Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονιστική μαρτυρία στη Daily Mail από τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην τραγωδία της Λίνδου



Αναφέρεται ότι έπεσαν από ύψος 120 μέτρων

Το δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Ακρωτήρι Γκίνας, όταν ξαφνικά ένας δυνατός άνεμος έκοψε τα σχοινιά του θαλάσσιου αλεξίπτωτου με αποτέλεσμα τα τρία παιδιά να πέσουν στα βράχια και δύο από αυτά να σκοτωθούν ακαριαία και ένα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Πως ο Ελεύθερος Άνθρωπος μετατρέπεται σε Σκλάβο

 ''Ο άνθρωπος γεννιέται ελεύθερος αλλά στη διάρκεια της ζωής μετατρέπεται σε σκλάβο !

Γιατί όταν ο άνθρωπος γεννιέται σε ένα κόσμο κόσμο που χαρακτηρίζεται από σκλαβιά, χάνει την ικανότητα να ψάξει και να βρει την ελευθερία του!

Έτσι , με τη μακροχρόνια σκλαβιά δημιουργείται στον άνθρωπο μία συνήθεια ή ένας δουλικός τρόπος ζωής που δεν θέλει πλέον να αλλάξει !

Άρα, τελικά, οι άνθρωποι παραμένουν σκλάβοι γιατί κάποτε, ενάντια στην εγγενή ανθρώπινη ελευθερία , κάποιοι Πολιτικοί ηγέτες εφάρμοσαν τη δουλεία !

Μπορείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε...Αγωνιστείτε!

 


΄΄Στην κατάσταση της Αδράνειας , ο άνθρωπος αισθάνεται ανίκανος να κουνηθεί ή να ενεργήσει ! Συναισθηματικά, η Αδράνεια, σχετίζεται με τη κατάθλιψη ή τη πλήξη!

Όταν κάποιος παραμένει αδρανής, είναι υποψήφιος για τον καταθλιπτικότερο και τον πληκτικότερο τρόπο ζωής ! Η κατάθλιψη και η πλήξη οδηγούν σε έλλειψη πρωτοβουλιών , σε παθητική συμπεριφορά , σε αρνητικές σκέψεις ! Το αποτέλεσμα είναι εσωτερική αναστάτωση και καθημερινότητα γεμάτη από εκκρεμείς σχέσεις που οδηγούν στο πουθενά και προκαλούν πόνο και άρνηση !
Αναζητήστε αυτό που θέλετε πραγματικά , και , αφού νοιώσετε αυτό που αισθάνεστε, προσπαθήστε να το κερδίσετε ! Μη προσκολλάστε στα γνωστά και τετριμμένα…. Χαρίστε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αγωνιστείτε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε !

Δέκα χρήσεις επιβίωσης του συνδετήρα

 

Μια από τις καλύτερες δεξιότητες επιβίωσης που πρέπει να κατέχουμε είναι αυτή της μετατροπής καθημερινών αντικειμένων σε εργαλεία για πολλαπλές χρήσεις. Ο συνδετήρας είναι ένα αντικείμενο που προσφέρεται εξαιτίας του σχήματος του για να το αξιοποιήσουμε σε ένα μεγάλο αριθμό εργασιών.

1. Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πιαστράκι του φερμουάρ.

2. Στη θέση ενός κουμπιού όπως η παραμάνα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα