Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Το θυμικο του Ελληνα πριν 20 αιωνες

Αποσπασματα επιστολων του συγκλητικου Μενενιου Απιου
στον διάδοχό του Άτίλιο Νάβιο.

(Απο παπυρους που βρεθηκαν στην Όξύρρυγχο της Αιγύπτου, σημερινή πόλη Μπενέζα, κοντα σε μια σαρκοφάγο).

Αναδημοσίευση από το περιοδικο Στερωπις τ. 8 /1992 (πρωτοδημοσιευθηκε στον 'Δαυλο ', Ιουνης 1989)


Πολύτιμες συμβουλες για την θυμικοτητα του Ελληνικου γενους.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ -Ελλήνων- Ανανέωση 1.

Πιστευουμε , ειναι πια ολοφανερο, οτι ειμαστε πολυ κοντα -αν δεν εχει ηδη αρχισει- σε εναν παγκοσμιο πολεμο. 
Ηρθε η ωρα της αποθηκευσης τροφιμων.
Απο την πλευρα μας θα επαναλαμβανουμε συχνα λιστες προμηθειων ωστε να σας
βοηθησουμε στην οργανωση τους.
 
 
Οδηγίες προς ναυτιλλομένους.
Το άρθρο που ακολουθεί φιλοδοξεί να αποτελέσει μια δυναμική και όχι στατική έρευνα που να προσφέρει στους Έλληνες έναν οδηγό επιβίωσης και προετοιμασίας για τα επερχόμενα δεινά που πλησιάζουν.
Θα πρότεινα όποιος ενδιαφέρεται να αποθηκεύσει την διεύθυνση αυτού του άρθρου και να το επισκέπτεται κατά καιρούς για τυχόν διορθώσεις αλλά και προσθήκες.

Η Ελληνική Γροθιά έχει μια μικρή παράκληση μόνο, αν έχετε συμβουλές να προσφέρετε, προσφέρετε τες…
Αρχικώς θα ασχοληθούμε με τις πιο αναγκαίες προμήθειες:

ΑΝΑΝΕΩΣΗ (2): Κουρδική επίθεση σε στρατόπεδο στη Σμύρνη!

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 14:00) Μετά από αρκετές ώρες δείχνει να ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με τον ακριβή αριθμό των απωλειών και των τραυματισμών από την επίθεση των Κούρδων μαχητών του PKK στη στρατιωτική βάση στη Σμύρνη. Τα πιο αξιόπιστα στοιχεία που δημοσιεύονται, αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι δύο και οι τραυματίες έχουν ανέλθει στους έντεκα συνολικά…
————————————
(ΑΝΑΝΕΩΣΗ 10:00) Σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι Κούρδοι – κατά πάσα πιθανότητα – δράστες, είχαν τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στον δρόμο που οδηγούσε στην είσοδο του στρατοπέδου όπου είναι η βάση της Διοίκησης Αμφιβίων Δυνάμεων.
Καθώς περνούσε στρατιωτικό όχημα από το σημείο, ο μηχανισμός εξερράγη πυροδοτούμενος από μακριά. Στη συνέχεια άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα έναν νεκρό στρατιώτη και τέσσερις τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο…
————————————-
Τρομακτικές είναι οι πραγματικές και οι ψυχολογικές συνέπειες για το τουρκικό κράτος και τον τουρκικό πληθυσμό, αφού οι Κούρδοι διαμηνύουν ότι ο αγώνας τους δεν πρόκειται να περιοριστεί στη Νοτιοανατολική Τουρκία, αλλά αφορά το σύνολο της τουρκικής επικράτειας.
Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, Ανδρέας Ρομπόπουλος, τουρκική στρατιωτική βάση δέχθηκε επίθεση από μαχητές του PKK και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ένα άτομο έχει χάσει τη ζωή του και αρκετά έχουν τραυματιστεί.
Χαρακτηριστικό της σύγχυσης που επικρατεί, είναι ότι τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μόλις τώρα αρχίζουν να μεταδίδουν κάποια στοιχεία για την επίθεση, ενώ άπαντες κατανοούν ότι το κόστος που θα κληθεί να καταβάλλει η Τουρκία εξαιτίας της πολιτικής της στο ζήτημα της Συρίας, αλλά και λόγω της αναπόφευκτης έκρηξης του κουρδικού ζητήματος σε όλη την περιοχή, θα είναι βαρύτατο.

ΠΗΓΗ

Κανονικός πόλεμος. Σε τρίμηνο στρατιωτικό νόμο τέθηκαν εφτά περιοχές στο Χακάρι

Συνολικά εφτά ζώνες στην επαρχία Χακάρι, στη νοτιοανατολική Τουρκία, τέθηκαν υπό «προσωρινή στρατιωτική απαγόρευση», ο πολιτικώς ορθός τρόπος με τον οποίο περιγράφουν τον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ οι Τούρκοι, έως τις 6 Οκτωβρίου του 2012, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη της περιοχή. Οι επιχειρήσεις στη περιοχή για να διεξαχθούν με την επιθυμητή ένταση απαίτησαν την υιοθέτηση μέτρων τα οποία έχουν να κάνουν με κανονικό πόλεμο ο οποίος τείνει να λάβει διαστάσεις συμβατικής μορφής αφού η Άγκυρα επιδιώκει να «αποστειρώσει» τη περιοχή από άμαχους και… παρείσακτους (π.χ. δημοσιογράφους) έτσι ώστε να ασχοληθεί με το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ησυχία της… Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της επαρχίας οι εφτά περιοχές είναι

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΟ PKK ΣΤΟ ΧΑΚΑΡΙ...!!!

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΘΟΥΝ...!!! ΤΑ ΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ...



 
Μια έκταση της Τουρκίας, περίπου ίση με την έκταση της Δυτικής Θράκης ελέγχεται ολικώς ή μερικώς από τις κουρδικές δυνάμεις του ΡΚΚ

Κρατήσου Στο Υψος Σου


Όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας, δεν έχει σημασία από ποιόν γίνονται και γιατί, αλλά θα πρέπει να μας διδάξουν την ισορροπία. Την ισορροπία μέσα μας, στο εσωτερικό του κόσμου μας, του προσωπικού μας Εαυτού και κατ' επέκταση του συλλογικού. Είναι αυτό που λέμε "κρατήσου στο ύψος σου". Το ύψος των προσωπικών σου κραδασμών, θα πρέπει να μένει σταθερά

Η ΕΥΘΥΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ακμή του 21 ου αιώνα την εποχή της παγκοσμιοποίησης, οι ταχύτατοι ρυθμοί των τεχνολογικών, οικονομικών, κοινωνικών και περιβαντολογικών μεταβολών, αναιρούν την έννοια της ιστορίας, όπως την γνωρίζαμε έως τώρα, καθώς έχουμε εισέλθει σε μια εντελώς νέα οριζόντια ιστορική διάσταση, όπου η ταυτόχρονη μετάδοση των γεγονότων, αποδιαρθρώνει κάθε τάξη διαδοχής ανάμεσα στο πριν και το μετά, ενώ ο καταιγισμός των πληροφοριών προκαλεί σύγχυση

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ. (Σωκράτης)

 


Με ποιόν θαυμαστό τρόπο η ειλικρινής παραδοχή της άγνοιας μετατρέπεται σε αφετηρία της αληθινής γνώσης;
Η πιο ικανοποιητική απάντηση σε αυτό το καίριο ερώτημα μπορεί να δοθεί μόνο βιωματικά, έμπρακτα. Όταν βιώσει κανείς αυτό το κρίσιμο σημείο, χωρίς φόβο και χωρίς προσδοκίες, φαίνεται πως κάτι πολύ σημαντικό αρχίζει να συμβαίνει μέσα του και γύρω του:
Αρχίζει να 
Με ποιόν θαυμαστό τρόπο η ειλικρινής παραδοχή της άγνοιας μετατρέπεται σε αφετηρία της αληθινής γνώσης;
Η πιο ικανοποιητική απάντηση σε αυτό το καίριο ερώτημα μπορεί να δοθεί μόνο βιωματικά,

Τα πιο cool διαστημόπλοια

Με αφορμή την αποστολή στον Άρη, θυμόμαστε τα ωραιότερα διαστημόπλοια της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Δε λέμε πως το ταξίδι στο διάστημα θα μας χάλαγε γενικότερα, αλλά αν ήταν να το κάνεις, το στυλ σίγουρα θα βοηθούσε. Αυτά είναι 11 διαστημόπλοια στα οποία δε θα το σκεφτόμασταν δευτερόλεπτο προτού επιβιβαστούμε.

Τα 5 μεγαλύτερα αινίγματα της ανθρωπότητας

Πέντε από τα πιο αινιγματικά και ανεξήγητα ευρήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

 1) Ο Δρόμος Μπίμινι
DROMOS MPIMINIΤο 1968 κάτω από στον βυθό της θάλασσας, κοντά στις ακτές των νησιών Μπίμινι στις Μπαχάμες, ανακαλύφθηκαν δεκάδες τεράστιες επίπεδες πέτρες από ασβεστόλιθο. Εκ πρώτης όψεως, τίποτα το αξιοπερίεργο δεν υπονοείται από ένα σωρό πέτρες στον πάτο του ωκεανού.
Οι επιστήμονες, όμως, προβληματίστηκαν γιατί οι πέτρες αυτές σχημάτιζαν μια απόλυτα ευθεία λεωφόρο μήκους ενός χιλιομέτρου, που μοιάζει απίθανο να δημιουργήθηκε με φυσικό τρόπο.
Πολλοί είπαν ότι πρόκειται για τα χαλάσματα του κόσμου ενός αρχαίου πολιτισμού, άλλοι είχαν την πεποίθηση ότι πρόκειται για ένα μοναδικό φυσικό φαινομένο. Κανένας από αυτούς δεν μπορέσε, όμως, να αγνοήσει στο υποσυνείδητό του, μια προφητεία που είχε γίνει στις αρχές της δεκαετίες του 20ου αιώνα.

Απιστευτη καταγγελια καλλιεργητων

Post image for Απιστευτη καταγγελια καλλιεργητωνΣε μερικα χρονια οι Ελληνες δεν θα εχουν να φανε τιποτα!διαβαστε τον λογο.
Η καταγγελία γεωργών είναι τρομακτική.
Πληρώνουν μεγάλα ποσά, για να αγοράσουν εισαγόμενους σπόρους ντομάτας, αγγουριού, πιπεριάς κ.λπ., γιατί δεν υπάρχουν ντόπιοι.

Δεν μπορούν να κρατήσουν κάποια φυτά, γιατί

Ο Πολιτισμός των Μάγια

Ανάμεσα στους μυστηριώδεις λαούς της Γης, οι Μάγια, αποτελούν ένα φαινόμενο μοναδικό. Δημιούργησαν μερικά από τα μεγαλύτερα έργα τέχνης του κόσμου και έπειτα, ξαφνικά, εξαφανίστηκαν από τις σελίδες της ιστορίας. Εξ αιτίας κάποιου άγνωστου γεγονότος ο πολιτισμός τους κατέρρευσε και οι ίδιοι εγκατέλειψαν τις πόλεις τους. Μεγάλο τμήμα της περιοχής που κάποτε ζούσαν παρατηρώντας τ’ αστέρια και χτίζοντας τις θρυλικές πυραμίδες τους, καλύφθηκε από τη ζούγκλα.

Ο πολιτισμός των Μάγια αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς, αλλά και πηγή μυστηρίου και έμπνευσης για τους μελετητές του αρχαίου κόσμου. Η παρουσία του σηματοδότησε σημαντικές εξελίξεις στην πορεία της ανθρωπότητας και αποτέλεσε ένα ορόσημο της παγκόσμιας ιστορίας.

Η ΝΑΣΑ κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετών

Post image for Η ΝΑΣΑ κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει εξωγήινο μήνυμα 80.000 ετώνΈνα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998, κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο ‘Αμυνας. Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία και είναι ηλικίας 80.000 ετών (ο χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη).

Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή

Οι Ενεργειακές Γραμμές της Γης

Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο πλανήτης μας διαπερνάται από πολλές ενεργειακές «γραμμές» που όλες Επιστήμημαζί σχηματίζουν ένα γιγάντιο γεωμετρικό σχήμα. Αυτό το γεωμετρικό σχήμα λέγεται πως εξασφαλίζει την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας του ίδιου του πλανήτη και σχετίζεται στενά με τους αποκαλούμενους «τόπους δύναμης».

Σύμφωνα με τις παραδόσεις των λαών του κόσμου, αλλά και με σύγχρονα επιστημονικά ευρήματα, η Γη παρουσιάζει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός εξελισσόμενου ζωντανού οργανισμού. Όπως φαίνεται, οι αρχαίοι μας πρόγονοι έχοντας μια πιο άμεση επαφή με τη Μητέρα Γη είχαν γνώση αυτής της πραγματικότητας, βίωναν την ύπαρξή τους ως αναπόσπαστο κομμάτι αυτού του πλανητικού οργανισμού και έτσι ζούσαν αρμονικά μαζί του ως δημιουργικά και ζωντανά κύτταρά του. Αναφορές στις εσωτερικές παραδόσεις, στους θρύλους και τους μύθους, αλλά και τα αρχαία μνημεία, υποδείχνουν πως οι αρχαίοι λαοί γνώριζαν το πως να διαχειρίζονται τις ενέργειες που διατρέχουν το σώμα της Μητέρας Γης.

Τὸ ἑλληνικὸ σύστημα ἐνεργειακῶν κέντρων: τὰ Μέρη τῆς Ψυχῆς



Ἡ Γονή

Ἡ γονὴ (λατ. genitalia), τὰ γεννητικὰ μέρη ὄπως ἡ μήτρα καὶ τὸ σπέρμα, παρέχουν τὴν
chakras.jpgἀναπαραγωγικὴν ἱκανότητα τοῦ ἀνθρώπου. Ὁ μυελὸς τῶν ὀστῶν εἶναι ἡ λεπτοφυὴς ὕλη τῆς ἰδίας τῆς ψυχῆς καὶ ὁ δεσμὸς τῆς ζωῆς μὲ τὸν ὁποῖον ἀρμόζεται ἡ Ψυχὴ ἐν τῷ Σώματι. Ὁ μυελὸς τοῦτος κατερχόμενος ἀπὸ τὴν σπονδυλικὴν στήλην, συγκεντρώνεται εἰς τὴν γονήν, εἰς τὰ γεννητικὰ ὄργανα τοῦ ἀνδρὸς καὶ τῆς γυναικός, καὶ γίνεται ἡ πηγὴ τῆς ζωῆς ἀπὸ ὅπου προβάλλει τὸ νεογνό. Εἰς τὴν Ἰνδικὴν θρησκείαν ἀναλογεῖ πρὸς τὸ 2ον Τσάκρα, τῶν γεννητικῶν ὀργάνων. Λέγεται Σβαντχιστχάνα ποὺ σημαίνει "τὸ ἀγαπημένο τῆς μέρος", ταιριαστὸ ὄνομα διὰ τὸ ἀφροδίσιον κέντρον. Κέντρον τῆς ἀναπαραγωγῆς καὶ τῆς ἐρωτικῆς πράξεως, συμβολίζεται μὲ ἐρυθρὸν χρῶμα. Λίθοι ἁρμονικοὶ εἶναι ὁ ἀμετρίνης κρύσταλλος, ὁ πυρόχρωμος καὶ ἐρυθρὸς ἀχάτης, ὁ ἐρυθρὸς γρανάτης,

Τι λέει το Ισλάμ για την πράξη του Πακιστανού ; Έτσι για να μην τρώμε το κουτόχορτο των της "ιερής" οργής των κρατουμενων....

Το ακούσαμε και αυτό. Ότι οι υπόλοιποι Πακιστανοί κατελήφθησαν από ιερά οργή όταν αντίκρυσαν τον ομοεθνή τους που έστειλε την Μυρτώ να παλεύει με τον θάνατο, επειδή λέει, μαγάρισε το ραμαζάνι! Αυτό “διαρρέουν” κάποιοι ανεκδιήγητοι σε δημοσιογράφους. Εκτός από το ελεεινό του θέματος, (δηλαδή εάν δεν ήταν Ραμαζάνι, δεν θα υπήρχε πρόβλημα;), δεν διαρρέουν και καμμιά φωτογραφία του δράστη, έτσι βρε παιδί μου για να ξέρουμε πως έμοιαζε σε περίπτωση που “αποδράσει” ή “δηλητηριαστεί”.

Το θέμα μας όμως είναι άλλο. Ποιά η θέση του Ισλάμ στην περίπτωση αιχμαλωσίας, βιασμού και ξυλοδαρμού ενός κοριτσιού; Την απάντηση την δίνει τεκμηριωμένα η ομάδα γυναικών “Αγαζηλος” σε μία εκπληκτική έρευνα που θα σας κλονίσει. Μπορεί όμως και να σας δώσει απαντήσεις για το πως είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που κομματιάζουν με εξαιρετική ευκολία κορίτσια,

Yanni - The Storm! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ...(ΒΙΝΤΕΟ)

This is the proof that music has no nationality, no language limits. It´just music ! If you´re open minded and with a pure heart you´ll understand . You can´t take music in your hand , you can´t touch it , but it can touch you ! When the music stops you there is no proof that it ever was there ! It´s a miracle , made by God .

Τα αινίγματα της Σελήνης... και τα αρχαία Ελληνικά κείμενα

Καιρός να δραπετεύσουμε απ' τη μιζέρια της καθημερινότητας και να πετάξουμε ψηλά. Να ταξιδέψουμε με το νου μας μέχρι την...διαστημική γειτονιά μας. Στο πανέμορφο φεγγαράκι μας. Στο καταφύγιο των απανταχού ρομαντικών και ερωτευμένων! Πόσο όμως...φυσική είναι η ομορφιά που διαθέτει; Και επιπλέον, μήπως αποτελεί καταφύγιο και...κάποιων άλλων;

Με μια προσεκτική ερευνητική ματιά, μοιάζει σαν όλα τα περίεργα φαινόμενα του κόσμου, να έχουν συγκεντρωθεί στο φυσικό (;) μας δορυφόρο. Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω συνοπτικά και όσο πιο περιεκτικά γίνεται για να μην κουράσω, κάποια μόνο, απ' τα παράδοξα στοιχεία, τα οποία λαμβάνουν χώρα στη Σελήνη. Σκοπός του ταξιδιού μας; Αυτό καθ' αυτό το ταξίδι! Θέτοντας κίνητρα για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό.

1) Και πρώτα - πρώτα, η Σελήνη μας δεν θα έπρεπε καν να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ο Ισαάκ Ασίμωφ, ο μεγάλος αυτός αστρονόμος και συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας του προηγούμενου αιώνα, υπελόγισε, ότι η ελκτική δύναμη, που ασκεί ο Ήλιος πάνω στη Σελήνη είναι

EDGAR CAYCE Ο ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ (1877-1945)

Ο Έντγκαρ Κέισι γεννήθηκε στο Κεντάκι, στις 8 Μαρτίου του 1877 και από νωρίς άρχισε να αποδεικνύει το έμφυτο χάρισμά του, ουσιαστικά μαθαίνοντας τα μαθήματά του στο σχολείο, κοιμώμενος πάνω στα βιβλία του. Στην ηλικία των εικοσιένα ετών ωστόσο, παρουσίασε μία παράλυση στο λαιμό του η οποία μάλιστα απείλησε κιόλας τη φωνή του.


Όταν στάθηκε αδύνατο στους γιατρούς το να βρουν την αιτία της πάθησης, ο Κέισι εισήλθε στην ίδια κατάσταση ύπνωσης μέσω της οποίας διδασκόταν τα μαθήματά του στο σχολείο, εδώ και χρόνια. Όντας σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση, μπόρεσε και συνέστησε μία θεραπεία η οποία και ήταν επιτυχής στην αποκατάσταση των μυών του λαιμού του, όταν βέβαια εφαρμόστηκε από τους γιατρούς του. Γρήγορα αποδείχθηκε ότι παρόμοιας αξίας συμβουλές μπορούσε να δώσει και σε άλλους ανθρώπους που είχαν κάθε είδους σοβαρά προβλήματα.

Για το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικής του ζωής, ο Έντγκαρ Κέισι πρόσφερε

Η Ελλάδα λιώνει από καύσωνα και στην Αφρική… χιονίζει!

Μία ασυνήθιστη άσπρη μέρα είδαν χτες χιλιάδες κάτοικοι του Γιοχάνεσμπουργκ στη Ν. Αφρική καθώς άρχισε να χιονίζει, γεγονός που έχει καταγραφεί μόλις για 22 μέρες μέσα στα τελευταία 103 χρόνια…


Αναμνήσεις της γης χωρίς φεγγάρι

Kαταγεγραμμένες στην προφορική παράδοση λαών και στην αρχαία ελληνική γραμματεία.

Ο Δημόκριτος και ο Αναξαγόρας δίδαξαν ότι υπήρχε μιά εποχή όπου η Γη ήταν χωρίς φεγγάρι.
Ο Αριστοτέλης έγραψε ότι η Αρκαδία, πριν κατοικηθεί από τους Ελληνες, είχε Πελασγικό πληθυσμό και ότι αυτοί οι αυτόχθονες κατοικούσαν σε αυτή την περιοχή από μία πολύ μακρινή εποχή όπου ακόμα δεν υπήρχε η σελήνη στον ουρανό. Γι αυτό τον λόγο τους ονόμασε και Προσέληνες
Ο Απολλώνιος ο Ρόδιος ανέφερε την εποχή "όταν δεν υπήρχαν

Ταξιδιώτης Του Χρόνου, Ο Οποίος Επέστρεψε Μετά Από 74 Έτη, Πέθανε Σε Ηλικία 31 Ετών

Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω…


Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.

Kalpa Vigraha το παράξενο αγαλματίδιο

Tα παρακάτω έχουν σταλεί από δύο συνταξιούχους πράκτορες της CIA που επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι. Η απώλεια ενός μικρού, μόλις 47 γραμμαρίων, αρχαίου ινδουιστικού ορειχάλκινου αγαλματιδίου που... ονομάζεται Kalpa Vigraha έχει προκαλέσει στην CIA πολύ άγχος.Ποια ήταν η σημασία αυτού του ειδώλου; Τι κάνει η CIA με ένα αρχαίο ινδουιστικό λείψανο; Και γιατί τόσο άγχος; Η ιστορία ξεκινά σχεδόν μισό αιώνα πριν. Ένα βαρύ κιβώτιο που περιείχε το.....

ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σκοπος των ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ειναι να καταστρεψουν και παλι το εργο της δημιουργιας.....

Απόσχιση κουρδικού θύλακα 35 χλμ. εντός της Τουρκίας!



Ανοίγει το «Ανατολικό Ζήτημα», είναι το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό σε μια πρώτη προσπάθεια ανάλυσης της πληροφορίας, ότι οι Κούρδοι από τα ξημερώματα της Κυριακής φέρονται να έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο εδάφη της Τουρκίας στην επαρχία Χακαρί της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, ενώ το «εμπάργκο» ειδήσεων για το θέμα από τη Τουρκία καταδεικνύει και τη σοβαρότητα της κατάστασης.
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αρχίσει να κατηγορεί ανοιχτά «ξένες δυνάμεις» ενώ οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις φέρονται
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα