Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Επανάληψη των δηλώσεων στο Μαξίμου, ζητάει ο Κινέζος που κοίταζε το στήθος της Όλγας Κεφαλογιάννη!

κεφαλογιαννη
Σε μία κίνηση τα πραγματικά κίνητρα της οποίας αναμένεται να συζητηθούν εκτενώς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κίνα, προχώρησε σήμερα ο Κινέζος αξιωματούχος του οποίου το βλέμμα κατά τη διάρκεια των προχθεσινών  δηλώσεων στο Μέγαρο Μαξίμουείχε καρφωθεί επίμονα στο πλούσιο στήθος της Υπουργού Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.
Ο Κινέζος αξιωματούχος ο οποίος είχε καταγραφεί από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που ήτανε σε εξέλιξη η ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, να παρατηρεί με χαρακτηριστική αφοσίωση το ντεκολτέ της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, με σημερινή του επιστολή στον Έλληνα πρωθυπουργό ζητάει την άμεση επανάληψη της χθεσινής εθιμοτυπικής τελετής με την ίδια μάλιστα διάταξη των Ελλήνων και των Κινέζων αξιωματούχων κατά τη διάρκεια των δηλώσεων!

Φόνος από σατανιστή; Έ και λοιπόν;



Πριν λίγες ημέρες κάποιος έκανε φόνο με σκοπό να έχει «σατανιστικά οφέλη».
Το θέμα απετέλεσε την χαρά των κίτρινων ΜΜΕ που θα ξοδέψουν εβδομάδες γράφοντας «αποκαλυπτικές» ΜΠΟΥΡΔΕΣ σχετικά με το θέμα.
Εσείς τι κάνετε; Στεναχώριεστε; Φοβόσαστε; Ανησυχείτε;
Να μου επιτρέψετε την έκφραση «σιγά μη σκίσετε το καλσόν»!
Τι παράξενο βλέπετε στο θέμα αυτό;

ode to the summer



Όσοι έχουμε ζήσει σκληρά καλοκαίρια
μπορούμε να αντιληφθούμε καλύτερα
τη σημασία του να είσαι υγιής για να ζήσεις 
όσα για τους άλλους θεωρούνται δεδομένα.

Μπορούμε να χαρούμε περισσότερο την θέα της θάλασσας
και να την νιώσουμε πιο έντονα στο δέρμα μας..
Με τη μυρωδιά του αντιηλιακού.. του καρπουζιού..
την γεύση των παγωτών και των φιλιών που διψάνε για έρωτα.

Από το “Έχω” και το “Κάνω” στο “Είμαι”


Όσο περισσότερες προσκολλήσεις και εξαρτήσεις έχει ένας άνθρωπος, τόσο περισσότερο φοβάται και υποφέρει, εκτός και αν είναι απίστευτα ικανός να τις ικανοποιήσει όλες. Και είμαι υπέρ αυτού, να ικανοποιώ όσο περισσότερες ανάγκες μπορώ. Από εκεί και πέρα όμως, αν δεν γίνεται αυτό, και μέχρι να γίνει, πρέπει να είμαι καλά. Να μην είμαι δυστυχισμένος, φοβισμένος και πικραμένος μέχρι να γίνει αυτό που θέλω. Να μην πιστεύω ότι δεν μπορώ να είμαι καλά χωρίς κάτι συγκεκριμένο.

Ο Νιλ Ντόναλντ Γουόλς, στο βιβλίο του “Συζήτηση με τον θεό”, έχει ένα κεφάλαιο πάνω σ’ αυτό το θέμα. Το κεφάλαιο αναφέρει τρεις όψεις της ζωής μας: το “είμαι”, το “έχω” και το “κάνω”. Πολύ λίγοι άνθρωποι βασίζουν την ευτυχία και την πληρότητά τους στο “είμαι”. Οι περισσότεροι από εμάς βασίζουμε την ευτυχία μας, την αξία μας και την ασφάλειά μας στο “έχω” (έχω έναν σύντροφο, έχω ένα σπίτι, έχω παιδιά, έχω χρήματα), ή στο “κάνω” (κάνω αυτά τα πράγματα, άρα αξίζω, άρα είμαι ασφαλής).

ΣΒΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗ..ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ..ΔΕΝ ΣΒΗΝΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ..



Η α-σθένεια είναι κάτι το πολυδιάστατο..ένα βασανιστικό καθεστώς, μου λέει ο καλός μου φίλος Ιωάννης ο…Υπομένων..που την βιώνει στο πρόσωπο πολύ αγαπημενου του προσώπου ( ειρήσθω εν παρόδω εντελώς υγιούς, πλην ..κατα φαντασιαν ασθενούς..)

Η ιατρική είναι βασισμένη, στο μεγαλύτερο μερος της, σ ένα διπλό αξίωμα που στηρίζεται στο Διαχωρισμό Του Σωματικού Από Το Ψυχικό.

Θεωρεί ότι εάν ένα φαινόμενο εκδηλώνεται στο σωματικό επίπεδο, αυτό συμβαίνει επειδή είναι φαινόμενο που ..αφορά το σώμα.

Και όταν έχει προσβληθεί ένα συγκεκριμένο όργανο, ( ας πούμε το συκώτι..)ως αιτία θεωρείται η ..κακή λειτουργία αυτου του οργάνου.
Όμως, στην ¨κλινική¨ εμπειρία παρατηρούμε ότι

Η Υπερένταση Της Καθημερινότητας, ή Η Απώλεια Του Νοήματος Της Ζωής, Μια Άσχημη Ψυχολογική Κατάσταση, ή Μια Άσχημα Βιωμένη Διαπροσωπική Σύγκρουση..

ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΤΕΤΣΙΑ


Με τίποτα δεν αλλάζει ο κόσμος. Ακαταμάχητα πονετικός, δηλαδή αδύναμος, ηττοπαθής, ευκολοσυγκίνητος, ανθρώπινος που λένε. Σου δίνω αμέσως ένα παράδειγμα ζωντανό και πρόσφατο. Η Σοφία, η βασίλισσα της Ισπανίας, είναι καλοδεχούμενη για το 78% των Ισπανών. Γιατί; Επειδή είναι ένα πτώμα. Μία ανύπαρκτη. Μία αγαθιάρα. Μία κυρά Μελπομένη.
Η μάνα της Σοφίας ήταν η Φρειδερίκη της Ελλάδος. Η τσαούσα. Η δυναμική, η μέσα στα όλα. Να κουμαντάρει αυτή στο παρασκήνιο, και στα ίσα άμα λάχει.

Επανεκκίνηση διπλής ταρίφας



Θα το γράψω δίχως περιστροφές και φιοριτούρες, είμαι προκατειλημμένος. Μην περιμένετε, λοιπόν, αντικειμενικότητα κι ευγένεια στο κείμενο που ακολουθεί. Μην περιμένετε τεκμηρίωση και μη ζητάτε αποδείξεις.
Όσο έχετε πάρει αυθορμήτως απόδειξη από ταξιτζή, άλλο τόσο κι εγώ είμαι υποχρεωμένος να διάκειμαι αυθορμήτως κι εκ προοιμίου ευμενώς προς το σύνολο του κλάδου. Στο κάτω κάτω αυτός δεν δίνει αν και είναι υποχρεωμένος, εμένα ποιος άραγε με υποχρεώνει; Το σαβουάρ βιρ; Σας παρακαλώ. Όσο γνωρίζει από σαβουάρ βιβρ η συντριπτική πλειοψηφία των ταξιτζήδων, άλλο τόσο κι εγώ θα το εφαρμόσω στη συνέχεια.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΙΚΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Και γαμώ τη θάλασσα έχει η Ελλάδα. Και γαμώ τις παραλίες έχει η Ελλάδα, όχι οι Έλληνες. Δεν είναι των Ελλήνων η ομορφιά της ελληνικής φύσης και γι' αυτό στον τόπο τους συμπεριφέρονται σα ξένοι, σα ξένοι βαρβαρικής καταγωγής.
Η Ελλάδα είναι ωραία, οι Έλληνες δεν είναι ωραίοι. Καθόλου τυχαίο ότι με τους χρόνους και τους καιρούς η Ελλάδα χειρωτερεύει. Το φαινόμενο. Αντί η Ελλάδα να κάνει καλύτερους τους Έλληνες, αυτοί όλο και περισσότερο καταστρέφουν την πατρίδα τους.
Δεν θα τους πεις τυχερούς τους Έλληνες που τα βρήκαν όλα έτοιμα, θάλασσες και παραλίες, αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία. Θα τους έλεγες τυχερούς αν είχαν τον πολιτισμό και την κουλτούρα της παράδοσης, αν ήξεραν να απολαύσουν τον παράδεισό τους και κονομάγανε διαχρονικά από τον τουρισμό.

Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ


Τους σκάσανε τους Ιταλούς αυτοί οι τύποι από την Κόστα Ρίκα. Τους έβγαλαν τα συκώτια. Θορυβήθηκε η FIFA και αντέδρασε σπασμωδικά. Επέβαλλε να περάσουν 7 παίκτες της από ντόπινγκ κοντρόλ. Δυο από τη Σκουάντρα Ατζούρα.
Μιλάμε για την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, που μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας αρνείτο στη ΔΟΕ να περνάνε από έλεγχο οι παίκτες. Μέχρι που απείλησαν οι αθάνατοι, ότι θα βγάλουν από το πρόγραμμα το ποδόσφαιρο.
Τώρα άλλαξε το παραμύθι. Το ντόπινγκ κοντρόλ παίζει σαν εργαλείο μήπως και σωθεί η κατάσταση. Το παράκανε η Κόστα Ρίκα.

Έκκληση για βοήθεια






Παγιδεύτηκα θανάσιμα στην προσπάθεια μου, μέσα από αυτό που έχω, να προσδιορίσω αυτό που νόμιζα πως είμαι και ξέχασα εντελώς ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ. Θέλοντας να αυξήσω και να διατηρήσω την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, τη δύναμη, το κύρος μου, το μόνο που κατάφερα ήταν να δημιουργήσω ένα τεράστιο έλλειμμα αληθινής ζωής, που συνεχώς από τότε μεγαλώνει, με αποτέλεσμα να μου διαφεύγει σήμερα εντελώς η ΟΥΣΙΑ.

 Για βοήθεια τώρα εκλιπαρώ, νοιώθοντας την ανάγκη να επανακτήσω την παιδική μου ζωντάνια, την φρεσκάδα της νεανικής μου ματιάς, την λαχτάρα μου να ερευνώ και να χάνομαι μέσα στην μαγεία αυτής της πλάσης. 

Ο φόβος, οι έγνοιες, η αμφιβολία αντικατέστησαν ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα μου και με κατέστησαν έναν απλό διεκπεραιωτή της πραγματικότητας. 

Αφαιρέθηκα και δεν πρόλαβα να δω τη ζωή με ορμή να πέφτει πάνω μου και να με ισοπεδώνει, αφήνοντας το κάθε ΤΩΡΑ μου άδειο από νόημα, χωρίς καμιά πλέον ουσιαστική αξία. 

Πώς ο Βούλγαρος πρώτα έπνιξε και μετά έκαψε τον «Μπρούνο» στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη. Τί αποκάλυψε η Βουλγάρα σύντροφός του

Πώς ο Βούλγαρος πρώτα έπνιξε και μετά έκαψε τον «Μπρούνο» στο σπίτι του στην Παλιά Πόλη. Τί αποκάλυψε η Βουλγάρα σύντροφός του

Ο 35χρονος Βούλγαρος είναι ο δράστης της φρικτής δολοφονίας του Ηλία Φανούρη, γνωστού ως «Μπρούνο» το καμάκι, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει ακόμα το στυγερό έγκλημα που διέπραξε. Όμως η συμπατριώτισσά του, της οποίας ήταν προαγωγός, έχει ήδη παραδεχθεί – και μάλιστα με λεπτομέρειες την εγκληματική πράξη του συντρόφου της.
Ο 35χρονος αρνείται τα πάντα, αλλά η συμπατριώτισσά του έχει ήδη περιγράψει πως έγινε το έγκλημα, αναφέροντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ στο σπίτι του θύματος στην οδό Πεισάνδρου, στον Άγιο Φανούριο στην Παλιά Πόλη.

5 πράγματα που οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν για να είναι ασφαλείς!!




Κάθε δύο λεπτά, μία σεξουαλική κακοποίηση συμβαίνει σε αυτή τη χώρα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες κατευθυντήριες γραμμές για την ασφάλεια του καλοκαιριού. Ναι, αυτές οι συμβουλές μπορούν να εφαρμοστούν τόσο από τους άνδρες όσο και από τις γυναίκες, αλλά εγώ θα επικεντρωθώ στις γυναίκες, επειδή περίπου τα 9 από τα 10 θύματα βιασμού είναι γυναίκες .
Όταν μεγάλωνα, ο πατέρας μου ήταν ένας πρώην ντετέκτιβ της NYPD και δεν έφευγα ποτέ από το σπίτι χωρίς να χρειαστεί να απαντήσω σε μια πληθώρα ερωτήσεων σχετικά με το πού πήγαινα, με ποιον θα είμαι και πότε θα πρέπει να τηλεφωνήσω για να είναι σίγουρος  ότι είμαι καλά. Κατά τη διάρκεια και μετά από το κολλέγιο, κάθε φορά που άλλαζα κοιτώνες ή διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, ερχόταν ο ίδιος να ελέγξει τα παράθυρα, τις εξόδους και την πόρτα διαφυγής σε περίπτωση φωτιάς για να βεβαιωθεί ότι το νέο σπίτι μου ήταν ασφαλές.
Ως ενήλικας μπορώ πια να δω πώς αυτές οι μικρές συμβουλές (που νόμιζα ότι ήταν ενοχλητικές εκείνη την περίοδο) ενστάλαξαν μέσα μου την ευαισθητοποίηση όσον αφορά την προσωπική μου ασφάλεια. Αργότερα, η εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες, μου  διαμόρφωσαν αυτή την επίγνωση.

Πώς να φτιάξετε το Ελιξίριο της Μακροζωίας που έπιναν το 19ο αιώνα!

Πώς να φτιάξετε το Ελιξίριο της Μακροζωίας που έπιναν το 19ο αιώνα!
Οι ερευνητές πιθανώς ανακάλυψαν το μυστικό της αιώνιας νιότης. Πρόκειται για ένα ελιξίριο που χρονολογείται από το 19ο αιώνα.
Οι αρχαιολόγοι εντόπισαν εκατοντάδες μυστηριώδη μπουκαλάκια σε ένα εργοτάξιο της Νέας Υόρκης.
Ένα από αυτά, το επονομαζόμενο Ελιξίριο της Μακροζωίας, λέγεται πως μπορεί να ξεγελάσει τον ίδιο το θάνατο!
Η ερευνητική ομάδα πρόκειται να ξαναφτιάξει το θαυματουργό ορό προκειμένου να εξακριβώσει τις ιδιότητές του.
Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο της Daily Mail, μαζί με τα μπουκαλάκια, οι ερευνητές ανακάλυψαν αναλυτικές διατροφικές οδηγίες 150 ετών.

Ποια είναι η επίπτωση της μεγαλύτερης μέρας του χρόνου στην υγεία μας;


Ποια είναι η επίπτωση της μεγαλύτερης μέρας του χρόνου στην υγεία μας;
Σήμερα, 21 Ιουνίου στις 13:51 ακριβώς το μεσημέρι, είναι το θερινό ηλιοστάσιο, το οποίο θα σημάνει -και με την "σφραγίδα" της Φύσης- την έναρξη του καλοκαιριού στο βόρειο ημισφαίριο της Γης, όπου ανήκει και η χώρα μας.
Ο Ήλιος θα βρεθεί στο υψηλότερο σημείο του στον ουρανό και η σημερινή ημέρα θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια σε όλο το έτος.
Υπάρχει, όμως, μία ξεχωριστή επίπτωση του θερινού ηλιοστασίου στην υγεία πολλών ανθρώπων. Σύμφωνα με τους ειδικούς στο Κέντρο Διαταραχών Ύπνου "Jefferson" στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, εκατομμύρια ανθρώπων που πάσχουν από προβλήματα στον κύκλο του ύπνου τους, είναι πιθανό σήμερα να

Πόσο συχνά σκέφτονται οι άντρες το σεξ;

Πόσο συχνά σκέφτονται οι άντρες το σεξ;

Πόσο συχνά σκέφτονται οι άντρες το σεξ; Το BBC προσπαθεί μέσα από δύο έρευνες να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τον μύθο που υποστηρίζει πως ένας άνδρας σκέφτεται τον έρωτα κάθε επτά δευτερόλεπτα.
Πολλές θεωρίες για την συχνότητα της σκέψης των ανδρών γύρω από το θέμα του έρωτα καταλήγουν σε ένα συμπέρασμα που μοιάζει περισσότερο με μύθο. Είναι εφικτό οι άνδρες να σκέφτονται την ερωτική επαφή κάθε επτά δευτερόλεπτα; Αν το πιστέψουμε, αυτό σημαίνει ότι ένας άνδρας σκέφτεται το σεξ 514 φορές την ώρα, ή περίπου 7200 φορές την ημέρα. Ο αριθμός αυτός ξεπερνά ακόμη και τον αριθμό των συνολικών σκέψεων που γίνονται μέσα σε 24 ώρες. Πώς πράγματι, υπολογίζονται οι ερωτικές φαντασιώσεις όλων των αρσενικών, μέσα στην ημέρα;

"Μη άνθρωποι" και γκέισες: Η πιο σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας

"Μη άνθρωποι" και γκέισες: Η πιο σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας

Κάθε λαός έχει τα ήθη, τα έθιμα και τις ιδιαιτερότητες του αλλά οι χώρες της ανατολής και ιδιαίτερα η Ιαπωνία έχουν μια ιδιάζουσα συνύπαρξη της γαλήνης, της τέχνης και της ηθικής με τη βαναυσότητα και τη βαρβαρότητα. 
Συνήθως όταν ακούμε Ιαπωνία - Samurai, μας έρχεται στο μυαλό ο ευγενής πολεμιστής που γεννήθηκε και γαλουχήθηκε  να ακολουθεί τον κώδικα τιμής Bushido, να κρατά τις ισορροπίες του σύμπαντος και να πράττει αναλόγως. 
Στην πράξη βέβαια, ο Samurai αποτελούσε τίτλο ευγενικής καταγωγής και κατ' επέκταση ιδιοκτησίας. Οι Samurai ήταν ευγενείς υποτελείς σε έναν τοπικό άρχοντα "daimio", ζούσαν κυρίως αξιοποιώντας τη γη που είχαν στην ιδιοκτησία τους και εντρυφούσαν στην τεχνική του σπαθιού, της καλλιγραφίας, κ.α.
Στην ίδια περίοδο, στην ίδια κοινωνία συνυπήρχαν οι "Eta" ή "μη άνθρωποι". Εργάτες που ασχολιόντουσαν κυρίως με επαγγέλματα που σχετιζόταν με το θάνατο ή τη σάρκα (νεκροθάφτες, κρεοπώλες κ.α) όπου η ζωή τους κυριολεκτικά δεν είχε καμία αξία.

Μήπως έχετε συναισθησία;

Μπορούν κάποιοι να μυρίζουν τους ήχους; Να γεύονται τις λέξεις; Να βλέπουν χρώματα όταν σκέφτονται αριθμούς, γράμματα, ημέρες ή μήνες της εβδομάδας; Για κάποιους, ένα τραγούδι στο ραδιόφωνο είναι καταπράσινο, ο αριθμός δύο κόκκινος και η λέξη πιάνο έχει τη γεύση ψαριού. Το φαινόμενο, που “μιξάρει “τις αισθήσεις, ονομάζεται συναισθησία και συναντάται σε 1 στους 2000 ανθρώπους από την πρώιμη παιδική ηλικία.
woman_in_colorΑκούνε μουσική και βλέπουν στην κυριολεξία, χρώματα να ντύνουν τους στίχους. Την ίδια στιγμή, μπορούν να νιώσουν τι γεύση μπορεί να έχει μία λέξη. Οι συναισθητικοί άνθρωποι διευρύνουν τις αισθήσεις τους, πέρα από το φυσικό πεδίο αντίληψης, σε βαθμό που πολλοί σύγχρονοι επιστήμονες αδυνατούν να εξηγήσουν το αποτέλεσμα που προκύπτει από το συνονθύλευμα των πέντε αισθήσεων.

ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ – Σώστε τους σπόρους! Είναι η ζωή μας



Ήταν απλά θέμα χρόνου οι ελληνικές ντόπιες ποικιλίες σπόρων να βρεθούν στο στόχαστρο της επίθεσης, όπως αυτή εξαπολύεται με την μορφή του κλεισίματος της Τράπεζας Διατήρησης Γενετικού Υλικού.

Η αλήθεια είναι ότι γενικά η συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι χειρότερη για τις φυσικές, ντόπιες ποικιλίες σπόρων σε παγκόσμιο επίπεδο, οι οποίες με… κάθε τρόπο επιχειρείται να εξαφανιστούν και να κυριαρχήσουν όχι απλά τα υβρίδια αλλά οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι.
Με τον ίδιο τρόπο που μέσα σε μόλις 3-4 δεκαετίες οι φυσικές τροφές ξεχάστηκαν σχεδόν εντελώς και μπήκαν στο περιθώριο και οι άνθρωποι πλέον τρέφονται με επεξεργασμένες τροφές γεμάτες κάθε είδους δηλητήρια, με αντίστοιχο τρόπο προχωράει ραγδαία και η εξαφάνιση των φυσικών σπόρων.

Ο θεός Ύπνος στην Αρχαία Ελληνική Μυθολογία.




"λέγουσι γούν καί τών ιατρών οι χαρίεντες ότι δεί σφόδρα προσέχειν τοίς ενυπνίοις"

Αριστοτέλης, Περί της καθ' ύπνον μαντικής, Κεφ. Α 

"τεχνικώτατος δ΄ εστί κριτής ενυπνίων όστις δύναται τας ομοιότητας θεωρείν"

Αριστοτέλης, Περί της καθ' ύπνον μαντικής, Κεφ. Β'

"Ύπνος άναξ πάντων τε θεών πάντων τ’ ανθρώπων"

Όμηρος, Ιλιάδα, Ξ 224-291

"Και γαρ τ' όναρ εκ Διός εστίν"

Όμηρος, Ιλιάδα, Α 63

Ο θεός Ύπνος σύμφωνα με τους Αρχαίους Έλληνες είναι γιος της Νύχτας και του Ερέβους. Τον φαντάζονταν νέο, ωραίο, με φτερά στους ώμους, να αποκοιμίζει τους κουρασμένους καθώς τους ραντίζει με ένα κλαδί μουσκεμένο από τη δροσιά της λήθης ή καθώς τους ποτίζει από ένα κέρας υπνωτικούς χυμούς ή απλά κουνώντας τα φτερά του.

Άρης - Ουρανός. Ηχούν οι Σάλπιγγες!



21. 6. 2014

Άρης ~ Ουρανός*

Αντίθεση.


Έξω ο Αέρας Φυσά

όπως Φυσά πάντα

όταν ο Πρίγκιπας  (Άρης)

αποφασίζει να αφήσει τους Καλούς του Τρόπους

και να πάρει αυτό που του Υπόσχεται ο Ουρανός

μέσα από μια Αστραπιαία Θεία Αποκάλυψη.

Ο Άρης είναι αποφασισμένος

να Ζήσει Τώρα Αυτό που δεν έζησε τόσους Μήνες

στριμωγμένος από την Ευγένεια και

το Σαβουάρ Βιβρ στη Χώρα στη Ζυγού.

20 δηλώσεις ενδυνάμωσης που σας βοηθούν να αισθάνεστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση!




Η Προσωπική δύναμη δεν είναι κάτι που βρίσκεις ή αποκτάς κάποια στιγμή στο μέλλον. Αντ 'αυτού, είναι κάτι που ήδη έχετε και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε από κανέναν άλλο να σας συμπεριφερθεί καλύτερα από όσο συμπεριφέρεσθαι εσείς στον εαυτό σας.
Η Προσωπική δύναμη  ίσως είναι κάτι με το οποίο έχουμε γεννηθεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Κάτι τέτοιο θέτει τον τόνο για τον τρόπο που άλλοι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με σας, πόση ευδαιμονία επιτρέπετε στον εαυτό σας και τις εμπειρίες της ζωής που προσελκύετε.
Ξεκινήστε να θυμόσαστε (και να χρησιμοποιείτε) την προσωπική σας δύναμη ζώντας με αυτήν και επαναλαμβάνοντας αυτές τις 20 απλές αλήθειες:

Οι κατάρες των Αρχαίων Ελλήνων και η άγνωστη ιστορία τους: Κατάδεσμοι, μαγεία και οι μυστικοί αρχαίοι πάπυροι




Από την κατάρα της μούμιας του Τουταγχαμόν μέχρι εκείνη των γονέων (που σύμφωνα με τη λαϊκή θυμοσοφία πιάνει 100%), οι «κατάρες» ακολουθούν κατά πόδας την ανθρωπότητα ήδη από την ελληνορωμαϊκή αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας: απόδειξη η προσφιλής συνήθεια των νέων Ελλήνων να ψελλίζουν ακατάσχετα λόγια γεμάτα κακία και θυμό κάθε φορά που περνούν πεζοί, με μηχανάκια και αυτοκίνητα μπροστά από το κτίριο της Βουλής στην Πλατεία Συντάγματος, συνοδεύοντάς τα με την πατροπαράδοτη «μούντζα»...

Οι «κατάρες» όμως έχουν τη δική τους ξεχωριστή ιστορία οι απαρχές της οποίας μας φέρνουν στα μέρη μας, στην Ελλάδα, καθώς γενέθλιος τόπος τους υπήρξαν τα ιερά, ιστορικά εδάφη που πατάμε. Ναι, εδώ ευόδωσαν οι πρώτες κατάρες...

Γιατί Μάλλον δεν χρειάζεται να καθαρίζετε το πρόσωπό σας (και τι να κάνετε Αντ 'αυτού)



Ίσως ήδη γνωρίζετε ότι τα συμβατικά προϊόντα προσωπικής φροντίδας είναι γεμάτα με δυσάρεστες χημικές ουσίες. Αυτό συμβαίνει γιατί η βιομηχανία καλλυντικών, αυτή που φτιάχνει τα πάντα, από το σαμπουάν σας έως το σαπούνι σας, είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξέλεγκτη  και χρησιμοποιεί ό, τι συστατικά πιστεύει ότι κάνουν τη δουλειά της, για όσον καιρό βρίσκονται στην ετικέτα του μπουκαλιού. ( Και δεν είναι μόνο αυτό. Ορισμένα συστατικά, όπως αυτά που βρέθηκαν σε σκευάσματα αρωμάτων, δεν αναγράφονται καν,  χάρη σε ένα ύπουλο εμπορικό μυστικό παραθυράκι που χρησιμεύει κυρίως για να κρατήσει τους καταναλωτές στο σκοτάδι .)
Η τελευταία φορά που κοίταξα, μόνο 11 συστατικά απαγορεύονται ή περιορίζονται από την FDA, σε σχέση με τα 1328 που είναι απαγορευμένα στην Ευρώπη. Εάν δεν έχετε ακούσει πιο πριν αυτήν την στατιστική, αφιερώστε λίγο χρόνο. Τι κέρδη αποκομίζουν οι επιχειρήσεις όταν κανείς δεν ασχολείται μαζί τους; Έχετε δει το Wolf Of Wall Street ;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα