Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Δεν έχει σημασία από πού παίρνεις διάφορα πράγματα, αλλά πού τα οδηγείς... Ζαν-Λικ Γκοντάρ

Από τον Γιάννη Πετρίδη

Μπορεί αρκετοί να ερίζουν για το αν οι U2 έχουν τη δύναμη να αντικαταστήσουν, ως κορυφαίο συγκρότημα του ροκ, τους Rolling Stones, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η θέση ήταν για πολλά χρόνια υπό αμφισβήτηση, και συγκεκριμένα για το χρονικό διάστημα που υπήρχαν οι Led Zeppelin, δηλαδή μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του '70.

Μάλιστα, κάθε φορά που για κάποιο λόγο παρουσιάζονταν στο κοινό, είτε ζωντανά είτε κυκλοφορώντας νέους δίσκους με παλαιότερο υλικό, η ανταπόκριση αυτού ήταν εντυπωσιακή, σε όγκο και αριθμό πωλήσεων των δίσκων τους.
Βέβαια σ' αυτό συνέτεινε και η απουσία τους από τα μουσικά δρώμενα, γεγονός που πάντα δημιουργεί στο κοινό μεγαλύτερες προσδοκίες.

Οι Led Zeppelin κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ την άνοιξη του 1969, δηλαδή ακριβώς πριν από 40 χρόνια. Φτιάχτηκαν από τον Jimmy Page, ουσιαστικά δημιουργό των Yardbirds, συγκρότημα μέσα από το οποίο είχαν περάσει δύο ακόμα μεγάλοι κιθαρίστες, ο Eric Clapton και ο Jeff Beck.
Βασική μουσική κατεύθυνση οι Yardbirds είχαν τα μπλουζ, αν και συχνά ηχογραφούσαν κομμάτια που ξέφευγαν από το είδος, μάλλον όμως για να επιβιώσουν οικονομικά.

ΗΧΩ και ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ



Όταν γεννήθηκε ο Νάρκισσος, γιoς του ποταμού Κηφισού και της νύμφης Λειριώπης, ο μάντης Τειρεσίας προφήτευσε ότι θα ζήσει ως τα βαθειά γεράματα, γιατί δεν θα μάθει ποτέ τον εαυτό του.
Σύμφωνα με μία από τις παραδόσεις ήταν τόσο όμορφος που κανείς δεν μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία του. Ο Οβίδιος στο έργο του "Μεταμορφώσεις" αναφέρει ότι τον είχαν ερωτευθεί όλες οι νύμφες του δάσους.
Η Ηχώ ήταν μια από τις νύμφες, που ήταν αγιάτρευτα ερωτευμένη με τον Νάρκισσο
, αλλά δεν μπορούσε να του μιλήσει, γιατί την είχε τιμωρήσει η Ήρα, να επαναλαμβάνει ηλιθίως, μόνο την τελευταία λέξη της φράσης των άλλων, όταν κατάλαβε πως τη παραπλανούσε μένοντας μαζί της να της μιλά με σκοπό να την κρατά απασχολημένη, όταν ο Δίας ερωτοτροπούσε με τις άλλες νύμφες, δίνοντας έτσι το χρόνο στις φίλες της να ξεφεύγουν την οργή της.

κάντε τριπλή αποτοξίνωση

Κάντε τριπλή αποτοξίνωση

Της Αφροδίτης Ραυτοπούλου

Αίσθημα βάρους στα πόδια, πρήξιμο στους αστραγάλους και τα πέλματα, έντονη κυτταρίτιδα στους γλουτούς και τους μηρούς: είναι πολλές οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται από αυτές τις διαταραχές, ειδικά στο τέλος μιας κουραστικής μέρας. Βασική αιτία του πρηξίματος είναι η κατακράτηση υγρών, ένα πρόβλημα που αφορά κυρίως στο «ωραίο φύλο».
Τι μπορείτε να κάνετε για να «στραγγίξετε» τους ιστούς σας και να χαρίσετε στο δέρμα σας μία πιο σφιχτή, νεανική και σφριγηλή όψη; Ποντάρετε σε αποσυμφορητικά προϊόντα της φύσης, που συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών και των κατακρατημένων υγρών, καταπολεμώντας έτσι το πρήξιμο και κάνοντας λιγότερο ορατή την κυτταρίτιδα.

ΔΕΊΤΕ ΈΝΑ ΚΌΛΠΟ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΣΑΣ!!!

Η Μελιτζάνα στην κουζίνα μας

eggplant with bread


Mελιτζάνα, η μελαχρινή ντίβα: Δεν υπάρχει καλύτερο καλοκαιρινό λαχανικό από την μελιτζάνα. Εκτός ίσως από την τομάτα που έτσι κι αλλιώς συνδυάζονται υπέροχα. Αποφεύγουμε τα τηγανιτά αλλά μπορούμε να κάνουμε την μελιτζάνα αντι για τηγανιτή, ψητή, που είναι καλύτερη πιο τραγανή και πιο υγιεινή φυσικά. Μπορείτε να φτιάξετε μικρα αριστουργήματα με αυτό το λαχανικό, τόσα όσα σας επιτρέπει ο νους σας. Δείτε τις φωτογραφίες και καλιεργήστε εκτός απο μελιτζάνες και την φαντασία σας.

Οι τέσσερις τροφές που καταστρέφουν το δέρμα μας

Όταν το αλάτι μπορεί να κάνει θαύματα και όχι ζημιά στον οργανισμό μαςΠέρα από πολύ κακό στη γραμμή μας υπάρχουν κάποια τρόφιμα -που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν πρέπει να τα καταναλώνουμε χωρίς μέτρο- τα οποία καταστρέφουν και το δέρμα μας καθώς ευθύνονται για τη δημιουργία οιδημάτων, κοκκινίλων, για τις σακκούλες κάτω από τα μάτια αλλά και για τις ρυτίδες.
Τα τέσσερα τρόφιμα που εκτός από το να μας βάζουν επιπλέον κιλά προκαλούν πρόωρη γήρανση και αφυδάτωση στον οργανισμό μας, σύμφωνα με το Queen, είναι τα εξής:

Ξέρετε πως ακούγεται η φωνή σας στους άλλους;


Ξέρετε πως ακούγεται η φωνή σας στους άλλους;

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι γνωρίζετε ότι η φωνή σας ακούγεται διαφορετικά στους άλλους από ότι την ακούτε εσείς. Αν έχει τύχει να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας, τότε θα έχετε παρατηρήσει ότι αυτό που ακούτε δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με τη φωνή σας.

Πώς να δαμάσεις τον εσωτερικό σου κριτή....!!!

Όλοι μας έχουμε μια εσωτερική φωνή αυτοκριτικής. Για κάποιους ανθρώπους όμως, η φωνή αυτή είναι πιο δυνατή, αυστηρή, θυμωμένη και ακατάπαυστη. Πολλές φορές, άνθρωποι με κατάθλιψη κάνουν ιδιαίτερα έντονη αυτοκριτική και εμπλέκονται σε αρνητικούς εσωτερικούς διαλόγους με το αυστηρό αυτό κομμάτι του εαυτού τους το οποίο θα ονομάσουμε «εσωτερικό κριτή».

Η έντονη αυτοκριτική μπορεί να πηγάζει από τον τρόπο που μεγαλώσαμε. 

Διεκδίκησε τη ζωή σου. Κάνε το τεστ, μάθε τεχνικές.


Υπήρξαν φορές μετά από μία περίπτωση που ευχήθηκες να τη χειριζόσουν διαφορετικά; Νιώθεις συχνά ότι οι άλλοι σε παραβλέπουν; Χάνεις ποτέ την υπομονή σου χωρίς να καταφέρεις να περάσεις ένα μήνυμα; Τότε ίσως να υπάρχει μια αδυναμία στον τομέα της Διεκδικητικότητας.

Η Διεκδικητικότητα είναι η απευθείας και ειλικρινής έκφραση συναισθημάτων (τόσο θετικών όσο και αρνητικών), γνώμης και δικαιωμάτων χωρίς αγωνία και άγχος μήπως και θυμώσουν κάποια άλλα άτομα. 
Είναι η υποστήριξη του εαυτού με τρόπο που δεν παραβιάζει τα βασικά δικαιώματα κάποιου άλλου ατόμου και το άτομο αντιμετωπίζει τη ζωή με μια προσέγγιση που του επιτρέπει να διατηρήσει ή να ξαναποκτήσει τον έλεγχο της ζωής του, κάτι που θα οδηγήσει σε ψηλότερο επίπεδο αυτοπεποίθησης και την αίσθηση ότι μπορεί να αποφασίζει την πορεία της ζωής του.

Αλλάζει ο άνθρωπος ;

Η γνώση αποτελεί το πρώτο βήμα για την αλλαγή, ακόμη και όσον αφορά τον εαυτό μας.

"Ότι ακούμε είναι μία γνώμη, όχι το γεγονός αντικειμενικά, ότι βλέπουμε είναι μία οπτική γωνία, όχι πάντα η αντικειμενική αλήθεια». (Όπως νομίζουμε, μια και το μυαλό φιλτράρει αυτό που βλέπουν τα μάτια). - Μάρκος Αυρήλιος (Ρωμαίος αυτοκράτορας- Φιλόσοφος).

Τι εννοούμε με την έννοια «αλλαγή» ενός ανθρώπου;

Δύο συμπαντικοί νόμοι

samsara


Η ψυχή δεv γνωρίζει ούτε τηv γέννηση ούτε τον θάνατο.
Πάντα ζωντανή, δεν παύει ποτέ να υπάρχει.
Αγέννητη, αθάνατη, προϋπάρχουσα, αιώνια, δεν έχει
ούτε αρχή ούτε τέλος.
Δεν πεθαίνει όταν το σώμα νεκρώνεται.
Μπαγκαβάτ-γκίτα (2.20)
Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της σύγχρονης Θεοσοφίας, είναι ότι επανέφερε στηv Δύση τους δύο συμπαντικούς νόμους, γνωστούς ως Κάρμα και Μετενσάρκωση. Κατά την Ε.Π.Μπλαβάτσκυ, η γνώση αυτών των δύο νόμων και μόνο, δίνει τηv δυνατότητα και στον πιο απλό άνθρωπο να αντιληφθεί την εσωτερική φύση της ζωής και να κατανοήσει την αιτία και τον σκοπό της παρουσίας του πάνω στη γη. Η γνώση αυτών των νόμων καθιστά τον άνθρωπο υπεύθυνο για τηv ζωή και το μέλλον της, του επισημαίνει τηv δυνατότητα αλλά και τις συνέπειες των επιλογών του και του προσφέρει το όραμα της υπαρξιακής του τελειοποίησης.

Αγαπάτε όπως ο ήλιος

healing
Η ηθική και η θρησκεία μας κηρύττουν να ξεχάσουμε τον εαυτό μας, να σκεφτόμαστε περισσότερο τους άλλους απ’ ό,τι εμάς τους ίδιους. Ε ναι φυσικά, αυτό είναι ωραίο, αλλά είναι αληθινά ρεαλιστικό; Όχι, ό,τι κι αν κάνει κάποιος είναι αδύνατον να μη σκέφτεται τον εαυτο του: είναι η ίδια η κοσμική Νοημοσύνη που έδωσε στον άνθρωπο αυτή την τάση να ανάγει τα πάντα στον εαυτό του, προκειμένου να μπορεί να τρέφεται, να αυτοπροστατεύεται, να αυξάνεται, να προοδεύει. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να ασχολείται όλη την ώρα με τον εαυτό του. Το θέμα είναι απλώς να αλλάξει τηv φύση, το περιεχόμενο και τον προσανατολισμό αυτής της τάσης. Πώς; Παίρνοντας ως πρότυπο τον ήλιο.

Παιδεία θα πει να πραγματώσει ο άνθρωπος την ανώτερη φύση του

tsolaki
Καθ. Τσολάκης Χρήστος: Όλοι φταίμε γιατί δεν αναγεννηθήκαμε. Δεν αναγεννήθηκε ο Ελληνισμός.
Όταν ερχόταν στην Ευρώπη η Αναγέννηση, εμείς πέφταμε στην Τουρκιά, στην πιο σκληρή ανατολίτικη δουλεία.
Και ύστερα, όταν έγινε η δημιουργία του κράτους, λειτουργούσε Βαυαρικός αυταρχισμός, Τουρκικός σουλτανισμός, ανατολικός και ανατολίτικος Σατραπισμός, Βυζαντογενής (αλλα και Τουρκογενής) Κοτζαμπασιδισμός.
Λειτούργησαν, τοποθέτησαν και κατέλυσαν έναν άξιο ωστόσο λαό, στην αδράνεια και την υποτέλεια.  Δεν τον άφησαν να αναγεννηθεί.

Ἀπαγορεύτηκαν τὰ τουρκικὰ σήριαλ στὴν Αἴγυπτο


Γράφει ὁ Νίκος Χειλαδάκης, 

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Σὲ μία καινούργια κίνηση κατὰ τῆς Τουρκίας προχώρησε ἡ νέα αἰγυπτιακὴ κυβέρνηση καθὼς ὅπως ἀναφέρουν καὶ οἱ τουρκικὲς ἐφημερίδες ἀπαγορεύτηκε ἡ μετάδοση τῶν τουρκικῶν τηλεοπτικῶν σειρῶν, (ποὺ ἔχουν ἤδη ἀποβλακώσει τὸ ἑλληνικὸ τηλεοπτικὸ κοινό),  ἀπὸ τὰ αἰγυπτιακὰ κανάλια
Ὅπως ἀναφέρει καὶ ἡ τουρκικὴ ἐφημερίδα Milliyet, σὲ ἀνταπόκρισή της ἀπὸ τὸ Κάϊρο, οἱ τουρκικὲς τηλεοπτικὲς σειρὲς ποὺ ἀναμεταδίνονταν ἀπὸ τὸ μεγάλο αἰγυπτιακὸ κανάλι, El Arabiya TV,  καθὼς καὶ ἀπὸ τὰ αἰγυπτιακὰ κανάλια en Nehar καὶ  el Kahire ven Nas, ἀπὸ τὶς 18 Αὐγούστου ἔχουν ἀπαγορευτεῖ, καθὼς καὶ κάθε διαφήμιση ποὺ σχετίζονταν μὲ τὴν προβολὴ αὐτῶν τῶν τουρκικῶν σήριαλ.

Ο Καζαντζάκης περιγράφει την "γνωριμία" με τον Νίτσε


Μια μέρα εκεί που διάβαζα σκυμμένος στη Βιβλιοθήκη της Άγιας Γενεβιέβης, μια κοπέλα με ζύγωσε κι έγειρε από πάνω μου. Κρατούσε ανοιχτό ένα βιβλίο κι είχε βάλει το χέρι της κάτω από τη φωτογραφία ενός αντρός που 'χε το βιβλίο, για να κρύψει τ' όνομά του, και με κοίταζε με κατάπληξη. -Ποιος είναι αυτός; με ρώτησε δείχνοντάς μου την εικόνα. Σήκωσα τους ώμους: -Πώς θέλετε να ξέρω; Είπα.
-Μα είστε εσείς, έκαμε η κοπέλα, εσείς, απαράλλαχτος. Κοιτάχτε το μέτωπο, τα πυκνά φρύδια, τα βαθουλά μάτια. Μονάχα που αυτός είχε χοντρά κρεμαστά μουστάκια, κι εσείς δεν έχετε.

"Πρώτα η Ελλάδα"


Υπάρχει κάτι θετικό στον ορίζοντα; Βλέπουμε κάτι καλό ή φως στο βάθος του τούνελ να έρχεται;
Ζούμε τα τελευταία πέντε χρόνια μια  περίοδο δύσκολή με περίπλοκες αλλαγές σε πολιτικό-κοινωνικό επίπεδο που έχουν δραματικά επηρεάσει την οικογενειακή και προσωπική καθημερινότητα των Ελλήνων που ζουν στη χώρα. 


Οι λόγοι είναι γνωστοί και αποδίδονται στην οικονομική κρίση που έγινε ευρέως αντιληπτή στα τέλη του 2009 και που από τότε μέχρι σήμερα οι εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα υφίσταται τις σκληρές επιπτώσεις ενός συστήματος που χρεοκόπησε οριστικά και αμετάκλητα.

Η πνευματικότητα συνδέεται με συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου

Η πνευματικότητα συνδέεται με συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου

Επιβεβαιώθηκε μια άμεση σχέση αιτίας και αιτιατού ανάμεσα σε μια εγκεφαλική περιοχή και στην άμεση πρόκληση αισθήματος υπερβατικότητας, εσωτερικής γαλήνης ή αυτο-υπέρβασης.
Ιταλοί νευροεπιστήμονες εντόπισαν εγκεφαλικές περιοχές, οι οποίες, όταν υποστούν ζημιά λόγω κακώσεων, όγκου κλπ., προκαλούν αυξημένη πνευματική δραστηριότητα και ιδίως το αίσθημα της εσωτερικής γαλήνης και υπερβατικότητας ή αυτο-υπέρβασης, δηλαδή το αίσθημα κάποιου ότι ξεπερνά τον εαυτό του και αποτελεί οργανικό μέρος του σύμπαντος.

8 τρόποι για να γίνετε... «φίλοι» με την πρωινή άσκηση

Το να ασκείται κανείς σωματικά… πουρνό – πουρνό ακούγεται και είναι εξαίσιο. Σε πολλούς όμως φαίνεται δύσκολο έως ακατόρθωτο. Πώς μπορείτε άραγε να υπερβείτε τα «εμπόδια», υπαρκτά ή απλώς της φαντασίας σας;

Η πρωινή άσκηση έχει πολλά πλεονεκτήματα: βγάζει από τη λίστα σας μια καλώς εννοούμενη «υποχρέωση» που αλλιώς θα έπρεπε να χωρέσει μέσα στην υπόλοιπη ημέρα, δίνει ενέργεια και ευεξία, σας φέρνει σε επαφή με όμορφες εικόνες του ανατέλλοντος ηλίου και είναι σχετικά λιγότερο εύκολο να την παραλείψετε λόγω αστάθμητων παραγόντων.
Όλα καλά λοιπόν για τους πρωινούς τύπους, αλλά αν το να ξυπνάτε μαζί με τις… κότες και ταυτόχρονα να έχετε μετά να αντιμετωπίσετε και την καθημερινή ρουτίνα, σας φαίνεται «βαρύ», ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές και σύντομα θα έχετε γίνει, με λίγη καλή θέληση, τακτικοί πρωινοί αθλητές.

Λεηλατήθηκαν πολιτιστικοί θησαυροί στην Αίγυπτο


Οι ταραχές στις πόλεις της Αιγύπτου δεν άφησαν στο απυρόβλητο μουσεία γεμάτα πολιτιστικούς θησαυρούς και χριστιανικές εκκλησίες. Εικόνες πλήρους καταστροφής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το Εθνικό Μουσείο Μαλάουι (Malawi National Museum) στην πόλη Minya της Άνω Αιγύπτου.


Βιτρίνες σπασμένες και λεηλατημένες, αγάλματα κομματιασμένα και πεταμένα στο δάπεδο, περίτεχνες σαρκοφάγοι κατεστραμμένες είναι το σκηνικό ενός πρωτόγνωρου βανδαλισμού που συνέβη όταν υποστηρικτές του ισλαμιστή Μόρσι εισέβαλαν στο μουσείο και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά.

Ποιες παθήσεις μπορεί να αποκαλυφθούν παρατηρώντας την γλώσσα σας;


της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου

Η γλώσσα βοηθάει στην επεξεργασία της τροφής,  αλλά και στην εκφορά των  λέξεων. Από τη γλώσσα ωστόσο μπορούμε να βγάλουμε επίσης και χρήσιμα συμπεράσματα για την υγεία μας,  αφού μπορεί να μας προειδοποιήσει έγκαιρα με κάποια σημάδια. Αν αλλάξει η εμφάνιση της ή και η μορφολογία της μπορεί να είναι σημάδια που να υποδηλώνουν κάποιο σύμπτωμα σοβαρής ασθένειας ή τα αρχικά σημάδια εμφάνισης μιας πάθησης.

Παθήσεις που αποκαλύπτουν τα νύχια σας. Ποια η κατάλληλη διατροφή για την υγεία των νυχιών σας;


Συντάκτες: Κλεοπάτρα Ζουμπουρλή, μορ. βιολόγος, Θάλεια Γούτου, αισθητικός-κοσμητολόγος

Τα νύχια έχουν χαρακτηριστεί καθρέφτης της υγείας μας, αφού μπορούν να αποτελέσουν μέσο για τη διάγνωση ακόμα και σοβαρών νοσημάτων. Παρατηρώντας τα νύχια σας μπορείτε να κάνετε τσεκ απ στην υγεία σας. 
Παθήσεις των νεφρών, της καρδιάς, του ήπατος κλπ., όπως νεφρική, καρδιακή ή ηπατική ανεπάρκεια, συχνά παρουσιάζουν συμπτώματα στην περιοχή των νυχιών. Είναι πολύ σημαντικό, λοιπόν, στην περίπτωση που παρατηρήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στο χρώμα ή στην υφή του νυχιού, να απευθυνθείτε στο γιατρό σας.

ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ




1)     Προσπαθήστε να ξυπνάτε την ίδια ώρα κάθε μέρα.
2)     Αποφύγετε τον ύπνο κατά τη διάρκεια της μέρας.
3)     Η σωματική άσκηση κάθε μέρα βοηθάει πολύ.

Γιατί μας λείπει η αυτοπεποίθηση;

self confidence

Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΑΣ

Όλα αυτά που γονείς, σχολείο και κοινωνικό περιβάλλον λένε σε ένα παιδί σχολιάζοντας τη συμπεριφορά και τις επιλογές του «γράφονται» στο βάθος του μυαλού του και όταν ενηλικιωθεί ενεργοποιούνται σε κάθε ευκαιρία – λίγο σαν ένα εσωτερικό μαγνητόφωνο που παίζει συνέχεια την ίδια παλιά κασέτα.
Ο ενήλικας πια νοιώθει να μην αξίζει τίποτε, να μην του αξίζει να διεκδικήσει τίποτε, κλπ, κλπ. Ας σκεφτούμε όμως κάποιους ανθρώπους που θαυμάζουμε (επώνυμους και μη). Πιστεύει κανένας πραγματικά ότι οι άνθρωποι που θεωρούνται επιτυχημένοι νοιάζονται για το πώς τους βλέπει ένα πολύ μικρό μέρος από τα 6,5 δισεκατομμύρια των ανθρώπων πάνω στη γη;

Περί μη έρωτος

Περί μη έρωτος - Γιώργος Πολίτης



Το αντίθετο του έρωτα δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι το μίσος. Ποτέ. Ιδίως κάποιου 'απολίτιστου'. Μα και βέβαια ο βίαιος έρωτας δεν έχει ούτε πολιτισμό ούτε κοσμιότητα ούτε διάρκεια. Αν είχε, δεν θα ήταν ούτε μεγάλος ούτε από εκείνους τους δυσεύρετους, -ξέρετε εσείς που τους έχετε ζήσει-, θα ήταν κάποιος μικρός που μασκαρεύτηκε σε μεγάλο, την ώρα που διακαώς τον επιθυμούσαμε και καταφέραμε να τον εκμαιεύσουμε. 

Το μίσος λοιπόν, δεν ταιριάζει σε κανένα αντίθετό του -όπως και να ήταν αυτός, παρά μονάχα στο βαθύ συναίσθημα, άρα μπορούμε να μιλάμε για οτιδήποτε, αλλά που αυτό το οτιδήποτε, πατάει σε αναμνήσεις, σε επιθυμίες, σε απόηχο, ίσως σε ελπίδες μακρινές αλλά όχι σε οίκτο ή σε μη-έρωτα εν κατακλείδι. 

Είναι η Σόγια επικίνδυνη;



Στην αρχή της δεκαετίας του 90 η σόγια και τα προϊόντα της άρχισαν να εμφανίζονται στα super market αφήνοντας στον καταναλωτή μεγάλες προσδοκίες σχετικά με την βελτίωση της υγείας του.
Το νέο προϊόν έδινε ελπίδες σε θέματα υψηλής χοληστερίνης, προστασίας κατά του καρκίνου του προστάτη και του στήθους και θα ήτα

ΤΟ ΚΌΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΟΥΛΏΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΡΟΧΎΤΗ Ή ΤΟΝ ΝΙΠΤΉΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΕΠΤΌ!!


Βούλωσε ο νιπτήρας σας; Υπάρχει λύση, και χωρίς να φωνάξετε τον υδραυλικό.

Ένα προϊόν από το φαρμακείο του σπιτιού μας κάνει την δουλειά

Μία από τις πιο δυσάρεστες δουλειές του σπιτιού είναι να πρέπει να ξεβουλώσουμε τον νιπτήρα- ειδικά αν δεν έχουμε εργαλεία στο σπίτι μας. 

Γύρισε την πλάτη σου στην ύλη και το Σύμπαν θα σε φροντίσει


Μας έμαθαν πως αν χάσουμε το σπίτι μας από την τράπεζα ή την εφορία θα είναι κάτι ανεπανόρθωτο, οπότε, δούλευε άνθρωπε να πληρώνεις φόρους που δεν σου αναλογούν, μην πάνε και χαμένοι οι κόποι μιας ζωής…
Λες και η μητέρα Γη δε θα ανοίξει την αγκαλιά της να σε φιλοξενήσει και το Σύμπαν να σκύψει από πάνω σου και να ντύσει κάθε ανθρώπινη ανάγκη.

Και μέσα από αυτή την πρόκληση, θα ξεπηδήσει η οργανωμένη κοινότητα των ανθρώπων που θα βασίζεται στην ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών, θα κάνει πέρα όλες τις προσωπικότητες που κρατούν την ψευδαίσθηση του κόσμου, γυρνώντας την πλάτη σε όλους όσους παίρνουν τα σπίτια για να τα μετατρέψουν σε άδεια, αραχνιασμένα κουτιά.


Και η ανθρώπινη ζωή ανακατεμένη με την ενέργεια του Σύμπαντος, θα απλώνεται έξω από τα κουτιά. Και όσοι θα εξακολουθούν να ζουν μέσα σε αυτά, θα δουν πως δεν τους χωράνε πια και θα βγουν έξω να ανταμώσουν τους άλλους.

Κάνε την αρχή και μη φοβάσαι.

Συγχρονισμός Ημισφαιρίων.....!!!



Ο κόσμος αυτός είναι Συχνότητες…

Το μυαλό σας είναι Συχνότητες…

Συνεπώς, ότι θέλετε είναι στην δικαιοδοσία σας να το Πετύχετε !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα