πούλσαρς (Μαύρων Οπών).

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Οι Αποφάσεις του Πολεμιστή
Ο πολεμιστής σκέπτεται πριν αποφασίσει διεξοδικά λαμβάνοντας υπ΄όψιν τους όλες τις εκδοχές του αποτελέσματος της απόφασης του και ερευνώντας όλες τις παραμέτρους, όμως, δεν περνάει και όλη την ζωή του σκεπτόμενος για την δράση χωρίς να δρα.
Οι αποφάσεις του πολεμιστή άπαξ και ληφθούν είναι μη αναιρέσιμες αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη αυτών, ενεργοποιεί τα γεγονότα αλυσιδωτής αλληλεπίδρασης.

Εννιά «καθημερινές» ενδείξεις που οι άνδρες δεν πρέπει να αγνοήσουν!

Εννιά «καθημερινά» συμπτώματα που οι άνδρες δεν πρέπει να αγνοήσουν!

Η κατάχρηση αλκοόλ μπορεί να καταδεικνύει κατάθλιψη, τα προβλήματα στύσης μπορεί να είναι πρώιμο σημάδι καρδιακών παθήσεων και η αδύναμη όσφρηση ίσως υποδηλώνει χαμηλά επίπεδα ορμονών σχετιζόμενων με τη γονιμότητα. 

Κοινώς, ο ανδρικός οργανισμός έχει πολλούς τρόπους να δείξει πως κάτι δεν πάει καλά. Όταν όμως το καμπανάκι «χτυπάει» με συμπτώματα που μπορεί να θεωρηθούν τυχαία ή καθημερινά, είναι πιο εύκολο να αγνοηθούν.

1. Στυτική δυσλειτουργία 
Θα μπορούσε να είναι ένα πρώιμο σημάδι καρδιακής πάθησης, προειδοποιούν οι γιατροί κι αυτό γιατί «το σώμα χρειάζεται μια καλή και σωστή παροχή αίματος προκειμένου να υπάρξει στύση και ως εκ τούτου τα προβλήματα στύσης δίνουν μια σαφή εικόνα της καρδιαγγειακής υγείας», εξηγεί ο ουρολόγος Raj Persad. 

Αν οι αρτηρίες είναι φραγμένες με λιπαρά κατάλοιπα, η καρδιά δυσκολεύεται να στείλει αίμα στα όργανα του σώματος κάτι που επηρεάζει τη λειτουργία τους. Σε ό,τι αφορά το πέος, αυτή η δυσκολία στη λειτουργία φαίνεται πιο άμεσα. Παράλληλα, ο καρδιολόγος Graham Jackson επισημαίνει πως οι άνδρες με προβλήματα στύσης είναι πιθανότερο να εμφανίσουν κάποια καρδιακή νόσο μέσα σε τρία έως πέντε χρόνια, ενώ ένας άνδρας στα 40 του με στυτική δυσλειτουργία, διατρέχει 50 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο καρδιακής προσβολής μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια. 

Η Κοίλη Γη υπάρχει, σύμφωνα με τους Ινδιάνους Macuxi του Αμαζονίου



Οι Ινδοί Macuxi γνώριζαν για την ύπαρξη της Κοίλης Γης σχεδόν εκατό χρόνια πριν. Αλλά λένε την αλήθεια οι θρύλοι ή είναι μια ακόμη απίστευτη ιστορία λαϊκής παράδοσης;
Τι θα συμβεί αν το κλασικό «Ταξίδι στο Κέντρο της Γης" Ιουλίου Βερν, είναι όντως αλήθεια; Και κάπου εκεί κάτω, ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να εξερευνηθεί, ένα μέρος όπου κατά κάποιο τρόπο, τα έμβια όντα κατοικούν στα βάθη του πλανήτη μας και μια σειρά που αρχαίους πολιτισμούς και κουλτούρες ήξεραν ότι υπήρχε ή υπάρχει ακόμα και σήμερα. Τι θα συμβεί αν, στην πραγματικότητα είναι αλήθεια;

Οι Macuxi Ινδοί είναι ιθαγενείς που ζουν στον Αμαζόνιο, σε χώρες όπως η Βραζιλία, η Γουιάνα και η Βενεζουέλα. Σύμφωνα με τους μύθους τους, είναι οι απόγονοι των παιδιών του Ήλιου, που είναι ο δημιουργός της Φωτιάς και της νόσου και ο προστάτης του «εσωτερικού της Γης."

Ένα διάγραμμα του κέντρου της Γης ως μια γιγαντιαία μπάλα φωτιάς από το βιβλίο του 1678 «Υπόγειος Κόσμος"

Από στόμα σε στόμα οι θρύλοι τους μιλούν για την είσοδο τους στη Γη. Μέχρι το έτος 1907, οι Macuxies είχαν μπει σε κάποιο μέρος του σπηλαίου, και ταξίδευσαν 13-15 ημέρες μέχρι να φτάσουνι στο εσωτερικό. "Είναι εκεί, στην άλλη άκρη του κόσμου, στο εσωτερικό της Γης είναι όπου  ζουν οι γίγαντες, πλάσματα που έχουν ύψος 3-4 μέτρα περίπου ".

Θα πρέπει να την δοκιμάσετε: 800 Ετών Φυσική Συνταγή Για Την Καρδιά Σας!

Η δημιουργός της διάσημης συνταγής είναι η ηγουμένη Hildegard von Bingen, που έζησε πριν από 800 χρόνια. Αργότερα, η συνταγή της για καρδιακά προβλήματα δημοσιοποιήθηκε ακόμα και από γιατρούς. Η συνταγή, επίσης έγινε γνωστή από τη διάσημη βοτανολόγο Maria Trebem.
Θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό 800 - Ετών Φυσικό Συνταγή για την καρδιά σας!Η φυσική θεραπεία για την καρδιά έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμη στις καρδιακές ανωμαλίες και στις σοβαρές καρδιακές παθήσεις. 
Χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν καρδιακές δυσκολίες, όπως τρόμος και γρήγορος καρδιακός παλμός, αρρυθμίες ή άγχος, και αποδείχθηκε ότι είναι χρήσιμη στην θεραπεία της στηθάγχης (πόνος στο στήθος που προκαλείται από ισχαιμία του καρδιακού μυός). 

Μένω επειδή θέλω κι όχι γιατί πρέπει




Όταν παντρεύτηκα, ο άντρας μου είπε ότι δεν πιστεύει στο διαζύγιο -όχι για θρησκευτικούς ή κοινωνικούς λόγους- απλά πιστεύει πως όταν παντρεύεται κανείς είναι για πάντα.


Εγώ πάλι του ξεκαθάρισα πως πιστεύω παρά πολύ στο διαζύγιο, είτε αυτό γίνει την επόμενη του γάμου, είτε μετά από 20 χρόνια και πέντε παιδιά. Του εξήγησα πως δε θα μείνω για τα παιδιά, για το σπίτι, για το δάνειο, γιατί ο τάδε συγγενής είναι στα τελευταία του και θα στενοχωρηθεί.

Ένα πράγμα με φυλάκισε στη ζωή μου: η Φυσική στο Λύκειο. Τίποτα άλλο έκτοτε. Είμαι ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί -αν και, φυσικά, όλοι οι άλλοι στίχοι του συγκεκριμένου τραγουδιού λένε το ακριβώς αντίθετο απ' αυτό που πιστεύω!

Και σε όποιον το είπα, με είπε παράξενη. Αλλά ο άντρας μου όχι, γι' αυτό και τον παντρεύτηκα. Γιατί με ήξερε και κατάλαβε πως αυτό δεν ήταν απειλή, δε σήμαινε πως θα φύγω, επειδή ξέχασε τα γενέθλιά μου ή την επέτειό μας, επειδή κάτι πήγε στραβά ή πήδηξε ο ψύλλος.

Εκεί πάνω, φοβάται ο φόβος και δεν έρχεται.


Από τότε που με θυμάμαι, πετάω. 

Απλώνω τα χέρια και βρίσκομαι στον αέρα ν’ ακουμπάω τα σύννεφα.

 Έχω δει όλη τη Γη, πετώντας απαλλαγμένη από το χωμάτινο σώμα μου.

Κάνω παρέα με τα πουλιά, συντρόφους μου στο Γύρο του Κόσμου.

Κατά λάθος γεννήθηκα άνθρωπος.

Η ψυχή μου είναι αετού.

Ελεύθερου ταξιδευτή που πατάει στη Γη μόνο για να ξεκουραστεί.

Παρολίγον έρωτας

Σοφία Ισμήνη


«Γιατί το κάνω αυτό; Γιατί επιμένω να ξημερώνω με έναν έρωτα που έρχεται κύριος μόλις σουρουπώσει και φεύγει κλέφτης την αυγή με τρόπαιο την ψυχή μου;».

Κάποτε είπαν πως οι μεγάλοι έρωτες δεν ξύπνησαν ποτέ στο ίδιο κρεβάτι. Παραμύθια.
Αυτοί οι έρωτες στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν ποτέ μεγάλοι, παρά μόνο δειλοί.
Παρολίγον έρωτες δηλαδή, μιας και ποιός ή τί μπορεί να αντισταθεί μπροστά σε αυτό το ανυπέρβλητο συναίσθημα που σου τα παίρνει αλλά και σου τα δίνει όλα τόσο απροσδόκητα; Ποια δικαιολογία είναι ικανή να σε κρατήσει μακριά από την απόλυτη πληρότητα;

Ο μεγάλος έρωτας, ο αληθινός, σημαίνει δίνομαι, δεν κρατώ τίποτα για μένα. Αφήνομαι ψυχή και σώμα να με παρασύρει στο άγνωστο με την ελπίδα πως το ταξίδι δεν θα τελειώσει ποτέ, αν είναι το ταξίδι που μετράει.
Κι αν το ζήτημα είναι ο προορισμός, πορεύομαι χέρι με χέρι, χτύπο τον χτύπο, με πείσμα και τόλμη μέχρι να φτάσω εκεί όπου το τέλος γίνεται αρχή.

Οι Κοινοί σε Όλους μας Φόβοι


  • Φοβάμαι πως είμαι κατώτερος από τους άλλους.
  • Φοβάμαι πως είμαι ευάλωτος.
  • Φοβάμαι πως αξίζω την απόρριψη.
    1neb62b
Κι εσύ; Όταν βρίσκεσαι μόνος σου στο σκοτάδι με τις πιο μπερδεμένες σκέψεις σου, ανησυχείς μήπως κάποιος ανακαλύψει πως δεν είσαι αρκετά καλός, μήπως πληγωθείς, μήπως είσαι αταίριαστος; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, συνέχισε το διάβασμα. Εκατομμύρια άλλοι υγιείς άνθρωποι μοιράζονται τους ίδιους φόβους μ’ εσένα κι εμένα. Δεν είμαστε μόνοι. Για να πούμε την αλήθεια, είμαστε μάλλον η πλειοψηφία, και απόλυτα φυσιολογικοί. Στην πραγματικότητα, ο φόβος, αν τον κατανοήσεις, δεν είναι κακός. Μπορεί να σου σώσει τη ζωή.
Ο φόβος όμως, δεν είναι το ίδιο πράγμα με το άγχος. Το άγχος είναι κάτι άλλο – και, για να ωριμάσει η αυτοπεποίθησή μας, χρειάζεται να καταλάβουμε καλά τη διαφορά ανάμεσα στα δύο.

ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Όταν θέλουμε να συμπαθήσουμε κάποιον, είμαστε εξαιρετικά ανεκτικοί. Όταν θέλουμε να εκνευριστούμε με κάποιον, επικεντρωνόμαστε στα ελαττώματά του. Τα συναισθήματά μας για τους άλλους ανθρώπους δεν καθορίζονται από τη συμπεριφορά τους, αλλά από τη δική μας στάση.
      Συντακτ_130607185200
Οι περισσότεροι από εμάς σκεφτόμαστε συχνότερα τι δεν πάει καλά παρά τι πάει καλά. Αν θέλουμε οπωσδήποτε να φτιάχνουμε λίστες, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να αντιστρέψουμε την κατάσταση.  Επικεντρωθείτε σε όλα τα πράγματα που αγαπάτε στους άλλους. Και όταν φύγουν από τη ζωή σας, μπορείτε να παρηγορηθείτε με σκέψεις όπως «Καλύτερα! Ούτως ή άλλως ροχάλιζε!»

Η εχθρότητα του κόσμου μεγάλωσε...



Κατά αρχάς η εχθρότητα του κόσμου μεγάλωσε. Απέκτησε διαστάσεις που ο φοβισμένος εαυτός δεν θέλει να συνειδητοποιήσει και παραμένει αγκιστρωμένος στις προεκτάσεις μια αλλαγής που έγινε επικίνδυνη από τον τρόπο εξαΰλωση της.
Μετά εκείνο το αφήγημα της ελπίδας σαν να το αφήσαμε μισό... Σκιαγραφούσε την πορεία, όριζε τους σταθμούς, γενικά καθόριζε την διαδρομή και τις διεξόδους της. Εκείνη η αφήγηση στολίζει τον ορίζοντα του παρελθόντος την ώρα που όλοι έχουμε μεταφερθεί βίαια στο σκληρό παρόν, περιμένοντας ένα αδυσώπητο μέλλον.
Μάταια προσπαθούμε να κοιτάξουμε πίσω, δεν βλέπουμε παρά τα συντρίμμια ουτοπικών κατασκευαστών, αυτών που καλλιέργησαν την ελπίδα εκμεταλλευόμενοι το φόβο. Δεν βλέπουμε παρά απέραντες κοιλάδες παραπληροφόρησης. Γυμνές συνειδήσεις να περπατάνε τρομαγμένες από την αίσθηση της απάτης.
Ο ρεαλισμός είναι ο μανδύας κάθε αγριότητας και επιβολής στο όνομα μιας πραγματικότητας που κτίζεται γύρω μας και μας απομονώνει, προσπαθώντας πάντα να μας πείσει ότι μας φέρνει κοντά στους άλλους.

Η επιθυμία των κορμιών που δεν προκαλούν την επιθυμία



Η μοναδικότητα των ανθρωπίνων σωμάτων ζωγραφίζει σχήματα στον ορίζοντα του καλοκαιριού. Το παρελθόν τους πλησιάζει από μακριά και το μέλλον τους δεν μπορεί να αποφύγει την μακρινή γραμμή του ορίζοντα που κρύβεται σαν τετελεσμένη κατάσταση μέσα τους.
Έχουν αφήσει πίσω τις ερωτικές περιπτύξεις, τις αναγκαστικές συνευρέσεις σε εποχές της ντροπής. Μια νεότητα μαράθηκε, μαθαίνοντας να φοβάται να κοιτάξει κατάματα την ευχαρίστηση της αποδιωγμένη σάρκας στα άδυτα των κοινωνικών υποχρεώσεων.
Η σκέψη της ηδονής κλειδωνόταν νωρίς κάτω από γκρίζα χρώματα. Μια φυλακή από δέρμα παραμόνευε το κάθε βλέμμα, την κάθε λέξη που πλησίαζε φέρνοντας στην επιφάνεια την επιθυμία.
Οικογενειακές, κοινωνικές, πολιτικές και το περισσότερο θρησκευτικές καταβολές για την αποφυγή της ηδονής, σέρνονταν εσωτερικά και εξωτερικά κρατώντας την αμαρτία και το σφάλμα σαν μαστίγιο της σάρκας που ήθελε να ζήσει την ευτυχία που ανάβλυζε από μέσα της. Έτσι με το χρόνο αφήσανε πίσω τις ερωτικές περιπτύξεις, τις χαρούμενες, παιχνιδιάρικες συνευρέσεις στο σύμπαν της απαγορευτικής δημοκρατίας των ηδονών.
Τώρα εδώ μέσα στο ηλικιωμένο δέρμα πνίγεται η σφοδρότητα της ηδονής. Πνιγμένη, σχεδόν νεκρή μεταφέρεται στο ρυτιδωμένο βλέμμα της ηλικίας. Παρ' όλα αυτά κάτω από την αδιαφορία των ξεχειλωμένων ορίων του σώματος καραδοκά η επιθυμία με την ίδια νεανική σφοδρότητα που κανείς δεν παραδέχεται.
Είναι η επιθυμία των κορμιών που δεν προκαλούν την επιθυμία.

Πλαστήκαμε κατ εικόνα της αλήθειας, και αν θες να δεις την αλήθεια που φέρω πάνω μου, δες τη γύμνια μου




Δες με. Γυμνός στέκω απέναντί σου.
Αντίκρισέ με, δες τη γύμνια μου.
Εκεί θα με βρεις!
Τα ρούχα, θα σου δείξουν το τι έχω, όχι το ποιος είμαι.
Τα λόγια, ακόμα και αν βγαίνουν με τις πιο ειλικρινείς διαθέσεις, θα σου δείξουν το τι πιστεύω, όχι το ποιος είμαι.
Τα έργα μου, θα σου δείξουν το τι μπορώ να καταφέρω, όχι το ποιος είμαι.
Οι τρυφερές μου κινήσεις, μπορεί να σου δείξουν μια ευαίσθητη καρδιά, όχι όμως το ποιος είμαι.
Αν σου δείξω, θα δεις και εσύ το τι βλέπω, όχι όμως το ποιος είμαι.

10 θεάσεις POLTERGEIST που καταγράφηκαν από κάμερα. Δαίμονες, άγγελοι, εξωγήινοι ή φαντάσματα; (Βίντεο)

Αποτέλεσμα εικόνας για 10 POLTERGEIST SIGHTINGS CAUGHT ON TAPE. DEMONS, ANGELS, ALIENS OR GHOSTS? SCARY.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ



<<Θα μάθεις την ιστορία κάποιου, αν ψάξεις την ντουλάπα του. Ανάμεσα στα τζίν, το τυχερό μπλουζάκι και τις πιτζάμες , θα βρεις -συνήθως κρυμμένο- το εναλλακτικό ρούχο που προσφέρει προστασία. Σε κάθε ντουλάπα, υπάρχει μια πανοπλία>>. Με μαθηματική ακρίβεια, όλοι κάποια στιγμή, χρησιμοποιούν την εναλλακτική τους παρουσίαση, το λεγόμενο καμουφλάζ.         Το συγκινητικό της υπόθεσης, είναι η ποικιλία με την οποία εμφανίζεται η ανθρώπινη δραστηριότητα της κάλυψης. Η αγαπημένη μου Άννα, για παράδειγμα, αισθάνεται εκτεθειμένη όταν πηγαίνει μόνη της για ψώνια. Ανακάλυψε λοιπόν  μια φοβερή τεχνική. Προσποιείται ότι μιλάει στο τηλέφωνο. Φυσικά δεν υπάρχει συνομιλητής, υπάρχει  όμως η κάλυψη. Κανείς δεν μπορεί να την υποψιαστεί ως μοναχική. Να υποθέσει, πως δεν έχει φίλες να την συντροφεύσουν στη βόλτα της. Προσφέρει μια σοβαρή απόδειξη της κοινωνικότητας της, μιλάει στο τηλέφωνο. Με τον εαυτό της.

9 σημάδια ότι έχεις σοβαρό πρόβλημα άγχους

Άγχος και Πανικός


Το άγχος µπορεί να είναι καλό....
Το άγχος είναι κάτι που βιώνουµε όλοι µας κάποιες στιγµές. Είναι ο τρόπος µε τον οποίο το σώµα µας προετοιµάζεται να αντιδράσει απέναντι σε απειλές και κινδύνους.
Παρόλο που ακούγεται παράξενο, το άγχος µπορεί να είναι καλό. Χωρίς αυτό, δεν θα µπορούσαµε να αντιδράσουµε αποτελεσµατικά απέναντι σε άγνωστες καταστάσεις. Αλλά πρώτα, ας δούµε από πού πηγάζει το άγχος;
Για να καταλάβουµε από πού πηγάζει το άγχος πρέπει να γυρίσουµε πίσω µερικές χιλιάδες χρόνια. Στην πραγµατικότητα, πρέπει να γυρίσουµε στην εποχή που οι πρόγονοι µας ζούσαν στα δάση. Εξαιτίας των τότε συνθηκών, υπήρχε πάντα η απειλή να τους επιτεθούν ή να τους σκοτώσουν τα άγρια ζώα. Προφανώς, κάτω από τέτοιες συνθήκες, χρειάζονταν κάποιον τρόπο για να µπορούν να αντιδράσουν και να επιζήσουν. Έπρεπε να βρεθεί κάποιος τρόπος για να µπορούν να διαισθάνονται τον κίνδυνο και να ενεργούν µε τον καλύτερο τρόπο - είτε να σκοτώσουν το ζώο και να το χρησιµοποιήσουν για τροφή, είτε να τραπούν σε φυγή (απόδραση). Αυτό λοιπόν που χρειάζονταν ήταν το άγχος!!
Το άγχος βοηθούσε τους προγόνους µας να αντιµετωπίζουν τους κινδύνους. Προετοίµαζε το σώµα τους για "δράση". Χωρίς αυτό, ίσως και να µην είχαν επιζήσει.

Υπηρεσιακή για κλάματα, πρόβα τζενεράλε οικουμενικής

editorial-28-08
Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Περίμενα να ανακοινωθεί και επισήμως η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης για να γράψω το σημερινό άρθρο μου. Έλεγα μήπως διαψευστούν οι πληροφορίες που ήθελαν συγκεκριμένα πρόσωπα να αναλαμβάνουν τους υπηρεσιακούς υπουργικούς θώκους. Δυστυχώς, οι πληροφορίες δεν διαψεύστηκαν.
Αποδεικνύεται λοιπόν πως όταν σε αυτή τη χώρα μιλάμε για προσωπικότητες στις οποίες μπορεί να υπάρχει μια ευρεία συμφωνία μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων, στην πραγματικότητα αναφερόμαστε σε πρόσωπα τα οποία απλώς «τα έχουν καλά» με το πολιτικό κατεστημένο και το έχουν πετύχει διότι σε όποια θέση έχουν αναλάβει στο παρελθόν φρόντισαν να μην κάνουν απολύτως τίποτα.
Έτσι λοιπόν έχουμε υπουργό Εξωτερικών τον Πέτρο Μολυβιάτη, τον εισηγητή του δόγματος «η μη θέση είναι θέση», στον οποίο εν πολλοίς οφείλεται και το γεγονός πως το Κυπριακό παραμένει άλυτο ζήτημα.
Έχουμε υπουργό Εσωτερικών τον Αντώνη Μανιτάκη, ο οποίος θυμίζω πως με πρόταση της ΔΗΜΑΡ συμμετείχε στην αρχική κυβέρνηση Σαμαρά ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αντιστάθηκε σθεναρά στο να φύγουν από το δημόσιο ακόμη και διάφορα αποδεδειγμένα «λαμόγια» δημόσιοι υπάλληλοι.

Κατόπτευση UFO από τον John Lennon!



John Lennon UFO sighting
Ο John Lennon είχε μια UFO κατόπτευση που συνέβη όταν ήταν με την προσωπική του γραμματέα,  May Pang, στην Νέα Υόρκη . Όπως  η May Pang εξιστορεί στο βιβλίο της, το «μεγάλο, κυκλικό αντικείμενο  ερχόταν προς το μέρος μας. Είχε σχήμα κώνου,ήταν πεπλατυσμένο και στην κορυφή του υπήρχε ένα μεγάλο, λαμπρό, κόκκινο φως ... Όταν ήρθε λίγο πιο κοντά, παρατηρήσαμε μια γραμμή από  λευκά φώτα, γύρω από ολόκληρη την περιφέρεια του σκάφους. "


23 Αυγ., 1974 -  Ο John Lennon αναφέρει τη θέαση ενός UFO στη Νέα Υόρκη .Η Παρατήρηση του Λένον πραγματοποιήθηκε όταν ήταν με την προσωπική του γραμματέα, Pang May, στην Νέα Υόρκη , την περίοδο που ο ίδιος και η Yoko Ono είχαν χωρίσει. Αναφέρεται στην εμπειρία που είχε, στο εξώφυλλο του άλμπουμ “Walls And Bridges” , που κυκλοφόρησε το 1974, λέγοντας ότι είδε ένα UFO . Η May Pang αναφέρει στο βιβλίο της, " Loving John "....
John Lennon and May Pang (the second witness along with Lennon).
John Lennon and May Pang (the second witness along with Lennon).

«Είχαμε μόλις παραγγείλει κάποιες πίτσες και επειδή ήταν μια πολύ ζεστή βραδιά, αποφασίσαμε να βγούμε στη βεράντα," υπενθύμισε η Pang."

Δεν υπήρχαν παράθυρα με θέα προς την απέναντι πλευρά του δρόμου, έτσι ο John βγήκε έξω γυμνός, προκειμένου να δροσιστεί από το αεράκι που ερχόταν από τον ποταμό Eat River.

Θυμάμαι ότι ντυνόμουν στο υπνοδωμάτιο  όταν ο John άρχισε να με φωνάζει  να βγω στη βεράντα.

Δεν με θέλει η πεθερά μου – Λύσεις

δεν με θέλει η πεθερά μου

Μπορεί το φαινόμενο “νύφη – πεθερά” να είναι πολύ συχνό, αλλά είναι και διαχρονικό! Πολλές γυναίκες υπήρχαν και υπάρχουν που δηλώνουν πεθερόπληκτες και που δυσκολεύονται να διαχειριστούν την κατάσταση αφού μπλέκουν σε έναν φαύλο κύκλο στον οποίο πιστεύουν πως το ένα φέρνει το άλλο. Ανήκετε, λοιπόν, στην κατηγορία γυναικών που δηλώνουν πως “δεν με θέλει η πεθερά μου”; Μην τα χάνετε! Προσέξτε όμως μερικές λεπτομέρειες αφού αυτού του είδους οι σχέσεις έχουν και λεπτές ισορροπίες. Η αλήθεια είναι πως πολύ λίγα ζευγάρια έχουν καταφέρει να διαχωρίσουν την παλιά οικογένεια με την καινούρια που δημιουργούν με επιτυχία. Συνήθως οι μικροπαρεξηγήσεις δεν λείπουν και κυρίως με τις πεθερές που νιώθουν πως χάνουν τον μονάκριβο γιο! Άλλωστε πάντα υπήρχε μία ιδιαίτερη σχέση μάνας και γιου.
Οι γυναίκες ως πιο ανεξάρτητα όντα κόβουμε πιο γρήγορα τον ομφάλιο λώρο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο με τους άντρες και πολλές φορές ακόμα και αν οι ίδιοι θέλουν, οι μαμάδες φροντίζουν να μην συμβεί. Κάπως έτσι δημιουργείται και η ρήξη πεθεράς – νύφης αφού και οι δυο με τον τρόπο τους διεκδικούν την αποκλειστικότητα από τον ίδιο άντρα. Λύσεις μπορεί να υπάρχουν σε κάθε περίπτωση αλλά πολλές φορές εξαρτάται και από την συμπεριφορά των άλλων.

Πώς να γίνω πιο τολμηρή – 4 τρόποι

πώς να γίνω πιο τολμηρή

Το να γίνει κάποιος άνθρωπος πιο τολμηρός από ότι είναι στην πραγματικότητα δεν αποτελεί και πολύ εύκολη διαδικασία και αυτό γιατί σε όλη την ζωή του έχει μάθει να ζει χωρίς να τολμά, χωρίς να παίρνει αποφάσεις και πρωτοβουλίες και αυτό είναι κάτι που το κάνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής του. 
Έτσι είτε πρόκειται για προσωπικές αποφάσεις είτε για επαγγελματικές ένας άνθρωπος όταν δεν έχει μάθει να είναι τολμηρός είναι αυτό που λέμε ντροπαλός ή πολύ απλά παίρνει τα δεδομένα της ζωής ως έχουν χωρίς να κάνει αυτός κινήσεις για να αλλάξει το δεδομένα και τις καταστάσεις. 
Με λίγα λόγια εάν αναρωτιέσαι «πώς να γίνω πιο τολμηρή» θα πρέπει να μάθεις μέσα από κάποιους τρόπους και φυσικά αλλάζοντας τις συνήθειες που είχες μέχρι τώρα αλλά και την γενικότερη συμπεριφορά σου να σταματήσεις να ζεις στην αφάνεια αλλά και να σταματήσεις να παίρνεις τις καταστάσεις και τα πράγματα ως έχουν αλλά να παίρνεις πρωτοβουλίες και να τολμάς να κάνεις πράγματα  που θα σε κάνουν να νιώθεις τολμηρή. 
Εάν θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την ζωή του καθενός μας με μια ταινία τότε στην δική σου περίπτωση θα πρέπει να γράψεις εσύ το σενάριο της ή τουλάχιστον να είσαι πρωταγωνίστρια και όχι κομπάρσος και για να το πετύχεις αυτό πρέπει να μάθεις να τολμάς.
 Σε αυτό το άρθρο  θα σου εξηγήσουμε τους 4 καλύτερους τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να γίνεις πιο τολμηρή.

Βότανα για την αρθρίτιδα και τον πόνο των αρθρώσεων

Βότανα για την αρθρίτιδα και τον πόνο των αρθρώσεων

Βότανα για την καταπολέμηση της αρθρίτιδας και τον πόνο στις αρθρώσεις

Η αρθρίτιδα είναι μια σύνθετη κατάσταση της υγείας.
Η σωστή διατροφή και ορισμένα βότανα μπορεί να σας βοηθήσουν να αποτρέψετε και να θεραπεύσετε την αρθρίτιδα.

ΜΗΛΟΞΥΔΟ : ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ !

50



Κάθε σπίτι με σκύλους θα πρέπει να έχει πάντα διαθέσιμο μηλόξυδο.
Το μηλόξυδο είναι ένα θεραπευτικό προϊόν με πολλαπλές χρήσεις για τους σκύλους. Ανακουφίζει από τις αλλεργίες, από τις αρθρίτιδες ενώ παράλληλα εξισορροπεί το PH του δέρματος.
Όπως γράφτηκε σε ένα εξαιρετικό άρθρο το 1997 από την Wendy Volhard, «αν ο σκύλος σας έχει φαγούρες, αν μόλις ξεκινάει να εμφανίζεται ένα hot spot στο δέρμα του, αν συνεχώς γλύφει τα πόδια του ή αν έχει αφτιά που μυρίζουν, τότε η χρήση του μηλόξυδου μπορεί να αλλάξει τελείως τα πράγματα».
Για ανορεκτικούς σκύλους, χρησιμοποιήστε μέσα στο φαγητό μηλόξυδο βάζοντας ένα κουταλι της σούπας δύο φορές τη μέρα για ένα σκύλο περίπου 20 κιλών.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ Η ΨΥΧΗ





ΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Όλα οδηγούν πλέον πως ο πλανήτης μας καλύπτεται από ένα αόρατο μαγνητικό πεδίο, και αν και έχω αναφέρει στο παρελθόν αρκετά, τώρα θα επικεντρωθώ σε μια άλλη ιδιότητα του συγκεκριμένου πεδίου.

















Το ενεργειακό πλέγμα δέχεται και συντηρείται με την ενέργεια αυτή μέσω του ομφάλιου λώρου με το άστρο μας τον ήλιο. Έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο το πλέγμα, ώστε να μορφοποιεί μέσα από την πύκνωση της ενέργειας σε ύλη. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει ο άνθρωπος από την επιφάνεια του πλανήτη, και να μην χάσει την πραγματικότητα από γύρω του, διότι εκεί έξω, εκπέμπουν άλλες πληροφορίες από άλλο συντονισμό κύματος.

Περί της Αστρικής προβολής της ψυχής


outbody“Η αστρική προβολή, αποτελεί την έλξη του αστρικού σώματος της ψυχής μέσα στον αστρικό χώρο, με σκοπό τη χρήση του από τον αισθητό κόσμο στην επόμενή της μετενσάρκωση. Ουσιαστικά δηλαδή, αποτελεί εγκλωβισμό της ψυχής μέσα στο πεδίο του αισθητού κόσμου.”
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πράγματι ως φαινόμενο η αστρική προβολή. Μια κατάσταση κατά την οποία το «αστρικό σώμα» αποχωρίζεται -για μια μικρή διάρκεια χρόνου- από το υλικό, βιολογικό μας μέρος και στη συνέχεια επιστρέφει πάλι, για να ενωθεί με το υλικό μας σώμα.
Στον καθημερινό συνηθισμένο άνθρωπο, η βιωματική εμπειρία μιας τέτοιας κατάστασης δεν μπορεί να θεωρηθεί σπάνια όπου -αν μάλιστα γίνει αυτόματα χωρίς τη δική μας μεσολάβηση-, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι φυσιολογική για τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ο περεταίρω πειραματισμός όμως αυτής της κατάστασης από τον καθένα μας, μετασχηματίζεται σε παγίδα μιας και αποτελεί μια πρόβα ή δοκιμή εγκλωβισμού της ψυχής μας μέσα στο πεδίο του αισθητού κόσμου, με σκοπό την μετενσάρκωσή της.

Περί της μετενσάρκωσης της ψυχής


mnsul“Αν αφήσουμε το Εγώ μας να κυριαρχήσει θεωρώντας ότι εμείς -ως ψυχή- ανήκουμε στο σώμα, τότε αυτό μας χρησιμοποιεί στην επόμενη -υποθετική- ζωή του. Τραβώντας μας -μέσω ενεργειακού λώρου- και εγκλωβίζοντάς μας μέσα στο πεδίο της επίγνωσης του κόσμου, μας κρατά δέσμιους, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να απεμπλακούμε και να επιστρέψουμε στην πηγή μας.”
Ένα από τα πλέον σημαντικά ζητήματα εσωτερικής αναζήτησης, είναι η πορεία της ψυχής μετά την ολοκλήρωση της βιολογική ζωής του σώματος στον αισθητό κόσμο. Αρκετοί θεωρούν ότι η ψυχή, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου της ζωής απελευθερωμένη από το σώμα, ακολουθήσει μια νοητή εξωτερική πορεία προς τον ουρανό. Και την κίνηση αυτή, την ονομάζουν αστρική προβολή. Όμως η κατεύθυνση αυτή, όχι μόνο δεν ελευθερώνει τη ψυχή, αλλά αντίθετα την κρατά δεσμευμένη στο αόρατο τμήμα του αισθητού κόσμου, αναγκάζοντάς την να περνά από μετενσάρκωση σε μετενσάρκωση χωρίς όριο επαναφορών.
Η πραγματική απελευθέρωση της ψυχής όμως φαίνεται να ακολουθεί μια αντίθετη, εσωτερική και όχι εξωτερική πορεία. Μια πορεία προς τα μέσα, στο ίδιο το κέντρο του Εαυτού μας από όπου εισέρχεται αρχικά στον αισθητό κόσμο και εξέρχεται τελικά του επιστρέφοντας στην πηγή της.

Προς τα πού αλλάζουμε τον κόσμο μας;


Popeextera“Τούτος ο κόσμος, είναι αδύνατον να αλλάξει μόνος του. Ασχέτως αν το συνειδητοποιούμε ή όχι, όλοι μας νοητικά και συνεχώς, συμμετέχουμε σε αυτόν ως συνδημιουργοί. Σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του λεπτομέρεια, με πράξεις και συμπεριφορές οι οποίες τον διαμορφώνουν για αιώνες”
Στον κόσμο αυτό, όποιος προβλέπει ότι τα μακρόπνοα σχέδια και οι πράξεις του, πρόκειται να δημιουργήσουν μια παγκόσμια αναταραχή, ικανή να τα ακυρώσει και να τα θέσει εκτός ελέγχου, τότε ίσως προσπαθήσει να δημιουργήσει παράλληλα, μια κρίση πολύ ισχυρότερη και ευρύτερη αλλά πλήρως ελεγχόμενη, ικανή να τροποποιήσει τις «περί επιβίωσης» προτεραιότητες των ανθρώπων. Όλο αυτό με στρατηγικούς όρους. Με απλούς, θρησκευτικούς όρους όμως, αυτό δείχνει ότι η ανθρωπότητα πλέον, ετοιμάζεται να περάσει στην εποχή του Εωσφορισμού. Υπάρχουν πολλά στοιχεία τριγύρω που το δείχνουν ευκρινώς σε αρκετούς, όπως και λιγότερα που το «φωνάζουν» σε ολίγους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα