Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Star Trekk Και Η Ημέρα Της Κρίσης:Ο Πλανήτης Nibiru Φτάνει Σύντομα Εντός Του Σκότους


Η θεωρία της ημέρας της κρίσεως (Doomsday) ξεκίνησε το 1976, όταν Ζεκάρια Σίτσιν έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Δωδέκατος Πλανήτης», το οποίο βασίστηκε σε δική του μοναδική μετάφραση της σφηνοειδής γραφής των Σουμερίων , ένα από τα πρώτα συστήματα γραφής. 

Στο βιβλίο,ο Σίτσιν εντόπισε τον πλανήτη, Nibiru, που περιφέρεται γύρω από τον ήλιο κάθε 3600 χρόνια. Χρόνια αργότερα, η  Nancy Lieder, η οποία αυτο-χαρακτηρίζεται ως άτομο με ιδιαίτερες ικανότητες, ανακοίνωσε ότι οι εξωγήινοι την είχαν προειδοποιήσει ότι ο Nibiru θα συγκρουστεί με τη Γη το 2003.

Η ελευθερία του απροσδιόριστου


γλάρος σε κόκκινο ουρανό
Έχετε νιώσει πως παίζετε σε προδιαγεγραμμένο σενάριο ταινίας; Αυτή η αίσθηση είχε καταλήξει να μου γίνει έμμονη ιδέα στα εφηβικά μου χρόνια. Κι αυτό, σε σημείο του να νιώθω πως δεν μπορώ παρά να παρακολουθώ σαν θεατής τα γεγονότα που εκτυλίσσονται γύρω μου, συμπεριλαμβανομένων των δικών μου ενεργειών. Ρίζα αυτής της ασφυκτικής φυλακής μου ήταν ο θετικός τρόπος με τον οποίο σκεπτόμουν (και σκέπτομαι) κι η αδυναμία της λογικής μου να συμβιβάσει την έννοια της αιτιοκρατίας (δηλ. της παραδοχής ότι η φυσική πραγματικότητα λειτουργεί με απαρέγκλιτους νόμους) μ’ αυτήν της προσωπικής μου ελευθερίας.

Υπατία.Η μεγάλη Ελληνίδα.




 Η Υπατία,η μεγάλη αυτή γυναίκα,της αστρονομίας,των μαθηματικών και της φιλοσοφίας έζησε στην Αλεξάνδρεια μέχρι και το θάνατο της το 415 μ.Χ από έναν φανατισμένο χριστιανικό όχλο,η χρονολογία γέννησης της πιστεύετε ότι ήταν γύρω στο 370 μ.Χ. Η Υπατία ήταν άξια σεβασμού καθηγήτρια μαθηματικών καθώς και της νεοπλατωνικής φιλοσοφίας,μάλιστα κατείχε και την προεδρία της νεοπλατωνικής σχολής στην Αλεξάνδρεια.

Θυμός: Υγιές συναίσθημα ή απασφαλισμένη χειροβομβίδα; διαχειριστείτε τον





Ο θυμός είναι ένα φυσιολογικό, υγιές συναίσθημα. 
Αλλά η διαχείριση θυμού μπορεί να είναι ένα πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους που το βρίσκουν δύσκολο να διατηρήσουν τον θυμό τους υπό έλεγχο.

Τα θέματα υγείας που συνδέονται με ανεπίλυτα θυμό περιλαμβάνουν την υπέρταση, την καρδιακή προσβολή, την κατάθλιψη, το άγχος, και πολλά άλλα. 
Αλλά ο θυμός δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. 
Μπορείτε να ελέγξετε το θυμό σας, και έχετε την ευθύνη να το κάνετε.
 Μπορεί να είναι επίπονο, αλλά μπορεί να είναι πολύ αναζωογονητικό.

Λέσχη bilderberg... Δεξαμενή σκέψης ή παγκόσμια διακυβέρνηση;


Για τους περισσότερους η λέσχη Bilderberg δεν είναι άγνωστη. Κάποιοι την ταυτίζουν με το «απόλυτο κακό», για μερικούς είναι το επίσημο – ανεπίσημο όργανο διακυβέρνησης των πιο ισχυρών και πλούσιων ανθρώπων του κόσμου, ενώ για άλλους η Bilderberg, είναι μία μυστικιστική οργάνωση, μία ομάδα που πέρα από την καταδυνάστευση των λαών έχει στόχο και τις θρησκείες. Χιλιάδες άρθρα, εκατοντάδες βιβλία και αμέτρητες συζητήσεις έχουν απλώσει ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την Λέσχη. Περίπου 10.000.000 αποτελέσματα περιμένουν στο google, όποιον επιχειρήσει να ξετυλίξει την άκρη του νήματος… Όμως ποια είναι η Λέσχη Bilderberg; ποιοι την διοικούν και ποιος είναι ο ρόλος της και η δύναμη της; Που σταματά ο μύθος και που ξεκινά η πραγματικότητα;

Γνωστικισμός...η «αίρεση» όλων των αιρέσεων; (μέρος B)




"Οι μαθητές τον ρώτησαν :πότε θα έλθει η βασιλεία;. O Ιησούς αποκρίθηκε: Δεν θα τη δούμε να έρχεται αν καιροφυλακτούμε. Δεν θα πούμε : να, είναι εκεί ή είναι εδώ. Η βασιλεία του Πατρός είναι διασκορπισμένη σε όλη τη γη και οι άνθρωποι δεν τη βλέπουν"
Ευαγγέλιο του Θωμά (απόκρυφο), Λόγιον 113

Γνωστικισμός...η «αίρεση» όλων των αιρέσεων; (μέρος Α)




Aίγυπτος 1945, Λόφοι Τζαμπάλ αλ Ταρίφ κοντά στην πόλη Ναγκ Χαμαντί. Δύο αδέρφια, ο Μοχάμετ Αλή αλ Σαμάν και ο Καλιφά, αναζητούν το «σαμπάχ», ένα πλούσιο φυσικό λίπασμα, ιδανικό για τις αγροτικές καλλιέργειες της περιοχήςΟ Καλιφά σκάβοντας, ανακαλύπτει ένα σκληρό αντικείμενο, φωνάζει τον αδερφό του, ο οποίος τον βοηθά να το ξεθάψουν από το μαλακό χώμα. Ένα μεγάλο σφραγισμένο πιθάρι ξεπροβάλει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των δύο χωρικών. Ο αρχικός δισταγμός να το ανοίξουν (προερχόμενος από τις δεισιδαιμονίες περί κακών πνευμάτων), αντικαταστάθηκε γρήγορα από την προσδοκία ενός κρυμμένου θησαυρού. Ο Μοχάμετ  σπάει με την αξίνα του το πιθάρι, για να ανακαλύψει με φανερή απογοήτευση, πως τίποτα δεν γυάλιζε ανάμεσα στα σπασμένα κομμάτια. 13 δερματόδετα βιβλία ήταν όλος ο θησαυρός, 13 βιβλία που έμελλαν να αλλάξουν κατά πολύ την εικόνα που είχαμε μέχρι τότε για τις «αιρέσεις» αλλά και για τα καθοριστικά πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού.

Αποσμητικά και Ανθιδρωτικά... δηλητήρια και λύσεις!



Το φασκόμηλο (ή αλλιώς σπατζιά) είναι ευστόμαχο και αντιπυρετικό, με αντιιδρωτικές ιδιότητες για την υπερίδρωση των χεριών, του σώματος και της νυχτερινής εφίδρωσης. Πίνοντας 2 ποτήρια την ημέρα, κρατάνε οι αντιιδρωτικές του ιδιότητες για 3 ημέρες.

Ποιοι Είναι οι Δύο και Μοναδικοί Λόγοι Πίσω από Κάθε Πρόβλημα Υγείας;

Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς 

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι όλοι θέλουμε να είμαστε υγιής, είτε κάνουμε κάτι γι αυτό είτε όχι. Το θέμα της υγείας είναι ίσως το σημαντικότερο γιατί όλα ξεκινούν και καταλήγουν με αυτήν ή την απουσία της.

Στη προσπάθεια επίτευξης καλής υγείας υπάρχουν κάποιες αρχές που διέπουν την λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού οι οποίες είναι πρωταρχικής σημασίας:

Είναι η Ομοκυστεΐνη η νέα Χοληστερίνη;


Dr. Δημήτρης Τσουκαλάς
Διδάκτωρ Πανεπιστημίου UNI.NA. Federico II
Ειδικός στα Χρόνια Νοσήματα και τον Μεταβολισμό
Πρόεδρος Του European Institute of Nutritional Medicine
Μέλος της Ακαδημίας Επιστημών της Νέας Υόρκης

Η ομοκυστεΐνη, είναι μια ουσία που παράγεται μέσα στο σώμα μας ως τοξικό κατάλοιπο του μεταβολισμού.
Πρόκειται για έναν δείκτη που είχε κινήσει το έντονο ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας. Πριν από μερικά χρόνια όμως, στις αρχές του 2000, κακά σχεδιασμένες μελέτες υποτίμησαν την αξίας της.Νέα στοιχεία και η επανεξέταση παλαιότερων ερευνών αποκαθιστούν έναν δείκτη που φαίνεται ότι έχει να μας προσφέρει πολλά στην έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Ξηροί καρποί, πολύτιμη η διατροφική τους αξία.




Παρέχουν πολύτιμα θρεπτικά συστατικά
Καρύδια, αμύγδαλα, φιστίκια, κάσιους, φουντούκια, συνοδεύουν το ποτό σας και εμπλουτίζουν γευστικά γλυκά και αλμυρά πιάτα.
Και εμείς σας δίνουμε τρεις λόγους για να τους επιλέξετε!

Κράτα μακριά τα κουνούπια με φυσικούς τρόπους



Από τη Ζωή Κίττα
Ένα από τα βασικά προβλήματα που έρχεται μαζί με τη ζέστη και το καλοκαίρι είναι -δυστυχώς- τα κουνούπια. Εκτός από ενοχλητικά, τα μικροσκοπικά αυτά έντομα μπορεί να είναι και επικίνδυνα για την υγεία σου αφού μεταφέρουν ένα σωρό μικρόβια. Παράλληλα, το ίδιο επικίνδυνα μπορεί να αποβούν τα χημικά σκευάσματα που προτείνονται ως απωθητικά. Μην ανησυχείς όμως. Υπάρχουν τρόποι να προστατευτείς από τα κουνούπια χωρίςνα θέσεις σε κίνδυνο την υγεία σου.

Αποτοξίνωση Σώματος και Πνεύματος


Το σπίτι σας φροντίζετε να το καθαρίζετε τακτικά, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει η υγεία σας. Κάνετε το ίδιο, όμως, με το σώμα και το πνεύμα σας; Κάθε πότε πετάτε τα «σκουπίδια» που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας και σας κλέβουν ενέργεια, βάζοντας σε κίνδυνο τόσο τη σωματική όσο και την πνευματική σας υγεία; Στο σύντομο οδηγό που ακολουθεί δείτε με μία ματιά πώς μπορείτε να βοηθήσετε το σώμα και το μυαλό σας να αποβάλλουν τα περιττά και επικίνδυνα, ώστε να κερδίσετε τη χαμένη σας ευεξία. 

Πώς θα βοηθήσετε κάποιον όταν έχει κατάθλιψη



Τί πρέπει να κάνετε ...


Η κατάθλιψη είναι μια σοβαρή διαταραχή που αλλάζει όχι μόνο τη ζωή του ατόμου που την βιώνει αλλά και των ανθρώπων που ανήκουν στο στενό περιβάλλον του.

Εάν έχετε κι εσείς ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει κατάθλιψη, ίσως να αναρωτιέστε πώς θα μπορούσατε να τον/την βοηθήσετε αποτελεσματικά.

Για να βοηθήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι σημαντικό να:

Τραγωδία στις ΗΠΑ:Στους 91 οι νεκροί αναμεσά τους και 20 παιδιά απο τον φονικό ανεμοστρόβιλο στην Οκλαχόμα [Εικόνες-Βίντεο]


Ανεμοστρόβιλος με διάμετρο τριών χιλιομέτρων έπληξε χθες Δευτέρα το προάστιο Μουρ της Οκλαχόμα Σίτι αφήνοντας πίσω του, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό, 91 νεκρούς, σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου στο CNN.

Σπίτια και αυτοκίνητα καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ εκτιμάται ότι περίπου 24 μικροί μαθητές έχουν παγιδευτεί στα ερείπια ενός σχολείου που κατέρρευσε.

Πανίσχυρο τονωτικό που απορροφά τις φλεγμονές και αλκαλοποιεί το αίμα


Είναι ένα ισχυρό θεραπευτικό τονωτικό ποτό που βοηθάει στη μείωση των φλεγμονών στο σώμα και αλκαλοποιεί το αίμα.

Μήπως σηκώνεστε τη νύχτα για τουαλέτα; Μέγα λάθος!



Eάν είστε ενήλικες (ελπίζουμε πως ναι) και έχετε προβλήματα ύπνου, τότε ίσως ένας από...τους λόγους να είναι το ότι σηκώνεστε τη νύχτα για να πάτε στην τουαλέτα «προς νερού» σας. 


Αυτό υποστηρίζει μία νέα έρευνα που παρουσιάστηκε στο 28ο ετήσιο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ουρολογίας (EAU).

Το πρόβλημα της νυκτουρίας όπως ονομάζεται, συνδέεται όχι μόνο με διαταραχές του ύπνου αλλά και με «σημαντική μείωση» της αποδοτικότητας στην εργασία και σε άλλες δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου μας. 

Business Insider: Αυτό είναι το τρομερό σχέδιο της Google για πλήρη έλεγχο του κόσμου και της ζωής μας


Business Insider: Αυτό είναι το τρομερό σχέδιο της Google για πλήρη έλεγχο του κόσμου και της ζωής μας
To κολοσσιαίων διαστάσεων συνέδριο της Google, που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, αποκάλυψε πολλά περισσότερα απ' όσα θα νόμιζε κάποιος ανυποψίαστος ακροατής.
Με κάθε νέο update, προϊόν ή υπηρεσία το οποίο παρουσίαζε, η εταιρεία καθιστούσε ολοένα και πιο σαφές ότι δεν είναι απλά άλλη μία εταιρεία αναζήτησης δεδομένων που βγάζει τόνους λεφτά από τις διαφημίσεις, αλλά ένα διογκούμενο τέρας που τείνει να εισβάλλει σε κάθε πτυχή της ψηφιακής, δημόσιας, ιδιωτικής, ακόμη και σωματικής ζωής μας και μάλιστα με ολοκληρωτικό τρόπο.

Τα μυστικά του ανθρώπινου σώματος: 20 λειτουργίες του που αγνοούσατε



Το ανθρώπινο σώμα και η πλήρης κατανόηση των λειτουργιών του αποτελούν βασικό στόχο των επιστημόνων, ωστόσο, όσο καλά κι αν γνωρίζουμε το σώμα μας, κρύβει ορισμένα μυστικά και λειτουργίες που ο περισσότερος κόσμος αγνοεί.

Ακολουθούν οι 20 πιο εντυπωσιακές και πιο άγνωστες λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος:

Ζω με έναν ναρκισσιστή!!!




Όλοι μας, λίγο ή περισσότερο, όταν περιγράφουμε τον εαυτό μας ή τους άλλους, εύκολα διαπιστώνουμε ότι περιγράφουμε ένα πάζλ χαρακτηριστικών, δυναμικών και πεποιθήσεων. Όλοι μας διαθέτουμε στοιχεία από πολλά είδη προσωπικότητας και τα οποία είναι ανεξάρτητα από τις τάσεις που ενδεχομένως κυριαρχούν μέσα μας.

ΤΟ ΒΙΩΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ


Ποσο διψασμενοι ειναι οι ανθρωποι για γνωση, για καθοδηγηση .Ποσο ευκολα εντυπωσιαζομαστε οταν καποιος εμφανιζεται και μας υποσχεται οτι θα πας πει την αληθεια, θα μας δωσει τη γνωση του, θα μας μαθει να βλεπουμε τον κοσμο μεσα απο τα δικα του ματια.
Εχουν ξεχασει οι ανθρωποι οτι η γνωση ειναι μεσα τους, απ'τους αλλους μονο το ερεθισμα μπορεις να παρεις, το ερεθισμα που θα κινησει την αντιληψη σου και το νου σου. Αν εχεις νου καλεισαι να συνθεσεις μονος σου την αληθεια συμφωνα με  τη δικη σου γνωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα